Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063582 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2610 : 08.09.2014 19:31 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Mutta nyt puhuttiin nimenomaan hiippailusta, ja silloin jostain syystä apurit käyttäytyvät tyhmästi ja toisaalta ovat näkymättömiä vihollisille.

Okei, nyt vasta tajusin, mistä tässä oli kyse. Käsitin alunperin, että tässä maristiin ihan yleisesti Ellien tekoäly(ttömyyde)stä. Olen toki samaa mieltä, että hiippailu-AI olisi voitu paremminkin toteuttaa. Kaipa nuo MasterTK:n "köyhän miehen Splinter Cell / MGS" -ja "kahden tunnin MGS5-demo oli parempi kuin koko The Last of Us, vaikken ole pelannut edes koko peliä läpi" -jutut sokaisivat minut överiydellään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2611 : 09.09.2014 20:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Destiny vaikuttaa ihan hauskalta. Ei kannata odottaa mitään eeppistä tarinaa tai hienoa yksinpeli räimettä. Peli pitää nähdä lootti-arpakoneena tai pettymys iskee päin naamaa kuin kymmenen kilon turska. Tarina ja "kentät" ovat budjettikamaa (mikä on hieman ironista ottaen huomioon pelin valtavat tuotantoarvot).

zoukka_FIN jos ette ole jo lisänneet. Olisi kiva pelailla lautalaisten kanssa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2612 : 09.09.2014 20:54 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Destiny vaikuttaa ihan hauskalta. Ei kannata odottaa mitään eeppistä tarinaa tai hienoa yksinpeli räimettä. Peli pitää nähdä lootti-arpakoneena tai pettymys iskee päin naamaa kuin kymmenen kilon turska. Tarina ja "kentät" ovat budjettikamaa (mikä on hieman ironista ottaen huomioon pelin valtavat tuotantoarvot).
Eli ei ole paljoa betasta muuttunut. Mihinkä ne kaikki rahat ovat mahtaneet mennä?

Borderlands on lootti-arpakone, mutta tekee kaiken paremmin.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2613 : 09.09.2014 20:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä tässä pelissä fiilistä löytyy, toinen tarinakenttä oli jo helvetin siisti ja melko suurikin. Musat ja graffat ovat todella hyvää tavaraa. Halon ja Metroidin välimaastoa!

Ja always online näyttää hampaansa. Disconnectia kesken tehtävän...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2614 : 09.09.2014 20:57 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Destiny vaikuttaa ihan hauskalta. Ei kannata odottaa mitään eeppistä tarinaa tai hienoa yksinpeli räimettä. Peli pitää nähdä lootti-arpakoneena tai pettymys iskee päin naamaa kuin kymmenen kilon turska. Tarina ja "kentät" ovat budjettikamaa (mikä on hieman ironista ottaen huomioon pelin valtavat tuotantoarvot).

zoukka_FIN jos ette ole jo lisänneet. Olisi kiva pelailla lautalaisten kanssa.

Pitääpä lisäillä. Ei tälle päivää paketti kerennyt perille mutta huomenna vois alkupäivästä tai myöhäisillasta korkkailla peliä. En ole mitään matskua pelistä nähnyt sitten viime vuoden E3:sten, pitäisi olla tuore kokemus.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2615 : 09.09.2014 20:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo itsekin menin peliin täysin sokeana, en ole yhtään traileria edes katsonut  :P
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2616 : 09.09.2014 21:14 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Olis tällä viikolla tarkoitus hommata tuo bundle jos jostain löytyy, ihan samalla tavalla heräteostos koko peli, ei oikeastaan minkäänlaista hajua mitä odottaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2617 : 09.09.2014 23:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo siinähän se päivä vierähti Destinyn parissa. Plussat ja miinukset:

+ Aivan mahtavat grafiikat niin tyylillisesti kuin teknisestikin. Kesti hetki huomata että pelissä on myös vuorokauden vaihtelu  :o
+ Tunnelmalliset musat
+ Loottihammasta kolottaa
+ Räiskiminen on kivaa

- Tarina (tai siis mikä tarina?)
- Jos satut törmäämään itseäsi kovempiin vihuihin niin et voi edes tappaa niitä... mitä vittua Bungie?
- Grindaaminen on turhaa sillä expua valuu tehtävien ulkopuolelta niin maan hitaasti
- Ei treidaamista
- Hunterin "golden gun" peruskyky on uskomattoman tylsä
- Osa pelistä tietenkin PS+'n takana. Onneksi tätä ei tarvitse ostaa nauttiakseen PS4 peleistä. Tai näin ainakin kuulin pelaajalaudalta.


Kannattaa hankkia jos ei rahoilleen mitään järkevää tarkoitusta keksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2618 : 10.09.2014 07:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
+ Aivan mahtavat grafiikat niin tyylillisesti kuin teknisestikin. Kesti hetki huomata että pelissä on myös vuorokauden vaihtelu  :o
+ Räiskiminen on kivaa
Mun silmään ja käteen nämä aspektit ovat enemmänkin keskinkertaista. Grafiikka on aika rosoista ja tuntuu ettei tekstuuritkaan ole kovin tarkkoja. Vanha geni näkyy vielä ekassa Destinyssä. Tyyli on toki ihan magee. Gunplay vaikuttaa myös ensimmäisten tuntien perusteella hyvin hyvin tutulta, vaikka en ole edes haloja juuri hakannut. Toivottavasti avautuvat kyvyt antavat vielä jotain muutakin kivaa kuin mitä Titanin kranaatti, charge ja teholyönti.  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2619 : 10.09.2014 11:29 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Betan perusteella Destiny näytti mun mielestä tyylillisesti käsittämättömän tylsältä, teknisesti ihan ok. Eniten harmitti se supertylsä vihollisdesign. Ei mitään kiinnostusta räiskiä niitä random kaaputyyppejä, joita respaa loputtomasti.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2620 : 10.09.2014 11:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tyylillisesti mun mielestä oli ihan hienoa katseltavaa, mutta teknisesti ei vakuuttanut.

Joka tapauksessa jää varmaankin hankkimatta. PSN:stä ei löydy samanlaista kaveriporukkaa kuin mitä Xbox Livestä aikanaan, joten nykyään moninpelit ovat aika harvinaista herkkua.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2621 : 11.09.2014 00:37 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Jopas mielipiteet vaihtelevat kovasti tuon graafisen ilmeen osalta. Itse katselin eilen mielenkiinnosta jonkin verran streamia Twitchistä ja jatkuvasti kiinnitin huomiota siihen, että jokin tyylissä tökkii. Maailma on sinänsä hieno mutta jokin puuttuu. Häiritsevämpiä ovat kuitenkin hahmomodelit, jotka olivat poikkeuksetta todella tylsiä. Peli on selvästi Bungien käsialaa ja yhteneväisyydet Haloon selviä. Samalle tasolle se ei kuitenkaan yllä. Teknisesti vaikutti ihan pätevältä, vaikka itse pelatessa 60 fps puutteen varmasti huomaisikin.

Muuten peli vaikutti todella keskinkertaiselta eivätkä striimaajatkaan erityisen innoistuneilta vaikuttaneet. Epäilemättä peli toimisi paremmin itse kaverin kanssa pelatessa mutta kaiken näkemäni ja lukemani perusteella Destinyllä ei pienintäkään vaikutusta uuden konsolin ostamiseen olisi, jos sellaista harkitsisin. PVP on kyllä ilmeisesti ihan toimivaa hupia.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2622 : 11.09.2014 01:58 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Pelasinpa eilen toiseksiviimeistä Wonderful 101:n bossia ja tavoitteena oli platinum rankin saaminen (eli ei pure platinum). Aluksi oli tarkoitus pelata vain tunti pari koska sen verran ajattelin siihen bossiin maksimissaan menevän. Aika meni kuin siivillä ja pelasin sitten 7h 30min yhdeltä istumalta. Siitä minulla ei ole mitään käsitystä että miten siinä niin kauan kesti.

Tuon pelaaminen vaan tuntuu uskomattoman hyvältä. Siis kun 100 miehinen vasara survoo kilpikonnaotuksen panssarin palasiksi parilla pyöräytyksellä. Tai kun ampuu sillä ilmatorjuntatykillä parikymmentä jamppaa puolen sekunnin burstilla kerrostalon kokoisen iigorin hanuriin ja sitten salamana "teleporttaa" sen viereen aloittaa jugglecombon - joka päättyy jättimäisen hautakiven losahtaessa taivaalta murskaten kaiken. Enkä varmaan ikinä kyllästy siihen miekan sivallusääneen ja animaatioon. Sitä pyörittelee ilokseen.

Yhteensä pelitunteja on jo jotain 70-80h siellä Wii U:n system logissa. Sitten kun platinat on hommattu ni voin siirtyä hardin läpäisyyn ylipäätään millään rankeilla. Sitten vielä hardin jälkeen aukeava vaikeustaso. Ja jos sitten ei vieläkään kyllästytä niin sitten voi alkaa harkitsemaan niitä hardin ja sitäkin vaikeamman tason parempia rankkeja. Kyllä tässä työmaata piisaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2623 : 11.09.2014 09:04 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Meinasin ostaa eilen julkaisuhumussa Destinyn, mutta taisipa olla oikea päätös jättää hyllyyn, kun foorumit täyttyvät jo nyt valituksista. Ilmeisesti hyvin keskinkertainen tapaus, johon kiinnostut lopahtaa alkuinnostuksen jälkeen hetkessä. Idea hyvä, mutta varmaan menee sinne Titafallin joukkoon pelinä, jota lähinnä myydään äärimmäisellä ylimarkkinoinnilla, kuin pelin varsinaisella laadulla.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2624 : 11.09.2014 09:38 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse en ymmärrä valitusta Destinystä alkuunkaan. Diablo on hyvä, Halo on hyvä, joten miksei niiden love childikin olisi. Jotai 12h takana tätä ja parempi Halo tämä on mielestäni kuin pari edellistä ja tässä on lisänä vieläpä addiktoiva loottitsydeemi ja skillit, kelpaa. Graafisesti peli on myös kermaa, ainakin ympäristöjen osalta.
 Peliyhteisö voisikin kokonaisuutena (tai ainakin se äänekäs ja negatiivisin osuus) mielestäni ottaa sen päänsä pois perseestä, varsinkin tässä genissä, kun tuntuu, että heille ei enää mikää kelpaa. Joka välissä vaan jäätävää elitismiä ja vanhat pelit on parempia mantraa, jne.Tuntuu, että moni ostaa pelejä nykyään vain sen takia, että voi "legitisti" paskoa niiden päälle internetissä. Eli in my humble opinion, Pelaajat ovat perseestä, pelit ei.


« Viimeksi muokattu: 11.09.2014 09:45 kirjoittanut Anders Helevete »
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2625 : 11.09.2014 11:52 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Isoin ongelmahan tuossa pelissä vaikuttaisi olevan se, että se on kuolettavan keskinkertainen. Ihan kivaa kaverin kanssa joo mutta ei yhtään sen enempää. Voimakkaat vastareaktiot taas tulevat jälleen kerran valtavasta hypestä, jota ei lunasteta millään muotoa. Peli ei tuo aidosti mitään uutta mutta on silti onnistunut kusemaan puolia, joiden mainostuksen mukaan pitäisi olla sen vahvuuksia. Räikeimpänä esimerkkinä muiden pelaajien sosiaalisen interaktion täydellinen mahdottomuus jossain määrin MMO-tyyppisessä pelissä.

Kritiikkiä kuuntelemalla ja peliä patchaamalla voivat varmasti ainakin osan ongelmista korjata. Esimerkiksi grafiikathan ovat loppupeleissä täysin subjektiivinen ja toisarvoinen seikka muihin osa-alueisiin nähden. Tällä hetkellä Halo tekee kuitenkin tarinallisen scifi-räiskinnän ja Borderlands fps-loottauksen selvästi paremmin, joten Destinyn tarkoitus jää jotenkin torsoksi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2626 : 11.09.2014 12:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Isoin ongelmahan tuossa pelissä vaikuttaisi olevan se, että se on kuolettavan keskinkertainen. Ihan kivaa kaverin kanssa joo mutta ei yhtään sen enempää. Voimakkaat vastareaktiot taas tulevat jälleen kerran valtavasta hypestä, jota ei lunasteta millään muotoa. Peli ei tuo aidosti mitään uutta mutta on silti onnistunut kusemaan puolia, joiden mainostuksen mukaan pitäisi olla sen vahvuuksia. Räikeimpänä esimerkkinä muiden pelaajien sosiaalisen interaktion täydellinen mahdottomuus jossain määrin MMO-tyyppisessä pelissä.

Kritiikkiä kuuntelemalla ja peliä patchaamalla voivat varmasti ainakin osan ongelmista korjata. Esimerkiksi grafiikathan ovat loppupeleissä täysin subjektiivinen ja toisarvoinen seikka muihin osa-alueisiin nähden. Tällä hetkellä Halo tekee kuitenkin tarinallisen scifi-räiskinnän ja Borderlands fps-loottauksen selvästi paremmin, joten Destinyn tarkoitus jää jotenkin torsoksi.

Mitäs nyt Giant Bombin juttuja kuunnellut, niin kritiikeistä on tehtävien tylsyys.

Löydä tietokone
Robokamu skannailee
Puolusta kamua

Kieltämättä tuo kuva jäi Betasta itselle. Mutta uskon, että hyvällä kaveriporukalla Destinyäkin jaksaisi pelailla paljon.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2627 : 11.09.2014 12:18 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Aikamoista backlashia peli on saanut, varsinkin kun arvostelujakin venytettiin vasta julkaisun jälkeiselle ajalle. Peliala on sen verran nuori vielä, että yleisölle on helppo myydä massiivisella hypekoneistolla ja markkinointibudjetilla lähes mitä tahansa, ilman että lopputuotteen laadusta on mitään takeita. Toki tämä näkyy muuallakin viihteen maailmassa kuten elokuvissa ja musiikissa, mutta kuluttajan investointi ei ole yhtä iso kuin peleissä, joten kelkkaan on helpompi hypätä mukaan. Ilmiö on itseään ruokkiva ja kun kaikki ovat hypettämässä peliä nousee mielikuva pelistä itsestään positiivisemmaksi. Tässä vaiheessa myös arvostelijoiden on vaikeampi nähdä peliä objektiivisesti, sillä tietty odotustaso on jo saavutettu ilman varsinaisia kokemuksia.

No joo en ole peliä ikinä testannut enkä tule testaamaankaan, pelaamatta paskaa jne. Tämä ilmiö tulee toistumaan niin kauan kuin Destinyn kaltaiset pelit tulevat tekemään tuntuvia voittoja hypekoneistonsa avulla.

EDIT: Pitää vielä lisätä, että toki tällaisilla myynneillä on positiivinen vaikutus itse alaan ja markkinoihin. Konsoleita menee hurjasti eteenpäin ja yleisö lisääntyy mahdollistaen erilaisten pelielämysten syntymisen. Tämä voidaan nähdä siis myös rikkautena. Loppupeleissä siis ihan positiivinen asia niin kauan kun markkinat eivät ylikuumene ja pelaajien pettymys ei käänny kyynisyydeksi alaa kohtaan.


« Viimeksi muokattu: 11.09.2014 13:02 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2628 : 11.09.2014 14:01 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Ehkä minä sitten vain pidän keskinkertaisista peleistä, kuten Diablo 3, phantasy star online, halo 2 ja destiny... Mikä peli ei ole keskinkertainen :D, kun kaikki pelit ovat pohjimmiltaan itseääntoistavia gameplay-perspektiivistä katsoen?

Edit: Minua huvittaa myös tuo Borderlands 2:n ylistäminen Destinyä paremmaksi joka välissä. Olen pelannut pelin ja kaikki sen dlc:t, mutta tunnelma ja gunplay on paljon huonompaa kuin destinyssä. Myös lootti alkaa potuttamaan kun 95% ajasta se on täysin paskaa toisin kuin destinyssä, jossa löytää oikeasti parempaa kamaa koko ajan.


« Viimeksi muokattu: 11.09.2014 14:06 kirjoittanut Anders Helevete »
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2629 : 11.09.2014 14:46 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En osaa sanoa Destinystä itse vielä mitään, mutta Diablo 3 oli erittäin puutteellinen kun se tuli ja ansaitsi kaiken kritiikin. Nyt monta vuotta julkaisun jälkeen vasta korjattiin. Halo 2 ja PSO taas eivät ole koskaan keskinkertaisia olleetkaan, joten aika huono vertaus siinä mielessä. Molemmat olivat uskomattomia uranuurtajia nettiominaisuuksissa ja muutenkin loistopelejä. Minusta lajityyppinsä parhaimmistoa tänä päivänäkin.

Pelaajat ovat perseestä, pelit ei.

Tässäkin täysin eri mieltä. Toki sellaista turhaa fanipoikien itkemistä on toisten alustojen peleistä ja hipsterit morkkaavat suosittuja pelejä luonnostaan, mutta monet suuret multiplattarit ovat kyllä haukkunsa ihan surutta ansainneet.  Viime aikaisista Titanfall ja Watch Dog ovat oikein malliesimerkit, miten varsin keskinkertaisista peleistä koitetaan suurella rahalla saada eeppisiä julkaisuja, joita mainostetaan vuosikausia ennen niiden julkaisua. Päälle vielä ihan härskejä dlc-rahastusjuttuja ja ties mitä.

En väitä etteikö ennen olisi tullut paskoja pelejä myös, mutta nykyään pelaajat ovat valistuneempia ja tajuavat antaa enemmän palautetta, eivätkä ihan mitä tahansa paskaa sulata.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2630 : 11.09.2014 18:30 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei se Destiny huono ole. Ihmisten ylisuuret odotukset ja hypetys vain pistävät itse pelin huonoon valoon. Omat odotukset kutakuinkin täyttyivät. Kyseessä vaikuttaisi olevan semmoinen kahdeksikon peli.

Vetäisin ekan Raid -tehtävän eilen (sama kuin betassa) hyvällä fireteamilla. Näissä pelikokemus tuntuisi menevän jo kiitettävän puolelle. =)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2631 : 11.09.2014 18:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, Destinyn kritiikissä pitää ottaa huomioon, että kaikki MMO-pelit saavat aina paskaa niskaansa.

Kaikki itkevät kun uusi FF-sarjan osa julkistetaan, jos se on MMO, vaikka itse asiassa FFXI ja FFXIV ovat olleen paljon parempia kuin ns. oikeat FF-pelit. Eihän ne toki kaikille sovi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2632 : 11.09.2014 19:02 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Parin läheisen kaverin kanssa vedettiin eilen kampanjaa muutama tunti headsettien kanssa. Ehkä viihtyvyyteen toi oman lisänsä myös se että Destiny on ensimmäinen current-gen peli mikä porukalla hommattiin, mutta ainakin tähän asti oon kyllä viihtynyt pelin parissa. Competitivea kokeiltiin myös tänään reilun tunnin verran, turhan pitkiä lataustaukoja lukuunottamatta ihan pätevää räiskintää. Pitää enempi pureutua peliin ennen kun uskaltaa antaa lopullista tuomiota, se nyt ainakin on selvää että enempi kyllä olisi odottanut Bungielta. Levelikatto tuntuu tulevan vähän turhan nopeaa vastaan, ei tästä kyllä mitään ikuisuusprojektia saa kyllä tekemälläkään, elleivät keksi DLC:hen jotain isompaa. Nuo raidit kyllä kiinnostaa, pitää niitäkin kokeilla kunhan saadaan isompi porukka kasaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2633 : 12.09.2014 01:33 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Oksettavaa ajatella, miten paljon rahaa Activision on tekemässä tällä valehtelulla ja ylihypetyksellä. Pelin budjetti on varmaan ollut 10 milliä ja loput 490 milliä menikin sitten markkinointiin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2634 : 12.09.2014 02:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mutta uskon, että hyvällä kaveriporukalla Destinyäkin jaksaisi pelailla paljon.

Näinpä.

Itse en ole ollut erityisen kiinnostunut Destinysta missään vaiheessa, enkä harkinnut pelin ostoa missään vaiheessa. Varsinkaan, kun PS4:n hankkiminen saa vielä hetkisen odottaa. Täysikäännös tuli kuitenkin tänään, kun pari kaveria kertoivat ostaneensa pelin PS3:lle ja haippasivat yhteispeliin. Viimeinen niitti oli, kun sain tietää, että pelin digilatauksen voi maksutta päivittää next gen -versioon ennen tammikuuta ja oman hahmon siirtäminenkin onnistuu (oletetusti) vaivatta. Hetken mielijohteesta droppasin sikahinnan ladattavalle versiolle ja latasin pelin.

5-6 tunnin ensisetin jälkeen ei harmita yhtään. Yksin en tätä jaksaisi pelata, mutta yksinpeliksi en toisaalta olisi tätä missään nimessä ostanutkaan. Porukalla todella mainiota viihdettä.

Ensinnäkin yllätyin siitä, miten kivalta peli näyttää jo PS3:lla. Tyyliasioista voinee kiistellä, mutta teknisesti peli on ihan okei. Lisäksi jokin tässä muotokielessä viehättää. Toisekseen, pelaaminen on tosiaan hauskaa as far as FPS-genre goes ja mikä tärkeintä, nettiaspekti on todella sujuva ja luonnollinen osa kokemusta. Plus loottaaminen ja varustehifistely nyt vaan on siistiä, aina.

Kolikon kääntöpuolella stoori on tosiaan täysin yhdentekevä, viholliset mitäänsanomattomia ja kehitystä tapahtuu sen verran vauhdilla, että levelikatto tulee varmasti vastaan aika pian. Asiaa voinee halutessaan korjata DLC:llä, mutta siistimpää olisi toki, jos homman laajuuteen olisi panostettu alusta asti. Sinänsä erilaista tekemistä tarinatehtävien ohella löytyy kyllä kiitettävästi, vaikka tehtävätyypeillä ei loistetakaan. Parasta ovat silloin tällöin tehtävien välissä iskevät yllätystapahtumat, joihin voi joko lähteä mukaan tai ei. Yllättävä vihollis-dropshippien aalto ja kourallinen paikalle ilmaantuneita vieraita ihmispelaajia luovat parhaimmillaan ihan mahtavan sekamelskan. Muutenkin on yllättävänkin kutkuttavaa, kun kentissä juoksee muutakin jengiä milloin minkäkin tehtävän perässä.

Katsotaan vielä useampien tuntien myötä, mutta tässä vaiheessa tuomio on aika selvä. Lopputulos saattaisi harmittaa, jos olisi ikinä odottanut peliltä mitään. Onkin perseestä, että peli on haipattu piloille ekan Killzonen tyyliin - mitä nyt ehkä jopa vielä räikeämmin. Expempore-heittäytymisenä Destiny on kuitenkin tosi jees sosiaalinen FPS-kokemus. Uusien pelien digiversioiden hinnat ovat kyllä edelleen naurettavia ja maksoin tästä aivan liikaa, mutta extrahinnalla pääsin pelin ja kavereiden pariin heti. Silloin tällöin näitä tempauksia on hyvällä omalla tunnolla tehtävä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2635 : 12.09.2014 03:15 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Ensimmäisen tehtävän kerkesin vetämään soolona, enkä vielä oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Jonkin verran mennyt aikaa näihin PS4:n ihmeellisyyksiin totuttelussa, mutta ihmetyttää vain etteikö tosiaan pelin sisältä voi säätää ääniä yhtään? Yleensä olen tottunut siihen että yhdestä paikasta voi säätää oman tason efekteille, musiikille ja äänelle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2636 : 12.09.2014 15:23 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihmiset ovat kyllä hölmöjä, jos uskovat mitä activision suoltaa ulos markkinoinnissaan. Itse kokeilin betaa aikoinaan ja tiesin, että halolla maustettua diablon tyylistä loottilevelifestiä sieltä on tulossa, eikä mitää tajunnan räjäyttävää tarinaa (halossakin tarina kiinnostaa yhtä paljon kuin kaatopaikka) tai överi-isoa MMORPG:tä. Pelistä ei tee paskaa se, jos se ei täytä jonkun naiivin ihmisen päässään kehittelemiä fantasioita prikuulleen. "More than a game" just joo  :lol:
 Joku muuten mainitsi pitkät lataustauot ja se on tosiaan itsellänikin ainut valituksen arvoinen asia pelissä. Pituudella ei ole väliä, kun samat jutut tulee kuitenkin pelattua uudelleen ja uudelleen a la diablo/pso. PSO:kin helvetin lyhyt peli, jos sen haluaa vain rushaa nopeasti normalilla läpi. Levelien keruu ja legendary gearin haaliminen on parhautta, vaikka pelialueita olisikin vain pari.
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2637 : 12.09.2014 15:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eli loppupäätelmänä että Destinyn suurin ongelma on sen markkinointikampanja ja julkaisija. :)

Tänään ja viikonloppuna taas kiertoradalle. Tuleeko kukaan messiin?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2638 : 12.09.2014 15:59 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Viikonloppu bookattu täyteen. Sunnuntaina-illasta ehkä kerkiää taas. Lisäilkää tetsuoFIN kaverilistalle, tiiä vaikka törmäillään onlinessa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2639 : 12.09.2014 16:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jengi pelaa varmaan pääasiassa PS4:lla, mutta jos joku elää menneisyydessä, niin huudelkaa. Mä rokkailen tätä PS3-versiota vielä hyvän tovin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines