Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 19
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.03.2014 05:45
Noh, aloitinpa sittenkin tuon NG+:san. Huomasin siinä sitten samalla että ne alueet mitä olin 'bonfire asceticilla' vahvistanut olivat muuttuneet sitten suoraan 3:seen eli käytännössä ng++, eli kannattaa olla vähän varovainen niiden käytön kanssa. Ovat kyllä jonkn verran lisänneet pikkuextraa tuohon ng+ peliin, esim. enemmän phantomeita sekä pomot tiputtaa parempia tavaroita mitä ei normi muodossa tiputtaneet.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 28.03.2014 02:03
No joo loppu ennen ihan loppua on parempaa settiä kuin esim. Dark Souls 1:ssä, varsinkin lopun alueet ovat selkeästi parempia. En kehtaa nyt spoilata yhtään sillä mitä tarkoitan. Mutta ei ainakaan tällä hetkellä ole hinkua aloittaa ng+:saa. Olen kyllä joitakin alueita ja pomoja uudelleen pelannut tuolla bonfire asset tjsp. jutulla, mielestäni myös tuo level uppaus on ehkä liian halpaa. Taisin olla 65-70lvl läpi pelatessa, mutta tuntuu että porukka pelaa aika isoilla leveleillä, kun ei meinaa löytyä pelaajia.

E. Seuraava Souls peli voisi kyllä olla samantien Demon's Soul, niin ei olisi ainakaan liikaa tätä item yms, kierrätystä.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 28.03.2014 00:23
Kyllähän tämä peli vähän tuohon loppuun lässähti, ei tee hirveasti mieli nyt aloittaa ng+:saa.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 24.03.2014 22:24
Olen menossa Drangelic Castlen loppupäätä, enkä ole edes vielä löytänyt paikkaa tai mitään millä saisi noita boss sielujen aseita luotua  :rollaus: . Sen jälkeen tuli muutamia tummenettuja "???" nimisiä alueita tuohon warppi listaan, olettaen että ne ovat jotain mitä olen tähän mennessä missannut. Aseinani on tällä hetkellä lightning Great Scythe ja fire Channeler's Trident, sinänsä välillä kyllä huvittaa miten paljon tavaraa tähän on kierrätetty vaikka väitettiin ettei ole mitään tekemistä ensimmäisen osan kanssa.
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 24.03.2014 03:08
No joo se selittääkin paljon, ihmettelinkin mitä virkaa sillä arkulla siellä loppujen lopuksi on.
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 24.03.2014 01:32
Huomasin juuri hiukan erikoisen jutun, sillä hahmoni on välillä mies sekä nainen jostain syystä. En tiedä onko tämä ihan tarkoituksen mukaista, mutta iteltä mennyt ihan ohi koko juttu. Olenkin ihmetelly miksi hahmollani ei ole välillä viiksiä ja sen naisellinen kävelytyylikin on pistänyt silmään vaikka mielestäni tein niin miehisen hahmon kuin mahdollista.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 22.03.2014 20:03
Noin 50 tuntia  takana ja pääpomot tapettuna. Tarkoitus olisi nyt seuraavaksi mennä tuonne bugiseen linnaan. Hahmoni on tällä hetkellä Lvl. 50 aloitus classina bandiitti, hiukan pettymys ollut tuo oma hahmo niin olen harkinnut vähän tuota soul resetointia, oli tarkoitus tehdä vain tuollainen raakalainen mikä ei muuta osaisi kuin hakata kepillä, mutta osoittautunut vähän tylsäksi valinnaksi.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 22.03.2014 14:56
Joo kiitos tiedosta. Pikkasen kyllä ärsyttää tuo että voi inveidata kuolleiden peliin vaikka pomotkin olisi tapettu. Kiva siinä sitten testailla noita uusia aseita tuolla Duff shopissa, kun porukka voi sielläkin inveidata, liekö sitten bugi vai ominaisuus. En tiedä onko tuo offline pelaaminen edes xboxilla mahdollista, jos haluaa tuolla savefilella pelailla.
39  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 22.03.2014 03:15
Mistäs tuonne Drangelic Castleen pääsee? Onko sillä paikalla jotain tekemistä noiden "produce the symbol of the king" ovien kanssa? Olen mielestäni jo aika monta paikkaa kolunnut ja kaikki tähän mennessä mahdolliset pomot tappanut. Iron Keep nyt oli nyt tuo viimeisin paikka, minkä ole selvittänyt.

E: Niin ja onkos kukaan kokeillut tuota sielujen palautusta, että jos on esim. lvl 50 hahmo niin pitääkö ne kaikki sielut käyttää siihen lvl. 50 asti, ettei voisi jättää esim lvl. 20 hahmoksi?
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 19.03.2014 22:56
Itse ostin tuohon rottapomoon vain saatanasti tulipommeja kun ei meinannut omat pääaseet osua niihin. Tällä hetkellä olen kyllä pikkasen pulassa, että minne mennä kun on ollut oikeastaan koko pelin ajan sellainen tunne että olisin missanut jotain, 13 pomoa olen ainakin jo listinyt enkä ole esim. tuollaseen "Jabba the Hut" tyyliseen pomoon törmänyt ellei kyseessä ole sitten tuo "The Rotten".

Pomovastukset ovat kyllä olleet tähän mennessä aika meh kamaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Jotain kertoo myös se että nuo kaksi melkein tähän mennessä vaikeinta pomovastusta ovat olleet vain tuhat kertaa suurrennettuja rivivastuksia, tarkoitan nyt tätä hämähäkkia ja raatokoiraa.

E: No joo oli ainakin mennyt tuo Huntsman's Copse ainakin ohi.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 15.03.2014 12:01
Se soihtuhan on niinkuin ase, eli säilyy ikusesti siellä inventaariossa tai ainakin olettaisi. Itelle vaan tuli kerran sellasen rautahökkelin vieressä että "light a torch" tjsp. joten siitä vaan päättelin. Ehkä se soihtukin pitää "korjata" sepällä ennen kuin sitä voi uusiokäyttää.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 15.03.2014 11:48
No joo ite kyllä tykkään esim. tuosta tämän pelin Firelink Shirensta (Majula), ehkä pääosin sen takia että musiikki soi muuallakin kuin yhdellä pienellä alueella. Tosin täytyy myöntää, että pelialueet ovat ollee tähän mennessä yllätävän lyhyitä varsinkin nämä alkupään alueet.

- Monet uudistukset on hyviä, mutta monet taas mielestäni typeriä. Rajoitetu itemit on aika hyvä juttu mielestäni, tosin sitten taas tuo aseen rikkoutuminen on aika typerästi tehty, että ei voi edes korjata sitä ennen vaan pitää odottaa, että ase menee kokonaan rikki.

Kamathan korjaantuvat automaattisesti bonfirellä. Oletteko muuten sytytelleet noita matkan varrella olevia soihtuja? Mitä hyötyä niiden sytyttämisestä on?
No ei ne rikki menneet aseet ole korjaantuneet ainakaan, ehkä sitten olen käyttänyt asettä liikaa ilman bonefirea. En ole noita jaksanut sytytellä, olen vain ajatellut että niistä saisi vain tulta uuden soihdun sytyttämiseen, mutta se soihtu taitaa olla aina "päällä", mutta ei ole kyllä soihtua tarvinnut käyttää tähän mennessä.

E: Sanokaahan joku mistä sen oikean white sign kiven saa?
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 15.03.2014 11:13
Tuli eilen pelattua noin 12 tuntia putkeen, joten pistän vähän omia ajatuksia.

- Xbox versio mielestäni pyöryy todella hyvin, ainakin asennettuna. Latausajat pieniä ja framerate hyvä, muutenkin näyttää mielestäni ihan tarpeeksi hienolta. Screentearingia ajoittain aika paljon tosin, mutta ei mitenkään häiritsevästi.

- Pelattavuus ja tunne hiukan erilainen kuin aikaisempi DS1, mikä on mielestäni kuitenkin ihan ymmärrettävää. Omasta mielestäni ehkä turhan herkkä liikkuvuus ajaoittain. Kamera myös on omasta mielestäni ehkä turhan lähellä pelaajaa mikä syö myös vähän sitä DS tunnelmaa. En löytänyt asetuksista palkkia josta kameraa voisi siirtää kauemmaksi, nyt ainakin ajoittain huomaan missaavani aika paljon kaikkea, kun ei näe niin laaja-alaisesti. Tämän takia aika paljon kriittistä kamaa voi menna ohi silmien, esim. en ole itse vielä edes löytänyt sitä oikeaa White Sign stonea.

- Aloitin tekemällä bandiitin, josta syystä kultaiset viikseni muuttuivat normaalin värisiksi jossain vaiheessä peliä. Mielestäni peli on ollut aika selkeästi DS1:stä vaikeampi ainakin nyt alussa. Tykkään myös tuosta että ei ole selkeää suuntaa annettu mihin mennä.

- NPC:tä tuntuu olevan myös aika paljon enemmän ja heillä tuntuu olevan enemmän sanottavaakin. Harmi vaan että juonesta on vielä aika vähän sanottavaa, ehkä jollain tapaa hengetöntä menoa ainakin vielä.

- Monet uudistukset on hyviä, mutta monet taas mielestäni typeriä. Rajoitetu itemit on aika hyvä juttu mielestäni, tosin sitten taas tuo aseen rikkoutuminen on aika typerästi tehty, että ei voi edes korjata sitä ennen vaan pitää odottaa, että ase menee kokonaan rikki.

- Toinen asia mistä en pidä on tuo inveidaamin kuolleiden peliin joissakin alueilla ja jokin automaattinen grey souls joinaaminen. Oli hiukan ihmettelimistä kun kuolleena tutkiskelin yhtä aluetta ja yhtäkkiä joku kutsuu jonain helvetin gray phantomina vaikka en ole mitään signejä mihinkään laittanu eikä covenant itemiä ole käytössä

- Bossit mielestäni tähän asti ollut ihan onnistuneita. Tällä hetkellä hahmo taitaa olla lvl.22 ja pomoja listitty varmaankin 6. Olen pyrkinyt pitämään itseni aika matalalla levelillä ainakin vielä, mutta kun tavaraa ei oiken ole ostettavissa niin sieluja on melkein pakko alkaa käyttää levelin nostoon.
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.03.2014 07:34
Witcher 3 näköjään tulee kuin tuleekin vasta ensi vuonna, joten taitaapa nuo kiitettävän tason pelit olla aika niukassa tänäkin vuonna PS4:lle ja Xbonelle.

Tässähän kohta täytyy ostaa Wii-U.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 11.03.2014 22:45
Mitä nyt niitä beta testejä katselin, niin sanoivat että käytänössä hahmo tuntuu ihan erilaiselta ja paljon raskaammalta tuo ohjaus alkuun. Agilityä uppaamalla sai kuulemma hahmosta saman tyylisen kuin nykyisistä dark souls tai demon's souls hahmosta kevyillä kamoilla. En tiedä kyllä miten tuo equip burden on tässä tulevassa pelissä hoidettu, mutta betassa oli kaikilla hahmoilla aika raskaan näköiset kamat, no pitää sitten ite katella kun pelin hommaan. En kyllä itse vielä halua spoilaantua yhtään lisää.

E: Niin ja jos oikein muistan niin monet sanoivat pelin tuntuvan enemmän Demon's Souls 2:lta kuin Dark Souls 2:lta.
46  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 03.03.2014 20:17
Monet venäläisten maakaupat ja investoinnit ovat vain sitä Venäjän valtiolta kavalletun rahan pesua, minkä takia tuo maakauppojen rajoittaminen olisi ihan perustelua. Tuollainen vastavuoroisuus säätö jossain maakaupoissa on mielestäni aika outoa, sillä eihän kukaan täysjärkinen suomalainen nyt haluaisi sieltä maata ostaa. Tuntien venäläisten tavat, niin se maapläntti jonka ostat voi ihan hyvin kuulua seuraavana päivänä vaikka jollekin random Igorille.

Ja aiheeseen vielä sen verran, että tuo uhkavaatimus on nyt kuitattu "hölynpölynä"
47  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 03.03.2014 19:57
No joo ehkä eniten tässäkin tapauksessa ihmetyttää tuo ihmisten myöhäinen herääminen, ihan kuin se Venäjä/Putin huvikseen sitä sotakalustoaan miljardeilla euroilla uusisi. Toisekseen nuo Putinin mafiakytkökset on ollut jo tiedossa jo hänen ensimmäisestä presidenttikaudesta lähtien. Toisaalta on myös naivia uskoa, että Venäjän kaltaista maata voisi täysin rehellisin keinoin hallita.

Samalla tavalla tuo Ukrainan tilanne voi tapahtua täällä suomessakin lähitulevaisuudessakin, kun tarpeeksi myydään maata ja omaisuutta venäläisille, niin tottakai samaa omien kansalaisten suojelemista voidaan käyttää syynä tännekin hyökkäämiseen. Sinänsä tässäkin "konfliktissa" ongelma on myös siinä, että suurin osa ihmisistä on ihan puolueetonta ja rauhaa rakastavaa kansaa, niin jos Venäjä päättää hyökätä niin kaikki sivullesetkin ja puolueettomat joutuvat valitsemaan puolensa.

Niin ja Stubb on aina ollut pelkkä tyhjää toimittava luuseri jolla ei ole koskaan ollut mitään oikeaa sanottavaa mistään.
48  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 23.02.2014 16:17
Ruotsi oli kyllä niin suuri vastaantulija jo toisesta erästä lähtien, että eivät olisi tuonne finaaliin pääsyä edes ansainneet. No hyvä että edes joku palauttaa nämä fraudit maan pinnalle.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 21.02.2014 23:08
Moniko täällä on DSII:sen betaa kokeillut? Olisi mukava kuulla lisää mietteitä.

Vaikka jatko-osa sijoittuukin eri aikaan ja paikkaan, niin minusta tuntuu että Gwyn ei ole täysin unohdettu. Warrior of Sunlight-covenant vaikuttaisi olevan mukana, samaten Kingseeker Framptin rotutovereita (onko näillä veijareilla mitään yleisempää nimitystä?) vilahtaa muutamakin uusimman trailerin lopussa. Kumpikin edellämainittu kun on vahvasti Gwyniin liitoksissa.
En ole betaa testannut, mutta katsonut jonkin verran gameplayta. From software kuitenkin on jo useaan otteeseen todennut ettei peleillä ole mitään tekemistä keskenään, mutta varmasti tulee olemaan saman nimistä tavaraa yms. samalla tavalla kuin Final Fantasytkin kierrättää samoja nimiä yms. tavaraa pelistä toiseen. Jossain trailerissa tai videossa näkynyt "warrior of sunlight" kilpikin oli yksi tuosta kilpailusta peliin valittu, joten siinäkään varsinaisesti alkuperäiseen Dark Soulsiin viitata muuta kuin fanipalveluna.
50  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 21.02.2014 22:55
No joo, olen vain kuullut myyjiltä, että nuo uudet jääkaapit yleensä pitävät aika kovaa ääntä, tosi ei koske varmaankaan kaikkia malleja.

En kyllä osaa sanoa kuinka hyvin pelikonsolit tunnistavat noita usb adapteri härpäkkeitä, pitää varmaan testata jos löytyy jostain.
51  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 21.02.2014 22:35
Kanadan naiset ja miehet voittaa kultaa. Jäätävää suorittamista. Koska Suomessa?
Kotiolympialaisissa.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.02.2014 00:03
Pitääkö PS4:lle tehdä uusi psn tunnus? Vai voiko käyttää samaa kuin PS3:lla?
53  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 20.02.2014 19:13
Kaikki jääkaapit ja pakastimet yms- yhdistelmät pitävät nykyään aika kovaa ääntä ihan normaalistikin, joten en niitä kyllä lähtisi hakkaamaan, että äänet lähtisivät.

Mutta joo, mikä nyt on paras tapa kiinnittää nuo normikuulokkeet esim, pleikkariin tai boksiin? Tossa testasin tuota vahvarin kuuolekeliitäntää, niin kuuluu todella hiljaa ja huonolaatuisesti. On aika vähän kokemusta audiopiuhoista tai jostain vähän erilaisemmista audio virityksistä, että mikä pitäis virittää ja mihin. Kuulokkeina toimii tällaiset vajaan satasen Audiotechincat, toimivat todella hyvin pc:lla ja puhelimessa, saakohan noita kuulokkeita jotenki suoraan konsoleihin, niin olettaisi ainakin toimivan paremmin.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 20.02.2014 14:40
NG+ tapahtuu heti Gwynin tappamisen ja endingin jälkeen. Se DLC on ennen Gwynia, et pääse sinne mitenkään suoraan vaan vähän kikkailemalla. Pitää tappaa se sininen goleemi ennen Duke's Archivea (tai oikeastaan siellä aulan edessä, kahden sian jälkeen) , mutta sitä ennen pitää tappaa se kultainen goleemi sieltä Leviathanin vasemmalta puolelta Dark Root Basinissa, jotta se sininen goleemi tiputtaisi Broken Pendantin,  jonka kanssa sitten menet takaisin sinne kultaisen goleemin tappoalueelle, mistä "warppaat" sitten sinne DLC- alueelle.
55  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 19.02.2014 11:44
No joo kyllähän tuota teksti-tv:tä pidetään nykyään ihan turhana. Perusteluna juuri se, että pääsee kuitenkin lukemaan noita "Seksivau" otsikoita joka päivä iltapäivälehtien internetsivuilta.
56  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 18.02.2014 19:32
Itse käytän paljon teksti-tv:tä nykyään. Kaikki tarpeellinen ja ajanokotainen nopeasti luettavissa, ilman mitään jonninjoutavaa paskaa tai mainostusta. Tosin kerran taisi olla maikkarin teksti-tv sivuilla jokin uutisotsikko tyyliin "Käy katsomassa video MTV.fi", mikä taas oli samaan aikaan huvittavaa sekä surullista. Voisin väittää että teksti- tv on luotettavin median muoto nyt internetin kulta-aikana.

Tässä esim. Ylen teksti-tv:n pääotsikot tällä hetkellä

"Kiovan yhteenotossa useita uhreja"

"Eu huolissaan Kiovan tilanteesta"

"Pussy Riot -naiset vapautettiin"

"Venäjä Leijonien vastustajaksi"

mtv:

"Pyssy Riotin jäsenet vapaaksi"

"Kiovan mellakoissa kuolonuhreja"

"Leijonat saa vastaansa Venäjän"

"Kemppainen selviytyi finaaliin"

Tosin täytyy muistaa, että kunnollinen teksti-tv löytyy vain Yleltä sekä Mtv3:lta.
57  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 18.02.2014 18:53
En koskaan pidä kuulokkeita päässä jos olen ulkoleimassa tai liikkumassa jossain muualla. Jotenkin itsesuojeluvaisto pakottaa olemaan varuillaan, kun eihän sitä tiedä jos joku tulee vaikka lyömään kirveellä päähän.
58  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 17.02.2014 21:53
Nappikuulokkeet tietenkin lenkillä ja kaikissa liikuntamuodoissa.
Parasta on olla ilman  ;)
59  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 17.02.2014 18:02
No joo samaa kyllä aluksi ajattelin, mutta mietin vaan tuota normikuulokkeiden liittämistä vahvariin tai telkkariin (tai mihin ne nyt kannattaa liittääkään). Noissa pelikuulokkeissa tulee vissiin oma "vahvistin" mikä liitetään USB:lla pelikonsoleihin, niin ei tulisi varmaan liian hiljaa tai tunkkaisesti tuo ääni. Mietin vain sitä että kuuluuko se ääni riittävän kovaa tuosta telkkarin kuulokepaikasta jos siihen liittää tuollaiset vähän kalliimmat peruskuulokkeet? Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta en ole koskaan pelannut konsoleita kuulokkeiden läpi.
60  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 17.02.2014 12:36
Osaakos kukaan suositella hyviä ja käytännöllisiä pelikuulokkeita jokaiseen koneeseen PS3, X360 (PC, PS4)? Tarkoitus olisi lähinnä käyttää yöllä ja illalla. Katsoin että tuollaista Turtle beach PX3:sta saisi vajaalla 90 eurolla. Enemmänkin voisin maksaa jos löytyy hintalaatusuhteeltaan parempia, mutta taas tuollaiset 300e hintaiset pelikuulokkeet tuntuvat hiukan riskiostokselta, kun niitä ei oikein missään pääse testaamaan.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines