Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488732 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #270 : 30.01.2008 14:05 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Hei pojat, ootteko kuuleet sellasesta elokuvasta kun Mun metka tyttö?

Siinä on kuulemma korealaisia tai jotain japanilaisia ja sit ne jotenkin painii ja sillä tytöllä on huulipunaa ja pojalla punanen paita ja niillä on hassut yrmyilmeet naamalla!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #271 : 30.01.2008 16:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
No pakkohan tuosta on pitää vaikka se onkin niin ilmeisen ja oksettavan juuri se mikä se onkin. Hahmot ovat loistavia ja näyttelijät samoin. Ja on se vaan niin romanttinen, prkl. Jos tästä ei pidä, voi suosilla unohtaa romanttiset leffat kokonaan, eivät ne tästä enää parane.
Itsehän löysin itseni eilen katsomasta Holidayta, joka pudonnee täysin samaan laariin. Ärsyttävää tiedostaa, kuinka ilmiselviä suunnilleen kaikki leffan ratkaisuista on, ja liikuttua silti kympillä. Muutamia mukavan persoonallisia juttuja tästä kuitenkin löytyi, ja eritoten leffaviittaukset viihdyttivät.


Näitä kahta mainittua kuvaahan saa muuten tuplaboksina. Ellet ostanut sitä rakkaallesi jouluna, käy tuleva perjantai-ilta ihan yhtä hyvin. ;)


« Viimeksi muokattu: 30.01.2008 17:15 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #272 : 30.01.2008 16:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Voi teitä tietämättömiä. Vähän sama kuin puhuisi toimintaleffoista näkemättä Predatoria.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #273 : 30.01.2008 16:36 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Rakkautta vain on todella hyvä, mutta Holidayssa mua ällöttää Jude Law. Se on ollut mun silmissäni limanuljaska Closerista lähtien, can't help it. Jätkä ei ole muutenkaan hyvä yhdessäkään elokuvassa.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #274 : 03.02.2008 00:56 »
tuhis Vieras Hohoo miten paska leffa



Ninjat opettavat ninjaa amerikkalaisilla punaniskoille kahdeksankulmaisessa lautarakennelmassa keskellä helvetinkuusta. Joo, semmonen. Olipahan paska. Ei kuitenkaan hyvällä tavalla. Välttäkää myös huumorimielessä.

Pari hyvää repliikkiä jotka innoittivat sitten TEKNOPIISIN tekemään

NINJAS = GHOSTS
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #275 : 03.02.2008 12:17 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tällä viikolla on ollut paljon elokuvailtoja pizzan ja oluen kera.

Boondock Saints

MacManusin veljekset tappavat vahingossa pari Venäjän mafian jäsentä, mutta jälkikäteen he valaistuvat: Jumala haluaa Bostonin alamaailman tuonpuoleiseen. Tästä alkaa Pyhimysten toiminta.

Elokuvassa on loistavaa veljesmeininkiä ja fiilis on jo alun irkkumusiikkien jälkeen korkealla. Kerronta on välillä vähän poukkoilevaa, ja se olisikin voinut olla hieman eheämpi. Loppukohtauksen jumalaisen hieno puhe ja yleinen viihdyttävä meno kuitenkin jättivät positiivisen vaikutelman elokuvasta. Irlantilaiset ovat myös elokuvissa aina plussaa.

Vaikutelma:  * * * *

Lady Vengeance

Tää oli haastava leffa. Pitäisiköhän sanoa ihan taide-elokuvaksi. Korealaista tuotantoa joka tapauksessa. Geum-ja Lee on viettänyt 13 vuotta vankilassa pikkupojan kidnappaamisesta ja surmaamisesta. Vapauduttuaan hän pistää elämänsä raiteilleen ja alkaa suunnitella kostoa oikeaa murhaaja vastaan.

Oli tosiaan niin sekava elokuva paikoin, että pitäisi varmaan katsoa uudemman kerran, että saisi enemmän selvää tapahtumista. Jaksoin kuitenkin katsoa helposti loppuun saakka. Pääosan esittäjä Yeong-ae Lee on nätti ja häntä katsoo mielellään.

Vaikutelma:  * * *

American History X

Derek Vinyard on uusnatsi, jota hänen pikkuveljensä Danny ihailee. Derek joutuu kuitenkin vankilaan kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen kaikki ei ole aivan ennallaan. Danny on seurannut isoveljensä jalanjälkiä, mutta Derek ei halua hänen ajautuvan samaan kuseen kuin hän itse aikoinaan.

Tämä oli suuri aukko leffasivistyksessäni ja sitä paikkailtiin eilen. Luulin elokuvaa joksikin verimässäilyksi, koska olin kuullut ainoastaan tästä "bite the curb" -kohtauksesta. Elokuva paljastuikin parhaaksi draamaksi, mitä olen katsonut pitkiin aikoihin. Kaikki natsaa elokuvassa kohdilleen. Tässä leffassa hieman poukkoileva kerronta on osattu toteuttaa mainiosti ja elokuvan imussa pysyy varmasti koko rainan ajan.

Vaikutelma:  * * * * *
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #276 : 03.02.2008 14:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kävin tiirailemassa American Gansterin. Denzellillä on edelleen isot pallit, Russel toimi ihan hyvin, leffa sisältää aikansa edellyttämää upeaa musiikkia ja loppu oli tyylikäs. Se, että tämän käytännössä henkilökemioilla ratsastavan kolmituntisen spektaakkelin jaksoi ihan hyvin tiirailla, kertoo jotain niiden toimivuudesta. Toisaalta taas jotkut aspektit leffasta jäivät uskoimattoman hämäriksi, kun aikaa olisi selventämiseen riittänyt. Oh well. Ei parasta paskaa markkinoilla, mutta varsin mukiinmenevä gansteripätkä. Semmoinen kolme&puoli tähtöstä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #277 : 03.02.2008 14:55 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Tämä elokuva oli varsin vaikuttava katselukokemus. Elokuva oli melankolinen ja surullisen haikea kuvaus Jesse Jamesin (Brad Pitt) viimeisistä hetkistä ennen kuolemaansa jonka hoiti hänen oma jengiläisensä Rob Ford (Casey Affleck). Roolihahmot on toteutettu loistavasti ja Pitt vetääkin jälleen aivan loistavan roolisuorituksen samoin kuin Casey Affleck nörtähtävänä ja pikkupoikamaisena Robert Fordina. Elokuvassa iski Nick Caven säveltämät musiikitkin kuin nyrkki silmään, ja ne ovatkin elokuvan tunnelmalle täydelliset. Kyseisen elokuvanhan piti alunperin olla reilusti yli 3 tuntinen mutta se leikattiin kahteen tuntiin ja 40 minuuttiin, joten ei ole mikään lyhyt elokuva. Toimintaa elokuvassa oli vähän, mutta kyseessä onkin enemmän dokumentaarinen ja elämänkerrallinen draamaelokuva kuin perinteinen lännen elokuva jossa tarjoillaan paljon toimintaa. Suosittelen kaikille elokuvien todellisille ystäville jotka jaksavat istua paikoillaan vajaat kolme tuntia odottelematta kummempia action-kohtauksia. Viime vuoden parhaimpia elokuvia ehdottomasti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #278 : 04.02.2008 10:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili


Fast Food Nation

Olin macissä töissä skidinä ja sieltä sain elinikäisen inhon pikaruokalapaikkoihin. Tässäpä leffa joka muistutti miksi. Luulin leffaa aluksi komediaksi lähinnä kannen perusteella, mutta karvas totuus paljastui aika nopeasti. Hampurilaisketjun johtoporras, myymälä ja teurastamo käyvät leffan tapahtumapaikkoina ja kerronta toimii hyvin näin niinkuin kolmessa janassa. Juonta ei niinkään "ole" vaan leffa on sarja tapahtumia ja loppukin tulee aika yllättäen. Mikään asia leffan ihmisten elämässä ei ratkea vaan tarinan opetus taitaa olla, että ei ole väliä onnistutko unelmissasi, kunhan vain yrität saavuttaa ne.

Tykkäsin kovasti ja ohjaajan edellisetkin leffat upposivat. (School of Rock, Scanner Darkly) Bruce Williskin oli näköjään mukaan saatu ja Avril Lavigne, joka yllättäen sopi pieneen rooliinsa.

Tämä leffa kuuluu niihin "feel bad" leffoihin, joiden jälkeen tekee mieli haistattaa monelle tasolle paskat, mutta toisaalta niinhän se menee, että niin kauan kun emme näe mitään väärää, ei ole mitään väärää. Jos mietit laihduttavasi tai sinua vain vituttaa, että istut hesessä joka ilta niin vuokraa tämä. Saattaa auttaa vieroituksessa.

Viiskauttaviis!


« Viimeksi muokattu: 04.02.2008 14:51 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #279 : 04.02.2008 13:46 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Face/Off

Lienee sitä Woon parempaa Hollywood-mättöä. Synopsis: Poliisimies Sean Archer on jahdannut criminal-mastermind Castor Troyta jo vuosia, ja nyt ollaan edetty siihen pisteeseen, että ainoa tapa saada Castor vastuuseen teoistaan on lainata miehen kasvoja ja muuntaa Archer samannäköiseksi(talk about extreme). Ikävä kyllä homma menee pahasti pieleen, kun Castor pääsee käsiksi Archerin naamariin ja tekee varsin kaksinaamaisen(hihhih) vastapalveluksen...

Aluksi jännitti tuo Nicholas Cagen mukanaolo, sillä olen vuosien varrella oppinut inhoamaan sen äijän pärstää melkoisesti. Yybermulkun ja limaisen Castorin rooliin Nikke kuitenkin natsasi loistavasti. Siksi onkin tavallaan harmi, ettei Cage saa vetää kyseistä roolia oikeasti kuin hetken. Ellei sitten Castoria näyttelevän Archerin näyttelemistä lasketa...? Travolta vetää kans suvereenisti molemmat roolinsa, ja hämmentävä identiteettisoppa toimiikin näillä avuilla kuin ne miljoona volttia.

Juoni on huuruisuudessaan loistava, toiminta aina ammuskelusta takaa-ajoihin on päräyttävää matskua ja niitä kuuluisia Woo-nyansseja on aina kiva bongailla. Kaiken kaikkiaan erittäin tiukka toimintapätkä. Thumbs up.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #280 : 04.02.2008 14:15 »
tuhis Vieras Nähnyt Cagen Snake Eyessin?

Hyvä leffa kaikinpuolin ja Cagella ihan hyvää shöytä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #281 : 04.02.2008 14:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei, en ole tainnut nähdä. Ja on niitä tietty muitakin hyviä Cage-leffoja - kun nyt vaan muistais yhdenkin - mutta noin niinkuin yleensä siinä naamarissa on vaan jotain mikä ei toimi. Tiedä sitten mitä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #282 : 04.02.2008 15:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ei, en ole tainnut nähdä. Ja on niitä tietty muitakin hyviä Cage-leffoja - kun nyt vaan muistais yhdenkin - mutta noin niinkuin yleensä siinä naamarissa on vaan jotain mikä ei toimi. Tiedä sitten mitä.

The Rock on mielestäni ehkä paras elokuva, jossa mies on esiintynyt. Vaikka tosin jakoikin pääosan Sean Conneryn kanssa. Tosin Cage ei tehnyt tästä elokuvasta hyvää vaan Connery, muiden asioiden joukossa... :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #283 : 08.02.2008 00:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juno



Juno onnistuu niin monessa asiassa. Ensinnäkään, se ei todellakaan putoa tyypilliseen romanttisten komedioiden kuoppaan, vaikka aineksia sellaiseen katastrofiin olisi ollutkin. Tämä elokuva tekee asioita omanlaisellaan tyylillä.

Elämänmakuinen elokuva heittää kehiin realistiset henkilöhahmot, jotka näsäviisaudessaan ovat rakastettavia. Pääosan esittäjälle on kirjoitettu ehkä hieman liikaa nokkelaa dialogia, mutta moiset pikkuvirheet antaa Junon yleisen tason takia kyllä anteeksi. Näiden ihmisten reaktioita on vaikea etukäteen arvata. Ja vaikka heidän sanomisistaan yllättyy, eivät jutut tunnu siltikään mitenkään liian keksityiltä. Kuten edellä sanoin, sana elämänmakuinen kuvaa elokuvaa varsin hyvin.

Parikymppistä Ellen Pagea on hehkutettu tästä roolista varmasti kyllästymiseen asti, mutta yhdytäänpä nyt vielä ainakin tämän kerran valtavirtaan: yksinkertaisesti käsittämättömän laadukasta näyttelijäntyötä! Yksi parhaimpia pääosasuorituksia mitä olen vuosiin nähnyt. Nyt vain toivon, että Page valitsee tulevaisuudessa roolinsa oikein ja tekee paljon muistettavia elokuvia. Hänellä on mahdollisuus olla vaikkapa seuraava.. Jennifer Connolly.

Lopputekstien lomassa ja itkuisten teinityttöjen (kyllä, minä olin yksi heistä!) keskeltä nostin avokämmeneni ilmaan viiden tähden merkiksi. Harvoin mielipiteen muodostaminen elokuvasta on näin helppoa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #284 : 08.02.2008 02:02 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Tosiaan Ellen Page antoi vielä kylmiä väreitä elokuvan ensiminuuttien aikana (Hard Candy-mode jäänyt jotenkin päälle) niin täytyy sanoa, että fanitan likkaa entistä enemmän tämän jälkeen. Junon aikana huomasin myös ensimmäistä kertaa, että Jennifer Garner osaa näytellä todella hyvin. Ja Michael Cera oli taas erittäin... Michael Cera (täydellinen rooliinsa).

Kaikkien hehkutusten arvoinen leffa imo eikä hype pilannut sitä mitenkään.  :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #285 : 08.02.2008 10:55 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Michael Cera oli minulle se Junon kohokohta; tykkään pienistä eleistä näyttelemisessä ja Ceran töiden perusteella hän mestari pienten eleiden käyttämisessä. Se miten Bleeker jähmettyy kauhusta Junon kertoessaan tilastaan ja juuri ja juuri itkun pidättäminen kun poika joutuu pieneen riitaan Junon kanssa koulun käytävällä olivat hetkiä, joiden perusteella Cera osaa todellakin tehdä muutakin kuin hassuttaa ihmisiä.

Tykkäsin myös kovasti siitä ihan pienestä, hieman Arrested Developmentin kaltaisesta hetkestä, kun Jason Batemanin esittämä Mark kysyy onko Junon nimestä ja nopean ei-vastauksen saaneena änkyttää ja hiljenee.


Ja jos tykkäsi Michael Cerasta, niin on aivan pakko suositella hänen ja Clark Duken loistavaa, kymmenosaista "internet-sarjaa", Clark & Michaelia.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #286 : 08.02.2008 22:09 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili 300

Tulipahan tänään hankittua yhdessä Trilogy of the deadin kanssa...

Mutta itse elokuvaan. Aiemmista kommenteista ja arvosteluista oli jäänyt itselle ihan hyvä mielikuva, ja sarjakuvasta pitäneenä odotuksetkin oli korkealla ja kyllähän tuo viihdytti. Leffa on kyllä komea, eikä toimintakohtauksetkaan pettäneet. Pitänee myös kehua roolitusta, sillä ainakin suurinosa hahmoista muistuttaa vastinettaan Millerin teoksesta, eikä ne suorituksetkaan huonoja olleet.
Myös ihan vain elokuvassa esiintyvät kohtaukset toimivat ja sopivat yhteen alkuperäisen tarinan kanssa.

Eniten itseäni jäikin sitten ihmetyttämään, miksi ihmeessä tässä oli niitä mutantoituneita örmöjä niin helkkaristi? Kun sarjiksessakaan ei ole kuin se kyttyräselkä ja ne kuppapapit, niin miksi elokuvaan oli sitten tungettu niitä jokapaikkaan...? Varsin hyvin tämä olisi toiminut ilmankin.
Muuta suurempaa valittamisen aihetta en sitten tähän hätään muistakaan, tai sitten en edes kiinnittänyt niihin sen suurempaa huomiota, joten varsin toimivaa viihdettä oli minun makuun.

4/5
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #287 : 12.02.2008 22:13 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Aliens vs Predator 2

Olipas kasa paskaa. Niin yllätyksetön ja huonosti tehty kuin olla ja voi. Alieneitä ei lähes koskaan(paitsi niissä harvoissa CGI-kohdissa) näkynyt kokonaan, vaan niistä näytettiin vain puolet kehosta kerrallaan. Budjetti on ollut siis pieni. Sitten, ne näyttelijät: En todellakaan odottanut tähän mitään supernäyttelijöitä, mutta että näin lahjakkaita tyyppejä on saatu mukaan. Huonointa näyttelyä vuosiin. Alienit olivat aivan liian pienessä roolissa ja se predator ei tuntunut yhtään uhkaavalta. Ainoat kohdat joista nautin edes vähän oli pari ihan hienoa tappoa mutta siihen ne hyvät puolet jäävätkin.

Tässä roskaleffassa on myös niin paljon muutakin huonoa, että en edes tässä viitsi kaikkea mainita. Voin sanoa että AvP2 on paljon huonompi kuin ykkönen vaikkei sekään ollut mikään mestariteos. En todellakaan suosittele kenellekään. Vähiten Alienien ja Predatorien faneille.

1½/5


How High


E: Äsken oli hieman kiire, joten nyt laitan hieman tarkempaa analyysia. Eli kyseessä on Method Manin ja Redmanin tähdittämä komedia, joka kertoo kahdesta nuoresta pilviveikosta. Silas(Meth) menettää hyvän ystävänsä ja päättää laittaa äijän tuhkat siemenien sekaan ja kasvattaa niistä marijuanaa. Silas ja Jamal(Red) tutustuvat ja aikovat hakea kouluun. He polttavat hieman sitä kyseistä kasvia ja yhtäkkiä Silasin ystävä ilmestyy haamuna heidän luokseen. Haamun avulla(kertoo koevastauksia) Silas ja Jamal pääsevät ihan mihin kouluun tahansa ja päättävät mennä Harvardiin. Siellä he sitten viettävät mukavaa opiskelijaelämää ja saavat kokeista täydet pisteet haamun avulla. Päänvaivaa parivaljakolle tuottaa koulun rehtori ja oppilaskunnan vapaaehtoistyöntekijä. Juoni ei siis ole elokuvan vahvuus mutta leffa vaan jaksaa hauskuuttaa kerrasta toiseen. How High sisältää kuitenkin niin paljon inside vitsejä ettei elokuvaa voi suositella läheskään kaikille komedian ystäville. Lähinnä niille jotka pitävät Fridayn tyylisistä leffoista.

Parasta komediaa.

http://uk.youtube.com/watch?v=bvRu8Lkb7Og

5/5

Sori sekavaa tekstiä, olempi kipeä ja perhanan väsynyt.


« Viimeksi muokattu: 12.02.2008 23:22 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #288 : 17.02.2008 20:04 »
tuhis Vieras Tässä on nyt aika jäätävä olo kolmen päivän ryypinkien jälkeen ja oikein oiva tilaisuus koomata viltin alla ja tuijottaa telkkua.

Die Hard 4:n katselin ja olihan se sitä mitä odotin, joskin piirunverta liikaa - spidermän-pahis ja John-taistelee-autoilla-lentokoneita-vastaan kohtaukset olivat sitä itteään. Ei ollut vanhojen Die Hardien fiilistä sen enempää kuin Pruussilla tukkaakaan. Viihteellinen ja laadukkaasti tehty, muttei mitään syytä katsoa toista kertaa ja itseasiassa mietiskelin jo katselun lopettamista. Tätä ennen ainoastaan Troijan aikana on tullut mietiskeltyä moisia, enkä sitten Troijaa itseasiassa loppuun katsellutkaan.

Seuraavaksi katselin transformerssin ja yllätyin, sillä tykkäsin siitä oikeasti. Olihan se hieno eikä perustelkku tuntunut riittävän puoliinkaan yksityiskohtiin, mutta siinä tuntui olevan piirunverta jotain muutakin. Muksuna tuli seurattua kahta Transformers piirrettyä, leluja oli läjät ja sarjakuvia vino pino. Jotain kuvia olin leffasta nähnyt ja kenties jonkun mainoksenkin, mutten silti oikein osannut odottaa edes Michael Bayn nimen kautta semmoista miljöitten murskausta mitä tuo loppu oli. Oikein viihteellinen leffa jota katsellessa joutui oikeasti nieleskelemään niitä parhauden kyyneleitä parissa kohtaa. Tarvitsisi kunnon höödeet kun aktioni tuntui paikoitellen viuhuvan liiankin nopeasti ohitse. Shiasta en näyttelijänä kuitenkaan niin hirvittävästi ole tykännyt mitä tähän asti olen nähnyt. Toivottavasti saa muitakin rooleja kuin vouhottavan nokkelikon ettei jumitu kyseiseen roolitukseen uransa ajaksi. Anthony Anderssonin rooli nörttinä oli ihan tyypilliseen tapaan ruudunvangitsija. Bernie Mac on myös aina loistava, vaikka onkin hyvä että miehellä oli niinkin pieni rooli kuin oli, sillä komediaa olisi voinut olla hieman liiaksikin jo varsin komediallisessa paketissa.

Chronicles of Riddick oli minusta Pitch Blackin veroinen jatko-osa. Hankala kuvitella että tehtäisiin mitään samanlaista enää jos rahaa on saatu rutkasti enempi. En tarkemmin katsonut että kuinka erilainen kuvaustiimi oli, mutten kyllä oikein pitänyt siitä miten alkupään toimintakohtauksista ei oikein saanut mitään tolkkua ja yleisestikin alun fiilis oli melko Xena/Herculesmainen tuon lähi-itää muistuttavan kaupunkipahaisen kuvausten suhteen. Jackin tarina oli aika turha tumpata kylkeen ja sitä olisikin hitonpaljon mieluummin seurannut näitten necromongereitten arkielämää. Yllättävän mielenkiintoisesti suunniteltuja yksityiskohtia tuon rodun arkitouhuissa, vaikka haarniskat olivatkin aika naurettavia ja tönkköjä peltilevyjä.

ja jatketaan maratoonia


« Viimeksi muokattu: 17.02.2008 22:39 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #289 : 18.02.2008 13:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Transformers oli suurin alkupuolen potentian hukkaus ikinä.


Tulipahan sitten katsottua kaverien kanssa tuo Conan mainostaukojen kera ja olihan se melkoinen töötti! Arska on ehkä Conanimpi kuin Terminaattorimpi, sillä niin helvetin hyvin herra rooliinsa sopi. Välillä Arskan ölähdyksille ja ärinöille tuli naurettua ja jopa pientä slapstickin makua oli, joissain kompuroinneissa ja taisteluissa, mutta sitten toisaalta välillä Arskan tunteeton ilme, pullistelevat koripallo-hauikset ja miekan heilutus yksin rannalla toivat kylmiä väreitä. Säveltäjä ei ollut tuttu, mutta aivan älytöntä tykistystä leffa tarjosi musapuolella. Tällaista vahvaa ja jopa joissain kohdissa, toiminnan peittävää pauhantaa sen pitääkin olla.

Hahmot toimivat, näyttelijävalinnoissa ei ollut valittamista ja verta lensi näinkin vanhaksi elokuvaksi aivan tarpeeksi. Ja päitäkin putoili :peukku:

DVD-hankintaan meni, että heilahti. CROM!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #290 : 18.02.2008 13:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Säveltäjä ei ollut tuttu, mutta aivan älytöntä tykistystä leffa tarjosi musapuolella.
:<
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #291 : 18.02.2008 14:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Säveltäjä ei ollut tuttu, mutta aivan älytöntä tykistystä leffa tarjosi musapuolella.
:<

Informatiivista. Oliko ne sävelmät muuten ihan orkkiksia vai jotain vanhoja klassikoita? Tuli vain leffaa katsoessa mieleen, että näitähän veisuja on käytetty ties missä. Zeldan trailerissakin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #292 : 18.02.2008 16:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Katsoin The Departed -leffan viikonloppuna. Vihdoin. En odottanut leffalta oikein mitään, mutta olihan se ok. Vaikka ei minusta paras Scorsese -leffa. Ainoa mikä yllätti oli Matt Damon. Minusta mies on aina niin tasapaksu ja samanlainen joka leffassa mutta tässä miehessä oli hiukan enemmän persoonallisuutta kuin yleensä. DiCaprion hahmosta tuli jotenkin mieleen miehen The Basketball Diaries -leffan rooli. Ei välttämättä mikään hyvä juttu, sillä loppujen lopuksi tuntui että hahmo oli kakara joka ei tiedä mitä tekee. Vaikka olihan miehellä hetkensä. Ehkä se "kakaramainen eksyneisyys" oli osaltaan ideakin, mutta minusta se meni ehkä hiukan liiankin pitkälle. Parta ja viikset toivat DiCaprioon hiukan "miestä", mutta se poika sieltä vain paistoi.

Eniten pidin leffan -musiikista. En ollutkaan yhtään yllättynyt kun lopputeksteissä luki Howard Shore. Minusta Hollywoodin parhaimmistoa Elfmanin ja Williamsin ohella.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #293 : 18.02.2008 16:13 »
tuhis Vieras Conanien musiikit on tehnyt Basil Poledouris, joka voitaneen lukea näihin suuriin elokuvamusiikin säveltäjiin mm. Conanien, Ropokoppien, Blue Lagoonin ja Starship Troopersin vuoksi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #294 : 19.02.2008 23:35 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Cloverfield

HOLY FUCK! Olipas tajunnanräjäyttävä leffa!

Tällä kertaa yritin jälleen käyttää vanhaa taktiikkaani, eli odotusten matalana pitämistä, mutta etenkin pari tuntia ennen leffaa en malttanut millään odottaa. Sen voin sanoa että kyseessä ei ole niinkään monsterileffa vaan enemmänkin katastrofielokuva joka kertoo ihmisistä jotka pakenet tragediaa. Cloverfield ei siis todellakaan ole mikään Godzilla 2; Ne jotka sellaista odottavat, pettyvät pahasti. Itse kuitenkin tiesin mistä on kyse ja hyvä niin. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

Alku oli odotetun rento ja hiljainen, mutta kun toiminta alkaa, ei se lopu ennen äänettömiä lopputekstejä. Se että Cloverfield on kuvattu täysin käsikameralla, on vain hyvä asia. Sielläolemisen tunne on katoissa ja leffa tuntuu aidolta. Kamera kyllä heiluu melkoisen paljon, joten jotkut voivat saada pahoinvointia. Cloverfield pitää silti kokea leffateattereissa: Kuvauksen ohella myös audiopuoli on toteutettu esimerkillisesti, vaikka ei sisällä ollenkaan scorea ja täten elokuva on myös hyvin jännittävä ja pitää otteessaan: Niskakarvani oli kokoajan pystyssä ja olin erittäin innoissani. En muista milloin viimeksi olisin nähnyt yhtä viihdyttävää elokuvapläjäystä, ja menen ehdottomasti katsomaan uudelleen tätä mestariteosta.

Taaaargh! Menkää katsomaan.

5/5 fo' sho


« Viimeksi muokattu: 19.02.2008 23:45 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #295 : 20.02.2008 00:19 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Conanien musiikit on tehnyt Basil Poledouris, joka voitaneen lukea näihin suuriin elokuvamusiikin säveltäjiin mm. Conanien, Ropokoppien, Blue Lagoonin ja Starship Troopersin vuoksi.

Quoted for truth.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #296 : 20.02.2008 00:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Conan The Barbarianin OST löytyy hyllystä. Riders of Doom ja The Orgy rlz! Pitäisi varmaan joskushommata Destoyerin Soundtrack myös.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #297 : 20.02.2008 00:53 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Conan The Barbarianin OST löytyy hyllystä. Riders of Doom ja The Orgy rlz! Pitäisi varmaan joskushommata Destoyerin Soundtrack myös.

Barbarianin parhaat teemat on siihen kierrätetty, onko siinä jotain originaalia ostamisen arvoista?


Barbarianin soundtrack on kyllä mitä tiukinta settiä, raita toisensa jälkeen. Poledouriksen pitäisi olla paljon isompi nimi. Mutta kun nimi on Poledouris, niin ei kai auta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #298 : 20.02.2008 01:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Barbarianin parhaat teemat on siihen kierrätetty, onko siinä jotain originaalia ostamisen arvoista?


Kyllä siinä mun mielestä on paljon originaaliakin. Esim. Main title - Riders of Taramis on jo niin pyhä, että jo sen takia voisin sen hankkia. En ole kyllä tuota kierrätystä huomannut juuri ollenkaan, mutta toisaalta eipä ole tullut pitkään aikaan kuunneltuakaan noita.

Koneelta löytyy vielä bootlegit Conan Ultimate Edition (3 levyä) ja Conan The Barbarianin Complete Score, jossa on myös leffasta poistettuja trackeja.

E: Eh, juuri wikipediasta tsekkasin. Olenpa missannut sitten uutisen Poledouriksen kuolemastakin. :<
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #299 : 20.02.2008 01:35 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
En ole kyllä tuota kierrätystä huomannut juuri ollenkaan, mutta toisaalta eipä ole tullut pitkään aikaan kuunneltuakaan noita.

No, ainakin orgiamusiikki teki paluun ja alkutekstimusat ovat samat. Muuta en sitten muistakaan, kaipa siinä siis uuttakin musiikkia oli.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines