Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 511049 kertaa)
Viimeksi nähtyjä elokuvia « : 23.06.2007 12:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW HUOM! Tämän topicin olemassaolo ei sulje pois uusia leffaiheisia topiceita (esim. Die Hard 4.0). Jos on tulossa jokin leffa jota kovasti odottaa, on siitä suositeltavaa tehdäkin oma aihe. Kaikista nähdyistä leffoista ei tietenkään kannata tehdä aihetta, varsinkaan vanhemmista, joten silloin tämä aihe astuu kuvaan.Juhannuksen tienoilla on tullut katsottua melkoisesti leffoja.

Rocky Balboa

Ei voi kuin nostaa hattua Stallonelle Rocky-saagalle annetusta, todella kunniakkaasta lopusta. Rocky V:n jälkeen tämä on suorastaan loistava altavastaaja-elokuva sekä tunteisiin vetoava tarina, josta löytyy samaa eeppisyyttä kuin tämän elokuvasarjan parhaimmista edustajista. Kyllä Balboalla on suuri sydän, ei siitä mihinkään pääse.

The Departed

Wow! Mieletöntä tykitystä! Leonardo DiCaprio on huikeassa vedossa ja näyttää mihin on tultu sitten Titanicin teini-idolin päivien. Ja voiko elokuva jossa Jack Nicholson näyttelee hieman kajahtanutta ja armoa tuntematonta mafiapomoa olla millään tasolla huono? Mies on kaapannut jopa joitakin Jokeri-maneereitaan mukaan Costellon roolia hioessaan. Se tekee touhusta ehkä hieman ylinäytellyn oloista, mutta myös aivan älyttömän viihdyttävää.

Martin S. se vaan osaa. Yllättävä, tyylikäs ja huippunäyttelijöiden hyvillä roolisuorituksilla maustettu mestariteos.

Thank you for smoking

Satiiri. Nick Naylor on tupakkateollisuuden äänitorvi, joka puhuu suohon syöpäkääryleiden terveyshaitoista paasaavat "kukkahattutädit". Mukana on todella osuviakin ja hauskoja vitsejä, mutta puhtaasti kokonaisuutta katsoen tämä ei ole ihan mukavien lähtökohtiensa tasoinen leffa. Puolitoista tuntia menee nopeasti ja tylsistymättä kylläkin.

Nickistä on tehty mukavan persoonallinen ja miellyttävä hahmo. Mikään mulkero hän ei todellakaan ole.  Huolehtii pojastaan ja ymmärtää mitä isänä täytyy tehdä.  Ihan hyvä elokuva.

Sentinel

Perushyvä jännäri joka ei riko tuttuja ja turvallisia kaavoja kertaakaan. Meininki on viihdyttävää, mutta hyvin ennalta-arvattavaa siis.  Onneksi näyttelijävalinnat ovat olleet onnistuneita; Michael Douglas salaisen palvelun veteraanijäsenenä, Kiefer Sutherland sääntöjä sataprosenttisesti noudattavana agenttina.  Boldattu kohta ei ole vitsi, mikä tekee melkoisen pesäeron Jack Bauerin rooliin.  Kieferistä on tosin tullut minulle Jack B, enkä häntä muuna osaa enää ajatella.  Mies kun on jo kuusi kautta karjunut 24:ssä.   Niin, ja Eva Longoria toimittaa pakollisen seinäruusun virkaa.  Ei paljoa puhu, hahmona paperinohut. Kunhan roikkuu mukana ja näyttää hyvältä. Toimii.

Selkeästi huonommankin tästä olisi voinut näillä aineksilla aikaan saada. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1 : 23.06.2007 13:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili A Scanner Darkly oli mielenkiintoinen kokemus.

Philip K. Dickin novelliin perustuva elokuva on ihanan paranoidi elokuva. Sci-fi-elokuvan piirteet Darkly täyttää sijoittumalla lähitulevaisuuteen ("seven years from now"-teksti on ensimmäinen asia, joka ruudulle tulee), superhuumeella nimeltä "substance D", joka on vallannut koko maan ("siihen on joko koukussa tai sitä ei ole vielä kokeillut" sanotaan) ja kaikkia valvova Isoveli hengittää aivan kaikkien, jopa omien työntekijöidensä niskaan, apunaan hämmentävän näköinen puku, jonka avulla pukua käyttävä henkilö näyttää keneltä tahansa.

Muuten mennäänkin sitten huumeiden johdolla. Ötököitä ryömii iholla. Valtio tietää, että sinä tiedät, mutta ehkä tiedätkin, ettei valtio tiedä, ettet sinä tiedä, että valtio ei tiedä. Kukaan ei tiedä kuka kukin on ja ääk miksi Jim muuttui juuri ötökäksi. Kaikkea tätä sekavuutta tukee elokuvan visuaalinen tyyli, joka toimii jotenkuten näin: elokuva kuvattiin digitaalisesti samaan tapaan kuin elokuvat yleensä filmataan, tämän jälkeen elokuva tökättiin tietokoneisiin ja kuvakirjatyyliin piirrettiin sen päälle. Lopputuloksena elokuva näyttää tältä:


Tekniikka ei ole aivan täydellistä (tai tämä on ihan tahallista?), joten hahmot eivät aina liiku täysin oikein, kasvotpiirteet- ja suhteet ovat välillä piirun verran pielessä ja niin edelleen, joka vaan lisää paranoidisuutta.
Taustalla soi välillä Radiohead ja jotain muuta elektronista pörinää, juuri niin ettei sitä huomaa ellei keskity kuuntelemaan. Muuten musiikki vähän niinkuin liimautuu takaraivoon kiinni ja tekee ilkeitä juttuja ilman, että sitä huomaa.

Tähtiä voisin antaa elokuvalle Procyon B:n ja WX Ursae Majoriksen.
Ja tuota, jos elokuva mitenkään kiinnostaa, niin IGN:stä löytyy elokuvan ensimmäiset 24 minuuttia, joka on aika siistiä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #2 : 23.06.2007 15:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
The Departed
Katsoin tämän itsekin vastikään, ja tylyn tyylikästä toimintaa läpikotensa. Eritoten Nicholsonia on suorastaan ihanan helppo vihata, sen verran vakuuttavaa roolityötä jälleen kerran. Seurueeni naispuoliset henkilöt suorastaan huokuivat vihaa Costelloa kohtaan, mikä melkein huvitti. Kuka vielä väittää, ettei elokuvailmaisussa ole voimaa?

Ainoastaan lopusta en ole aivan varma - osaksi sen takia, että samaisten neitosten alituiset "apua mä en tajua" -valitukset tekivät juonikulun seuraamisesta todellista työtä. Teemallisesti ratkaisu tietysti toimii, kun yhdistää sen alun "kun sua osoitetaan aseella, mitä väliä sillä on oletko rosvo vai pollari" -pohdintaan, sillä eihän millään tosiaan ollut enää mitään väliä. Samalla se tuntuu kuitenkin pakostakin halvalta ja helpolta tavalta lopettaa elokuva. Vaikka pysähdyttävää matskua, siitäkään ei pääse mihinkään. Kokonaisuudessaan silti viihdyttävä pätkä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #3 : 23.06.2007 16:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Laberinto del fauno, El (Pan's Labyrinth).

Aivan mielettömän hyvä leffa. Vuoden paras, jo tässä vaiheessa. Parasta satua aikuisille.KATSOKAA!


Collateral.

Katsoin tämän Michael Mannin mestariteoksen äskettäin toistamiseen, jolloin elokuva avautui aivan uudella tavalla. Perushyvästä leffasta tulikin yhtäkkiä yksi suosikeistani. En tiedä, johtuiko tämä öisestä katseluajasta (suosittelen), vai mistä, mutta kaikki kolahti: musiikki, dialogi, hahmot ja tunnelma.

Harvoin tulee vastaan yhtä hyytäviä kohtauksia, kuin Collateralin diskokohtaus tai kojootit ylittävät tien -kohtaus Audioslaven sävyttämänä. Ainoastaan loppu ehkä hieman lähtee käsistä, mutta muulla tavalla ei kai Vincentin (Tom Cruise) tilaa olisi voitu kuvata.


« Viimeksi muokattu: 23.06.2007 16:53 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #4 : 23.06.2007 19:12 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Donnie Darko, juuri äsken. Odotetusti vaikuttava elokuva. Joku pelotteli aikoinaan minulle, että leffan loppu jättää toivomisen varaa, mutta itse pidin suunnattomasti. Looseja narunpäitä ei paketoitu katsojalle valmiiksi, mutta niitä ei kuitenkaan ollut ahdistavan paljonkaan tahi randomin oloisesti. Stoorissa on kummaa logiikkaa, ja se jättää pitkästä aikaa oikeasti miettimään leffan sisältämää tematiikkaa. Kaikki matsku aikamatkustuksen tieteellisestä puolesta, filosofiasta, sen sitominen tarinan tapahtumiin, kausaalisuus(sen puute) ja muu upposi muhun kuin veitsi lihaan. Tieteellis-filosofisia ikuisuuskysymyksiä kyllä, aivan kuten jossain Terminaattoreissa taikka Perhosvaikutuksessa, mutta ehkä juuri siksi ne eivät vanhene koskaan.

Gyllenhaalin äidin poika hoitelee Darkon roolin vakuuttavasti jo pelkällä naamavärkillään. Luonnerooli. Ja Frank tietenkin on häiritsevintä sitten munuaispiiraan. Director's Cut -devujulkaisu leffasta on muuten valikoitaan myöten poikkeuksellisen tyylikäs paketti. Ympyrän sulkeutuminen scenevalikoissa oli tyydyttävä yksityiskohta. Suosittelen Darkoa kaikille, jotka eivät vielä ole nähneet.

Illan mittaan voisikin sitten re-bootata aivonsa toisen vastikäisen ostoksen, lapsuuteni klassikon, Disneyn Herkuleksen parissa. Suomiraita on parasta. ;D
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #5 : 23.06.2007 19:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Illan mittaan voisikin sitten re-bootata aivonsa toisen vastikäisen ostoksen, lapsuuteni klassikon, Disneyn Herkuleksen parissa. Suomiraita on parasta.

Meinasin muuten Rammstein DVD:n mukaan ottaa juuri tuon Hercin. Ehkä suosikkini Disney leffoista. Hades varsinkin raivokohtauksineen on mahtava!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #6 : 23.06.2007 19:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Kyllähän se lemmpari-Disneyta on täälläkin. Eritoten dialogi kestää aikaa ja osataan ulkoa.

"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #7 : 23.06.2007 19:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kyllähän se lemmpari-Disneyta on täälläkin. Eritoten dialogi kestää aikaa ja osataan ulkoa.Zeussii! Kotona ollaan!...

Mutta nyt loppu jauhanta.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #8 : 23.06.2007 19:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW kaksi lisää juhannuselokuvien listaan (hitto, olenko tehnyt tänä juhannuksena mitään muuta kuin katsonut leffoja, herkutellut ja nukkunut?)

16 Blocks

En ole ikinä ollut krapulassa. 16 Blocksin näkeminen ei mitenkään lisää intoa tavoitella kyseiseen olotilaan pääsemistä, sillä siinä Bruce Willisin hahmon kaamea kapula on niin vahvasti esillä, että se melkein iskee kotisohvalla istuvaan katsojaankin. Elokuvaa ympäröi käsinkosketeltava, krapulainen ilmapiiri.   Mikään huippuleffa ei ole kyseessä, sillä kaikki näyttelijät, Willis mukaanlukien, vetävät lähinnä perussuoritukset ja juoni on kirjoitettu ilman sen kummempaa halua riskinottoihin. Kelpo viihdettä, mutta siinä se.  Miltähän tämä maistuisi oikeana krapulapäivänä? Willisin hahmoon pääsisi ehkä paremmin sisään.  Vinkki teille, jotka tuota viisaiden juomaa vähän minua ronskimmin silloin tällöin nautiskelette.

World Trade Center

Lähdetään siitä, että United 93 oli minulle viime vuoden paras elokuva. Huikean epähollywoodmainen ja dokumentaarinen filkka räjäytti omalla kohdallani pankin. Huikeat 15  viimeistä minuuttia saivat kyyneleen silmään tavalla, johon yksikään toinen elokuva ei ollut aiemmin pystynyt.

WTC ei vain millään ole United 93. Älkää ymmärtäkö väärin; Oliver Stone on aiheeseen lähestymiskohdat huomioon ottaen tehnyt aivan kelpo työtä eikä ole sortunut ohjauksessaan ylilyönteihin eikä tähtilipun heilutteluihin. WTC tuntuu kuitenkin hitusen liian pitkältä, siitä olisi voinut napata parikymmentä minuuttia pois ja tarinankerronnasta olisi tullut hiven tehokkaampaa.

Ongelma on myös Nic Gage. Mies ei suinkaan ole elokuvassa huono, mutta jos vastaan laitetaan United 93:n osittain täysin tuntemattomista Matti Meikäläisistä koostuvat näyttelijäkaarti... He tuntuvat oikeilta ihmisiltä hädässä, eivätkä filmitähdiltä.

On Stonen maailmaa muuttaneen tapahtuman kuvauksessa kuitenkin hetkensäkin. Joistakin kohdista ei vain pääse ohi ilman silmien kostumista. Ja silloin elokuva on parhaimmillaan. Muistuttamaan, millaista rohkeutta nykymaailmastakin voi löytyä. Olivat tapahtumat sitten glorifioituja taikka eivät.


« Viimeksi muokattu: 23.06.2007 20:04 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #9 : 25.06.2007 10:38 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Käväisin torstaina katsomassa Black Sheepin, ja kun odotuksia ei ollut niin varsin mukavaa kauhukomediaahan se oli. Toisinaan sorruttiin aivan turhaan splätteröintiin ja tietenkin ne typerät kliiseet olivat paikallaan, mutta oikein mainioitakin kohtia oli tarpeeksi joten lipusta maksoi mielellään. Hahmot olivat pääosin hauskoja ja onnistuneita, maisemat kauniita, lampaat villaisia ja tehosteet juuri tarvittavat hauskoja. Zombi-genren innokkaana ystävänä lampaiden käyttö oli helppo ymmärtää. Bää.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #10 : 25.06.2007 12:00 »
Killerbone Vieras kävin kattomassa uusimman pirates of the caribean ja omasta mielestäni oli ihan hyvä, vaikka kaveri pelotteli että se saa mut inhoaan koko sarjaa. mietityttää vaan et mitä hittoa ne aikoo tehdä nelosessa?
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #11 : 28.06.2007 21:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Poseidon (2006)

Torstai-ilta meni rattoisasti katsoessa tätä selviytysseikkailun uusioversiota. Poseidon ei kyllä ole elokuvana kovinkaan kummoinen, mutta kuvallinen anti ja erikoistehosteet ovat näkemisen arvoisia. Juoni on kliseitä täynnä; se on kuin traagisen kuoleman tasaisin väliajoin tarjoava köyhä "mites me tästä päästään" -vuoristorata. Yhtä ongelmaa seuraa aina toinen, isompi probleema.

Hahmot on kirjoitettu paperinohuiksi eikä heitä tulkitsemaan ole lyödetty kuin yksi, äärimmäisen karismaattinen näyttelijä. Nimittäin Kurt Russel! Mies hoitaa roolinsa tyylikkäästi.

Äärimmäisen helposti unohdettavaa selviytymiseikkailua edustaa Poseidon. Pidän kuitenkin tämän genren elokuvista ja huonoimmillaankin niistä jollain tasolla nautin. Genre kun saa harvakseltaan uusia edustajia.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #12 : 28.06.2007 21:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
kävin kattomassa uusimman pirates of the caribean ja omasta mielestäni oli ihan hyvä, vaikka kaveri pelotteli että se saa mut inhoaan koko sarjaa. mietityttää vaan et mitä hittoa ne aikoo tehdä nelosessa?

No ihan villinä veikkauksena
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #13 : 28.06.2007 21:51 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Stomp the Yard http://imdb.com/title/tt0775539/

Pitkästä aikaa tuli nähtyä musikaali. Vieläpä ihan kelpo sellainen. Kliseinen, mutta viihdyttävä. Tuntuu että aina nämä leffat, joita kohtaa on nolla odotukset nousevat aina positiivisiksi kokemuksiksi. Sitten taas megabudjetilla tehdyt nimi leffat floppaavat aina. Suosittelen katsomaan jos musikaalit ja tanssi/college leffat kiinnostavat vähääkään.

Näyttelijät ovat nevareita, kuten kunnon elokuvassa kuuluukin. Poltetut naamat pilaavat usein tunnelman ja uskottavuuden, tällä elokuvalla ei ainakaan sitä ongelmaa ole. Valkolaisia ei taida elokuvassa vilahtaakkaan, vaan afrot valtaavat näyttämön. Rytmikästä mättöä siis luvassa.

Imdb:n käyttäjät arvostavat elokuvaa kuin mersumies vanhaa Ladaa, mutta paskaakos ne tietävät. Ei silti kannat maailman syvällisimpiä viboja odottaa, mutta viihdyttävä elokuva mielestäni ja oma kokemushan se tärkein on.
 User Rating: 2.8/10 (5,612 votes)


Ephramin kanssa samaa mieltä The Departedista, mestariteos. Itse en pidä yleensä mistään tämän kaltaisista elokuvista, mutta tämä iski ja lujaa. Suosittelen, ei voi olla pitämättä. Pitää otteessaan alusta loppuun.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2007 21:57 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #14 : 29.06.2007 18:56 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
The Departed
Martin S. se vaan osaa. Yllättävä, tyylikäs ja huippunäyttelijöiden hyvillä roolisuorituksilla maustettu mestariteos.

Kyllä vain. Jopa yksi aikojen parhaimmista mestariteoksista. Toki DiCaprio nostaa leffassa kuin leffassa pisteitä minun silmissäni, mutta kyllä The Departed tarjosi niin paljon muutakin. Eikä vahiten loistavien näyttelijöiden ansiosta.

Päätin tuossa yhtenä vapaapäivänä hieman sivistää itseäni. Katsoin nimittäin vuorokaudessa koko Taru Sormusten Herrasta -trilogian. Aiemmin olin nähnyt niistä vain pätkiä, eikä ne vakuuttaneet. Nyt leffat nähneenä voin sanoa, ei ne nyt niin huonoja olleetkaan. Elijah Woodin söpöys ei kylläkään iskenyt minuun niin kuin silloin muinoin niihin niin moniin tyttöihin. Hahmona Frodokaan ei kuulunut suosikkeihini. Mutta se on pakko myöntää, Aragorn, hänessä nyt sentäs olikin jotain.

Mitähän näistä lopulta voi sanoa. Ei huonoja, mutta ei nyt mestariteoksiakaan. Tulipahan nähtyä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #15 : 30.06.2007 00:23 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Die Hard 4.0 nyt sitten katsottu. Olihan siinä ihan viihdyttävää toimintaa ja onhan Bruce Willis edelleenkin äijä. Juoni ei omaperäisyydellään loistanut, mutta kyllä se nyt menetteli. Ja olihan siinä hassuja nörttejäkin, hohhoh. Tylsistymään ei missään vaiheessa päässyt, joten kyllä se nyt hoiti tehtävänsä ihan mallikkaasti. Action-leffa, ei muuta.

28 päivää myöhemmin tuli myös pari päivää sitten katsottua videolta. Tykkäsin, zombileffat on kivoi. Pelottava ei kylläkään ollut. Tarina, hahmot ja tapahtumapaikka olivat hiukan erikoisemmat, ja mielenkiintoisemmat. Myös juonen loogisuus miellytti. John romeron zombipätkiä oli tietty lievästi apinoitu, mutta ei se menoa haitannut. Paransi vaan.

Jos nyt arvosanoja aletaan antamaan niin Die hardille 3/5 ja 28 päivää myöhemmin 4,5/5

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #16 : 30.06.2007 03:05 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
kävin kattomassa uusimman pirates of the caribean ja omasta mielestäni oli ihan hyvä, vaikka kaveri pelotteli että se saa mut inhoaan koko sarjaa. mietityttää vaan et mitä hittoa ne aikoo tehdä nelosessa?

No ihan villinä veikkauksena
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Itse asiassa tuosta tuli jotain lisähuhua about viikko sitten:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #17 : 30.06.2007 16:02 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Isoveikka osti Megastoresta pari viikkoa sitten alkuperäisen Japanilaisen The Grudgen

Leffa tuli katsottua, ja täytyy sanoa, että jos kauhu leffoissa parhautta hakee, niin tämä on ehdoton must-see!
Elokuva ei sinänsä ollut kovinkaan pelottava tai verinen, mutta jännitystä ja joissain kohdissa jopa ahdistusta riitti. Leffaan on jopa saatu mukaan kunnon "pääsiäismuna",
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mutta suosittelen kyllä ehdottomasti, vaikka kauhuleffat ei iskisikään, tämä on pakko nähdä.

EDIT: Ne jotka ovat Jenkkiversion nähneet; Unohtakaa se, tämä (Japskuversio) on kymmenen kertaa parempi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #18 : 30.06.2007 17:26 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
EDIT: Ne jotka ovat Jenkkiversion nähneet; Unohtakaa se, tämä (Japskuversio) on kymmenen kertaa parempi.

Vaikka olenkin ihan älytön paskahousu kauhuleffojen suhteen, ei tuo Jenkkiläinen aiheuttanut minussa juuri mitään. Onhan siinä kaikki kauhuleffan peruselementit kasassa, mutta ainut kohta mikä sai sykkeen nousemaan, oli se alku (kaappijuttu). Loppumatka menikin sitten yllättävän tasasilla sykkeillä. Tai sitten housuistani on todellakin poistunut ruskea.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #19 : 30.06.2007 20:27 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jenkkiversio on ehkä hieman verisempi, mutta sen tunnelma ei ole yhtä hyytävä, kuin originaalissa. Japskuversiossa taas kokoajan jännitää, että mitä seuraavaksi.

Jenkkiversion loppukaan ei toimi samalla tavalla, kuin Japskuversiossa. Siitä puuttuu sitä tunnelmaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #20 : 30.06.2007 22:42 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ensimmäinen Ghostbusters on aivan mahtava elokuva.

Yksi elokuvahistorian hienoimmista hahmoista, Stay Puft Marshmallow Man kuvaa itse elokuvaa varsin hyvin: oudon hauska ja pelottava samaan aikaan. Näin suosituksi nousseeksi elokuvaksi, sen huumori on yllättävän nokkelaa ja hienovaraista ja ehkä vähän ilkeääkin. Ja kirjastossa lymyilevä haamu karmii vieläkin, ainakin vähäsen. Ja erikoistehosteetkin toimivat vielä nykyäänkin paria poikkeusta lukuunottamatta, kiitos siitä, että moni erikoistehosteista on tehty lankojen, nukkejen ja muiden käytännöllisten juttujen avulla, eikä turvauduttu liikaa trikkikuviin ja sellaisiin.


Ja, no. . . kovin vaikeaa Ghostbustersista kirjoittaminen on, koska en osaa siitä sanoa oikein muuta kuin ylistäviä sanoja. Ghostbusters on oikeastaan ainoa nostalgiaa tuova asia maailmassa minulle. Mikään muu 80-luvulla ilmestynyt viihdemaailmaan liittyvä asia ei tuo sen pahemmin niitä "muistoja" mieleen tai pientä hymyä suupieliin. Enkä oikein tiedä miksi Ghostbusters on niin nostalginen elokuva minulle, suurin osa Bill Murrayn vitseistä meni takuuvarmasti aikanaan ohi, en huomannut Rick Moraniksen loistavia, pieniä maneereja Keymasterina. Ehkä siitä on aina löytänyt jonkun uuden tason melkein jokaisella katselukerralla.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #21 : 01.07.2007 12:59 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili En osaa juurikaan puhua elokuvista mitään, kun pelattavuutta ei voi kehua ja äänet sekä grafiikka tuppaa olemaan melkolailla aina huippuluokkaa varsinkin kun teattereissa käy. Jutut luonnollisesti spoilaa.

300
En todellakaan katsonut mitään "ennakkonäytöstä" ilmaiseksi, mikä tarkoittaa sitä että kaveri warettaa ja porukassa katsotaan. Teatterissa käväisin ja olihan se hyvä. Keihäät meni läpi ruumiista ja miehet oli miehiä! Pakkohan siitä on tykätä. En jaksa selittää mitään Iraq-viittauksista, homoilusta, miesten kauneudesta tai muusta. Minulle riittää että six-pack näkyy ja tapellessa tapetaan.

Die Hard 4.0
Ei mitään PC:n näytöltä katsottua, vaan ihan teatterissa tämäkin. Bruce Willis on kyllä hyvä tämmöisissä. Toiminta on siistiä ja jopa kekseliästä. Vesipostilla helikopterin gunneri pihalle ja autolla koko kopteri alas kun luodit on lopussa. Bruce Willis heittelee niin hyvää one-lineria että pakosti naurattaa. Voihan se juoni olla vähän yliammuttu, mutta taas kerran: tapellessa tapetaan!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #22 : 02.07.2007 10:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Snake vahtaa ja arvostaa äijäleffoja.  8)


Jersey Girl (tyttö tuollainen)

Tämä elokuva huipensi eilen nelosen leffaputken ja kun sen kummempaa tekemistä ei sunnuntai-illalle siunaantunut, niin otin sohvalla rennon asennon ja nautin siirappisen draamakomedian annista. Moni varmasti tietää, että pidän paljon Everwoodista. Arvostan koskettavia sarjoja/leffoja.

Ei tämä hullumpi pätkä loppujen lopuksi ollut. Ben Affleck ei todellakaan kuullu suosikkeihin, mutta Jersey Girlissä hän onnistuu tulkitsemaan roolinsa melko onnistuneesti. Pätkä vilisee muuten jenkkitähtiä muutenkin: Jennifer Lopez, Matt Damon, Will Smith, Liv Tyler.

Melkoisen suoraan katsojan päälle pursotettiin siirapit, draama ei kovinkaan hienovaraista ollut. Mutta kyllä se ajoittain koskettavaksi oli osattu tehdä, mikä on draamalle aina plussaa. Muutama oikein hauska vitsikin oli mukaan saatu.

Hyvä leffa sunnuntai-iltaan ja fiilikseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #23 : 02.07.2007 12:10 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Snake vahtaa ja arvostaa äijäleffoja.  8)
Äijä-leffat fucks the world! Harmi, että Suomalainen äijä-kulttuuri on niin perseestä kun täällä äijiä leikkii joku Idols-tuomari ja paskan hevibändin hevari.

Tässä kevään mittaan TV:stä tuli Rockyt. Kaikki oli näkemättä, joten pitihän nuo katsastaa. Seuraavaksi tietenkin kutonen sitten.

Oikeastaan Rockyt olivat juuri sitä mitä odotinkin. Vaikkei kuvio nyt oleellisesti muutukaan koskaan niin ihan viihdyttävää settiä leffat olivat silti. Paitsi ehkä vitonen, jota en jaksanut katsoa kokonaan. Toki nyrkkeily osuudet on toteutettu vähän turhan elokuvamaisesti minun makuun. Mitä ihmeen järkeä siinä on, että Apollo lyö kaksi sataa lyöntiä päähän per erä eikä Rocky tajua nostaa suojausta ylemmäksi? No toki elokuva maailmassa parhaiten toimii juuri perille menevä isku tai vaihtoehtoisesti väistäminen.

Idea on kiva siitä miten Balboa ei oikeasti osaa nyrkkeillä, mutta sydäntä ja tahtoa on kuin leijonalla. Kolmasosa (jos vitosta ei taas lasketa kun en kokonaan nähnyt) osoittautui sarjan heikoimmaksi nelosen ollessa taas hiukan parempi. Mr. T ja Hogan hoitivat kyllä roolinsa niinkuin pitää, mutta tämä osa ei ehtinyt napata kunnolla mukaansa missään vaiheessa. Suuri ja vahva Venäläinen taas iski heti kuin tuhannella voltilla, vaikka Apollon tappaminen olikin vähän yliammuttua, joskin tarpeellista elokuvan takia.

Nyrkkeilyn ystävänä nämä eivät ole välttämättä niin loistavia elokuvia, ainakin jos niitä katsoo lehtiö kädessä merkaten epäkohtia ja selviä virheitä. Mutta eipä elokuvia niin kuulu katsoakaan. Kyllä minua vähän kirpaisi kun matsit oli toteutettu niin Hollywoodmaisesti, mutta perustöllääjien huomiota olisi kai turha tavoitella liian realistisella otteella. Ja sitten taas, ei elokuvien kuulu olla kuin suoraan oikeasta maailmasta. Tapahtumia pitää värittää aina räikeillä väreillä että ne näyttää hyvältä kankaalla. Rockyt on klassikoita ja viihdyttäviä teoksia niiden puutteista huolimatta. Loput on kiinni katsojan asenteesta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #24 : 02.07.2007 12:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Rocky ykkönen on mielestäni elokuvana ylivoimainen koko sarjasta, mutta se ei silti ole viihdyttävin. Rocky IV vie sen tittelin, sillä Ivan Drago on koko Rocky-historian paras ja hulluin vastustaja. Miestä inhoaa ihan huolella. Onhan se Clubber Langkin melkoinen paskiainen, mutta se Ivanin konemaisuus mieheltä uupuu.

Omat arvosanat Rockyille:

Rocky (5/5) Hieno ja aikoinaan uutta luova nousutarina miehestä, joka taistelee tiensä vaikka läpi harmaan kiven. Draama on toimivaa.

Rocky II (3½/5) Rockyn uusintaottelu tarjoaa myös hyviä ja liikuttavia kohtauksia, mutta alkuperäiselle se ei vedä vertoja.

Rocky III (2½/5) Kovin keskinkertainen tuotos. Lang on vastustajana sopivan raivohullu, mutta kehän ulkopuoliset tapahtumat ovat melko heikkoja.

Rocky IV (3/5) Saagan viihdyttävin osa. Kohtauksista nauttiakseen tarvitsee olla tietynlaisessa mielentilassa, sillä moni mieltää ne korneiksi. Drago on silti unohtumaton vastustaja.

Rocky V (1/5) Tämä ei toimi millään tasolla; Rocky valmentajana, lopun katutappelu, Tommy Gun on persoonaton kaveri...

Rocky Balboa (4/5) Stallone yllätti täysin, sillä kutonen on heti ensimmäisen jälkeen parasta Rockya. Lopun nyrkkeilymatsi on upeasti toteutettu ja tunnelma on katossa. Kehän ulkopuolella muistuttaa ykköstä monin tavoin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #25 : 02.07.2007 13:03 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Älkäähän nyt. Kolmosessa on kuitenkin koko sarjan paras heitto eli "I pity the fool". Ja onhan se Mr. T nyt muutenkin kovempi jätkä kuin joku Dolph Lundgren. Todisteita halajavat voivat vain katsoa allaolevan lehdenkannen ja vetää omat johtopäätöksensä:

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #26 : 02.07.2007 13:08 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Vähän menee Rocky jutusteluksi, mutta kyllähän viimeksi nähdyistä elokuvista pitääkin jutella. Olisi muuten aika tylsä ketju.

Hyvää kamaa, Eph. Ykkönen on kyllä paras Rocky, mutta loppujen lopuksi katson tarinaa kokonaisena tarinana enkä kuutena eri elokuvana. Siksi en osaa arvottaa elokuvia järjestykseen, sillä ne ovat minulle yhtä ja samaa elokuvaa kaikki. Ykkönen on loistava, mutta ilman kakkosta se vain jäisi vajaaksi.

Mr. T eli Lang teki hyvää työtä kolmosessa ja oli erittäin vakuuttava. Lang ei vain ollut niin pahis kuin olisi voinut olla, vaan ennemmin olosuhteiden uhri. Langilla oli huonoja kokemuksia muiden ammattilaisten neuvoista eikä Langilla oikeastaan ollut manageria tai ihmeemmin edes tiimiä. Lang taisteli yksin ja sai minut melkein puolelleen. Ei sinänsä toimivaa tässä tapauksessa, mutta hemmetin kova hahmo. Harmi, että itse elokuva jäi keskinkertaiseksi.

Ivan oli taas toista luokkaa. Sitä vain toivoi, että Ivanille annetaan turpaan ja potkitaan vielä maassa makaavaa. Elokuvan matsaus oli jo ehkä liian överiä, mutta sen sisältämä kehäpsykologia oli loistavaa. Kun Rocky lopulta löin naaman auki Ivanilta niin että veri roiskui niin selvisi helpottava tieto: "hän on ihminen!!". Juuri tämmöisiä tarinoita nyrkkeilyn maailma on oikeassa elämässä pullollaan ja se oli kahlittu leffaan todella loistavasti. Nelonen nousee siis korkealle silmissäni ja vaikka osa kohtauksista olikin vähän typeriä niin hyvät puolet painavat enemmän.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #27 : 02.07.2007 14:51 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Viikonloppuna tuli katsottua (ja jos Snake epäilee, niin ihan ostetuilta DVD-levyiltä ostetulla DVD-soittimella, telkkari tosin putosi rekasta) Tarantinonkin nimeä kantava Hostel ja Rob Zombien House of 1000 corpses.

Hostellia oli myllytetty sellaisella väkivaltahypellä, että ukon kanssa molemmat aprikoimme uskaltaako sellaista ollenkaan katsoa. Sitä suurempi oli turhautuminen ja "pettymys" kun leffa oli vain äärimmäisen typerä, oikein nolotti monessa kohtaa, ei lainkaan pelottava/jännittävä, väkivalta oli oikeastaan varsin pikkusievää, efektit lähinnä naurattivat ja koko asetelma oli epäuskottava ja nolo + tietenkin epäoriginelli. Hostellin vanavedessä tehty Vacancykin oli parempi, koska siinä oli tavallaan jotain klassisen uskottavaa, vaikkei sekään yhtään hyvä ollut banaaliuudessaan. Reiluuden nimissä myönnettäköön, että ei tämä Hostel mitenkään aivan surkea leffa ollut, mielestäni keskitasoa, mutta ei missään tapauksessa hypensä arvoinen.

Rob Zombien "lapsi" oli sentään jonkinlainen elämys, vaikka elokuva olikin selvästi enmmän juuri tekijänsä toteutettu fantaisia kuin eheä elokuva. Artsy-fartsy negatiivikuvat ja muut räpellykset eivät säväyttäneet, eikä muutenkaan klassikoille kumartaminen kannata, jos samalla pyllistää niille modernin elokuvan ominaisuuksille, jotka ovat itse asiassa todella hyviä uudistuksia. Elokuvassa oli silti joitakin hyviä kohtia ja hahmoja, ja on sitä suurempaakin roskaa tullut nähtyä. Viihdyin paremmin kuin kehutun ja ylihypetetyn Hostellin parissa.

Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #28 : 02.07.2007 22:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili


Jersey Girl (tyttö tuollainen)
 
Melkoisen suoraan katsojan päälle pursotettiin siirapit, draama ei kovinkaan hienovaraista ollut. Mutta kyllä se ajoittain koskettavaksi oli osattu tehdä, mikä on draamalle aina plussaa. Muutama oikein hauska vitsikin oli mukaan saatu.

Hyvä leffa sunnuntai-iltaan ja fiilikseen.

Kauheata skeidaa! Samaa tasoa samaan aikaan Subilta tulleen 100 Women - Pelastava enkeli kanssa, ihan hirveätä kliseiden, hymy poikien ja tyttöjen tanssia. Molempia yritin gini huuruissa katsoa, mutta olivat imelämpiä kuin Hartwallin orginal GIN ja se on jo saavutus. Draamat ovat elokuvien aatelia, mutta nämä olivat jo koskettavien elokuvien irvikuvia, eikä syitä tarvitse kaukaa hakea:
-Ben Afflec
-Jennifer Lopez
-jne..

Ainoa plussa oli, että joukkoon oli mahtunut yksi oikea näyttelijäkin, Liv Tyler.  ;D

Jos pitäisi valita kumman katson,  niin 100 Women - Pelastava enkeli veisi voiton tuntemattomien näyttelijöiden ansiosta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #29 : 02.07.2007 22:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nykyään aika pitkälti nuo imdb:n arvosanat määrittävät katsonko elokuvan telkkarista vai en. Jersey Girlillä oli keskiarvo 6.3, joka mielestäni on todenmukainen pistemäärä. Ei klassikkoleffa, muttei todellakaan mikään täysi surkeus ollut minun mielestäni. Ajoi asiansa sunnuntai-iltana.

Ei kannata jokaista leffaa tyrmätä vain sen takia, että siinä saattaisi olla inhoamiaan näyttelijöitä. Inhoan Beniä ja Jenniferiä monessakin pätkässä, usein se inho tulee elokuvan yleisen huonouden takia, mutta tässä parivaljakkoa kyllä katseli. Eikä Lopez edes ollut mukana kuin alussa.

Tämä oli selvästikin ns. "feel good" leffa. Minut jätti hyvälle mielelle.

Maikkarilla menee muuten hurjapäät.  ;D  Huh huh.. Pari kertaa olen nähnyt tuon, ei ole minun elokuvani ei.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines