Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24]
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 144382 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #690 : 22.11.2022 17:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili


8Bitdon uusi Ultimate Bluetooth Controller vaikuttaa olevan juuri niin hyvä, kuin mitä odotin. Ja parempi ollakin, koska ohjain kantaa n. 70 euron hintalappua. Tässä kilpaillaan siis suoraan Nintendon virallista Pro-ohjainta vastaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tässä saa samalla hintaa kätevän lataustelakan ja Ultimate Software -ohjelmiston, millä voi säätää esimerkiksi tikkujen ja liipaisimien liikeratoja.

8Bitdo ei ollut vielä ampunut mielestäni ohjaintensa kanssa täydellistä napakymppiä. Pro 2 omasi Playstationmaisen tikkuasettelun, mikä teki siitä toki täydellisen ohjaimen 2D-peleille, mutta 3D-pelejä pelatessa en tykännyt Pro 2:n tuntumasta alkuunkaan. Myös gyro tuntui viralliseen Pro-ohjaimeen verrattuna tahmeammalta.

Ultimaten hypein ominaisuus on Hall Effect -tikut, jotka ovat periaatteessa immuuneja driftaukselle. Liekö tämä tästä tiedosta syntynyttä placeboa vai mitä, mutta tämän ohjaimen tikut tuntuvat sormissa aivan erinomaisen hyviltä. Sanoisin, että jopa paremmilta kuin Nintendon ohjaimen omat tikut. Vähemmän deadzonea? En osaa varmaksi sanoa, mutta siltä se tuntuu. Itse ohjaimen design ja fiilis on aikalailla täydellinen sekoitus Nipan Pro-ohjaimen ja uusien Xbox-padien tyylejä. Etunapit tuntuvat hyvin Xboxmaisilta. Kooltaan Ultimate on kuitenkin hivenen niitä pienempi ohjain.

Ja onneksi 8Bitdo on vihdoin saanut ohjaimeensa myös hyvältä tuntuvan gyron! Pelasin Splatoon 3:a ja Apexia sillä, ja olin välittömästi vähintään yhtä suorituskykyinen kuin ennenkin. Jotain erilaista gyrossa kuitenkin on, se vaikuttaa olevan aavistuksen raskaampi ja vakaampi. Tai sitten ohjaimen paino ja muoto vaikuttaa sen verran, että se saa tähtäyksen tuntumaan tämän verran erilaisemmalta? En kuitenkaan sanoisi, että se tuntuu huonolla tavalla erilaiselta. Sen verran kuitenkin moitteita, että ohjaimessa vaikuttaisi olevan läsnä sama "ominaisuus" kuin Pro 2:ssa, eli tärinän ollessa käytössä se vaikuttaa gyro-sensoriin heilahteluna. Rumble ei yleensä ole tällaisissa peleissä minulla aktiivinen, joten en laske sitä kovin suureksi miinukseksi.

D-Pad? Taattua 8Bitdo-laatua, eli SNESmäinen tuntuma ja tarkkuus.

Ohjain on valkoisena hienon näköinen ja lataustelakka kruunaa kokonaisuuden.

Nyt on vähän sellainen kutina, että 8Bitdo on tehnyt parhaan Switch-ohjaimen koskaan; loistava build quality, kaksi mainiota takanappia, kustomoitava softa, hall effect -tikut... tyypit ovat laittaneet ns. all in, ja tehneet ohjaimesta kautta linjan Premiumilta tuntuvan tuotteen.


« Viimeksi muokattu: 22.11.2022 19:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #691 : 22.11.2022 22:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 743 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitänee ehkä ostaa tuo kapula. Ainoastaan xbox-tyyliset Y,X,B,A -napit aiheuttavat epäillystä. Toivottavasti eivät ole yhtä perseestä esim. tasoloikissa. Nipan Pro Controllerin napit nimittäin ovat täydelliset ja niitä on mukava painella.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines