Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 19
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 22:06
Täällä kun huudeltiin Mega Mania, niin kerkesin jo elää toivossa uudesta oikeasta Mega Man pelistä. Karu fakta sitten iski vasten kasvoja  >:( Ja näytti ihan kyllä pelkästään Brawl HD:lta tuo peli, korkeintaan pikkasen nopeampi, mutta selkeät jälkiframet ja tahmaisuus paistavat kuoren alta läpi.
92  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 03.06.2013 00:02
Tuota vaan tuossa juuri mietinkin, kun eikös kaupoissa ole juuri identtiset viivakoodit samoille tuotteille, eli jos se on eri kuin muilla samanlaisilla tuotteilla, niin voidaan päätellä että kyseessä on tavallaan eri tuote.
93  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 02.06.2013 15:25
Joillakin oli vissiin kokemusta noista kikkailusta, että kun on ostanut esim ennakkotilatun pelin kaupasta, niin vie sitten sen tilatun pelin kauppaan ja käyttää palautusoikeutta sillä vielä sinetissä olevalla. Ajattelin vaan että onko kukaan tehnyt tuota esim. briteistä tilatulla pelillä, niin sitä vaan ajattelin että tietääkö kukaan että voisiko niissä olla mahdollisesti sama viivakoodin numero kuin suomesta ostetulla?
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 08.05.2013 23:31
SH2 Theme of Laura

no comments
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.05.2013 23:25
Täytyy todeta vielä noista FFVII:n musiikeista sen verran, että luovat kyllä tunnelmaa paremmin kuin muissa fantsuissa. Niitä ei ehkä pidetä enää sarjan parhaimpina, mutta esimerkiksi jotain Mako Reactor tyylistä tunnelmaa ei saa mistään muusta osasta.
96  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 05.05.2013 15:38
No joo, tuo Korpikoski on suunnilleen tasoa Antti Miettinen, eli ei kovin hyvä. Muutenkin joku Berg roudattiin aina noihin kisoihin pelkällä NHL statuksella. Eli harvemmin nuo NHL- avut mitään sateentekijöitä ovat. Suomen suurin ongelma on kyllä tuo pakisto. 8:n ok tason pakkia, mutta ei varsinaisesti yhtään hyvää pakkia. Saksallakin oli sentään 1 NHL:ssä pelaavaa hyvä pakki , mikä näkyi yv:n toimivuudessa ja viivapelotteena. Toisaalta pääsihän suomi moskovan finaaliin ykköpakkiparilla Berg-Saravo, niin miksi ei sinne mentäisi vaikka tuolla Kukkonen-Melart parilla, vaikka silloin tosin oli paperilla vähän parempi hyökkäyskalusto.
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 13.04.2013 20:26
Mielestäni tuo "nettipeli" on oikeastaan ainut asia mikä tarvitsee jonkilaista parannusta. Ihan sama millä tekniikalla se toimii jos sen muoto pysyy edelleenkin samanlaisena kikkailuna ja uudistukset ovat vain pinnallisia. Ei sillä että hirveästi edes kiinnostaisi tuo Co-op tai vs. pelaaminen, mutta antaisihan se vielä enemmän lisäarvoa täydelliselle pelille jos siitä löytyisi vielä sellainen melkein täydellinen nettimode  ;D

Se on viimeinen asia pelisarjassa, joka tarvitsee parannusta. Toivottavasti co-op tuki pysy yhtä epämääräisenä kuin aina ennenkin, eikä mitään virallista co-op modea ole. Että minua vituttaa kun joka pelisarja pitää vääntää siihen samaan paskaformaattiin. Joka pelissä pitäisi olla co-op, multiplayer, paljon välidemoja, easy-vaikeustaso, paljon tutoriaaleja ja scripattua actionia. Ihan kuin sellaisia olisi jo aivan tarpeeksi. Jospa edes yksi pelisarja jäisi rauhaan.
No en minä tuolla kommentilla mitään noita luettelemiasi asiota tarkoittanutkaan. Päinvästoin, tarkoitin enemmänkin asiota pelin sisällä. Esimerkiksi tuo Covenant systeemi oli hyvä idea, mutta ei lopulta kovin toimiva. Myös tuo lvl-skaala haku pelaajien välillä oli hiukan epämääräinen. Tuossa kivikikkailussa on myös se ongelma ettei tiedä koskaan oikein onko ketään lähimaillakaan tai että näkyykö se oma sign edes kenellekään, "teknisistä" ongelmista puhumattakaan. Itse pelistäkin olisi kiva saada jollain tapaa tietoa pelaajista ja niiden sijanneista yleisesti, eikä vain tyytyä arvuuttelemaan, lopultahan tuossa kävi vain niin että porukkaa pakkautui vain muutamalle alueelle.

Minulla on kyllä vahva usko sihen, että peli julkaistaan tämän vuoden puolella. Peli on kuitenkin jo sillä tavalla keksitty, ettei mitään oikeastaan tarvitse muuttaa. Luotan myös siihen että noista Dark Soulin ongelmista opittiin jo niitä patcheja tehdessä, vaikka peliä viimeisteltäisiin niin paljon kuin mahdollista, niin tuntuu vaan että ei julkaisu voi kovinkaan paljon yli 2014 mennä.
98  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 12.04.2013 20:17
Jos nyt oikein muistan, niin tuolla HD playerin Katsomossa näkyi vielä jonkin aikaa sitten noita maksullisia lähetyksiä.
99  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 12.04.2013 19:22
Mielestäni tuo "nettipeli" on oikeastaan ainut asia mikä tarvitsee jonkilaista parannusta. Ihan sama millä tekniikalla se toimii jos sen muoto pysyy edelleenkin samanlaisena kikkailuna ja uudistukset ovat vain pinnallisia. Ei sillä että hirveästi edes kiinnostaisi tuo Co-op tai vs. pelaaminen, mutta antaisihan se vielä enemmän lisäarvoa täydelliselle pelille jos siitä löytyisi vielä sellainen melkein täydellinen nettimode  ;D
100  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 05.04.2013 21:32
Anaheim nyt vaan on Anaheim, pelanneet nyt aika tiuhaan Dallasia vastaan viime aikona, on kyllä sellanen tunne etteivät he voi noita kaikkia vastakkaisia pelejä voitta. Muista peleista anakin luotan itse tuohon Detroitin rutiiniin sen verran että Coloradon hoitavat, kaksi paskasti pelannutta joukkuetta vastakkain. Detroit ollut paska, mutta Colorado täyspaska, vaikka eihän 2,45 vieraskerroin ei päätä huimaa.
101  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 05.04.2013 08:17
"Yllättäen" otti tuo Edmonton 4-0 turpaansa  :lol: Tosin Phoenix ja Columbus sentään osuivat.
102  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 04.04.2013 23:03
Edmontonille laitoin myös, mutta eiköhän tänään satu se "kaikki putket katkeavat joskus" päivä. Myös pari tuplaa laitoin luottaen ainakin Phoenixiin ja Columbukseen.
103  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 03.04.2013 23:18
Ajattelin pistää jotain läppärivejä, sopiva määrä siihen tuo 5. ottelun kierros.

Muistin että Bostonilla olisi ollut tänään peli, mutta ei ollutkaan. Olisin laittanut Jagrille ainakin yhden maalin, pitää varmaa luottaa Selänteeseen tänään.
104  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 03.04.2013 21:13
Olisi kiva lukea vähän tarkemmin noita tutkimuksen perusteluja.
Lainaus
"Useimmiten kun maanviljely korvasi metästäjä-keräilijän elinkeinon tapahtui ihmisten terveydessä selviä muutoksia: keskipituus pieneni, lapsikuolleisuus lisääntyi, elinikä lyheni, infektiotaudit, raudanpuutosanemia, osteomalasia ja muut luiden mineraalihäiriöt sekä hammaskaries ja kiillevauriot lisääntyivät. Yleisesti ottaen elämänlaatu huononi eliniän samalla lyhetessä. Nykyään on runsaasti todistusaineistoa siitä, että nämä ongelmat johtuivat viljelijöiden pääasiassa viljoista koostuvasta ruokavaliosta."
Kun noita kuolleita lapsia on ollut enemmän, niin kyllähän se keskipituuteen vaikuttaa jos kaikki alle metrin mittaisetkin lasketaan keskiarvoon. Toinen syy on varmaankin myös se että maanviljely on ollut selkeästi metsästystä raskaampaa touhua tuohon aikaan, jolloin ihmisistä tuli enemmän lyhyempiä ja raskasrakenteisempia. Varmasti yksi syy myös tuohon miksi ihmisistä tulee nykyään ainakin pidempiä on se, että harva joutuu rehkimään kasvuiässä samalla tavalla kuin esimerkiski meidän isovanhemmat ja elämään siinä samassa niukemmin.

E: aiheet hiukan harhailee, mutta ei se mitään ;D
105  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 03.04.2013 19:36
Lukko meni juuri 3-1 johtoon Tapparan omalla maalilla, joten ainakin toinen noista varmoista on menossa oikein.

Ässätkin teki juuri 1-0 eli oma veto on kusemassa.
106  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 03.04.2013 18:47
En kyllä ymmärrä tälläistä jokotai kulttuuria, että on pakko vetää jotain liikaa tai ei sitten ollenkaan. Aikamoista mielen heikkoutta jos ei pysty leipääkään syömään kohtuudella vaan on pakko syödä liikaa tai olla syömättä. Mutta kyllähän tämä näkyy kaikessa, että on joku pakko aina ryypätä tai olla ryyppäämättä, pakko polttaa tupakkaa tai olla poltamatta, pakko käydä mäkkärissä joka päivä tai olla käymättä koskaan, pakko harrastaa liikuntaa joka päivä tai olla liikkumatta koko elämä, pakko tehdä työtä tai olla tekemättä jne...

Toisaalta miksi tehdä asioita väärin, kun voi tehdä asiat oikein? Yleensä sellainen keskitien kulkeminen johtaa keskinkertaisuuteen, asiaan jota halveksun ja jota en ainakaan itse aio olla. Mielestäni mieluimmin pyritään täyteen potentiaaliin, kuin vajaavaisuuteen. Mieluimin överit, kuin vajarit. Ihan hyvin voisi sanoa, että aikamoista mielenheikkoutta jos on pakko syödä leipää, mutta enpäs sano, mielestäni elämässä pitää tehdä juuri niin kuin itse haluaa muita loukkaamatta, tästä seuraa luultavasti maximaalinen onnellisuus.  :)
No toi nyt on miten sen haluaa ottaa. Mielestäni enemmän tietynlaisessa junttikulttuurissa eläminen ja määrätietiotoisuuden puute johtaa juurikin sellaiseen keskinkertaisuuteen, ei niinkään elämäntavat. Oli vain tarkoitus sanoa mielipiteeni siitä että en itse ainakaan koe tarpeelliseksi sulkea kaikkia asioita pois elämästäni totaalisesti vastakohdalla. Tottakai joitakin asioita nyt tulee pakostakin vähennettyä nyt iän ja työn yms. myötä esim, pelaamista, mutta en siitä kuitenkaan ikinä lopullisesti aio päästä eroon.

Ehkä se ei ole kiinni siitä, että on pakko jättää kokonaan välistä, koska muuten vetäisi överit. Jotkut vain ovat tehneet tietoisen päätöksen syystä tai toisesta, että jättävät leivän syömättä koska suoraan sanottuna se ei ole sen arvoista. Ja vaatii itse asiassa aika suurta mielenlujuutta skipata kokonaan leipä ja/tai viljatuotteet, koska joka suunnasta niitä tuputetaan ja ulkona on suht hankala syödä jos esim. gluteiinia haluaa välttää.
En itsekään syö leipää kuin harvoin, ehkä pari kertaa kuussa ostan leipäpussin mistä puolet homehtuu. Oli vaan hiukan hassun kuulosta että esim. GBA edellisenä päivänä vetää pussillisen leipää ja sitten seuraavana päivänä jo hylkää leivän totaalisesti jonkin epämääräisen lainauksen perusteella, ilman sen kummempaa omalla tuntemuksella perusteltua päätöstä.
107  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 03.04.2013 18:11
En kyllä ymmärrä tälläistä jokotai kulttuuria, että on pakko vetää jotain liikaa tai ei sitten ollenkaan. Aikamoista mielen heikkoutta jos ei pysty leipääkään syömään kohtuudella vaan on pakko syödä liikaa tai olla syömättä. Mutta kyllähän tämä näkyy kaikessa, että on joku pakko aina ryypätä tai olla ryyppäämättä, pakko polttaa tupakkaa tai olla poltamatta, pakko käydä mäkkärissä joka päivä tai olla käymättä koskaan, pakko harrastaa liikuntaa joka päivä tai olla liikkumatta koko elämä, pakko tehdä työtä tai olla tekemättä jne...
108  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 03.04.2013 17:40
Änäriä on vaa aika vaikea veikata noille varmoille, kun siellä ei varsinaisesti huonoja joukkueita edes pelaa. Muutenkin menee yleensä kivasti ristiin nuo back to back ottelut.
109  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 03.04.2013 17:05
Laitoin tuplana Lukolle ja Jypille.
110  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: Toimiva pleikkari : 27.03.2013 10:42
Mielestäni tuo Contra 4 on muuten vaikeampi kuin Dark Souls. Tosin voi johtua aika paljon pienestä näytöstä ja DS:n huonosta ristiohjeimesta, ainakin DS Litellä oli vaikea oikein erottaa mitään ja muljuavan ristiohjaimen takia kontrolli on aika surkea. Ei ihan paras alusta tuo alkuperäinen DS/DS Lite kyseiselle pelille.
111  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 27.03.2013 10:28
Täytyy sanoa, että uskon Jokerien, Hifkin ja Kalpan lähtevän jo kesälomille. En tosin usko Lukon tai Tapparan suoraan voittoon, vaan jatkoaika voittoihin. Kalpa taas häviää selvästi Ässille.

E: En muistanutkaan että Jypillä on jo 3 voittoa, joten eiköhän Kerhokin lähde jo kesälomille.
112  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 21:13
Joo, kyllähän tuosta sarja vielä saadaan aikaiseksi ja Jukurit kyllä pelasivatkin hyvin. Vetokin piti osittain myös tuomareiden ansiosta. Paikoista vaan sisään niin hyvää tulee.
113  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 16:46
Itse ainakin uskon, että Ilves voittaa ainakin tämän iltaisen matsin vielä aika selvästi sekä myös koko sarjan. Vaikka Jukurit oli ylivoimainen omassa sarjassaan mestiksen mastariksi, niin kuitenkin materiaaliero on suuri.  Enkä pidä edes tuota materiaalieroa suurinpana tekijänä vaan sitä, että Ilves on myöskin voittoputkessa sekä pelannut koko kauden ammattilaisia vastaan. Toisin kuin Jukureiden on ollut helppo mättää maaleja jotain Lekiä yms. vastaan. Muistan vielä senkin ajan kun Kalpa oli liigan heittopussi ja Jukurit mestiksen ylivoimainen mestari, niin tulokset oli luokkaa 7-2 Kalpalle. Tottakai ajat muuttuvat ja toivonkin tasaista sarjaa, mutta en usko että Jukureilla on todellisia mahdollisuuksia 4 voittoon Ilvestä vastaan, kaikki kunnia kuitenkin Jukureille.
114  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 15:47
Israel muuten johtaa 2-1 ensimmäisen puoliajan jälkeen.
  :lol:
115  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! : 21.03.2013 21:07
Toronto vs Sabres 1

Toronto voittanu viimeset kaksi kohtaamista ja alla 4-2 voitto Lightningista.

En nyt ihan tajunnut. Toronto puheesta päätellen ennakkosuosikkisi, mutta veikkasit kuitenkin Sabresia?
Ööö... Tuossahan on laitettu kotivoitto eli 1.
116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 21.03.2013 20:52
Ei tullu tasuria, Lukko sentään voittaa.
117  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 21.03.2013 20:34
HPK muuten sulaa aina viimeisillä minuuteilla.

E: Jyp kaventaa
118  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 21.03.2013 20:25
Nyt vaan Lukko vois pitää tuon johtonsa, ja HPK:lle tasuri, niin hyvältä näyttää.

E: tuo on muuten ollut Lukon taktiikka ollut koko kauden. Vehaselta loistopeli ja 1. kenttä onnistuu, ja jos ei onnistu niin tulee selvä häviö.
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 16.03.2013 01:45
Tekken Tag Tournament - Ogre Stage
We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
En oikein tykkää kummastakaan, SfxT:ssä on parempi Ogre theme.

Ski or Die - Downhill Blitz
Resident Evil 2 - Save Room Theme
Mielestäni todella hyvä tunnelman luoja tuo RE2

Streets Of Rage 2 - Stage 1-1
Secret of Mana - Title
Aika heikkotasoinen pari, ylempi käy tylsäksi suht nopeasti vaikkakin on hyvä melodia, kun taas alempi nyt on vaan "Title"

Crysis 3 - Memories
Journey to Silius - Stage 2
Ehkä tuo Crysis on olevinaan jollain tapaa kaunista.

Deus Ex: Human Revolution - Everybody Lies
Mass Effect - Uncharted Worlds
No comments.

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
Serious Sam 3: BFE - Hero (Instrumental)
Molemmat ihan hyviä

The Legend of Zelda: Majora's Mask - Giants' Theme
We Love Katamari - Katamari On The Swing
No huhhuh... tekisi mieli jättää tässä kohtaa äänestämättä, mutta menkööt vaikka Majoralle.

Dustforce - Cider Time
Suikoden II: Reminiscence

Killer Instinct - Title Theme
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss
Tuosta Killer Instinct teemasta ei vaan jää mitään mieleen.

Metroid Prime - Phendrana Drifts
Ni No Kuni - World Map
Kuulostaa tutulta jo jostain aikaisemmasta, mutta silti parempi.

Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
Batman - Streets of Desolation
Molemmat aika meh.

The Unfinished Swan - The Watchtower
Cave Story - Moonsong
Mielestäni tällainen musiikki on hyvää sinfoniaa. Cave story taas on vähän tuollaista liirumia, ihan kivaa kuitenkin.

Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald - Mt. Chimney/Sky Pillar
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night

Turrican 2 - The Wall
Skies of Arcadia - Title
Mielestäni tuollainen sinfonia title screen musiikki kuulostaa hienolta sen pari kertaa, mutta turrican on lopulta parempi kappaleena ja biisistä jää enemmän käteen, jos näin voi sanoa.

Frozen Synapse - Triumph
Metal Gear Solid - Enclosure
Frozen Synapse aukenee ehkä hitaasti, mutta kiva ja rauhallinen biitti.

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Staff Roll
Mega Man 9 - Tornado Man
Tornado Man on hyvä. Eihän noissa Zelda viisuissa mitään vikaa ole, mutta tuollainen kokoelma ei vain sovi tämän visailun luonteeseen.

Commando (C64) Theme
Tomb Raider - First Battle
Rob Hubbard on ollut kyllä edelläkävijä

The Witcher 2 OST - Coastal Tavern
Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita
En tykkää tästä Castlevanian kappaleesta ja se jos mikä on harvinaista. Tavern on mielestäni parempi sävellys vaikka ei mikään ihmeellinen olekaan.

Gravity Rush - Pleasure Quarter
The Elder Scrolls V: Skyrim Main Theme
Morrowind theme kuitenkin on parempi. Tuo Gravity Rush on sellaista musiikkia mitä en oikein jaksaisi minuuttiakahta pitempään kuunnella.

Mega Man Zero - Zero's Theme
La-Mulana - Good Night Mom
Tuo Zero theme on sama kuin X:ssä, tosin vähän pidennetyllä riffillä ja heikommilla soundeilla sillä kyseessä on GBA versio.

Super Metroid - Upper Brinstar
Air Combat - Head First
Olen kuullut remixeja tosta Air Combatista, ensimmäistä kertaa kuulen alkuperäisenä.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Final Fantasy XIII-2 - Full Speed Ahead
Molemmat yllättivät positiivisesti, musiikki nyt on ainut hyvä asia nykypäivän Final Fantsuissa. Tuosta Silent Hillistä tulee mieleen joku J. Karjalaisen renkutus, siis positiivisessa mielessä vaikka en J. Karjalaista kuuntelekaan.

Hotline Miami - Hydrogen
Nintendo World Cup - Match 6
Kiva teknomeininki

Final Fantasy VII: Prelude
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
Olen aina tykännyt tuosta preludesta, olkoot sitten mikä versio tahansa vaikka tosin löytyy levyltä parempiakin kappaleita

Diddy Kong Racing - Spaceport Alpha
The Last Ninja 2 - Central Park
En muistanutkaan että tuo alkuperäinen versio tästä biisistä on näin kova. Ei tuo DKR biisi huono ole, mutta Central Park pysyy tuoreena päätyyn asti.

Final Fantasy VI - Shadow's Theme
Rayman Origins - Food World Inferno
Hyvä yritys tuo Rayman  :lol: , mutta tällä kertaa sattui liian kova vastus.

Dark Souls - The Ancient Dragon
Journey - Apotheosis
Hävettää kyllä myöntää, että nuo Souls pelien musiikit eivät omaan korvaan kuulosta oikein miltään ihmeelliseltä, muutenkin aika tunkkaiset soundit.

The King of Fighters XIII - Arashi no Saxophone 5
Xenoblade Chronicles - Main Theme
Noissa fightereissa ei niin hirveasti ole hienoja kappaleita. Tuo KOF biisi ihan hyvä, mutta toinen on hienompi sävellys.

Splinter Cell: Chaos Theory - The Lighthouse
Perfect Dark - Chicago
Vaikea valinta, molemmissa on omanlaisensa tunnelma. Tykkäsin kuitenkin enemmän tuosta Chicagosta, sillä The Lighthouse loppua kohden huononee. Tosin sekin johtuu siitä, että pelissä tulee varmaankin joku danger kohtaus.

Double Dragon Neon - Countryside 1
Klonoa 2 - Maze of Memories
Biisissä mennään eikä meinata

Mystical Ninja Starring Goemon - Theme of MYSTICAL NINJA
Rise of the Robots - Supervisor theme
Mystical ninja kuulostaa enemmänkin joltain anime popilta

Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
Jets 'n' Guns - Shop Music
Siis tuo Rising biisihän on loistava... ennen kuin vokalisti avaa suunsa  :/
Toivottavasti ei ole mikään yleinen suuntaus tulevaisuudessa, että pelimusiikeissa on laulua, vieläpä jollain keskinkertaisilla vokalisteilla.
120  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 15.03.2013 22:21
Jos jo sen itseään kiinnostavan alan ensinmäinen "paskavaihe" hajottaa päätä, niin voihan siinä miettiä että onko se sittenkään välttämättä edes se oikea unelma-ala.

Tämä on nykypäivää. Valmistuneet haluavat suoraan johonkin helvetin esimies hommiin tai asiantuntijaksi. Täysin absurdia ja nämähän jantterit nauretaan heti työhaastattelusta ulos.
Minusta tässä tapauksessa koulutusjärjestelmässä on vikaa. Jos on valmistunut yliopistosta, pitäisi olla valmiudet parempiin hommiin kuin amislaisella. Aina ja oletusarvoisesti. Jos koulut eivät anna sellaista työntekijämateriaalia joka kelpaa yrityksille, vika on kouluissa. Jos tämä tarkoittaa parempaa teoriaa, koulujen/opinto-ohjelman pitää sitä tarjota. Jos tämä tarkoittaa enemmän käytännön kokemusta koulun/opinto-ohjelman pitää sitä tarjota. On aivan naurettavaa että opinto-ohjelma tarjoaa ammattinimikkeen, mutta ei valmiuksia toimia ammatissa.

Kouluille tarvitaan enemmän kilpailua. Koulujen pitäisi taistella siitä, että opiskelijat pääsisivät omalle alalle ja pohjaa korkeammalle töihin valmistumisen jälkeen. Tämä on tärkein osa-alue kuinka kouluja pitäisi arvostella.

Nykymeininki kannustaa koulun ottamaan mahdollisimman paljon opiskelijoita sisään ja saamaan ne mahdollisimman nopeasti ulos. Muulla ei koululle ole käytännön merkitystä. Ja tämähän ei ole millään tavalla mittari hyvälle koulutukselle.
Nykypäivänä pitäisi myös tajuta ettei kaikille riitä näitä esimies tai asiantuntijan hommia. Myös teoriaa arvostetaan liian pitkälle, päntätään vaan diipadaapaa kirjoista ja loppujenlopuksi ei osata käyttää omia aivoja, sillä joku on jossain kirjassa selittänyt miten homman pitäisi hoitua. Jos oikeasti haluaa edistyä urallaan niin pakko se on sieltä pohjalta aloitettava ellei ole hyviä suhteita. Mielestäni tuota "pohjaa" pitäisi arvostaa enemmän ja ymmärtää se mahdollisuutena sekä velvollisuutena, tosin se on vaikeaa tällaisessa rahataloudessa missä arvostetaan enemmän päätöntä hakkaamista kuin luovaa päättelyä.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines