Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
61  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 16.02.2014 23:02
Eniten tässä nyt kyrsii vain se, että tästä yhdestä taistelupisteestä ei hyötynyt kuin vain Ruotsi.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.02.2014 23:41
Pelailin läpi Dead Islandin kun ilmaiseksi sai Xbox livesta. Ihan ok ilmaiseksi peliksi, mutta suurin ongelma oli vain siinä että kaikki oli jo nähty 1-2 tunnissa ja samalla peli oli tehty väkisin sellaiseksi 20h mittaiseksi. Lopussa en muuta kuin juossut zombie laumojen läpi välittämättä sen kummemin mistään. En osaa oiken muuta sanoa kuin ettei tuosta pelistä mitään kannata maksaa eikä sitä välttämättä kannata pelatakaan, kun on vain yksinkertaisesti aika puuduttavaa menoa.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 12.02.2014 00:33
Halvin hinta minkä olen nähnyt on CDON:ssa noin 150e 12gt malli. En tiedä sitten miten paljon se on normaalia hintaa halvempi.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.02.2014 00:18
Joo, aika säälittävää kopiontia. Välidemo ja hahmot jostain Wowista revitty geneerisine hahmoineen , pelimaailma- ja mekaniikka yritetty kopioida suoraan Souls pelien tyylillä häpeilemättä yhtään. Uusimmassa Tomb Raiderissakin vitutti koko ajan vain se miten kaikki oli kopioitu vain muista peleistä lopulta ilman mitään omaa, vaikka pelikään varsinaisesti huono ollut niin se vain pisti vituttamaan.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.02.2014 03:52
Uusi Sonic   :lol:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Traileri ihan kiva jos pystyy katsomaan ohi tuon uuden designin.
66  Blogit / Roki7 Finblog / Vs: Uutiskynnys ylittynyt #4 - MTV3/STT : 16.01.2014 17:02
Tämäkin on aika kova uutinen

Arvi Lindin pojanpoika järkyttyi Teemu Selänteen isoveljen huumeiden käytöstä
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 30.12.2013 00:57
Olis juonu maitoa  :lol:
68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.12.2013 19:47
No en tiedä kuinka monta ihmistä tuon veron piiriin kuuluisi, mutta eiköhän sielläkin vähän isommat yrittäjät pysty laittamaan suurimman osan tuloistaan pääomaverotuksen piiriin, että en usko että tuo varsinaisesti yleiseen yritystoimintaan vaikuttaa. Tottakai se taas vaikuttaa varmasti noihin Zlataneihin, yms. näyttelijöihin joilla ei muuta tuloa ole kuin muutama miljoona ansiotuloa. Veikkaan kyllä että Ranskassakin tuollainen pikkurikkaiden verotus pysyy vastaisuudessakin höllempänä kuin esim. Suomessa.
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2013 : 21.12.2013 22:39
En tänä vuonna tainnut pelata yhtään yksinoikeuspeliä, joten tuo eri versioiden kategoriointi omalla kohdallani on vähän ongelmallinen

- Vuoden paras paras peli (GOTY)
GTA 5. Ei vaan mikään muu peli ollut tänä vuonna parempi.

- Vuoden paras wanha peli
Dark Souls. Toimiva peli edelleen, varsinkin kun nappasin tuon PC version steamista 6e. Ei kuitenkaan hirveästi parempi versio kuin konsoleilla, ilman modeja selkeästi huonompi tosin.

- Vuoden pettymys
Uusin Tomb Raider. Vaikka en mitään tältä peliltä oikeasti odottanutkaan, niin päällimmäisenä jäi mieleen vain halpa kopio. Pelimekaanikat ja välidemot kopioitu muista uudemmista Asscreedeista yms. peleistä. Juonikin piti sisällään myös kaiken maailman pelikliseet.

- Vuoden yllättäjä
RE: Revelations. Voittaa Re 6 paskakasan 100-0. Sisältää paljon niitä parempien ressojen elementejä, tosin Revelationsion suurin ongelma on pelin hiukan halpa vaikutelma, minkä tosin ymmärtää kun peli on kuitenkin väännetty käsikonsoliversiosta.

- Vuoden PC-peli
Sanotaan nyt vaikka Metro: Last Light. Ei mikään täydellinen räiskintä, mutta propsit omaperäisyydestä ja hienoudesta.

- Ensi vuoden odotetuin peli
Dark Souls 2 ja Witcher 3. Uskon että molemmat pelit tulevat olemaan kokonaisuuksina edeltäjiään parempia.
70  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 09.12.2013 17:31
Nimenomaan. Tilannetta politisoidaan ihan liikaa, kun nuo kaikki mailalla hakkaajat ovat olleet jotain 15v. kakaroita ilman mitään todellisia ajatuksia.
71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 16.11.2013 23:17
Joo itelläkin meni aika nopeasti into tuohon älypuhelimella näpräilyyn. En myöskään ymmärrä miten joillakin ihmisillä on tarve vastata heti jok'ikiseen tyhjänpäiväiseen viestiin. Itse pystyn jättämään hyvällä omallatunnolla vastaamatta puheluihinkin.
72  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 05.11.2013 22:07
Mielestäni autoilu on jopa halpaa, kun näin millasia maksuja kaveri joutuu maksamaan muutaman kuukauden moottoripyörän käytöstään.
73  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 08.10.2013 13:06
Jos tuollainen pienempi malli tulisi, niin kyllä varmaan sellaisen ottaisin. Ei kehtaa hirveasti tuollaista galaxy s1:stä isompaa mallia ostaa, kun alkaa sen kokoinen jo lähentelemään maksimia. Applelta löytyisi iPhone 5, se taas ei kiinnosta, kun androidiin jo tottunut.  Pitää tosin käydä ihan paikan päällä vielä katsomassa tuota Sony "ericson" Z1:stä, niin näkee sen ihan tarkalleen ulkoapäin. Ihmetyttää vaan tuo paneeli juttu minkä scraf tuossa mainitsi, jos toinen todellakin on huonompi kuin toinen. Tosin ei siinä vissiin mitään hirveetä eroa taida olla noiden kahden paneelin välillä.
74  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 07.10.2013 13:12
Sanokaahan joku enemmän perehtynyt, että onko tuo Sony Ericsonin Z1 oikeasti "paras" puhelin markkinoilla, että siitä kannattaisi 650 euroa maksaa?
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri : 05.10.2013 13:57
Aika moni tuntuu tykkäävän todella minimaalisesta ja modernista tyylistä. Onhan niitä kiva esimerkiksi elokuvissa katsella, mutta en osaisi itse kuvitella asuvani moisen sisustuksen keskellä. Ei ole oikein mun juttu. Turhaa tavaraa ja romua en itsekään tahdo kerätä nurkkiin, ja siistiä pitää olla, mutta asunto saa siitä huolimatta näyttää siltä että siellä asutaan.
Nimenomaan. Olen skifin suuri ystävä ja pidän myös siitä ettei turhaa rojua ole ympärillä, mutta en kyllä näkisi että itsekään asuisin tuollaisessa steriilissä tai minimalistisessa tilassa. Minimalistinen tila ei mielestäni oikein sovi arkikäyttöön, sitä ylimääräistä "rojua" kuitenkin on aina jossain lojumassa, mikä taas häiritsee tuollaisessa tilassa huomattavasti. Tilasta pitäisi myös olla imuroimassa ja pyyhkimässä pölyjä jokatoinen päivä. Toisekseen tuollainen sisustus ei välttämättä kestä aikaa, ja jos lähtee yrittämään minimalistista tyyliä "normi" kämppään niin kokonaisuus muuttuu aika helposti kököksi varsinkin jos tila ei ole sen tyylinen mihin sellainen sopisi.
76  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri : 03.10.2013 23:46
Hyvä ketju  :) Minulle sistumaninen on tavallaan jo jonkinlainen harrastus. Tykkään kyllä monenlaisesta sisustuksesta, mutta ehkä selkeät linjat ja käytännöllisyys tulee tyylin lisäksi omassa hierarkiassa ensimmäisinä. Oma into sisustamiseen lähti siitä, kun ostin ensimmäisen sohvan kierrätyskeskuksesta opiskelijakämppään. Siinä sitten tajusin, että kyseessä oli ikean sohva mihin sai ostettua eri päällyksiä, eikä siinä sitten vielä kaikki. Ostin marimekon vahakangasta poistomyynnistä ja kiinnitin sen tyylikkäästi kyseiseen sohvaan. Äiti vielä sitten ompeli ylijäämästä  tyynyliinat ja siitä sitten tuli aika kivan näköinen setti. Tälläkin hetkellä kun vielä asun vuokrakämpässä, niin on joutunut enemmän tai vähemmän tyytymään siihen mitä on valmiina, valkoiset tapetit ja tietyn väriset lattiat, jne. Mutta joo, mielestäni sisustaminen enemmän lähtee kuitenkin siiä tilan haltuun otosta ja värien yhdeistelemisestä, ei niinkään tuollaisesta vartavasten suunnitellusta minimalistisesta tai steriilistä (mitä termiä haluaakin käyttää) tilasta, en nyt tarkoita futuristisessa tyylissä jotain vikaa olisi, päinvastoin. Jos on silmää niin vanhan päälle on helppo sisustaa modernia, kun taas modernin päälle vanhaa voi taas olla vaikeampaa. Tuli vähän hätäinen kirjoitelma, mutta kirjoitellaan lisää kun tulee jotain mieleen.

E: Ei se mitään hiton vahakangasta ollutkaan vaan vähän paksumpaa oikeeta kangasta, en kyllä nyt muista minkä nimistä.
77  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 08.08.2013 18:54
No joo, nyt kun muistelee niin toisella kaverilla on jonkin sortin softabugeja, eikä akkukaan kestä oikein mitään. Tuossa olisi vielä samassa hintaluokassa tuo lumia 520, mutta siitä ei ole yhtään hajua millainen se on. Sitten jos haluaa hintalaatusuhteeltaan parempaa niin pakko se on pistää vähintään 200e.
78  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 08.08.2013 18:34
Mikä olis halvin mahdollinen "älypuhelin" eli sellainen millä voi nettiä selata ja mailit tarkistaa? Onko jollain kokemuksia nykyajan halpis luureista? Merkillä ja värillä ei niin väliä, kunhan toimii.
Hmm... Voisin väittää että http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5690BLACK/samsung-galaxy-xcover-s5690-alypuhelin Samsung Galaxy Xcover. Ei omakohtaista kokemusta, mutta parilta kaverilta löytyy tuollaiset. Näyttö ei ehkä ole mikään paras mahdollinen netin käyttöön, mutta kuulemma spotifyt, youtubet ja mail yms, random appit toimivat ihan mallikkaasti. Toinen vaihtoehto voisi olla nuo halvimmat lumiat esim. 520 tai 620. Suurin osa noista "halpis" älypuhelimista menee kuitenkin siihen 200 euron haarukkaan, mutta jos etsii hyvää ja halpaa niin suosittelisin tuota Xcoveria.
79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 05.07.2013 00:20
Eikös tuossa pelissä ollut jotain serveriongelmiakin, kun eivät päässeet pelaamaan ostettua peliä. Muutenkin nämä kaikki Ea:n ja Ubisoftin omat 'kauppapaikat' ovat sellaisia mitä ei ihmisten pitäisi tukea kirveelläkään.
80  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 03.07.2013 22:53
Loistavan Noituri-sarjan (eli tutummin luultavasti The Witcher -sarjan) kolme ensimmäistä osaa eli Viimeinen toivomus, Kohtalon miekka ja Haltiain verta irtoavat nyt Adlibriksen tarjouksesta lähes naurettavaan hintaan. Omaan makuuni tämä voittaa Tulen ja jään laulun, joka sekin siis on mielestäni erinomainen sarja. Vähänkin fantasiakirjallisuudesta kiinnostuneille nämä ovat tutustumisen arvoisia - ja myös pelisarjasta pitäville.

Lisäksi sarjan neljäs osa eli Halveksunnan aika ilmestyi kauppoihin vastikään.
En tiennytkään, että sarjaa löytyy suomeksi noin monta. Luulin vain että ensimmäinen on käännetty, mutta en koskaan tajunnut etsiä sanalla "Noituri"  :)
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga : 01.07.2013 20:01
No joo, jos KHL jää vain ryssäliigaksi eikä liiga laajene kunnolla lähieurooppaan, niin eiköhän ne Jokeritkin aika nopeasti hamua kotimaan liigaan. Tosin riippuu onko joukkue enää Hjalliksen omistuksessa, ainakin pari vuotta sitten kertoi jääkiekkoa niin pyhäksi asiaksi ettei Jokereista luopuisi.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 30.06.2013 20:41
Joo huomasin vasta nyt, että tuo viestisi olikin aika vanha. Ajattelin vaan että sharkie vastasi siihen  :lol:
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 30.06.2013 20:14
Ei tässä nyt WLAN:in signaalista tai toimivuudesta ole kyse, jos laajalti on todettu PS3:n lataavan hitaasti dataa. On mullakin toistakymmentä laitetta samassa WLAN:issa, mutta vain PS3 hitailee.
Ei niin, tässä oli kyse tuosta Rockyn ongelmasta mikä ei selity pelkällä hitaalla wlanilla / datan latauksella. Enkä itse ole huomannut tämän reilun 4:n vuoden aikana pleikkarini lataavan dataa sen hitaammin kuin muutkaan laitteet.
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 30.06.2013 19:20
Täytyy todeta että minulla on käytännössä aina ollut pleikkari kiinni pelkällä wlanilla, ei ole kertaakaan ollut vikaa.

Itsekään en pidä konsolia piuhan nokassa, ja homma toimii ihan jees. Silti on selvää, että data - pelit ja päivitykset lähinnä - latautuvat pienemmillä nopeuksilla kuin mitä muut laitteet saavat verkosta irti. Luojan kiitos Netflix toimii silti loistavasti.
Niin, minullakin on kaikki laitteet tuossa yhdessä wlanissa ja olen jopa välillä yllättynyt kuinka nopeasti esim. tavara tulee storesta, mutta pelipävitykset tai järjestelmäpäivitykset harvemmin tulevat maksiminopeuksia minkä uskon johtuvan enemmänkin niistä palvelimista mistä ne tulee, kuin wlanista.

En kyllä osaa osaa tuohon Rockyn ongelmaan mitää neuvoa. Kun varmaan olet ihan normaalisti hakenut tukiaseman ja syöttänyt koodin, etkä käyttänyt mitään AOS namiskaa? Tosin ei se AOS varmaan mikään noiden latausnopeusongelmien aiheuttaja.

Tosin tuo kuulostaa myös vähän samanlaiselta kuin mokkuloiden ylikuumenemisongelma, että se signaali hidastuu totaalisesti, mutta kuitenkin "toimii". Tai sitten pleikkarilla on joku ominaisuus hävittää tai saada todella huono signaali aina silloin tällöin, mene ja tiedä.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 30.06.2013 18:48
Täytyy vielä todeta, että on myös aina tulleet kaikki latauksetkin wlanin kautta niin nopeasti kun on mahdollista.
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 30.06.2013 18:40
Täytyy todeta että minulla on käytännössä aina ollut pleikkari kiinni pelkällä wlanilla, ei ole kertaakaan ollut vikaa.
87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga : 30.06.2013 01:41
Niin on.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.06.2013 22:19
Pelailin tuossa läpi Metro Last Lightin, en omaa hölmöyttäni tajunnut että kyseessä on jatko-osa. En tosin usko aikaisemman osan pelaamatta jättämisen vaikuttavan suuntaansa. Vähän kaksijakoiset fiilikset jäi pelistä. Onhan peli näyttävä ja tunnelma jossain paikoissa loistava, pelisä löytyy myös paljon kaikenlaisia pikkujuttuja ja viittauksia mitkä olivat kyllä kivoja löytöjä. Muuten taas jäi vähän sellainen perusräiskinnän maku, pelialueet suurimmaksi osaksi ahtaita ja rajattuja, puolen metrin esteet ylitsepääsemättömiä. Se suodattimilla kikkailu oli kyllä enimmäkseen riesa sekä peli oli myös todella helppo hc asetuksilla. Antaisin pelille kuitenkin arvosanaksi sen 8, kuitenkin on sellaista omalaatuista yritystä vaikka ei kyllä mielestäni ole aivan kiitettävän arvoinen peli. Pelasin pelin sitten PC:llä korkeilla asetuksilla, en kuitenkaan korkeimmilla.
89  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga : 29.06.2013 21:41
Bluesihan tuonne yritti joskus, mutta yritykseksi jäi.
Bluesia nimenomaan yrittivät venäläiset ostaa, mutta Salonoja ei myynyt. Joku toinenkin joukkue oli muistaakseni yritetty samalla tavalla ostaa KHL- liigaan mutta yritykseksi jäivät. Kolmas kerta toden sanoi, vaikka Jokereita ei varsinaisesti myytykkään. Uskon kyllä Harkimon ymmärtävän riski- ja hyötysuhteen vaikka kyse onkin venäläiseen liiketoimintaan siirtymisestä, mikä on aina normaalia suurempi riski. Ja kyllähän se on selvää että Jokerit tulee saamaan esim. suomalaisia KHL tai sinne siirtyviä pelaajia huomattavasti helpommin ja halvemmalla jos toisena vaihtoehtona on joku siperian joukkue.
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? : 14.06.2013 18:21
PS4 ja PC riittävät ihan hyvin. X1 on korkeintaan jenkkijunteille suunnattu NFL katselulaite.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines