Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488774 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #360 : 12.04.2008 16:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili High Fidelityn katselin alkuviikosta, eli taas yksi luuranko poissa leffakaapista. Monologit hullua settiä, Jack Black(ja muutkin roolit) hullua settiä, musiikkitarjonta hullua settiä, ja kaiken kaikkiaan, eihän tästä yksinkertaisesti voi olla pitämättä.

"Angina's tough!!" :lol:


Lisäksi näin Two Days In Paris. Vaihteeksi vähän erilainen romanttinen komedia. Pätkässä ei kirjaimellisesti tehdä mitään muuta kuin hengaillaan pari päivää Pariisissa, mutta johan ehtii tapahtua. Roolityöt oli jotain ihan muuta, ja tässäkin pätkässä eritoten dialogi oli niin lennokasta ettei voinut kuin viihtyä. Kevyesti hämmentävä, mutta mukaansa tempaava leffakokemus. Pääosa-muija(jonka nimeä en tähän hätään muista) on vissiin ohjannut, kirjoittanut ja vaikka mitä tähän pätkään. Hyvähyvä.

Niin, ja tulihan se katseltua Ghibliäkin, Nausicaän muodossa. Animaatiosta näki kyllä, että vanhempaa matskua katseltiin, mutta pääosin hienoa katseltavaa riitti silti. Eritoten ötökät, ohmut etunenässä, olivat pirun siistejä. Musiikki oli kanssa hienoa, mutta stoori sen sijaan sai tuulta alleen vasta loppumetreillä. Jotenkin naiivi fiilis kautta linjan. Niin, ja koko kokemus meinasi mennä pilalle, kun mua häiritsi koko ajan se, että vilkkuuko prinsessalla perse tuulessa, vai yrittääkö nuo olla jotkut valkoiset housut. Vieläkään en ole vakuuttunut suuntaan enkä toiseen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #361 : 12.04.2008 23:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Reign Over Me

En ennen tätä iltaa uskonut että Adam Sandler pystyisi näyttelemään vakuuttavasti. Nytte uskon.

Jäbähän on Reign Over me -leffassa ihan liekeissä. Sen verran hyvin hän vetää surujen alhoihin eksyneen miehen rooliin. Sai sitä kuuluisaa nessupakettia taas hamuilla hyllyjen kätköistä viekkuun. Sanomattakin lienee selvää, että pidän tätä ylivoimaisesti parhaimpana Sandlerin roolisuorituksena. Miestä vihataan monessa torpassa ihan siitä syystä että niin tekee moni muukin, vaikkei itse olisi Adamin leffoja juuri nähnytkään. Itse en nyt häntä vihaa, ei vain kuulu suosikkien joukkoon.  Mutta jo suoritus tässä leffassa nostaa kyllä miestä aikalailla ylöspäin omissa simmuissani.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #362 : 13.04.2008 00:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
High Fidelityn katselin alkuviikosta, eli taas yksi luuranko poissa leffakaapista. Monologit hullua settiä, Jack Black(ja muutkin roolit) hullua settiä, musiikkitarjonta hullua settiä, ja kaiken kaikkiaan, eihän tästä yksinkertaisesti voi olla pitämättä.

"Angina's tough!!" :lol:




Loisto leffa!

"What came first, the music or the misery? People worry about kids playing with guns, or watching violent videos, that some sort of culture of violence will take them over. Nobody worries about kids listening to thousands, literally thousands of songs about heartbreak, rejection, pain, misery and loss. Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music? "


Itse kävin katsastamassa tänään The Bucket Listin. Erinomainen elokuva loistavilla näyttelijöillä, mm. Jack Nicholson ja Morgan Freeman.

Imdb:n käyttäjän kommentti tiivistää omatkin tunnelmani aika hyvin: "Probably not everyone will like this movie but it is definitely up there with the best feel good/sad movies that I have seen"

Eli aika laidasta laitaan mennään tunnelmissa, mutta leffan nähtyään on hyvä fiilis.

http://www.imdb.com/title/tt0825232/

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #363 : 13.04.2008 16:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Number 23

Jim Carreyn tulkitseman Walterin elämässä numero 23 alkaa nostaa rumaa päätään epäilyttävän usein. Vielä kun hän sattuu törmäämään kummalliseen kirjaa, jonka tapahtumat ovat kuin toinen versio hänen elämästään, voi todellisen mysteerin selvittäminen vihdoinkin alkaa.

Number 23 on perusjännäri, joka ei leffahyllyyn päädy eikä sitä välttämättä enää parin kuukauden jälkeen kovin hyvin muista. Mutta yhden vuokrauskerran tarpeiksi siinä on juoni, joka kannattelee hyvin sen 1,5 tuntia jonka elokuva kestää. Roolisuoritukset eivät mitään ihmeellisiä ole nekään. "Ihan hyvä" leimaa koko leffaa.

2,3/5


Children of Men

Pitkään on pitänyt tämä katsoa ja nyt sille löytyi sopiva rako. Sanonpahan vain, että tämä tullaan hommaamaan omaankin hyllyyn mahdollisimman nopeasti!

Maailma on vuonna 2027 kaaoksessa: uusia lapsia ei enää synny ja melkein joka kolkassa kapinoidaan, ryöstellään ja murhataan. Britannia on pystynyt säilyttämään vakautensa suht hyvin, jonka johdosta maahan virtaa "pakolaisia" muista maista solkenaan.  Tulevaisuudenkuva on jälkeen kerran synkkääkin synkempi, mutta tällä kertaa se on ehkäpä realistisin kuvaus siltä kantilta, millaista tekniikka voisi parinkymmenen vuoden päästä oikeasti olla. Rakastan Blade Runneria ja sen maalailemia visioita lentävistä autoista, mutta Children of Menin tulevaisuuden maailma tuntuu paljon aidommalta paikalta.

Jos haluaa nähdä kuvauksellisesti sanalla sanoen aivan järkyttävän kauniin elokuvan niin ei todellakaan mene metsään valitsemalla Children of Menin. Alfonso Cuarón on suosinut ohjauksessaan pitkiä ottoja, jotka tämän genren elokuvaan ovat perin harvinaisia. Leukani loksahti auki silkasta ihmetyksestä pariinkin otteeseen. Eikä se johtunut siitä mitä tapahtumia ruudulla näin, vaan siitä miten ne tapahtumat oli esitetty. Uskomatonta työtä kuvausryhmältä. Tapahtumiin saa paljon enemmän kosketuspintaa pitkien ottojen myötä. Myönnän, että kyllä Bourne-trilogian kaltaiset salamaleikkauksetkin sopivat moniin elokuviin, mutta pitkät otot voivat oikein käytettynä olla jotain aivan erityistä tunnelmanluojana.

5/5







www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #364 : 13.04.2008 18:59 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Children of Men on visuaalisuudeltaan kyllä aivan omaa luokkaansa. Vajaan parin tunnin kestokin on juuri aivan passeli. Blu-rayllä Children of Men irtoaa aika sopuhintaan, mutta mistä helkkarista luin, että julkaisu ei ole kuvanlaadultaan mitenkään hirveän hyvä? Saattaa olla tietysti omia hourailujani.
Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #365 : 13.04.2008 23:24 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
En ennen tätä iltaa uskonut että Adam Sandler pystyisi näyttelemään vakuuttavasti. Nytte uskon.

Eikö Epi ole nähnyt Punch-Drunk Lovea?


Viimeisin mainitsemisen arvoinen elokuva, jonka olen nähnyt taisi olla Be Kind Rewind, josta tykkäsin kovasti. Gondryn pahvista ja teipistä kokoama kokoamat keksinnöt, jotka välittömästi varastavat show'n ovat jotain ehdottomasti parhainta koko elokuvamaailmassa. Miehen hassut, pienet kikkailut ja juuri ja juuri koossa pysyvät keksinnöt ovat aivan mahtavaa katsottavaa, jotka eivät kuitenkaan ihan kokonaan pysty pitämään elokuvaa koossa kuten Science of Sleep todisti. Onneksi Be Kind Rewindissa oli juuri tarpeeksi sympaattinen juoni ja iso kasa kivoja näyttelijöitä.

Mutta jotta Gondry ihan oikeasti pääsee oikeuksiinsa, tarvitsisi hän ehdottomasti Charlie Kaufmanin tasoisen käsikirjoittajan rinnalleen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #366 : 14.04.2008 14:26 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Street Kings


Street Kingsin kävin perjantaina katsomassa (ensi-iltaan) luokkalaisten kanssa. Perhana, leffa petti aika pahasti. Traileri oli erinomainen ja katsoin sen jotain kymmenen kertaa ennen itse leffan katsomista. Fiilis oli korkella, mutta jo heti alussa huomasin että ei tämä nyt mikään kovin hyvä leffa voi olla. Olin oikeassa. Street Kings sisältää varsin nimekkäitä näyttelijöitä, mutta dialogi ja ohjaus kusee sen verran että melkein hävettää näyttelijöiden puolesta. Keanu Reeves on aivan jäissä ja tämä taitaa olla hänen huonoin roolityönsä, vaikkei muutenkaan ole hyvä näyttelemään. Muutkaan näyttelijät ei vakuuta. Paitsi Forest Whitaker joka pelasti shown vaikka aiheuttikin pari kertaa tahatonta komediaa. Myös Common näytteli hienosti pahista, joka on hieman outoa kun äijä on normaalisti rento. Myös The Game näyttelee pienen roolin ja varsin hauskan sellaisen.

Juonihan menee sillein että Reevesin esittämä kyttä on vaimonsa kuoleman takia masentunut ja vittuuntunut kaikesta. Hänet yritetään lavastaa entisen partnerinsa murhasta ja koko leffan ajan hän oikeastaan koittaa selvittää tapahtumia. Street Kings nojaa melko paljon juoneen, joka ei edes ole kummoinen. Toimintaakin piisaa, mutta leffassa ei ole mitään omaa tai jotain sellaista mitä ei olisi ennen nähty. Melkoinen pettymys itselleni.

2½/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #367 : 20.04.2008 00:51 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin, ja tulihan se katseltua Ghibliäkin, Nausicaän muodossa. Animaatiosta näki kyllä, että vanhempaa matskua katseltiin, mutta pääosin hienoa katseltavaa riitti silti. Eritoten ötökät, ohmut etunenässä, olivat pirun siistejä. Musiikki oli kanssa hienoa, mutta stoori sen sijaan sai tuulta alleen vasta loppumetreillä. Jotenkin naiivi fiilis kautta linjan. Niin, ja koko kokemus meinasi mennä pilalle, kun mua häiritsi koko ajan se, että vilkkuuko prinsessalla perse tuulessa, vai yrittääkö nuo olla jotkut valkoiset housut. Vieläkään en ole vakuuttunut suuntaan enkä toiseen.
Edelleen sanon, että Nausicaä on huono leffana ja miljoona kertaa parempi mangana. Nausicaä-leffan ja Nausicaä-mangan vertaaminen on sama kuin vertaisi Harry Potter -leffoja ja Harry Potter -kirjoja. Toki jotain on jäänyt tallelle loistavista lähdeteoksista ja ne voivat jopa nauttia leffoista, jotka eivät ole kirjaa/mangaa lukeneet (kun eivät tiedä mistä jäävät paitsi), mutta ei niissä ole oikeasti edes mitään verrattavaa kun kirjaversiot pieksevät liikkuvien kuvien vastineensa 100-0.

Saat vaikka lainata multa mun Nausicaä mangat, niin saat kokea Nausicaän tarinan sellaisena kuin se tulisi kokea eikä minään typistettynä ja vesitettynä animena.

Ugh.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #368 : 20.04.2008 02:21 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Keanu Reeves on aivan jäissä ja tämä taitaa olla hänen huonoin roolityönsä, vaikkei muutenkaan ole hyvä näyttelemään.



En usko.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #369 : 20.04.2008 08:25 »
tuhis Vieras Way! Excellent!

Ei Keanu Matrixia saa haukkua!

Pitänyt sata vuotta ostaa nuo Bill & Ted's -leffat :)

Oho saatana. Verrataanko täällä Harry Pottereita jollakin asteella Nausikaan :D Se, joka väittää pitävänsä Nausikasta ja mieltää HP:n alkuteosten olevan samanlaisessa suhteessa parempia kuin HP-leffat, täytyy kyllä lukea muitakin kirjoja että tajuaa kuinka vitun paskoja HP-kirjat ovat. Leffat ovat tässä tapauksessa niin helvetinpaljon parempia kun kirjat koska Rowling on abysmaalisen huono kirjoittaja ja Harry on rakennettu niin vittumaiseksi räkänokaksi että vain lapset voivat olla huomaamatta kuinka ahne ja itsekäs kyrpä se loppujenlopuksi on. Hyvä idea toteutuu mukavammin elokuvina eikä satumaailmaan vituta loikata niin paljoa. Kaksi ensimmäistä leffaa olen tosin vasta nähnyt.

Rowlingin kirjat olisivat olleet parempia kuvitettuina lastenkirjoina teksteillä: Harry hyppää. Harryä itkettää. Harry sai karkkia. Nyt Harry nukkuu.

Paljoa paremmin ei kirja ole kirjoitettu kuin tuo.


« Viimeksi muokattu: 20.04.2008 08:38 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #370 : 20.04.2008 12:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Täytyy myöntää, että tuon Hogfatherin jälkeen kun hyppäsin Deathly HAllowsin kimppuun niin järkytys oli aika komea. JK kertoo tarinan, mutta siinä se. Kielellinen kikkailu on nollissa ja kerronta jotenkin järkyttävän suoraa. Pakko se on silti loppuun toki lukea, kuten raamattukin joskus.

Niin ja Nausicaa on loistava leffa. Vähänkun itkis LotR:ien olevan paskoja leffoja kun niissä on niin vähän substanssia verrattuna kirjoihin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #371 : 20.04.2008 15:40 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin ja Nausicaa on loistava leffa.
Nausicaä on oikeasti huono leffa. Juoni on tosi yksinkertainen eikä siinä ole edes 1/10 siitä ideasta mitä mangassa. Tietty visuaalisesti ihan nätti, mutta siihenpä se sitten jääkin. Lue se manga, oikeesti.

Lainaus
Vähänkun itkis LotR:ien olevan paskoja leffoja kun niissä on niin vähän substanssia verrattuna kirjoihin.
Paitsi että LotR leffoissa on kiitettävän hyvin sisältöä jopa verrattaessa kirjoihin, etenkin Extended Editioneissa. Toisin kuin Nausicaä manga vs. elokuva ja HP kirjat vs. elokuvat, LotR-leffoista EI ole jätetty kaikkea olennaista pois. LotR:ssa yksi +/- 300 sivun kirja on siirretty yhdeksi 3-4+ tuntiseksi leffaksi (EE:t), Nausicaän 7 osaa on raiskattu sopimaan johonkin puolitoistatuntiseen animepläjäykseen ja Harry Pottereissa parhaimmillaan 1000 sivun eepos joksikin kaksituntiseksi raapaisuksi alkuperäisteoksesta. LotR-leffassa keskitytään hieman eri asioihin kuin varsinaisessa kirjassa (esim. Aragornin ja Arwenin tarina suurempi osuus elokuvassa kuin kirjan päätarinassa), mutta suurin osa kirjan teemoista on siirretty enemmän tai vähemmän ehjänä myös liikkuvaksi kuvaksi. Samaa ei voi sanoa Nausicaästä tai Pottereista.

Lainaus
JK kertoo tarinan, mutta siinä se. Kielellinen kikkailu on nollissa ja kerronta jotenkin järkyttävän suoraa.
No voi huoh. :rollaus: Pratchettin kirjojen koko idea on juurikin siinä viihdyttävässä kielellä kikkailussa, joka naurattaa. Rowling ei edes yritä samanlaista, koska se ei ole tarpeellista. Suoraviivaista? Ehkä, mutta Pottereissa kerrotaan aivan helvetin hyvä tarina. Ei ole montaa kirjailijaa maailmassa, joka yltäisi Pratchettin tasolle verbaaliakrobatiassa (liekö edes yhtä), joten on melko turha Rowlingiakaan syyttää asiasta. Melkein samanlainen mahalasku tulee kyllä vastaan, kun hyppää Pratchettin parhaista kirjoista suoraan melkein kenen tahansa toisen kirjailijan kirjoihin, ongelma ei koske vain Rowlingia.

Lainaus
Rowling on abysmaalisen huono kirjoittaja
:lol:


« Viimeksi muokattu: 20.04.2008 16:03 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #372 : 20.04.2008 16:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Lue muutakin kuin fantasiaa. Ei se Pratchet mikään jumala ole kielellisen taituruuden saralla.

Ja vaikka Nausicaa olisikin paska verrattuna alkuperäisteokseen niin et silti mitenkään saa siitä huono anime-elokuvaa. Et mitenkään etkä missään ajassa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #373 : 20.04.2008 16:10 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei se Pratchet mikään jumala ole kielellisen taituruuden saralla.
Kyllä on.

Ja olen kyllä lukenut paljonkin kirjoja, jotka eivät ole fantasiaa, eikä tähän mennessä ole Pratchettin voittanutta. Saa toki ohjata sellaisten kirjojen luo, jotka yltävät Pratchettin tasolle, jos sellaisista tietää.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #374 : 20.04.2008 21:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Straightheads (DVD)

Gillian Anderson ei X-Filesin jälkeen ole ollut kovinkaan ahkerasti esillä valkokankaalla tai televisiossa. Niinpä kun hapuilin käteeni Straightheadsin (koston aika) ja huomasin Gillianin olevan pääroolissa, päätin antaa leffalle mahdollisuuden. Juonikuvauskin kuulosti varsin mielenkiintoiselta.

Gillianin esittämä  bisnesnaisen ja tämän 23-vuotiaan ihastuksensa orastava suhde saa ikävän käänteen kun omituinen joukkio miehiä pahoinpitelee kaksikon julmalla tavalla. Kun poliisit eivät donitsien mussuttamisiltaan ehdi tehdä yhtään mitään, on aika laittaa kasaan kostosuunnitelma; silmä silmästä, hammas hampaasta!

Elokuvan tunnelma on lohduton eikä siinä ole juuri yhtään huumoria. Vitsejä ei väännetä väkisin eikä niitä onneksi ole edes yritetty upottaa epäsopiviin paikkoihin. Reilun tunnin mittainen elokuva menee nopeasti ja lyhyenläntä kesto tuntuukin sopivan nimikkeelle varsin hyvin. Tämän pidempää tästä ei olisi fiksusti saanutkaan.

Tunnelman synkkyys antaa aihetta kehuihin, mutta elokuvassa on niin paljon epäloogisuuksia hahmojen käyttäytymisessä, että jo siitä pitää sakottaa roimasti.

2/5


.................


The Hunting Party (DVD)

Bosnian sodassa kasakaupalla julmuuksia tehtaillut "kettu" on 5 vuotta sodan päättymisen jälkeen maailman etsityin sotarikollinen. Ansiokkaan uran sotajournalismin saralla luonut Simon (Richard Gere) kokoaa entisen huippukuvaajansa ja lähtee metsästämään haastattelua ketulta. Sen on määrä nostaa mies taas journalismikukkulan kuninkaaksi, laihojen vuosien jälkeen.

Leffa lähtee juuri oikealle tielle, sillä vanhan kehäketun toimia julman sotarikollisen etsimiseksi on hienoa seurata. Gere kantaa charmillaan jopa elokuvaa! En ole mikään Richardin fani, mutta tässä leffassa miehen suoritus oli kyllä hyvä. Casting-osasto oli nuuskinut asiat kohdalleen.

Leffa äityy toki pakolliseen "sota on julmaa" maalailuun pariksi hetkeksi, mutta onneksi sitä ei ole mukana mitenkään liikaa. Jännittäviä hetkiä on tiedossa ja muutama erittäin hyvin rakennettu kohtaus.

3/5


...............


P.S. I Love You (elokuvateatteri)

Iltana eräänä selasin imdb:tä ja näin tästä Richard LaGravenesen ohjaamasta elokuvasta erään käyttäjän kommentin: It has been a long time since a movie has moved me the way that P.S. I Love You did

Ja puf! Siinä missä kaikki makkaraa ja olutta kaksin käsin naamaansa viskovat tosiäijät jo lähtivät todistelemaan miehuuttaan jollakin huonolla, mutta "vidun mageella" action-leffalla, niin minä heitin lippuvarauksen sisään Tennispalatsiin. Tämä leffa oli nähtävä, vaikka aiemmin en siltä ollut listoilla huomannut. Oli se sentään pyörinyt ykkössalissa melkein kuukauden päivät.

Hilary Swank ei todellakaan kuuluu kastiin "kaunis katsella, mutta...". Ulkonäön lisäksi hän on myöskin todella oiva näyttelijä, jonka CV:ssä komeilee Million dollar babyn ja Boys don´t cryn tasoisia supersuorituksia. Ja niin se vain on, että vaikka Gerard Butler OK näyttelijä onkin, varastaa Swank lähes poikkeuksetta kaksikon yhteisissä kohtauksissa ns. valon.

Ja mitä koskettavuuteen tulee, on tässä elokuvassa roimasti hetkiä, jolloin tekee mieli ottaa rakkaansa kädestä kiinni ja kuiskata korvaan miten paljon tämäkin hetki tässä elämässä merkitsee. Ne, jotka ovat yllättävällä tavalla menettäneet tärkeän ihmisen elämästään, katsovat parin tunnin aikana valkokangasta monta kertaa silmät kosteina.

Ja mikä parasta, kliseitä onnistutaan välttämään. Irkkuhuumori keventää tunnelmaa eikä leffa äidy liian synkäksi. Tämä saattaa monelle kuitenkin tuntua siltä, että elokuvan tyyli on hivenen rikkonainen; ikäänkuin se ei osaisi päättää ollako kevyt komedia vaiko ihan pesunkestävä ihmissuhdedraama. Jos jälkimmäisen puolelle oltaisiin täysipainoisesti nojauduttu, voisivat minun antamani tähdet olla vielä yhden korkeammat.

4/5

................


Rogue Assassin (Blu-Ray)

Jet Lin tulkitsema "Rogue" on kova jätkä. Huippuunsa hiottu tappokone pelaa vain omaan laskuunsa eikä ota käskyjä keneltäkään. Tai ottaa, mutta hän soveltaa ne käskyt mieleisikseen ja saa väärät osapuolet nousemaan toisiaan vastaan. Mutta mistä moinen supermies on syntynyt ja mitä motiiveja on taustalla?

Mielenkiinto pysyy yllä koko leffan ajan. Ihan loppuminuuteille asti riittää jännitystä. Käsikirjoitus on tavallista nokkelampi ja vaikka yhden twistin kohdalla mennäänkin ehkä jo vähän liian pitkälle, niin kyllä minä näin kunnianhimoisesti kirjoitettuja action-pläjäyksiä varsin mielelläni katselen. Roolituskin on kohdallaan; Jason Stathamista ollaan kovaa vauhtia tekemässä uutta Bruce Willistä. Kovaa asennetta ja bad ass- ulkonäköä ei kaverilta ainakaan puutu.  Li taas osaa vetää tämän ns. vakioroolinsa (hiljainen tyyppi, joka sitten tosipaikan tullen voisi pistää pinoon kokonaisen armeijan pikkusormellaan) totutun hyvin.

3/5


Rescue Dawn (DVD)

Rakas Christian. Tee elokuva, jossa poltat tupakkaa 2 tunnin ajan ja puhut henkeviä. Ja minä menen katsomaan sen.   Tai tee leffa, jossa maalaat aitaa 1,5 tunnin verran, ja tiedätkö mitä? Minä menen katsomaan senkin.

Nii-in, ei liene mikään salaisuus, että Christian Bale alkaa näinä päivinä olla meikäläiselle se näyttelijä, joka vetää leffateatteriin ja vuokraamon hyllyille jo pelkällä nimellään. Tolkuttoman karismaattinen jätkä, joka parhaimmillaan pystyy lähes ylimaallisiin roolitöihin. Ei ole ihan niin mukautuva kuin jotkut legendat kylläkään.

Mutta, tämä hieno seikkailu saa alkunsa, kun Balen roolihahmo joutuu Vietnamin sodan aikoihin vangiksi. Kuuluisa "vihreä helvetti" tuodaan katsojan silmille pienieleisesti. Ohjaaja ei näytä katsojalle liikaa, vaan leffa keskittyy vankileiriläisten elämään ja siihen kuuluisaan pakosuunnitelmaan. Ja se onkin juuri oikea suunta tälle elokuvalle.

Kuvauksen kannalta Rescue Dawn on yksi viime vuosien kauneimpia elokuvia. Vietnamin viidakoita kuvataan lähes maalauksellisilla tavoilla. 2000-luvun perisyntiin, eli hulluna heiluvaan käsivarakameraan, ei turvauduta kuin perustelluissa kohtauksissa. Ja hyvä niin.

Rescue Dawn on mainio seikkailu ja pakotarina. Mutta jos odottaa toimintaleffaa viidakkoympäristöllä, pettyy karvaasti. Niin on käynyt yllättävän monelle.

4/5











www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #375 : 21.04.2008 13:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mitähän sitä on tullut katsottua...

300. Ei toiminut enää toisella kertaa ja teatterin ulkopuolella kovin hyvin. Äänet loistavat ja visuaalisuus toimii, mutta dialogi on paskaa ja toiminta vähän yksitoikkoista. Leffalle ei myöskään tee hyvää 300 sarjakuva-albumi jonka luen läpi säännöllisesti. Vituttaa se eukko tuossa leffassa.

Pingviinien matka. Hieno leffa, mutta ehkä liian pitkä ja olen kyllä sitä mieltä, että eläimistä kertovissa leffoissa olisi hyvä olla kunnollinen faktapohjainen selostus. Ei niistä näin pitkiä leffoja saa aikaan ilman, että jossain välissä alkaa haukotuttamaan. Cousteau leffoja katselin myös vähän aikaa sitten ja ne näyttävät, että informatiivisuuden voi helposti yhdistää uskomattomiin näkymiinkin.

Perhana olihan niitä muitakin, mutta ei muista tähän hätään...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #376 : 23.04.2008 10:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili In America. Tällainen slice of life tyyppinen leffa missä irkkuperhe muuttaa amerikkaan etsimään onneaan ja pääsemään irti menneisyyden haamuista. Uudesta taloyhtiöstä löytyy jos jonkinmoisia asukkeja joista kuolemansairas köriläs Mateo on avainroolissa. Leffa pyörii mukavan tiiviisti olennaisten asioiden äärellä ja tarina toimitetaan tajuntaan tarpeeksi jouhevasti. Mukavan hyväntuulinen raina, vaikkei surulta nuo hahmot säästykään. Elämä kuitenkin voittaa (ylläri) ja loppu toimii.

Terminator 3. Teatterissa menetteli, mutta nyt huomasin torkahtelevani leffan aikana. Leffan kohokohdat olivat kun TX työnsi kätensä erään kytän mahasta läpi (yllättävä kohtaus) ja Arskan ja pimatsun hand to hand kaksintaistelu. Muuten kaikki oli joko liian pliisua tai liian harkittua. Päänäyttelijät eivät puhaltaneet minkäänlaista eloa hahmoihinsa, Arska oli läski ja TX ei pelottanut. Leikkauksilla laimennetut teloitukset eivät sovi tällaiseen elokuvaan ja molemmilla Terminaattoreilla oli vähän liikaa ihmismäisiä hetkiä. Tosin aikamoinen varjo tuosta T2:sesta tämän leffan päälle lankeaa, joten jotain släckiä elokuvalle pitää antaa. Ei paskin toimintaleffa.

Samalla heräsi älytön himo taas katsoa T2, vaikka sen on nähnyt montakymmentä kertaa. Joka kerta sitä pelkää, että ei se nyt enää niin hyvä ole, mutta aina saa yllättyä. Skidinä mä pelkäsin Sarah Connoria, mutta samalla olin ihastunut siihen. On se vaan niin viileä ämmä.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #377 : 23.04.2008 15:45 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Haastaja (Hard Times)



1930-luku, lama ja Yhdysvallat. Elämä ei ollut helppoa – jos duunia hyvällä säkällä löytyi, se oli erittäin paskapalkkaista (palkka about pari taalaa per päivä).

New Orleansiin saapuu junalla kulkuri nimeltä Chaney (Charles Bronson). Chaney näkee laittoman katutappelumatsin, jossa manageri Speedin (James Coburn) suojatti häviää. Otteluista lyödään tietenkin vetoa katsojien kesken, joten Speedin olisi hyvä löytää monen konkan jälkeen voittava nyrkinheiluttaja. Chaney on tullut kaupunkiin tienaamaan rahaa ja hän saa Speedin suostuteltua kokeilumatsiin. Chaney on tietenkin tekijämiehiä ja avausmatsissa vastustaja tuupertuu yhdestä lyönnistä.

Juoni on aika perinteinen ja ennalta-arvattava, mutta ihan ehtaa tavaraa. 33 vuotta vanhaksi elokuvaksi Haastaja on erittäin katsottava. Bronson on elokuvassa erittäin hyvässä kondiksessa. En ole hirveästi nähnyt Bronsonin kuvia lukuun ottamatta Huuliharppukostajaa, mutta hän on kyllä hyvä vaiteliaan ja kovapintaisen toiminnan miehen esittäjänä. Neljä pojoa viidestä.


« Viimeksi muokattu: 23.04.2008 19:16 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #378 : 23.04.2008 20:02 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Leffan kohokohdat olivat kun TX työnsi kätensä erään kytän mahasta läpi (yllättävä kohtaus) ja Arskan ja pimatsun hand to hand kaksintaistelu. Muuten kaikki oli joko liian pliisua tai liian harkittua. Päänäyttelijät eivät puhaltaneet minkäänlaista eloa hahmoihinsa, Arska oli läski ja TX ei pelottanut. Leikkauksilla laimennetut teloitukset eivät sovi tällaiseen elokuvaan ja molemmilla Terminaattoreilla oli vähän liikaa ihmismäisiä hetkiä. Tosin aikamoinen varjo tuosta T2:sesta tämän leffan päälle lankeaa, joten jotain släckiä elokuvalle pitää antaa. Ei paskin toimintaleffa.

Samalla heräsi älytön himo taas katsoa T2, vaikka sen on nähnyt montakymmentä kertaa. Joka kerta sitä pelkää, että ei se nyt enää niin hyvä ole, mutta aina saa yllättyä.

Mä oon melkolailla täysin samaa mieltä. T-X on T-1000:iin verrattuna melkoisen tylsä ja persoonaton. T-1000 tuntuu edelleen hyvin uhkaavalta, ja muistan kuinka pelkäsin sitä ensimmäisellä katselukerralla aivan perhanasti.

T3 on kyllä Terminator-leffaksi ehdottomasti trilogian huonoin, mutta aivot narikkaan-toimintaleffana se on ajoittain ihan viihdyttävä. Klassikkoa siitä ei tule ikinä, enkä sitä edes haluaisi nähdä enää pitkään aikaan, mutta kyllähän se on visuaalisesti ihan ok kamaa. Jos siinä ei olisi Arskaa, niin T3:ssa olisi vuosituhannen paskin näyttelijäkaarti

T2: Mullakin tulee aina sellainen tunne kun leffan aikoo katsoa jälleen, että onkohan leffa jo vanhentunut liikaa, mutta ei sille mitään voi; T2 on ehkä maailman paras toimintaleffa ikinä. Word.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #379 : 24.04.2008 13:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
T3 on kyllä Terminator-leffaksi ehdottomasti trilogian huonoin, mutta aivot narikkaan-toimintaleffana se on ajoittain ihan viihdyttävä. Klassikkoa siitä ei tule ikinä, enkä sitä edes haluaisi nähdä enää pitkään aikaan, mutta kyllähän se on visuaalisesti ihan ok kamaa. Jos siinä ei olisi Arskaa, niin T3:ssa olisi vuosituhannen paskin näyttelijäkaarti.

Mulla kävi taas aikanaan niin, että kun en odottanut T3:lta muuta kuin hirveää tuubaa, se pääsi yllättämään positiivisesti. Ei mikään monia katselukertoja kestävä, ja T2:n jälkeen (luonnollisesti) heikohko esitys, mutta Arskan avulla noin muuten-vaan-toimintana ihan jees pläjäys. Jostain syystä mä muistelen nauraneeni T3:sen aikana paljon. Liekö se sitten hyvä juttu...

T2 on tosiaan sitten jotain ihan muuta. Se tunnari tulee saamaan mut kananlihalle täältä ikuisuuten.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #380 : 24.04.2008 13:56 »
tuhis Vieras T3 oli kerran katsottavaksi leffaksi ihan ookoo. Pidin loppuratkaisusta, eli siitä että muulla ei lopulta ollut väliä kuin sillä että Connorinnulikka on siellä minne lopulta pääsikin. Vihollisnaattori oli ihan naurettava, soundtrack kuraa ja muutenkin tunnuttiin kaasuttelevan T2:n huuruilla eikä leffassa tuntunut olevan mitään omaa mikä kantaisi minnekään saakka - paitsi kenties tuo loppu. Toista kertaa en leffaa varmastikaan tule katsomaan - katson mieluummin T2:n kymmenen kertaa putkeen, joka on, kuten sanottu, tänäkin päivänä täyttä rautaa ja parani entisestään tuona extended cuttina jossa tulee aina revettyä Arskan hymyharjoitteelle.

Olin ikuisesti katkera sille portinvartijalle joka ei päästänyt Hesassa vieraillessa tuota leffassa katsomaan... oi niitä aikoja kun oma nuoruus näennäisesti vitutti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #381 : 24.04.2008 15:11 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jostain syystä mä muistelen nauraneeni T3:sen aikana paljon. Liekö se sitten hyvä juttu...

Niin, riippuu mistä roikkuu. Kaveri sano leffan jälkeen sillon aikanaan, että se ei ollu hyvä juttu, koska kyseessä ei tämän takia ollu Terminator. Mun mielestä se taas oli hyvä juttu, koska leffa itsessään oli viihdyttävä sen ansiosta. Ja tulihan sitä naurettua tosiaan paljonkin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #382 : 24.04.2008 16:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jostain syystä mä muistelen nauraneeni T3:sen aikana paljon. Liekö se sitten hyvä juttu...

Niin, riippuu mistä roikkuu. Kaveri sano leffan jälkeen sillon aikanaan, että se ei ollu hyvä juttu, koska kyseessä ei tämän takia ollu Terminator.

No aika nihkeä kaiffari, jos iso-T:tä katsellessa pitäisi koko ajan olla naama norsunvitulla. Kyllä T2:senkin aikana sopii hymyillä useampaankin kertaan. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #383 : 24.04.2008 19:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Senior Skip Day

Lukion vikalla opiskelevien perinteinen "lintsauspäivä" uhkaa mennä mönkään, kun luokan nörtti töksäyttää koulun lähes sadistiset mittasuhteet täyttävälle rehtorille päivän bileiden olinpaikan. Lipsauttajalle tuleekin tehtäväksi pistää kasaan uudet bileet.  Ja niitäkin ilkeä rehtori lähtee etsimään viha silmistä pursuten.

Näin huonoa elokuvaa en ole nähnyt kuukausiin. Vitsit olivat toinen toisensa jälkeen nolon huonoja ja käsikirjoitetut hahmot totaalisia idiootteja. Kun biletysporukka on niinkin laimeaa, kääntyy elokuvan himmeäksi valopilkuksi Larry Millerin esittämä rehtori Dickwalder. Tämän kommelluksille sentään naurahtaakin muutamaan otteeseen.

Sydämessäni on silti paikka tälläisille jenkkien lukio/yliopisto-komedioille, olivat ne sitten mitä laatua tahansa. Tämä nyt oli huono ja sellainen elokuva, jota en tule varmastikaan koskaan katsomaan uudelleen.

1/5



Resident Evil: Extinction

T-Virus on tehnyt maapallolla massiivista tuhoa ja suurin osa tellusta tarpovista ihmisistä on muuttunut öriseviksi lihansyöjiksi. Kolmannessa Ressa-leffassa pyöritään Las Vegasin maisemissa, jonka kuuluisat maamerkit ovat tyystin peittyneet hiekan alle.

Extinction parantaa laadullisesti heikosta kakkosesta ja nostaa itsensä taistelemaan ensimmäisen Ressa-leffan kanssa. On melkeinpä mielipideasia kumpaa suosii.  Ykkösessä on ehkäpä hienompi ja tiiviimpi tunnelma, mutta tässä kolmosessa kyllä kieltämättä vähän makeampaa toimintaa.

Eiväthän nämä mitään kovin kummoisia tekeleitä ole, mutta kunhan poppareita on kulhossa riittävästi, niin 1,5 tuntinen menee viihdyttävissä merkeissä.  Neljäs leffa voisikin sitten sijoittua Ressa 4:n ympäristöön ja sisällyttää tarinaan mm. Leonin. Se olisi aika siistiä!

2,5/5



I Want Candy

Täytyypä myöntää, että ainakin meikäläisen tämä pikkutuhma komedia pääsi positiivisella tavalla yllättämään. Ja mukana on sentään Carmen Electran tasoinen luonnenäyttelijä... Kröhöm.

Yliopiston elokuvalinjalla pitäisi lopputyötä vääntää ja sen kanssa painiskelevat siis tämän leffan hahmot. Miekkoset saavat asiat sählättyä oikein 6-0 ja ovat pian kuvaamassa 2 minuutin lyhärin sijasta kokoillan pokeleffaa. Miten siinä niin kävi?

Jotenkin media-assistenttina monet leffan teemoista tuntuivat kiinnostavilta: ensimmäistä leffaprojektiaan toteuttavat valmistuvat opiskelijat, sen mukanaan tuleva sähläys, casting-tilaisuus... Mukana paljon kamaa jotka itsellenikin olivat tuttuja opistosta. Joskaan eivät ihan ihan tässä muodossa! Sääli!

Miellyttävät hahmot, itseäni kiinnostava tarinakehys, jees toteutus... Good job!

4/5

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #384 : 25.04.2008 23:07 »
tuhis Vieras Madventuresia katsastelen ja kaljaa lipittelen. Aikaisemmin kuulostelin Maikkeljaksosen pari levyä, Rufusta ja muuta hyvä-fiilis-musaa.

Meni sarja muinoin telkkarista tyystin ohitse. Puolet ajasta asustelin seudulla jossa ei näkynyt subit ja puolet ajasta oli semmoinen mielikuva että sarja on turhaa vöyhötyskakkia.

Onneksi kaverit pakottivat katselemaan sarjaa kun DVD-boksit oli hommattu. Tulee pirun hyvä fiilis sarjaa katsellessa. Se on editoitu kasaan pirteästi ja Riku on oikealla tapaa rento jäbä. Seudut ovat ihan hienoja ja vaikka homma onkin kasattu vähän liian nopeasti (kuten se hiton Jamien cockausohjelma) välillä ilman mitään taustasepustuksia, tai rakennettu vähän liikaa yrjöelementin varaan kun syödään pässinpersettä ties mitä karvaientä, niin jotenkin tykkään tästä sarjasta kovasti.

Vangeliksen Alpha on hemmetin sopiva välibiisi... kaikkeen.


« Viimeksi muokattu: 26.04.2008 11:17 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #385 : 26.04.2008 16:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep yksi parhaita hyvän-olon sarjoja. Toka kauden alussa taso vähän laskee kun Riku alkaa flippailemaan, mutta lopussa päästään taas asiaan. Kolmannen kauden takia voisi melkein ostaa jo digipoksin ja myydä sen pois kun sarja loppuu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #386 : 26.04.2008 19:03 »
tuhis Vieras Kaverit koittivat tuota kakkoskautta kanssa näyttää myöhemmin, mutten tykännyt. Kyllähän sitä kupin lomassa katseli. Ihan toisenlainen henki kuitenkin.

Täytyy katsoa tuo jälkimmäinen puolisko jos se sitten paranee. Katselinkohan 4-6 jaksoa tms.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #387 : 29.04.2008 17:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Into the Wild

Pitkään, pitkään tämän näkemistä leffateatterissa odotin ja tänään löytyikin juuri sopiva rako elokuvan katsomiselle. Voin vain sanoa, että giganttiset pilvien tuntumassa olleet odotukset täyttyivät ja että en usko, että tänä vuonna enää näen elokuvaa, joka tekisi yhtä suuren vaikutuksen kuin Into the Wild.

Chris McCandless valmistuu 22-vuotiaana yliopistosta. Lisäopiskeluiden ja työelämän sijaan mies päättää jättää taakseen kaiken turvallisen ja suunnata villiin erämaahan ilman rahaa, karttaa ja puhelinta. Ultimaattisena maalina siintää Alaska.

Näin kauniita kuvia ei elokuva ole tarjonnut pitkiin aikoihin. Sean Penn ei kuitenkaan ohjauksessaan kuvaa luontoa Terrence Malickin tavoin (veteen piirretty viiva), vaan pitää sen sittenkin poissa tarinansa tieltä. Siitä huolimatta tietyt otokset saavat hengen salpautumaan. Into the Wildiä katsellessa herää haave Lapin luonnon samoamisesta kesän keskellä.

Emile Hirsch joutuu usein olemaan elokuvassa yksin, jolloin dialogiin ei voi turvautua. Mies kuitenkin onnistuu näissäkin hetkissä tuomaan hahmonsa tunteet loistavasti esiin. Sivuhahmot ovat onneksi hekin kiinnostavia ja rautaisien näyttelijäsuoritusten sävyttämiä.

Joku jo jossain sanoo, että "tätä tositarinaa on rajusti romantisoitu, ei hyvä". Ja niinhän se asia kyllä taitaa olla. Mutta kuka oikeasti välittää, kun lopputuloksena on näin upea elokuva? Jos ei ole tositapahtumista tietoinen, kannattaa tutustua tosielämän Chrisiin vasta elokuvan nähtyään. Silloin kokemus on paras mahdollinen.

Ikinä ennen ei ole tullut leffan arvioidessa tullut mieleen, että nyt pitäisi lätkäistä se kuusi tähteä. Into the Wild, tervetuloa omaan TOP5:een, jopa sinne kirkkaimpaan kärkeen...

6/5

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #388 : 29.04.2008 20:50 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili En ihan noin kovasti uskalla Into the Wildia kehua, mutta hieno elokuva se silti oli. Ne pari kertaa kuin fourth wall rikotiin tuntuivat vähän hassuilta. . .

Olin kovin yllättynyt tavasta jolla Chrisin vanhempia kuvattiin, Chrisin ihan oikeat vanhemmat olivat kuitenkin ainakin jollain tapaa tarkastelemassa elokuvan tekoa.

Ja ööh. GTA näköjään turrutti kaikki aistit jo.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #389 : 29.04.2008 23:30 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili jeps tuo in to the wild on kyllä helvetin hyvä leffa.
kyllähän siinä loppupuolella meinasi kyynelkin tulla.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines