Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 169707 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #300 : 23.03.2014 16:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW On tämä kyllä aika buginen sittenkin. From Softwarella on taas pienoinen työ julkaista muutama patch korjaamaan ongelmia tästä pelistä. Äskenkin kuolin siis II:n Bell Gargoyleseihin ja YOU DIED -teksti jäi tulematta. Piti palata konsolin päävalikkoon ja lopettaa peli että pääsin takaisin bonfirelle.

Tämä toinen hahmo on edelleen 22 levelinen. Kohta pitäisi olla kaksi jättisielua saatuna.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #301 : 23.03.2014 23:06 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on joku 30 tuntia peliä takana. Saavuin juuri Iron Keepiin. Earthen Peak oli hieno alue ja toi vähän mieleen Sen's Fortressin. Tosin ihan yhtä paljon ei ollut ansoja ja kikkailtavaa Earthenissa. Kävin myös testailemassa sitä bossia siellä Brightstone Covessa. Eipä mennyt vielä läpi ja pitää palailla alueelle myöhemmin. Jännä kyllä miten alueet vain tuntuvat paranevan mitä pidemmälle pelissä etenee. Ekassa pelissä homma oli toisin päin ja Anor London jälkeen pelialueet eivät olleet enää niin kovaa tasoa kuin alkupuoliskolla.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #302 : 24.03.2014 01:32 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Huomasin juuri hiukan erikoisen jutun, sillä hahmoni on välillä mies sekä nainen jostain syystä. En tiedä onko tämä ihan tarkoituksen mukaista, mutta iteltä mennyt ihan ohi koko juttu. Olenkin ihmetelly miksi hahmollani ei ole välillä viiksiä ja sen naisellinen kävelytyylikin on pistänyt silmään vaikka mielestäni tein niin miehisen hahmon kuin mahdollista.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #303 : 24.03.2014 02:47 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Oletko käynyt sellasessa arkussa siellä aloituspaikan lähettyvillä? Se muuttaa hahmon sukupuolen päinvastaiseksi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #304 : 24.03.2014 03:08 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo se selittääkin paljon, ihmettelinkin mitä virkaa sillä arkulla siellä loppujen lopuksi on.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #305 : 24.03.2014 12:15 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili 50 tuntia olen pelannut ja peli tosiaankin vaan paranee mitä pidemälle sitä pelaa. Enny viitsi pistää mitään spoilereita, toteanpa vaan että From software on kyllä nykyään laatupelien tekijä numero 1.

Itselleni ei ole mitään bugeja tullut vastaan, tuota sukupuolenvaihdosta luulin eka sellaiseksi.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #306 : 24.03.2014 21:11 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Huhhuh viimein kaatui ne Gargoylet. Hyvä trollaus kyllä Fromilta tuo taistelu. Ei se loppupeleissä mikään älyttömän paha ollut, ainakaan kun laittoi Gold Pineä miekkaan. Tokalla yrityksellä meni sen jälkeen. Mites muuten oletteko vaihdelleet noita Boss Souleja niihin Bossien aseisiin? Onkohan niistä mikään järkevä diili?
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #307 : 24.03.2014 22:24 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen menossa Drangelic Castlen loppupäätä, enkä ole edes vielä löytänyt paikkaa tai mitään millä saisi noita boss sielujen aseita luotua  :rollaus: . Sen jälkeen tuli muutamia tummenettuja "???" nimisiä alueita tuohon warppi listaan, olettaen että ne ovat jotain mitä olen tähän mennessä missannut. Aseinani on tällä hetkellä lightning Great Scythe ja fire Channeler's Trident, sinänsä välillä kyllä huvittaa miten paljon tavaraa tähän on kierrätetty vaikka väitettiin ettei ole mitään tekemistä ensimmäisen osan kanssa.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #308 : 25.03.2014 01:38 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Olen menossa Drangelic Castlen loppupäätä, enkä ole edes vielä löytänyt paikkaa tai mitään millä saisi noita boss sielujen aseita luotua  :rollaus: .

Löysin tänään sieltä ennen Gargoyleja tulevasta tornista yhden NPC:n (pitää aktivoida pois patsaasta), jolle voi vaihtaa sieluja noita aseita vastaan. Myös ennen hämähäkkiä tulevassa paikassa on yksi tällainen NPC.

Drangleic Castlessa ollaan taas toisella savella. Nyt ohitin kokonaan ekan bonfiren jonka uskon olevan syy siihen pelini rikkovaan bugiin. Kolmas bonfire löytyi pomon sumuoven lähettyviltä, joten eiköhän tämä tästä. Hahmo on 65 levelinen, kahdella miekalla ja kilvellä varustettu Faraam-ritari. Peliaikaa on kellossa jotain 25h muistaakseni, edellisessä jotain kymmenen tuntia enemmän. Tämän tallennuksen jälkeen taidan pitää hieman taukoa Soulseista...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #309 : 25.03.2014 20:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili 33 tuntia takana. Viimeisenä kaatui Smelter Demon. Aika paha vastus oli kyllä, mutta hyvällä kilvellä homma helpottui huomattavasti. Myös Lightning Claymore +10 oli kova sana. Loistava musa kyllä tossa bossissa. Iron Keep alkaa olla aika koluttu ja seuraavaksi pitäisi kaataa sen mestan loppuvastus. Pitäisi varmaan myös palailla hieman edellisille alueille ja koluta ne läpikotaisin salareista. Mulla oli Gold käytössä viikonloppuna ja kyllähän ne muiden pelaajien viestit avustivat hyvin salareiden löytämisessä. Nyt ei ole enää Goldia niin pitää koittaa koluta mestat itse.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #310 : 26.03.2014 23:19 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili  Nyt on peli päästy lävitse. Pelikello taisi olla lopussa jotain 50+ tuntia. Vielä kuitenkin olisi paljon tutkittavaa ja löydettävää; Useampi bonfire tullut missattua ja näköjään joitain bossejakin, kun itse en ainakaan muista mitään gargoyleja nähneeni. :lol: Mukavaa, että lopputekstien jälkeen pääsee vielä koluamaan vanhoja mestoja ennen ng+:aa.

Itse pelasin koko pelin tavoistani poiketen ilman kilpeä kahden käden miekkaa heilutellen sekä välillä miracleja heitellen. Toi pientä lisäjännitystä pelaamiseen, kun ei voinut vaan pysyä turvallisesti kilven takana piilossa. Tulipahan opittua käyttämään rollausta paremmin hyödyksi. :P

On nää Souls pelit kyllä aivan omaa luokkaansa. Mahtavata.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #311 : 26.03.2014 23:29 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itellä on nyt noi kaikki pääbossit kaadettuna. Meni se Frejakin viimein, ei sekään mikään hirveän paha ollut kun löysi taktiikan ja malttoi katsella. Nyt pitäisi mennä sinne Drangleic Castleen. Mites muuten sen bugin kanssa, onko olemassa jotain varmaa taktiikka miten sen voi välttää varmasti? Ei kiinnostaisi heittää 36 tunnin settiä kaivoon sen takia.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #312 : 27.03.2014 00:19 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Älä istu ensimmäiselle bonfirelle joka sijaitsee alemmissa kerroksissa. Istu vasta siinä, joka on korkealla ennen pomon sumuovea.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #313 : 28.03.2014 00:23 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kyllähän tämä peli vähän tuohon loppuun lässähti, ei tee hirveasti mieli nyt aloittaa ng+:saa.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #314 : 28.03.2014 01:25 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mielestäni tämä loppu on ollut juuri mainio. Jännää miten otan yhtäkkiä turpiini kuin vanhoina hyvinä aikoina. Shrine of Amana esimerkiksi oli aivan täyttä helvettiä tai vähintään hidasta prosessointia kun piti alkaa jousipyssynkin kanssa sähläämään kun joka suunnasta tuli kuolemaa. Kyseisen paikan pomossa oli myös aivan mainio design, siitä plussaa. Undead Crypt taas oli vähintään pomonsa puolesta hankala, kun sen taian jälkeen miekkani teki aivan älyttömän pientä damagea. Järkytyin myös hieman sitä seuraavassa huoneessa, aivan mahtavaa lorea.

King's Ring ilmeisesti avaa konkreettisesti laajoja alueita lisää pelissä. Esimerkiksi gameplay-trailereissa näkynyt linnake, silta ja hirvittävä määrä lohikäärmeitä ovat kyllä mukana (tätä ennen tulee kaksi uutta aluetta) ja epäilen että Cardinal Towerista pääsee vielä vähintään yhteen uuteen alueeseen.

Alku oli haastava tässä pelissä, kun valitsin sen vaikeamman reitin. Keskivaihe oli tasapaksua ja ihan kivaa, vaikka Iron Keep toki tarjosi jonkin verran haastetta. Sitten aivan yhtäkkiä, ihana vaikeuspiikki Drangleic Castlessa tai viimeistään sen jälkeen. Tämä on hyvää kehitystä, melkein tekisi mieli sanoa haastavimmaksi Soulsiksi, mutta ehkä ennen tätä pelaan tämän vielä muutaman kerran läpi ennen kuin olen lopullisesti varma.

Kuollut on tultua. Rehellisesti sanottuna enemmän kuin osasin aluksi odottaa. Pelialueissa ei ole ollut minusta mitään moittimista, korkeintaan bonfirejen sijoittelussa ja ehkä hieman siinä että warppaaminen alueiden välillä on heti alussa mahdollista. Myös kentistä katoavat viholliset (kun ovat tarpeeksi monta kertaa kuolleet) ovat outo ratkaisu minusta. Pomot ovat olleet vaihtelevia - osa loistavia ja erittäin kekseliäitä ja osa taas pettymyksiä. Kokonaisuudessaan kuitenkin voisin arvella varovaisesti asettavani tämän samalle tasolle Demon's Soulsin ja Dark Soulsin kanssa. Henkilökohtaisesti vuoden peli hyvin suurella todennäköisyydellä ja totta kai myös yksi tämän sukupolven parhaimmista peleistä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #315 : 28.03.2014 02:03 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo loppu ennen ihan loppua on parempaa settiä kuin esim. Dark Souls 1:ssä, varsinkin lopun alueet ovat selkeästi parempia. En kehtaa nyt spoilata yhtään sillä mitä tarkoitan. Mutta ei ainakaan tällä hetkellä ole hinkua aloittaa ng+:saa. Olen kyllä joitakin alueita ja pomoja uudelleen pelannut tuolla bonfire asset tjsp. jutulla, mielestäni myös tuo level uppaus on ehkä liian halpaa. Taisin olla 65-70lvl läpi pelatessa, mutta tuntuu että porukka pelaa aika isoilla leveleillä, kun ei meinaa löytyä pelaajia.

E. Seuraava Souls peli voisi kyllä olla samantien Demon's Soul, niin ei olisi ainakaan liikaa tätä item yms, kierrätystä.


« Viimeksi muokattu: 28.03.2014 03:10 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #316 : 28.03.2014 10:02 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt olen itekin pelannut tämän läpi, pelin jälkipuolisko oli kyllä parasta tykitystä pitkään aikaan. Taisin kyllä nyt ekalla pelikerralla missata neljä pomoa ja muutaman alueenkin. Kyllä mielestäni oli paras Souls-peli, viimeistään maailman laajuuden ja kenttäsuunnittelun  vuoksi. Pelin parhaat kentät kuten Earthen peak ja Iron Keep ovat mielestäni hienoimmat mitä pelisarjassa on nähty.  Motoi Sakurabai pisti parastaan soundtrackilla ja tarinapuoli oli yhtä onnistunut kuin ykkösessä. Näin ollen minulla ei ole mitään sitä vastaan että tulisi Dark Souls III jossa lorea laajennettaisiin entisestään. Alkuasetelma saisi ehkä olla uudenlainen.  Tai kuka tietää, ehkä From software luo vielä jonkun toisenkin hittipelisarjan.

Niille jotka kaipaavat lisää haastetta, niin pelistä löytyy "Hard mode". Jutelkaa Majulassa yhdelle kivelle. Itse kuuluin kyseiseen covenantiin suuren osan peliajastani enkä edes tiennyt että se vaikeuttaa peliä. Lisäksi on tietty NG+, joka on kuulemma paljon vaikeampi kuin aiemmissa osissa.


« Viimeksi muokattu: 28.03.2014 10:12 kirjoittanut Siegmeyer »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #317 : 28.03.2014 12:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Näitä viestejä kun lukee niin hiffaa kuinka helvetin iso tämä peli on. Kelasin, että alan olemaan aika lopussa, mutta alueitahan on vielä rutkasti jäljellä. Kyllähän tämä on helposti GOTY 2014, tuskinpa tänä vuonna tulee mitään mikä yltäisi lähellekään tätä peliä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #318 : 28.03.2014 21:50 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW No nyt meni tämä sitten minullakin läpi. Taisin käydä kaikki paikat lävitse ja hoidella pomotkin, ellei sitten johonkin jäänyt jotain tosi salaista ja huomaamatonta. Peli näytti kyllä parhaimman puolensa itsestään heti kun pelaaja saapui Drangleic Castleen. Haastetta piisasi ja alueet olivat todella laadukkaita, varsinkin koko lohikäärmealue kaikessa komeudessaan. Käykää siellä, senkin voi tietääkseni missata epähuomiossa. Majula ja Dragon Aerie & Shrine olivat pelin ehdottomasti tunnelmallisimmat paikat.

Pelin loppupomossa oli aika ilkeä trikki aluksi. Mutta jo yllättävän pian koko homma hoitui mutkattomasti kun sisäisti tämänkin liikkeet, eikä se kyllä minusta lopulta päässyt Gwynin tasolle vaikeudessaan. Itse asiassa pelissä oli muutama vastus, joita pidin tätäkin vaikeampana, mutta niinhän se on vähän aina ollut kaikissa Soulseissa, että loppupomo ei vain ole se vaikeuskäyrän raadollisin puoli.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #319 : 29.03.2014 12:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jotenkin tuntuu selvästi halvemmin tehdyltä tässä tuo vaikeustaso. Suurin osa kuolemista tulee, että yhtäkkiä jostain korkealta hyppää niskaan tyyppi jota ei millään huomaa tai yhtäkkiä perseen takana jostain ihmeen kolosta tullut ukko. Huomasin myös pari paikkaa, jossa kun kävelee tietyn kohdan yli, niin jostain kilometrin päästä aktivoituu vihu ja se juoksee päälle suoraan takaa, vaikka ei millään oikeasti voisi nähdä. Nuotioita on toki parin metrin välein, joten ei se niin menoa haittaa.

Toistaiseksi peli on tuntunut huonommalta kuin Demon tai Dark soul 1. Johtuu osittain siitä että lisää samaa, jota on juuri jyystänyt sen 150h, eikä tämä tarjoa juuri mitään uutta, mutta myös siitä että alueet eivät ole olleet niin kiinnostavia tähän mennessä.


« Viimeksi muokattu: 29.03.2014 12:28 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #320 : 31.03.2014 05:45 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Noh, aloitinpa sittenkin tuon NG+:san. Huomasin siinä sitten samalla että ne alueet mitä olin 'bonfire asceticilla' vahvistanut olivat muuttuneet sitten suoraan 3:seen eli käytännössä ng++, eli kannattaa olla vähän varovainen niiden käytön kanssa. Ovat kyllä jonkn verran lisänneet pikkuextraa tuohon ng+ peliin, esim. enemmän phantomeita sekä pomot tiputtaa parempia tavaroita mitä ei normi muodossa tiputtaneet.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #321 : 31.03.2014 12:05 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Liityin Blue Sentinels-covenanttiin. Ongelma on siinä, että en löydä ketään kenen kimppuun inveidata. Cracked Blue Eye Orbseja on parisenkymmentä taskussa, mutta aivan sama missä niitä olen yrittänyt käyttää, ei vain löydy syntisiä pelaajia.

Teenkö jotain väärin kenties? Olisi kiva saada kyseisestä Covenantista skillit haltuun.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #322 : 31.03.2014 13:42 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minulla ei ole (vielä) kokemusta tuosta covenantista, mutta epäilisin että ongelmasi syy liittyisi jotenkin Soul Leveliin ja Soul Memoryyn.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #323 : 31.03.2014 14:53 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Liityin Blue Sentinels-covenanttiin. Ongelma on siinä, että en löydä ketään kenen kimppuun inveidata. Cracked Blue Eye Orbseja on parisenkymmentä taskussa, mutta aivan sama missä niitä olen yrittänyt käyttää, ei vain löydy syntisiä pelaajia.

Teenkö jotain väärin kenties? Olisi kiva saada kyseisestä Covenantista skillit haltuun.
En itsekään ole oikein saanut tuota covenantia toimimaan, varsinkin se sormus on ihan turha. Ne ranking palkinnot tosin pitää saada voittamalla niitä dueleja siellä alakerrassa jos oikein olen ymmärtänyt.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #324 : 31.03.2014 21:35 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Mites muuten toi toisten maailmojen invadeaminen toimii? Olen esimerkiksi Belfry Lunassa ja yritin käyttää sitä Red Eye Orbia ja peli yritti invadeta toisen pelaajan maailmaa, mutta lopuksi tuli viesti, että se epäonnistui. Nyt en pysty enää käyttämään noita orbeja, se use kohta meni harmaaksi?
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #325 : 31.03.2014 22:03 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Käsittääkseni pitää ainakin olla ihmismuodossa jos haluaa käyttää niitä orbeja, blue orbeja pystyy käyttämään vain blue sentinel covenantissa. Joskus peli bugittaa tuolla tavalla että yhteys jollain tavalla katkeaa niin ei voi käyttää enää esim summon sign stoneja, silloin ongelma yleensä korjaantuu jos sammuttaa pelin valikosta ja laittaa sen syncin uusiksi. Mielestäni tuo inveidaus toimii muutenkin aika randomisti tällä hetkellä, esim kun aloitin NG+:n niin noita sinisiä invadereita tuli joka tuutista vaikka en edes ollut syntinen. Muutenkin harmittaa ettei tuo blue covenant oikein toimi, sillä tavalla kun pitäisi. Omaan peliin ei ole kertaakaan tullut niitä enkä ole itse päässyt muiden peliin vaikka kuinka pitkään odottanut.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #326 : 31.03.2014 22:23 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Jees kiitoksia! Ilmeisesti oli joku bugi kyseessä ja alkoi hommat pelittämään kun restarttasi pelin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #327 : 06.04.2014 18:51 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tämä peli vain jatkuu ja jatkuu. Tuntuu kyllä paljon pidemmältä kuin eka Dark Souls. Nyt on 47 tuntia takana ja olen siellä Undead Cryptin bossissa. Shrine of Amana oli hieno alue, mutta myös kohtalaisen vittumainen. Jousipyssy tai muu ranged-vaihtoehto on kyllä melkein pakollinen jos meinaa pärjäillä niitä maageja vastaan.

Snadisti olen myös tota PvP:tä testaillut siellä Belfryssä ja onhan sekin hauskaa touhua. Hyvin saa myös Titanite Chunkeja farmattua kun inveidaa muiden maailmoja.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #328 : 06.04.2014 19:07 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Muistahan käydä sen toisen oven luona, joka on (muistaakseni) Shaded Woodsissa. Sieltä pääsee niin upealle alueelle, että leukasi tulevat vielä loksahtamaan paikoiltaan innosta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #329 : 06.04.2014 21:52 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli lopputekstit jo toistamiseen kun NG+ tuli läpäistyä. ;D Pelikellokin menee jo päältä sataa tuntia, eikä väsymisen merkkejä vielä ole ollut.

Tavoitteena olisi nyt kaikkien saavutusten saaminen. Vain harvat ja valitut pelit saavat tämän kunnian. Achievementeistä puuttuu vielä kolme, jotka vaatii kolmen taian saamista. Säästetään ne NG++:aan. Kahtoo, jos sitä vaikka ensi viikolla aloittelisi. :P

NG+:aan liittyen:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 06.04.2014 22:07 kirjoittanut Bugista »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines