Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488643 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #240 : 01.01.2008 03:57 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Japanilaista väkivaltaa. :<
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #241 : 01.01.2008 04:21 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Japanilaista väkivaltaa. :<

Mutta leffa on honkkaria.

Parhautta.  :lol:


« Viimeksi muokattu: 01.01.2008 04:30 kirjoittanut Doinkki »
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #242 : 01.01.2008 19:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Butterfly on a Wheel (DVD)

  • Pierce Brosnan
  • Maria Bello
  • Gerard Butler

Kun lainaa Makuunista elokuvan tietämättä siitä yhtään mitään, harvoin yllättyy positiivisesti. Buttefly on a Wheel tuli vuokrattua oikeaataan Brosnanin takia, sillä pidän hänen tyylistään näytellä. Casino Royalea vanhempien lelu-bondien kyseenalaisesta maineesta huolimatta voi sanoa, että Piercellä on karismaa.

Elokuvan käsikirjoitus on hieman yliampuva, joka pistää silmään koska muuten tässä on selvästi haettu realismia. En halua spoilata mitään, mutta roolihahmojen tekemiset elokuvassa tuntuvat liian jyrkiltä. Elokuva on kuitenkin elokuva, ja tällä ratkaisulla tähän pätkään ollaan saatu monen monta käännettä, joista ainakaan minä en aavistanut ennalta kuin yhden.  Leffan alussa koko juoni tuntui yhdeltä suurelta sekasotkulta, johon en uskonut tolkkua tulevan lopussakaan. Palaset kuitenkin loksahtivat kohdalleen ja paristakin asiasta sitä mietti "ahaa, niinpä tietenkin!".

Brosnan ei sitten ole tässä leffassa mikään sankari, vaan esittää vaihteeksi rosmoa. Mitä nyt Matadorista muistamme, sekin sopii hänelle oikean kirjoitettuna mainiosti.

3/5
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #243 : 06.01.2008 13:53 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili AvP2

Tulipahan nyt sitten eilen käytyä teatterissa katsomassa, samalla kun veljeä kyydiskelin.
Leffa hoiti hommansa kyllä jo sillä kotiin, että eka osa piestään 100-0, ja muutenkin se viihdytti kyllä loppuun asti. Tässä keskityttiin onneksi enemmän siihen, mitä elokuvan nimikin sanoo, ja ihmiset oli jätetty sinne enemmän teuraaksi, joskin Alieneiden ja Predatorin välienselvittelyä olisi voinut ehkä olla enemmänkin, mutta hyvä tuo oli näinkin. Enemmän itseä häiritsi vain ne toimintaosuudet, niistä ei kyllä saanut mitään selvää. Sai aikalailla arvailla kuka siellä pieksi ketäkin, varsinkin kun rähinään osallistui useampikin örmelö. Myös loppuratkaisu oli ehkä vähän tyhmä, joskin moista en heti leffan loputtua miettinyt...

Se onkin sitten ihan itsestä kiinni pitääkö leffasta vai ei saati käykö teatterissa katsomassa, sillä aika paljon tämä on tainnut mielipiteitä jakaa. Itse pidin, ja kyllä tämä pienoiset odotukseni ylitti, ja yksinään toimiva Predatori toi mukavia muistoja sen omista pätkistä.

Laitetaanpas vielä pienoiset yhteenvedot

+Parempi kuin ykkönen  ;)
+Ihan toimivaa viihdettä
+Ihmisillä ei ole paljoa sanomista asiaan

-Epäselvät toimintaosuudet
(-Loppuratkaisu) Tämä sulkujen sisään sillä en vieläkään ole varma, oliko lopetus hyvä vai ei...

3/5
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #244 : 07.01.2008 10:50 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsastin viikonloppuna Superbadin, ja olihan se hitto hyvä. Se oli kuin American Pie mutta kaikki myötähäpeä oli vaihdettu tyyliin. Hahmot olivat sympaattisia ja jotenkin jopa uskottavia, eikä edes pahimpia sovinistisia heittoja tarvinnut ottaa tosissaan kun ne pojat olivat niin herttaisia. Vähän se sensitive male tyttöineen olivat tylsiä, mutta tämä isompi kaveri, Jules, pollarit ja McLovin sitäkin hauskempia.

Suosittelen kaikille jota ronski teinihuumori ei tapa. 4 tähteä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #245 : 09.01.2008 14:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Alien 3 Special Edition. (extended edition/director`s cut vai mikä liene?) *spoilagea*

Synkempää ja hyvää sci-fiä on vähän. Onneksi Alienit toimivat siitä riippumatta milloin ja missä ne katsoo. Kolmas osa on monien mielestä huonohko, mutta loppujen lopuksi viihdyin tekeleen ääressä kyllä mainiosti. Tässä erikois-editionissa (Quadrilogyssä on aina normi ja vaihtoehtoinen versio valittavana) oli eroja teatteriversioon yllättävän paljon. Ei voida melkeinpä samasta leffasta enää puhua (no voidaanpas), sillä aloitus ja lopetus eroavat normaalista täysin. Muistaakseni teatteriversiossa Ripleyn ja kumppanien pako-alus rysähti planeetalle ja se löytyi suljettuna. Sisälle tuli skanneri ja niin edelleen... itse eilieni loppujen lopuksi syntyi dobermannista. No tässä versiossa alus rysähtää planeetalle, Ridley löytyy rannalta puolikuolleena ja Alien syntyy vasta jonkinajan päästä löydetystä kuolleesta lehmän näköisestä elukasta. Syntymä on hieno, sillä siitä leikkaillaan aina välillä Newtin ja sen rambojätkän hautajais-cremaatioon, jossa pappisvanki laukoo raamatullisia one-linereitä. "Yhden kuolema on toisen syntymä" jne ja kun viimein ruumiit tiputetaan sulattoon hidastuksena räjähtää lehmän vatsa ja alieni parkaisee synnyinhuutonsa ilmoille. Aamen.

Alieni on tällä kertaa ruskea ja enemmän eläimellinen kuin ihmismäinen. Joskin jostain kumman syystä pää on identtinen edellisiin helvetinsikiöihin ymmärrettävistä syistä. Leffan lopussa Alien esiintyy monta kertaa digitaalisena ja hieman kökömpänä kuin hieno nukke. Ei tämä silti kauheasti haitannut, sillä kohtaukset ovat totutun lyhyitä.

Leffassa ei kauheasti muuta valitettavaa ole kuin vähän pöljä lopun kujanjuoksu, jossa vanki toisensa jälkeen päätyy pöperöksi ja evankelistakin sätkii kuolemansa alla vähän liian kauan. Sensijaan monta hienoa kohtausta löytyi kuten Newtin ruumiinavaus (HYI), Bishopin datailu ja pari Alien-mättöä. Loppukin oli tässä versiossa NIIN paljon parempi kuin teatterissa, jossa legendaarisen tökerösti Kuningatar päättää näyttäytyä juuri ennen kuin Ripley tipahtaa sulaan kuolemaansa. Kohtaus oli paljon koskettavampi ja järkevämpi kun Ripley vain lennähti sulattoon ilman sen suurempaa suurentelua. Toimi.



Anna pusu!

Seuraavaksi paljon haukuttu nelonen josta kuitenkin aikaan diggasin hurjasti. Karua kamaa siinä muistaakseni oli vaikka kuinka mukavasti  ;)

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #246 : 09.01.2008 15:09 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Alien 3 on kyllä sarjan aliarvostetuin leffa. :) (Spoilia tulossa)

Quadrilogy-versio on kyllä melkein kaikin puolin leffaversiota parempi juuri Zoukkan mainitsemien kohtausten vuoksi (etenkin lehmästä syntyminen). Olihan leffassa myös keskivaiheilla aika isokin eroavaisuus teatteriversioon, kun "lohikäärmeeseen" hurahtanut vanki vapauttaa kertaalleen teljityn Alienin tappamalla toisen vangin veitsellä tjsp. Siitä on pitkä aika kun viimeksi katselin, mutta juuri tämä oli imo toteutettu teatteriversiossa paremmin.

Nelosta en osaa sitten arvostaa juuri yhtään. Visuaaliselta kantiltahan se on todella hieno, mutta juonen yleinen pöljyys, lopun "taiteellisuus" ja hirveä dialogi ei oikein innosta. Varsinkin kun siihen hyvin lopetettuun trilogiaan kuului kolme täysin erilaista mestariteosta, tuo kaikkia osia tönkösti yhdistelevä jatko tuntuu niin turhalta (mitään AVP:tä varmaan turha edes mainita). Onhan siinä toisaalta se kloonikohtaus...
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #247 : 09.01.2008 15:37 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuli itsekin ihmeteltyä Alien kolmosen huonoa mainetta, kun Quadrilogyn vuosi pari sitten katselin. Sehän oli helvetin hyvää kamaa, kolme ekaa leffaa on todella kovia kaikki ja ihan omanlaisiaan. Nelosen katseli ihan mielellään, mutta sitä ei voi kyllä nostaa lähellekään samalle tasolle muiden osien kanssa.

Quadrilogy on yleensäkin helvetin hyvä boxi. Katselin koko lootan täysin kaikki extrat mukaan lukien lähes yhtä putkea. Ja pakkauskin on niin prkleen komea. Paras boxi yhdessä Lotrien ja Ultimate Matrix-boxin kanssa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #248 : 09.01.2008 15:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep eihän nelonen juonella juhli ja koko "kloonaaminen" oli melko naurettava keino saada vielä yhdet massit faneilta. Mutta juuri audiovisuaalisesti leffa oli uskomaton ja klooni-Ripley oli todella siisti happoverineen ja koristaitoineen (se oli muuten oikea heitto!).

Ja se ihmis-Alien oli niin helvetin pelottava ja sen kuolema eritoten... muistan kyllä skidinä vähän traumatisoituneeni siitä.

Lainaus
Olihan leffassa myös keskivaiheilla aika isokin eroavaisuus teatteriversioon, kun "lohikäärmeeseen" hurahtanut vanki vapauttaa kertaalleen teljityn Alienin tappamalla toisen vangin veitsellä tjsp. Siitä on pitkä aika kun viimeksi katselin, mutta juuri tämä oli imo toteutettu teatteriversiossa paremmin.

Unohtui mainita tuo. Minusta se toimi muuten hyvin, mutta vangin ja vapautuneen alienin olisi pitänyt jotenkin "kohdata" ennen syöpöttelyä, että se idea olisi kantanut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #249 : 09.01.2008 15:50 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
(se oli muuten oikea heitto!).

Jep, extroissa tuokin näytetään. :) Olikohan Perlman, jolla oli hyvä ilme pallon mennessä koriin.  :lol:
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #250 : 09.01.2008 19:46 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Shoot 'Em Up on nähdäkseni mainittu tässä triidissä vain kerran, joten mainitaan nyt toisenkin. ... se oli aivan tajutonta parhautta!... Viis tähtee salee.

Ei lisättävää.


...Paitsi lopputekstien toteutuksen puhdas parhaus, leffan muun puhtaan parhauden ohella.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #251 : 11.01.2008 00:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Alien vs. Predator 2 (Leffateatteri)


Jos tämä elokuva arvioidaan ns. elokuvien klassisen rakenteen kautta, ansaitsee tämä kammotus pyöreät nolla tähteä. Juoni oli olematon ja loppuratkaisu suoraan kuin huonoimmista yläasteen kirjoitelmistani. Hahmoja ei kehitetty ollenkaan, joten ihmisten rooli oli pyöriä hirviöiden jaloissa ja safkana. No joo, onhan tämä näiden kahden avaruusörkin leffa, joten staroja ovat he, myönnetään se. Mutta olisi tekijöiden vähän pitänyt miettiä miten tämän olisi saanut rakenteeltaan fiksummaksi ja jännittävämmäksi. 

Leffan alku oli tuskaisen pitkästyttävä ja epäloogisia tapahtumia pullollaan. Aliens-henkistä räiskimistä ja matsaamista olisi tämä kaivannut enemmän. Ärsytti myös, että Predatorin lämpönäköjä sun muita ylikäytettiin surutta. 


Kyllä, minä pidän ensimmäisestä osasta tätä enemmän. Siinä sentään oli kunnollinen klassinen rakenne, vaikkei sekään todellakaan mikään kummoinen leffa ollut.  On vain todella omituista katsoa AvP2:n kaltaista elokuvaa, jossa ihmishahmoja ei kehitetä mitenkään eikä leffaan täten pääse kunnolla ns. sisään. Miten hienoja Predator ja Alien hirviöinä ovatkaan, eivät näiden sielunmaailma syvällisellä tavalla kiehdo. Lähinnä tahtoo niiden pistävän toisiaan pataan oikein urakalla.

Yksi piste leffalle täältä. Suurin osa siitä pisteestä siksi, että tiettyinä hetkinä leffa oli täysin armoton.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #252 : 11.01.2008 01:43 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juoni oli olematon ja loppuratkaisu suoraan kuin huonoimmista yläasteen kirjoitelmistani.

Niin no...itse en kyllä leffalta kummempaa juonta odottanut, ja kuten taisin mainita muutenkin odotukset oli varsin nollissa, ehkäpä siksi "pidin" leffasta niinkin paljon.
Mutta lopusta täytyy sanoa, että itsehän kallistuin siihen että loppu on varsin typerä, mutta puolustukseksi menköön, että enpä moista loppua ihan heti odottanut. Mutta siis toivoin siitä edes jollain tavalla parempaa.

Ihmisten osuudesta olen itse kyllä täysin erimieltä, hyvä vain että jättivät nekin teurastettavaksi. En tosiaankaan olisi halunnut taasen nähdä ihmisen ja predatorin rakkaussuhdetta...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #253 : 11.01.2008 22:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Rock (Blu-Ray)

The Rock on yksi 90-luvun parhaimmista toimintaelokuvista ja myös näyttö siitä, että Michael Bay kykenee parhaimmillaan ohjaamaan erittäin hyvän elokuvan. Itselleni tämä on Aliensin ja Die Hardin ohella SE toimintaleffa, jonka voi katsoa vaikka joka ikinen kuukausi ilman että tunnen kyllästyväni siihen. Soundtrack, näyttelijävalinnat ja kuvaus ovat äärimmäisen harvoin action-elokuvassa näin nappikamaa.  Ei tarvitse kuin tarkastella legendaarista suihkuhuone-kohtausta, jossa tapahtuva teurastus nostaa sen erääksi toimintagenren todellisista klassikoista.

Ja Blu-Rayna tämä elokuva oli jo niin hyvä, etten päästänyt huomiotani elokuvasta herpaantumaan hetkeksikään.




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #254 : 15.01.2008 22:07 »
tuhis Vieras


Ohjaus: Sammo Hung
Pääosat: Andy Lau, Anita Mui, Maggie Cheung

Pikkuveljensä syrjäyttämä keisari kohtaa pakomatkalla huolettoman kalastajanuorukaisen ja nämä ystävystyvät. Vihollisten joukot löytävät pakolaiset ja kalastajanuorukaisen harteille jää hakea apua keisarin tulevan vaimon perheeltä yhdessä keisarin lähimmän palvelijan kanssa. Kehkeytyy rakkausneliö, taisteluita ja yllättävä loppu. Selkeästi keskitasoa parempi wuxia-leffa. Kaikessa räväkkyydessään levollinen verrattuna Tsui Harkin otosvammaisiin ADHD-tilkkutäkkeihin.

+ Maggie Cheung
+ Hyvä kuvaustyö
+ Tarina on selkeä ja etenee järkevästi
+ Alle 7 euroa Play.comista
+ Ekstrat laatuisia ja niitä on paljon (kuten kaikissa Hong Kong Legends julkaisuissa tavallisesti)
+ Maggie Cheung
+/- Musiikki soi lähes kokoajan
- Isoista titteleistä taistellaan, mutta mitään kovin massiivisia kohtauksia ei ole
- Joudutettu (parissa kohdassa tunnutaan loikkaavan stoorissa vähän liikaa eteenpäin)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sen verran täytyy päivittää kun tuon loistavan Bey Loganin kommenttiraidan kuunteli, jossa jutusteli yhden elokuvan avustavan ohjaajan ja käsikirjoittajan kanssa, että lähes samat plussat ja miinukset leffasta saivat kuin minä, mutta paljastui sitten myös tuommoinenkin juttu että Maggie Cheung oli heidän käytettävissä vain kaksi päivää ja lähikuvakohtaukset olivat usein kuvattu tyystin muualla kuin kaukokohtaukset. Sitä ei tainnut selvitä että miksi näin oli, mutta kaipa oli jotain ristiinmenneitä kuvaussuunnitelmia. Jokatapauksessa enpä kyllä voi sanoa että olisin huomannut että Maggie Cheungin hahmo kauempaa ei olisi Maggie. Kasvot kätkettiin aina hieman poikittaisiin kuvakulmiin tai asentoihin, ja ennenkaikkea isoihin hattuihin. Sen kyllä huomasi ettei Maggieta näkynyt ollenkaan niin paljon kuin olisi toivonut.


« Viimeksi muokattu: 16.01.2008 08:17 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #255 : 22.01.2008 20:47 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Hitman tuli nähtyä ja ihmettelin, kun leffa näytti alussa jotenkin tutulta. Netin syövereistä sainkin selville, että oli kohtauksia Dark Angel TV-sarjasta. Toimintaleffana ihan ok viihdettä, mutta ei kunnioita itse peliä millään tavalla.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #256 : 22.01.2008 20:51 »
tuhis Vieras


Dragon From Russia

Jooppajoo. Tähän asti olin sitä mieltä ettei honkkaritoiminnat voi olla semmoisia etteikö niitä voisi loppuun katsoa. Jonkinlainen adaptaatio Kazuo Koiken konseptista Crying Freeman, kyynelehtivästä salamurhaajasta. Tilasin leffan puhtaasti Maggie Cheungin ja Sam Huin takia. Kumpikaan ei loista tässä leffassa millään tavalla, paitsi MC olemalla oma lutuinen itsensä ja Huin ollessa poikkeuksellisen pumpissa. Ilmeisesti tämän leffan kuvauksien aikana tapahtui se että Hui hengitti jotain kaasua tai vastaavaa, jonka seurauksena mies unohtelee asioita, ja oliko tällä vielä jotain lihastollisia/hermostollisia komplikaatioita lisäksi.

Leffassa ilmeisesti joku salamurhaajataho vannoo kostoa heidät pettäneille toisille salamurhaajille. Joku salamurhaajaporukan jäsenistä on paennut jonnekin ryssiin ja tätä sitten lingotaan sinne etsimään. Venäjä-eksploitaatio saa aikaan facepalmia. Jonkun helvetin takia seura nappaa Huin esittämän tyypin jonka aivopesee ja kouluttaa salamurhaajaksi. MC etsii kaapattua Huita. Helvetin sekava komediakohtausten ja puskista hyppäävien naamaripäisten salamurhaajien vyyhti.

Surkea kyhäys.

Mainittakoon vielä semmoinen juttu että Hong Kong Legends on menossa konkkaan. Leffojen hinnat tulevat alaspäin.


« Viimeksi muokattu: 22.01.2008 20:56 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #257 : 23.01.2008 16:13 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Takashi Miiken leffoja olen viime aikoina katsellut. Aika kehuttua tavaraa tuntuvat olevan, mutta mielestäni taso vaihtelee aika rajusti.

Viimeisimpänä ja ehkäpä vähäisempänä oli vuorossa Visitor Q (2001). Jotain kulttimainetta taitaa tämä(kin) leffa nauttia ja onhan tällä aika ilmiselviä ansioita sellaiseksi.

Ensinnäkin leffassa isä nussii tytärtään, koulukiusattu poika hakkaa huumeita vetävää äitiään verille mattopiiskalla ja kaikki tuntuu muutenkin olevan vähän sekavaa. Sitten paikalle sattuu hassusti pukeutunut sälli joka lyö perheen isää kivellä päähän. Tämä mies asettuu taloon asumaan ja tavoitteenaan ilmeisesti palauttaa harmonia perheen arkeen.

Leffa ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen kuvottavaa tai sairasta katseltavaa. Tapahtumat saadaan tuntumaan, jotenkin arkisilta ja hauskoilta. Mustaa komediaa siis, vaikka sitä ei erityisemmin alleviivatakkaan. Käteen jää muutama hauska kohtaus ja jonkinlainen hämmennys, mutta mitään elämää suurempaa valaistumista tämän ääressä ei koe. Kai tässä jotain syvempää symboliikkaa loppukohtauksen perusteella taisi olla, mutta en oikein jaksa alkaa sitä analysoimaan.

Ei silti kuitenkaan sovi herkimmille ihmisille, mutta jos kuvaus sai kiinnostumaan ja Miiken tyyli puree niin kannattaa katsoa.





« Viimeksi muokattu: 23.01.2008 16:23 kirjoittanut Mrum »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #258 : 23.01.2008 17:14 »
tuhis Vieras Miiken jutut saa yrjöt lentelemään seinille. Ei todellakaan meikäläistä varten tuommoinen because I can tyyppinen purjoilu. Jotain leffaa tuumasin katsastaa, mutta osui sitten heti silmille kohtaus jossa naiselta leikataan rinnat irti tms.

Tuosta Visitor Q:sta sen verran olen tainnut kuulla, että pervoiluväki innostuu erityisesti sen kotikuntoisuudesta, eli näyttää kai piirunverta realistisemmalta kun on kuvattu jollain Gigantin dikikameroitten videotoiminnoilla tms.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #259 : 23.01.2008 17:35 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse tunnen olevani aika turtunut persoona, mutta silti Miiken leffat ovat silti pistäneet aina vähän miettimään, että mitä helvettiä sitä oikein tuleekaan katsottua. Tämän takia välttelin Visitor Q:ta aika pitkään juuri tuon puhutun "kotikuntoisuuden" takia.

Kumma kyllä leffa ei sinäänsä shokeeranut sen erityisemmin. En tiedä johtuiko myöhäisestä katseluajankohdasta vai siitä, että tiesin niin tarkkaan mitä sieltä oli tulossa. Ei se edelleenkään kovin hyvä leffa ole, mutta jossain on kai onnistuttu kun shokkimatsku saadaan tuntumaan näin harmittomalta.

Pidän yhä Miiken parhaimpana leffana sinäänsä kohtalaisen yliarvostettua ja melkeinpä tylsää Auditionia.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #260 : 24.01.2008 08:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Audition on oli hyvä. Tosin varmaan ainoa leffa jonka aikana olen laittanut silmät hetkeksi kiinni. Jotekin jänteiden katkominen ei ole mun juttu. Ja se ei oltu esitetty mitenkään hauskasti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #261 : 24.01.2008 20:44 »
tuhis Vieras


20 30 40


Parisuhde-elokuva kolmesta eri ikäisestä naisesta modernissa kiinassa. Nuorin matkaa kaukaa koettelemaan onneaan musiikkimaailmassa, keskimmäinen pähkäilee miesehdokkaittensa välillä ja kolmas käy läpi avioeron ja deittailua. Naisten elämät ovat tavalla tai toisella kytköksissä tai liippaavat läheltä toisiaan, vaikka päähahmot eivät toisiaan tunnekaan. Aika absurdi käsitys kun ajattelee kuinka helvetisti kiinassakin on ihmisiä, mutta loppupuolella taisi selvitä että ainakin kaksi asuisi samalla alueella, joten kai on helppo ajatella että kolmaskin. Leffan kolme tarinaa ovat ilmeisesti kolmen päätähden kirjoittamia, joista ylivoimaisesti tutuin ja tunnetuin Sylvia Chang on myös ohjannut elokuvan.

Ei mikään kovin kaksinen leffa. Nuoremmat päätähdet eivät ole kovinkaan ruutuvetoisia ja näiden sompailut tuntuvatkin yhdentekeviltä naisen numerolla 40 rinnalla, jolla on selkeästi eniten omaa persoonaa askareineen, töineen, harrasteineen ja murheineen. En tiedä miten tämmöinen draamaelokuva menestyy kiinassa jossa on pitkät perinteet sillä, että menestyvät elokuvat ovat lähes poikkeuksetta mukaelmia siitä minkälaista elämää arki-ihmiset haluaisivat viettää. Leffassa tempoilu tarinoitten välillä sai välillä sekaisin siitä että kenen stooria sitä nyt seurataan. Sylvia Changin takia ostin - joka on tänäkin päivänä hotimpi kuin nuo nuoremmat päänäyttelijät yhteensä.

+ Sylvia Chang
- Mitäänsanomaton
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #262 : 25.01.2008 21:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Captivity




Captivityssä riittää haukuttavaa. Elisha Cuthbertin roolisuoritus ei kuitenkaan kuulu haukuttavien listalle. Nainen vangitsee tehokkaasti rumemman sukupuolen huomion, vaikka tälle onkin kirjoitettu tyypillinen rooli. Tai ei ehkä ihan tyypillinen, sillä Elishan roolihahmo on keskimääräistä kauhuelokuvaan eksynyttä typyä rohkeampi ja kapinoivampi.

Mutta juoni kyllä kuuluu monelta osin listalla "Mitä ihmettä te oikein ajattelitte?". Epäloogisuuksia on jopa kauhugenren elokuvaan paljon. Kerran jos toisenkin saa miettiä, että "miksi näin tapahtui?".

Se mikä elokuvassa toimii, on pöllitty mitään häpeämättä Saw ykkösestä. Ja se on klassikko jos sitä ryhtyy tähän yhtään vertailemaan.


Mutta juu, katson jokaisen Cuthbertin elokuvan vailla sen suurempia kyseenalaistamisia.  Tänä vuonna sieltä on tulossa mm. My Sassy Girlin jenkki-remake.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #263 : 25.01.2008 23:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mutta juu, katson jokaisen Cuthbertin elokuvan vailla sen suurempia kyseenalaistamisia.  Tänä vuonna sieltä on tulossa mm. My Sassy Girlin jenkki-remake.
Ei voi paljoa odottaa tuolta. Pitäähän tuo silti katsoa kunhan se tulee, mutta katsokaa te tuon sijaan se alkuperäinen versio. Based on a true story btw.

Lisäys: Vaikka Cuthbertia onkin kiva katsella, ei hän voi millään vetää Sassyn roolia yhtä hyvin kuin Ji-hyun Jun teki alkuperäisessä versiossa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #264 : 26.01.2008 00:07 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili American Gangster


Tässä on teille tämän vuoden toistaiseksi paras leffa (25 päivää vuodesta kulunut :P)

American Gangster oli minulle alkuvuoden ehdottomasti odotetuin leffa. Koitin kuitenkin pitää odotukset kohtuullisena, jotta en pettyisi jos elokuva sattuisikin olemaan huono. Ja hyvä niin, sillä AG täytti juuri sopivasti odotukseni. Se ei ylittänyt niitä, mutta on silti aivan perhanan hyvä leffa. Tässä olisi hieman syitä, että miksi kyseinen elokuva on niin loistava:

Ensinnäkin, kuten monet varmaan arvasivatkin, Washington on huumeparoni Frank Lucasin roolissaan sanoinkuvaamattoman täydellinen. Ihan kuin rooli olisi luotu äijälle. Russell Crowe on myös ihan hyvä näyttelemään vaikken mikään fani olekaan. Silti, Zeliä katsoin niin mieluummin ruudulla kuin ketään muuta; Tämä on Washingtonin paras roolisuoritus heti Training Dayn jälkeen. Tämän näyttelijän loputtomien kehujen sijaan siirryn itse leffaan: Juoni oli nyt aika ennalta-arvattava, mutta monet pienet yksityiskohdat kuten aikakauden mukaan muuttuva musiikki ja loistavat pikku-roolit (Kuten Cuba Gooding Jr. ja RZA) ym. tekivät tarinasta tuoreen. Ei American Gangster nyt täysin yllätyksetön kuitenkaan ollut. Joissakin kliseisissä kohtauksissa oli erilainen ratkaisu, ja säikähdinpäs leffan aikana kerran, mutta tästä en viitsi kertoa enempää, sillä ne epäklisee-kohdat ovat juuri elokuvan herkkupalat.

Lucasin veljekset

Elokuvan toteutus oli erinomainen, ja asiaan vaikuttaa ehdottomasti Ridley Scottin kokemus ja 100 miljoonan dollarin budjetti. Budjetti on oikeastaan korkea, kun ottaa huomioon että elokuva ei sisällä niinkään paljon väkivaltaa kuin voisi luulla, eikä erikoistehosteita käytetä ollenkaan. Tämä asia jakaa varmasti mielipiteet jyrkästi kahtia: Jos haluat nähdä toimintaa pursuavan action-pätkän, petyt varmasti. Mutta jos et odota American Gangsterilta liikoja vaan järkevää ja mielenkiintoista ei-niin-eeppistä gangsterieeposta(kuten minun tapauksessani), tulee leffa olemaan mitä mainioin.

Monet ovat kritisoineet elokuvaa Scarface-gangsteripätkän kopioimisesta, ja kyllähän AG:n ja Scarfacen tarinoissa on paljon yhtäläisyyksiä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kokonaisuudessaan American Gangster oli loistava elokuva, vaikkei ollutkaan yhtä eeppinen kuin esim. Goodfellas tai Godfather, mutta en usko että se edes yritti olla. Olen varma ettei kaikki tykkää American Gangsterista, mutta itse tykkäsin älyttömästi (kuten kaikista gangsterileffoista :)), ja ei imdb:n keskiarvosana 8.2/10 ole mikään huono.

Antaisin elokuvalle neljä tähteä, mutta koska Denzel Washington on niin äijä(8)), niin annan 4½ tähteä.

* * * * ½

Menkää katsomaan tämä teos. Ei mikään mestarillinen, mutta erittäin hyvin toteutettu gangsteritarina.

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0765429/
traileri: http://www.apple.com/trailers/universal/americangangster/large.html
 


« Viimeksi muokattu: 26.01.2008 01:59 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #265 : 28.01.2008 23:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Love Actually

Mestariteos. Tämän parempaa feel good -elokuvaa en ole ennen nähnyt. Elokuva on paikka paikoin melko haikeakin, mutta kokonaisuutena se jättää niin hyvän tunteen sisimpään, että sellaiseen pystyvät vain hyvin harvat elokuvat. Love Actuallyn näyttelijäkaarti on huikea, koko brittien suurin tähdistö on melkeinpä saatu mukaan. Leffassa esiintyvät hahmot tuntuvat hyvin aidoilta, samoin heidän tunteensa. Siksipä tämä leffa koskettaakin niin erityisellä tavalla. Lämmin kaksituntinen, kerta kaikkiaan.

Kun on ollut rakastunut toivottomalla tavalla jo yli vuoden ajan, tietää mitä nämä hahmot elämissään läpi käyvät. Elää heidän tunteensa kotisohvalla. Harva pysyy täysin tunteettomana, kun Mark kertoo Julietille tunteistaan elokuvan loppupuolella. Tai kun Daniel puhuu vaimonsa hautajaisissa kauniisti. Nämä ovat erittäin kauniita hetkiä, täynnä lämpimiä tunteita. Nykyelokuvissa näin aitoja tuntemuksia harvoin näkee.

Kun maailma potkii päähän ja elämä ahdistaa, minä haen kaupasta rasiallisen lempijäätelöäni ja asetan Love Actuallyn DVD-soittimeen. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #266 : 30.01.2008 12:40 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No pakkohan tuosta on pitää vaikka se onkin niin ilmeisen ja oksettavan juuri se mikä se onkin. Hahmot ovat loistavia ja näyttelijät samoin. Ja on se vaan niin romanttinen, prkl. Jos tästä ei pidä, voi suosilla unohtaa romanttiset leffat kokonaan, eivät ne tästä enää parane.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #267 : 30.01.2008 13:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jos tästä ei pidä, voi suosilla unohtaa romanttiset leffat kokonaan, eivät ne tästä enää parane.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #268 : 30.01.2008 13:30 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
No pakkohan tuosta on pitää vaikka se onkin niin ilmeisen ja oksettavan juuri se mikä se onkin. Hahmot ovat loistavia ja näyttelijät samoin. Ja on se vaan niin romanttinen, prkl. Jos tästä ei pidä, voi suosilla unohtaa romanttiset leffat kokonaan, eivät ne tästä enää parane.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #269 : 30.01.2008 13:36 »
tuhis Vieras Troijjaa katselin puolet. Ärsyttävä tauoton eeppisyysfanfaari taustalla ja Brad Pitt joka ei osaa näytellä paskan vertaa ilman vuorosanoja. Lasten Kingdom of Heaven.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines