Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 431247 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #930 : 03.03.2014 19:48 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei voi käsittää miten Putin on antanut tilanteen kärjistyä näin lähelle eskaloitumista, varsinkaan kun mahdollisen konfliktin suurin kärsijä tulee olemaan Venäjä itse. Jos muu maailma lopettaa öljyn ostamisen, Ukraina sulkee kaasuhanat Eurooppaan ja jenkit EU:n kanssa kehittää jonkinlaisen globaalin ostoboikotin/kauppasaarron, niin eipä Venäjäkään sotakonettaan ja maan taloutta pysty kovin pitkään pyörittämään. Niin tyhmä Putin ei voi olla, että lähtisi jonkun NATO-maan kanssa sotimaan, joten ei Venäjällä ole kuin hävittävää tässä. 

On näköjään itärajallakin rautaa valmiudessa...:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288660963142.html

tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #931 : 03.03.2014 19:57 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo ehkä eniten tässäkin tapauksessa ihmetyttää tuo ihmisten myöhäinen herääminen, ihan kuin se Venäjä/Putin huvikseen sitä sotakalustoaan miljardeilla euroilla uusisi. Toisekseen nuo Putinin mafiakytkökset on ollut jo tiedossa jo hänen ensimmäisestä presidenttikaudesta lähtien. Toisaalta on myös naivia uskoa, että Venäjän kaltaista maata voisi täysin rehellisin keinoin hallita.

Samalla tavalla tuo Ukrainan tilanne voi tapahtua täällä suomessakin lähitulevaisuudessakin, kun tarpeeksi myydään maata ja omaisuutta venäläisille, niin tottakai samaa omien kansalaisten suojelemista voidaan käyttää syynä tännekin hyökkäämiseen. Sinänsä tässäkin "konfliktissa" ongelma on myös siinä, että suurin osa ihmisistä on ihan puolueetonta ja rauhaa rakastavaa kansaa, niin jos Venäjä päättää hyökätä niin kaikki sivullesetkin ja puolueettomat joutuvat valitsemaan puolensa.

Niin ja Stubb on aina ollut pelkkä tyhjää toimittava luuseri jolla ei ole koskaan ollut mitään oikeaa sanottavaa mistään.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #932 : 03.03.2014 20:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili
No joo ehkä eniten tässäkin tapauksessa ihmetyttää tuo ihmisten myöhäinen herääminen, ihan kuin se Venäjä/Putin huvikseen sitä sotakalustoaan miljardeilla euroilla uusisi. Toisekseen nuo Putinin mafiakytkökset on ollut jo tiedossa jo hänen ensimmäisestä presidenttikaudesta lähtien. Toisaalta on myös naivia uskoa, että Venäjän kaltaista maata voisi täysin rehellisin keinoin hallita.

Samalla tavalla tuo Ukrainan tilanne voi tapahtua täällä suomessakin lähitulevaisuudessakin, kun tarpeeksi myydään maata ja omaisuutta venäläisille, niin tottakai samaa omien kansalaisten suojelemista voidaan käyttää syynä tännekin hyökkäämiseen. Sinänsä tässäkin "konfliktissa" ongelma on myös siinä, että suurin osa ihmisistä on ihan puolueetonta ja rauhaa rakastavaa kansaa, niin jos Venäjä päättää hyökätä niin kaikki sivullesetkin ja puolueettomat joutuvat valitsemaan puolensa.

Niin ja Stubb on aina ollut pelkkä tyhjää toimittava luuseri jolla ei ole koskaan ollut mitään oikeaa sanottavaa mistään.

Se tässä onkin niin ihmeellistä, kun tavallinen kansa kyllä on tajunnut homman jujun kokoajan, mutta poliittinen johto elää jossain omassa kuplassaan. Halla-aho tosiaan tuosta maan myymisestä kommentoi jotain samansuuntaista. Venäjähän voisi tehdä ihan hyvin aseettoman vallankaappauksen Suomessa, riittäisi kun pari miljoonaa muuttaisi tänne ja äänestäisi omat miehet johtoon. Silti ei tota maan myymistä mun mielestä muuten pitäisi rajoittaa, mutta ongelma on siinä etteivät Suomalaiset saa ostaa Venäjältä maata.

Täytyy tosin myöntää että Krimillä oikeasti enemmistö haluaisi kuulua Venäjään ja Venäjän laki tosiaan velvoittaa suojelemaan kansalaisiaan myös rajojen ulkopuolella. Se tässä toisaalta on epäselvää mikä ja kuka niitä venäläisiä uhkasi siellä Krimillä. Tietääkseni laukaustakaan ei ole ammuttu eikä ketään uhkailtu, ennen armeijan saapumista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #933 : 03.03.2014 20:17 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Monet venäläisten maakaupat ja investoinnit ovat vain sitä Venäjän valtiolta kavalletun rahan pesua, minkä takia tuo maakauppojen rajoittaminen olisi ihan perustelua. Tuollainen vastavuoroisuus säätö jossain maakaupoissa on mielestäni aika outoa, sillä eihän kukaan täysjärkinen suomalainen nyt haluaisi sieltä maata ostaa. Tuntien venäläisten tavat, niin se maapläntti jonka ostat voi ihan hyvin kuulua seuraavana päivänä vaikka jollekin random Igorille.

Ja aiheeseen vielä sen verran, että tuo uhkavaatimus on nyt kuitattu "hölynpölynä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #934 : 03.03.2014 20:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Se tässä toisaalta on epäselvää mikä ja kuka niitä venäläisiä uhkasi siellä Krimillä. Tietääkseni laukaustakaan ei ole ammuttu eikä ketään uhkailtu, ennen armeijan saapumista.

Juuri tämä. Kenelläkään (edes Ukrainan venäläisillä) ei tunnu olevan mitään tietoa/todisteita mistään venäläisten kiusaamisesta, mutta tankeilla ollaan vissiin menossa tarkastamaan tilanne.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #935 : 04.03.2014 14:06 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Suomen tulisi liittyä NATOon. Baltian maat olisivat juuri nyt perse hiessä jos eivät olisi NATOssa.
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #936 : 04.03.2014 14:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kiinnostaa nähdä, että mitä mieltä suomalaiset ovat Natoon liittymisestä jahka saavat seuraavan gallupin aikaan. Voi olla, että kuppi alkaa kallistumaan siihen suuntaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #937 : 04.03.2014 17:00 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Suomen tulisi liittyä NATOon. Baltian maat olisivat juuri nyt perse hiessä jos eivät olisi NATOssa.
Tärkeämpää kuin NATOon liittyminen, on Puolustusvoimien rahoituksen nostaminen takaisin uskottavan puolustuksen vaatimalle tasolle. Kertausharjoitukset normaalille tasolle, vanhentunut kalusto joko modernisointiin tai korvattaviksi, keskustelut käyntiin Ruotsin kanssa Suomen seuraavasta hävittäjähankinnasta jne. Hornetit vanhentuvat ensi vuosikymmenellä, ja niiden korvaaminen vie prosessina vähintään vuosikymmenen verran aikaa.

Venäjä on kuin satunnaisia alkoholiraivareita saava suuruudenhullu ja rikas naapurinsetä. Toimeen sen kanssa pitäisi tulla, mutta mitenkään ei sen ajatuksia ja päähänpistoksia voi varmuudella ennakoida. Kaikkeen pitää varautua, ja se on sääli. Mieluummin ei sotaa koskaan, mutta kun naapurivalta on suurundenpäiviään haikaileva oligarkkien pyörittämä korruptiopaise, niin mitä tässä muutakaan voi kuin olla valmiina yllätyksiin.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #938 : 04.03.2014 17:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili En tiedä onko ne itärajan miinat jo kaivettu ylös ja tuhottu, mutta nyt olisi entistäkin enemmän syytä jättää ne paikoilleen ja heittää Ottawan sopimuksella vesilintua. Alunperinkin ihan typerä päätös luopua niistä.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #939 : 07.03.2014 09:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.taloussanomat.fi/media/2014/03/05/selvitysmies-lehtien-arvonlisavero-viiteen-prosenttiin/20143211/135
Lehdistötukea pitäisi nyt saada.

Lainaus
Viitanen kantaa huolta media-alan työpaikoista.

– Irtisanomisia on aivan liikaa. Jos kotimainen laatujournalismi korvautuu ulkomaisella klikkaussisällöllä, se ei tuo meille yhtään työpaikkaa eikä veroeuroa, Viitanen sanoo.

Miten niin "jos korvautuu"? Sehän on korvautunut jo vuosia sitten.
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #940 : 10.03.2014 16:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.talouselama.fi/uutiset/romanit+pesivat+pyykkia+uimahallissa++hu+haadosta+seurasi+syrjintasoppa/a2237106

Kerjäläiset pesee pyykkiä uimahallissa ja rikkovat yleisiä sääntöjä toistuvasti - heitetään ulos. Kukkahattutäti huutaa "SYRJINTÄÄ!".
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #941 : 10.03.2014 17:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pitäisi järjestää oma pyykinpesuvuoro uimahalliin romaneille, niin ei tulisi tälläisiä ongelmia. Esimerkiksi joka lauantai klo 10-12 uimahallin pesutilat olisi varattu romaneille pyykinpesuun.

Nythän jo varataan uimavuoroja joissain uimahalleissa uskonnon/sukupuolen mukaan, joten eiköhän tämä olisi ihan järjestettävissä.

tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #942 : 10.03.2014 19:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nazihalli. Eihän siellä saa nykään isät mennä tyttölastensa kanssa edes suihkuun.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #943 : 07.04.2014 11:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kovasti povaavat Vapaavuoresta seuraavaa pääministeriä. IS muisti sentään artikkelin loppuun listata Vapaavuoren rötösluettelon, kun tuppaa tuo kovin usein unohtumaan mieheltä itseltäänkin.

Lainaus
Vapaavuoren pahin vastustaja taitaa lopulta olla Vapaavuori itse. Hymyttömän katujätkän imago voi olla joillekin kokoomuslaisille liikaa. Lisäksi hänellä on lastinaan rikollinen menneisyys. Juuri 49-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Vapaavuori sai vuonna 1983 nuorena henkilönä tehdystä pahoinpitelystä puolitoista kuukautta ehdollista vankeutta. Vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin 60 päiväsakkoon varkaudesta. 2001 Vapaavuori tuomittiin rattijuopumuksesta yli 11000 markan sakkoihin. Promilleja oli 0,7.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288674529560.html


« Viimeksi muokattu: 07.04.2014 12:49 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #944 : 07.04.2014 18:48 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Vapaavuori lienee seuraava pääministeri ja todennäköisesti vielä seuraavankin hallituksen pääministeri. Eikä siinä mitään, ihan pätevä mies ja riittävän mulkku kiva-Jyrkin jälkeen.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #945 : 10.05.2014 19:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmasto ei sittenkään lämpene

Mitäs mieltä porukka on näistä? Kokoajan on toitotettu ilmastonmuutosta faktana, mutta yhä enemmän on myös vastalaarista alkanut kuulua melua.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #946 : 10.05.2014 19:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itse olen sitä mieltä, että vasta viime vuosina asiasta on alkanut löytyä yksimielisyyttä sen suuntaan että ilmasto tosiaan lämpenee. Teollisuusala ja kaikki tahot jotka voisivat menettää rahaa ilmaston lämpenemisen estämisen aiheuttamista toimista toki haraavat vastaan hautaan saakka.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #947 : 10.05.2014 21:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen pienellä huvittuneisuudella (ja epätoivolla) seurannut ilmaston lämpenemis keskustelua, jossa mennään edes takaisin. Koska loppujen lopuksi se että lämpeneekö ilmasto saasteiden (hiilidioksiidin) vaikutuksesta on toissijainen asia. Kuinka monta Pekingin ja Shanghain kaltaista saate kaupunkia oikeasti haluamme? Tai muutekin Kiinankaltaista saaste maata? Jos Kiina saastuttaa tätä tahtia, sielä ei oikeasti voi enää asua kohta. Shangaissa (vai oliko Pekingissä...) porukalla on saastemittarit josta katsotaan voiko tänään mennä ulos vai ei. Ja ne luvut mitkä salliin ulkona käynnin, olisi Euroopan kaupungeissa katastrofi.

En todellakaan tiedä vaikuttaako saasteet kuinka ilmastoon. Sen tiedän että ihmisen ja kaiken elävän ne lopulta tappaa tai vähintäänkin vahingoittaa vuosiksi eteenpäin. Eli saastuttamista pitää vähentää ja pitää pyrkiä saasteettomaan teollisuuteen (tiedän, vähän paradoksaalista). Se vaikuttaako tämä ilmaston lämpenemiseen on aivan sama.

Olen hiukan hämmästellytkin miksi tartutaan aina tähän ilmaston lämpenemiseen. Se ei kuitenkaan ei ainoa seuraus mitä saastuttamisesta tulee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #948 : 10.05.2014 22:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Lauhoja talvia ja kylmiä kesiä tulee ja menee, mutta viimeisen 20 vuoden aikana vuoden keskilämpötila ainakin Suomessa on pysynyt lähes aivan samana.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #949 : 10.05.2014 23:05 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän ilmastonmuutos todellisuutta on, Suomi vaan ei ole niitten maitten joukossa joihin se iskee pahiten. Ite en usko että ihmiset vaivautuisi muuttamaan elintapojaan niin että kehitystä saataisiin käännettyä. Ehkä porukkaa rupeaa kiinnostamaan sitten kun ilmastopakolaisia rupeaa etelästä lappaamaan tuhottomasti ja kaiken maailman tauteja levittäviä ötököitä alkaa lämpenemisen myötä levitä pohjoiseenkin.

Tunnen paljon tyyppejä, joitten mielestä ilmaston lämpeneminen  on vaan hyvä juttu, että päästään eroon kylmistä talvista>_> suurimmalle osalle kansasta koko ilmastonmuutos on varmaan täysin evvk.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #950 : 11.05.2014 00:05 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Lauhoja talvia ja kylmiä kesiä tulee ja menee, mutta viimeisen 20 vuoden aikana vuoden keskilämpötila ainakin Suomessa on pysynyt lähes aivan samana.

No miksi sitten katsoo vain viimeistä 20 vuotta? 2000-luvulla ollut selkeästi lämpimämpää, että sitä voisi sattumaksi leimata.


http://ilmatieteenlaitos.fi/vuositilastot


Mutta jossain päin maailmaa lämpiää, jossain kylmenee, miten nyt merivirrat reagoivatkaan. Suomen keskilämpötilalla ei ole merkitystä, napajäillä on.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #951 : 11.05.2014 00:24 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kylmä tosiasia on se, että vaikka minkälaisia ilmastopolitiikkaa Suomessa harjoitetaan, niin sen merkitys ilmastonmuutokselle on vain se kuuluisa kärpäsen paska valtameressä. Ainut mitä suomalaiset voivat tämänkin asian eteen tehdä on vain oman luonnon puhtaana pitäminen, eikä se tapahdu millään puun polton kieltämisellä.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #952 : 11.05.2014 00:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kylmä tosiasia on se, että vaikka minkälaisia ilmastopolitiikkaa Suomessa harjoitetaan, niin sen merkitys ilmastonmuutokselle on vain se kuuluisa kärpäsen paska valtameressä. Ainut mitä suomalaiset voivat tämänkin asian eteen tehdä on vain oman luonnon puhtaana pitäminen, eikä se tapahdu millään puun polton kieltämisellä.

Parempi tehdä edes se kärpäsenpaskan työ kuin istua peukalo perseessä ja kuvitella ettei maailma suomen rajojen ulkopuolella vaikuta meidän elämäämme.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #953 : 11.05.2014 01:39 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Riippuu paljolti siitä mitä asioita päätetään tehdä. Omalla kohdalla luonto ja eläimet on pyhä asia, mutta esim. Suomen omat pienhiukkas päästöt ovat merkityksetön asia, niin suomen sekä maailman ympäristölle sekä luonnolle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #954 : 11.05.2014 02:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos tilastoja katsotaan, niin pallon lämpötila on sahannu tuhansia vuosia ja hiilidioksiidin määrän on aina ollut hyvin tähän rinnastettavissa.



Tuon kuvan perusteella nykyinen lämpeneminen ei tunnu mitenkään ihmeelliseltä. Tietty aina voi miettiä kumpi tulee ensin hiilidioksiidi vai lämpeneminen. Ja jos hiilidioksiidi tulee ensin, niin onko tämä nyt ihmisen tuomaa. Mutta tuon kuvan perusteella lämpeneminen ei pitäisi olla mikään yllätys.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #955 : 11.05.2014 04:34 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Varsinaista ilmaston lämpenemistä vakavampi asia on tämän lämpenemisen aiheuttama ilmastonmuutos. Sään ääri-ilmiöt lisääntyvät; enemmän tulvia, äärimmäistä kuivuutta, myrskyjä, tornadoja, hurrikaaneja, maastopaloja yms. 100% kiistattomasti ihmisen aiheuttamia nykyajan paskamyrskyjä on sitten lisäksi merien liikakalastus, merien saastuminen ja roskaantuminen, eläinlajien joukkosukupuutot, sademetsien hakkuut, myrkyllisten kemikaalien ja muiden aineiden pääsy ympäristöön, ilmansaasteet, eroosio ja aavikoituminen yms.

Hyvä TEDTalkkeja liittyen näihin aiheiseen:
https://www.ted.com/talks/allan_savory_how_to_green_the_world_s_deserts_and_reverse_climate_change
https://www.ted.com/talks/james_hansen_why_i_must_speak_out_about_climate_change
https://www.ted.com/talks/enric_sala
https://www.ted.com/talks/gavin_schmidt_the_emergent_patterns_of_climate_change
https://www.ted.com/talks/garth_lenz_images_of_beauty_and_devastation
https://www.ted.com/talks/jonathan_foley_the_other_inconvenient_truth
https://www.ted.com/talks/paul_gilding_the_earth_is_full
Ja lisää löytyy vaikka kuinka.

Tämä sai varsinkin ajattelemaan, kuinka vähän oikeasti tiedämme luonnon eri riippuvuuksista.
http://devour.com/video/how-wolves-change-rivers/
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #956 : 11.05.2014 06:53 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Paras keino ympäristön suojelemiseen olisi kulutuksen vähentäminen, mutta eihän niin voi tehdä maailmassa, jossa talous, kasvava talous, on kaikki kaikessa. Osaamista löytyisi aivan varmasti.

Tuskinpa ihmiskunta ymmärtää virheitään ennen kuin on liian myöhäistä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #957 : 11.05.2014 10:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Paras keino ympäristön suojelemiseen olisi kulutuksen vähentäminen, mutta eihän niin voi tehdä maailmassa, jossa talous, kasvava talous, on kaikki kaikessa. Osaamista löytyisi aivan varmasti.

Tuskinpa ihmiskunta ymmärtää virheitään ennen kuin on liian myöhäistä.
Ei välttämättä. Valmistajien pitäisi vain ottaa ympäristön kannalta kestävämmät valmistustavat käyttöön. Ja kierrätys. Se kuinka paljon piirilevyä on kaatopaikoilla tms. on jotain aivan käsittämätöntä. Ja lisää menee koko ajan. Se on vain helpompaa ja halvempaa tehdä bisnestä epäekologisesti. Kai tähänkin herätään vasta sitten kun pallolta oikeasti loppuu louhittava raakamateriaali. Hyvin "ihmismäistä", sanoisinko.
Ne on ne alun innovaatiot mihin pitää ensin sijoittaa enemmän mitä niistä saa takaisin. Aurinkopaneeleissakin olisi kehittävää vaikka kuinka. Hyötysuhde on tällä hetkellä alle 20%. Mutta kun on helpompaa energiaa saatavilla, siihen ei tarpeeksi moni sijoita. Kehitys on liian hidasta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #958 : 11.05.2014 11:35 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Paras keino ympäristön suojelemiseen olisi kulutuksen vähentäminen, mutta eihän niin voi tehdä maailmassa, jossa talous, kasvava talous, on kaikki kaikessa. Osaamista löytyisi aivan varmasti.

Tuskinpa ihmiskunta ymmärtää virheitään ennen kuin on liian myöhäistä.
Tämä on nimenomaan se suurin ongelma, tapa jolla reaalitalous toimii vauhdittaa ilmastonmuutosta sekä kaikkea luonnon tuhoamista. Lisäksi maailma hukkuu yksinkertaisesti paskaan eikä mitään ole lopulta enää tehtävissä, varsinkin kun Kiina jatkaa vielä kehtystään ja Afrikan kehitysmaat alkavat ennemmin tai myöhemmin haaveilemaan hyvinvoinnista. Kaikki vuosien saatossa Tyyneenmereen kipatut jätteetkin ovat alkaneet levitä ja nousta pintaan, saati sitten kuinka paljon sitäkin muoviroskaa siirtyy kaloihin ja sitä kautta lintuihin, varmaan lopulta ihmisetkään eivät pysty välttämään muovin epäsuoraa syöntiä. Vielä kaikki nuo jutut mitä Tan luetteli ovat nimenomaan suoraa seurausta nykyaikasesta reaalitaloudesta, kaikki yksinkertaisesti vaikuttaa kaikkeen.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #959 : 11.05.2014 12:57 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei välttämättä. Valmistajien pitäisi vain ottaa ympäristön kannalta kestävämmät valmistustavat käyttöön.
Ja kuluttajien tulisi olla valmiita maksamaan tästä, eli asenteissakin on korjattavaa. Myös tuotannon siirtäminen halpamaista takaisin kuluttajamaihin vähentäisi rahdista syntyviä haittavaikutuksia kummasti, ja samalla saataisiin luotua uusia työpaikkoja kuluttajamaihin. Luen ainakin itse tuon noihin "kestäviin valmistustapoihin". Tuotteet lähelle raaka-aineita, ja kuluttajia.

Harmi vaan, että lenkkarin hinta pomppaisi tällöin taivaisiin, kun työntekijälle tulisi maksaa oikeaa palkkaa.



Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines