Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 30.03.2023 10:35 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut bËst
Alkuperäisen RE4:n erittäin uskollisena fanina ja kulttipoikana odotin tätä remakea kauhunsekaisin tuntein. Kuulun siihen koulukuntaan, jonka pelimaailma koki merkittävän mullistuksen kun pelin ensimmäisen kerran pelasin läpi. Näin ollen läpipeluukertoja on kertynyt useampi kymmentä ja aina yhtä nautinnollinen kokemus ollut.

Näillä alkupuheilla odotukset olivat käytännössä saavuttamattomissa.

Muuutta ihana huomata että nekin odotukset pystyy täyttämään. Olen vasta linnaan etenemisen kynnyksellä (koska muu elämä ja keksitty kiire) mutta nyt jo tuntuu että kaikki, mikä oli alkuperäisessä hyvää on säilytetty ja parannukset ovat aitoja parannuksia.

Haaste, alueiden uudelleen design, haastetaso, ulkoasu ja ennen kaikkea monet quality of life -tyyliset ratkaisut ovat tuoneet pelikokemukseen itsellä runsaasti uusia syitä nauttia peleistä. Alkuperäinen RE4 kaikessa mahtavuudessaan kärsi varsinkin nykymittapuulla mitattuna monista pikkuongelmista, kuten siitä että liikkuessa ei voi ampua tai miten Ashley käyttäytyi pelin aikana. Puhumattakaan QTE:istä, joista jostain kumman syystä kuitenkin pidin pelissä yllättävän paljon.

Myös yksi itseäni häirinnyt elementti oli Puzzlejen vähäisyys. Nyt tuntuu, että remakessa niitä on ainakin yritetty terävöittää mikä on pelkkää plussaa.

Summa summarum: Mahtava peli. Toivottavasti laatu kantaa loppuun saakka. Voin jatkaa ylpeää eloani kyseisen pelin kulttiseuraajana.

 2 
 : 30.03.2023 10:18 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Unibetissä oli yllättävän korkea 3.5x sille, että SDP saa eniten ääniä ja toinen oli, että Marinista tulee pääministeri taas. Kävin heittämässä molempiin tonnin. Saa ainakin muutaman tonnin lomailurahoja, jos tämä onnettomuus tapahtuu. Perussuomalaisissa ja Kokoomuksella huomattavasti pienemmät jostain syystä, vaikka tässähän voi tapahtua mitä tahansa.

 3 
 : 27.03.2023 21:36 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Vihreiden noin kova romahdus on kyllä pieni yllätys. Vaikka kaikki ns. pääpuolueet yhtälukuunottamatta puhuukin ilmaston muutoksesta, luulin kuitenkin että vihreiden kannattajat olisivat katsoneet puoluetta vähän laajemmin ja pitäneet sen agendasta yleisesti. Ilmeisesti ei...

 4 
 : 27.03.2023 19:06 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba

Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-kysely-vihreat-menettaa-kolme-kansanedustajaa-helsingissa-ja-uudellamaalla-sdp-nousemassa-saman-verran/8663540#gs.tqjo2o

Helsingissä demarit on ottamassa valtavaa voittoa suhteessa viime vaaleihin, eli puhuttelee muitakin kuin JayeizHia. Vihreät vastaavasti sulaneet ja menettäneet äänestäjänsä SDP:lle. Vahvistaa identiteettipuolueen leimaa. Nyt on Boss Babe Sanna kuumaa kamaa (vaikka onkin Pirkanmaalla ehdolla).


 5 
 : 27.03.2023 15:05 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
On kyllä huomattavasti alkuperäistä vaikeampi tämä Remake. Peli suosittelee hardcore vaikeustasoa alkuperäisen läpipelanneille, mutta voin kertoo että kannattaa tarkkaan harkita asiaa, koska se on mielestäni reilusti haastavampi kuin alkuperäisen Professional. Vihut ovat reilusti nopeampia, ampuvat tarkemmin, iskevät lujempaa, eivät mene stunniin yhtä helposti ja panoksia saa paljon vähemmän. Redditit ja muut paikat on aivan täynnä valituksia asiasta, kun porukka on joutunut nöyrtymään ja aloittamaan pelin alusta normaalilla.  :lol:

Itse kyllä tykkään lisätystä haasteesta oikein paljon, vaikkakin pelin toistuva "selviä kasasta vihuista areenalla -looppi ja Ashleyn ulinat alkaakin puuduttamaan puolivälin jälkeen entistä enemmän. Samat ongelmat vaivasivat toki myös alkuperäistä peliä, jonka vuoksi tykkäänkin sarjan muista osista enemmän. Mutta, mutta... Kyseessä on kyllä silti erinomainen remake ja tykkään miten paljon linnassa oli horror-elementtejä lisätty isolla kädellä.

 6 
 : 27.03.2023 08:54 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Meikäläisen ääni taitaa mennä SDP:lle. En vain ole löytänyt itsestäni sisäistä persuani, kuinka kaikki mikä maksaa on perseestä ja ulkomaalaiset vie leivän. Purra siis käytännössä sanoi, että persujen mielestä on parempi elää kurjuudessa kuin ottaa ulkomaalaisia. Näkökulma siitäkin että ulkomaalaiset ajautuvat halpatöihin jotka ei pärjää ilman tukia. Eikö silloin vika ole jossain muussa kuin ulkomaalaisissa? Vaikka myönnän kyllä, että Purra on yllättänyt sinänsä positiivisesti. Touhu ei ole ihan pelkkää huutelua ja one linereita. Mutta joo, olen vain niin kaukana siitä mentaliteetista.

Marinin touhuista voi olla montaa mieltä. Viinan juomisesta en välitä. Suomen poliitikot on vetäny aina viinaa, eikä kukaan tiedä kuinka paljo huoria kesärannassakin on kierrelly. Niin en jaksa ajatella että Marin olisi vain siksi erikoistapaus kun oli nainen eikä kaverit malttanu pitää leveilyä maltillisempana. Asiapuoli on tietty eri juttu, mutta en lopulta keksi missä Marin olisi vetäny jotenkin reippaasti alta riman. Enemmän ehkä kaivattaisiin johtajuutta, mutta ei se nyt penkin alle nytkään menny.
Eniten SDP:ssä pelottaa Kiuru. Sitä ei pitäisi päästää lähellekkään mitään päätöstä joka vaikuttaa omaa kynnystä pidemmälle.

Sinänsä sillä ei mielestäni ole väliä vaikka SDP persut päihittäisi. Kokoomus ja SDP on aika kaukana toisistaan kuitenkin. Ihan erilaiset filosofiat kuinka hankalista ajoista selvitään (joista SDP:n on mielestäni parempi). Joten Kokoomus ottaa Persut hallitukseen ja päälle Keskustan, RKP ja KD:n. Keskusta voi yrittää räksyttää kuten teki viime hallituksessakin, mutta Kokoomus voi ottaa Vihreät tilalle jotka olisi todennäköisesti niin iloisia hallitus hommasta, että hymyilisivät koko loppukauden. Jotenkin olin huomaavani väittelyissäkin, että Orpo oli vähän sovittelevan oloinen Purran suuntaan. Tiedä sitten...

Tähän päälle se että Marin tuskin haluaa "rahasalkkua" kuitenkaan. Ulkoministerin salkku voisi kiinnostaa, koska Marinin tähtäimessähän on Eurooppa varmasti. Ja kun suosio on jo nyt ihan ok, niin se nousee varmasti oppositiossa vielä korkeammaksi kun Kokoomus leikkaa kautta linjan ja SDP on puhunut toisenlaista alusta asti.

 7 
 : 26.03.2023 20:09 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Näissä vaaleissa kiinnostaa se, kuinka rajusti keskusta ottaa turpaan. Heitän lonkalta ennustuksen 9,7% ja sitruunan syönyt Saarikko. Perustuu samaan mihin suomalaisten äänestäminenkin, arvailuun.

 8 
 : 26.03.2023 19:26 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Uusien pelien ohella olen pelaillut vanhoja Nes-pelejä läpi. Monia sellaisia, joita en ikinä ennen nuorena päässyt läpi.

Nesin Batmanin pelasin viimeksi. En koskaan aiemmin päässyt peliä läpi, koska vaikeustaso nousee kohtuullisen jyrkästi toisen kentän jälkeen, mutta menipähän nyt  aika kivuttomast läpi. Ehkä nykyään osaa vaan paremmin miettiä tilanteita, eikä vaan väkisin puskea läpi. Paria viimeistä kenttää sai kyllä yritellä useampaan otteeseen, mutta ei niissä silti ollut oikein mitään epäreilulla tavalla vaikeaa, kuten Ninja Gaidenissa. Ohjaus ja seinähyppymekanismi on parhautta, soundtrack on parhautta ja visuaalisesti koko peli on Nesin parhaimmistoa. Ehdottomasti yksi konsolin parhaista peleistä ja muutenkin paras Batman peli edelleen. Tekee mieli heti pelata joku päivä uudestaan läpi.

Seuraavaksi vuorossa Snake Rattle 'n' Roll...

 9 
 : 26.03.2023 19:07 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Viimeksi joskus parikymppisenä äänestin viimeksi, koska ei oikeastaan ole ollut mitään merkitystä itselle kuka siellä on ollut leikkimässä. Mutta nykyisen porukan touhut ollut sitä luokkaa, että kaipa sitä on käytävä, vaikka kuinka kuplassa elelisi. Äänestän lähinnä sitä, mikä eniten edesauttaa nykyisen sakin hajoamista, enkä sitä mitä ehkä itse voisin arvojen puolesta äänestää.

Tai sitten vaan heittää arpalaatikosta pois vihervassarit ja nostaa lopuista jonkun summassa.

 10 
 : 26.03.2023 19:05 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Soukyugurentaiotokuyo
Trailerit eivät tee kyllä yhtään oikeutta pelin graafiselle ilmeelle. Erityisesti taustat ovat pullollaan yksityiskohtia ja myös mukailevat toimintaa ajoittain yllättävän dynaamisilla muodonmuutoksilla. Sarjan ajaton hahmosuunnittelu on loistanut pikselitaiteessakin vaivatta ja nyt tuntuu kuin konseptitaide olisi herännyt henkiin ruudulla. Joitain pieniä kauneusvirheitä voi bongailla yksittäisissä animaatioissa, mutta ei mitenkään häiriöksi asti. Pisteet myös soundtrackille, aika hyvin näiden renkutusten täytyykin kestää toistoa.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines