Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20]
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 69596 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #570 : 03.09.2020 16:02 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili

JA... SE... ON... SIIIINÄ!


EDIT:

3D World tämän vuoden puolella, hienoa hienoa! Luin väärin päivämäärän, kun se oli amerikkalaiseen tapaan. Peli ilmestyy vasta 12.2.2021. Ja vielä uutta kontenttia, josta vuotajat aiemmin olivatkin maininneet.

Super Mario 3D All-Stars ilmestyy vastoin kaikkia odotuksia jo KAHDEN VIIKON päästä. Pelit vaikuttavat suorilta porteilta ja identtisiltä – resoa lukuunottamatta – alkuperäisten kanssa. SM64 ja Sunshine näyttävät ikävä kyllä olevan edelleen 30fps. Tuntuu vähän laiskalta käännöstyöltä, mutta en tietenkään tiedä, paljonko muutoksia frame raten tuplaus vaatisi k.o pelien moottoreihin.

Ja Nintendo osaa edelleen olla aika omituinen: monet videon tuotteista (kuten myös 3D All-Stars) on saatavilla vain maaliskuun 2021 loppuun asti. Tämä koskee jopa 3D All-starsin digitaalista versiota. Tuntuu kyllä siltä, että eBay-hopostelijat hierovat tällä hetkellä likaisia käsiään yhteen luolissaan. Nintendo varmaan haluaa tehdä tästä ns. tapauksen, joka nostaa setin arvoa ja harvinaisuutta.

Onkohan fyysinen ostettavissa täällä Suomessa ihan normaaleja reittejä vai pitääkö se tilata erikseen Nintendolta? Hemmetti, alan pelkäämään miten vaikeaa se on ylipäätään saada haltuunsa.

Vielä viimeiseksi: Mario Galaxy näytti videossa aivan taivaalliselta. Ja juuri siksi hatuttaa, että Nintendo on jättänyt vielä originaalia jumalaisemman Galaxy 2:n paketista pois. Myydäkseen sen jossain vaiheessa erikseen? Voi hemmettiläinen.


« Viimeksi muokattu: 03.09.2020 18:10 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #571 : 03.09.2020 17:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 645 Basaaripisteet: 6 Profiili Vaikuttaa äärimmäisen laiskasti tehdyltä kokoelmalta, mutta enempää en odottanutkaan. Galaxy 2 puuttuu? Ylläri. Mario 64:een ei jaksettu lisätä edes widescreen-tukea, joka on ollut mahdollista vuosikausia jo homebrewin ansiosta Wii-ajoista saakka. Myös Mario Sunshine toimii Wii U:lla nativiisti 60fps ja widescreen-tuen kera ihan sellaisenaan, kun asentaa vain Nintendon't ohjelman, joka sallii Cube-pelien pyörittämisen Wii U:lla usb-tikun kautta. Wii U:llahan on siis natiivi Cube-tuki, mutta Nintendo ei koskaan jaksanut sitä itse hyödyntää.

Mutta mitä tekee Nintendo juhlan kunniaksi. Ei oikeastaan juuri yhtään mitään. Eivät jaksaneet nähdä kokoelman eteen pienintäkään vaivaa, koska tietävät että pelit menevät silti kaupaksi. Vain Square vetää edelle perseilyssä.


tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #572 : 03.09.2020 17:50 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.konsolinet.fi/product/25925/super-mario-3d-all-stars-switch

Konsolinet avasi pari minuuttia sitten ennakkotilaukset (ensimmäisenä Suomessa?). Sinne meni sisään oma.

Ja tässä onkin syy, miksi Nintendo ei ole tehnyt peleille mitään!  :lol: Fanit ovat jo nyt vauhkona, saavatko omansa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #573 : 04.09.2020 06:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili

No niin, eli ei SM64 nyt ihan suora portti ole, sillä pieniä parannuksia näkyy vähän joka puolella: parempaa piirtoetäisyyttä, tekstuurien vaihtamista laadukkaampiin, lumi- & maa-grafiikoiden parantamista. Tämä on luotu rakkaudella ja niin, että originaalin tyyli pysyy, toisin kuin joidenkin näpertämissä PC-portin modauksissa, jotka saavat oksennuksen nousemaan suuhun! Ensisilmäyksellä pelit kyllä vaikuttavat identtisiltä, mutta ei Nintendo ole ihan ensimmäistä ROMia kassulle viskannut ja sammuttanut valoja toimistosta. Ja tämä on siis vastaan originaalia, joka pyörii HDMI-modatulla kuusnepalla.

Mutta jos Sunshinea ei pysty pelaamaan 1:1 virallisella GC-ohjaimella, minäkin ehkä äidyn sanomaan jotakin totaalisen digipainokelvotonta. Kuten samperi, ähäkutti tai munakoiso. Mietin vielä :)


« Viimeksi muokattu: 04.09.2020 06:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #574 : 29.09.2020 12:54 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei saatanan saatana, nyt alkoi sitten Switch Liten vasen tatti driftaamaan, melko tarkalleen vuosi laitteen ostopäivästä. Elisa ilmoittaa Liten takuuajaksi 24kk. Ilmeisesti nuo kulkevat Bergsalan huoltoon aina jälleenmyyjän kautta, eli pitääkin roudata Lite vaikka Sellon Elisa shoppiin lähipäivinä. Eihän se nyt niin voi mennä, että joka vuosi pitää hankkia uusi konsoli tämän takia, ei todellakaan. Onneksi koneessa ei ole sellaisia tallennuksia, joita ei voisi siirtää pilveen turvaan.

Lite olisi aivan täydellinen laite ilman näitä ongelmia. Sen verran murheenkryyniä tuonut Nipalle driftaamiset (joukkokanne Amerikassa), että ihme jos eivät fixaa ongelmaa tulevan mallin kanssa.

Huvittavasti paras omistamani Joy-Con on ollut tähän asti Horin valmistama ristiohjaimellinen Joy-Con, joka maksaa 23 euroa. Siksikö, että se sisältää vähemmän tekniikkaa? En tiedä, mutta vähän surkuhupaisaa kyllä.


« Viimeksi muokattu: 29.09.2020 13:02 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #575 : 01.12.2020 07:04 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili NES- ja SNES-appien päivittyminen taisi sittenkin olla kytköksissä uuteen 11.0-firmikseen, jonka Switch sai pari tuntia sitten: https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/~/nintendo-switch-system-updates-and-change-history

Hyviä uudistuksia. Varsinkin kuvien ja videoiden siirtäminen langattomasti laitteesta puhelimeen (oletettavasti yhtä hyvällä laadulla kuin MicroSD-kortilta), tai sitten voi kytkeä Switchin USB:llä tietokoneeseen. Myös useamman konsolin omistajille automaattinen sync laitteiden välillä helpottaa elämää. Aiemmin upload oli automaattinen, mutta toisella laitteella tallennuksen joutui lataamaan pilvestä aina manuaalisesti. Nyt on entistä helpompaa ja nopeampaa hyppiä Liten ja Flagshipin välillä, eikä tallennus jää vahingossa lataamatta.

EDIT: Videoiden ja kuvien siirtäminen toimii ainakin iPhone+Mac-kombolla kuin tanssi: skannaa vain puhelimella QR-koodin, jonka jälkeen iPhone lataa matskut Safarilla lataus-kansioon, joka päivittää iCloudilla välittömästi kuvat/videot myös Macille.


« Viimeksi muokattu: 01.12.2020 08:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #576 : 23.12.2020 19:08 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo of Europe lähetti ensimmäistä kertaa koko vuoden kattavat Switch-tilastot sähköpostiin (aikaisempina vuosina ovat lähettäneet nämä vain amerikkalaisille käyttäjille):Kyllähän sitä tuli pelattua, vaikka vuosi Nintendo-yksinoikeuksien osalta torsoksi jäikin. Tämä konsoli ja ekosysteemi(?) on niin erityinen, että toivon todellakin Nintendon ymmärtävän miten se handlaa NS-perheen tulevaisuudessa.

Mites muilla Switch-pelaajilla?  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #577 : 25.12.2020 19:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 036 Basaaripisteet: 0 Profiili Your most played games in 2020:
Animal crossing
Xenoblade chronicles DE
RE 6
Tales of vesperia DE

Your total hours played:
615

Your number of games played:
34
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #578 : 02.02.2021 08:29 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili https://nintendoeverything.com/nintendo-replacing-its-multiplayer-server-system-that-is-almost-two-decades-old/

Nintendo pistää hiljaisesti koko NSO:n arkkitehtuurin uusiksi. Luojalle kiitos tästä! Nyt käytössä olevasta antiikkisesta NEXistä löytyy viitteitä Windows ysivitoseen...

Toivottavasti tämä alkaa näkymään online-peleissä tänä vuonna. Olisi aika kova juttu saada esimerkiksi Splatoon 3 loppukesästä paremmalla onlinella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #579 : 03.03.2021 07:28 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo Switch on tänään nelivuotias. Jälleen onnittelut laitteelle, jonka ansiosta nautin taas tänä päivänä videopeleistä yhtä paljon kuin tein-ikäisenä. Ehkä enemmänkin.

Laite ei kuitenkaan tunnu minulle vielä vanhalta, puhki kuluneelta, nähdyltä. Ei, vaikka huhut seuraajasta jaksavat olla sitkeitä ja tehokkaampi versio tod.näk tulossa viimeistään ensi vuonna. Pelaan Series X:lläkin, joten tiedän mitä menetän tehopuolella, mutta en osaa aina kaivata sitä. Pelaaminen on MasterTK:n kauhistukseksi jälleen minulle oikeasti hauskaa, eikä kylmä teknologia tai sen vajavaisuus naarmuta sitä fiilistä.

Huhtikuu on kulman takana, ja huhut kertovat, että NSO kokee myllerryksen; miksi Mario 3D All-Stars ja Fire Emblem poistuvat eShopista 31.3? Koska Nintendo haluaa juhlia tällä tavalla ja nostaa peliensä uudelleenjulkaisujen arvoa "Disney vault" -taktiikalla? Se on mahdollista.

Mutta mitä jos 1.4 heräämmekin maailmaan, jossa on mahdollista ostaa "Nintendo Classics" -palvelusta pelejä niille konsoleille, jotka ovat liian arvokkaita sisällytettäväksi NSO-palveluun? Pelejä kuten Ocarina of Time, Majoras Mask, Mario Galaxy 2, vanhat Mario Partyt.

Jos N64 lisätään palveluun, Nintendo lisää siihen melkein varmasti uuden hintatierin. Sekin on vaihtoehto.

Itse uskon "Classics" myyntiväylään, eli uudelleenbrändättyyn Virtual Consoleen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #580 : 04.03.2021 17:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 713 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nintendo of Europe lähetti ensimmäistä kertaa koko vuoden kattavat Switch-tilastot sähköpostiin (aikaisempina vuosina ovat lähettäneet nämä vain amerikkalaisille käyttäjille):Kyllähän sitä tuli pelattua, vaikka vuosi Nintendo-yksinoikeuksien osalta torsoksi jäikin. Tämä konsoli ja ekosysteemi(?) on niin erityinen, että toivon todellakin Nintendon ymmärtävän miten se handlaa NS-perheen tulevaisuudessa.

Mites muilla Switch-pelaajilla?  :)

Hetkinen, mitäs toi tekee 4.4h/vuorokausi koko vuoden ajan joka päivä? Ehtiikö kirjailijanrenttu muuta tekemäänkään  ;D

Kovat luvut kyllä ja 109 peliä vuoden aikana. Heinz pääsee samaan 40 vuodessa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #581 : 04.03.2021 22:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 403 Basaaripisteet: 2 Profiili Pah, kyllä mä kuudessa vuodessa, vähintään kahdeksassa tohon tunti määrään pääsen. Peli määräänkään tuskin menisi 20 vuotta enempää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #582 : 04.03.2021 22:53 »
saska Jäsen Viestejä: 605 Basaaripisteet: 2 Profiili
...
Hei!
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #583 : 05.03.2021 07:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 403 Basaaripisteet: 2 Profiili En nyt tiedä mitä tämä antoi keskusteluun, mutta moi moi. Mitä äijä?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #584 : 23.03.2021 07:50 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili 8bitdo julkisti vuolaasti kehutusta (monet pitävät edeltäjää parempana kuin virallista Pro-ohjainta) NS Pro -ohjaimestaan uuden version: https://www.8bitdo.com/pro2/

Ohjain sisältää tällä kertaa myös takanäppäimet, ja Ultimate Softwarella – jonka saa nyt myös puhelimiin – voi säätää ohjaimen painikkeiden ja tattien toimintaa sekä liikeratoja hengästymiseen asti: https://www.youtube.com/watch?v=u6MDoxPs19c

Mietin vain, miltä tattien Dual Shock -asettelu tuntuisi, kun en ole pelannut tuolla tyylillä moniin vuosiin? Nuo lisätoiminnallisuudet 47 euron hinnalla kuitenkin kiinnostavat. Plus tietenkin ristiohjain, joka on virallisesta Pro-ohjaimesta löytyvää d-padia roimasti parempi. Mitään puutteita ohjaimesta on vaikea löytää, kun 6-akselinen gyrokin on mukana.

Pistin harmaan tilaukseen Verkkikseen. Huhtikuun aikana pitäisi tulla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #585 : 23.03.2021 10:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 085 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mietin vain, miltä tattien Dual Shock -asettelu tuntuisi

Parhaaltahan se tuntuu.

T: Roki7 Finblog
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #586 : 23.03.2021 11:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 758 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mietin vain, miltä tattien Dual Shock -asettelu tuntuisi

Parhaaltahan se tuntuu.

T: Roki7 Finblog

Erikoinen kirjoitusasu PASKALLE.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #587 : 07.04.2021 06:36 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 351 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikamoista ylistystä kerää 8Bitdon uusi ohjain, joka tulee Euroopassa myyntiin tämän kuun lopulla (ja Amerikassa tällä viikolla):

https://www.theverge.com/22364301/8bitdo-pro-2-controller-review-switch-back-buttons

Lainaus
For $49.99, though, those omissions are understandable. That’s $20 less than Nintendo’s equivalent option, let alone the pro controllers you’d find for the Xbox or PlayStation in the $180–$200 range. And all things considered, I’d take the 8BitDo Pro 2 over the official Nintendo controller most days of the week.

https://arstechnica.com/gaming/2021/04/8bitdo-pro-2-gamepad-review-a-50-bargain-for-cool-features-killer-performance/

Lainaus
The face buttons are big, flat, and responsive as hell. The joysticks strike an ideal balance between tension and ease. And 8Bitdo's bumper buttons jut out in a way that I've always preferred, as opposed to smaller or sunk-into-the-controller designs on other gamepads.

Perhaps best of all, this $50 product includes a feature typically relegated to overpriced "pro" controllers: customizable back buttons. Hold the controller normally, and each of your middle fingers will graze one of the Pro 2's two back buttons. They're nearly flush with the controller's backside, unlike other controllers' bulgier versions of this feature, and I must say, their size, position, and clickiness are pretty fabulous for a manufacturer's first stab at the concept.

https://gizmodo.com/8bitdos-pro-2-is-closer-than-ever-to-being-the-perfect-1846485929

Lainaus
But even without iOS support or compatibility with the latest and greatest versions of the Xbox and PlayStation, the $50 8BitDo Pro 2 controller still outshines the Nintendo Switch Pro Controller—and just about every third-party controller out there.


Tämäkään ohjain ei taida väistää driftaukselle alttiita komponentteja (faktatietoja minulla ei ole, kunhan mutuilen), mutta muuten Pro 2 vaikuttaa jopa parhaalta ohjaimelta, jonka Switch-pelaaja voi ostaa 2021.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines