Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 95
61  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 05.07.2021 20:28
Englannissa aiotaan pian purkaa korona­rajoituksia: Sosiaalisia kontakteja ei tarvitse rajoittaa, maskeista luovutaan

Mitäs mieltä tästä? Britit avaa yhteiskunnan.

– Meidän pitää olla rehellisiä itsemme kanssa, että jos emme voi jälleen avata yhteiskuntaamme seuraavien viikkojen aikana, kun kesän saapuminen ja lomien alkaminen auttaa meitä, meidän on kysyttävä itseltämme, milloin voimme palata normaaliin? Johnson sanoi tiedotustilaisuudessa.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 05.07.2021 17:32
Eikös Tony Haukka ole ollut kannettavana jo vuodesta 2003. Muistan itse pelanneeni tätä sujuvaa ainakin 120 FPS pyörivää mestariteosta N-Gagen Master Race -ristiohjaimella. Kyllä spinnasi lauta ja ukko (ja puhelin). Oli myös myös muistaakseni toimiva online moninpeli tai ainakin lokaali jollain bluetoothilla. Soundtracki raikasi MP3 -tasoisesti. Valitettavasti olimme N-Gagen kanssa edellä aikaa, eikä Nokia enää tästä toipunut. 8)
63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 05.07.2021 17:21Olet varmaan hyvinkin oikeassa tässä(kin) asiassa. En tiedä, mistä kyseinen saasta on lähtenyt alunperin leviämään, mutta kyseiset tyypit saavat 4chanin keskustelulangatkin kuulostamaan tervejärkiseltä.

Joskus tulee ihan läpällä lueskeltua näiden hullujen keskusteluita sieltä täältä ja parasta, että esiintyvät liberaaleina maailmanparantajina, mutta saavat todellisuudensa tuntemaan itsenikin täysjärkiseksi. Nämä tyypit loukkaantuvat ja uhriutuvat lähes kaikesta, sekä vihaavat kaikkea ympärillä olevaansa enemmän kun minä itse ikinä ja minä sentään lähinnä trollailen omaksi ilokseni. Kaikki jotka eivät osu heidän ajattelumaailmaansa ovat saatanasta ja rasisteja, vaikka todellisuudessa itse ovat ahdasmielisempiä kuin natsisaksan sekopäät. En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota tällaisiin, mutta nyt kun niitä on alkanut sikiämään sieltä täältä ja valtaavat peleihin liittyviä keskustelufoorumeitakin, niin väistämättä tullut huomanneeksi.

Resetera ja vanha neogaf ovat loistavia esimerkkejä äärivasemmistolaisista sekopäistä, jotka osaavat pahoittaa mielensä lähes kaikesta, mutta sieltäkin tuntuu ne pahimmat vouhottajat lähteneet, koska niitä on alkanut ahdistamaan varmaan liikaa.

Luen itse näitä myös huumorimielessä. Nykyään mikään standup ei vedä vertoja WOKE -ihmisten psykooseille. Kuten aina näissä, niin vallankumous syö omat lapsensa. Nyt käydään taistelua siitä, kuka on eniten woke, kunnes ei ole enää mistä taistella.

Woke ihmisille kansanmurhaan verratava rikos on ollut kulttuurinen omiminen tai kulttuurinen appropriaati (piti kopioida wikipediasta että menee varmasti oikein, eikä tule canceloiduksi). Suomessakin vauhkoontumista on aiheuttanut neljän tuulen hattuun pukeutunut valkoinen hetero, jolla ei ole ollut riittävästi geeniperimässään saamelaisverta. Jos parodiahorisontti ei olisi ylitetty jo vuosia sitten, luulisi moisen väitteen olevan Adolf Hitlerin Mein Kampfista, mutta tämä on täyttä totta 2021 äärivasemmistolaisten uhrikartalla.

Nyt Saamelaisilta käsityöläisiltä on lähtenyt elinkeino, kun tolkun ihmiset sitten tottelivat näitä maalittajia ja lopettivat tuotteiden ostamisen. Get Woke, Go Broke.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Toinen viikon WOKE sekoaminen tapahtui kustantaja Tammen kaksilla rattailla ratsastamisesta. Ensin Tammi canceloi J. K. Rowlingin uuden kirjan julkistuksen, koska se sattui samalle viikolle Pride -karnevaalin kanssa. Pride Gold jäsenyyden Pride karnevaalin anekaupasta ostanut Tammi joutui muutaman ärhäkän someterroristin hyökkäyksen kohteeksi ja päätti kirjoittaa niin sakeata sontaa someensa, ettei samanlaista sekoamista ole vähään aikaan nähty. Kun maksavat asiakkaat tästä sitten älähtivät (ja Rowlingin agentti), Tammi totesi uudessa päivityksessään kustantavansa ylpeänä Rowlingin kirjoja. Miten tämä nyt siis on, eli Pride viikolla ei voi julkaista transvastaista (ei todellisuudessa ole lähelläkään), mutta sen ulkopuolella rahat kelpaavat Tammelle. Get Woke, Go Broke, molemmat leirit suututettu. Sekä tolkun ihmiset, että psykoosiporukka :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Meillä duunissa käytiin tuossa jokunen kuukausi sitten kymmenien ihmisten kesken (palkat 4000-10 000e/kk) keskustelu siitä (keskustelun luki ainakin 2000 ihmistä), minkä värisiä hymiöitä voi valkoiseen rotuun kuuluva käyttää (jännä miten niitä rotuja välillä on ja välillä ei). Keskustelu meni jotenkin niin, että ei saisi käyttää sitä default keltaista väriä, koska se viittaa aasialaisiin ja on kulttuurin omimista. Toisaalta pitäisi käyttää kuulemma enemmän mustia hymiöitä, jotta mustien edustus kasvaisi suuremmaksi, eivätkä valkoiset hymiöt valtaisi tilaa. Toisaalta taas sekin on mustan saappaisiin astumista ja vallan ottamista häneltä. Tästä muuten tietää, että meillä euroopassa menee taloudessa aika hyvin, kun on aikaa pohtia näitä.

64  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 03.07.2021 13:56
Mikä homma tää woke termin laudalla hokeminen yhtäkkiä on?

Kyse on varmaan tavallisten ihmisten heräämisestä tähän äärivasemmistolaiseen hevonpaskaan, joka on puhdasta marxilaista rasistista mädätystä. Mielenterveysongelmaisten uhriutujien tuontikulttuuuri USA:sta.

Macron sanoo asian hienommin:

"Macron sanoi haastattelussa olevansa eri mieltä jokaisen ideologian kanssa, joka arvottaa ihmisiä heidän ihonvärinsä perusteella.

– Intersektionaalisuuden logiikka pirstoo kaiken. Minä kannatan universalismia. En yhdy taisteluun, joka heikentää jokaisen identiteettiä ja yksilöllisyyttä.

Macron uskoo Ranskan taantuvan, koska vasemmistolainen ideologia asettaa tietyt ihmisryhmät ”kotiarestiin”.

– Vapautimme itsemme jo tällaisesta ajattelusta ja nyt olemme jälleen kerran ryhtyneet lokeroimaan ihmisiä heidän rotunsa perusteella ja siten asettamassa heidät kotiarestiin."

Lähde: Presidentti Macron soimaa Ranskan vallannutta woke-kulttuuria – ”Täydellisen uhriutumisen yhteiskunta”


65  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 03.07.2021 13:27
Italia on ollut huikea läpi kisojen, poislukien Itävalta-matsin toinen puoliaika, jolloin luigit alkoivat aika mankelissa jo levitellä käsiään. Belgia petti odotetusti kuin entisaikojen Englanti, saas nähdä menikö mestaruusjuna nyt vai onko tällä sukupolvella vielä saumaa MM-kisoissa ensi vuonna.

Italia - Englanti finaali olisi bueno.

Analyysit matseista ENNEN matsia!  ;D

Italia oli tosiaan vahva ja ennakkosuosikki, kuten kertoimista nähtiin. Silti kyllä Belgialla oli suurempi maaliodottama, sekä yhtä monta laukausta maalia kohti. Ei Belgia huono ollut, mutta ohuiden marginaalien matseissa välillä hävitään ja välillä voitetaan.

Tänään:

Klo 19:00 Tsekki vs Tanska

Tanska on suuri ennakkosuosikki, mutta Tsekillä on Patrik Schick. Sehän riittää kun pitää oman pään nollana ja Schick tyrkkää yhden sisään.

Klo 22:00 Ukraina vs Englanti

Englanti on pitänyt nollan koko kisat. Ukrainalle annetaan 9,40 kerrointa ja sekin on alikerroin. Ammattilaiset suosittelee underia (alle 2,5 maalia / 1,75x ) tähän. Ukraina lyö bussin maalin eteen ja Englanti takoo 90min päätä siihen. Lisäajalla 0-1  tai rankkareilla Englanti lauluun. Tai sitten 0-6 suoraan peliajalla. Hyvin vaikea peli Ukrainalle. Toivotaan, että britit on aivan takki auki ja Ukraina iskee heti yhden jostain erikoistilanteesta.

Tulosvedossa Veikkaukratialla 30 000e lisärahaa ja EM -monarissa tuttuun tapaan 25% kertoimiin lisää.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 02.07.2021 17:32
Hyvä kun ketju on siivottu koronasta, nyt voi twitterin yliopistossa virologiaa opiskelleet ja muut meemiukot postata oikeaan ketjuun. :P


Klo 19.00 Sveitsi - Espanja

Espanjalle suupala tiedossa, ellei käy suuren egon kanssa, kuten Ranskan siirtomaajengille. ComeOnilta saa vielä 1,71x Espanjan suoralle voitolle. Itse pelasin jo etupeltoon viikolla. Espanjalla täysin terve rosteri, ainoastaan Valencian Jose Gaya epävarma, mutta ei suuri menetys mikäli penkillä istuu. Leveyttä löytyy. Sveitsiltä Xhaka keskikentältä poissa ja tästä voi pari pinnaa ottaa veks. Parantaa Espanjan mahiksia.

Klo 22.00 Belgia - Italia

Belgian kertoimet ovat nousseet, kuten ennustin. Nyt saa jo maukkaan 3,50 kertoimen Belgian suoralle voitolle. Mikäli tärisyttää, niin voi aina pelata dnb 2,37 coolbet. Epävarmoja vielä Kevin De Bruyne
 ja Eden Hazard, molemmat massiivisia menetyksiä, mutta eritoten KDB. Pitää odottaa kokoonpanot ennen kuin uskaltaa pelata. Riskillä voi toki betsata nouseviin kertoimiin, mikäli haluaa vastavirtaa mennä. Tulosvedossa 30 000 lisärahaa. Belgian voitolle vielä tarjolla ylikertoimia, mutta nämä muuttuvat aina nopeasti ja veto kannattaa lyödä vasta minuuttia ennen sulkeutumista, jos meinaa pelata.

Lisäksi Veikkauksen mafialla Supermonivedossa 25% kerroinbuusti.

Euro 2020 Voittaja

Englanti
3.00
Espanja
4.00
Italia
5.00
Belgia
8.25
Tanska
11.00
Sveitsi
30.00
Tšekki
30.00
Ukraina
40.00

Jännärivetoja voi pienellä painaa myös mestaruuksiin. Olisihan joku Ukrainan voitto hieno keskisormi Putlerille. Itse Lukakun fanina toivon, että Italia ottaa tänään perseeseen ja isosti. Ja Belgia päätyyn!


edit:

Sveitsi pelasi uskomattoman matsin ja oli koko toisen puoliajan Espanjaa parempi joukkue. Vedot kusi, mutta niinhän ne kusee aina kun laittaa julki. Rankkareille meni ja ne meni aivan vituiksi molemmilta. Litmanen kusi koko uransa aikana yhden pilkun, nämä saivat vähemmän maaleja kuin ohivetoja. Silti huikea trilleri taas kerran. Parhaat EM -kisat miesmuistiin.

Seuraavaksi Belgia ja kokoonpanossa KDB joten uskaltanee Belgiaa pelata.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 30.06.2021 20:35Mikä muuten siinä on että Natsi kortti vedetään niin helvetin helposti nykyään :lol: Tulee tunne että maailmassa on ollu asiat pitkään aika hyvin kun sen tason sorto käy edes mielessä nykyongelmissa.

Pitihän se painaa, kun niin täydellisesti sopi tähän ja vasemmalta se on lentänyt tänne moninkertaisesti.  ;D

Mut joo, eiköhän tää koronaulina nyt lopeteta tähän ja jatketaan pelkästään kisoista, kuten aiheen nimikin on.  :)
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 30.06.2021 19:44
Hell Let Loose


Kundit keräsi 220 000$ ja tekivät tämän hetken hienoimman WW2 FPS:n. Tässä kuolee yhdestä, eli välttämättä ei Scarfin mieleen, mutta realismia hakeville erinomainen peli. Peruspeli on tuttua 50 vs 50 mättöä, mutta sillä tvistillä että komentoketju menee kuten oikeassa elämässä eli on yksikönjohtaja ja sen alla useampi joukkueenjohtaja ja omat roolit jokaisella. Mapit on tarkkoja satelliittikopioita oikeista taistelutantereista, eli autismia saa harjoittaa sielun täydeltä. Nopeaa kuolemista tasapainottaa nopeat respawnit, eli pelata kyllä saa kokoajan. Vielä on mennyt alku opetellessa systeemeitä ja pelin ymmärtämisessä. Onneksi on paljon servereitä nuubeille ja porukka ystävällistä, eikä mitään vittuilua tarvitse kuunnella keharisuorituksista, eli suht aloittelijaystävällinen peli.
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 30.06.2021 19:26
Maistuu kyllä tuomarilinja. Ja pelit muutenkin eilen olivat huippuluokkaa. Ihan tajutonta taistelua. Eikä millään pahalla ketään kohtaan, mutta kyllä näistä peleistä näkee, ettei Huuhkajat vaan vielä kuulu tälle tasolle. Ihan eri näköistä palloa pelattiin.

Ranskan tippuminen oli aikamoinen shokki. Ja omat vedotkin kusi, kun olin pienesti panostanut Kroatian turnausvoitolle. Tiesin kyllä, ettei mikään ennakkosuosikki ole, mutta harva uskoi MM-hopeaankaan. Ja toki Kroatian kertoimet olivat aika kovat. Mutta nyt kävi näin.

Nyt parhaillaan Englanti - Saksa pyörii. Eiköhän tässä tule Enkulle kotiin lähdön paikka

Suomen majusta tuskin kukaan ajattelee, että oltaisiin huipputasolla. Kannattajat ainakin suhtautuvat niin valmentajiin kuin pelaajiin äärimmäisellä kriittisyydellä. Pikemminkin nykyinen suoritus, jossa saatiin yksi voitto ja Venäjää vastaan taisteltiin täysin tasapäin + Belgiaa vastaan 70min nolla oli täysin taitojen ylärajoilla. Itse ennustin yhtä pistettä meille. Pitää muistaa Suomen 5 miljoonan kansa vs. isommat maat joissa materiaalia on mistä valita. Suomelta puuttuu varsinkin kovia pelinrakentajia ja todelliset tähtihyökkääjät kokonaan, pakitkin ovat kisojen pohjasakkaa. Maalivahtipeli sen sijaan on Suomella huomattavasti kokoaan parempaa. Silti kyllä siinä tippa linssissä oli ja pala kurkussa kun fanit huutaa kurkku suorana ja seisoo oman maansa tukena isoa ja mahtavaa Belgiaa vastaan. Hienoin tunnelma ikinä, voittaa Jayeizhin häät 6-0.  ;D

Ruotsin tippuminen oli lopulta ihan siisti juttu, Ukraina taisteli ja lievänä altavastaajana näytti voimansa. Hienosti on yllätyksiä tullut kisoissa. Toivotaan ettei Englannille tule liian helppo matka mestariksi, vaikka toki sen heille suo. Sen verran huonosti on lajin keksineet siinä pärjänneet. Harry Kane taas kuin varjo menneisyydestä. Belgia on itsellä veikattu mestariksi ja siinä pysyn edelleen. Italia on kovin pala ja sen jälkeen helpottaa.

Perjantaina on taas herkkua (koronaturvallisesti kotisohvalta) kun Belgia ja Italia lyövät päät yhteen. Belgialle saa tätä kirjoittaessa 3,45 kertoimen ja dnb(tasapelistä rahat takas) 2,33. Molemmat on harkinnassa. Italia on toki ennakkosuosikki, mutta ei Belgia noin heikko ole mitä kertoimet sanoo. Omissa papereissa yksi suurimmista mestarisuosikeista. Lukakua parempaa ei Italialta löydy ja Kevin De Bryyyyyne terveenä ollessa saa Lukakusta ja muusta joukkueesta parhaan irti. Mikäli KDB on klesana, niin sitten joutuu 5% heikentämään omaa arviota Belgiasta, mutta oletetaan että mies pelaa. Betsit sisään tietenkin vasta kun kokoonpanot on tiedossa. Kansa onneksi pelaa Italiaa, joten Belgiasta saa varmaan matsipäivänä myös maukasta YLIKERROINTA.

JayeizH, suhteellisuudentajua noihin numeroihin ja kauhukuvien maalailuihin. Pietarin tartunnat ovat yksi kullinluikaus kokonaiskuvassa ja jatkotartuntoja ei ole ilmennyt juurikaan. Se juuri kertoo vastuullisuudesta, että tartuntoja on ilmennyt (tehokas testaus ja testeissä käynti). Kaikki kisaturistit on testattu moneen otteeseen ja ohjeistettu käymään testissä rajan testin lisäksi ja 72h testin jälkeen ja tämän jälkeen vielä uudelleen 2vko sisään. Lisäksi kaikki positiiviselle altistuneet on määrätty viranomaiskaranteeniin 14pv maahantulosta + lähes kaikki jäljitetty jäljittäjien toimesta. Minut on testattu jo 5 kertaa alle kahden viikon aikana (kaikista nega). Ainoastaan Paavo Arhinmäki ja pari muuta perseilijää lähti kekkuloimaan 72h omaehtoisen karanteenin jälkeen, muut ovat toimineet vastuullisesti, vaikkei tartuntaa ole edes ilmennyt.

" Ei mitään uusia rajoituksia ole suunnitteilla, mutta ei myöskään mitään kevennyksiäkään. Tällä paketilla jatketaan, kertoo Husin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi."

"Vaikka Uudellemaalle tulleita Pietarin EM-kisatartuntoja on nyt jo noin 230, jatkotartuntoja on tällä hetkellä tiedossa vain parikymmentä. Ei mitään suurta määrää, eikä isoja tartuntaketjuja ole paljastunut."

"Venäjältä tulleilla tuskin todetaan enää paljoa koronatartuntoja lähipäivinä

Venäjän-matkailijoiden koronatartuntoja on todettu yhteensä hieman yli 300, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ylilääkäri Otto Helve.

Luku ei ole kasvanut merkittävästi maanantaista. Helve arvioi, että Venäjältä tulleiden positiivisia tuloksia ei lähipäivinä tule enää paljoa, sillä suurin osa matkaajista alkaa olla testattu."

Pääkaupunkiseudulle ei suunnitteilla uusia koronarajoituksia – Uudellamaalla ei ole paljastunut isoja tartuntaketjuja Pietarin kisoista

Viikonloppuna oli vielä somessa noitaroviot ja julkinen lynkkays, mutta nyt nämä somepisteitä keräilevät hyvesignaloijat näyttävät lähinnä säälittäviltä ja noloilta.  :)

Äärivasemmistolaisen hallituksen ja median masinoimasta kauhun viljelemisestä tulee mieleen historiasta toinenkin heppu. Tällä tavalla saadaan jatkettua kansan hallitsemista ja rajoituksia. Maalia on siirretty koko koronan ajan. "sitten kun, sitten kun" Saapi nähdä saadaanko rajoitukset purettua kun viimeinkin muumi on rokotettu, vai keksitäänkö taas uusi maali.

70  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 29.06.2021 16:28
Huvittaa kyllä ero suhtautumisessa koronaan maailma vs suomi (median klikkihuorat + muut takapajuiset impivaaralaiset fearmongerit). Muualla maailmassa faneja ja tartuntoja moninkertaisesti ja asiaan suhtaudutaan pragmaattisesti.

Mutta se covidista, nyt takaisin peleihin.

Mitä saimme eilen? Kaksi kisojen kovinta trilleriä, kaksi jatko-aikaa ja kuolemanottelua. Varsinkin Sveitsin jatkopaikka hiveli jalkapalloromantiikon sydäntä. Ylimielinen Ranska ja miljonäärikerho kompastuivat egoon. Koko kisat vihkoon vetänyt Mbappe oli pilkulta kuin peura ajovaloissa ja paineiden alla heikko ratkaisu, Sveitsi jatkoon. Nautings.

Espanja Kroatia tarjosi myös kendomaiset 5-3 maali-iloittelut. Miltei nähtiin Kroatian jättiyllätys, mutta lopulta Morata nousi varjojen rajamailta ja alkoi pelaamaan. Nyt on myös saanut rapata ihan täysiä, eli luulisi maistuvan Snakelle ja TK:lle sallivampi tuomarilinja, maistuu myös itselle.

Betsit noin 3800 euroa plussalla kisoista. Varsinkin Veikkauksen tulosvedoissa on ollut hyvin lisärahaa tarjolla ja monivedoissa pelattavia kertoimia 25% kerroinbuustin myötä.

Tänään Englanti - Saksa (3,15) mielenkiintoisin peli urheilullisesti. Saksan yli kolmeen kipuava kerroinkin kiinnostelee pienellä panoksella. Englannilla toki kotietu ja materiaali priimaa. Saksalla joukkue ja voittamisen kulttuuri arvokisoissa. Supermonivedossa kertoimiin +25%.

71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 25.06.2021 05:53
Hyvä että teikäläiset hoiti homman mallikkaasti, mutta taitaa olla eri asia muilla: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008081927.html

Kyllä suurinosa faneista on vetänyt täysin kuten on ohjeistettu. On rokotteet ja testit kuten pitääkin. Viranomaisia ohjeistettiin kauan ennen koko tapahtumaa antamalla tarkat matkustajamäärät, tarkat päivämäärät ja tarkat kellonajat, mutta viranomaisia ei kiinnostanut paskaakaan. Ilmeisesti rajalla oli kaksi testaajaa testaamassa 800 turistia + normi rajaliikenne. Voi taas miettiä mitä valkoinen nettoveronmaksaja heteromies saa yhteiskunnalta, muuta kuin maksajan roolin. Tällä en tietenkään halua sanoa etteikö perseilijöitä joukossa olisi, nämä pitäisi uunittaa, luonnollisesti.

Meillä oli oma kuljetus molempiin suuntiin ja sellaisille päiville ettei jouduta väkijoukoissa oleskelemaan. Vältyttiin ruuhkilta ja oltiin melkein ainoat suomalaiset koko rajalla.

Muuten koronasta voisi sanoa, että nyt taas keskitytään vääriin asioihin(mediassa). Tartuntamäärät eivät ole enää ongelma, kun suurinosa on rokotettu (eritoten riskiryhmät) ja sairaalakapasiteetti on erinomainen. Tärkein mittari on enää vakavien covidien määrä. Kuten joku lekuri jossain artikkelissa totesi, nyt pitää oppia elämään viruksen kanssa ja olla valmis hyväksymään tietty määrä riskiä. Virus ei ole poistumassa keskuudestamme. Emme voi lopettaa elämistä. Taloudelliset ja erityisesti henkiset ongelmat alkavat olla huomattavia, moni ei ole käynyt missään tapahtumissa 1,5 vuoteen. Omia reissukavereita näin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Kuten kaveri totesi, "nää reissut on kyl sellainen henkireikä"

Venäjällä oli noin 5000 suomalaista turistia ja näistä ilmeisesti noin 100 on saanut positiivisen tuloksen testistä, eli noin 2%. On sekin toki iso lukema ja eiköhän se tuosta vielä jonkun verran nouse. Suurinosa näistäkin varmasti hoitaa asiallisesti karenteenit ja katkaisee ketjun. SOMEssa moni toki hakee nyt irtopisteistä Suomen fanien sheimaamisella, mitään ei saisi tehdä ja pitäisi lopettaa eläminen kokonaan.

Koronasta on tullut peikko, vaikka kyseessä on täysin mitätön tauti suurimmalle osalle ihmisistä.

72  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 23.06.2021 19:56
Suomi - Belgia tuli nähtyä livenä Pietarissa. Oli itselle hienoin fudismatsi ikinä ja varsinkin VAR:n myötä tapahtunut maalin hylkäys ja Suomen fanien täysi sekoaminen oli mahtavaa kuultavaa ja katseltavaa. Sellaista yhteisöllisyyttä ei voi kokea tv:n välityksellä, vaan se on koettava itse. Fanien välillä homma rokkasi myös, myytiin ruotsalaisille kaikki ylijääneet liput (iso osa ei päässyt rajoitusten takia paikalle) ja tulivat kannustamaan Suomea. Tää oli kolmas kerta Venäjällä ja täytyy antaa taas kiitosta, kaikki toimii ja tavallinen velivenäläinen on hyvä tyyppi.


Koronan suhteen tehtiin viikon sisään neljä testiä per ukko, joten on ainakin sen suhteen tehty kaikki, oli myös rokotukset, maskit ja käsidesit ja isovodka desi myös sisäisesti. Joten ihmiset jotka ovat päättäneet lopettaa elämisen voivat pitää päänsä kiinni viruksen levittämisestä. Media on varsinkin kovasti uutisoinut faneista ja viruksesta, vaikka huomattavasti vastuullisempaa toiminta on ollut kuin keskiverto jantterilla kotitantereella. :)

73  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 12.06.2021 22:43
Uskomatonta, jos Suomi onnistuisi vielä tämän matsin voittamaan. Tanskan pelaajiin tuo tapaus voi toki vaikuttaa enemmän, vaikutti ainakin vähän siltä että maalivahti ei vielä ollut ihan Huuhkajien maalissa sataprosenttisesti pelitapahtumissa mukana, joka on tietysti ymmärrettävää.

EDIT:

Huh huh! Aikamoinen ilta.

Hieno voitto Suomelta. Silti vaikea iloita yhtään tai tuuletella. Belgialle on isosti betsattu 2,3,4 - 0 Venäjää vastaan. Kunhan ei liikaa karkaa tuo matsi, niin voisi useampi kilo napsua.
74  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 12.06.2021 20:04
Jahas, mitä ihmettä tuolla tapahtuu?  :o

Korjataas tää viesti:

Redditissä on kuva Erikssenistä vironneena

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/nybh4u/looks_like_eriksen_is_awake_and_conscious_massive/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Huh, tuntuupas taas hyvältä. Äsken oli vielä mieli maassa.
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 12.06.2021 19:25
Huom! Kisoissa on myös taktinen kuvakulma tarjolla Yle Areenassa. Kovaa suorittamista valtion tuotteelta! Tämä siis 4k striimin lisäksi.

76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.06.2021 16:33
Kingdom Come Deliverance tulee myös Switchille.

Tästähän oli liikkeellä jo aiemmin huhuja, jotka kuitenkin kiistettiin. Pelihän taitaa olla aika raskas, joten Saber joutuu jälleen optimoimaan huolella. Mutta jos joku tähän pystyy...

Hauska muuten tuo Switch-photoshoppaus, jossa bezelit pienennetty niin, että kuva-alaa on suurinpiirtein 7 tuumaa... En usko, että tämä on pelkkä sattuma, mutta toisaalta näen Super Switchejä jo unissanikin.

Muistakaa boikotoida. Warhorse Studion co-founder Vavra on kirjaimellisesti Hitler kun ei laittanut mustia hahmoja peliin joka sijoittuu keskiajan Böömin alueelle. En usko, että pelissä voi olla transhahmo tai että pelistä edes löytyy Pride-lippua. Toivottavasti Saber saa vapaat kädet muokata peliä, niin saataisiin siitä pelattava versio.

Aluksi meinasin kirjoittaa, et tän Rockyn viestin voisi ottaa tosissaan nykypäivänä, vaikka kyseessä selvä läppä. Olin painamassa lähetä -nappulaa ja spider sense alkoi tinglaamaan ohimolla. Päätin faktantarkastaa asian ja "ullatuuus" äärivasemmistolainen wokekulttuuri oli tästäkin pelistä löytänyt toksista maskuliinisuutta, razimusta ja häpeällistä valkoista ihoa. Missä on diversiteetti? Peli on selvästi liian eurooppalainen, miksi sen pitää edes sijoittua eurooppaan? Eikö saastaisista kristityistä ole tehty aivan tarpeeksi pelejä? Nyt pitää ymmärtää priviledgeTM ja osata väistää. En tule antamaan varojani näin tunkkaiselle impivaaralaista ideologiaa levittävälle fasistiselle peliyhtiölle.

Viesti on kirjoitettu korkeasta polviasennosta oikea käsi nyrkissä kieli kitalaessa leuat jäykkänä sateenkaaripaita päällä.  
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 10.06.2021 23:36
Pelkästään heikointa Tanskaa vastaan kerroin on 10x.

Tanska on kylläkin selvähkö suosikki B-lohkon toiseksi.

Omat odotukset on jos maali tai pari saataisiin kisoissa tehtyä. Venäjää vastaan voitto ja muuten pienet tappiolukemat lienee paras mahdollisuus jatkoon.

Totta.

Tanskaa vastaan kun saataisiin tasapeli alkuun, niin olisi kova.
78  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 10.06.2021 15:48
https://www.is.fi/digitoday/art-2000008042710.html

Suomen matsit ja finaalin näkee 4K-laatuisena Yle Areenan sovelluksesta uudehkoilla Samsungin ja LG:n telkuilla (2017 -->)

Kisathan alkavat jo huomenna. Millaisia odotuksia teillä on? Miten Suomi sijoittuu?

En itse seuraa juurikaan jalkapalloa isojen kisojen ulkopuolella, joten en osaa sanoa juuri mitään siitä, mihin Huuhkajilla on realistiset mahdollisuudet näissä kisoissa. Kuulisin mielelläni nojatuoliasiantijoiden mietteitä.  :)Tarkoitus on lähteä livenä katsomaan Venäjälle matsia, toki tässä on vielä muttia matkassa, mutta eiköhän tuo reissu toteudu.

Suomen mahikset voittaa edes yksi matsi on todella ohuet. Pelkästään heikointa Tanskaa vastaan kerroin on 10x. Realistiset odotukset on yksi tehty maali ja alle 10 päästetty omiin. Toki ihmeitä toivotaan!
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2021 : 04.06.2021 09:56
Te manaatte Nintendolle huonon E3:n olemalla tuollaisia perseeseen ammuttuja karhuja! Sitä manifestaa, mitä ajattelee! Aamukahvit naamioon, hyvä päivä käyntiin, ajatukset tulevaisuuden upeisiin Nintendo-peleihin. Viikonloppu edessä ja E3 on kohta. Nautitaan.  :)


80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 01.06.2021 23:36
On kyllä saatanan hieno ja liikkeessä varmaan vielä hienompi. Olen pitkään katsellut sopivaa hetkeä napata tuo Steamin alesta PC:lle. PS4 version peluusta alkaa olla sen verran aikaa, että voisi ottaa uuden fiilistelykierroksen ja ehkä jopa Onlinea pelata.
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 01.06.2021 20:38
Toihan on se PC-pelaamisen suola :lol:

Onhan tuossa aina se oma vitutksensa. Mutta siitä kun pelin saa pyörimään tulee aina pieni onnistumisen fiilis ja peliä on mukava alkaa pelaamaan sen jälkeen. Toki riippuu paljon siitäkin kuinka helposti ongelma ratkeaa. Eniten itseä on aina vituttanut päivitykset. Aika katsottu tarkkaan ja peliaika pienissä ja sitten kun peli pitäisi pistää tulille, pyörittelet peukaloita 15-90min. Se vitutti vielä senkin jälkeen kun sai pelin tulille, jos edesehti enää laittamaan. Tästä syystä maaliskuussa hankittu 1GB nettiyhteys on tuonut yllätävän paljon iloa elämään. Pelien asennuksiakaan ei tarvitse odotella enää tunteja. Riittää että laittaa tulille ennen kun laittaa kakarat maate ja/tai käy itse suihkussa. Lataukset ja asennukset on aika hyvin valmiina sen jälkeen.

Totta, kyllähän se peli maistuu paremmalta kun peli vihdoin lähtee pyörimään. Jotain on näköjään Gogginsin kirjasta jäänyt käteen, kärsimyksen kautta voittoon. Ensimmäisen maailman ongelmia. Oon miettinyt itsekin 1GB nettiä, varsinkin nyt etätöissä kun sen saa vähentää verotuksessa kokonaan.

Windowsin Xbox sovellus on muuten toiminut ihan ok ja pelit on säilyneet siellä. Nopeat nettiyhteydet ja täysi ohjaintuki tulee kyllä tappamaan lopulta perinteiset konsolit. Kunhan vaan PC -pelaamisesta saadaan yhtä stabiilia ja helppoa, kuin konsolipelaamisesta.

Onlive-goes-online-and-it-could-kill-game-console. Tosin on tästä puhuttu jo yli vuosikymmen ja silti konsolit porskuttaa kovempaa kuin koskaan aiemmin.
82  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 29.05.2021 17:17
PC pelaaminen saa vahvimmankin murtumaan. Tällä kertaa meni tunti selvittäessä, miksi vitussa Xbox GamePass PC:lle ei toimi. No syy selvisi, eli koodattu taas päin vittua koko paska ja Microsoft Gaming Services ei suostunut päivittymään.

Microsoftin omat avustajat ja neuvot sivuillansa taattua paskaa, kuten aina.

Onneksi autismi on tietokonemaailmassa yleistä ja joku redditin hikky tämänkin oli selvittänyt meitä tavallisia pulliaisia varten. Laitetaan myös tänne jos ja kun tulee vastaan varmasti muille myös.

A fix to Microsoft Store error code 0x80073D26

Open Registry Editor
Go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CurrentControlSet -> Services
Remove the GamingServices and GamingServices.Net
Restart Computer
Go to your Windows Store -> 3-dot-menu -> Downloads and Updates -> Check updates
Gaming Services should install now without issue.
Double check by rebooting and going back to Windows Store and trying to Get Updates again - you should be Up to date.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.05.2021 21:48
SnowRunner (pc, gamepass)


Ekaa osaa MudRunneria tuli hakattua PS4:lla. Nyt lumisempiin maisemiin siirtynyt jatko-osa SnowRunner on ilmestynyt Xbox Game Pass PC:lle. Peli on varmaan football managerin ohella autistisinta marginaaliosastoa mitä tulee hakattua, mutta iskee kyllä todella kovaa. Jotain hienoa siinä on, kun 4,4 litran V8 maastoautolla taiteilee erämaassa lukot päällä nelivedolla ja vinssillä, lopulta saaden koko paskan katolleen. Peli on parhaimmillaan juuri hitaassa ajossa ja kikkailussa, kun tulee spidermanina vuorelta alas pelkkää vinssiä käyttäen flengaamalla puusta toiseen. Mikäli vauhtia on yhtään enemmän pelin ajomalli ei toimi enää ollenkaan, vauhdin tuntu katoaa ja nopeimmatkaan menopelit eivät kulje juuri 20km/h kovempaa fiiliksen osalta, vaikka mittarissa suurempi lukema olisikin.

Visuaalisesti ei päästä Forzan tasolle, mutta sen korvaa fysiikanmallinnus jota parempaa ei ajopeleissä maaston lumen ja mudan osalta ole nähty. Löytyy myös jopa 4 pelaajan co-op mode.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.05.2021 23:20
Hypeintä vähään aikaan: https://twitter.com/VGC_News/status/1395276715472076803

Lainaus
TimeSplitters developer Free Radical Design has been reformed by its original founders and will work on a new game, publisher Deep Silver has announced.

TimeSplitters 4 on totta!

Toivottavasti tuovat myös kolme ensimmäistä peliä vaikka kokoelmana ja remasteroituna uusille laitteille. Ja kun nelosta tehdään. split screeniä ei sovi unohtaa, vaikka online onkin tänä päivänä se juttu.Olipas 5/5 uutinen. Rehellisesti en kyllä nykypäivänä varmaan split screeniä edes kaipaisi, vaikka TS2 olikin koko universumin paras split screen peli. Onlinen kautta saa porukan kasaan niin paljon helpommin ja peliseuraa löytää milloin vain. Julkaisupäivää tai edes vuotta ei taidettu vielä ilmoittaa?

Tiimi on vasta nyt pistetty kokoon, eli TimeSplitters 4 lienee vasta konseptivaiheessa. Helposti menee pari vuotta ennen kuin pelistä näkee mitään. Julkaisu vuoden 2023 lopussa tai 2024? Oma arvio.

Online on jees, mutta split screen -pelaamisessa on vaan sitä jotakin, joka minua miellyttää. Sama ero, kun soittaisi hyvälle ystävälle sen sijaan, että menisi käymään ja näkisi kaveria oikeasti. Fiilis on erilainen, vaikka lopputulos olisi samankaltainen. Energia huoneessa on huikea, kun neljä pelaajaa kunnolla mättää samassa tilassa hyvää peliä samalla läppää, solvauksia ja kehujakin jaellen –  videopelaamisen taikaa puhtaimmillaan.  :)

On tietty, samassa huoneessa ja muutama kalja vielä alle, niin fiilis on aivan eri kuin jokainen omissa luolissa. Sen huomasi tuossa frendin kanssa, miten eri fiilis on kun edes näkee toisen, vaikka videon välityksellä. Kaveri jota en ole nähnyt vuoteen soitti facetime puhelun ja molemmat repesi nauramaan samantien ja naurua vain jatkui ja jatkui.

Tuon kakkosen saa näköjään Dolphin emulaattorilla pyörimään suht mallikkaasti PC:lläkin. Voisi verestää hieman muistoja ja katsoa oliko se peli oikeasti niin hyvä, kuin muistelee.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.05.2021 20:19
Hypeintä vähään aikaan: https://twitter.com/VGC_News/status/1395276715472076803

Lainaus
TimeSplitters developer Free Radical Design has been reformed by its original founders and will work on a new game, publisher Deep Silver has announced.

TimeSplitters 4 on totta!

Toivottavasti tuovat myös kolme ensimmäistä peliä vaikka kokoelmana ja remasteroituna uusille laitteille. Ja kun nelosta tehdään. split screeniä ei sovi unohtaa, vaikka online onkin tänä päivänä se juttu.Olipas 5/5 uutinen. Rehellisesti en kyllä nykypäivänä varmaan split screeniä edes kaipaisi, vaikka TS2 olikin koko universumin paras split screen peli. Onlinen kautta saa porukan kasaan niin paljon helpommin ja peliseuraa löytää milloin vain. Julkaisupäivää tai edes vuotta ei taidettu vielä ilmoittaa?
86  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 09.05.2021 17:46
Uskaltaako TK tai joku muu kokenut sanoa paljon tällänen hovimestari maksaa? Siis mitä hovimestarille maksetaan? En nyt itse sellaista suunnittele palkkaavani, mutta lähinnä uteliaisuudesta millä hovimestarin saisi nurkkiin :)

En ole TK, eikä mulla ole butleria tekemässä voileipiä wokecolalla, mutta ajatellaan teoreettisesti mitäs se voisi olla.

Hovimestarin palkka 1200e/kk (tästä butler maksaa vain alimman veroasteen mukaista ansiotuloveroa)
Hovimestarille ostettu vuokra-asunto jonka vuokra laskettu kaavalla johon KELA maksaa maksimit asumistuet (Yleinen asumistuki on 80 % hyväksyttävien asumismenojen ja perusomavastuun erotuksesta)
Loput massit toimeentulotuesta, mikäli loppuu kesken kuukauden.

Mitähän tosta efektiivisesti tulisi kuukausipalkaksi, heitetään lonkalta joku 1600-1700e? Tää on puhdas arvaus, en ole selvittänyt tarkemmin mitä maksaa ja missä roikkuu.

Tähän liittyen varmaan Rocky_Balboa kysyi tuota työlupaa/oleskelulupaa, sillä osa maahanmuuttokritiikistä osuu juuri tähän, että yritykset suomessa toisivat maahan halpatyövoimaa korvaamaan suomalaisen työvoiman ja todellisuudessa veronmaksajat maksaisivat ulkomaisen ja kotimaisen työvoiman palkan erotuksen erilaisina tukina.

87  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 06.05.2021 14:27
Nintendo biittaa ennusteet


"It forecast 500 billion yen in operating profit this year, although Nintendo, like many Japanese companies, often begins the fiscal year with a conservative outlook so it has room to raise the figure later. The company is targeting sales of 25.5 million consoles in the current year ending March 2022. Internally, Nintendo’s management is shooting for production of between 28 and 29 million consoles, according to people familiar with the projections who asked not to be named disclosing company targets."

"The coronavirus outbreak was at first a brake and then an accelerant for Nintendo, choking its supply chain before triggering a demand surge with global lockdowns driving people to seek entertainment and escape. The company’s hardware sales improved by 37% and its software sales also rose 37% to 231 million units over the past fiscal year. It increased its proportion of sales coming from digital downloads to 43% from the previous 34%."

Lasten pelit ja -konsoli myy kuin kokaiini. Nintendo näytti taas epäilijöille.
88  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 05.05.2021 21:02
JayeizH kirjoitti hyvin työttömyysrahoista ja veroilmoituksen täyttämättä jättämisestä. Itse meinasin myös, mutta lopulta tulin tulokseen etteivät he pahuuttaan retostelleet hyväosaisuudellaan. Eivät vaan olleet pohtineet asiaa tarkemmin. Itse kun on köyhistä oloista ja tietää millaista on kun sairastuu vakavasti ja henki lähtee, niin on jo nuoresta pitäen pyrkinyt varmistamaan sen, että on sitten sitä baksia jos osuu huono arpa kohdalle. Rahalla ei tietenkään kaikkea voi pelastaa, mutta todennäköisyydet on varakkaiden puolella. Eikä tarvitse edes mennä näin synkkiin vesiin, kuten JayeizH totesi on se varallisuuus nimenomaan sitä vitutusta lieventävä seikka. On mukava kun ei tarvitse kaupassa katsoa mitä ostaa tai pohtia voiko osallistua reissuihin ja tekemisiin. Varallisuus tuo myös vapautta, voit nostaa pomolle keskisormen pystyyn ja ottaa Saskamaisen 6kk loman. Tein itse saman joskus nuorempana kun ei tippunut kesälomaa tarpeeksi, loman jälkeen soitin pomolle ja kysyin pääsenkö takaisin töihin, pääsin ja sain ylennyksen kaupanpäälle. Nykyisellä tahdilla pääsen 20 vuotta keskiverto suomalaista aikaisemmin eläkkeelle, se on 20 vuotta vapautta enemmän kuin keskiverto ihminen saa elämällään. Ei tietenkään ole pakko lopettaa hommia silloinkaan, mutta ainakin on se mahdollisuus ettei kukaan pakota sua heräämään herätyskellon pirinään. Tietenkin voit kuolla vaikka huomenna, eikä sitä pidä Roope Ankkana vetää 24/7, mutta sopiva balanssi sen yolottelun ja sijoittamisen välillä.

Lapselle säästämisestä lyhyesti, rahastot toimii hyvin. Laittaa sinne sen summan mille on valmis heittämään hyvästit, lapsi kumminkin 18 vuotiaana vetää sen Ibizalla sileäksi. Sitten jättää osan omiin sijoituksiin ja tukee sieltä lasta jos tuen tarvetta ilmenee. Itse en ole ikinä penniäkään saanut mistään ja opintotuetkin maksoin isolta osin takaisin, mutta elämä onkin ollut aika helvetin kovaa 16h työpäivineen parhaimmillaan kahta työtä tehden. Eli mieluimin ostaa omista varoista lapselle huonekaluja, makselee vuokria (nämä on lahjaverovapaita tukia) ja lahjoittaa sen 5000e / 3v sitten tulevaisuudessa, näin voi kontrolloida miten varoja käytetään ja tukea silloin kun tukea tarvitsee. Summa on muuten 5000e/henkilö/3vuotta, eli mikäli molemmat vanhemmat on elossa + isovanhemmat molemmilta, niin summahan on jo 30 000e/3v mitä voi lahjoitella.

laitetaan vielä disclaimer, että ottakaa itse lahjaverorajoista selvää, nehän muuttuu aina sen perusteella kuka milloinkin maata hallitsee  ;D


89  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 04.05.2021 00:18
Huutistelut projisoinneille ja olkiukoille. Väännetään rautalangasta, varallisuuden kasvattamisella säästäen tai sijoittaen juuri tavoitellaan tuota samaa mitä tekin tuossa sanotte, eli pyritään mahdollistamaan elämä ilman ulkoa pakotettuja valintoja.
90  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 03.05.2021 21:16
Hyvä, että lautalaisten varallisuus kasvaa kohisten! Se oli oma missioni kun tämän aiheen joskus perustin, ilahduttavaa nähdä miten moni on siirtynyt omistavaan luokkaan. Hyvä me! Olkoon se sitten tulppaanimanian tai perinteisten pienituottoisten sijoitusinstrumenttien, kuten osakkeiden kautta.  ;D

Yksi muistutus, huomenna taitaa olla viimeinen korjauspäivä monella veroilmoitukseen. Mikäli oot duunannut himasta duunia, kuten 99% tietotyöläisistä, niin voit tehdä työhuonevähennyksen verotuksessa. Summa ei ole suuri, mutta kuka nykyhallituksen hulluudelle haluaisi antaa euroakaan? Huom. ei ole veroneuvo, en anna veroneuvontaa enkä aio vastata yhteenkään verotusta koskevaan kysymykseen, enkä ota vastuuta henkilön verotuksen oikeellisuudesta. Ohje on viestin lopussa.

"Työhuone kokopäiväiseen tulojen hankkimiseen tai yli 50 % työpäivistä etätyötä

Olet käyttänyt asuntoasi jatkuvasti ja kokopäiväisesti tulojen hankkimiseen, tai olet tehnyt etätyötä kokopäiväisesti ja etätyöpäivien määrä on ollut yli 50 % verovuoden työpäivien kokonaismäärästä.

Työhuonevähennyksen määrä
900,00"


Ohje, vero.fi
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 95
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines