Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488819 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #330 : 09.03.2008 21:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Käväisin tuossa äsken katsastamassa tennari ykkösessä Jumperin. Ja eihän se nyt niin hirveä ollut kuin ennakkoon pelkäsin. Leffalla oli hetkensä, vaikkei mistään laadukkaasta tekeleestä ollutkaan kyse. Leffalipun poistin silti muitta mutkitta.

Rainan idea on aika makee: erikoiskyvyn omaava immeinen, jota näyttelee Hayden Christensen, pystyy loikkimaan paikasta paikkaan nanosekunnissa kunhan vähän valokuvista tsekkailee millainen paikka on kyseessä. Mies käyttäytyy kuin kuriton koltiainen ja leikkii kyvyllään tehden pääasiassa vain pahaa. Kaikella on kuitenkin seurauksensa; legendaarinen Samuel L. Jackson tietää keinot miten moiset hyppijät napataan pois kuleksimasta. Äijähän se on, mutta tässä leffassa vain harmittavan vähän äijä.

Kiinnostus leffaan pysyy erikoisen ideansa takia loppuun asti. Toki se 1,5 tunnin lyhyekö kestokin auttaa. Onneksi rainaa ei ole yritetty pitkittää väkisin. Plussaa myös siitä, että tällä kertaa perinteinen "hyvä vs. paha" asetelma on huomattavasti harmaampi kuin perinteisesti. Ei se Haydenin tulkitsema hyppelijä ole kovin puhtoinen pulmunen loppujen lopuksi.

Niin, Hayden Christensen. Oikeasti, minä uskon että kaveri kykenee varsin hyvään näyttelyyn kunhan rooli on mieluinen ja henkilöohjaaja kohdallaan. Star Wars Episode II:ssa Christensen oli jäykkä kuin puusta veistetty ukko, mutta suurin osa tästä menee sen piikkiin, että Lucas on melkein kyvytön henkilöohjaajana. Visualisoijana hän sitten onkin vailla vertaansa.  Mutta sitten tosiaan tulee vaikeuksia kun pitäisi ohjastaa verta ja lihaa olevat näyttelijät hyviin suorituksiin bittiotusten sijasta.   Sithin Kosto oli yllättäen sitten Haydeniltä jo parempaa settiä ja sitä kunnon vihaakin irtosi vakuuttavasti leffan loppupuolella.   Jumperissa Hayden oli keskiverto, parempi kuin toisessa Star Warsissa, mutta ei kuitenkaan uransa parasta suoritustaan tehnyt.

Kaksi staraa viidestä.


« Viimeksi muokattu: 09.03.2008 22:17 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #331 : 09.03.2008 22:06 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin, Hayden Christensen. Oikeasti, minä uskon että kaveri kykenee varsin hyvään näyttelyyn kunhan rooli on mieluinen ja henkilöohjaaja kohdallaan. Star Wars Episode I:ssä ja II:ssä Christensen oli jäykkä kuin puusta veistetty ukko, mutta suurin osa tästä menee sen piikkiin, että Lucas on melkein kyvytön henkilöohjaajana. Visualisoijana hän on melkein vailla vertaansa.  Mutta sitten tosiaan tulee vaikeuksia kun pitäisi ohjastaa verta ja lihaa olevat näyttelijät hyviin suorituksiin bittiotusten sijasta.   Sithin Kosto oli yllättäen sitten Haydeniltä jo parempaa settiä ja sitä kunnon vihaakin irtosi vakuuttavasti leffan loppupuolella.   Jumperissa Hayden oli keskiverto, parempi kuin kahdessa ekassa Star Warsissa, mutta ei kuitenkaan uransa parasta suoritustaan tehnyt.

Kaksi staraa viidestä.
Ööh..?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #332 : 09.03.2008 22:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ajatusvirhe pääsi putkahtamaan tekstin sekaan.. Eli Jake Lloyd se tosiaan näytteli lapsi-Anakinia ykkösessä eikä Hayden ollut vielä messissä siinä. Hyvä että korjasit.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #333 : 09.03.2008 22:11 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Vielä sen verran mainittava, että mielestäni Star Wars III:ssa Hayden vetäisi yllättävän hyvin roolin Angsti-Anakinina.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #334 : 10.03.2008 19:17 »
tuhis Vieras Shooter

Taas näitä miestenmies leffoja jossa sankarit käydään hakemassa päivänmatkan päästä metsien sydämistä tai vuorten huipuilta eristyksistä. Loppulta ihan katseltava elokuva vaikken Marky Markista pidäkään ihmeemmin eikä alku pöljine sotatraumoineen kovin kummoista luvannut. Elokuvan "koukku" heitetään melko nopeasti kasvoille ja niinhän siinä tietysti käy kuten katsoja uumoilee, mutta hienoisella kierteellä.

Puhtoinen leffa jossa Danny Glover on muutakin kuin Murtaugh tai Murtaugh vs Predator. Tykkäsin kuinka mies lispasi peruskähinänsä alussa, mutta tuokin aksenttistuntti unohtui loppua kohden. Boris the Blade/the Bullet Dodgerin rasitteeksi alkaa käymään että mies on prikuulleen sama kaikissa leffoissa, viimeistä rasvaista harmaata hiusnauhaa myöten. Harmitti sinänsä millaiseksi sekasotkuksi leffa paljastui kun se olisi voinut olla huomattavasti parempikin. Konseptista olisi saanut irti muutakin kun jotain sliipattuja Batistinikävelyitä tai kameratsuuminkeja infrastruktuurin muistoihin menneistä vuosikymmenistä. Leffassa oli perusidea ja ratkaisu jokseenkin "rohkea", mutta kaikenmaailman ihastumiskuviot ynnä nysveröt tukihahmot jotka eivät olekaan niin nysveröitä kun täytyy puuhastella olivat totaalisen turhia, ja oikeasti paha/sekopää "pahiksen" kätyri ihan hemmetin käsittämätön kapistus jättää hangelle käsi irti ammuttuna nauramaan. Vähän aikaa joutui leffan jälkeen mietiskelemään että mitähän helvettiä tälläkin lopulta yritettiin sanoa.

Ihan kunnossa oleva leffa jossa ei kuitenkaan ole mitään muistamisen arvoista.

EDIT:

Zodiac

Kaksi ja puoli tuntinen slice of life. Seiskytluvun taitteessa Yhdysvalloissa temmeltää sarjamurhaaja nimimerkillä Zodiac ja elokuvassa seurataan murhien vaikutusta päähenkilöiden elämissä, että yhteiskunnassa joka alun hysteerian jälkeen hyväksyy tapahtumat jopa niissä määrin, että näistä aletaan repiä komiikkaa ja ajankuvaan jääviä sloganeita joita muistella jälkikäteen. En pidä David Fincherin tyylistä. Se on kuin halvan miehen Joel Schumacher. Se7enin ansioita elokuvana en lähde nyt ruttaamaan, mutta Fincherin paukut on menneet ja jo Panic Room oli ohjauksellisesti niin kuollutta varjoleikkiä ettei mitään rajaa. Zodiacin seurasin loppuun pelkästään Gyllenhaalin takia, sekä muiden satunnaisesti pilkistävien ihmisten vuoksi, kuten esimerkiksi Turtles leffoista tutun Elias Koteaksen esittämän poliisin vuoksi.

En kyllä voi suositella leffaa oikeastaan kenellekkään, vaikkei siitä mitään pahaa sanottavaa ole - ei kyllä ole hyvääkään. Olisimpa mennyt vain muate kun en taatusti herää aamu-uinnille.

Revolver

Leffa yllätti oikeasti. Stathamista en tykännyt Snatchia pitemmälle mutta tässä leffassa on oikeasti pinta-alaa tuommoisellekin näyttelijälle työstää henkilöhahmoa. Aika simppeli leffa joka pelaa tietyssä määrin taikuritempuilla pitäen katsojan arvailujen varassa penkissä kiinni, siirtyen sitten vaivihkaa ihmisluonnon peruskysymyksien äärelle esimerkiksi sellaisten asioiden suhteen kuin että kuinka paljon annat sen määritellä itseäsi mitä muut sinusta ajattelevat. Katselin tämän tuossa jokusen päivä sitten ja leffa jäi mieleen pyörimään ei pelkästään sen takia että tykkäsin Stathamista leffassa, vaan myös sen että se oli muutamista haukotuksistaan huolimatta melko äänekäs elokuva. Ray Liotta veti aivan saatanan mahtavan roolin ja tuli tässä samalla mieleen kuinka pienempänä katselin miehen esiintymistä ja jokin tuossa miehessä sai aina pelkäämään - täysin arvaamattoman oloinen kaveri eikä koskaan tiennyt mitä saattaisi seuraavaksi tehdä tai sanoa. Vastapäässä lankkua on sitten Sopraanosmies Big Pussy ja Andre 3000.... helvetin huonot roolivalinnat. Guy Richie osaa rytmittää kohtaukset hienosti.

Suosittelen.


« Viimeksi muokattu: 10.03.2008 23:28 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #335 : 11.03.2008 12:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oho. David Fincheristä ollaan kyllä tuhiksen kanssa niin eri mieltä kuin olla voi.  :)   Minun silmissäni mies on jonkin sortin nero elokuvataiteen alalta ja leffa toisensa jälkeen nautin hänen ohjauksistaan suunnattomasti.

Varsinkin Zodiac putoaa tuonne "5/5" laatikkoon melko kivuttomasti. Tunnelmallinen, kiireetön ja realistisen tuntuinen etsivätarina. Ja kuvaa todella mainiosti aikakausia. Tällä kertaa myös elokuvan pituus oli mielestäni oikeutettu, ruutuaikaa ei tuhlattu mihinkään epäoleelliseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #336 : 13.03.2008 18:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuli viikonvaihteessa ja alkuviikosta katsottua paljon leffoja. Joukkoon mahtui mm:

Liar Liar: Minusta sitä hauskempaa Carrey-komediaa. Täynnä klassisia heittoja("The God damn pen is blue!"), kreisiä tilannehuumoria ja rutkasti naamanvääntelyä. Niin, ja sisältää siirrappisen lopun. Pidin, ja pidän.

Porco Rosso: Tämä pyöri mukavaksi yllätyksekseni Tennispalatsissa, ja pitihän se kurkata. Diggasin. Alkuun leffa tuntui vähän vaisulta, mutta pääsi pian kaikilla tahoilla vauhtiin. Upeita saaristomaisemia, sinisiä taivaita, seesteisiä tunnelmia ja hienoa musiikkia. Parasta tässä ovat kuitenkin nuo slapstick-huumorin kuninkaalliset, eli ne ilmapiraattiheebot. Ja muutenkin yllättävän huumoripitoinen kuva. Viihdettä aina ah niin eeppiseen loppukamppailuun asti.

Emperor's New Groove: Tämän piirrospätkän olen aina hallunnut nähdä, niin rääviltä se vaikuttaa, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Nyt minua kuitenkin pakkosivistettiin. Yksinkertaisesti hulvaton pätkä. Beware of the groove! Groooveee..... 'Nuff said.

Austin Powers: Agenttiparodia-sarjan ensimmäinen osa on klassikko, ja sattui sattuneesta syystä(Shagadelic Box, beibe!) valinnaksi eräänä myöhäisiltana tässä alkuviikosta. Leffaseurani nukkui leijonanosan tästä pätkästä, mutta itse sinnittelin ja tiirailin kuvan loppuun asti. Mitäpä tästä voisi sanoa? Kuten kaikki dorkakomediat, se toimii jos fiilis on oikea. Nyt oltiin jo melkeinpä liian väsyneitä, mutta nauratti se silti.

Gilbert Grape: Vähän vanhempi kuva, jossa pääosissa ovat Johnny Depp sekä junnu-Leonardo Di Caprio. Leo vetää kyllä semisti kehitysvammaisena pojankoltiaisena elämänsä roolin(mikä on kyllä vähän surullista, kun otetaan huomioon että leffoja on tehty vielä piitkään tämän jälkeen), eikä Depp jää pekkaa pahemmaksi. Suloisenkarvas kuvaus pienestä paikkakunnasta, ihmissuhteista ja -kohtaloista. Loppuun puhalsin melkein itkun. Pidin.

Legend: Joku vanha leffa tämäkin, ja yksi Tom Cruisen varhaisimpia elokuvia aikakaudelta, jolloin meidän pikku skientologillamme oli vielä pirun vinot hampaat ja orastavat YK:t(yhdistyneet kulmakarvat). Ei varsinaisesti mikään upea elokuvakokemus, mutta mielenkiintoinen pätkä kyllä. Puhtaasti lavastuspohjaiset metsät, lumituiskut ja luolat näyttivät paikoitellen jopa upeilta, ja musiikkitarjonta oli jännän eteeristä. Niin, ja pisteet tonttusankarista nimeltään Brown Tom.


Näiden lisäksi katsoin vielä jonkun varmaan 60-luvulla tehdyn leffan, joka paljastui alkuperäiseksi Nutty Professor -leffaksi(nimeä en kuitenkaan varmasti tiedä) ja joka löytyi ystävättäreni joltain iänvanhalta VHS-kassulta. Nörtti tiedeaineiden opettaja kehittää litkun, jolla vanha kunnon Buddy Love pääsee irti. Tämä orkkis-Buddy soittelee pianoa savuisissa ja tyylikkäissä rafloissa, ja hurmaa naisia hurjilla sanankäänteillään. Pian hommat alkavat kuitenkin mennä päin honkia, ja lopulta on tehtävä oikea ratkaisu, kerrottava totuus, ja niinpä proffa saa lopulta unelmiensa naisen aivan omana itsenään. Huraa, ei mitään uutta siellä. Vaan kyllä tämä minusta hauskempi oli kuin nämä Eddie Murphy -tekeleet.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #337 : 13.03.2008 21:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Cloverfield


Minulta lisää yksi sulka J.J. Abramsin hattuun. Kyllähän sekin olisi riittänyt, että mies loi 2000-luvun parhaan TV-sarjan, mutta kun hän häärii vielä tuottajana Cloverfieldin kaltaisessa paukussa... Arvostusta satelee herralle ainakin täältä suunnasta. Ja varmasti myös monelta muulta.

Cloverfieldiä on hyvinkiin suitsutettu monsteri ja katastrofielokuvien uudelleen innovoijaksi. Asia ei kuitenkaan ole niin yksiselitteinen eikä moista palkintoa kannata ojentaa ennenkuin tekee läksynsä kunnolla tämän genren kanssa. Cloverfield tuntuu tuoreelta, mutta sen juoni on lajityypin elokuvalle hyvin, hyvin tyypillinen.  Se kulkee armollisesti klassisen kerronnan teitä.  Ero muihin genren elokuviin on siinä, että Blair Witch Projectista mallio ottava kuvaustapa tuo katsojan lähemmäksi tapahtumia, jonka johdosta ruudulla nähdään sekä koetaan monen monta säväyttävää hetkeä. Oikeasti ihoni meni monesti kananlihalle sellaisissa kohtauksissa, joissa en muiden tämän genren elokuvien kanssa ole vastaavia tuntemuksia aistinut.

Leffa ampuu suunnilleen napakympin näyttelytyön suhteen.  Muutamaa hölmöilyä lukuunottamatta ruudulla nähdään realistisia ihmisiä, jotka reagoivat kuin kuka tahansa ihminen vastaavanlaisen hirvittävän näytelmän ytimessä. Dokumenttimaisuuden myötä moni, niinkuin minäkin, oli salissa tietyissä kohtauksissa varsin hiljaista poikaa/tyttöä.

Cloverfield on loppujen lopuksi ollut tietynlainen riski. Elokuva, joka on kuvattu digitaalikameralla ja joka on tarkoituksellisesti tehty näyttämään amatöörikuvaajan työltä, vaikuttaa monestakin arveluttavalta. Ei tälle rainalle millään voi hattua nostaa esim. kuvauksellisista ansioista (käsivarakameraa pitäisi oikeastaan käyttää vain tehokeinona) tai soundtrackista, koska sitä mokomaa ei lopputekstejä lukuunottamatta edes ole. Moni asia, joka muiden elokuvien kohdalla huomioitaisiin ja joka vaikuttaisi elokuvan kokonaistuomioon, on kovin vinksallaan Cloverfieldissä, mutta siitä huolimatta minä rakastin sitä mitä ruudulla näin. Ja on täysin varmaa, että minä tulen katsomaan tämän elokuvan monta monituista kertaa.

Liian monta pahaa sanaa, liian hyvä arvosana? Cloverfield on kuitenkin kokemus isolla K:lla ja liimaa katsojansa penkkiin kiinni 1,5 tunniksi tavalla, johon yksikään katastrofielokuva ei ole vuosiin pystynyt.


4,5 / 5





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #338 : 14.03.2008 19:18 »
tuhis Vieras


Black Sheep

Maantalouden edistämiseksi tehdyissä tieteellisissä kokeissa menee jokin pieleen - maaseutu täyttyy lihansyöjälampaista. Leffa näyttää ihan kivalta ja mukana on ollut Peter Jackson -maan WETA, ja onhan tämä tietyllä tapaa kuin Bad Taste, mutta isommalla rahalla. Perusajatus ei kuitenkaan jaksa huvittaa hirveän pitkään, mutta huokuupa leffasta semmoinen "meillä oli tämmönen hauska idea joskus", josta on sitten leffa täytynyt vääntää. Mukana on kaikki klassisimmat kasvutarinat kauhuleffamiljöissä luontoaktivistitytöstä väärässä paikassa aina pääosan traumatisoituneeseen kaupungissa eläneeseen lammasfarmariperheen luonnonlahjakkuuteen joka palaa perheen tiluksille allekirjoittamaan myyntikirjaa.

Verta ja ylidramatisointia kauhuleffojen perinteillä komiikkaan tähdäten. Ei mikään kummoinen leffa. Melko turha jopa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #339 : 15.03.2008 00:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili 10 000 B.C.



Kävin tämänkin rainan katsomassa ensi-illassa ihan vain hetken mielijohteesta. Siltikään 10 000 B.C. ei täyttänyt lähes olemattomia odotuksiani. Leffa on täynnä epäloogisuuksia, joita on niin paljon etten edes jaksa luetella kaikkea. En tiennyt että kaksitoistatuhatta vuotta sitten porukka puhui englantia ja hampaatkin on täysin valkoisia. Tämän tyylisiä tyhmyyksiä 10 000 B.C. suorastaan pursuaa. Elokuvan nimi voisi olla vaikka 500 B.C. tai 1200 A.D. Ihan sama. Tämä on elokuva jossa trailerissa nähdyt kohdat oikeasti ovat leffan parasta antia. Kaikki on hyvin tyhmästi tehty. Vähän yli puolessavälissä mua alkoi oikeasti kyllästyttää koko leffa ja ensimmäisen kerran pitkästä aikaa harkitsin vakavasti salista poistumista. Niin huono 10 000 B.C. oli. Elokuvasta on hyvin vaikeaa löytää mitään hyvää sanottavaa, ja siistejä kohtia ei ole oikeastaan lainkaan. Sääli, sillä niitä odotin ja sapelihammastiikeriltä on turha odottaa mitään. Näyttelijät, juoni, ja oikeastaan kaikki muukin on toteutettu huonosti. En olisi voinut sijoittaa 11 euroa huonommin. Leffaa katsellessa huomaa, että vaikutteita on otettu Apocalyptosta, joka oli huomattavasti onnistuneempi pätkä. Sen menenkin nyt katsomaan, jotta saisin pahan maun suusta.

1/5
----------------------------------------------------------------

Jumper



Heti putkeen 10 000 B.C.:n jälkeen menin jälleen hetken mielijohteesta tsiigaamaan Jumperin jonka tarinan Ephram jo selittikin. Jumper on huomattavasti mielenkiintoisempi ja viihdyttävämpi elokuva kuin 10 000 B.C. Sen voin ainakin sanoa. Näyttely ei ole hassumpaa ja Samuel L. Jacksonin näkeminen on aina siistiä. Koko teleportaatio-aihe on hyvin mielenkiintoinen ja erikoistehosteet on ihan hienoja vaikkei niitä onneksi käytetä paljoa. Juoni nyt oli vähän mitäänsanomaton; Koko jumper/paladin-juttu oli täysin turha, mutta juoni kulki kyllä ihan mukavasti mm. lyhyen keston ja runsaan toiminnan ansiosta. Ihan mukavaa kertakäyttöviihdettähän tämä oli.

3/5


« Viimeksi muokattu: 15.03.2008 01:00 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #340 : 15.03.2008 17:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sweeney Todd oli JEESUS. Ennakkoluulot ja alku-asetelmat eivät vielä vakuuttaneet, mutta kun leffan koko kirjo räjähti silmille kaikkine yllätyksineen niin olin kyllä niin myytyä miestä. Burtonin ehdottomasti paras pätkä. Mikään ei osunut negatiivisessa mielessä silmään ja tässä oli ehkä paras loppupuolisko koskaan. Yleensä oli leffa miten hyvä tahansa, en koskaan ole täysin tyytyväinen viimeisiin hetkiin, mutta Sweeney Toddin loppu oli kirjaimellisesti täydellinen.

Saa NCFOM olla melkoinen pläjäys, että tämän ohittaa.

Niin ja olipa hienoja julisteita Dark Knightistä näytillä :thumb:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #341 : 16.03.2008 19:32 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Saa NCFOM olla melkoinen pläjäys, että tämän ohittaa.
No jos Coenien leffat yleisesti ottaen kolahtaa, niin kyllä, se on melkoinen pläjäys.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #342 : 16.03.2008 20:30 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sweeney Todd oli JEESUS.
No jaa. Tässä mielestäni on nyt sikäli nyt puurot ja vellit sekaisin, että tässä elokuvassa parhaat ansiot ovat oikeastaan ne klassisen murhenäytelmän ansiot, eivät Burtonin tai kenenkään muunkaan "nimekkään" nerokkuus.

Tämä nyt on subjektiivinen mielipide, mutta uskaltaisin kyllä väittää että ilman tuhansia ja taas tuhansia vinkuvia ja seksuaalisesti vasta herääviä EMO- ja teinigoottityttöjä ei tämä elokuva löytäisi todellista massakohderyhmää. Hyvä kuriositeetti elokuvafaneille, ja yletön sarjakuvaveri varmasti vetoaa siitä peleissäkin nauttivaan kuluttajakuntaan, mutta klassisen tragedian lisäksi ja jo monesti nähdyn Burtonismin ja ylettömän määrän ulinamusiikkia jälkeen jäljelle jää vain muutama todella erinomainen ja omaperäinen elokuvaminuutti- ja nuotti.

Kyllä tälle ehkä juuri ja juuri voisi neljä tähteä antaa juuri koska tarina kaikessa ennalta-arvattavuudessaan ja naiviudessaan onkin ikiaikainen ja täynnä vuosituhansien saatossa hyväksi koettuja elementtejä. Burtonistinen visuaalisuus ei enää jaksa purra, kyllä ne harmaan kaikki sävyt ja nuhruisuuden sfäärit on jo nähty, vaikka ne varmasti siis kohderyhmäänsä uppoavatkin maailman tappiin saakka. Mrs. Lovett toki veti roolinsa kunnialla ja Todd toki oli sitä mitä Deppiltä nyt yleensä sopii odottaa. Nuoren parin osuus jäi mitäänsanomattomaksi ja tylsäksi, irralliseksi.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #343 : 17.03.2008 01:06 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen katsonut elokuvia.

Heat
Tämän mä olen aiemmin missannut. Tyylikäs elokuva, De Niro on mun mielestä selkeästi parempi kuin riehuva Pacino. Val Kilmerillä ei edelleenkään ole kuin yksi ilme mutta tässä sivuosassa siitä ei ollut haittaa. Elokuva oli liian pitkä. En pitänyt lopusta, toivoin että loppu olisi tullut jo hotellilla palohälyytyksen jälkeen mutta vielä mentiin lentokentälle. Siinä kohtauksessa ei ollut mun mielestä juuri järkeä. Collateral tuli kovasti mieleen, ja se on hyvä asia. Miami Vice alkoi kiinnostaa enemmän...

No Country for Old Men
Javier Bardem, huh huh. Pelkäsin leffan jälkeen jatkuvasti että se kundi kävelee vastaan jonkun kulman takaa. 80-luvun Teksas buutseineen ja stetsoneineen oli siisti. Woody Harrelson - cool. Metaforat, unien selitykset ja muu syvällinen oli toki mulle vähän liikaa. Diggasin myös siitä että erästä juonen kannalta oleellista kohtausta ei näytetä lainkaan. Kuinkahan monta kertaa Tommy Lee Jones on näytellyt lainvalvojaa?

Crank
Hankalaa. Mä en tiedä pitäisikö mun tuntea myötähäpeää typerästä juonesta, musiikkivideoleikkauksesta, jatkuvista popkulttuuriviittauksista ja lapsellisesta aseheilutuksesta vai ylistää elokuvan sarjakuvatyyliä, rehellistä actionia ja Jason Stathamin äärimmäisyyksiin vietyä machokarismaa. Hmm. Yleensä mä tosin inhoan kaikkea camp-huumoria joten sanotaan nyt vaikka ettei tää ollut mun mieleeni. Potentiaalia oli, mutta Crank 2 on varmasti tätä huonompi. Miksi Jason Statham on nyt urautunut näihin actionpläjäyksiin vaikka aloitti uransa tyylikkäästi Snatchilla ja Lock, Stock and Two Smoking Barrelsilla?

16 Blocks
Mos Def on hyvä räppäri -etenkin Black Starissa- ja poikkeuksellisesti myös melko hyvä näyttelijä, mutta 16 Blocksissa sitä ininää ja ylinäyttelyn määrää ei vaan kestä. Ei saatana. Kai tosta on pyritty luomaan jotenkin sympatiseerattava kundi joka on olosuhteiden takia joutunut kokemaan kovia mutta metsään on menty ja pahasti. Bruce Willis vetää sentään tyylikkään vähäeleisesti. En tiedä johtuiko vaan huonosta olostani mutta ei tää leffa kyllä sytyttäny mua pätkääkään. Kumpi on näytellyt useammin lainvalvojaa Bruce Willis vai Tommy Lee Jones?

Seuraavaksi vuorossa: DVD:ltä Transformers, elokuvissa Juno sekä There Will Be Blood ja digiboksin kiintolevyltä Layer Cake.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #344 : 17.03.2008 08:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Nuoren parin osuus jäi mitäänsanomattomaksi ja tylsäksi, irralliseksi.

Juuri siksi loppukin toimi. Ettei lopussa enää näytetty miten nuoripari jossain merenrannalla elävät elämänsä onnellisena loppuun asti. Yllätyin tuon kohtauksen puuttuessa.

Ehkä juuri juonen yksinkertaisuuden ja klassisen mallin vuoksi leffa iski, sillä siitä huolimatta jännite säilyi ja yllätyksiäkin riitti. Verellä läträys oli selvästi sivu-osassa, enkä siihen kiinnittänyt sen suurempaa huomiota.

Ja Deppin rooli tuntui aluksi kyllä rutiinin kankealta, mutta siitä ei onneksi missään välissä tingitty. 


Lainaus
...uskaltaisin kyllä väittää että ilman tuhansia ja taas tuhansia vinkuvia ja seksuaalisesti vasta herääviä EMO- ja teinigoottityttöjä ei tämä elokuva löytäisi todellista massakohderyhmää.

K-18 musikaali löytää massakohderyhmän? Sulla on selvästi jotain sisäpiiritietoa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #345 : 17.03.2008 09:29 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
K-18 musikaali löytää massakohderyhmän? Sulla on selvästi jotain sisäpiiritietoa.
*Tähän nyt sen kuva Tennispalatsista jossa käsittämätön määrä ernuja ja teinigootteja jonottaa katsomaan ihQ-Deppiä.*
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #346 : 17.03.2008 10:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
K-18 musikaali löytää massakohderyhmän? Sulla on selvästi jotain sisäpiiritietoa.
*Tähän nyt sen kuva Tennispalatsista jossa käsittämätön määrä ernuja ja teinigootteja jonottaa katsomaan ihQ-Deppiä.*

Uskoisin, että nuo ovat massakohderyhmä jos leffa tosiaan olisi varustettu pienemmällä K-merkinnällä ja siinä olisi Gooteille tyypillistä "galmouria" ja "glitteriä". Depilläkin oli jäänyt hammastahnat väliin.

Mutta ehkä se kohderyhmästä, tykästyin leffaan ja jos se oli liian naivistinen tai Depp liian hotti, niin minkäs teet. Ainahan voi katsoa saksikäsi eetua loputtomalla loopilla ja toivoa olevansa maailman ainoa "erikoinen" teini.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #347 : 17.03.2008 10:49 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Uskoisin, että nuo ovat massakohderyhmä jos leffa tosiaan olisi varustettu pienemmällä K-merkinnällä ja siinä olisi Gooteille tyypillistä "galmouria" ja "glitteriä". Depilläkin oli jäänyt hammastahnat väliin.

Mutta ehkä se kohderyhmästä, tykästyin leffaan ja jos se oli liian naivistinen tai Depp liian hotti, niin minkäs teet. Ainahan voi katsoa saksikäsi eetua loputtomalla loopilla ja toivoa olevansa maailman ainoa "erikoinen" teini.
Wau miten katkeraa elitismiä. Valitettavasti tämä "oletko sää sit muka itte niin erilainen" ei oikein enää pure minuun, koska en ole enää minkäänlainen teini.

Mutta kyllä tämä Depp-buumi perustuu ihan muuhun kuin glitteriin, jos ajattelee vaikka Burtonin Painajainen ennen joulua ("daa, onko ees tyhmää tehdä leffa jostain laukusta?") tai Pirates of the caribbean -leffoja, niin eipä siellä paljon puhtoinen silkki ja pitsi vilahtele. Saksikäsi sekoitti tämän tuhruisuuden jo aikoinaan kitchiin ja tiettyyn retroiluun, mutta ovathan nekin vahvasti edustettuna niiden ns. vaihtoehtovaateliikkeiden ikkunassa joita pelkästään omalla kotikadullani on kaksi.

Joka tapauksessa pointtini Sweeney Toddin suhteen oli ja on, että oikeastaan elokuvan toteutus oli mielestä varsin keskinkertainen, sillä klassisen tragedian ja jo monta kertaa nähdyn Burton- ja Depp- vaikutuksen jälkeen oikeastaan tarjoaa aika vähän. Burtonin tyyli on populaarikulttuurissa raikas tuulahdus, mutta ihmettelen jos se jaksaa yksinään vuodesta toiseen nostaa ehkä muuten heikkosisältöisiä elokuvia elokuvaharrastajien - ei siis burton-fanien - suosioon. (Kun Burton-elokuvat joskus loppuvat, tulee niistä todennäköisesti kokoelmapaketti, ja hyvä niin, koska hyvähän siinä harmaudessa joskus on piehtaroida, kohtuudella.) Sweeney Toddista on hyvä tykätä, onhan se tavallaan "erilainen" kuin uut tällä hetkellä teattereissa pyörivät kelat ja ainakin elämyksellinen, mutta arvostelumielessä: ehdottomasti maksimissaan 4 tähteä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #348 : 17.03.2008 11:08 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Crank

Itselläkin hieman samat fiilikset elokuvasta, mutta tykkäsin jollakin tasolla. Crankin hienosta soittoäänestä kuitenkin pojot. ;D

...digiboksin kiintolevyltä Layer Cake.

Layer Cakessa on melkoisen hyvä soundtrack, mutta muuten aika tuttua huttua. Daniel Craig on hyvä läpimurtoroolissaan, mutta henkilöitä ja muuta paskaa tulee niin kovalla sykkeellä, että toinen katsomiskerta on melkeinpä pakollinen.
Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #349 : 17.03.2008 11:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Wau miten katkeraa elitismiä.

En kyllä sinua mitenkään tähdännyt, mutta siltähän tuo vähän jälkeenpäin luettuna näytästää.

Lainaus
Mutta kyllä tämä Depp-buumi perustuu ihan muuhun kuin glitteriin...

No tavallaan näin, mutta noissa leffoissa Deppin hahmo on ollut aika rakastettavan oloinen, kun taas Toddista ei missään vaiheessa, enää "ihmistä" löytynyt. Eihän se piruparka edes surrut tappamaansa vaimoaan kovin pahasti. Taisi olla vain helpottunut, että on bisnekset tien päässä.

Lainaus
Joka tapauksessa pointtini Sweeney Toddin suhteen oli ja on, että oikeastaan elokuvan toteutus oli mielestä varsin keskinkertainen, sillä klassisen tragedian ja jo monta kertaa nähdyn Burton- ja Depp- vaikutuksen jälkeen oikeastaan tarjoaa aika vähän.

Klassinen tragedia hyvillä näyttelijä suorituksilla ja musiikilla höystettynä ei vielä riittänyt? Mitä hittoa siinä pitäisi vielä olla lisää? Kokoperhe-filtterikin puuttui niin en kyllä ymmärrä mistä tämän kohdalla voisi valittaa. Pidin myös Corpse Bridesta, vaikkakaan se ei virheetön tekele ollut, ja Sweeney Todd oli siitä reima parannus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #350 : 17.03.2008 12:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Minä olen ehkä huono sanomaan mitään Sweeney Todd -leffasta, koska Burton leffat ovat jo sen vuoksi tarpeeksi hyviä uuteen katselu kertaan kun tekijänä on Burton. Ja Johnny Depp vain nostaa tätä arvoa.

Minä odotin hiukan peläten leffaa, koska ajattelin että en leffasta pidä juurikin musikaalisuuden vuoksi. Eli ajattelin että leffasta tulee varmasti arvostettu tai pidetty, mutta se ei kuitenkaan iske minuun.
Yllätyinkin kun oikeasti pidin leffasta. Lavastus, näyttely, "Burton tunnelma" jne. oli niin hyvää kuin ajattelinkin, mutta yllätyin että pidin siitä laulustakin. Usein olin jopa haltioitunut sen toimivuudesta.

Mutta kuten sanoin, minun mielipiteeni ei ole kovinkaan objektiivinen, kun vain pidän Burtonista ja Deppistä. Sen voi sitten laittaa minkä syyksi vaan. Mutta ainakin suosittelen jos Burton elokuvat hiukankin kiinnostaa. Musikaalisuudesta ei kannata pelästyä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #351 : 17.03.2008 15:56 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä tykkään musikaaleista, mutta vähän liian ohutta ja tasapaksua musa ainakin näin ensikuulemalta oli minun makuuni. Olihan siellä pari tosi hauskaa kohtaa kuten ne hemmetin worst pies in London -riimit, mutta olihan se sellaista gootti-kurkkulaulua. Muuten ihan perushyvää musikaalimusaa, mutta se  veretön blondi pikkueukko olisi pitänyt taittaa polvea vasten kahtia kun se inisi siellä ikkunassa. Tosin se näytti tyylille uskolliseen tapaan kyllä muutenkin siltä että kuolee kohta, joten why bother.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #352 : 17.03.2008 16:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
mutta se  veretön blondi pikkueukko olisi pitänyt taittaa polvea vasten kahtia kun se inisi siellä ikkunassa.

Tästä olen kyllä täysin samaa mieltä :) Ohimossa alkoi jopa hiukan tykyttämään kun sitä kuunteli. Vaikka totta kai sen piti tarinansa laululla kertoa, mutta se laulu ei vain iskenyt pätkääkään. Kai sillä haettiin kontrastia, että likka olisi ainoa puhtoinen pahassa maailmassa, ja se onkin ihan ok, en vain pitänyt siitä laulusta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #353 : 17.03.2008 18:16 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo ei kyllä nuo Sweeneyn biisit kovin hyvin iskeneet. Olisivat ottaneet mallia Buffyn musikaalijaksosta. Jotkut ei vaan osaa! Muilta osin se leffa oli ihan hyvä. Ei kuitenkaan mikään SUPERHYPER-leffa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #354 : 17.03.2008 18:50 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meinasin itsekin kommentoida tuonne väliin, ettei varmaankaan Once More With Feelingin tasolla liikuta. :)

Joka tapauksessa leffa pitää nähdä, Depp on aina uskomaton ja Burtonin leffat ovat aina maistuneet. Ja kun musikaalitkin putoaa ihan hyvin niin eiköhän tämä maistu.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #355 : 19.03.2008 15:03 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin eilen Hairspray -musikaalielokuvan. Mies oli sitä mieltä että ihan samaa settiä kuin esiteinielokuva High School Musical, mutta oli Hairspray minusta ihan hauska kokonaisuus ja ainakin paljon edellämainitun yläpuolella.

Naivihan se oli, mutta olkoon. Kivasti yritti käsitellä ns. oikeita asioita (joihin en oikeastaan laske esim. sitä voiko pulska tyttö olla suosittu tv-esiintyjä nuoriso-ohjelmassa) mutta tietenkin maailmassa myös eläneenä takaraivossa musitutteli koko ajan tieto siitä, että oikeasti vaikeita historiallisia asioita et ratkaistu helposti, nopeasti tai tanssin voimin.

Musiikki oli pääosin ihan hyvää, ehkä hieman liikaa sitä kuitenkin oli tai sitten kaikki biisit vain eivät olleet tarpeeksi voimakkaita. Vitsit olivat aika hyviä, ja näyttelijät todella hyviä = hyvä roolitus.

Iloiseksihan tämmöinen leffa tekee. Ei yhtä iloiseksi kuin Superbad, mutta silti aika iloiseksi. Vähän kirpaisee, mutta pakko antaa neljä tähteä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #356 : 19.03.2008 15:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Katsoin eilen Hairspray -musikaalielokuvan. Vähän kirpaisee, mutta pakko antaa neljä tähteä.
Jes, joku muukin piti tästä pätkästä.

Musiikki meni heti jalan alle ja hymy nousi huulille. Loppujydänssin aikana en meinannut enää pysyä penkissäni, sen verran tiukkaa menoa ruudulla pyöri. Isot pisteet massiivisille tanssikoreografioille(skillful kids, I'll tell you that).

Hairsprayn kanssa on varsin mielellään hetken naiivi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #357 : 19.03.2008 22:04 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo muistelinkin että sinä suosittelit tätä. Kun aloitettiin leffan katsominen sanoin miehellekin "Sharkie tykkäsi tästä", se ei taas oikein tiennyt mitä minä selitän.

Mutta oli hyvä joo. Katson taas pian uudestaan.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #358 : 20.03.2008 12:35 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kun aloitettiin leffan katsominen sanoin miehellekin "Sharkie tykkäsi tästä", se ei taas oikein tiennyt mitä minä selitän.
:lol: Saisi kyllä perehtyä, eihän tuon parempaa suositusta löydy koko maailmasta. ;)

Nyt alkoi sitten tehdä mieli päästä itsekin katsomaan Hairspray. Taidan käydä kurkkaamassa, mihin hintaan tätä saisi Anttilasta tahi stokkalta. Voisi ihan hyvin hankkia näin vapaapäivän ratoksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #359 : 11.04.2008 19:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Be Kind Rewind

Jack Black onnistuu roolihahmossaan pyyhkimään kaverinsa kanssa videovuokrausfirman jokaikisen VHS-kasetin tyhjäksi. Kaksikko saa kuningasidean: kuvataan elokuvia itse uusiksi, ei kukaan huomaa mitään! 

Olihan tämä aika hauska ja lämminkin elokuva. Ei mikään tappohauska vaikka Boratin tapaan kylläkään. Idealtaan tämä komedia on kuitenkin niin omaperäinen, että pisteitä kertyy jo siitä hyvästä sen pottiin puolikkaan tähden verran. Ja ei toteutuskaan mitään huonoa ole. Perussuorituksia perushauskalta jätkältä (Black).

3/5

.................

Superbad

Taas komedia, joka luottaa periaatteessa yhteen vitsikokonaisuuteen. Alapäähuumoria, voisin leffan pikaisesti nähtyäni todeta, mutta kyllä sieltä paljastuu sitten jotain muutakin kun mietiskelee. Nopeasti katsottuna elokuvan vitsit näyttävät melko yksiulotteisilta "vitsi miten isot tissit!" meiningiltä, mutta niissä on myös tietynlaista syvyyttä joka nousee pintaan vasta toisen katselun myötä.

Ja on se tämän elokuvan poliisikaksikko kyllä huikea. Vitsit mitä velikultia.

3/5

...................

Knocked Up

Kaksi erilaista ihmistä kohtaavat yökerhon hämyssä. Siitähän syntyy suojatonta seksiä, jonka tuloksena puolestaan rääkyvä elatusapuvaatimus-automaatti.

Leffa keskittyy puimaan raskausajan tunnelmia. Miespuolinen kaveri vaikuttaa maailman huonoimmalta isältä, mutta kuten genren henkeen kuuluu, saattaa kaverilla sittenkin olla sydän ihan paikallaan. Monen monta monituista hauskaa hetkeä koetaan ja hervottomia vuorosanoja heitellään ennenkuin Knocked Up saa ennalta-arvattavan päätöksensä. Ei huono, peruskomediaa parempi.

4/5

..................


Harold & Kumar Go to White Castle

Oli jäänyt tälläinenkin näkemättä. Mainio komedia oli hän, juuri sellaista sekoilumeininkiä mistä oikeassa mielentilassa katsottuna pidän varsin paljon. Ja samojen tekijöiden "Dude where´s my car" jää kyllä tämän jalkoihin ihan 6-0.

Leffan nimessäkin esiintyvän parivaljakon täytyy siis löytää hampurilaisravintola ison nälkänsä selättäjäksi. Muu ei kelpaa: kebabit, kanansiivet, lihapiirakat ja muut nössöherkut voi viskata kalliolta alas. Hampparia sen olla pitää. Riemastuttavan hauskoja kommelluksia täynnä on matka.

3/5

..................


The Moguls

Pienen kaupungin rauha järkkyy kun Jeff Bridgesin esittämä Andy kokoaa kotikaupunkinsa voimat tuottamaan ihka oikeaa aikuisviihde-elokuvaa! Tuttuja baariruusuja ja huonekaluliikkeen lesbotyttöjä houkutellaan vimpan päälle mukaan tuotantoon, jonka on määrä nostaa Andy maineen ja rikkauksien äärelle. Ei se tietenkään ihan helposti mene. Pokeleffan tuottaminen on kovaa työtä, se tulee The Mogulsissa harvinaisen selväksi.

Indie-tuotannon maun voi melkein maistaa. Tämä on oikeastaan yhtä paljon Draama kuin komedia, sillä aiheella ei mitenkään mässäillä eikä vitsejä missään kohtaa alleviivata. Ennakkoon odotin, että alapäävitsejä olisi tullut korvistakin ulos leffan jälkeen, mutta fiilikset olivatkin päinvastaiset.

4/5



Leffarintamalla valmistaudun tällä hetkellä menemään teatteriin katsomaan Into the Wildin tässä joku päivä. Se tulee todennäköisesti olemaan minulle tämän vuoden paras elokuva. Se on paljon sanottu, mutta ennakkopätkien perusteella se vaikuttaa siltä. Leffamakuuni se lienee lähes sata prosenttisen täydellinen.








www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines