Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488418 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #60 : 27.07.2007 21:34 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili 28 viikkoa myöhemmin: hyvän ja pääosin tyylikkään edeltäjänsä nolo varjo. Ei suinkaan yhtä heikko kuin esim. juuri nyt töllöstä olohuoneeseeni oksennuksen lailla valuva Resident Evil Apocalypse, mutta ei siis alkuperäisen britti-zombeilun veroinen. Näyttelijät on vaihdettu nimekkäämpiin ja hahmot hollywood - tutumpiin arkkityyppeihin, eikä lopputulos säväytä tai tarjoa mitään uutta auringon alla. Nykyelokuvalle tyypilliseen tapaan kameraan heilutetaan niin maan perkeleesti ettei mitään edes näy - onko joku nyt oikeasti vaikuttunut tästä ylettömästä "vauhdin tunteesta"?

Noh, eipä tuo nyt aivan onneton ollut mutta pettymys silti modernin zombi-genren fanille. Jotkin kohtauksen ja viritykset olivat hyviä ja mielelläni katsoin pätkän loppuun. Jokainen leffa tai varsinkaan jokainen jatko-osa ei voi olla mestariteos.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #61 : 27.07.2007 21:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
En ole nähnyt vielä transformersia, mutta varmaan 80% tulleesta palautteesta leffaa koskien on ollut positiivista (esim. IMDB tällä hetkellä peräti 8.2!). Zoukka on siis selkeästi mielipiteensä kanssa vähemmistössä.

Jokainen mielipide on toki arvokas, mutta sanonpahan vaan ettei kenenkään tosiaan kannata elokuvaa väliin jättää Zoukan spoilausten jälkeen. (Kyllä, ärsytti kun yksityiskohtainen tarinasi mm. lopusta ei ollut spoiler-tageissa).

Aivot narikkaan meiningillä minäkin leffan katsoin. Mutta paska kässäri on aina paska kässäri ja se tosiasia, että transut vastasivat noin ihmisten tankkia ei häviä mihinkään. Käsittämätöntä potentiaalin hukkausta.

Enkä spoilannut muuten mitään, ellet luullut, ettei elokuvassa yksikään robotti mene palasiksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #62 : 27.07.2007 21:57 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeksi tuli katseltua SubTV:ltä Undercover Brother, ja odotukset olivat korkealla NYT-liitteen neljän tähden takia: voiko niin huonolta kuulostava elokuva muka olla noin hyvä? Ei. Ei voi. Muutama naseva heitto sekä Dave Chappellen ylilyöty suoritus olivat oikeastaan ainoita tähtihetkiä, joille nauroi. Ellen olisi nähnyt edellä mainitun lehden arvostelua ennen katsomista, olisin todennäköisesti pitänyt tästä enemmän. Nyt odotukset olivat kuitenkin aivan liian korkealla. Jos kliseetähtiä annetaan, niin sanotaan vaikka kaksi viidestä.

+ joitakin jo ennestään nähtyjä: House of Wax, Pan's Labyrinth, The Prestige jne.
Kyseinen Pan's Labyrinth kiinnostaa kovasti, onko hyväkin?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #63 : 28.07.2007 22:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili

Criterion julkaisi hetki sitten kauniin DVD-setin, jossa on kolme japanilaisen Hiroshi Teshigaharan elokuvaa, jotka ovat kaikki filmasitointeja Kobo Aben novelleista. Olen jo tovin yrittänyt löytää Aben kirjoja, lähinnä koska hän taitaa olla jonkinlainen esikuva toiselle japanilaiselle kirjailijalle nimeltä Haruki Murakami, mutta turhaan. Teshigaharan elokuvat ovat itsensä Aben käsikirjoittamia, joten tätä lähemmäksi en taida päästä Aben kirjoja lukematta niitä.

Eripuolilla 60-lukua tehdyt elokuvat käsittelevät omilla tavoillaan ihmisen identeettiä, näin tiivistettynä.
Ensimmäiseksi tehty elokuva, Pitfall, kertoo kaivostyöläisestä, joka joutuu murhatuksi oudon, kliinisen valkoiseen pukeutuneen miehen toimesta ja joutuu katsomaan elämää ja maailmaa haamuna.
Toinen elokuva, Woman in the Dunes ei niinkään kerro naisesta dyyneillä, vaan opettajasta, joka suljetaan aavikolla sijaitsevaan kuoppaan. Kuopassa asuu yksinäinen nainen lapioimassa hiekkaa, jotta hiekka ei hautaisi aavikolla sijaitsevaa yksinäistä kylää.
Kolmas elokuva on The Face of Another. Teollisuusonnettomuudessa kasvonsa menettänyt mies saa aivan käsittämättömän psykedeelisen vastaanoton omistavan psykiatrin avulla uudet kasvot korvaavan maskin.

Mistään trilogiasta ei ole kysymys, mutta kovasti samoja juttuja kaikista elokuvista löytyy. Tarkasti rajatut kuvat huoneista, yllättävät zoomaukset, jotka näyttävät jotain mitä ei ensin nähnyt kaukaa tai läheltä, kuvat jaloista ja hiuksista, pienet animaatiot jotka tavallaan rikkovat tai keskeyttävät muun toiminnan ruudulla ja niin edelleen. Iso liittävä tekijä on myös säveltäjä Toru Takemitsu, jonka kylmä ja kolkko, melkein lasinen, musiikki soi jokaisessa kolmessa elokuvassa.

Teshigahara on enemmänkin taiteilija, kuin elokuvaohjaaja, joka on tehnyt muun muassa maalauksia, ikebanaa ja veistoksia, joten jokainen näistä kolmesta elokuvasta ovat käsittämättömän vaikuttavia visuaalisesti. Ja tekisikin hieman mieli pistää tähän kasa kuvia näistä elokuvista, mutta, öh. . . iMovie ei näköjään osaa ottaa screenshotteja. Ehkä teidän kannattaisi siis ostaa tämä setti ihan itse, niin näkisitte pelkkien kuvien sijaan ihan itse elokuvat.

Kyseinen Pan's Labyrinth kiinnostaa kovasti, onko hyväkin?

En nyt oikein ole varma onko Pan hyvä tai huono, mutta ihan kiinnostava se ainakin on. Yllättävän brutaali ja fantasia-jaksot ovat mukavan lyhyitä ja toimivia.

edittiä:
Enpäs muistanutkaan mainita, että kävin katsomassa Inland Empiren toistamiseen. Tiedän, että jossain ketjussa jossain toisella boardilla joskus mainitsin, etten haluaisi tätä elokuvaa toistamiseen nähdä. Kaikkea sitä tekee kun on kivaa seuraa.
Ei se elokuva oikeastaan miksikään muuttunut tällä toisellakaan kerralla. Empire olisi kovasti tarvinnut jotain rajoittavia tekijöitä, nyt tuntuu siltä, että Lynchillä on ollut aivan liian vapaat kädet.


« Viimeksi muokattu: 29.07.2007 10:29 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #64 : 28.07.2007 23:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Kyseinen Pan's Labyrinth kiinnostaa kovasti, onko hyväkin?

Itselleni vuoden paras leffa tähän mennessä, ja onhan tuo näköjään kolahtanut muihinkin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #65 : 29.07.2007 22:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Harry Potter tuli katsastettua jo tuossa viikko sitten.

Olin pidemmälti aivan tyytyväinen. Kirja kuitenkin oli sen verran laaja että sen elokuvaksi sovittamiseksi varmasti tarvittiin soveltamista. Mutta maailma saatiin jälleen kerran tehtyä todella hyvin. Pääsin tunnelmaan hyvin, johon ei välttämättä paljoa kyllä vaaditakkaan :)

Miinuksia oli muutama. Yksi oli lopun velhotaistelun. Odotin kohtausta kun sitä kehuttiin ja...ilmeisesti odotin liikoja. Se kun ei säväyttänyt mitenkään erikoisesti. Ihan ok se oli, mutta en voinut olla miettimättä mitä oltasiin saatu aikaiseksi jonkun kokeneemman ohjaajan käsissä. Varsinkin Madeye Moodyltä olisi odottanut jotain hienoa. Tosin eihän kirjassakaan kohtaus ollut mitenkään suurenteleva...muistaakseni. Mutta ajattelin että elokuvaa oltaisiin viety pidemmälle... Tosin jos ei suurempia odota kohtaus varmasti miellyttää.
Toinen on Daniel Radcliffe, joka sopii kyllä rooliin ihan hyvin, mutta jotenkin itse suoritus jää aina hiukan vajaaksi. Tämä tosin voi johtua siitäkin että kuvittelen Potterin hiukan erilaiseksi.


Suurin yllätys oli Luna Lovegood. Pidin hahmosta kyllä jo kirjassakin, mutta hahmon toteutus elokuvassa oli todella onnistunut.
Ja kokonaisuudessaan uusin Potter on onnistunut tekele. Se piti otteessaan, ja antoi sen mitä pitikin. Koko ajan toimintaa ja tapahtumaa. Yksi mukava yksityiskohta tuli vielä mieleen leffasta. Siinä näki monen "suojeliuksen" fyysisen muodon. Ajattelinkin että tämä olisi varsin mukava pikku yksityiskohta elokuvassa ja olin varsin mielissäni kun sellainen tuli :)

Eli jos fantasia ja/tai Potter kiinnostaa, suosittelen lämpimästi. Ette varmasti tule pettymään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #66 : 29.07.2007 23:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin kävin katsomassa uusimman Potterin tuossa viime viikolla ja tykkäsin. Pidän paljon Potter-kirjoista ja elokuvatkin ovat ihan mukavaa viihdettä ja tämä on varmaan kuitenkin mielestäni se paras Potter-elokuva tähän asti. Miksi?

Johtunee varmaan siitä, että pidän enemmän näistä viimeisimmistä Pottereista. Ne ovat jo aika paljon synkempiä ja päähenkilöt ovat jo vanhempia, eivätkä mitään ihan pikkulapsia. Pitäisi varmaan lukea Feeniksin kilta uudestaan, sillä viime kerrasta on jo pari vuotta mutta Siriuksen kuolema oli yhtä yllättävä ja ikävä kuin ennenkin. Varsinkin, kun kyseessä on yksi lempihahmoistani. Lopun taistelu oli mielestäni ihan hieno mutta ohi aika nopeasti. Joidenkin hahmojen ei näytetty tekevän oikein mitään. En myöskään muistanut, että Harry pamautti Bellatrixiä Crucio(?)/Kidutu- taialla Siriuksen kuoleman jälkeen. Ohi ampui perkele, mutta mukava nähdä että hyviksetkin käyttävät välillä niitä "anteeksi antamattomia- taikoja"

Pitäisi lukea tuo uusin vielä loppuun ja sitten voisikin aloittaa kirjasarjan alusta...
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #67 : 02.08.2007 18:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Teoria miehistä


Jessus, näin kliseistä ja ennalta-arvattavaa romanttista komediaa en ole nähnyt aikoihin!  :lol:

Elokuvassa miehet sekä naiset esitetään melkoisen idioottimaisessa valossa. Varsinkin itse karskimman sukupuolen edustajana silmään särähti monta kertaa leffan "ne panee kaikkea mikä liikkuu" -alleviivaukset.  Naiset hakivat tietysti romanttisinta mahdollista rakkautta, joten hyvin perusturvallisella asetelmalla mentiin.

Onneksi tuli katsottua telkkarista eikä "elämys" siten maksanut latin latia. N. kuukausi sitten näkemäni Ben Affleckin ja Liv Tylerin tähdittämä "tyttö tuollainen" oli noin kolme kertaa parempi romanttinen komedia kuin tämä. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #68 : 03.08.2007 13:53 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Rajut kaverit (Thunderbolt and Lightfoot)

Erittäin mukava 70-luvun leffa, jossa yhdistellään road movieta, toimintaa ja huumoria. Juoni on osittain melko kökkö, mutta se paikkaantuu mukavasti hyvillä näyttelijöillä. Clint on iskussa, Jeff Bridges nappasi roolistaan Oscar-ehdokkuuden ja hääriipä mukana vielä Mies ja alaston ase -sekoiluista tuttu George Kennedy. Positiivinen yllätys.

Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #69 : 03.08.2007 17:01 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeksi taisi tulla viime sunnuntaina katseltua jälleen yhden Bud Spencerin ja Terrence Hillin klassikon, All The Way Boys! Parivaljakon elokuvathan ovat tunnettuja siitä, että erimielisyydet selvitetään aina nyrkkipokerin parissa, eikä keskustellen. Kun sanon aina, niin tarkoitan aina. Yksi huvittavuus elokuvissa on nimittäin se, että keskittyy spottaamaan millä eri tavoilla käsikirjoittajat ovat keksineet poistamaan aseet yhteenotoista. SubTV:n Hill ja Spencer-leffaputki jatkuu tänä sunnuntaina I'm for the Hippopotamus-nimisellä leffalla. Katso ja ihastu!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #70 : 05.08.2007 00:40 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Jim Henson’s Labyrintti

Nykypäivänä jo melkoisen vanha leffa (tehty 1986) ja sinänsä lasten leffa mutta todella mielenkiintoinen tekijäkatras ! tässä fantasialeffassa.

Tosiaan elokuvan tekijätiimistä löytyy mm. Jim Henson (Muppettien luoja), George Lucas (ei varmaan esittelyjä kaipaa) sekä käsikirjoitusta oli laatimassa entinen Monty Python- heppu Terry Jones. Näyttelijäkaartista Dawid Bowie (kyllä juu se laulaja ja leffan soundtrackiltä myös se leffan aikana se kuuluu) sekä Jennifer Connelly vielä nuorena likkana (joka on sitten noussut melkoiseen kuuluisuuteen näyttelijänä). Tosin leffan oleellisin näyttelijäkaarti koostuu pitkälti erilaisista sympaattisista (nukke)otuksista.

Harvinaisen symppisleffa ja samalla seikkailu fantasiamaailman kätköissä, sävytettynä mukavantahtoitoisella huumorilla... tuotosta saa nykyisin mm. keräilijän versiona DVD:lle. Leffassa on myös mainiota tuo vanhuus joten digitaalisuus puuttuu kokonaan ja se tuo jotenkin paljon lämpöisemmän tunnelman elokuvalle joka todella sopii tähän elokuvaan enemmän kuin parempi, melkein väittäisin että nykyajan tekniikalla väsättynä tämä leffa olisi paljon huonompi !

Elokuvasta tuli muuten todella mainio seikkailupeli (uranuurtaja sillä saralla) KuusNepalla myöskin jonka teki tottakait legendaarinen Lucasfilm Ltd. jonka "jalanjälissä" väsättiin myöhemmin mm. Maniac Mansion.

Laitetaans vielä alkuperäinen posteri tuohon...

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #71 : 08.08.2007 14:00 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsastin eilen Shrek 3 -ennakon. Ihan pätevä leffa se oli, joskokin jatko-osaisuus alkaa jo painaa. Parhaat vitsit on jo käytetty, ja vaikka perusasetelma hyvä onkin saa siitä loppujen lopuksi aika vähän vaihtelua aikaiseksi.

Lapsilla oli hauskaa, hassuja juttuja tapahtui ja detailin ja kiillon määrä oli taas noussut potenssiin kaksi. Omasta mielestäni leffan huonoin elementti oli kuitenkin Justin Timberlake-hahmo, typerä high school muka-ei-kouluun-sopeutuva teini, joka lässytti hyvät tappelutkin pilalle!

Välillä siis vähän väkisin väännettyä vitsiä ja tavallista heikompia roolisuorituksia eikä soundträkkikään mielestäni ihan edellisten veroinen ollut, mutta Shrek on silti Shrek.

Annan 4 tähteä viidestä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #72 : 10.08.2007 14:55 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen katselin itselleni entuudestaan tuntemattoman parodian Manaajasta. Elokuvan nimi Repossessed. Pääosissa Leslie Nielsen ja Linda Blair. Näillä nimillä elokuvalta olisi lupa odottaa ihan hyvääkin settiä, mutta ei sentään. Ehkä jopa kaksi ihan toimivaa vitsiä koko leffassa.

Tiesinhän minä, ettei Nielsenkään aina ole onnistunut, hyvänä esimerkkinä elokuvat Naked Space ja 2001: Space Travesty. Tämä filmi menee aivan samaan kastiin. Ei tätä voi suositella kuin parodioiden/Leslie Nielsenin äärimmäisen suurille ystäville. Eivätkä hekään tästä suuresti nauti.

Asiaa sivuten, miksei enää tehdä hyviä parodioita? Date/Epic movie on haukuttu lyttyyn, Scary Moviet oli ekassa osassa viimeksi oikeasti hauskoja. Missä on uudet Hot Shotit ja Sankarit sukkahousuissa?
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #73 : 11.08.2007 15:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ghost in the Shell 2. (viimeinkin)

Ensimmäisen mestariteoksen jatko-osa yrittää olla jotain dekkarin ja Matrixin välimuotoa (no Matrix on ekalle Gitsille paljon velkaa) ja onnistuukin osittain. Perinteinen animaatio on silkinpehmeää ja makoisaa kamaa eikä CGI:kään niin pahasti osu silmään kuin luulin. Sitä tosin on välillä aivan liikaa ja väärissä kohdissa. Juoni on kudelma Batoun elämästä ykkösen tapahtumien jälkeen ja Majurin katoamisen sulattelua. Batou on mielenkiintoinen hahmo, mutta dialogiin ja pohdintaan käytetään liikaa abstraktia lässytystä ja ihan naurettavat määrät kuuluisia lainauksia. Toimii soppa näinkin, mutta virtaviivainen ja simppeli ykkös-osa pieksee leffan tällä alueella aika nopiaan. Muuten elokuva on todella nautinnollinen transsi hitaan kerronnan, upean visuaalisen tyylin ja mahtavan musiikin ansiosta. Animeksi yllättävän fiksu ja kärsivällinen teos. Pakkhankinta tietenkin kaikille animaation ystäville.

"Välidemojen" jaksotus oli yllätyksettömästi lainattu ensimmäisestä Ghost in the Shellistä, mutta kyllähän ne taas saivat katsojan hekuman reunoille. Sama kailotus kuin ykkösessä toimii jälleen.



"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #74 : 11.08.2007 16:02 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ghost in the Shell 2. (viimeinkin)
Pakkhankinta tietenkin kaikille animaation ystäville.
Jep, visuaalisesti oikein hieno. Hyvien leffojen ystäville en kuitenkaan suosittele.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #75 : 11.08.2007 16:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ghost in the Shell 2. (viimeinkin)
Pakkhankinta tietenkin kaikille animaation ystäville.
Jep, visuaalisesti oikein hieno. Hyvien leffojen ystäville en kuitenkaan suosittele.

No mitä animea nyt voisikaan suositella...

Repesin muuten avatarillesi. Mistä se naama on otettu ?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #76 : 12.08.2007 02:00 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Repesin muuten avatarillesi. Mistä se naama on otettu ?
Undefeatable!


Naama kuuluu kuuluisalle taistelulajeja harrastavan sarjamurhaajaraiskaajan (martial arts serial killer rapist, takakannesta suoraan) pieksäjälle. Tämä sarjamurhaaja käytti uhreihinsa tappavaa kiinalaista lohikäärmeen kouraa (The Chinese Dragon Claw), joka johdatti katutaistelija Kristi Jonesin ja kuvassa olevan poliisin, Nick DiMarcon, sarjamurhaajaraiskaajan jäljille.

Tätä leffaa suosittelen parhauden ystäville.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #77 : 12.08.2007 21:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hors de prix - Hinnasta viis

Ranskalainen kevyen mielen komedia miehestä, naisesta sekä sugar-daddyista/mammoista. Naispääosaa esittää Améliesta tuttu Audrey Tautou, mikä olikin se suurin kannustin minulle ja parille ystävälleni astella tänään leffateatteriin tapausta todistamaan.

Aivan kuten Amélienkin tapauksessa, on avainsana tästä leffasta puhuttaessa "hyvä mieli". Toteutukseltaan arkisempi kuin A, mutta samalla vielä piirun verran huolettomampi. Varsin monessa kohtaa sai nauraa ihan ääneenkin, ja hymy oli huulilla suurimman osan elokuvan kestosta. Lisäksi tässäkin kuvassa on upean piristävää musiikkia. Ranskalaisia leffoja pitäisi katsoa enemmänkin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #78 : 12.08.2007 22:04 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Goro Miyazakin Maameren tarinat: todellinen yllätyspettymys. Hyvämaineisen kirjasarjan (en ole valitettavasti lukenut) olisi luullut kääntyvän hieman paremmin elokuvaksi, mutta ei. Todella yllätyksetöntä fantasia-peruskauraa, joka ei ihme kyllä ollut edes visuaalisesti lähelläkään esim. Henkien kätkemän tasoa. Jopa hahmodesignit olivat niin tylsiä ja basicejä, että ei niitä oikein designeiksi voi sanoa.

En voi väittää että elokuva olisi ollut varsinaisesti huono, mutta Miyazaki -elokuvalta (olkoonkin juniorin työtä) olisi mielestäni voinut odottaa paljon paljon enemmän. Ghiblin vannoutuneet muka-elitisti-fanit varmaan ylistävät tämänkin taivaisiin, mutta pah sanon minä, mielikuvituksettomin ja banaalein tulkinta pitkiin aikoihin. Liikkuva linnakaan ei kuulu suursuosikkeihini, mutta ainakin se oli kuvattu rohkeasti ja mieleenpainuvalla tavalla.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #79 : 13.08.2007 22:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Bourne Identity  (Medusan isku)


Kolmannen Bourne-leffan kunniaksi päätin katsella väliin jääneet edeltäjät ja aloitin toki loogisesti ensimmäisestä elokuvasta. Matt Damonin takaisin Hollywood-tähtien huipulle nostanutta leffasarjaa on kehuttu monessa paikassa, odotukset olivat siten astetta kovemmat kun aloin tätä thrilleriä katsomaan.

Ja olihan se todellakin hyvä pätkä. Leikkaus on poikkeuksellisen toimivaa tämän genren elokuvaan ja antaa leffalle sopivan vauhdikkaan ilmeen. Tämä tulee parhaiten esiin loistavassa takaa-ajojaksossa, jota vielä ryydittää kohtaukseen täydellisesti sopiva musiikki. Elokuvan nautinnollisinta antia minulle.

Bourne on aika äijä. Mies pisti jahtaajille pataan monesti ihan 6-0. Ehkä jopa hieman liiankin supersankarimainen paikka paikoin omaan makuuni. Toisaalta taas pidän Jack Bauerista kuin hullu puurosta.


Lupaavasti homma alkoi. Viikonloppuna sarjan kakkososaa kehiin ja sitten myöhemmin teatterissa The Bourne Ultimatum, jonka pitäisi olla arvioiden mukaan jopa trilogian paras. 


HYVIÄ leffoja riittää enemmän kuin mitä ihmisiässä ehtii katsoa. Rakastan sitä  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #80 : 14.08.2007 11:35 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
The Bourne Identity  (Medusan isku)

Nuus, katsoit siis Medusan verkon (isku on se kakkososa).

Ja olihan se todellakin hyvä pätkä. Leikkaus on poikkeuksellisen toimivaa tämän genren elokuvaan ja antaa leffalle sopivan vauhdikkaan ilmeen. Tämä tulee parhaiten esiin loistavassa takaa-ajojaksossa, jota vielä ryydittää kohtaukseen täydellisesti sopiva musiikki. Elokuvan nautinnollisinta antia minulle.

Jep, Medusan verkko on ehdottomasti yksi piristävimmistä 2000-luvun toimintajännäreistä. Tuliko takaa-ajokohtauksen musiikista déjà vu? Samaa biisiähän käytettiin Collateralin klubikohtauksessa.

IMDB:n keskiarvo Medusan sinetistä on kyllä aivan törkeän hyvä. Ovatkohan jenkit vielä The Departed -höyryissä? Paul Greengrass kuitenkin puikoissa, joten ihan teatteriin tämä päätösosa pitää mennä katsomaan.
Nice beaver!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #81 : 14.08.2007 11:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tuliko takaa-ajokohtauksen musiikista déjà vu? Samaa biisiähän käytettiin Collateralin klubikohtauksessa.
Tuli! Mietin kovasti missä yhteydessä olin tuon kappaleen kuullut. Collateralin näkemisestä on aikaa jo muutama vuosi, joten en muistanut sitä suorilta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #82 : 14.08.2007 12:42 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu Meduusat on helvetin kovia leffoja.

Takaa-ajokohtaus on helposti yksi parhaita koskaan ja se vähän pidempään kestävä nyrkkimatsi (en muista oliko ykkösessä vai kakkosessa) on ihan mielettömän hyvin tehty myöskin. Yleensä tollaset kohtaukset haukotuttaa, mutta näissä on kyllä onnistuttu helvetin hyvin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #83 : 15.08.2007 18:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Blade Runnerin näin ensimmäistä kertaa juuri ennen prikaatille lähtöä ja olihan se pojat PERKELEEN HYVÄ. Odotin jonkinlaista Star Wars kohtaa Indy mättöä ja muuta sensellaista, mutta leffahan tarjoili oudolla kuljetuksella hienoja ajatuksia, hienoa visuaalista näkemystä ja niin epäjenkkimäistä kerrontaa, että oikein nauratti. Intiimi ilmapiiri ja turhan epiikan roskiin heittäminen oli mahtava veto ohjaajalta. Directors Cut nimellähän tuo kulki, mutta liekkö se kuitenkin se yleisempi versio kuten Gladiaattorissakin ?

Ehdoton sci-fi klassikko ja muutenkin hieno pätkä. Musatkin sopivat visuaaliseen ilmeeseen kuin nyrkki otsaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #84 : 19.08.2007 12:51 »
Alks :I Jäsen Viestejä: 29 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeksi katsoin Death Note-elokuvat ja FFVII: Advent Children. Death Note-mangaa tai animea en ole seurannut mutta elokuva oli mielestäni hyvä.


Advent Children oli ihan ok.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #85 : 22.08.2007 16:29 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämän triidin innoittamana voisinkin alkaa katsella Housen tuotantokausien jälkeen leffoja. Leffoja minulla on vain parikymmentä, mutta kaikki ovat sitäkin laadukkaampia. Aloitan varmaankin legendaarisella Stanley Kubrickin Kellopeliappelsiinilla. Tarinaa lisää myöhemmin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #86 : 23.08.2007 20:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Disturbia (2007)



Greaaaaaat.  Huomasin leffan alettua että Sarah Roemer omaa varsin samanlaiset kasvonpiirteet kuin tyttö johon olen tulisesti rakastunut. Kiva, tässä pyöritään nyt angstin kourissa 1,5 tuntia ja elokuvasta nauttiminen jää sikseen? Ei sentään.  Eskapismin koura veti minut entistä tiukemmin elokuvan taikamaailmaan sisään ja tein Shia LaBeoufin esittämästä Kalesta oman itseni.  Kyllä, minä tarvitsisin apua.  Sydänsurut vain ovat sellainen vaiva, johon ei rohtoa löydy yhdestäkään maailman kolkasta.  Mutta samalla se on myös se sairaus, jota kaikki ihmiset yrittävät itselleen kuumeisesti saada...

Hyödynsin siis Finnkinon 5 euron superpäivän ja lähdin tätä nollaodotuksilla ystävän kanssa katsomaan.  Kun lippu oli niin halpa ja odotukset niin nollissa, ei voinut pettyä.

Disturbiaan ei tarvinnut pettyä! Elokuvan alkuasetelmassa Shia LaBeoufin roolihahmo määrätään muutaman kuukauden kotiarestiin. Helpon alun jälkeen tylsyys alkaa syödä miestä ja naapurien luona alkaa tapahtua hieman outoja juttuja...

Tunnelma on kerrassaan hyvä ja elokuvan ilmapiiri vahva. Kyttäämisen (stalkkaamisen?) fiilis on tuotu ruudulle mainiolla tavalla.  Elokuva pelaa hyvin katsojien odotuksilla eikä ole liian alleviivaava. Loppukin on jännittävyydessään varsin kelvollinen ja jättää 1,5 tunnin elokuvan jälkeen hyvän maun suuhun.  Tämä oli selvä yllättäjä!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #87 : 24.08.2007 00:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili

Lupaavasti homma alkoi. Viikonloppuna sarjan kakkososaa kehiin ja sitten myöhemmin teatterissa The Bourne Ultimatum, jonka pitäisi olla arvioiden mukaan jopa trilogian paras. 



Ensimmäinen vielä meni, mutta kakkonen oli jo silkkaa leikkaajan hupia, 0.02s otokset eivät vain napanneet. Kolmas on sitä samaa huttua vailla sisältöä, 11e valui hukkaan kun meinasi nukahtaa teatteriin. Taitaa olla action-movie ikä jo mennyt ohitse  :???:

Edit:


Hemmetti Ephram, kävitkös samaan aikaan katsastamassa tuon Disturbian omenassa? Itsekkin olin frendin kanssa liikkeellä ja tuo 5e:n tarjous hyödynnettiin. Samaa mieltä leffasta, itelläkin oli nollaodotukset ja silloin näitä yllättäjiä aina nähdään. Hieman kyllä häiritsi parit liisat salissa, joiden nauru kuului niin läpi, että koko rivin päät kääntyivät katsomaan. Ja oli siellä joku tyyppi lepuuttelemassa paljaita jalkojaankin jossain keskirivin alapuolella ;D

Mutta rento leffa, hyvät fiiliset jäi.




« Viimeksi muokattu: 24.08.2007 16:24 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #88 : 24.08.2007 17:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Hemmetti Ephram, kävitkös samaan aikaan katsastamassa tuon Disturbian omenassa?
Olin klo 18.00 alkaneessa näytöksessä.  Ja oli sielläkin häiritsevällä tavalla nauraneita pikkusuolaisia  ;D

Ai niin, olin tennispalatsissa  :)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #89 : 26.08.2007 22:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili


Shooter tuli katsastettua. Kyseessä on siis tänä vuonna ilmestynyt ja vastikään DVD:lle saapunut toimintatrilleri, jonka pääosissa pyörii Mark Wahlberg. Ihan kelpo leffa mielestäni ja viihdytti kyllä. Kumman huonoja arvosanoja mielestäni kerännyt sillä itse antaisin varmaan sen 3/5 jo ihan viihdearvon takia, vaikka leffa nyt ei kaikkien mielestä juoneltaan loistaisikaan. 

Wikipediasta törkeästi lainattu ja vähän muokattu juoniselostus:
Elokuva kertoo tarkka-ampujasta nimeltä Bobby Lee Swagger joka on jättänyt hommat ja muuttanut metsään koiransa kanssa. Swagger saadaan palaamaan vanhoihin kuvioihinsa, kuullessaan että presidentti aiotaan murhata. Mutta jokin menee vakavasti pieleen ja Swagger lavastetaan syylliseksi presidentin murhausyrityksestä. Niinpä Swaggerin täytyy selvittää oikean murhaajan henkilöllisyys ja kuka lavasti hänet syylliseksi.

Suosittelen kaikille toiminta/salajuoni/trilleri-elokuvien ystäville. Kivoja räjähdyksiä ja teloituksia - läheltä ja kaukaa on luvassa.


tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines