Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 166909 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #480 : 03.03.2019 14:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 551 Basaaripisteet: 4 Profiili Itselleni Switch on ollut turhin konsoli heti Wii U:n jälkeen. Mitään muuta en ole käytännössä pelannut kuin BotW:ia ja sekin jäi kesken. Tulevaisuuden peleistä kiinnostaa vain Bayonetta 3 (joka sekin olisi parempi muilla alustoilla) ja Metroid Prime 4, joka voi hyvinkin tulla vasta Nintendon seuraavalle laitteelle.

Käsikonsolina laitteen ergonomia on isokätiselle aivan hirveä ja telkkarilta pelaan pelejä mielummin tehokkaammilla konsoleilla. Siihen päälle vielä Nintendo Online -räpellys ja Virtual Consolen poissaolo. Pitää varmaan joskus hackata konsoli, niin voi pelata vanhempia pelejä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #481 : 03.03.2019 18:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu alkyhypen jälkeen tajusin, että en jaksa pelata handheldinä Switchillä mitään. Tetris 99 varmaan just siinä rajoilla, että pelaa mieluummin handheldinä, vaikka sormet kramppaavat näinkin yksinkertaisessa pelissä. Switchin ergonomia on vaan liian huono pitkiin pelisessioihin. Nintendon omat huippupelit tulee hakattua mielellään (niin kuin aiemmillakin sukupolvilla), mutta kaikki muut pelit menevät muilla alustoilla. Ja komppaan scarffia myös siinä, että online on jälleen kerran pelkkä vitsi.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #482 : 03.03.2019 18:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse voin kyllä pelata handheldinä helposti pari, kolme tuntia putkeen, eikä se tunnu ollenkaan pahalta käsissä. Päinvastoin. Itselläni on kyllä melko pienet tassut, joka saattaa selittää asian.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #483 : 03.03.2019 18:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Manasin jo 3DS aikaan kun laitetta ei saa isoon ruutuun kiinni, koska kannettavien ergonomia on niska- ja selkävaivaiselle ihan toivoton yhdistelmä. Opiskellessa bussimatkat meni vielä ihan jees DS:llä (about 2h), mutta sitten vaivat kasvoivat ja kun alkoi tosissaan pelaamaan esim. Square-Enixin RPG-pelejä DS:llä, niin ei niitä tullut mitää pelattua loppuun. Pääsärkyä, niskat jumissa ja vitutusta. Pelit olivat ihan viihdyttäviä, mutta ei sitä vaan jaksanut. Ja myönnän senkin, että olen aina pitänyt isosta ruudusta enemmän.

Joten NS:n houkuttelevuus kannettavana on yksinkertaisesti selkeä nolla. Suurin system seller on taas ollut BotW, joka tuli hankittua WiiU:lle. Marion ja Octopath Travellerin aikoihin on käynyt osto lähellä, mutta backlogista löytyi yhtä kiinnostavaa pelattavaa, niin osto jäi.

Joten meikäkin odottelee Bayonetta 3:sta ja silloin laite on varmaan pakko hommata. Onhan koneelle siis "Only for -pelejä" muutenkin, joten ihan pölyttymään se ei pääsisi, mutta kynnys ostoon vain niiden vuoksi on aika iso. Multiplat pelit NS:llä taas ei viehätä yhtään, koska eihän siinä ole mitään järkeä jos ei kannettavana pelaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #484 : 05.03.2019 22:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW N64-fiiliksiin pääsee 18.3, kun Turok julkaistaan Switchille. Turok 2 tulossa myös myöhemmin.

Ja kyseessä siis viime vuonna julkaistu remaster, jonka kentät eivät näytä kuin Skotlannin syksyisiltä nummilta hernerokkasumuineen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #485 : 25.03.2019 11:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.wsj.com/articles/nintendo-to-launch-two-new-switch-models-11553494773?shareToken=sta6e3cf4c3f1f458b9d9cb7a6a4e4a2be

Nintendo julkaisee jo kesällä Switchistä Pro-mallin sekä halvemman ja kannettavuutta korostavan Lite-version.

Parasta molemmista maailmoista. Dynaamisen resoluution pelit saisivat ilman sen suurempaa työtä heti boostin, ja Pro antaisi myös lisää pelivaraa kolmansille osapuolille peliensä kanssa. Olen heti kaupassa tehokkaampaa Switchiä ostamassa, jos tämä uutinen pitää paikkansa, ja suurella todennäköisyydellä pitääkin, koska lähde on WSJ.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #486 : 25.03.2019 13:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Aijai, itseä taas kiinnostaisi halvempi extrakannettava Switch. Kotikonsoleiden edessä ei ehdi kykkiä tarpeeksi edes nykyvalikoimalla, eli niitä ei kannata ostella lisää, mutta paremmilla ergoilla/kannettavuudella sekä huokealla hinnalla varustettu laiteversio saattaisi hyvinkin toimia 2DS XL:n korvaajana arjessa. Pääsisi viimein iskeytymään kiinni noihin pakollisiin first partyihin duunimatkoilla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #487 : 25.03.2019 14:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Enemmän aiheesta jos ei ole WSJ tunnuksia: https://www.gamespot.com/articles/two-new-nintendo-switch-models-coming-and-they-may/1100-6465809/

Itse en voisi olla enempää tyytyväisempi että en ostanut NS kesällä kun Octopath tuli. En todellakaan ole kannettavien pelaaja, joten tehopaketti tulee hyllyyn aivan varmasti viimeistään kun Bayonetta 3 tulee. Ja tämä lupaa hyvää muutenkin kyseiselle pelille.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #488 : 26.03.2019 06:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Yksi tärkeä osa-alue, missä Switch Pron pitäisi myös parantaa, on Wifi-piirin laatu. Broadcomin surullisenkuuluisa BCM4356 toimii vielä kohtalaisesti, kun lähetinboksi on samassa huoneessa muutaman metrin päässä, mutta kun väliin tulee seinää tai tasoa, alkavat ongelmat. Tämän vuoksi verkkopeleissä pelaajia putoaa välillä kuin kärpäsiä. Toki osa saattaa pelata handheldinä puhelimensa kautta jaetulla yhteydellä, mutta en usko ainakaan kilpailuhenkisten pelaajien tekevän korkeilla rankeilla tätä. Uskonkin, että heikko Wifi-piiri on vaikuttanut onlinen ongelmiin enemmän kuin palvelun p2p-toteutus.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #489 : 26.03.2019 08:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä puhelimen jaettu verkko toimii luotettavammin kuin wifi  :rollaus:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #490 : 26.03.2019 09:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Wifin taso on tosiaan aivan luokaton. Ei olohuoneesta yllä makuuhuoneeseen saakka, kun muut laitteet näyttävät täysiä palkkeja. Myös alkuperäisen PS4:n Wifi on jotain käsittämätöntä. On taas säästetty oikeassa paikassa.

Tarkoitus oli ostaa parikin uutta Switchiä taloon, josta yksi tulisi homebrew-käyttöön, mutta ehkä odottelen vielä tuon Pro-version julkistusta.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #491 : 06.04.2019 08:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Darksiders vaikuttaisi olevan mainio porttaus, sillä siinä voi valita silmäkarkin ja sulavuuden väliltä, ensiksi mainitunkin ollessa ruudunpäivitykseltään selvästi parempi kuin viime sukupolven anti (täysin lukittu 30fps/1080p). Peli on hinnoiteltu alle kolmen kympin (Verkkis 26,90€), enkä ole pelannut sitä aiemmin, joten...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #492 : 09.06.2019 09:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Mielenkiintoinen juttu digital foundryltä voiko Witcher 3 teoriassa pyöriä NS:llä:https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2019-in-theory-is-a-switch-port-of-the-witcher-3-viable

Tiukkaa tekee. Silti huhuja tästä on jo joka puolella. Suurella mielenkiinnolla odotan mitä sieltä tulee. Tuota juttua lukiessani aloin miettimään, että koko huhu on lähtenyt liikkeelle yhdestä väärin käsityksestä. Sieltä onkin tulossa Witcher 1&2 ja jos niistä tulee rahaa, pistetään resursseja siihen, että Witcher 3:n moottori pistetään uusiksi tai optimoidaan muistin käyttöä rajulla kädellä.

Mutta jos sieltä tulee Witcher 3 oikeasti pelattavana joka on oikeasti Witcher 3... NS:llehän voisi kääntää vaikka mitä PS4 ja X1 pelejä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #493 : 09.06.2019 09:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mutta jos sieltä tulee Witcher 3 oikeasti pelattavana joka on oikeasti Witcher 3... NS:llehän voisi kääntää vaikka mitä PS4 ja X1 pelejä.

Tämä on kyllä ollut pidemmän aikaa Diablo 3:n kaltainen "ei savua ilman..." -tilanne. Toisaalta GTA femmastakin on ollut toteutumattomia lupauksia jonkin aikaa ilmassa. Kaikki on siis mahdollista.


Nintendo lataa täydellä höökillä kohti loppuvuotta, ja tuloksena voi olla yksi parhaista vuosipuolikkaista, mitä yhtiö on faneilleen koskaan tuottanut (ja päälle vielä kaikki mahdolliset 3rd party -julkkarit):

KESÄKUU:

Super Mario Maker 2

HEINÄKUU:

Fire Emblem: Three Houses
Marvel Ultimate Alliance 3
Wolfenstein: Youngblood

ELOKUU:

Astral Chain

SYYSKUU:

Animal Crossing (???)
Witcher 3 (???)

LOKAKUU:

Luigi's Mansion 3 (???)
Dragon Quest XI S (???)
DOOM Eternal (???)

MARRASKUU:

Pokemon Sword&Shield

JOULUKUU:

Legend of Zelda: Links Awakening (???)


Ja tähän extrana vielä yllätykset ja indiet (Cadence of Hyrule, A Hat in Time jne.) Herranen aika, mikä loppuvuosi onkaan tulossa!


« Viimeksi muokattu: 09.06.2019 10:28 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #494 : 11.06.2019 19:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Holy shit ne käänsi sen Witcher 3:n NS:lle :o
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #495 : 11.06.2019 19:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sitä vaan että onko vielä sellaista peliä tulossa kuin Metroid Prime 4?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #496 : 11.06.2019 19:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili
Sitä vaan että onko vielä sellaista peliä tulossa kuin Metroid Prime 4?
Sehän siirrettiin viime vuoden lopussa toiselle tiimille (oliko Retrolle...) ja alotettiin alusta. Joten tuskimpa on kummoista näytettävää vielä.


Se mikä kyrsii hiljaisuudellaan on Bayonetta 3. Julkistuksen jälkeen on kuulunut vain "on kehityksessä" kommentteja. Alkaa jo huolestuttamaan...


EDIT: Ja Smashin pelaajat, onko noi lisähahmot oikeasti noin kova juttu? Niitä hehkutetaan kuin uusia pelejä. Ja joka vuosi sama juttu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #497 : 11.06.2019 20:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Eipä mitään yllättävää, joka ei yllätä. Suurin uutinen taisi olla Secret of Mana 3:n enkkukäännös, joka ilmeisesti tulee tänään ladattavaksi. Toki uudella Zeldalla on mahdollisuutta olla ihan järisyttävän hyvä, kun ei tarvitse aikaa käyttää kokonaan uuden pelin tekemiseen, mutta vaikea jaksaa odottaa peliä, joka tulee joskus kaukaisessa tulevaisuudessa.

EDIT: Ja Smashin pelaajat, onko noi lisähahmot oikeasti noin kova juttu? Niitä hehkutetaan kuin uusia pelejä. Ja joka vuosi sama juttu.

Olen miettinyt tätä pitkään itsekin, mutta se autismin määrä sarjan pelaajien keskuudessa on sitä luokkaa, ettei sitä normaali kuolevainen pysty ymmärtämään. Ihan sama minne foorumille menee, niin joku vajari on sinne käynyt laittamaan "mitä hahmoja haluat Smashiin" -ketjun. Ois miljoona juttua mitä voisi korjata, parantaa ja viedä sarjaa eteenpäin, mutta suurimmalle osalle riittää että pusketaan loputtomiin hahmoja, joille voi Nintendo-lippis päässä runkkailla kotona iltaisin, vaikka viimeinen asia mitä pelisarja tarvitsee, on lisää hahmoja.


« Viimeksi muokattu: 11.06.2019 20:17 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #498 : 11.06.2019 22:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW TK! Mun piti muuten kysäistä tässä, että mitä hahmoja haluaisit Smashiin? Vastaukset YV:llä, kiitos.  8)

Loppuvuoden hankintalistalla ns. suurista julkaisuista (Witcher 3 ja Luigi's Mansion vielä ilman julkaisupäivää) ainakin:


HEINÄKUU

Fire Emblem
Wolfenstein Youngblood
Marvel Ultimate Alliance 3: Black Order (ennakkotilattu)

ELOKUU

Astral Chain

SYYSKUU

Legend of Zelda: Link's Awakening
Daemon X Machina
Spyro Reignited Trilogy
Dragon Quest XI

LOKAKUU

???

MARRASKUU

DOOM Eternal
Pokemon Sword tai Shield


JOULUKUU

???


Collection of Manasta on ilmeisesti tulossa fyysinen versio elokuun lopussa, mutta en ole varma tuleeko sitä Eurooppaan. Toivottavasti. Vai meneekö import-hommiksi? eShop-versio ja fyysinen on hinnoiteltu samalla tavalla (40 dollaria/euroa).

Cadence of Hyrule päätyy Switchiini ylihuomenna, ja parhaillaan yritän puhua itseni ostamasta Contra-kokoelmaa, kun en kuitenkaan tarvitse välttämättä sitä vielä. Mutta klassinen, kunnon Contra... mmmmmm.

EDIT:Collection of Manan fyysinen versio on nyt saatavilla Square Enix Storesta (EU). Hinta 39,99€. Postikuluja ei tule laisinkaan, jos valitsee postituksen ilman seurantaa.

EDIT 2:


Collection of Mana ennakkotilattavissa nyt myös Verkkokauppa.comista (36,90€)


« Viimeksi muokattu: 15.06.2019 07:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #499 : 20.06.2019 16:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.nintendolife.com/news/2019/06/is_this_our_first_real_look_at_nintendo_switch_mini_update_company_responds

Switch Minin julkistus taitaa olla lähellä.

Ostan ehkä tällaisen "kakkos-Switchiksi", jos laitetta voi käyttää fiksusti samoilla tallennuksilla, kuin millä pelaan "päälaitteella." Esimerkiksi: pelaan kotona Skyrimiä 1,5 tuntia. Lopetan, tallennan ja tallennukset synkronoituvat pilveen. Lähden kotoa, otan Switch Minin, laitan sinne Skyrim-kasetin, ja seuraavan kerran laitteen avatessani voin ladata tallennuksen pilvestä.

Tässä tosin epäilyttää se, että Nintendo on täysin vainoharhainen, mitä tulee mahdollisuuteen duplikoida tallennuksia. Siksi Splatoon 2:ssa ei ole mahdollista tallentaa pilveen, ja pelin tuottaja Nogami on myös valinnut saman käytännön tulevaan Animal Crossingiin.

Noh, ehkä tämä jotenkin fiksusti on mietitty. Nipa todennäköisesti tajuaa, että jotkut hc-käyttäjät haluavat laitteesta ns. koti- ja matkaversiot.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #500 : 20.06.2019 18:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulis nyt se tehoversio. Alkaa olemaan jo aika vakuuttava lista yksinoikeuksia ja Astral Chain sekä Luigi's mansion tekee siitä vielä vakuuttavamman. Kyrsii vaan ostaa se perusversio kun sieltä on kuitenkin tulossa paranneltu malli vuoden sisään... Olisi kiva jos tulisi ennen ensi vuotta. Tai edes ennen kun Bayonetta 3 tulee... Tosin tästä ei taida olla pelkoa...  :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #501 : 20.06.2019 19:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Selasin äsken eShoppia, ja huomasin Realm Royalen olevan nyt ilmaiseksi pelattavissa. Menee kokeiluun, sillä tarvitsen BR-fixini sellaisena, johon ei kuulu energiajuomaa litkiviä rakentelijajonneja. Eli en vain osaa, tiedetään!

Ja sitten, Devil May Cryhan on tulossa jo 25.6! Capcom pyytää siitä 19,90 euron taksaa, joka RE-pelien hintaperseilyn jälkeen tuntuu suorastaan pelottavan kohtuulliselta. No, minähän pentele pelaan sen vihdoinkin, ajattelin, mutta sitten realiteetit alkoivat hyppiä silmille: Bloodstained, Devil May Cry, Super Mario Maker 2 ja Virtua Racingin SEGA AGES -versio. Kaikki ensi viikolla. Kaiken kukkuraksi laitoin Kart-pelien himossani tilaukseen sekä Sonic Team Racingin että CTR: Nitro Fueledin. Ne ovat toisaalta split screen -rähinöiden tulevaa apetta, eikä niinkään yksin pelattavaksi tarkoitettuja.

Bloodstained ja SMM2 saavat kuitenkin ensi viikolla valokiilaa, kun on pikkupakko priorisoida hieman.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #502 : 22.06.2019 10:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Sais tulla sellainen uusi Pro-versio, josta ei saa irti joyconeja ollenkaan.

Mitä tulee nykyiseen Switchiin, niin Dreamcastit pelit toimii nyt suurimmaksi osaksi Switchillä ja Cuben pelienkin optimointi parantunut huomattavasti. N64 emulaatio on jo todella hyvää pitkän aikaa. En vaan ymmärrä, miksi Nintendo ei voi tehdä viralliseksi kaikille näitä mahdollisuuksia. Muutaman kuukauden välin jaksavat jonkun umpipaskan nes-pelin tällä hetkellä, jotka ei kiinnosta kuin Epiä.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #503 : 10.07.2019 15:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 140 Basaaripisteet: 0 Profiili Siinä se nyt sitten on niille jotka tuota halusi.
Ei irroitettavia joy-coneja, ei voi kytkeä telkkariin ollenkaan ja myös hd rumble puuttuu. Ovat sentään kunnon dpadin saaneet tuohon laitettua.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #504 : 10.07.2019 15:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW EDIT: Partis ehti ensin.  :)

Switch lite. 199. 20.9. Keltainen, turkoosi, musta. Ei dockattavissa. 5,5", 720p

Mutta... miksi haluan tämän?!  :o


« Viimeksi muokattu: 10.07.2019 15:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #505 : 10.07.2019 16:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, pakko sanoa, että kyllä tälle sydän sykkii. Kompaktius, suoraviivaisuus ja huokeus menevät helposti joycon-kikkailun ja TV-yhteyden yli.

Jos voisi ostaa suoraan 3DS:n korvikkeeksi niin, että pelivalikoima siirtyisi mukana, niin täysin no-brainer päivitys, mutta näin eri ympäristönäkin voi hyvin mennä hankintaan. Kotona nyt on niin vähän mahdollisuuksia pelata eniveis, että PS4 ja retrot riittävät siellä enemmän kuin hyvin. Työmatkoille sen sijaan freesaus ja portti Nintendon uusimpiin/kovimpiin yksinoikeuksiin maistuisi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #506 : 10.07.2019 16:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Käytännössä täysin ylivertainen laite alkuperäiseen verrattuna. HD-Rumble on muutenkin täysin turha, eikä TV-modellakaan ei tee paljon mitään, koska Switch on muutenkin käytännössä kannettava laite, jota on vain voinut pelata myös telkkarilla. Ja mikä parasta...ei enää mitään heiluvia joyconeja, vaan tukevasti kiinni oleva oikea ristiohjain!

Menee heti ostoon. Tuli ostettua eilen myös toinen Switch, joten ei kahta ilman kolmatta.

EDIT: Itse asiassa vanhaan Switchiin jo löytyy adapteri, että voi pelata suoraan letkulla telkkarissa USB-C portin kautta. Eiköhän toimi tässäkin.


« Viimeksi muokattu: 10.07.2019 16:39 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #507 : 10.07.2019 17:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili On kyllä houkuttelevan onnistuneen oloinen laite. Tolla hintalapulla myy varmaan ku leipä. Jää kuitenkin itellä kauppaan tällä kertaa. Perus Switch tulee uudelleen käyttöön fire emblemin myötä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #508 : 10.07.2019 17:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 551 Basaaripisteet: 4 Profiili On kyllä kivannäköinen laite. Varmaan tulee hankittua jo pelkän dpadin takia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #509 : 10.07.2019 17:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW TV-mode on 50 prosentille Switch-pelaajia tärkeä juttu. Minullekin on. Nintendo kuitenkin on äärimmäisen fiksusti differoinut nämä laitteet niin, että jopa lippulaivan (kuten Nintendo originaalia Switchiä videossaan kutsui) omistaja saattaa harkita Liten ostamista, jos on todellinen tehokäyttäjä. Kaikki on kiinni siitä, miten helppoa konsolista toiseen on vaihtaa, jos haluaakin jatkaa samaa peliä ja samalla tallennuksella eri laitteella.

Lite tulee tosiaan myymään kuin jäävesi Saharassa, sillä se osuu suoraan 3DS:n ja melkein jopa 2DS:n markkinasegmenttiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines