Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 19
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.03.2013 00:07
Jollain tapaa vaikuttaa siltä, että peliala on törmäämässä jäävuoreen lähivuosina ellei muutoksia tapahdu. Tarkoitan sitä vain, että samojen ideoiden kierrätys tuntuu vain menevän yli sekä tämä luovuuden katoaminen. Luovuutta ja visioita varmaa löytyisikin enemmän mutta nykyinen rakenne ja tyyli ei kannusta riskien ottoon. Korkeintaan mobiili- ja indiepeleissä on varaa uskaltaa. Mielestäni markkinointikin on suurimmalla osalla edelleenkin lapsen kengissä pelialalla, vaikkakin näennäistä markkinointia esim. internetin ansiosta on enemmän ja helpompi toteuttaa. Mielestäni näiden nykypäivänä haastajien asemassa olevien pelien ja kehittäjien pitäisi panostaa enemmän juuri siihen markkinointiinkin, näin saataisiin myös sitä vastavoimaa ja kilpailua ennen kuin on liian myöhäistä (tottakai siinä ohessa täytyy tehdä se hyvä pelikin).

EDIT: Peliteollisuus pitää nykyään liikaa itsestäänselvyytenä, että tietyt pelit myyvät vain nimen perusteella. Vaikka varmaan koskaan ei tulla vajoamaan niin alas, kuin mitä joku E.T. -peli oli, mikään ei estä isoja tahoja tinkimään laadusta ajan ja rahan säästämiseksi, jos pelit vain myyvät jokatapauksessa. Tämä koskee kaikkia suuria kehittäjiä, jopa Nintendoa, jonka tuotanto ei ole viimeaikoina ollut niin laadukasta, kuin mitä se oikeasti voisi olla.
Mielestäni tämä on ollut aina se ongelma, mitä monetkaan eivät tunnu ymmärtävän. Hyvätkin pelit ovat myyneet huonosti ihan vain sen takia, että on ollaan oletettu nimen myyvän vaikka sitä nimeä ei edes ole, sitten itketään jostain käytetyistä pelistä ja casuaaliesta jos peli ei myy. GTA- sarja taas on sellainen brändi ettei sen asema noin vaan horju vaikka viimeisin peli oli aika huono. Mutta tässäkin tullaan siihen, että ei se Rockstar ole ilmaseksi tai pelkällä hyvällä pelillä tuota asemaa GTA:lle saavuttanut.
122  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 09.03.2013 00:19
Eipä se tuotanto Suomessakaan mitään iloista touhua eläinten kannalta ole. Tilakoot korkeintaan vähän eri luokkaa, mutta samalla tavalla ne "kärsii" täälläkin. Suomessa ollaan vielä onnistuttu pitämään yllä tuota pientilan imagoa maatalouden osalta, mutta aikamoista tehotuotantoa se täälläkin on.

Jenkeissä liha on halpaa, koska rehu on halpaa koska valtio tukee niin rankalla kädellä.
On se tuotantovauhtikin hiukan eri luokkaa kuin suomessa, joku broilerikin saadaan teuraskokoon puolet nopeammin kuin mitä suomessa menee. Kyllä tuota maataloutta Suomessakin aika hyvin tuetaan, vaikkakin leijonanosa menee juurikin näille suurille toimijoille missä toimintaa ei mihinkään pientilaan voi verrata. Suurin syy miksi ruoka on halpaa rapakon takana on juuri tuo tuotanto ja vallitsevat markkinat. Pellot ja plantaasit ovat todella suuria eikä vuodeajoista tarvitse välittää, sekä tuo geenimuunneltu tuotanto on viety siellä äärimmilleen. Kyllähän Suomessakin käytetään jo geenimuunneltua rehua lihan kasvattamiseen ainakin HK:n ja Atrian toimesta sekä varmasti monet muutkin.
123  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 08.03.2013 22:09
Hajoilen sille, miten paljon halvempaa ruoka (erityisesti liha) on Jenkeissä kuin Suomessa. Asia oli toki tiedossa, mutta keskustelin tuossa juuri yhden jenkin kanssa ja kuulemma 4,5kg kanan rintaa maksaa siellä sellaiset 15€. Täällä about 50€ samasta määrästä  :rollaus:

No juu, mutta mieti millaista tehotuotantoa se siellä on. Ei varmaan ole vapaita onnellisia kanoja(TM) jenkkilässä. Itse ostan aina kananmunatkin vain kanaloista joissa tiput saa chillata vapaasti.
Jep, Yhdyssvalloissa myös syötetään geenimanipuloitua "ruokaa" näille tipuille. Näin myös varmistetaan tehotuotanto sekä se, että on varaa vielä heittää pois kaikki myymätön liha jne.
124  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 08.03.2013 00:01
Minullakin on vielä käytössä orginaali galaxy S ja olen huomannut ettei kaikki vanhat sovellukset tai pelit toimi. Uutta puhelinta olen kyllä harkinnut, mutta eipä sillekään oikein kunnolista tarvettakaan ole, kun tämänkin käyttö rajoittuu käytännössä nettiselaimeen ja musiikkisoittimeen. Harmittaa vain että taitaa olla jokin rautavika tässä puhelimessa, kun muistikorttia ei enää tunnista ja oli formatoinnut kaikki tiedostot. Alkuun ajattelin että muistikortti on mennyt paskaksi, mutta eipä siinä sitten ollutkaan mitään vikaa. Puhelin on myös alkanut pitämään jotain ihmeellistä rätinä ääntä satunnaisesti vaikka näyttö on pimeenä eikä sovelluksiakaan ole päällä.
125  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 07.03.2013 23:47
Tänään laitoin 2 euroa ässille. 4,40 euroa voitin. Saapahan huomenna jatkaa hiilihydraattidiettiä.
Onneks olkoon!
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 04.03.2013 23:07
Mega Man X sarjan musiikkia suosittelen ehdottamaan  ;)
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 04.03.2013 21:48
Rise of the Robots - Supervisor theme
Karsea peli, mutta loistava soundtrack. Harmi ettei kukaan ole ripannut biisejä CD-i versiota, sillä ne versiot olisivat totaalista parhautta.

Turrican 2 - The Wall

The Witcher 2 OST - Coastal Tavern
Koin velvollisuudeksi laittaa jotain vähän uudemmastakin pelistä
128  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 03.03.2013 20:20
Finaalissa Super Mario ja Luigi?
Tai Kimi Räikkönen ja Heikki Kovalainen

E: Jos muuten tulee uusi pelimusa KO, niin olisi hyvä jos saisi ehdottaa korkeintaa sen 3 biisiä per henkilö.
129  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 01.03.2013 20:39
Mitäs mieltä lautalaiset ovat niistä mielipiteistä joidenka mukaan doping, tai ainakin osa aineista/konsteista/keinoista pitäisi laillistaa? Ei tarvitsisi enää arvuutella puhtaan ja douppaavan urheilijan väliltä. Itse en oikein osaa käsittää tuota näkemystä, se veisi mennessään loputkin järjenrippeet huippu-urheilusta.
Olen kyllä samaa mieltä, että tämä ajatusmaailma tappaisi tai ainakin vääristäisi koko huippu-urheilun. Vanhemmatkaan tuskin veisivät lapsiaan enää mihinkään urheiluharrastuksiin, kun tiedostetaan se ettei ilman aineita pärjää huipulla. Lahjoillakaan ei enää olisi mitään merkitystä, kun tiedetään että geenidopingilla voidaan kompensoida heikkoudet. Urheilijoistakin tulisi pelkkää harmaata massaa ilman todellesia lahjoja. Tottakai silloinkin kun kaikki keinot olisi sallituja, niin olympiakultaa voittaisi se eniten hommia sen eteen tehnyt urheilija, mutta seuraavaksi keskusteltaisiin jo siitä että sallitaanko kehonosien parantelut, kun alkuperäiset paikat eivät enää kestä. Jonkin aikaa sitten tuli dokumenttia juurikin tuosta geenidopingista, ja uskon että se on tällä hetkellä käytetyin dopingmuoto varsinkin näillä urheiluun eniten rahallisesti panostavilla mailla.

Vin, mun mielestä olis mielenkiintoista toisaalta nähdä mihin ihminen pystyy. Voisi erikseen olla joku ammattilaisliiga missä saisi pilata terveytensä piikittämällä. Olkoonkin sitten kuinka epäeettistä tahansa.
No toisaalta joo, mutta olisihan se aika epäeettistä. Mutten kyllä epäile etteikö tuollainenkin "superliiga" vaikkapa pyöräilyn, tai hiihdon osalta kelpaisi maksavalle yleisölle.

Tällainen "superliiga" löytyykin jo. NFL
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 27.02.2013 01:10
Lainaus
"Face the challenge once again in this sequel to the hardcore action RPG. Dark Souls II features a new hero, a new storyline, and an unfamiliar world for players to survive in while delivering its signature brand of unrelenting punishment that players hunger for. Epic battles with gruesome enemies and blood-thirsty bosses await adventurers as they traverse through a devastated world filled with death and despair; only those who are strong willed or cunning can survive this journey to achieve great glory. Players seeking to share their experience will discover a revamped server-based multiplayer mode that puts a distinct Dark Souls II twist on the concept of playing with others."

Niin kuin jo aikasemmin ennakoin, pelillä ei todennäköisesti tule olemaan mitään juonellista tekemistä ensimmäisen osan kanssa. "Dark Souls" kulkee nimenä vain kaupallisista syistä, tämä tuleva peli on alunperin voinut hyvinkin olla se "Demon's Souls 2" tai ihan jokin muu.
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.02.2013 00:53
Paskalta se minunkin mielestä näyttää hence King Kong paskaa. Boxinkin julkkarissa ollut King Kong peli aloitti mielestäni paskuuden genren. Eli huikeaa actionia ja elokuvamaisiakohtauksia, mutta pelillisesti ei tarvitse tehdä paskaakaan. Naputa A:ta  ja paina sivulle niin apina hyppii automaattisesti joka rotkon yli eikä kuolemasta ole mitään vaaraa.
RE4:sta asti on ärsyttäny tuo joka hiton välikohtauksessa rämpytys tai nappien painelu. Nykyään tuota QTE paskaa tungetaan niin turhaan moneen hyväänkin peliin. Tuli tuostakin mieleen, että jossain 30 minuutin Dead Space 3 demossa sai olla varmaan joka toinen minuutti rämpyttämässä tai veivaamassa jotain saatanan tattia. Sekin oli vielä niin vammasesti tehty ettei saanut selvää että pitikö nappeja pitää pohjassa vai rämpyttää niitä.
132  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2013 12:50
Täytyy sanoa että minusta on tullut sen verran mukavuudenhaluinen, että en pistäisi pahakseni vaikka fyysinen formaatti häviäsikin tulevassa sukupolvessa. Varsinkin olen tykännyt siitä helppoudesta kun voi vaihtaa pelistä toiseen ilman ravaamista :lol:. Tottakai tälläkin hetkellä ostan mielummin fyysisen pelin, kun se on niin paljon fiksumpaa. Uudenkin pelin hinta on aina konsolin omassa kaupassa sen 70€ eikä jonkun 14gt pelin lataaminen houkuttele tällä hetkellä. En sitten tiedä miten tuollaiseen "monopoliasemaan" tullaan kiinnittämään huomiota jos fyysinen formaatti joskus häviää. Olen kyllä kiinnostunut tuosta pilvessä pelaamisesta, ainakin kokeilumielessä  ;)

Eikös tuo ohjaimen "näyttö" oltu jollain tapaa peitetty? Niin jäi sekin vielä pimentoon. Mielestäni oli kyllä hyvä etteivät sortuneet muuttamaan tuota ohjaimen tattien paikkaa yleisestä paineesta huolimatta.

Tuo streemaus ja pelivideoiden latauskin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Tosin voi kyllä tulla runsauden pulaa jos oikeasti homma toimii vain "nappia painamalla". Toisaalta ei niin hirveesti kiinnostaisi joutua heti joidenkin apinoiden trollivideoon tjsp.
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2013 03:08
no ihan hyvä setti, tästä on hyvä jatkaa. hinta ja konsolin ulkonäkö jäi tosin vielä pimentoon.

ja herätys ois 7:45  :(

Minulla on 6:30 viimeistään :(
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2013 02:27
movella veistettäviä virtuaalisia savipatsaita, jee

E:SF5?
135  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2013 02:03
ei taida mennä autot paskaks
136  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2013 00:50
tarkoitatteko nyt tota GT:n preshowta?
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2013 00:44
Twitch stream lähti jo jollain tapaa pyörimään
138  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga kausi 2011-2012 : 20.02.2013 13:12
Normaaliin 1X2 pitkävetoon Veikkaus tekee etukäteen kertoimet. Joskus kuitenkin käy noin, että halutaan muuttaa kertoimia jälkikäteen. Tosin ne ketkä ovat jo kerenneet pelaamaan niin saavat tottakai niillä vanhoilla kertoimilla.
139  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 20.02.2013 12:03
Saako fyysistä CD-i peliä toimimaan emulaattorilla ja normaalilla cd/dvd asemalla?
140  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 19.02.2013 21:17
Asiasta kukkaruukkuun. Tuli eilen postiluukusta vapaaehtoinen kertauskutsu, tavallaan kiinnostaisikin lähteä, mutta en tiedä.
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 15.02.2013 22:36
2D tekee paluun, kiitos.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 18.01.2013 15:21
Tästä tulikin mieleen että aloitin tossa huvikseen Demon's Soulsin uudestaan, oli jäänyt pari pokaalia hankimatta niin hommasinpa nekin samalla. Pelihän on teknisesti toimivampi ja paikoitain paremman näköinen kuin Dark Souls. Tekee jotaikin asioita mielestäni paremmin kuin Dark Souls, mutta kuitenkin Dark Souls on pelinä jonkin verran parempi. Tykkään kuitenkin ehkä enemmän tuosta Demon's Soulsin "aikuismaisemmasta" otteesta vaikkakin lorea on suhteellisen vähän ja monet dialogit saa nähtyä vasta kikkailujen jälkeen. Tyylissä on paljonkin eroa Dark Souliin vaikka päällisin puolin näyttää melkeinpä identtiseltä peliltä.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.01.2013 15:57
Minulta löytyy nuo kaikki kolme GBA versiota pääsarjasta (IV, V ja VI). Mielestäni selkeästi parempia kuin alkuperäiset tai ne playstation käännökset. Graafisesti parempia (ok pieni näyttö) sekä niistä on myös saatu sellainen vanhan pelin tuntuma pois mikä vaivasi vielä noita pleikkarikäännöksiä. Tuolle GBA:lle on tehty edelleenkin maailman parhaat remaket, Kaikki vanhat final fantasyt, DK:t yms.. tuotu todella onnistuneesti käsikonsolille.
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2012 : 22.12.2012 21:14
- Vuoden paras wanha peli

Eos.

- Vuoden pettymys

Street Fighter X Tekken. Pelinä ihan ok, mutta ei sellainen mitä odotettiin. Järettömiä ratkaisuja taistelupeliin, minkä piti korvata SSF4.

- Vuoden pleikkaripeli

( Joo ei varsinaisesti mikään pleikkaripeli ) Assassins Creed 3. Ei todellakaan mikään mestariteos, mutta viihdyttää sen kerran kun pelaa läpi, helppous on kyllä pelin suurin miinus.

- Vuoden boxipeli/PC/GOTY

Witcher 2 Enchanced Edition. Tekee asioita eri tavalla kuin monet nykypelit, vähän niin kuin Souls pelit. Dialogi ja tarinankerronta selkeästi edellä muita, pelattavuus hyvää ja haastettakin riittävästi.

- Ensi vuoden odotetuin peli
Dark Souls 2, Witcher 3 sekä varmaankin GTA V
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 22.12.2012 20:32
Sanokaahan säilyykö nuo emberit Ng+:saan jos niitä ei anna sepälle? Vois jättää antamatta jos säilyy.
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 17.12.2012 11:07
Pleikkarilla pelailen, tuo 12,90 on ihan normaalihinta ja on ollut julkaisusta asti. Yllätävän kovilla leveleillä on porukka mennyt tuohon lisäosaan, kun vielä alle 50lvl:nä kukaan oikein kutsunut noihin pomotaisteluihin. Nyt taas 60lvl:nä tulee aika paljonkin kutsuja jopa tuohon Artoriakseen.
147  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 16.12.2012 23:23
Toissapäivänä tuon lisäosan itsekin vasta latasin. Tykkäsin todella paljon ja mielestäni paremmin suunniteltu kuin moni alkuperäsistä alueista.  Harmittavan lyhyt tosin, taisi mennä joku 7-9 tuntia koko alueen läpäisemiseen. Haastetta mielestäni oli riittävästi, varsinkin jos menee alle 50-lvl:nä lisäosaan. Sif- pomoon kannattaa mennä sitten vasta kun on lisäosan läpäissyt  :)
148  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Joululoman pelailut : 11.12.2012 22:55
ei ole lomaa...  :/
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 10.12.2012 22:49
Omaan mieleen vähän vaikuttaisi siltä, että Dark Soulista tulisi GTA:n tai Final Fantasyn tyylinen sarja. Jolloinka aikaisempaan osaan ei olisi jatkumoa, mutta tyyli säilyy. Traileri on kyllä hieno, mutta tuo rakkaustarinan tunne vähän syö sitä vanhaa meininkiä.
150  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 29.11.2012 22:43
Mielestäni tavallisia palkansaajia syyllistetään aika paljon mediossa, "suomalaiset ovat laiskoja työntekijöitä", yms jutut. Se on tavallaan outoa, kun puhutaan samaan aikaan tästä työn arvostuksesta. Sodastakin puheenollen, niin niitähän ei juuri synny tämän kansainvälisen kaupankäynnin ja globalisaation ansiosta, kun ihmiset käyvät töissä ja taloudet ovat sidoksissa toisiinsa maailmanlaajuisesti, niin sotimisessa ei ole mitään järkeä. Aika useasti näissä (en nyt viittaa tähän ketjuun) työkeskusteluissa puuttuu sellainen täysjärkinen keskustelu, niin kuin monessa muussakin asiassa.

Kansanedustajien työehdot ja palkat ovat tarpeeksi hyvät. Kyseessä on kuitenkin julkisin varoin rahoitettava kutsumustyö eikä siihen työhön rahan perässä pitäisi haluta, tai en itse ainakaan haluaisi. Varsinkin jos on ollut menestyvä yrittäjä tai liikemies, niin ei sen rahan pitäisi enää olla ongelma.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines