Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 98
91  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.08.2022 14:46
2020 kulutus 660 kWh
2021 kulutus 760 kWh

Tollasella vuosikulutuksella olisi ihan sama vaikka sähkön hinta olisi 1€/kwh :lol:

Tätä huutistelin itsekin tilastoja lukiessa. Kaukolämpö + joka päivä ravintolassa safkat, niin eipä sitä sähköä kulu kuin viihdelaitteisiin. Pesukone pyörähtää kerran viikossa pikapesun. Vkoloppuisin kun firman kortilla ei voi syödä, niin pyöräyttää itse safkat.

Taidan olla ekologisempi, ainakin energiankulutuksen suhteen ja sehän se tärkein on, kuin 100% vihervasemmistosta lihansyönnistä huolimatta.  :o

92  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.08.2022 12:18


EDIT: Tosin mun on suht helppo olla rauhallinen, kun max kulutus on tammi- helmikuussakin hyvin alle 800kwh/kk ja kesällä 300-400kwh/kk :)

2020 kulutus 660 kWh
2021 kulutus 760 kWh

Soppari määräaikainen 9,68c/kWh (edit: tämä tuntui riistolta kuukausia sitten kun allekirjoitin "tarjouksen", kaverit silloin naureskeli, eipä nyt naurata kun oma sopimus katkolla)

Näillä vuosikulutuksilla ja hinnoilla pidän lattialämmityksen vitosella edelleen  :lol:
93  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 28.08.2022 22:57
Vuoden se kesti. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta aamulla huomasin että volume nappi on kovera. Eli on saanut jonkun iskun aivan keskelle volume nappia ja nyt volumen säätäminen ei käytännössä toimi. Molemmat puolet on siis jatkuvasti pohjassa ja jos painan jompaa kumpaa hetken se jumittuu siihen asentoon. Sain sen onneksi takaisin neutraaliin asentoon, niin nyt ei sentään ole jumissa + tai - asentoon.

Mutta nyt onkin sitten päätös että kysyykö tuon huoltoa vai ostaako uuden. Huoltaminen ei kiinnosta siksi kun puhelimesta joutuisi luopumaan hetkeksi, joka ei ole nykypäivänä hyvä juttu vahvan tunnistuksen jne. takia. Lisäksi puhelin ei vaan ole ollut ihan sitä mitä haluaisi. Sitä on kömpelö käyttää, sormenlukija toimii satunnaisesti, käyttöliittymä on jotenkin sekava ja kamera venyttää hiukan yläreunaa. Ja lisäksi kun ei tiedä kuinka kovan iskun se on saanut (en oikeasti tiedä mitä on tapahtunut, kun se illalla mielestäni toimi ok, mutta aivan selvästi se on iskun saanut), en myöskään tiedä kuinka pahaa vaurion se on lopulta saanut. Maksaako korjaus muutaman kympin vai muutaman satasen? Vai onko se entinen joka tapauksessa.

Uuden ostaminen taas tuntuu turhalta, koska tämän hetken paras puhelin meikäläiselle olisi Asus Zenfone 9. Myönnän kyllä, että mitä arvosteluja katseli, se on parempi (ja pienempi, jei \o/ ), kuin Zenfone 8. Mutta olen lopulta tullut siihen tulokseen että käyttöliittymän paskuus on Android 12 vika, joka ei kannusta myöskään ostamaan uutta samanlaista. Ja lisäksi Asus antaa puhelimelle vain kahden vuoden softa tuen :rollaus: Ihan WTF tason linjaus tuokin. Eihän tämäkään kestänyt kuin vuoden, mutta jos edes tietoturvapäivityksiä ei tule kahden vuoden jälkeen, puhelin on käytännössä lähempänä paperipainoa sen jälkeen, toimi se tai ei.

Ja ei, en hommaa Applea (työpuhelin on 13, se riittää) enkä Samsungia (likalla on A53, kiristää joka kerta kun sitä käyttää...).

Eli,... voi olla huolto edessä kuitenkin.

Itsellä lähti Samsung S20:sta festareiden jälkimainingeissa virtanappi irti. Ilmeisesti ihan tyyppivika, ei siis mitään jurrisekoiluja, huomasi vaan jossain vaiheessa ettei virtanappia enää ole. Järkyttävä suunnittelumoka ja kertoo kaiken insinöörien osaamisesta ja siitä, kuinka vähän tuotteita testataan. Toki voi olla täysin tahallinenkin, jotta saadaan luurit huoltoon ja sitä kautta liikevaihtoa. Onneksi Samppa herää näyttöä näpäyttämällä ja hammastikulla saa sitten käynnistettyä koko paskan mikäli nyt sattuisi kokonaan sammumaan (huutista ajatukselle 600e luurin käynnistämisestä hammastikulla 2022), mutta tuskin koskaan tuota tarvitsee tehdä. Nykyluurit ei kyllä kestä yhtään sellaista 7-15h päivittäistä käyttöä, edellinen Huaweikin leipoi kiinni vuoden käytön jälkeen. Duunista toki saisi Applen, mutta Android uskovaisena en siihen pysty.

94  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.08.2022 16:16
Elvis


Olihan tämäkin visuaalisesti ja audiovisuaalisesti näyttävä, kuten Baz Luhrmannin elokuvat tuppaavat olemaan. Mitään syväluotaavaa kertomusta Elviksen elämästä on turha odottaa. Elokuva on kuin sarja musiikkivideoita, jotka on löyhästi ripoteltu Elviksen uran varrelle. Olen aina ollut tunnettuja näyttelijöitä vastaan ja tykännyt enemmän tuntemattomista kasvoista, Elviksessä ongelma on varmaan elokuvahistorian räikein. Tom Hanks ei sovi elokuvan managerin rooliin ollenkaan ja muutenkin koko rooli varastaa huomion Elvikseltä liiaksi. Memphisin mafiaa tai muuta Elviksen elämää musiikin ulkopuolella käsitellään hyvin vähän ja sekin vähä rautalangasta katsojalle syötettynä. Elokuva on myös auttamatta liian pitkä, 2h 39min. Tämä ei olisi ongelma mikäli elokuva olisi helvetin hyvä, mutta nyt perse puutuu pahasti.

On Elvis silti katsomisen arvoinen, pääosa vetää 5/5 suorituksen ja Elviksen musiikin laadusta nyt tuskin tarvitsee vääntää kättä. Annetaan 3½/5, potentiaalia olisi ollut 5/5.

Mikäli Elvis ei maistu ja musikaalit saa oksennuksen nousemaan kurkkuun, niin silloin kannattaa skipata.
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Battle Royale -pelien suosio : 20.08.2022 02:39
Mites Warzone 1:n veteraanit, hyppäättekö taisteluihin taas uudestaan marraskuun puolivälissä?

WZ:ää tuli jauhettua n. 800h ennen Vanguard-päivitystä. En tiedä jaksanko alkaa pelaamaan. Vaatisi jonkun kaveriporukan. Solo-peleistä tuli sellaiset täpinät, ettei jaksa enää sitä rumbaa. Harmittaa kyllä, että mun Rambo-skini ei siirry seuraavaan versioon :(

Jos saadaan pleikkarille lautaporukka niin oon messissä. Nyt on pitkä tauko Warzonesta ja voisi maistua taas. Vanguardia testailin pari kertaa, mutta peli oli kustu täysin. Jännä miten kehitysvammainen pitää olla, että osaa kusta lähes täydellisen pelin. Kävin alkup. warzonen aikaan baarissa ja pöydässä casual mimmi kyseli "pelaatko säkin warzonea?". Nykyisen ripuliversionn kohdalla tuskin törmää samaan kysymykseen tämän elämän aikana.














96  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.07.2022 19:19
Tulipa hommattua Wreckfest Switchille. Näin tämän pelin vilahtavan juhannuksena eShopia selatessani tulevien pelien listalla ja samalla veljeni kommentoi, että kyseessä on muuten todella hyvä ajopeli. Vähän sen jälkeen DF Nosti NS-käännöksen esiin, ylistäen sitä loistavaksi versioksi pelistä.

Arvatkaa, kuka kiinnostui!

BugBear on legendaarinen kehittäjä ajopelien ystävien keskuudessa: Rally Trophy ja Flatout olivat (ja ovat) loistavia racing-pelejä. Wreckfest on henkistä jatkoa Flatoutille. Sen ajotuntuma on kaikki ajoavut poistettuna hienoa simcadea, joka saa kisaamisen soljumaan mutkasta toiseen tyydyttävästi. ROMU-pelimoottori mallintaa jokaisen hiuksenhienonkin muutoksen autojen jousituksessa suoraan autojen perstuntumaan.

Switch-käännöksissä on opittava tekemään älykkäitä leikkauksia, mutta ne ovat aina erityisen haastavia, kun käännettävä peli pyörii tehokkaammallakin raudalla (PS4, Xbox One) kolmellakymmenellä ruudulla sekunnissa. Ällisyttävästi NS-portti säilyttää pelissä kaiken sen, mikä tekee Wreckfestistä Wreckfestin: vahinkomallinnuksen, ajotuntuman pienintä yksityiskohtaa myöten ja ulkoasun pääpiirteissään.

Peli on letkeä, muuta sanaa en oikein keksi sitä kuvaamaan. Tässä kisataan hyvin suunnitelluilla jokkis-radoilla, joista suuri osa ihan selvästi sijoittuu Suomen kesään. Moottoriöljy haisee ja sikailusta palkitaan, ei rangaista. Uramoodia on hauska pelata, koska vaihtelua kisojen välillä on paljon. Nousu kohti tehokkaampia autoja on GT-mäinen, kun omaa nuhapumppua voi tuunailla nopeammaksi eikä pelkästään visuaalisesti hienommaksi.

Doubledippaan tämän kyllä Boxillekin sopivaan hintaan. Hieno peli!

Itsellä on tuo PC:llä ja PS4:lla, PS5:lle päivittäminen kustantaa 9,99e. Tämä pelihän koki uuden renesanssin Twitchin kautta, kun suomistriimaajat alkoivat järjestää yhteispelejä. Niin Lärvinen kuin PaulinPelivideot sun muut järjestää cuppeja, joihin kaikki saa osallistua, yleensä taidetaan pelata pleikkarilla. Ura-modea en ole tainut ikinä edes kokeilla, mutta moninpeli netissä on ihan hauskaa.

Pauli järjestää myös Pro Pilkki 2:sta 100 pelaajan yhteispelejä, niihin tulee itse osallistuttua myös. Laudan yhteiset pilkit voisi joku päivä pistää tulille  ;D
97  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 14.07.2022 14:41

Kuten muualla kirjoitin, 32"-27" OLED näyttö olisi minulle unelmien täyttymys, ja sellaisia siintää jo horisontissa (2-3 vuoden päässä?): https://www.displayninja.com/best-oled-monitor/#AUO

Lainaus
27″ – 32″ 4K High Refresh Rate OLED Displays

LG mentioned that high refresh rate OLED monitors are on the horizon, but there’s no word on anything specific, including release date or pricing.
A 27″ 1440p 240Hz W-OLED panel with HDR400 True Black certification appeared on some roadmaps, but no other information is available.
Moreover, AU Optronics plans to develop 32″ 4K 144Hz and 32″ 8K 120Hz OLED panels, but again, there’s no other information available than that.


Tuollaisesta olen haaveillut itsekin pitkään. Oikeastaan ainoastaan Hell Let Loosea tulee pelailtua 55" OLED:lla alle metrin päästä, jotta varmasti erottaa pusikosta pilkistävän pään. Muuten pelailut hoituu 27" pelinäytöllä. Paljon nautinnollisempaa, kun toiminta on pakattu kompaktisti. Elokuvissa tämä tosiaan ei ole niin oleellista, kun ei tarvitse itse olla mukana toiminnassa. Silti katsoin juuri lentokoneessa Samsungin OLED luurista täysin tyytyväisenä 4h elokuvia ja sarjoja, ei mitään ongelmaa, eikä millään tavalla vaikuta itsellä kokemukseen negatiivisesti. Varmaan yli 10 vuotta sitten jo kirjoitin viestin miten kuulokkeet + läppäri voittaa minkä tahansa muun kombon elokuvien katsomisessa.

98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.07.2022 22:42
Näin ensimmäistä kertaa PS5:n kaupan hyllyssä. Keravan Citymarketissa oli Horizon ja PS5 bundle 585€ (tjsp) hintaan. Tosin vain yksi. Kai se piiripulakin alkaa oikeasti pikku hiljaa hellittämään. Vai johtuuko vain siitä että kesällä ei ole porukka aivan hereillä, niin osto-oikeuksien arvonnassa jää konsoleita yli.

Oli noita verkkiksessä myös kuormalava täynnä, ei vaan ole mainostettu missään 589.90e + Horizon Forbidden West vielä mukaan. Broidi kävi hakemassa.

Ei varmaan mainosteta kun menee kaupaksi muutenkin heti.
99  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.06.2022 16:56
Edelleenkään en pidä edes next geniä koskaan alkaneeksi. Ei olisi menettänyt mitään, vaikka Ps5:sta ja uutta Xboxia ei olisi koskaan julkaistukaan.

Ehtiikö se edes alkaa? Tuntuu, että seuraavat laitteet voitaisiin puskea kohta jo pihalle. Itselle PS5 on kyllä ollut rahanarvoinen ostos, maksaisin pelkästään sen hiljaisuudesta ja lagittomasta käyttöliittymästä täyden hinnan. Muuten onko tullut pelailtua next genin pelejä, niin eipä juuri. Hell Let Loose pääsääntöisesti pyörii koneessa (mut en varsinaisesti pidä sitä Next Genin pelinä) ja kuusi vuotta vanha Battlefield 1 jonka pelaajamäärät ovat edelleen suuremmat kuin uuden woke Bäfän.
100  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.05.2022 14:40
Top Gun: Maverick


Iitiksen IMAX:ssa, tietenkin. Jumalauta. Hyvä toimintaelokuva on erittäin vaikea tehdä, 99,99% toimintaelokuvista on silkkaa paskaa ja genrenä vähiten kiinnosta itselle. Ainoastaan komedian tekeminen on vaikeampaa. Top Gun: Maverick on kaikkea mitä hyvä actionleffa on. Toiminta on eeppistä, näyttävää ja tehty oikeasti eikä millään vitun CGI:llä (tottakai tätäkin on, mutta ei liiaksi). Soundtrack soi kuten ykkösosassa, kohtauksista joka toinen iskee silmää historiaan. WOKEa tai muuta hevonpaskaa elokuvassa ei ole juuri tipan tippaa, ei siis mikään ihme miksi teatteri oli täpötäysi. Elokuvalla muka menee huonosti, huonoilla elokuvilla menee huonosti. Top Gun tulee räjäyttämään lippuluukut. Cruise toki kantaa elokuvaa, mutta steroideilla pumpattu Miles Teller todistaa myös olevansa oman ikäluokkansa kovimpia nimiä. Näyttelijäkaartista ei oikein heikkoa lenkkiä löydy. Mikä on tekosyysi ettet ole jo ostanut lippuja?

Allekirjoitan kaiken. Loppu ehkä meni vähän yli, mutta eipä se leffaa pilannut.

Turkuun, tai oikeastaan Raision puolelle oli vieläpä auennut uusi teatteri, jossa oli penkkeinä kunnon löhötuolit. Sai kallistettua lähes vaaka-asentoon ja tilaa oli ympärillä oikein hyvin. Saatanan kallita lippuja tietysti, mutta Smartumin kulttuurisaldolla kylläkin lippuni maksoin.

Tuo loppu tosiaan muutti tyylilajia komedian puolelle ja ei toiminut tai sopinut muuhun leffaan. Ei tämä silti pilannut elokuvaa, kokonaisuus oli niin helkkarin kova.

Turusta juuri suosittelin siellä asuvalle kaverille Isensen teatteria, mutta itsekin nykyään preferoin enemmän tilaa ympärillä ja katseluasentoa. En itsekään omasta lipusta euroakaan maksanut. Mietin tuota hintojen nousua ja osasyynä siihen on varmaan myös kulttuuriedut ja niiden yleisyys, nykyään ei tunnu miltään ostaa 100 euron festarilippuja, kun "firma" maksaa. Sama elokuvissa, aina saa sen "-50%" kulttuurieduilla.



Woketuksesta tulikin mieleen. Katsoiko kukaan Ricky Gervaisin uusinta standuppia :D



Katsoin ja taattua laatua tuo oli, silti odotukset oli ehkä vieläkin kovemmat. Kuten Gervais sanoo nykyään on radikaalia sanoa ettei naisella ole kullia. Kymmenen vuotta sitten itsestäänselvyyksien laukominen ei ollut standuppia, mutta nyt olet vähemmistössä oleva punkkari jos sanot faktat tiskiin. Ainakin mediassa. Netflixin osake otti -67% turpaan vuoden alusta, kun yleisindeksi ei ole kuin 7% alhaalla. Tämä kertoo tietenkin kilpailun tiukentumisesta ja siitä ettei mielenterveysongelma nimeltä WOKE myy. Netflixikin tämän lopulta tajusi ja palasi puolustamaan sananvapautta. Netflix Tells “Woke” Employees That The Company May Not Be The Place For Them.

Puopolo kirjoittaa Gervaisista hyvin.

Törmäsin myös tubessa Obaman puheenvuoroon. Hyvin tiivistetty koko hölynpölyn ongelmat.
101  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.05.2022 18:10
Mikä on tekosyysi ettet ole jo ostanut lippuja?

Katselin, että vähän liian vähän wokea oli trailerissa.

On siinä koko värikirjo näyttelijäkaartissa + rillipää ja nainen Top Gun lentäjinä. Ei teitä ole kokonaan unohdettu! :)
102  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.05.2022 17:35
Top Gun: Maverick


Iitiksen IMAX:ssa, tietenkin. Jumalauta. Hyvä toimintaelokuva on erittäin vaikea tehdä, 99,99% toimintaelokuvista on silkkaa paskaa ja genrenä vähiten kiinnosta itselle. Ainoastaan komedian tekeminen on vaikeampaa. Top Gun: Maverick on kaikkea mitä hyvä actionleffa on. Toiminta on eeppistä, näyttävää ja tehty oikeasti eikä millään vitun CGI:llä (tottakai tätäkin on, mutta ei liiaksi). Soundtrack soi kuten ykkösosassa, kohtauksista joka toinen iskee silmää historiaan. WOKEa tai muuta hevonpaskaa elokuvassa ei ole juuri tipan tippaa, ei siis mikään ihme miksi teatteri oli täpötäysi. Elokuvalla muka menee huonosti, huonoilla elokuvilla menee huonosti. Top Gun tulee räjäyttämään lippuluukut. Cruise toki kantaa elokuvaa, mutta steroideilla pumpattu Miles Teller todistaa myös olevansa oman ikäluokkansa kovimpia nimiä. Näyttelijäkaartista ei oikein heikkoa lenkkiä löydy. Mikä on tekosyysi ettet ole jo ostanut lippuja?
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.05.2022 12:26
Crysikset on mielestäni ihan huippu FPS-pelejä. Tosin kolmonen taisi olla pieni pettymys ykkösen ja kakkosen loistavuuden jälkeen. Ykkösen loppupuoli on aika erikoinen, mutta mielestäni ihan siisti twisti. Kakkosta haukuttiin paljon suoraviivaisuudesta, mutta mielestäni oli aivan huippu peli. Vaikeimmalla vaikeusasteella ehdottomasti pelattava.

Itse tuli pelattua Days Gone tässä intensiivisesti parin viime viikon aikana. Kirjoitin KFINiin pidemmän tekstin ja kopsaan sen tähän sellaisenaan.

Peli ei varsinaisesti hirveästi kiinnostanut koskaan. En lukenut siitä paljoa. Videoita en peleistä nykyisin katso kuin minuutin tai pari, haluan kokea pelit ilman paljoa etukäteistietoa siitä, mitä on tulossa. Peli vaikutti vähäisen lukemani ja näkemäni perusteella melko geneeriseltä avoimen maailman hötöltä, jossa on vielä päälle huonot hahmot ja tarina. Lainasin pelin kuitenkin veljeltä ja pelasin sen läpi. Ja pakko sanoa, että "what in the actual fuck"! Tämähän on, ei enempää eikä vähempää, mestariteos.

Aivan jäätävän upea teos alusta loppuun. Tunnelmallinen matka. Vaikka peli oli kokonaisuutena aivan totaalinen yllätys siinä, kuinka hyvä se onkaan, niin isoin yksittäinen yllätys olivat kyllä hahmot ja tarina. Siis aivan helvetin hyvä ja muistettava matka tässä maailmassa, tällä tarinalla, näillä hahmoilla. En muista pelanneeni pitkään, pitkään aikaan peliä, jossa olisin välittänyt hahmoista yhtä paljon. Tai, että olisin nauttinut yhtä paljon tietyn pahiksen nitistämisestä, siinä oli oikeasti tunnetta mukana, paskiainen
Spoileri (osoita katsoaksesi)
. Jos koskaan olisi halunnut sen viimeisen napin painalluksen tehdä itse "QTE-tyyliin" (kuten MGS3:ssa), eikä cut-scenenä, niin tämän hahmon kohdalla. Ääninäyttelijät tekivät osaltaan aivan mahtavaa työtä ja herättivät hahmot todella henkiin. Paljon myös hyviä sivuhahmoja. Vaikka itselleni tuollainen "infinite brotherhood" Boozerin ja Deaconin välillä on vähän koominen konsepti tietyllä tapaa, niin todella hyvin se oli toteutettu. Noita veljeksiä on maailma täynnä. Eli pidin myös tästä "suhteesta". Myös flashbackit Sarahin suhteen ja muistelut/pohtimiset tämän kohtalosta ja miten tilanne pikku hiljaa etenee, oli todella hyvin toteutettu.

Deacon helposti yksi suosikkihahmoja peleissä koskaan. Pienenä, mutta melko merkittävänä yksityiskohtana Deaconin taisteluiden aikana hokemat piruilut vihulaisillle nostivat adrenaliininsävyistä tunnelmaa entisestään. Nämä "itsekseen puhumiset" ovat nykyisin yleisiä peleissä, aloittikohan Uncharted nämä, mutta yleensä ne ovat sellaista "toisesta korvasta sisään, toisesta ulos" -hommaa. Mutta se, miten Deaconin ääninäyttelijä pursusi vihaa kaikkia rikollisia kohtaan, joita kurmotti, nosti taisteluiden tunnelmaa kaiken muun loistavan (aseiden äänet, latausanimaatiot ja -äänet, musiikit, taistelun yleinen tuntuma) lisäksi vielä entisestään. Deacon on selvä "oikeuden puolustaja" ja siksi nuo "miltä nyt tuntuu saatanan murhaaja, kun joku ampuukin takaisin" heitot olivat täydellisen osuvia taistelun tiimellyksessä, sellaista omaa sisäistä vuoropuhelua, jolla kerää adrenaliinia taistelun tuoksinassa. Luin tämän ketjun pelin läpäisyn jälkeen ja Omier oli kritisoinut tuota, että se olisi jotenkin ristiriidassa hahmon cutscene-roolin kanssa. Oli hauska lukea tuo kanta, kun itse olin fiilistellyt koko pelin ajan Deaconin oikeudentajun mukaista murhaajille kostamista ja sitä, miten hyvin se kuului ääninäyttelijän kautta ja miten se sopii hahmoon mielestäni täydellisesti. :D Samoin muuten esim. se, kun Deacon lähestyi friikkereiden pesää, se hajun kuvottavuus tuli todella hyvin läpi ääninäyttelijän kautta. Ensimmäinen peli, jossa päänsisäinen puhe tuo kokemukseen jotain merkittävää plussaa, mielestäni.

Myös tarina ja esim. erilaiset pienet pohtimiset siitä, millainen asema tuollainen postapokalypsi on, mikä on merkittävää, mitä "vanhassa maailmassa" tapahtui jne. kolahtivat kyllä. Armeijasysteemi oli myös hyvä lisä peliin. Samoin pidin ihan älyttömästi Radio Free Oregonin tuomasta lisämausteesta, aivan loistava keksintö tuoda salaliittohommat mukaan tähän maailmaan ja Copelandin ääninäyttelijä sopi täydellisesti osaan. Koko NERO-hässäkkä ja tutkimukset sekä lopun ylläri jäävät myös takaraivoon. Huikea matka.

Mutta, tarina ja hahmot yksin eivät voi kantaa näin pitkää peliä, vaan itse avoin maailma ja pelin mekaniikat tulee olla hyvin toteutettu, jotta se jaksaa viihdyttää. Ja kyllähän lähes kaikki on pelissä kohdallaan.
Oikeastaan itse pelaamisen puolelle sanoisin ainoana kritiikkinä, että vaikeustaso olisi saanut olla esim. leirejä vallatessa korkeampi. Aloitin Hard 2-tasolla, joka ilmeisesti tuli päivityksenä myöhemmin peliin, mutta silläkään ihmisvihollisten tekoäly ei antanut tarpeeksi vastusta. Tekoäly on liian passiivinen siihen nähden, että pelaajalla on käytössään jopa Focus-tila, jolla hidastaa aikaa. Tekoäly olisi saanut vyöryttää agressiivisemmin päälle.
Lisäksi framerate tippui välillä pahasti avoimessa maailmassa prätkällä mentäessä, jonkinlaiselta maailman striimaukseen liittyvältä ongelmalta vaikutti. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut kokonaisuuteen paljoa, niin harvoin sitä tapahtui, eikä sitä tapahtunut kriittisissä pelaamiseen vaikuttavissa kohdissa koskaan.
Muuta moitittavaa en juuri keksi. Toki jotkut siviilien pelastamiset autosta friikkereiden kynsistä on halvasti ja nopeasti tehtyjä, mutta nämä on niin pieni osa kokonaisuudesta, että ei kyllä kiinnosta pätkääkään. Oikeastaan ne oli aika hauskoja koomisuudessaan. Ei pysty käsittämään, miten nämä voi olla jollekin joku koko pelin pilaava tekijä.

Muuten sitten kaikki toimii. Taistelussa on mahtavaa tunnelmaa, oli kyse sitten hordeista tai pienemmistä taisteluista. Stealthin ja toiminnan suhde on saatu mielestäni kohdilleen. Toki se vihollisten agressiivisempi tekoäly leirejä vallatessa olisi tehnyt taistelusta vielä herkullisempaa. Melee-animaatiot on hyviä ja tuntuma kohdillaan, kun kurkut auki ja muuta vastaavaa kirveellä/lekalla/puukolla. Aseiden äänet, latausäänet ja animaatiot, hahmon liikkuminen, aseiden rekyylit, kaikki tuntuma kohdillaan, todella tyydyttävän tuntuista. Pelin musiikki luo tunnelmaa täydellisesti, oli tilanne mikä hyvänsä, niin musiikki on aina kohdillaan. Avoin maailma ja koko peli on mielettömän upea graafisesti ja tuo säätilojen vaihtelu oli itselleni ainakin todella vaikuttava tekijä. Sekin loi maailmaan tunnelmaa todella paljon, ihan omassa luokassaan koko systeemi. Hordet nyt on varmaankin universaalisti kehuttu ominaisuus pelissä, uskoisin, niistä ei tarvitse sen enempää mainita. Todella mielenkiintoinen konsepti ja teknisesti upea toteutus. Veikkaan, että jatko-osassa nousee vielä tämäkin uudelle tasolle. Ensimmäisellä yrityksellä näin vaikuttava setti.

Lisäksi tuo, miten maailmassa ei ole liikaa tehtävää, vaan sitä avataan sopivasti ja merkityksellisesti, on mielestäni tärkeä yksityiskohta, joka vaikuttaa pelaamisen mielekkyyteen. Myös bensan kanssa tasapainoilu ja muut resurssisysteemit oli mielestäni hyvin tasapainotettu. Fast travel-pisteiden avaaminen samoin, sekä infestationit, jotka häiritsivät fast travelia, sellaisia hyviä pikkuisia juttuja, joita tulee pelaamalla avata.
Survival-vaikeustasohan poistaa fast travelin ja siinä on varmasti aivan oma tunnelmansa, jonka haluaisin kokea, mutta peli on kyllä liian pitkä, että viitsisi uudelleen sen kokonaan pelata.

Tarina piti vetää 100%, oli vaan pakko ahmia kaikki. Tarinan jälkeen pelasin vielä challenge-moodia jonkin verran ja sekin on todella hyvin toteutettu. Haastemoodissa nuo prätkäosuudet saavat erilaisen merkityksen, ovat jopa yllättävän viiihdyttävää settiä. Toivoittavasti myös jatko-osaan tulee challenget. Näiden pariin tulee varmasti vielä palailtua, jos luultavasti hankin joskus todella halvalla digiversion kirjastoon. Suosittelen, jos et ole pelannut näitä, mutta tykkäsit pelin toiminnasta.


Days Gone on mestariteos. Menee suosikkipelieni listalla korkealle. Tämä peli, matka, jää muistiin. Syphon Filter oli aikoinaan älyttömän tunnelmallinen ja jotenkin jännällä tapaa omaperäinen teos ja Days Gone menee aivan samaan kategoriaan.



Tää viesti jäi aikoinaan mieleen ja aina välillä kun Days Gone vilahti PS+ Collectionissa, niin mietin lataamista. Lopulta PS5:n kohdalla latasin tuon maksuttoman version ja aloitin pelaamaan. Aluksi tuli vain testattua ja lopulta peli unohtui muiden kiireiden jalkoihin. Nyt olen pelannut tarinaa kunnolla eteenpäin ja täytyy kiittää Cyrusta tästä postauksesta, nimittäin hyvä että pelasin. Itselle kolahtaa hyvin, eikä vähiten prätkäilyn vuoksi. Iso prätkäkuume ollut jo kuukausia ja tuossa pääsee vähän fiilistelemään jo ennakkoon, pitää se kesäksi varmaan joku custom pyörä ostaa. Itse peli antaa kuvan open worldista, mutta todellisuudessa antaa aina tehtävän tehtävän perään ilman, että tarvitsee itse arpoa mihin nyt keskittyisi, sopii hyvin tällaiselle avoimen maailman peleihin kyllästyneelle. Ei tuosta oikein mitään valittettavaa ole, eikä pidemmätkään tauot ole pelatessa haitanneet. Hyvin pääsee uudelleen tarinaan kiinni ja sopii sellaiseen 1h per päivä pelailuun. Vaikeusaste nykypeleille tyypilliseen tapaan suht helppo, mutta en tästä mitään HC-kokemusta ole hakenutkaan. Arvosteluista sai aikoinaan sellaisen kuvan, ettei tätä kannata ostaa, mutta ilmeisesti joko peliä on päivitetty tai sitten arvostelijoilla on ollut liian kiire peliä pelatessa. Ehdottomasti seikkailun ja mielenkiintoisen juonen ystäville peli pelattavaksi.
104  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 01.05.2022 12:06

Mikäli katsoo isoimpia jenkkifirmoja niin ne ovat läpeensä demokraattien hallussa ja tämä näkyy myös niiden sisällössä vääristäen mielipiteiden tasapainoa medianäkyvyydessä.


Tähänhän vois toimia jonkinlaiset kiintiöt, millä varmistettais että hieman heikommat konservatiivihakijat pääsis kans duuniin.

Nythän ne WOKE-väen vaatimat kiintiöt nimenomaan on voimassa, jotta heikompi aines pääsee hommiin. Tämä näkyy vahvana demokraattien kannatuksena näissä WOKE-kiintiötä vaativissa yrityksissä. Aiemmin kiintiöitä ei ollut. ;)

105  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.04.2022 12:30
Sananvapauden kannalta ihan positiivinen kauppa. Musk pyysi myös hänen vihaajiaan ja WOKE -väkeä jäämään alustalle, eli nyt olisi mahdollisuus olla oikeasti vapaan sanan media.

Mikäli katsoo isoimpia jenkkifirmoja niin ne ovat läpeensä demokraattien hallussa ja tämä näkyy myös niiden sisällössä vääristäen mielipiteiden tasapainoa medianäkyvyydessä.

Itsehän myin Twitterin osakkeet pois aikaa sitten, koska en halunnut omistaa läpeensä WOKE-väen mediaa(sananvapautta rajoittavaa), poistin myös tilin. Oli siinä muitakin syitä, mutta tuo oli yksi niistä. Voisi sitä ehkä tämän sometauon jälkeen, pikkuhiljaa Twitteriin tehdä uuden tilin. Tuo on oikeastaan ainoa some mitä jollain tavalla jäi kaipaamaan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
106  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 07.04.2022 18:13
Bosen 35 vaihtopehmusteet tuli (linkki aiemmissa viesteissä).

Ihan riittävän hyvä laatu. Hieman kovahkot aluksi, mutta parin päivän testin (8h) perusteella pehmenee kyllä nopeasti ja ei päässä erota oliko alkuperäiset vai varustepehmusteet. Vastamelutoiminto toimii huomattavasti paremmin kuin jo räjähtäneillä alkuperäisillä pehmusteilla. Myös asennus onnistui muutamassa minuutissa. Youtuben kommenteissa osalla oli ongelmia, mutta tämä johtunee enemmän uusavuttomuudesta ja siitä ettei osata soveltaa yhtään mitään missään, huomattu duunissa varsinkin aasialaisissa kulttuureissa. Kaikki tehdään juuri niin kuin ohje sanoa, vaikka järki sanoisi että tee toisin päin.
107  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 07.04.2022 18:05
Pistin tilaukseen, en jaksa jahkailla enää. Aika näyttää mitä tuosta tykkää, hyppäys vanhasta on melkoinen joka tapauksessa.

Mitä katselin noita LG:n tulevia tämän vuoden malleja niin sieltä näyttäisi tulevan myös 42-tuumainen oled. Täällä ainakin TK on kaipaillut jotain sen kokoista monitorikäyttöön.

Noh joko saapui ja kommentit? Yleensä OLED aiheuttaa viu vau vou -postauksen laudalle. 

108  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.04.2022 17:49

Kelpaa kyllä. En koskaan alkuperäisiä ole läpäissyt, ykköstä tietty testattu, mutta omaksi en koskaan ostanut. Elon Musk hehkutti uutista myös ja sai Remedyn osakkeen raketoimaan aamusta, mutta nyt enää 4,15% nousussa.
109  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sähköautot - Maailman pelastus vai Vihreiden salajuoni? : 27.03.2022 13:31
Nyt on selkeästi nousussa sähköautot, useampi kaverikin vaihtanut Teslaan tai Polestariin. Liisattuna saa ihan uusiakin suht. huokeilla kk-kustannuksilla. Mukavahan noilla on ajaa pohjattoman väännön ja Ferrarin tehojen kanssa. Todella pitkällä matkalla diesel/bensa vielä vie helppouden ansiosta, mutta kaupungissa sähköllä säästää pitkän pennin ellei sähkön hinta tässä nyt ala raketoimaan kysynnän kasvaessa.

Haluatko paljastaa missä hinnoissa nuo Saksan Teslat liikahtaa Suomeen? :)
110  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 27.03.2022 13:00
Bosen 35 kuulokkeiden pehmusteet on tuntumaltaan varmaan parhaat mitä olen ikinä testannut, mutta kestävyys on hyvin heikkoa. Vuoden verran nuo kestää ja sitten parta repii pinnoitteen auki ja lopulta pehmusteet pullahtaa ulos kuulokkeista.

 :???:

Omat luurit on pian 2v vanhat, eikä pehmusteissa ole mitään vikaa. En mä luureja ole joka päivä käyttänytkään, mutta säännöllisesti kuitenkin. Ja partaa löytyy myös, jos se siis on syypää pinnoitteen huonoon kuntoon.  ;D

Parta ja kuulemma silmälasien sanka on toinen joka aiheuttaa tarpeeksi kitkaa ja täten kulumista. Itsellä nuo on joka päivä käytössä ja sama broidilla, molemmilta kuoriutui vuodessa pehmusteet.

Bosen viralliset sivut sanoo näin:

Typically, ear cushions should be replaced every six months or every 350 hours of use. They may need to be replaced more often if worn over facial hair, subject to extreme temperatures or stored in a way that puts force on the cushions. If the cushions are flaking, torn or flattening, it is recommended to replace them to restore the effectiveness of the seal, which impacts noise-cancellation.

Hyvällä tuurilla ja hyvällä pidolla oot pitänyt jos edelleen on ehjät. Itsellä tulee tuo 350h raja vastaan jo kolmesti vuodessa, kun Spotify soi yli 1000 tuntia ja pääosa siitä Boset päässä.
111  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 26.03.2022 16:00
Bosen 35 kuulokkeiden pehmusteet on tuntumaltaan varmaan parhaat mitä olen ikinä testannut, mutta kestävyys on hyvin heikkoa. Vuoden verran nuo kestää ja sitten parta repii pinnoitteen auki ja lopulta pehmusteet pullahtaa ulos kuulokkeista.

Aidot vaihtopehmusteet maksaa 40 euroa / pari, eli tällaiselle jutkulle aika helkkaristi liikaa. CDON:sta saa ilmeisesti toisen valmistajan tarvikepehmusteet 13,95. Tilasin muutaman parin ja raportoin myöhemmin laadun, mutta tuolla hintaa kelpaa kehnompikin laatu.

Harmaa:

https://cdon.fi/kodin-elektroniikka/korvatyynyt-bose-qc35-kuulokkeille-1-pari-harmaa-p85037161

Musta:

https://cdon.fi/kodin-elektroniikka/korvatyynyt-bose-qc35-kuulokkeille-1-pari-musta-p85037159
112  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.03.2022 19:34
En kyllä ihan usko tuohon 10k ja 20k lukuun. Hyvin kuitenkin ovat pärjänneet ja toivottavasti jatkavat samalla tahdilla.

Varmasti Ukraina liioittelee lukuja, mutta kuten sanoit niin hyvin ovat pärjänneet. Toivotaan että aseapu jatkaa vuolaana, ukot ei yli 40 miljoonan kansalta lopu.
113  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.03.2022 12:25
Lisää hyviä kohteita:

Ukrainan armeijalle voi lahjoittaa: https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Hyvin Ukraina on pärjännyt ylivoimaista vihollista vastaan. Alun analyysit puhuivat 30 minuuttia kestävästä sodasta, mutta nyt on jo pari viikkoa takana ja mikäli julkisuudessa esitetyt tilastot pitää paikkansa on noin 15% Venäjän Ukrainaan allokoimista sotajoukoista taistelukyvyttömiä (10k eliminoitu & 20k haavoittuneita).

114  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 02.03.2022 09:47
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/netflix-tekee-ostotarjouksen-next-gamesista/56f9de89-e1b9-4f63-bc1d-c54e6719a584

Myin ite nää muistaakseni 2.70 eurolla, joten ei tossa nyt enempää olisi saanut, mutta kokoajan on ollut takaraivossa ostaa takaisin Stranger Thingsin neloskauden takia, mutta eipä ehtinyt. Nykykurssilla olisi +100% tuotot napsuneet.
115  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.02.2022 19:54
Olen seurannut tilannetta hyvin tiiviisti, kaikki videot, kuvat ja päivitykset on tullut luettua. Tuntuu etten ole näin elossa ollut vuosiin. Hienoa myös nähdä kuinka muu maailma on yhdistynyt ja Suomessakin yhteinen linja löytyi hyvin nopeasti. Valitettavasti sota ei ollut kovinkaan suuri yllätys. Mitään sen suurempaa paniikkia ei kyllä ole aiheuttanut, päinvastoin halu tukea ja auttaa on ollut tunteena päällimmäisenä. Pohdittiin jopa vapaa-ehtoisina lähtemistä Ukrainaan, mutta taitaa tuo sota tulla Suomeenkin, niin turha tässä on lähteä itseään vielä tapattamaan. Lisäksi Ukrainalla ei ole pulaa miehistä ja naisista jotka puolustavat omaa maataan eivätkä pakene, vaan pula on tulivoimaisista aseista. Onneksi Suomikin antaa nyt hieman aseellista apua, se auttaa taistelutahdon säilyttämisessä Ukrainassa.

En ole millään tavalla uskonnollinen, enkä ole kirkossa. Tutkin näitä avustusjärjestöjä ja ainakin HS.fi mukaan Kirkon ulkomaanavusta menee eniten perille (hyötysuhde 89%), joten sitä kautta olen itse lahjoittanut. Hyvin helposti menee esim. MobilePaylla.

https://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/ukrainan-sota/

Muita:

https://www.unicef.fi/tue-tyotamme/ukraina/#lomake

https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

116  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 07.02.2022 10:51
Parasta Switchin myynneissä, että ilman alennuksia.
Tämä alkaa oikeastaan jo vituttamaan. Mietin että perus NS:n hinta voisi laskea kun OLED mallin hinta oli alunperin 330-350€. Mutta ei. OLED mallin hinta vain nousi siitä ja on tällä hetkellä 369€-429€. Ja saatavuudesta ei ole enää kyse, konsolin saisi useammasta kaupasta vain kävelemällä sisään. Verkkiksellä on loppu 399€:n hintaan ja Prismalla 369€:n hintaan. Muualta melkeimpä löytyy.
Powerillakin alkuperäisen hinta 299€ ja OLEDin 429€. Voi terve. Ei se tyhmä ole joka pyytää, mutta mulkku se voi olla. XSX:n ja PS5:n hinta on kuitenkin pysynyt ennallaan vaikka kysyntä vs tarjonta on enemmän vinossa. Jo ihan periaatteesta ei viitsi maksaa 400€ tai yli tai alkuperäisestä samaa 300€.

Toisaalta raaka-aineiden ja komponenttien hinnoissa inflaatio on ollut melko railakasta, onko Nintendolla mahdollisuuksia tiputtaa koneen hintaa, ilman että voittomarginaali tippuu? Nyt se on ainakin kaiken järjen mukaan kutistunut. Olen seurannut Sampan OLED tablettien hintaa ja nekin tuntuu pitävän hyvin hintansa.

Kysyntä ja tarjonta loppupeleissä myös määrää hinnan. Suurinosa pelaajista kävelee kauppaan ja ostaa Switchin edelleen. Heinzin kaltaisia "odotan jos huomenna olisi tarjouksessa" - pelaajia ei ole tarpeeksi ja näissä sairaissa inflaatiojuhlissa melkeinpä voisin sanoa Switchin hinnan voivan jopa nousta, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Tämä tosin vaatisi myös palkkainflaatiota, mikä Suomessa tuskin ihan heti tapahtuu.
117  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 06.02.2022 08:54
LG:n OLEDit on hyviä mikäli elät pimennysverhojen ja sälekaihtimien keskellä peliluolassa. Mikäli huone on yhtään kirkkaampi, niin QLED vie voiton, kuten Heinzin viesteistä voit päätellä. OLEDit eivät vielä ole tarpeeksi kirkkaita.

Itse olen tyytyväinen LG:n OLEDiin, löytyy myös kaikki tarvittavat PC pelaamista tukevat teknologiat, mutta nykyään taitaa freesyncit ja g-syncit olla muillakin. Riippuu arvostatko täydellistä mustaa vai kirkkautta enemmän.



 
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.02.2022 00:40
Cyrus, ei ole ihan niin syväluotaava video kyseessä. Huumoria aiheesta.

Vaatiiko Rocket League välttämättä peliseuraa vai voiko sitä pelailla myös yksin?

Voi hyvin, randomien kanssa pelaamisen ainoa ero on kommunikoinnin niukkuus. Voit kommunikoida ennaltamäärättyjen sanojen kautta, mutta se on suhteellisen köykäistä mikin välityksellä kommunikoimiseen. Suosittelen kyllä kokeilemaan, luultavasti jäät koukkuun. Peli siis arpoo sulle kaverit niihin 3 vs 3 matseihin. Lataa ihmeessä peli ja testaa, tosin sen jälkeen jää muut pelit pelaamatta.
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.01.2022 22:29
Rocket League

Olen jäänyt tähän aivan totaalisesti koukkuun. Pelasin peliä ehkä kymmenen tuntia silloin kun se tuli, mutta jotenkin ei ollut aikaa pelille vaikka huomasin kyllä, että todella laadukas teos kyseessä.

Nyt on muutama kuukausi tullut pelailtua ja pakko sanoa, että tämä on minusta paras videopeli koskaan. Jos Tetris on omalla tavallaan videopelien shakki ja täydellinen videopeli, niin tästä voisi sanoa samalla tavalla. Pelissä ei ole vikoja. Se on uskomattoman syvä mekaniikoiltaan ja mielettömän hienoa joukkue"urheilua". Pelin mekaniikoissa riittää opeteltavaa loppuelämäksi. En tiedä, tätä ei voi ylistää tarpeeksi. Huikea idea, vielä huikeampi toteutus.


NHL22

Sorruin ostamaan pelin heti julkaisussa. Monia parannuksia etenkin mailapuolustuksessa, silti edelleen lukuisia virheitä etenkin mm. tekoälyssä (joka puolella kenttää, niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä) ja pelaajanvaihdossa. Ei olisi pitänyt ostaa, paha koukku kehittyi heti. Onneksi Rocket League sai vieroitettua lopulta pois. Ei mikään muu peli saa aikaan niin paljon raivoa kuin EA:n NHL (toisaalta toki myös paljon aivan huippuhetkiä, koska parhaimmillaan peli on todella upeaa vääntöä). On uskomaton kontrasti pelata Rocket Leagueta, jossa jokainen tilanne on omissa käsissäsi, verrattuna NHL, jossa puolet pelistä menee taistellessa itse pelin ärsyttävyyksiä vastaan. Ensi vuoden versio jää hyvin luultavasti hyllylle. Ainakin uskottelen itselleni niin.

Samat huumeet itsellä käytössä. Sitä yrittää aina kokeilla ties mitä "laatu"-pelejä, uutta Forzaa, Crusader Kingsiä tai vielä uusi yritys Cyberpunkin kanssa, mutta ne jää aina kesken 30 min jälkeen.

Rocket League 1-3 kaverin kanssa helkkarin hauskaa, loistava ryyppypeli. Baarin jälkeen (nyt kun pilkku tulee jo päivällä), niin jatkot kotona, olut & PS5 auki. Peruspeli melkeinpä parasta, mutta Rumble tuo mukavaa vaihtelua taitoeroihin, kun saa PowerUpilla vedettyä huonommatkin helppoja maaleja ja lisää varianssia matseihin.

NHL22 huomasin eilen kotipippaloissa, että eihän se paska taivu local co-oppiin. Eli entinen nettipeli vihuja vastaan kaverin kanssa kotisohvalta kaveri(t) "questina" ei onnistu enää. EA pakottaa kaikille PS -tilin, jotta online peliä on mahdollista pelata. Ei sitten pelattu. Muuten kyllä vittumainen peli ja tuntuu tekoäly edelleen olevan lähinnä kehitysvammaisten kehittämää. Kaikesta huolimatta tuo on lätkäfaneille parasta mitä markkinoilla on tarjolla. Jos muuten joku tietää jonkun hyvän NHL managerointipelin, niin saa vinkata. Football Manager 22 on myös ollut ahkerassa käytössä.

Tässä vielä HC-pelaajille videolla mikä EA:n NHL-pelien tekoälyssä mättää ja nostattaa verenpainetta enemmän, kuin alepan kassan johtama hallitus:
https://vm.tiktok.com/ZMLNJvKYB/

120  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2022 21:58
Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.

Tätä pohdin itsekin, mutta ei ole analyytikoilta tullut hirveästi kommenttia ettei menisi. Diilin odotetaan menevän läpi kesäkuun aikana. Isohan tuo kauppa on, mutta silti Microsoft jää pelipuolen liikevaihdossa Sonylle ja Tencentille, eli isoimmat kilpailijat pysyvät edelleen isompina.

Nappasin FT:stä vertailun isoimmista kaupoista pelialalla. Huolimatta siitä, et kauppa on isoin ikinä ja isolla marginaalla, niin mun mielestä Microsoft saa Activisionin halvalla.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

edit: tulipas isona luurilla postatessa, niin laitetaan spoilereihin
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines