Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 19
151  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 28.11.2012 19:14
Mielestäni Cyrus kiteytti hyvin noita asioita. Ihmiset ovat loppujenlopuksi yksilöitä perustarpeiden tyydyyttymisen jälkeen, ruoka, jne. Vertaukset Aasian työkulttuuriin kuulostavat aika absurdeilta, kun Aasia on suhteellisen iso alue ja lähempääkin löytyy vertailukohtia. Suomessahan palkat ovat Euroopan keskitasoa pienemmät ja verotuskin kireämpää. Muutenkin eriarvoistuminen on jo pidemmän aikaa kehittynyt työpaikkojenkin sisällä, kun yritykset käyttävät paljon vuokratyötä ja valtio/kunnat tukityöllistävät ettei tarvitsisi maksaa oikeaa palkkaa. On myös paljon yrityksiä, jotka odottavat työntekijöiltä ihmeitä ja 100% antaumusta sillä riistopalkalla. Tottakai on myös näitä ihmisiä jotka tyytyvät "loisimaan", täytyy myös muistaa että tässäkin asiassa ihmiset ovat eri asemissa. Joku vähään tyytyvä yksineläjä voi helpohkostikin pärjätä tuolla 400e vuokran jälkeen, mutta mitäs sitten jos on vaikka lapsia elätettävänä tai muita kuluja?

Tuosta eilisestä keskustelusta voisin todeta, että sillä vihreiden naisella (en muista nimeä) oli mielestäni hyvät pointit siitä että vanhemmat käytännössä opettavat lapsilleen asenteillaan mitkä ovat sitä "paskaa" mitä ei kannata tehdä. Eduikseen mielestäni esiintyivät myös Ihalainen, Sarasvuo ja se Hesburger yrittäjä. Monet muut tuntuivat vain hakevan sellaista vasemmisto-oikeisto vastakkainasettelua.
152  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.11.2012 12:51
En tiedä mikä versio sinulla on pelistä, mutta ainakin tuo X360 versio on 2:lla DVD:llä, se yksi cd on soundtrack. Peli saattaa vaikuttaa lyhyemmältä kuin se onkaan tuon lopun takia, kun tuo viimoinen chapter on aika lyhyt noihin muihin verrattuna. Lore on kyllä ihan järetön tässä pelissä, siis positiivisessa mielessä. Tunnelma ja karttasuunnittelu otti kyllä takapakkia ykkösosasta, kaikessa muussa mielestäni mentiin eteenpäin, tosin tässä alkemia tuntui aika turhalta. Tykkäsin todella tuosta tarinan toteutuksesta, sillä pelaaja käytännössä pakotetaan pelaamaan peli ainakin kahdesti läpi. Toisin kuin ensimmäisessä missä tarina ei kovinkaan olellisesti muuttunut pelin sisällä valinnoista riippumatta. Tässäkin mielessä peli ei kovinkaan lyhyt ole, sillä sitä uudelleenpeluuarvoa oikeasti on.
153  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" : 08.10.2012 22:53
Joo, oli kyllä aikamoista paskaa ja hömppää. Muutenkin leffan idea meni ohi kovaa ja korkealta. Jonain parodiana tästä olisi voinut tullakin jotain, mutta tällaisena "vakavamielisenä" ei mitään järkeä. En todellakaan jaksanut katsoa leffaa alusta loppuun, mutta päällimmäisenä jäi mieleen nämä "historia" kohtaukset esimerkiksi se missä nuori Mannerheim on hautajaisissa suunnilleen jossain Lacosten poolopaidassa, WTF? Muutenkin tämä kohu on mielestäni aika liioiteltua, en tunne oikeastaan yhtään tuttavaakaan ketä tämä mustamannerheim kohu olisi jollain tavalla edes liikuttanut, tottakai jotkut siitä on jotain maininnut tai vitsiä vääntänyt, mutta ei sen enempää. Tottakai internet onkin ihan oma lukunsa, mutta ei sitäkään mihinkään muhammedkiihkoon oikein voi rinnastaa.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 23.09.2012 16:07
Se blighttownin nakupelle invaderi on muuten tietokone. Pelissä on myös muutama muukin paikka jossa tulee tietokoneen ohjastama invaderi.
155  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 09.09.2012 16:42
Kisa oli Kimille huono, mutta tulos (5) hyvä. Tuolla vauhdilla ja ajolla oli ihme että edes noin korkealla. Ei tainnut lähdön jälkeen olla muuta kuin ohitettavana.
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 05.09.2012 01:06
Tuo dlc on vissiin pistetty melkeinpä pelin loppuun, ei ole kyllä mitään hajua onko peli pakko aloittaa alusta vai tuleeko alue suoraan pelattavaksi. Jokatapauksessa tuo varmaan tarkoittaa sitä, että tulee olemaan enemmän haastetta kuin se jos dlc löytyisi pelin alkupuoliskolta. Toisaalta tuo 10h kuulostaa aika vähältä jos kaikki kuolemiset on laskettu mukaan, mene ja tiedä.
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 21.08.2012 02:16
Veikkaisin että lisäosaan pääsee ihan pelin sisältä, samaan tyyliin kuin se pesän munasiirto tai se taidemaalaus Anor Londossa. Muutenkin on pelimaailmassa tuntui olevan pari sellaista estettyä reittiä joiden takanta saattais löytyä joku uusi alue. En kyllä ole sen kummemmin itsekään perehtynyt, heitin vaan mututuntumalla.

Taisin itse pelata jotain 200h ennen kuin lopetin, en tainnut saada edes kaikkia trophyja, kun jäi pari miraclea saamatta. On tuo kyllä sellain aika hieno peli, että se säilyttää sen mielenkiinnon vaikka kaikki on tavallaan nähty jo moneen kertaan. Peli voisi olla vieläkin pitkäikäsempi jos tuo pvp/online- toimisi fiksummin ja paremmin tai olisi jokin erillinen pvp- mode, tuo on vaan tällä hetkellä aikamoista säätöä. Tuo covenant homma oli ihan kiva idea, mutta niitä oli mielestäni liikaa. Pitää nyt odotella sitä DLC:tä, että pääsee koluamaan uusia paikkoja.

Sanotaan nyt vielä, että en ole pitänyt tätä niin tajunnanräjäyttävänä pelinä, sillä pelissä on paljon Demon's Souls kierrätystä ja ongelmia. Ehkä se kolmas kerta toden sanoo.
158  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: The Expendables 1 & 2. Parasta viihdettä. : 17.08.2012 16:39
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012081715965855_vi.shtml
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 17.06.2012 17:57
Bloody Tears

Aika paljon pelimusiikkia kuunnelleena, niin äänestyksessä oli paljon sellaisia biisejä jotka tavallaan vetivät minut pelimusiikkien maailmaan. Näin omaan korvaan nämä tunnetuimmat teemabiisit jne, eivät enää oikein iske, sillä ne parhaimmat biisit ovat löytyneet aina sieltä pinnan alta.
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 22.05.2012 21:25
Onpas heikkoa kamaa, mutta joo samapa tuo.

Mega Man 2 - Dr. Wily's Castle
Castlevania SOTN - Lost Painting

Lost painting on kyllä hieno kappale, tosin ehkä vähän yksitoikkonen.

Giana Sisters Theme
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony

Äänestän Giana Sisters, koska se on kuitenkin Huelsback:n sävellys vaikkakin ei läheskään yhtä hyvä kuin turricanin biisit.

Portal - Still Alive
Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears

Bloody Tears on vähän samantyylinen kappale kuin Wily's Castle. Alkuun tosi kova, mutta muutamien kertojen jälkeen lopahtaa todella pahasti.

Metroid Prime - Menu Select
Assassins Creed 2 - Venice Rooftops

Diablo 1 & 2: Tristram Village
Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)

Äänestän tätäkin sen takia, koska se on Uematsun sävellys.

Doom - Level 1
Street Fighter II - Guile's Theme

Quake II - Descent Into Cerberon
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon

MORTAL KOMBAAAT!!!!
Metal Gear Solid 2: Main Theme

Äänestän nyt Mortal Kombatia kun se kuitenkin häviää, MGS 2 teema on kyllä parempi vaikka sitä ei esim pysty soittamaan MM-kisoissa taukokappaleena toisin kuin Mortal Kombatia.
161  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 18.05.2012 15:34
Vehanen on voittava maalivahti ja isojen pelien mies, eikä mikään imuri ratkaisupeleissä johon suomen pelit on useana vuonna kaatuneet. Varmaa työskentelyä viime kisoissakin ja tuloksena maailmanmestaruus.
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 04.05.2012 01:20
Pääsin eilen tämän pelin ensimmäistä kertaa läpi, ehkä hiukan kaksijakoiset fiilikset tällä hetkellä. Tuo kolme chapteria on mielestäni aika vähän kun vertaa esim ensimmäiseen witcheriin, tosin ehkä tämä on parempi systeemi kuin ensimmäisessä osassa, koska nyt peli pitää oikeasti vetää ainakin kerran uudestaan, että saa jotain selvyyttä tuosta Scoiatel (tai Roche) juonesta. Nuo pahikset eivät ehkä olleet yhtä karismaattisia kuin ekassa Witcherissä ja muutenkin aika paljon tollasia mitäänsanomattomia hahmoja viljelty tuonne, mutta muuten aika hyvin päähahmoille on tarinaa. Valinnoilla ei tässä pelissä ehkä ole niin paljoakaan väliä, sillä aika moni asia jää muutenkin mysteeriksi. Hiukan ihmetytti ettei juonellisia viittauksia ensimmäiseen peliin ollut melkeinpä missään.

Pelimekaniikassa ärsytti se ettei tämä xbox versio käytännössä ollut enää mikään naksuttelu eikä mitään tarkkoja ajoituksia vaadittu noiden "combojen" suorittamiseen.
163  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 24.04.2012 01:00
iMacGyver
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras tasohyppely : 29.02.2012 07:45
DK

säälistä
165  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 16.02.2012 23:45
Pokerihan on pellelajien äiti, samaa sarjaa Counter Striken ja lumilautailun kanssa.
166  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 15.02.2012 22:14
Saa kyllä syyttää itseään jos tulee talviliikunnassa kylmä. Aika samanlaistahan toi juoksu on vuodenajasta toiseen, tosin eipä tuo lenkkarien pito nyt talvella ole ihan samaa luokkaa kuin noissa vapaa-ajan kengissä, mutta ei se minua ainakaan haittaa kun en missään jäisellä pyri juoksemaan ellei sitten vakioreitit ole jäässä.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras tasohyppely : 13.02.2012 17:52
Super Mario 64
Mega Man 2
En ole koskaan ymmärtänyt Super Mario 64:n arvostusta. Tyhjä ja hengetön peli, ei mitään ihmeellistä.

Donkey Kong Country
Crash Bandicoot 2
Ei ole kyllä paras DK, mutta eipä ole crashikaan.

Super Meat Boy
Super Mario World
Vapaamatkustajan aika pudota.

Super Mario Bros. 3
Banjo-Kazooie
Paras Mario
168  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 30.01.2012 11:25
Osaisko kukaan heittää mitään suht input lagitonta telkkaria näistä nykyisistä myynnissä olevista malleista, hintahaarukka voisi olla joku 500-1000 ja kokoa pitäisi olla vähintään 42- tuumaa, mielummin lcd kuin plasma.
169  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 23.01.2012 06:57
En käynyt äänestämässä ja ihan hyvä vaan, mutta nyt toisella kierroksella varmaan menen.
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: TK:n taktinen pelikisavisa : 22.01.2012 07:48
Mikäs tää tällänen on, no heitetään kun vielä kerkeää.

Final Fight
Homeworld 2
Duck Hunt
Wizard and Warriors
Resident Evil 2
Zoo Tycoon 2
Vib Ribbon
Crash Team Racing
Final Fantasy IX
Streets of Rage
Bioshock
Morrowind
Zoo Tycoon 3
Jurassic Park The Game
Action 52
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.01.2012 07:31
Toi peli oli kyllä aika surkea, ei mitään tekemistä Castlevanian kanssa ja jos peli olisi ollut hyvä, niin tämänkin seikan olisi unohtanut, mutta peli ei vaan ollut missään vaiheessa kovin miellyttävää pelattavaa. Saisivat tuoda vaikka ne DS:n Castlevaniat HD:na Liveen ja Storeen, niin olisi jotain hyviäkin vanioita kotikonsoleilla.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet : 18.01.2012 00:52
Enpä oikeastaan odota mitään, varmaan uusi änäri ja Sf X tekken ovat ainoat mitkä kiinnostavat, mutta eipä tuo vähäinen odotus välttämättä poista niitä muidenkin pelihankintojen mahdollisuksia joita varmasti tulee. Nykyään vaan tulee aika laiskasti seurattua koko pelialaa ja sen tarjontaa etukäteen, niin pelihankinnat on sellaisia havahtumisia "onks tääkin jo julkaistu" tjsp. Jotkut kunnon HD remaket olisivat kyllä kivoja joistain vanhoista  PS1 ja PS2 peleistä, mutta varmaan turha toivo. Jos jotain uusia konsoleja tänä vuonna julkaistaan, niin en todellakaan ole niitä ihan heti ostamassa varsinkaan jotain nintendoa.
173  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Maailmanloppu 21.12.2012 : 06.01.2012 17:36
Kyllähän tuollainen suht nopea maailmanloppu on teoriassa ja käytännössäkin mahdollinen, jos vaikka musta-aukko sattuisi syntymään tähän galaxiin ja lähelle maan kertorataa mikä sitten repisi maapallon  hetkessä kahtia.
174  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Miehenä olemisen taito - virallinen topic kaikelle miehisyyteen liittyvälle : 04.01.2012 20:08
Parran vedän höylällä kerran viikossa. Ei vaan oikeen tunnu mukavalta tuo leuan alla kasvava parta jos sen pituus ylittää sen puoli senttiä, pieni sänki on ihan jees eikä sitä partaa taas kehtaa raastaa höylällä jos se on joku millin sänki.

Niin ja todetaan vielä, että aika vähän sillä karvalla on merkitysta miehisyyden kanssa, olkoon sitä sitten paljon tai ei yhtään.
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 18.12.2011 03:15
Ei minullakaan nuo apuri npc:t ole koskaan kuolleet tietokoneen iskuihin, mutta varmaan 4 apuria olen tappanut itse vahingossa, yhden kyllä uhrasin sille Bolethialle vai mikä lie. Varsinkin jos on joku destruction maagi tai jousiampuja, niin aika helposti ne saa vahingossa tapettua. En kyllä enää jaksa noita apureita palkata, kun sneikkalija tyypillä noista alkoi kyllä lopussa olemaan enemmän harmia kuin hyötyä, ne nimittäin paljastaa aika helposti vihollisille vaikka niille antaisikin jotain sneaking kamaa. Kyllähän niiltä joiltain tuli välillä ihan hyvää juttuakin ja oli kyllä ihan hyvää vaihtelua siihen ensimmäiseen tuppisuuhun. Kannattaa ottaa apuriksi joku maagi, kun ne tekee aika hyvää dmg ja niiden taikamittari on vissiin loputon tai ainakin tuntuu siltä.

Yritin kyllä alkuun tehdä tästä omasta hahmostakin pelkkää maagia, mutta se sitten jäi kun ei oikeen tuo destruction ollut kovin tehokasta muutenkin oli aika paskaa yrittää pelata alussa ilman kunnon defenseä jollain maagin kaavuilla.
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim : 12.12.2011 20:00
Oliko muuten Thieves Guildissa joku tyyppi jonka kautta sai bountyt pois? En ainakaan ole tullut vastaan.
Ei tietääkseni, ainut mahdollisuus vissiin on vain lahjoa vartija, mutta sekään ei poista boyntya.
177  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 12.12.2011 19:49
Äänestän aika varmasti Niinistöä jos jaksan mennä edes äänestämään. Eihän näissä vaaleissa käytännössä voi muuta valita kuin sen pienimmän pahan joten siihen nähden aika selvä valinta tällä hetkellä tuo Niinistö vaikka puolueesta en niin välitäkään. Mielestäni Soini ei ole edes tosissaan yrittämässäkään pääsyä presidentiksi ja Väyrynenkin pääsi ehdokkaaksi kun kukaan muu ei kehdannut Keskustasta lähteä mukaan. Lipponen taas on varmaan se kaikista oikestolaisin demari joten en näe hänellekään mitään mahdollisuuksia ja vielä kun Halonenkin oli demari niin mahdollisuudet ovat vielä pienemmät uuden demarin valitsemiseksi. Sitten tulee nämä Rkp:n, KD:n ja Vasemmistoliiton ehdokkaat joissa jo puoluekanta estää niiden ehdokkaiden äänestamistä. Periaatteista jotain vihreiden Haavistoa voi aina äänestää, mutta hänestäkin paistaa läpi se perusvihreä ajatusmaailma "pelastetaan maailma ihmeillä".

Eli aika varmasti äänestän Niinistöä, mutta toisella kierroksella tilanne voi olla sitten eri jos sinne asti päässään. Tottakai riippuu siitäkin kuka siellä olisi vastassa. Soinia voisin äänestää mutta jotain Arhinmäkeä en.
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.12.2011 16:50
Uusi "Diablo" traileri.



Siis hyi helvetti.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 06.12.2011 06:32

Maagi-koulussa tekisi mieli käydä pyörähtämässä, mutta kannattaako sinne mennä jos oma hahmo käyttelee miekkaa ja kilpeä päätyönään ja siinä sivussa käyttää melko onnettomia taikoja, lähinnä itsensä parantamiseen? Nauraako ne maagit tälläisen kaverin pellolle?  :)
En tiedä vaihteleeko nuo vaatimukset hahmon mukaan, mutta itellä piti vaan näyttää adept tason destruction taikaa, jotta pääsi sisälle ja nuo tehtävät on aika saman tyylisiä kuin muuallakin, eli hoituu varmaan yhtä hyvin tai jopa paremmin noilla melee tyypeillä niden suorittaminen.
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 05.12.2011 08:21
Joo toi ruoan laitto on kyllä aika turhaa hommaa varsinkin kun kaikki mitä valmistaa on jotain " restore health 5-10".

Ekaa kertaa tuli vastaan tollanen tehtävän rikkova bugi, pitäis käydä raportoimassa tehtävän antajalle, mutta tyyppi makaa siellä kuolleena ja joku vartija bugittaa siinä sen vieressän eikä tehtävä päivity millään. Muutenkin näitä bugeja ja wtf hetkiä on alkanut ilmaantua, jotkut on kyllä ihan hauskoja. Kerran satuin meneämään yhteen random bunkkeriin jossa ne tyypit hyökkäsivät vain hevoseni kimppuun ja sitten kun ne sen tappoivat, niin minusta ne eivät olleet kiinnostuneita, vaikka kuinka niitä hakkasin sen jälkeen. Nuo lohikäärmeetkin käyttäytyvät välillä hiukan ihmeellisesti kun välillä jäävät vain lentelemään sinne yläilmoihin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines