Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488837 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #210 : 17.12.2007 09:27 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos Melfice_ kiinnostuit Almodóvarista, niin kannattaa chekata Puhu hänelle (jos et ole jo nähnyt). Vaikka en ole nähnyt läheskään koko Almodóvarin tuotantoa, niin kyseinen elokuva on varmasti yksi miehen parhaista. Pitäisi olla Top 250:ssä.
Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #211 : 22.12.2007 22:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin itsekin katsomassa Eastern Promisesin. Viggo Mortensenin Nikolai Luzhin pyyhkii babyface-Aragornilla mattoa ihan kuusnolla. Tajusin vasta lopputeksteistä että Kirill oli Vincent Cassel, niin outo tukka sille oli tähän leffaan taiottu. Myös Naomi Watts oli hyvä. Onhan venäläisessä mafiassa huomattavasti enemmän tyyliä kuin jossain perusjenkkirikollisissa. Arvostan myös sitä että jos kerran päättää ottaa tatuoinnin niin otetaan sitten samalla vaivalla koko kroppa täyteen.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #212 : 23.12.2007 02:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Nyt se on nähty, nimittäin vuoden elokuva. Ohjaus, näyttelijät, tarinankerronta... kaikki kohdillaan. Oscareita saisi ropista ainakin puolitusinallista.

Welcome to Jackass 2.5!



Enpä ole nauranut tällä lailla sitten erinomaisen Jackass kakkosen, mikä on jo saavutus sinänsä. Aivan uskomatonta kamaa!



Löytyy pierujen luomista pillillä rektumiin puhaltaen, kalian juomista intilaismiehen 50-vuotisista kynsistä valuttaen, urean heittämistä / ampumista vesipyssyllä / juottamista eriskummalliselle kannibaalifriikille Intiassa, kumipanosten ampumista kranaatinheittimellä Prestonin pyllyyn, jne.



Paras Director's Cut ikinä!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #213 : 23.12.2007 20:19 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Return of the living dead, 1985

Punkkareita, eläviä kuolleita ja mustaa huumoria. Zombielokuvien ystävänä päätin tämän _tekeleen_ katsoa ja en pettynyt. Loistava soundtrack ja niin älytön käsikirjoitus, että miten tätä nyt sitten voi kommentoida. Elokuva on myös loputon quotejen lähde.

Ernie Kaltenbrunner: What the hell are in those bags?
Burt Wilson: ...Rabid weasels.
Ernie Kaltenbrunner: What? What the hell are you doing with a bunch of rabid weasels?
Burt Wilson: That's what I was trying to explain to you here, Ernie; they came in as part of a shipment. Of course, they weren't supposed to be rabid.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #214 : 26.12.2007 00:57 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili The Simpsons Movie yllätti positiivisesti. Ei, en minä tätä leffaksi jaksa mieltää vieläkään, mutta toimii se pirulainen silti. Pari kertaa suorastaan ulvoin naurusta, ja loput ajasta vähintäänkin hymähtelin. Selvästi rakkaudella rakennetut vitsit lämmittivät mieltä.

The Incredibles oli kanssa varsin mukava pätkä. Ohjaaja mehusteli extra-levyllä alituiseen kaikella filosofisella arkinen vs. super -shiznitillä, eikä loppuunsa ollut edes kovin väärässä. Sen pohjalle rakennettu tilannekomiikka viehättää.

Loppuun hajosin vielä Police Squadin (IN COLOR!) dorkahuumorille. Tämän devun voi kuvailla täydellisesti kahdella sanalla: Leslie Nielsen.

-...and then you shot Twice?
-No, I only shot once.
-The name of the victim is Twice.
-Well, then I think I DID shoot Twice.
-Oh, now you're changing your statement?


« Viimeksi muokattu: 26.12.2007 15:22 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #215 : 26.12.2007 13:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Big Lebowski!





En muistanutkaan, minkälainen klassikko tämä oli, koska edellisestä kerrasta on jo aikaa. The Dude seikkailee ja sekoilee El Eissä ja sekaantuu kaikenlaiseen outoon vietnam "veteraani"ystävänsä kanssa. Leffan eteneminen on tuttua kauraa jos on Coenin veljeksien leffoja tiiraillut ja Jeff Bridges loistaa roolissaan sympaattisena pummina, jota eivät turhat paineet rasita.

Leffa on täydellinen lääke monenlaiseen morkkikseen, sillä kun Lebowski hukkaa millin verran tuohta, mutta jo samana iltana letkauttaa, että "turha sitä on yö-uniaan menettää pikkujuttujen takia", niin väkiselläkin siinä alkaa itsekin miettimään, että mistä sitä kannattaa vittuuntua ja mistä ei.

Seuraavana Fargo! (Jaa Jaa)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #216 : 26.12.2007 18:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko kukaan vielä käynyt katsomassa Hitmania? Oliko hyvä vai ihan helvetin hyvä?

Huono, mutta ei ihan paska. Parempi kuin Tali-ihantala jonka kävin katsomassa heti seuraavana päivänä Hitmanin jälkeen, ei Tali sotaleffaa ole nähnytkään, eikä Åke oikein osaa sotaelokuvia tehdä, se nähtiin jo Etulinjan edessä. Ihan paskoja molemmat Åken leffat.

Katsokaa Bridge to Terabithia, hemmetin hyvä.

http://www.film-o-holic.com/arvostelut/ensi-illat/ab/bridge_to_terabithia.htm

Toinen katsomisen arvoinen leffa: The Believer. Monet ovat verranneet tätä loistavaan American History X:n. Ei kyllä iskenyt yhtä kovaa, eikä näytteleminen ole läheskään yhtä tasokasta, mutta edelleenkin, jos aihepiiri kiinnostaa niin suosittelen katsastamaan.

http://www.filmifin.com/FF20/arvostelu.php?site=filmi&id=1179


« Viimeksi muokattu: 26.12.2007 18:49 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #217 : 26.12.2007 18:50 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili The Big Lebowski on kiva elokuva.

Hard Candy ei ollut. En ole koskaan tuntenut oloani niin tukalaksi elokuvaa katsellessani ja noin pari tuntia kestävän elokuvan katselemisessa meni melkein viisi tuntia; pause-nappia tuli paineltua monen monta kertaa ja kävin sekä juomatauoilla ja koiraa kävelyttämässä ja pelasin pari kisaa Wipeouttia katselemisen lomassa. Silti koko viisi tuntia Hard Candy piinasi mieltä ja pahasti. Eikä elokuva ole oikeastaan vieläkään kokonaan päästänyt otettaan. Kuvakulmien, värien, juoniasetelman, juonenkäänteiden ja näyttelijöiden käyttö oli vähän liiankin älykästä ja tarkkaa.
Nyt tykkäisin kovasti nähdä Junon, jotta Ellen Pagesta tulee ihan toinen elokuva mieleen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #218 : 27.12.2007 16:24 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Seuraavana Fargo! (Jaa Jaa)

Venaas, kun näet No Country for Old Menin.

Kyllä, kävin katsomassa tämän Jenkeissä, koska haistatan pitkät lähes puolen vuoden odottelulle, josta suomalaiset joutuvat kärsimään. Kukkahatut: ostan kyllä Blu-raynä/HD-DVD:nä sillä sekunnilla, kun tämä Jenkeissä ulos putkahtaa (luultavasti ennen Suomen ensi-iltaa, lol). Ja katson teatterissa, kunhan joskus tulisi.

Heittämällä vuoden paras leffa (Jackassin jälkeen): coenmaisen mahtava tunnelma, yksityiskohdat, näyttelijät (Javier Bardem pahiksena, Josh Brolin miehenä väärässä paikassa väärään aikaan ja Tommy Lee Jones poliisina... wow), ehkäpä historian pahin pahis, DIALOGI sekä hienosti etenevä tarina, jolle saadaan moniulotteinen lopetus, joka jää mukavasti kummittelemaan.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #219 : 27.12.2007 22:43 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Njaha, sitten puretaankin suurempi läjä lehvoja. Muutama katsastettu ennen aattoa ja viimeisimmät tänään.

3:10 to Yuma

Nimimiehillä tähditetty western ylitti kaikki odotukset ja osoittautui vuoden todelliseksi yllättäjäksi! Lyhykäisyydessään muutaman käänteen kautta velallinen tilanomistaja (Christian Bale) päätyy saattamaan kuuluisaa lainsuojatonta Ben Wadea (Russell Crowe) vankijunalleen läpi preerian. Kuvitukseltaan kaunista preeriaa, hienoa kameratyöskentelyä ja ennen kaikkea uskomattomia roolisuorituksia. Crowe on loistava itsensä, Balekin toimii roolissa, vaikka omaakin aika pinnalle liimatun habituksen. Parhaan roolin tekee kuitenkin Ben Foster Wadea pelastamaan pyrkivän Charlie Princen roolissa. Elokuva pitää otteessaan koko kestonsa, eikä loppukaan ole sieltä perinteisimmästä päästä.

****½


Control

Joy Division -laulaja Ian Curtisin (Sam Riley) epätoivoisen nuoruuden kaari kauniin kuvin. Musiikkivideo-ohjaaja Anton Corbijn luo valkokankaalle mustavalkoisen melankoliantäytteisen rocknäytelmän. Sam Riley tekee mieleenpainuvan roolisuorituksen ja on niin eleiltään kuin olemukseltaankin esikuvansa peilikuva. Musiikkikohtaukset tuovat Joy Divisionin 2000-luvulle. Control oli silti hyvinkin vaikea mieltää viihteeksi. Elokuva on kyllä erinomainen muuta suunnaton apatia ja melankolia tyhjentävät mielen täysin, niin voimakas elokuva on. Mahtava kerran, toista kertaa en ihan heti ottaisi.

****


Enchanted

Disneyn hömppäosasto kuuluu ehdottomasti välipäivän tylsään iltaan. Vaikka kuinka yritän, mitään ei jäänyt mieleen. Trailerin kohdat voin kyllä kerrata, ja tarinan pääpiirteittään, siinäpä se oikeastaan. Perinteinen animaatiopuoli on toki taattua Disney-laatua, modernimpi tietokoneanimaatio taas ei niinkään. Roolitus on varmastikin ihan pätevää: nättiä tyttöä ja nättiä poikaa, ruma noita ja hömelö apuri, siinäpä se. Tosin Amy Adams on vakavasti ottaen hemmetin söpö. Hömppää hömppää hömppää, summa summarum.

**½


I am Legend

Will Smithin tähdittämä elokuva viimeisistä eloonjääneistä ihmisistä maapallolla. Virus, joka muuttaa ihmisen päivänvaloa pakoilevaksi raivotautiseksi lihansyöjäksi. Alku toimii kuin häkä: hiljaisuutta, kauniita kamera-ajoja ja merkityksellisyyttä. Homma toimii pitkään niin ohjauksen kuin Smithin vahvan roolityön kantimissa. Mitä enemmän repliikkejä ja hylsyjä sitä vähemmän mielenkiintoa. Box Office -menestyksen kuitenkin selittää action kaiken edellämainitun lisäksi. Toimintaa on hillityssä määrin ja homma on toteutettu ihan tyylillä, silti elokuva olisi mielestäni saanut säilyttää alun "arvokkuutensa". Loppu ei ole kovinkaan voimakas, muttei kuitenkaan se perinteisin mahdollinen, tarina siis toimii.

***½
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #220 : 28.12.2007 21:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No Country for Old Men on kyllä suuressa odotuksessa.


Tsekkasin juuri ensimmäisen HD-leffani Casino Royalen HD-Ready töllöllä ja PS3:lla. Hienoa tavaraa ja kyllä se siirtymä on melkoinen dvd:stä. Varsinkin värit tekivät vaikutuksen. Saa nähdä pysynkö pöksyissäni kun LotReista heilahtavat korkean resoluution versiot ulos.

Itse leffahan ei bondilta maistunut, mutta hyvää ja ilahduttavan perinteistä mättöä tarjoili. Parasta leffassa oli minimaalinen CGI:n käyttö. I am Legendin jälkeen sitä vihaa taas aikansa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #221 : 28.12.2007 22:01 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
No Country for Old Men on kyllä suuressa odotuksessa.


Tsekkasin juuri ensimmäisen HD-leffani Casino Royalen HD-Ready töllöllä ja PS3:lla. Hienoa tavaraa ja kyllä se siirtymä on melkoinen dvd:stä. Varsinkin värit tekivät vaikutuksen. Saa nähdä pysynkö pöksyissäni kun LotReista heilahtavat korkean resoluution versiot ulos.

Itse leffahan ei bondilta maistunut, mutta hyvää ja ilahduttavan perinteistä mättöä tarjoili. Parasta leffassa oli minimaalinen CGI:n käyttö. I am Legendin jälkeen sitä vihaa taas aikansa.

Oli kyllä tossa I am Legendissä aika tökerön näköset CGI tehosteet. New York oli hienosti tehty, siitä pointsit.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #222 : 29.12.2007 16:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Blu-Ray)

DVD:ltä olen tämän katsonut niin monta kertaa, etten odottanut teräväpiirtoversion tuovan kokemukseen oikeastaan mitään merkittävää uutta.

Damn, mutta kyllä se toi! Elokuva lipui loppuunsa nopeammin kuin koskaan ja lavastajien hieno työ pomppasi silmämunien ihasteltavaksi hienolla tavalla. Tälläisiin spektaakkeleihin HD-resoluutio on omiaan.  Lisäksi nyt voi aidosti sanoa, että kuva kotiteatterissa ei häviä enää paljoakaan leffateatterin kuvalle. Sillä vaikka filmissä resoluutio on muhkeampi, on sillä esitystavalla muut ongelmansa. Palaamme asiaan kun kaikki teatterit on digitalisoitu.

Tekniset lörpöttelyt sikseen: tästä leffasta nauttisin vaikka katsoisin sen matkatelevisiosta ja mono-äänillä. Jack Sparrow on tässä ykkösessä parhaimmillaan, viihdyttävimillään ja tarinaltaan Musta Helmi on se trilogian järkevin. Soundtrackista nyt puhumattakaan: kun Sparrow alussa esitellään ja komia musa alkaa pauhaamaan, juoksevat kylmät väreet selässä kuin pikajuoksijat sadalla metrillä.

Erityistä: Keira Knightley teräväpiirtona!  :P    No niin....


Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (Blu-Ray)

Enemmän huumoria kuin ykkösessä, samat mukavat hahmot ja vain astetta heikompi soundtrack. Ja Keira HD:nä.  Eli onhan tämä, siitä huolimatta että juoni ei ole yhtä hyvä, mukava leffa ja viihdyttää hyvin. Ehkä hitusen ylipitkä, vain kymmenen minuutin verran kenties? Tämän luokan visuaalisuutta toisaalta kyllä katselee mielellään pitkään. Puvustajien ja lavastajien työtä Pirates-trilogiassa ei voi arvostaa liikaa.

Kun ykköselle annan 4,5 tähteä, niin tälle mätkäisen kokonaisen tähtösen vähemmän. Täytyy olla joskus ankara, muuten ei uskottavuus säily.



Kohta lähtee Pirates kolmonen katseluun. Poppareita paahtamaan... -->

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #223 : 29.12.2007 21:40 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Olin eilen katsomassa 30 päivää kaamosta vai mikä sen nimi nyt oli... Ihan kelpoa ja terätöntä peruspuolikauhukauraa. Koska leffa ei ärsyttänyt minua suunnattomasti ja muka-coolit-mongoloidi-vampyyritkin vähän naurattivat, antaisin tälle jopa huikeat 4 tähteä, vaikka keskinkertainenhan se parhaimmillaankin oli.

Tänään kävin katsomassa Kultainen Kompassi -leffan. Suosittelen sitä Harry Potter -faneille ja muille naivististen satujen ystäville, mutta en ns. vakavastiotettavan fantasian (jos sellaista nyt on) ystäville. Minä nyt en enää jaksa yhtäkään tarinaa orvosta ns. "superlapsesta" jonka on ennustettu pelastavan maailman ja joka on ainosa joka osaa jotain tosi hienoa ja joka pääsee jännittäville seikkailuille ja jolle kaikki supertyypit vannovat uskollisuutta ja jolla on söpöjä taikaeläimiä seuranaan. Ja mitä draamaan ja konfliktiin tulee, niin se että joskus on kurjaa ja pahat aikuiset kiusaavat ei riitä. Leffa kärsi selvästi siitä, että kirjan tapahtumat oli tungettu niin tiiviiseen pakettiin. Vaikka en itse kirjoja ole lukenut voin uskoa että ne ovat ihan hyviä, tässä elokuvassa ns. todellista juonta raapaistiin niin vähän että sitä voisi sanoa ainostaan tekosyyksi kuvata sankarittaren jänniä seikkailuja ja söpöjä taikaeläimiä. Skadinaavit nimet (erityisesti Pekkala) naurattivat koko elokuvayleisöä suuresti.

Jotenkin taas osaa arvostaa niinkin banaaleja asioita kuin Lord of The Rings. Annan kompassille hyvin armeliaasti 3 tähteä, koska naiviksi saduksi se oli kuitenkin ihan ok.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #224 : 29.12.2007 22:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Olin eilen katsomassa 30 päivää kaamosta vai mikä sen nimi nyt oli... Ihan kelpoa ja terätöntä peruspuolikauhukauraa. Koska leffa ei ärsyttänyt minua suunnattomasti ja muka-coolit-mongoloidi-vampyyritkin vähän naurattivat, antaisin tälle jopa huikeat 4 tähteä, vaikka keskinkertainenhan se parhaimmillaankin oli.
Itsekin katselin tuon tekeleen ilmaisen internet-kaupan kautta pari viikkoa sitten. Kauhuleffana todella epäonnistunut, mutta unilääkkeenä mitä parhain. Toisin sanoen nukahdin kesken leffan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #225 : 29.12.2007 23:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Katsoin tuossa Transformersin. Toistamiseen. Nyt DVD:ltä kun aikaisemmin olin teatterissa käynyt sen katsastamassa. Ja totta on että mitään suuria meriittejä elokuva ei saavuta eikä sitä yritäkkään, mutta kyllä se sen osaa mikä on tarkoitus.
Tälläiselle sarjakuvia nuorempama (osaltaan nykyisinkin) ahmineelle ja kaiken maailman supersankareita seuranneena elokuva on mahtavaa viihdettä, ja todella iskee ja herättää sen pikku pojan joka on sisällä. Ja tiedän että monet tämän elokuvan lyttäisivät ja lyttäävät, mutta minulle tälläiset elokuvat ovat se suurin syy miksi haaveilen omasta "oikeasta" kotiteatterista. 1080p tykki ja 5.1 (tai 6.1) äänet tälläisen elokuvan kanssa tuovat paremmin tunnelmaa ja nostavat enemmän mieltä kuin mikä tahansa Jane Austinin itq, vinq, love u, teokset.

Eniten elokuva nautintoa nujersi (huonon toistolaitteiston lisäksi) oli tekstitys. Pidemmälti se oli aivan perseestä. Olenko ainoa vai onko joku muukin huomannut viime aikoina tekstitysten tason laskun? Minusta tietyt asiat on naurettavan yksinkertaisesti suomennettu ja joskus jopa päin persettä. Ja siis eihän ole tarkoituskaan kääntää sanatarkkaan puhetta, mutta on uskomatonta kuinka paljon joskus tunnutaan karsivan siitä puheesta. Teksti on todella usein "sinne päin".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #226 : 30.12.2007 01:32 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Die Hard 4.0 Blu-Rayltä. Oli kyllä niin helvetin kovaa menoa ettei ole tosikaan. Mahtavaa kamaa. :D
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #227 : 30.12.2007 21:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili The Kingdomin kävin katsomassa. Pitkästä aikaa ihan hyvä aivot narikkaan toimintaelokuva, mutta ihan liian pitkä.

Ei elokuvasta sen enempää, mutta taas kerran koko kokemuksen meinasi pilata eturivin löysähousu nulikat, niitä oli varmaan 10 kappaletta, hemmetin läskejä kaikki 1.5L limut ja 1m^2 popparikorit käsissään. Hirveä mökä ennen leffaa, leffan aikana ja leffan jälkeen, taisi pari niille siitä huomauttaa, mutta ei loppunut. Puhe kuului keskiriville asti ja rupesi ihan harmittamaan etten ostanut omia juomia tai poppareita joita olisin viskellyt näiden mulkkujen niskaan. Taisi pentuja pelottaa jännät kohdat, kun rupesi aina se mölyäminen samalla ja varsinkin tunnelmallisemmissa kohdissa, missä ei puhetta ollut, kaunis musiikki soi taustalla jonkun henkilön saadessa surmansa, niin alkoi ihme tekonauru sieltä etupenkeistä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #228 : 30.12.2007 21:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Menin makuuniin vuokraamaan jotain oikeasti hyvää leffaa, mutta sitten teknologiapeikko voitti taistelun laatupeikon kanssa ja aloin tarkkailemaan hyllyjä Blu-Ray-levyjen varalta.  "300? Nähty!... Transformers on sen toisen koneen joku lastenleffa, ei kiitos... Ahaa! Mikäs tuo on!?"

Se oli The Hitcher, uusintafilmatisointi pari vuosikymmentä vanhasta kauhupätkästä.


Mutta miten kamala se olikaan?! Yksi huonoimmista elokuvista, jonka olen viimeisen 5 vuoden aikana nähnyt. Pääosapariskunnan esitys oli kautta linjan todella heikko enkä piitannut pätkääkään tuliko mörköä kulman takaa heidän kimppuunsa vai ei.  Sean Bean on yksi suosikeistani, ja sopii aina pahan miehen rooliin, mutta hän ei ollut kovinkaan motivoitunut ottamaan kaikkea itsestään irti roolissaan. Mutta onneksi sentään hän piti leffaa jollakin tavoin mielenkiintoisena.

Jouduin tekemään aimo määrän töitä ennenkuin spottasin elokuvan karmean laadun komean Blu-Ray ulkokuoren välistä. Teräväpiirto antaa nimittäin, ainakin minun silmissäni, leffalle kuin leffalle lisää mielenkiintoisuutta. Niin paljon tunnelmaa se varsinkin isohkolla ruudulla tuo.

Mutta, minä vuokraan Makuunin jokaikisen Blu-Rayn näin siirtymätaipaleen alussa ihan vain näyttääkseni, että kyllä niitä vuokrataan ja lisää kannattaisi ottaa. Makuunin asiantuntevat, herkkupeppuiset tytöntylleröt minulle yksinoikeudella liversivätkin, että ensi vuonna olisi tulossa paljon lisää levyjä sinisen leirin iloksi. Ainakin kaikki kassamagneettipätkät.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #229 : 30.12.2007 22:24 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili I Am Legend - tai siis 28 päivää myöhemmin Nykissä, ja huonommin. Alkoihan se nätisti, mutta tämä on todellakin nähty jo ennenkin. Loppu lässähti ja örvelöt olivat tyhmiä (ja niitäkin johti sellainen Land of the Dead - superörvelö.) ja rumia - siis elokuvan kannalta huonolla tavalla. Koko leffa vain raapaisi sellaisen asian kuin juoni pintaa, mutta kelvannee niille jotka eivät lajityypin leffoja harrasta mutta joita Will Smithin "tunnerikas" roolisuoritus ilahduttaa. Annan kolme tähteä, ja se on todella todella armeliasta.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #230 : 30.12.2007 23:47 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Lost Boys

Subtv:ltä tuli ja olin saanut mielikuvan, että ihan ok leffa kyseessä. Myös Kiefer Sutherlandin rooli kiinnosti.  Elokuva oli ihan hirveetä paskaa. Ainoastaan soundtrack ja Kiefer Sutherland (sekä mahtavat takatukat) vakuuttivat. Tuli semmonen fiilis, että elokuva on suunnattu lapsille. Satunnaiset verenpurskahdukset yms. ei siihen oikeen viitannut kummiskaan. Juonikin oli melko olematon. Aargh.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #231 : 30.12.2007 23:55 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Shoot 'Em Up on nähdäkseni mainittu tässä triidissä vain kerran, joten mainitaan nyt toisenkin. Ja äänekkäästi, sillä se oli aivan tajutonta parhautta! Nauroin varmasti koko leffan ajan, sillä kaikki oli löyty niin yli kuin mahdollista, mutta se tehtiin tyylillä. Enkä odottanut Shmupin sisältävän pienintäkään juonen poikasta, enkä odottanut Smithin omaavan minkäänlaista persoonaa, joten näiden vahvahko mukanaolo suorastaan yllätti. Viis tähtee salee.


 :lol:
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #232 : 31.12.2007 01:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW The New Barbarians! (imdb, traileri)

At first it was MAD MAX. Then came THE NEW BARBARIANS!!!

On vuosi 2019 ydinsodan jälkeen ja maailma on entistäkin raadollisempi paikka elää. Väkivaltainen kultti "The Templars" muskeliautoillaan terrorisoi tuhosta selvinneitä ihmisiä autiomaassa, aikeinaan hävittää kaikki heikot. Uusi maailma tulisi olemaan kokonaan heidän. Kulttia vastaan asettuu yksinäinen mies nimeltä Scorpion, joka ei suostu alistamaan viattomia.

Perjantaina katseltiin kavereiden kanssa tämä superleffa. Scifiä parhaimmillaan. Loppupuoliskolla iskivät vielä niin TKmaisen twistin ettei mitään rajaa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Muskeliauto:


Nadir, Scorpionin side-kick:

Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #233 : 31.12.2007 05:21 »
tuhis Vieras Rockyllä oikea meno. Paska on parasta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #234 : 31.12.2007 15:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
I Am Legend - tai siis 28 päivää myöhemmin Nykissä, ja huonommin. Alkoihan se nätisti, mutta tämä on todellakin nähty jo ennenkin. Loppu lässähti ja örvelöt olivat tyhmiä (ja niitäkin johti sellainen Land of the Dead - superörvelö.) ja rumia - siis elokuvan kannalta huonolla tavalla. Koko leffa vain raapaisi sellaisen asian kuin juoni pintaa, mutta kelvannee niille jotka eivät lajityypin leffoja harrasta mutta joita Will Smithin "tunnerikas" roolisuoritus ilahduttaa. Annan kolme tähteä, ja se on todella todella armeliasta.

Olisin tykännyt leffasta paljonkin jos se muija ja skidi olisivat paljastuneet räjähdyksen jälkeen mallinukeiksi. Odotin ehkä liikaa leffalta tuossa vaiheessa, mutta alku oli lupaava ja se edellinen mallinukke-skitsoilu oli siistiä.

Loppu olikin sitten taas totutun taattua paskaa. Ja se pääzombi oli Muumiosta revitty jättimäisine suineen ja huutoineen  :rollaus:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #235 : 31.12.2007 15:21 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
I Am Legend - tai siis 28 päivää myöhemmin Nykissä, ja huonommin. Alkoihan se nätisti, mutta tämä on todellakin nähty jo ennenkin. Loppu lässähti ja örvelöt olivat tyhmiä (ja niitäkin johti sellainen Land of the Dead - superörvelö.) ja rumia - siis elokuvan kannalta huonolla tavalla. Koko leffa vain raapaisi sellaisen asian kuin juoni pintaa, mutta kelvannee niille jotka eivät lajityypin leffoja harrasta mutta joita Will Smithin "tunnerikas" roolisuoritus ilahduttaa. Annan kolme tähteä, ja se on todella todella armeliasta.

Olisin tykännyt leffasta paljonkin jos se muija ja skidi olisivat paljastuneet räjähdyksen jälkeen mallinukeiksi. Odotin ehkä liikaa leffalta tuossa vaiheessa, mutta alku oli lupaava ja se edellinen mallinukke-skitsoilu oli siistiä.

Loppu olikin sitten taas totutun taattua paskaa. Ja se pääzombi oli Muumiosta revitty jättimäisine suineen ja huutoineen  :rollaus:
Laiskottaa joten kopioin pätkän yhdestä arvostelusta.
Lainaus
For one, this new version of I am Legend completely perverts the meaning of the title, losing the clever, dark irony and turning it instead into something heroic rather than something tragic. In the book, the infected hordes are not animalistic beings with no trace of humanity but rather vampiric humans. The literary Neville tries to offer a scientific explanation for vampirism as opposed to the usual supernatural one. So Neville discovers a germ that causes people to become averse to sunlight, thirsty for blood and resistant to bullets but vulnerable to wooden stakes. Neville goes out on daily hunts to kill these creatures but what he doesn’t realize is that there are some that have managed to control their disease and who have created a new society, a society that sees Neville as a monster that comes in the night to kill them (not unlike the mythic vampires of legend). In the end of the book (which is very different from the movie so don’t consider this a spoiler for the movie), the new vampire society captures Neville and sentences him to death. Neville realizes that in this new society he has become like the vampires of old–a legendary, horrific figure that kills indiscriminately. But this new film adaptation avoids the bleak irony of Matheson’s book to turn Neville into a heroic figure to be celebrated in “legends.”
Eli elokuva ohittaa alkuperäisteoksen pääidean aika typerästi. Ensimmäiset 2/3 leffasta olivat kelpoa kamaa mutta loppu lässähti pahasti. Liian Hollywoodmainen ending taas vaihteeksi. :/
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #236 : 31.12.2007 16:00 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Tosiaankin, I Am Legendin alku ja keskivaihe oli erittäin mielenkiintoista katsottavaa. Eniten minua viehätti hiljaisuus ja autiomaisuus: Tuntui oikeasti siltä että tyyppi olisi ollut yksin NY:ssä. Eniten harmitti loppu kuten monet jo sanoivatkin, hieman staattinen juoni, ja mörökölleistä olisi voitu tehdä mielenkiintoisia jos niitä olisi näytetty vähemmän ja se bossi oli kyllä aivan typerä. Tykkäsin tästä kuitenkin jonkun verran joten annan 3½ tähteä.

Ai niin, katsokaa tämän trailerin pari viimeistä sekuntia jossa monsterit ovat ympäröineet Smithin. Itse en muista nähneeni kyseistä kohtaa. Voin toki olla väärässä joten korjatkaa jos näin on.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #237 : 31.12.2007 19:51 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Laiskottaa joten kopioin pätkän yhdestä arvostelusta.
Lainaus
For one, this new version of I am Legend completely perverts the meaning of the title, losing the clever, dark irony and turning it instead into something heroic rather than something tragic. In the book, the infected hordes are not animalistic beings with no trace of humanity but rather vampiric humans. The literary Neville tries to offer a scientific explanation for vampirism as opposed to the usual supernatural one. So Neville discovers a germ that causes people to become averse to sunlight, thirsty for blood and resistant to bullets but vulnerable to wooden stakes. Neville goes out on daily hunts to kill these creatures but what he doesn’t realize is that there are some that have managed to control their disease and who have created a new society, a society that sees Neville as a monster that comes in the night to kill them (not unlike the mythic vampires of legend). In the end of the book (which is very different from the movie so don’t consider this a spoiler for the movie), the new vampire society captures Neville and sentences him to death. Neville realizes that in this new society he has become like the vampires of old–a legendary, horrific figure that kills indiscriminately. But this new film adaptation avoids the bleak irony of Matheson’s book to turn Neville into a heroic figure to be celebrated in “legends.”
Eli elokuva ohittaa alkuperäisteoksen pääidean aika typerästi. Ensimmäiset 2/3 leffasta olivat kelpoa kamaa mutta loppu lässähti pahasti. Liian Hollywoodmainen ending taas vaihteeksi. :/
Siis kiitos tästä, todella mielenkiintoista. Ja todella pöyristyttävää! (Vaikka yleensä otankin kaiken niin rauhallisesti.) Mutta tämä kyllä selittää paljon siitä, miksi leffa oli niin kökkö. Olisi varmaan ollut parempi idea kirjoittaa uusi raivozombievampyyrileffa kuin täydellisesti mutiloida vanha, liian hienovaraisella juonella varustettu sellainen.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #238 : 31.12.2007 21:17 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Vähän samaa tapahtui I, Robotin kanssa (ja siinäkin oli pääosassa huvittavasti Will Smith).

Oliskohan liiankin radikaalia päättää olla katsomatta Will Smith -leffoja? Voisi sen sijaan tankata tietämystä paskoista homokulteista kertovista leffoista.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #239 : 31.12.2007 21:46 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Kato jo se Story of Ricky senkin kekkuli.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines