Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 19
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 09.11.2016 16:58
Parastahan tässä nyt on, että tämä sirkus on (toivottavasti) ohi, ei enää hirveästi jaksaisi katsoa ja kuunnella tätä vaalipropagandaa mitä nyt varmaan jokaisesta vähänkään yhdysvaltalaisesta lähteestä on tullut.
2  Basaari / Kaupankäynti / M: Fallout 4 (PS4) : 07.12.2015 07:01
Eli myydään Fallout 4 turhana pleikkarille. Korkeintaan muutama tunti pelattu, eli kuin uusi. Hinta 40e, ei postikuluja.
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015 : 03.12.2014 08:50
Joulussa parasta on siitä koituvat vapaapäivät.
4  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 27.09.2014 23:07
Meni galaxy S5:sta tuo ulkoinen näyttö rikki, mikä vissiin tarkoittaa melkeinpä sitä että koko näyttö pitäisi vaihdattaa, ellei sitten jaksa nysvätä tuota rikki mennyttä osaa irti. Paras tapa on varmaankin on vaihdattaa jossain noista suomalaisissa liikkeissä? Tosin tekisi mieli myydä koko roska jollekin halvalla ja ostaa joku muu puhelin, kun ei ole niin hirveän tyytyväinen ollut koko malliin.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 19.09.2014 10:47
Alkaa mustuttaa Tamia nuo Selanteen jutut. Olis nyt vaan lopettanut ajoissa, niin ei tarvitsis katkerasti mussuttaa.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.09.2014 15:22
Joo tulee ihan PS1 ajat mieleen, spawnaus tapahtuu vielä täysin identtisesti joka kerta.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.09.2014 13:00
Piti hommata tuo PSN+, kun oli niin pakotettu ettei fireteamiinkaan päässyt ilman sitä joinaamaan. Destinya on tullut nyt joku 10h varmaan pelattua ja vaikuttaa vähän sellaiselta scifi Skyrimilta, eli pelaa ihan mielellään sen minkä pelaa kunnes kyllästyy, eivätkä grafiikatkaan ole niin hirveästi paremmat. Tähän mennessä ihan jees meininki kuitenkin enkä ole edes vielä kaikkia kunnon moodeja päässyt kokeilemaan. Käyttääkös porukka mikkiä? Mietin vaan kun käytän vaan kuulokkeita tuossa PS4 ohjaimessa, niin en ole kuullut kenenkään puhetta missään vaiheessa, ajattelin vaan että huomaako sitä sitä mistään kenellä on mikki käytössä ja kenellä ei? Niin ja Perkuta on toi minun PSN tunnus jos jotain kiinnostaa.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 12.09.2014 08:59

Sitä on myös niin mukavuudenhaluinen, että mielellään pysyttelee iOS:ssä. Ihan senkin takia, että kaikki on tuttua ja turvallista ja myös sen varman toimivuuden takia. Pidän myös siitä, että Apple sanelee sovelluskehittäjille yhteiset pelisäännöt, miltä sovellusten tulee noin suurin piirtein näyttää ja toimia. Ei se tarkoita, että kaikki olisi 1:1 kopioita, mutta tyyliin asioita, kuten kaikissa softissa samalla tavalla toimivat eleohjaukset jnejne. Tuolla Galaxy S4:llä kun on leikkinyt, niin jopa Samsungin joissain omissa softissa tuntuu se toimintalogiikka vaihtelevan.


Tällä samalla logiikalla valitsin galaxy S5:n alkuperäisen galaxy S:n tilalle, että kaikki olisi tuttua ja turvallista, mutta erohan oli kuin yöllä ja päivällä. En tiedä onko tämä "kitkat" nyt muuttanut asioita yhtenäisemmiksi, mutta muistan vielä kun kaverilla oli joku HTC ja minulla oli tuo galaxy S samalla sovellusversiolla, niin htc:ssa taisi olla enter samassa kohtaa kuin back nappi galaxyssa. Tuo esimerkki nyt meni vähän ohi aiheen, mutta tuntuu vain että tuo androidien toimintaloogikka muuttuu jokaisen puhelinmallin sekä noiden päivitysten myötä. Sinänsä tottumiskysymyksiähän noi on, mutta ottaisin mielelläni takaisin toimintatapoja noista vanhoista sovellusversiosta, varsinkin nämä googlen omat "parannetut" sovellukset ovat pettymiksiä.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 12.09.2014 08:20
Joo tota vähän ennakoin. Ajattelin vaan kun boksilla pystyi laittamaan noita "etukäteen" maksettuja 1 kk koodeja ilman mitään rajoituksia vaikka olivatkin ilmaisia.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.09.2014 03:15
Ensimmäisen tehtävän kerkesin vetämään soolona, enkä vielä oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Jonkin verran mennyt aikaa näihin PS4:n ihmeellisyyksiin totuttelussa, mutta ihmetyttää vain etteikö tosiaan pelin sisältä voi säätää ääniä yhtään? Yleensä olen tottunut siihen että yhdestä paikasta voi säätää oman tason efekteille, musiikille ja äänelle.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 12.09.2014 00:51
PS4 ei näköjään hyväksy tuota kuukauden PSN+ trialia ilman kortin tietoja tallennettuna. Kai ne kaupasta ostetut PSN+ kortit toimii ilman pankki/luottokortin tietoja?
12  Yleinen / Peliseura / Vs: Steam-tunnukset : 10.09.2014 23:52
Perkutinhosa

Moninpelit mitä tulee pelaliltua tällä hetkellä on Civ4, Civ5, Xcom ja USF4
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 10.09.2014 23:23
Tuo AC2 ja sen incarnaatiot on ihan menevää settiä, muut ei niinkään. Tosin en ole uusimpia edes pelannut. AC on enemmänkin sen yhden napin hakkaamista ja counterien metsästystä, batmaneissa taitaa olla jopa jotain komboyhdistelmiä. AC3 on enemmänkin jotain tälläistä...Kannattaa hommata tuo AC "ezio trilogy" tjsp (en tosin ole varma onko tätä julkaistu edes euroopassa), jos haluaa testata ne parhaat AC:t
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 10.09.2014 23:08
Mietin vaan mikäköhän on tollaselle paketille realistinen hinta? Sanotaan että 3k voisin tarjota.
15  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 09.09.2014 21:28
En osta älykelloa niin kauan kuin ne toimii jollain akulla, ehkä apple korjaa sitten tämänkin ongelman.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.09.2014 21:14
Olis tällä viikolla tarkoitus hommata tuo bundle jos jostain löytyy, ihan samalla tavalla heräteostos koko peli, ei oikeastaan minkäänlaista hajua mitä odottaa.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 07.09.2014 23:21
Netanttilassa PS4 ja Destiny bundle 399e plussakortilla, pitää tollanen varmaan hankkia kun en ole muualta halvemmalla löytänyt. En tosin tiedä koskeeko tuo nyt vain nettikauppaa vai onko se myymälässäkin sitten saman hintainen. Toisaalta ihan sama tuleeko julkaisupäivänä kun ei ole mikään järjetön hinku päästä pelaamaan peliä.

E: Oli näköjään jo vähän vanhempikin tarjous kun oli koko roska päässyt jo loppumaan.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 06.09.2014 23:37
Olen kyllä harkinnut Xbonea ihan vaan mielenkiinnosta, mutta ei sillä ole kuin yksi peli jota edes vähän kiinnostaisi kokeilla. Toisaalta nyt kun molemmilla systeemeillä on maksulliset online-toiminnot, niin tuntuu fiksummalta panostaa vain toiseen. Harkitsin tuota Destiny bundlea, mutta tuntuu vaan vähän turhalta jos kaikki multiplattarit ovat kauttaaltaan parempia PS4:llä.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Suomen europarlamenttivaalit 2014 : 27.05.2014 23:55
Saapa nähdä milloin meidän pullamössösukupolvea alkaa maailman meno kiinnostamaan.
Varmaan sitten kun se on liian myöhäistä.
"Parempi myöhään kuin ei milloinkaan"

Mutta joo eipä oma ehdokas päässyt läpi, kun tällä kertaa äänestin piraatteja.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.05.2014 17:32
GTAV kiinnosti pari tuntia, ennustan WD'lle puolet vähemmän elinaikaa omassa käytössäni. Ei noita open-world pelejä osata tehdä. Infamouskin oli tappavan tylsä peli.
Mullakin oli vähän sama juttu, esim. GTA 5:n ja ekan Infamousin kanssa. Tosin kun sai väkisin sen noin 5 tuntia alkuun upotettua niin GTA 5 alkoikin maistumaan ihan eri tavalla, tai liekö vain sitten paskaan tottunut.
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 19.05.2014 20:57
Kaiken maailman varkaat ja kusettajat vituttavat kaikista eniten.
22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 11.05.2014 23:39
Ihan hyvin Suomi pelannut 3. erässä. Harmi että kusivat varsinkin ekan erän totaalisesti.

Onko näillä häviöillä tässä alussa kuitenkaan mitään muuta merkitystä, kuin että ne ratkaisee kuka tulee vastaan puolivälierissä?
No eipä oikeastaan, kunhan eivät jää karsintasarjaan.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.05.2014 11:35
Paras keino ympäristön suojelemiseen olisi kulutuksen vähentäminen, mutta eihän niin voi tehdä maailmassa, jossa talous, kasvava talous, on kaikki kaikessa. Osaamista löytyisi aivan varmasti.

Tuskinpa ihmiskunta ymmärtää virheitään ennen kuin on liian myöhäistä.
Tämä on nimenomaan se suurin ongelma, tapa jolla reaalitalous toimii vauhdittaa ilmastonmuutosta sekä kaikkea luonnon tuhoamista. Lisäksi maailma hukkuu yksinkertaisesti paskaan eikä mitään ole lopulta enää tehtävissä, varsinkin kun Kiina jatkaa vielä kehtystään ja Afrikan kehitysmaat alkavat ennemmin tai myöhemmin haaveilemaan hyvinvoinnista. Kaikki vuosien saatossa Tyyneenmereen kipatut jätteetkin ovat alkaneet levitä ja nousta pintaan, saati sitten kuinka paljon sitäkin muoviroskaa siirtyy kaloihin ja sitä kautta lintuihin, varmaan lopulta ihmisetkään eivät pysty välttämään muovin epäsuoraa syöntiä. Vielä kaikki nuo jutut mitä Tan luetteli ovat nimenomaan suoraa seurausta nykyaikasesta reaalitaloudesta, kaikki yksinkertaisesti vaikuttaa kaikkeen.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.05.2014 01:39
Riippuu paljolti siitä mitä asioita päätetään tehdä. Omalla kohdalla luonto ja eläimet on pyhä asia, mutta esim. Suomen omat pienhiukkas päästöt ovat merkityksetön asia, niin suomen sekä maailman ympäristölle sekä luonnolle.
25  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.05.2014 00:24
Kylmä tosiasia on se, että vaikka minkälaisia ilmastopolitiikkaa Suomessa harjoitetaan, niin sen merkitys ilmastonmuutokselle on vain se kuuluisa kärpäsen paska valtameressä. Ainut mitä suomalaiset voivat tämänkin asian eteen tehdä on vain oman luonnon puhtaana pitäminen, eikä se tapahdu millään puun polton kieltämisellä.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 02.05.2014 22:08
Toivottavasti tulee jotain uutta eikä pelkkää vanhaa kierrätystä, vaikka sekin kyllä menisi.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 19.04.2014 08:22
En ole kumpaakaan blue sentinels tai blue apostoles sormusta saanut koskaan toimimaan, eikä taida olla kovin moni muukaan.

Mutta joo, pleikkarilla olen pelannut päähahmon jo tuonne Ng+++:saan, boksilla taitaa olla hahmo parhaimmillaan NG++:ssa. En osaa kyllä sanoa kumpi on parempi pelinä DS1 vai tämä DS2, molemmissa on kyllä omat hyvät ja huonot puolensa, mutta nautin kyllä ehkä enemmän tämän kakkosen pelaamisesta vaikka DS1 nyt oli monella tapaa omalaatuisempi kokemus.

Aloitin huvikseen SL1 runin, tähän mennessä olen päässyt jo tuonne Looking Glass Knightiin. Pahimmat bossit tähän mennessä SL1 runilla ovat olleet Twin Dragonriders ja Lost Sinner, Old dragonsalyer oli myös aika paha huonommilla kamoilla. Äsyttävin asia tuossa SL1 runissa on kyllä tuo, että monet liikkeet osuvat vaikka omasta mielestä väistää, varsinkin twin dragonriders swingit tuntuivat osuvan aina puhtaisiin rolleihin, nakupellenäkin tuntui osuvan ihan samalla tavalla. Tarkoitus olisi kaikki pomot vetää, tähän mennessä olen skipannut Smelterin ja Lamelurkerin, olisi nekin kyllä tarkoitus vielä kukistaa.
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 15.04.2014 22:50
Miksi ohjelmissa ja tapahtumissa pitää olla vapaa twitter feedi? Nolottaa, ahistaa ja vituttaa kun niitä twiittejä lukee. Sama kuin menisit keikalle ja satunnaisille yleisön jäsenille annettaisiin mikki viiden sekunnin välein ja ölinä kuuluisi keikan päälle.

Nimimerkillä katselen Ylen A2: Venäjä -iltaa.
Nimenomaa, paskinta paskaa, muutenkin tuo on nykypäivänä aika iso ongelma että väkisin pitää noita turhia mielipiteitä jakaa joka hiton paikassa.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.03.2014 22:03
Käsittääkseni pitää ainakin olla ihmismuodossa jos haluaa käyttää niitä orbeja, blue orbeja pystyy käyttämään vain blue sentinel covenantissa. Joskus peli bugittaa tuolla tavalla että yhteys jollain tavalla katkeaa niin ei voi käyttää enää esim summon sign stoneja, silloin ongelma yleensä korjaantuu jos sammuttaa pelin valikosta ja laittaa sen syncin uusiksi. Mielestäni tuo inveidaus toimii muutenkin aika randomisti tällä hetkellä, esim kun aloitin NG+:n niin noita sinisiä invadereita tuli joka tuutista vaikka en edes ollut syntinen. Muutenkin harmittaa ettei tuo blue covenant oikein toimi, sillä tavalla kun pitäisi. Omaan peliin ei ole kertaakaan tullut niitä enkä ole itse päässyt muiden peliin vaikka kuinka pitkään odottanut.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.03.2014 14:53
Liityin Blue Sentinels-covenanttiin. Ongelma on siinä, että en löydä ketään kenen kimppuun inveidata. Cracked Blue Eye Orbseja on parisenkymmentä taskussa, mutta aivan sama missä niitä olen yrittänyt käyttää, ei vain löydy syntisiä pelaajia.

Teenkö jotain väärin kenties? Olisi kiva saada kyseisestä Covenantista skillit haltuun.
En itsekään ole oikein saanut tuota covenantia toimimaan, varsinkin se sormus on ihan turha. Ne ranking palkinnot tosin pitää saada voittamalla niitä dueleja siellä alakerrassa jos oikein olen ymmärtänyt.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines