Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 487203 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #120 : 02.10.2007 18:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hei älkää ny rasistiseksi tulko  ;D. Itse erotan kiinalaiset korealaisista helposti ja vielä helpommin niiden kielet.

Ei tuo mitään rasismia ole. En minäkään noita millään erottaisi. Samoin kun en erota pohjoismaalaisia toisistaan. Tai kanukkeja jenkeistä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #121 : 02.10.2007 19:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ei tuo mitään rasismia ole. En minäkään noita millään erottaisi. Samoin kun en erota pohjoismaalaisia toisistaan. Tai kanukkeja jenkeistä.

Aivan. Aasialaisillakin on usein vaikeuksia erottaa toisia toisistaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #122 : 02.10.2007 19:08 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Aiheeseen liittyen: http://youtube.com/watch?v=HgTDlxuo70Q
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #123 : 03.10.2007 15:28 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Se oli läppä ;)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #124 : 03.10.2007 21:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Se oli läppä ;)
Tässä se taas nähtiin. Tekken-äijät otetaan aina todesta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #125 : 03.10.2007 23:37 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Hei kamoon  :lol:

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #126 : 13.10.2007 12:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hairspray. Väriä ja välkettä, riemua ja raikkautta, melua ja meteliä sekä uskomatonta liikkeen puhtautta.

Hairspray on musikaali, joka sijoittuu 50- ja 60 lukujen vaihteeseen ja kertoo tarinan Tracy Turnbladista, varsin tanssitaitoisesta ja -intoisesta, mutta samalla ylipainoisesta tyttösestä joka haaveilee Baltimoren paikalliseen tv-show'hon pääsemisestä. Matkan aikana setvitään lisäksi rakkaus- ja rotukysymyksiä. Käsikirjoituksella ei siis sen suurempia Oscareita olla hankkimassa, mutta onneksi se ei ole tarpeenkaan. Leffa on tehty varsin kepeällä otteella, ja vaikka stoorissa vilahtelee tummempiakin sävyjä, ei Hairspray oikeasti ota paljoakaan vakavasti. Teokseen on saatu myös mukavasti Hollywood-tähtimatskua mukaan mm. Michelle Pfeifferin ja Christopher Walkenin muodossa. Hämmentävintä kepeästi on silti John Travoltan roolityö päähenkilön äitinä, rehevänä Edna Turnbladina...

Se main point tässä leffassa on kuitenkin musiikillinen ja tanssillinen anti, ja sanon heti suoraan, että se toimii kuin häkä. Musiikki luistelee kepeän rokkabillyn, funkin ja mehukkaan soulin väleillä, ja on poikkeuksetta upeaa. Samoin ovat massiiviset tanssikohtaukset, joita parhaiten kuvaavat tämän tekstin ensimmäiset sanat. Ne ovat Hairsprayn sielu. Leffa vilisee uutta nuorta potentiaalia, joista löytyy rytmiä vaikka muille jakaa. Tanssipätkät ovat aikakaudelle uskollisia, ja kuitenkin pikkasen ylivedettyjä. Ne ovat teknisesti taidokkaita, ja niin fiilisrikkaita, että teki parikin kertaa mieli itkeä tirauttaa. Velipoika kyseli ovela hymy hyylillaan leffan jälkeen, että menikö mulla grande finalén aikana rytmi jalan alle. Oli kuulemma ollut jo vaikea tarkentaa katsettaan valkokankaalle, sen verran penkkirivi heilui ja hytkyi. Ja minä kun yritin parhaani mukaan hillitä itseni.

 :lol:

Jos kaipaa huumoripitoista, viihdyttävää, värikästä, vauhdikasta ja puhtaasti iloista leffakokemusta, kannattaa tsekata Hairspray. Se ei nouse draamallisiin huppusuorituksiin, mutta on piristävin leffakokemus pitkiin pitkiin aikoihin. Jag tycker.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #127 : 17.10.2007 22:00 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili The Searchers



Klassikko vuodelta 1956. En ole pahemmin John Waynen länkkäreitä nähnyt, mutta miehen puupökkelömäinen näytteleminen ei vakuuttanut Etsijöissä. Juonesta tuli lähinnä mieleen Homeroksen Odysseia ja antiikkisten rakkausromaanien sekoitus. :lol:

Kyllähän tämä western on varmasti vaikuttanut jonkun verran myöhempiin lännenelokuviin ja välillä tuli tunne, että tätä jujua on käytetty jossakin länkkärissä (Sergio Leone ym). Mielestäni parhaan roolisuorituksen elokuvassa tekee ihana Vera Miles.

Mutta kyllähän se on totta, että nykyisin osataan vain tehdä törkeän paljon parempia länkkäreitä ja elokuvia yleensä. 2000-luvun westernin yksinäisenä huippuna on Costnerin Open Range, mutta toivottavasti seuraavan vuoden alussa elokuvateattereihin pläjähtävä 3:10 to Yuma yllättää.


« Viimeksi muokattu: 17.10.2007 22:06 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #128 : 19.10.2007 22:48 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Twin Peaks

Tuli hommattua kaikki boksit, katsoin ja nautin. En ikinä ennen ole kokenut tv-viihteen parissa mitään tällaista. Hahmot herättivät tunteita, olivat syvällisiä ja todella persoonallisia. Dale Cooperia, Harry Trumania, Audrey Hornea ja muita ikimuistoisia hahmoja tulee ikävä. Aion vielä joskus palata Twin Peaksin pikkukaupunkiin, se on varma. Sarjan tunnusmusiikki saa aikaa kylmät väreet ja tuo mieleen 90-luvun alun, vaikka en silloin vielä tuosta sarjasta mitään ymmärtänytkään tai edes tiennyt, että sellainen on olemassa. Jotain outoa vetovoimaa tuossa on. Sarjan loppuratkaisusta sen verran, että se oli vähentään hämmentävä. Aluksi luulin, että tämä loppui kuin seinään. Aikani pohdittua tulin kuitenkin siihen tulokseen, että lopetus oli älyttömän hyvä. Se jättää sarjan katsojalle niin paljon mietittävää ja herättää ajatuksia enemmän kuin mikään muu tähän mennessä nähty sarja. Tähtiä annan 6/5 koska tätä parempaa sarjaa ei ikinä tulla tekemään.

Ja katsokaapas linkkiä Twin Peaks Definitive Gold Box 10-disc]http://www.discshop.fi/shop/ds_produkt.php?lang=&id=59352&lang=fi&subsite=movies&&ref=]Twin Peaks Definitive Gold Box 10-disc

En osaa linkittää  :???:
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #129 : 19.10.2007 23:09 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili ^Viimeksi nähtyjä elokuvia?

Twin Peaks on huikea, mutta kieltämättä toisella tuotantokaudella meininki ei ole niin kiinnostavaa.

En kyllä suosittele kenellekään viimeisen jakson katsomista parin päivän dokailun jälkeen. Tulee outo olo.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #130 : 19.10.2007 23:24 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
^Viimeksi nähtyjä elokuvia?

Twin Peaks on huikea, mutta kieltämättä toisella tuotantokaudella meininki ei ole niin kiinnostavaa.

En kyllä suosittele kenellekään viimeisen jakson katsomista parin päivän dokailun jälkeen. Tulee outo olo.

Valitettavasti ei ollut "Viimeksi nähtyjä tv-sarjoja" topiccia joten tungin tuon tänne :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #131 : 22.10.2007 20:05 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin jossain välissä viikonloppua katsomassa Ratatouillen ja Julie Delpyn ohjaaman elokuva, 2 Days in Paris.

Ratatouille oli yllättävä siinä, että se on Pixar-elokuva josta oikeasti tykkäsin. Jotain Pixarin elokuvissa on oudon etäistä, ehkä se tulee liiasta kohelluksesta ja popkulttuuri-vitseistä ja yleensäkin vitsien liian runsaana määränä. Ratatouillessa  hahmot olivat oikeasti hahmoja, ei vitsien aiheita tai kertojia. Toki mukana oli niitä "hassujakin hahmoja", mutta niitä käytettiin varsin säästeliäästi ja, kuten muutkin vitsit ja hassut jutut, mukavan armokkaasti ja elokuvaan sopivana. Vähän samoin kuin Pixar käyttää ääninäyttelijöitään: mukana on aika isojakin nimiä, mutta varsinaisia nimiä ei turhaan mainosteta vaan annetaan enemmänkin arvoa elokuvan hahmoille ja itse näyttelijöiden työlle, jopa niinkin, että melkein unohdin montakin kertaa Remyn äänenä olevan aivan mahtava Patton Oswalt.

2 Days in Paris oli kuin Woody Allen-elokuva, jos Allen olisi syntynyt pariisilaisena naisena. Tykkäsin.


« Viimeksi muokattu: 22.10.2007 21:22 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #132 : 22.10.2007 21:44 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Onko kukaan kanssani samaa mieltä, jos sanon että Totoron suomidubbaus toimi ihan helkkarin paljon paremmin kuin alkuperäinen kieli? Suurin syy tähän on Mei. Elokuvan loppupuolella jouduin työntämään sormet syvälle keltaisen eritteen täyttämiin korviini, sillä ei perkele sen ipanan huutoa kestänyt kuunnella. Muuten elokuvana ihan sitä Ghiblille tyypillistä viiden tähden kamaa, mutta tuo jatkuva huutaminen vie raivostuttavuudessaan vähän arvosanaa mukanaan. Sen sijaan suomennos on kyllä Pekkaa parhaasta päästä. Japanilaisen Mein aiheuttaessa pelkkää raivoa sisälläni, repäisee Roosa Viitanen (SuomiMei) minut kahtia joka kerta suun avatessaan. Se on oikeasti niin paljon hauskempi kuin alkuperäinen, että kyllä minä suosittelen Suomidubbeja ihan koska tahansa japanilaisen raidan yli.

Tiedän että kaikkia dubbauksia kuuluu sanoa paskaksi, mutta koska kaikki on kaikkialla pelkkää paskaa (perseestä), haluan itse olla se kultainen pökäle ja sanoa että NOT.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #133 : 24.10.2007 16:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Paprikassa vihasin myös Japsi-näyttelijöitä. Itse maustetyttö kuulosti kolmivuotiaalta, mikä Japsien pervokorville kuulostaa varmaan tosi hyvältä, mutta ei saatana se otti päähän. Onneksi tytöllä ei liikaa vuorosanoja leffan aikana ollut.

Itse leffa oli todella peruskauraa mahtavalla animaatiolla ja hienolla popituksella. En osta silti. Oli se loppu niin törkeä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #134 : 27.10.2007 21:05 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Trainspotting

Kirjasta kun pidin niin oletin leffankin olevan hyvä, ja olihan se. Ewan McGrecor on erittäin hyvä Rentsinä, eikä muutkaan näyttelijät petä. Ainoita miinuksia leffan lyhyys ja hahmojen jääminen melko pintapuolisiksi kirjaan verrattuna. Hyvä, mutta kirja on parempi.


tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #135 : 28.10.2007 00:54 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Kävimme kahden kaverin kanssa katsomassa Shoot 'Em Upin viime torstaina. Odotin, että raina olisi ollut melko kehno machopullistelu, mutta se olikin ihmeen hyvä parodia. Jopa niin hyvä, että siitä ei välttämättä kaikille edes tule mieleen sen olevan tehty pilke silmäkulmassa. Elokuvasta löytyy kaikki kliseet, mutta sen lisäksi siihen on lisätty myös paljon omaa, aivan kuten parodiassa pitääkin. Todella hauska elokuva, jota suosittelen. Ilmataistelu tosin oli typerintä, mitä olen ikinä nähnyt missään elokuvassa.

Elokuvan päähenkilönä toimii Mr. Smith, jonka menneisyydestä ei kerrota aluksi yhtään mitään. Hän on kovis, joka auttaa synnyttävää äitiä pääsemään pakoon, ja lopulta ottaa tämän vauvan suojeltavakseen. Mukaan Mr Smithin apuriksi tulee italialainen itsensämyyjä. Muuta en paljasta, sillä parhaat palat kannattaa katsastaa itse leffasta.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #136 : 28.10.2007 09:16 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tarantinon Death Proofin vuokrasin.

Tiedän kyllä, että leffa on tehty vanhojen autoleffojen kunniaksi jne, mutta kyseessä on silti jotenkin aivan järjetön leffa. Se oli oikeastaan niin paska, että se muuttui ihan hyväksi. Hajosin kyllä leffan loppuun kokonaan.  :lol: En ole katsonut sitä vanhaa leffaa, josta tämä oli uusi versio, joten en osannut odottaa ihan tällaista. Jos oisin tiennyt, niin ois varmaan jäänyt hyllyyn, mutta tulipahan katsottua. Järjettömyyden vuoksi ihan viihdyttäväkin, kavereitten mielestä täydellinen.


« Viimeksi muokattu: 28.10.2007 09:28 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #137 : 28.10.2007 18:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Deathproof on parasta. Pikkasen teki viskiä mieli teatterissa kun leffan baarikohtaus vain jatkui ja jatkui ja kokoajan parani. Ja munakkaimmat autojen äänethän leffassa oli.

Itse katoin sitten vuoden huonoimman leffan eli Black Sheepin, joka paskuudessaan menee jonnekin "haudanryöstäjät ulkoavaruudesta" tasolle, mutta ei silti naurata. Niin huono se oli. En muista milloin viimeksi olin nähnyt yhtä paskaa näyttelijätyötä. Ja niin montaa klaffi-virhettä.

Loppuratkaisussa sentään räjäytettiin lampaat heittämällä sytkäri niiden persaukseen ja metaani hoiti combustion.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #138 : 29.10.2007 22:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili American History X. Viihdytti, liikutti, herätti ajatuksia. Pidin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #139 : 30.10.2007 14:44 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tarantinon Death Proofin vuokrasin.

Tiedän kyllä, että leffa on tehty vanhojen autoleffojen kunniaksi jne, mutta kyseessä on silti jotenkin aivan järjetön leffa. Se oli oikeastaan niin paska, että se muuttui ihan hyväksi. Hajosin kyllä leffan loppuun kokonaan.  :lol: En ole katsonut sitä vanhaa leffaa, josta tämä oli uusi versio, joten en osannut odottaa ihan tällaista. Jos oisin tiennyt, niin ois varmaan jäänyt hyllyyn, mutta tulipahan katsottua. Järjettömyyden vuoksi ihan viihdyttäväkin, kavereitten mielestä täydellinen.
Jos tykkäsit, kannattaa katsastaa Planet Terror, Tarantinon ja Rodriguezin yhteisprojektin Grindhousen kakkososa. Se menee jo aivan överiksi. Mutanttizombiotusvisvaa ja nainen, jolla on konekivääri/raketinheitin puujalkana. Lisäksi vielä leffassa on nerokas tapa lyhentää tunteilukohtausta ja hypätä suoraan toimintaan!

Alussa on totta kai Macheten "traileri".
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #140 : 01.11.2007 17:27 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tämä tulee nyt hiukan väärään aiheeseen, mutta laudalta ei löydy parempakaan thredia, joten tämä saa kelvata. Tälle tuskin kannattaa uhrata omaa aihettaan.

Saatana saapuu Moskovaan
Ryhmäteatteri 30.10.2007
Kävin siis katsomassa Ryhmäteatterin Saatana saapuu Moskovaan -näytelmän, joka pohjautuu Mihail Bulgakovin samannimiseen romaaniin. Aluksi hieman pelkäsin, kun esitys kesti kolme tuntia, mutta pelko osoittautui todella turhaksi. Näytelmä on monitasoisuudessaan todella mielenkiintoinen ja jopa hyvä. Teoshan elää kahdessa eri ajassa, Jeesuksen kuolinvuosina sekä 1920-30-luvun Neuvostoliitossa. Eri ajat on saatu yhdistettyä toisiinsa todella hyvin.

Tarina ei ole yksiselitteinen, vaan näytelmää katsoessa pitää koko ajan myös ajatella. Tämä oli minusta todella hyvä, sillä en todellakaan olisi jaksanut katsoa esitystä, jossa kaikki on niin kuin kerrotaan, eikä mitään jää tulkinnan varaan. Yksi hyvä piirre näytelmässä oli parinkymmenen television käyttö, joissa kuvattiin lavan takana tapahtuvia kohtauksia (jotka näyteltiin suurimmaksi osaksi livenä). Kymmenen eri television näyttäessä samaa kuvaa, syntyi todellakin vaikutelma, että päähenkilö on hullujen huoneella. Tapa kuvata oli kaaoottinen, mutta silti todella hyvä. Muutama ruudulta tuleva kohtaus oli tosin hieman liian pitkä, mikä sai näytelmän vaikuttamaan liikaa elävältä elokuvalta.

Erikoistehosteet oli tehty hienosti, eikä näytelmästä puuttunut huumoriakaan. Myös näyttelijäsuoritukset oli todella hyviä, etenkin Vesa Vierikon näyttelemä Saatana jäi mieleen todella hyvin näyteltynä. En ole aiemmin pitänyt Martti Suosalosta, mutta tässä esityksessä hän loisti.

Ei tässä kai muuta tarvitse sanoa kuin että pidin esityksestä tosissani.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #141 : 04.11.2007 18:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tässä parin päivän toipilas-aikana en ole tehnyt mitään muuta kuin katsonut Canalia. Muun muassa seuraavia kuvia näin.

Mission Impossible III - Katsoin tämän jo aikanaan teatterissa, mutta olihan siitä jo hetki, joten toinenkaan katsomiskerta ei sen enempää takellellut. Tyylikästä toimintaa, ei kait siinä se kummempaa. Katsoin myös MI2:n pitkästä aikaa, ja pidän siitä enemmän kuin kolmosesta. Mitä nyt Tompan pitkä letti alkoi jostain syystä nyt ärsyttämään. Stoori toimii tässä monilta osin paremmin, ja mättö on massiivisempaa. Ensimmäistä kertaa tuli myös ajateltua pätkää katsoessa, että nimenomaan Woo on tämän ohjannut, ja ne kyyhkyset alkoivat huvittaa saman tien. Tyyli ennen kaikkea.

United 93 - Tämä leffa on tehnyt mieli katsoa jo pidemmän aikaa, ja nyt sain siihen viimein mahdollisuuden. Unitedin ehdottomasti paras puoli on se, että sen parissa unohtaa katsovansa elokuvaa. Kuvausta myöten tietyllä tavalla "rakeinen" ulkoasu ja neverheard-casting tekevät leffasta arkisen ja edesauttavat siihen syventymistä ja henkilöihin samaistumista. Hätä tuntuu aidolta ja koskettaa juuri siksi. Pidin.


Lisäksi tiirailin sellaisen House-jakson, jossa keissi meni kerrankin reisilleen. Aika hämmentävää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #142 : 12.11.2007 17:40 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Solaris (1972)



Andrei Tarkovskyn erikoinen ja juvela mestariteos. Kerronta on hidasta, ja vajaa kolmetuntinen Solaris on nykykatsojalle mielestäni melkoinen haaste. Itsellä käsi meinasi hivuttautua muutaman kerran kelausnäppäimelle, mutta maltoin mieleni. Toimintaa elokuvasta on turha hakea, mutta ajeltavaa riittää sitten sitäkin enemmän.

Pienellä budjetillahan tämä on tehty, mutta visuaalisuudessaan elokuvan ei silti tarvitse häpeillä. Näyttelijät ovat hyviä, varsinkin Natalya Bondarchuk Harina. By the way, hän on aivan samannäköinen kuin Live and Let Dien Bond-tyttö.

Kyllä tämä varmasti tulee katsottua joskus vielä uudestaan, että ymmärtää täysin symboliikan ja muut yksityiskohdat. Sitä George Clooneyn tähdittämää uusintaversiota Solariksesta en ole katsonut, ja tuskin katsonkaan. Jenkkien oli turha mennä näpertelemään tätä Neuvostoliiton vastaiskua 2001: Avaruusseikkailulle.

Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #143 : 15.11.2007 15:45 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Seuraavanlaiset teokset tuli katsastettua:




Elikkäs kulttisarjan leffaversio. Elokuva kertoo ajasta ennen Laura Palmerin murhaa. En odottanut tältä leffalta mitään, niin paljon tätä on parjattu. Yllätyin kuitenkin todella positiivisesti. Leffa oli erittäin Lynchmäinen, odottamattomia juonenkäänteitä, järjettömiä kohtauksia ja hienoja hahmoja. Leffa ei luo sellaista syväluotausta sarjan persooniin, mutta eihän kahdessa tunnissa hirveästi ehdikkään. Ja varoituksen sana. Jos et ole sarjaa katsonut, älä katso tätäkään. Juonikuviot selkenivät huomattavasti tämän leffan ansiosta.

4/5







Tämä tuli katsastettua dvd-rippinä aikoinaan koneen ruudulta ja totesin silloin tämän olleen ylihypetettyä paskaa. Ostin kuitenkin sopuhintaan sitten. Äsken katsastin ja hieman ristiriitaiset fiilikset jäi. Leffa on hieno ja viihdyttävä, mutta juonesta tai hahmojen karismasta ei ole tietoakaan. On tämä edelleenkin yliarvostettu teos, mutta ei niin paska kuin muistelin.

3/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #144 : 15.11.2007 23:25 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuo 300 kyllä paranee mitä enemmän katsoo. Itse odotin leffaa kuin kuuta nousevaa ja ensimmäisellä katselukerralla petyin siihen pahasti. Nyt seitsemän(!) katselukerran jälkeen se on aivan mahtava elokuva. Tosin se herättää itsessänikin hyvin ristiriitaisia tunteita. Siinä on hienot tehosteet, täydellinen miljöö ja loputtomasti toimintaa mutta silti siitä puuttuu se jokin joka veisi elokuvan samaan ryhmään kuin Gladiaattori ja Troija. Saattaa johtua yksinkertaisesta käsikirjoituksesta tai äärettömän typerästä dialogista. Joka tapauksessa se on omasta mielestäni äärettömän viihdyttävä elokuva ja vain sillä on väliä joten se on eräs viime vuosien parhaista toimintaelokuvista. Suosittelen elokuvaa niille jotka eivät sitä vielä ole nähneet vaikka 300 jakaa varmasti mielipiteet jyrkästi kahtia. Jotkut rakastaa, toiset vihaa. Itse kuulun johonkin siihen välimaastoon.
 
Sitten voisin mennä itse aiheeseen eli viimeksi nähtyjä elokuvia nimittäin katsastin juuri tuossa erään maailman parhaimmista elokuvista eli tietenkin Scarface. En ole kyseistä elokuvaa katsonut vuosiin, ja vaikka olenkin aina tiennyt että se on loistava leffa, niin... No, nyt en keksi sanoja. Täydellinen. Se sana kuvaisi luultavasti tuota mestariteosta parhaiten. Al Pacinon rooli on unohtumaton ja Scarface on Carlito's Wayn ohella miehen ehdottomasti parhaita leffoja. Ei voi muuta sanoa kuin että tämä on legenda leffa jonka jokainen pitäisi nähdä vähintään kerran elämänsä aikana. Huhhuh...


« Viimeksi muokattu: 15.11.2007 23:37 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #145 : 15.11.2007 23:30 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili 300 on todellinen miestenleffa ja parasta kasariäksöniä sitten kahekskytluvun, isommalla budjetilla ja ilman tahatonta huumoria tietysti. Et ole tosimies jos et pidä 300:sta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #146 : 15.11.2007 23:35 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
On tämä edelleenkin yliarvostettu teos, mutta ei niin paska kuin muistelin.

3/5

Kummallinen käsitys yliarvostetusta teoksesta. No onhan tuolla jopa yksi 83-arvio, mutta silti. :rollaus:

Et ole tosimies jos et pidä 300:sta.
Olen sitten ihan mielelläni epätosimies. 300 oli hirveää sontaa ja TK:n sanoin "homostelua".
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #147 : 16.11.2007 04:26 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Eiks 300 ole se homoeepos jossa öljystä kiiltävät spartalaiset läpsivät toisiaan selkään vuorosanoilla "I'll watch your back!"?

Edit: Hyvä elokuva silti.


« Viimeksi muokattu: 16.11.2007 04:32 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #148 : 16.11.2007 09:04 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Olen sitten ihan mielelläni epätosimies. 300 oli hirveää sontaa ja TK:n sanoin "homostelua".

Oot sinä kyllä yks persjyrä.
Ostin tuon leffan vähän aikaa sitten ja oli kyllä yksi viihdyttävimpiä elokuvia pitkiin aikoihin.


« Viimeksi muokattu: 16.11.2007 10:18 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #149 : 16.11.2007 10:18 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili 300 -leffassa on se perustavanlaatuinen vika, että vaikka se muuten onkin vain kiillotettua Hollywood-peruskauraa, onnistuu se sokaisemaan sillä kiillollaan katsojan ja vetoamaan tunteisiin. On todella häiritsevää, että tappamista ja kuolemista ihannoivat henkilöt vetoavat tunteisiin ja saavat ne edustamansa anti-arvot tuntumaan aidosti jaloilta ja tärkeiltä. Paras piilotajuntaan vetoava propaganda-leffa pitkään aikaan, koska viihtellisyys on massoihin vetoamisessa päivän sana. Minäkin jo melkein lähdin sotimaan "pahoja hyökkääjiä" vastaan, ja minä nyt en ihan olen testosteronihumalassa tirisevä nuori mies...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines