Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 22.04.2021 23:21 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Tukku EA:n pelejä sai Xboxilla 120Hz-tuen, joten piti ladata Titanfall 2 pitkästä aikaa, koska siinä on edelleen parhaat ohjausasetusten muokkausmahdolisuudet (Apex Legendsin ohella), ja peli on ohjaukseltaan identtinen Apexin kanssa. Mielenkiintoista siis kokeilla, miltä Apex tuntuu, jos ja kun se saa 120Hz-tuen next gen -konsoleilla.

Noh, Titanfallin kuvanlaatu on ripulia 120Hz-moodissa, mutta PYHÄ JEESUS SENTÄÄN, miten sulavalta ohjaus tuntuu! Halo Master Chief Collectionia olenkin jo kokeillut 120Hz-moodissa, mutta ohjaus ei tuntunut silloin mitenkään erikoisen hyvältä 60Hz verrattuna. Tämä kuitenkin johtui varmasti pelin paskasta ohjauksesta, sillä lineaarinen ohjaus korkealla sensitivityllä Titanfall 2:ssa on jotain tajunnanräjäyttävää kamaa. Ohjauksen täydellisyys on jotain sellaista, mitä en ole ennen tateilla kokenut. Olen nyt nähnyt valon 120Hz suhteen.

Jos hyvin käy, niin Apexin ysikausi tuo mukanaan myös 120Hz-moodin. Voin vain kuvitella, miten epäreilua se on niitä kohtaan, jotka pelaavat 30:n tai 60:n hertzin kuvataajuudella.

 2 
 : 20.04.2021 07:30 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://twitter.com/exok_games/status/1384182598507778052

Lainaus
Earthblade. A 2D explor-action game in a seamless pixel art world. The next release from the Celeste team, coming 20XX.

Pelimaailma on jo tovin halunnut saada tietää, mitä Vuoden Peli -palkintojakin muutama vuosi sitten voittanut Celeste-tiimi tekee nyt, ja vastaus tähän on: Earthbladea.

Sign me up! Eiköhän jo 2099 tämä ja Elder Scrolls 6 saada ulos.

Vibe-trailerista tuli ajatus siitä, että onko tiimi yrittänyt lähteä tekemään vähän kuin 2D BotWia? Tällä en tarkoita niinkään Metroidvaniaa, vaan vapaampaa maailmaa, jossa monet eri ratkaisumallit olisivat etenemisen kannalta mahdollisia. Luulen, että tämä on aika kunnianhimoinen projekti.

 3 
 : 20.04.2021 03:12 
Aloittaja Kraidi - Uusin viesti kirjoittanut Aivis
Kierros II

Snatcher - One Night in Neo Kobe City
Tekken 6 - Electric Fountain
-Kaksi erittäin kovaa kipaletta edelleen, mutta ääni menee Snatcherille, koska se on vain kovempi.

Ori and the Will of the Wisps - Now Use the Light, We Want to See!
Ultima 6 - Intro
-Jokin tuossa Ultiman primitiivisyydessä iskee.

Final Fantasy VIII - Blue Fields
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater
-Äh, Blue Fields, ja koko FFVIII soundtrack, on todella merkittävä itselleni. Mutta Snake Eater on vain biisinä ja konseptina niin loistava.

Guardian Heroes - Rough and Ready
Katamari Damacy - Lonely Rolling Star
-Katamari on aina auditiivinen piristysruiske.

Mega Man ZX - Green Grass Gradation
FAST Racing NEO - Chuoko City
-Megis on auennut enemmillä kuuntelukerroilla, mutta Chuoko City jytää edelleen lujaa.

FFVII Remake - Jenova Phase 3
Bully - Walking Theme
-Bully vetää tiukempaa settiä tältä erää.

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest - Hot Head Bop
Halo 2 - Ghosts of Reach
-Bopimmalla mennään.

Xenosaga Episode III - Abel's Ark
Loop Hero - Enter the dungeon
-Abel's Ark toimii kyllä hemmetin hyvin ja sitä kuuntelee mielellään, vaikka en ole ikinä edes koko pelisarjaan koskenut.

Shin Megami Tensei - Ginza
One Must Fall 2097 - Main Menu
-Tuorein korvin OMF jytisee sittenkin aika helvetin hyvin!

Metroid Prime - Underwater Frigate
Super Smah Bros. Melee - Mother 2
-Ei jakoa.

Street Fighter V - G Theme
Ōkamiden - Southern Ryoshima Coast
-Okamiden kuulostaa edelleen hieman liian geneeriseltä omaan korvaan.

Cyberpunk 2077 - The Rebel Path
ZeroRanger - Unstopping
-ZeroRangerin charmi päihittää tällä kertaa Cyberpunkin jyrinän.

 4 
 : 20.04.2021 00:22 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Kivijalkapankit tosiaan suhtautuvat todella konservatiivisesti kryptoihin, suurin syy on finanssivalvonta joka korpinlailla valvoo pankkeja. Kryptojen käyttötarkoitus ainakin vielä on suurelta osin myös huumekaupan vaihdannanvälineenä toimiminen, kuten katiska keissistäkin opimme. Tähän väliin mahtuu Kabanossinkin esiin nostamat puhtaat digipankit, näissä on nähty useita multibaggereita koronakuopasta. Samat vaateet toki niitäkin velvoittavat, mutta tulkinnassa saattaa olla eroavaisuuksia.

Pareto muuten nosti EVO:n tavoitehinnan 1648 SEK ja antoi osta suosituksen. Vähän aikaa sitten ilmoitti myös Big Time Gaming ostamisesta. Oma ennusteeni Evon nousemisesta maailman suurimmaksi kasinoksi puksuttaa hyvin kohti tätä tavoitetta. 5 
 : 19.04.2021 10:58 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Kyllä Covidin vaikutus näkyy myös Risessa, eli kaikkea suunniteltua ei varmastikaan saatu mukaan julkaisupäivänä kauppoihin laitettuun versioon. Kaltaiselleni kasuaalille MonHun-pelaajalle sisältöä ja vaikeusastettakin on enemmän kuin riittävästi, varsinkin online-puolen tehtävissä.

Mutta en tiedä, jos olisi pitänyt valita otanko Risen nyt tässä muodossa vai viimeistellympänä esim. loppuvuodesta, olisin valinnut ensimmäisen vaihtoehdon. Tykkään siitäkin, että peli ns. elää, saa päivityksiä ja syitä, miksi sen pariin palaa uudelleen ja uudelleen.

Capcom päivittänee tätä peliä pitkään, ja optimoi sen totta kai Super Switchille myöhemmin tänä vuonna (tai ensi vuoden alussa).

 6 
 : 19.04.2021 09:45 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Cyrus
Ei tullut kuittailua surkeasta musiikista :lol:

Tein samoista parin session klipeistä toisenkin videon, joissa ei yhtä pitkiä comboja, mutta ehkä tyyliltään eheämpiä ja erilaisia kulmia.

https://youtu.be/2pULElp46TQ

 7 
 : 18.04.2021 21:28 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
On kyllä ihan hemmetin kovaa settiä!

 8 
 : 18.04.2021 21:14 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Vaimon kanssa paukuteltu tässä rapiat 40h ja hr7 rankki paukahti hahmoille tänään. Onhan tämä monessa mielessä sarjan paras osa, sillä pelattavuus on vain niin nautinnollista, mutta en meinaa päästä yli siitä tunteesta, että (tämäkin) peli julkaistiin keskeneräisenä. Ties kuinka kauan saadaan odotella lisäsisältöä ja vaikeampia vaikeustasoja. Juuri nyt peli tuntuu erittäin viimeistellyltä demolta. Hahmo pystyy liikkumaan ja kiipeilemään kuin Tarzan viidakossa, mutta vihujen vaikeustaso ja kyvyt eivät pakota hyödyntämään niitä missään vaiheessa. Lisäksi alueita on puolet vähemmän kuin vanhoissa, vaikka eivät ole yhtään sen kummoisempia ja jopa musiikkeja tuntuu olevan ihan murto-osa verrattuna Switchin aiempiin osiin. Capcom on rakenut mielettömän pohjan, mutta vielä pitäisi saada enemmän lihaa ympärille.


 9 
 : 18.04.2021 20:48 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Kuinka moni huusi YOLO ja osti heti avauksessa Coinbasea? Omaan haaviin tarttui avaushinnalla 380$, katsotaan mihin asti yolotellaan vai mennäänkö jo tänään pulkkamäkeä.

MoffettNathanson analyst Lisa Ellis initiated coverage of Coinbase with a Buy rating and a $600 one-year price target — equating to a market cap of $123 billion. She values the company based on expected revenue, giving it a multiple of 18 times 2023 sales.


'


Ei ollut, mutta tuolla ois saanut kyllä helpot massit. Itse odotin lähinnä "sell the news" efektia ja shorttaillut bitcoinia jo parisen viikkoa. Meinasi jo usko loppua, mutta viime yönä palkittiin sentään kärsivällisyydestä.

Lisäksi laskeskelin tässä että oma Binancen portfolio on noussut yhteensä yli 130 kertaiseksi tässä parin vuoden aikana, joista valtaisa osa viimeisten kuukausien aikana. Ekan kerran ikinä muutin voittoja reilummalla kädellä euroiksi ja lisäksi osan jätin kellumaan kasan Binancen ns. stabiiliin busd-kolikkoon, jossa on mukava 6% vuosittainen korko. Mieluummin siellä kuin jossain kusisella säästötilillä. Siirtelin osan myös usb-tikulle, jonka piilotan jonnekin anuksen syövereihin. Loput 30-40% saa jäädä kellumaan hautaan saakka Bitcoiniin ja muutamiin altteihin, kuten SXP:hen ja Vechainiin.

Lisäksi tajusin, että minulla ei ole mitään mielenkiintoa muuttaa kryptovaluuttoja enempää euroiksi. Alkuperäinen visio oli sijoittaa kryptoihin, jotta saisin euroja enemmän, mutta enää en halua olla oikein missään tekemisissä vanhanaikaisten pankkien kanssa. Niiden ei tarvitse olla tietoisia tuloistani ja menoistani. Hyvä läppä, että yhdelle tyypille Nordea ei myöntänyt aikoinaan asuntolainaa, koska oli ostanut Bitcoinia... Kohtuullisen säälittävää persekipeyttä. Noh, enää ei hänen tarvitse ottaa lainaa. :lol:

 10 
 : 18.04.2021 15:41 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut zoukka
Onko laudan bitcoin miljonäärit hengissä?

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines