Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 195039 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #540 : 30.03.2020 19:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Emily Rogers sanoi jo kuukausia sitten, että vuodesta 2020 tulee putkimiehen vuosi. Nyt taidamme tietää, mitä se tarkoitti:

https://www.eurogamer.net/articles/2020-03-30-sources-nintendo-switch-2020-line-up-dominated-by-mario-games-old-and-new


Nämä todellakin kelpaavat. Mukavaa pelata SM64, Sunshine ja Galaxy(t) pitkästä aikaa läpi. Mielenkiintoista nähdä, missä muodossa nämä klassikot julkaistaan. Peräti fyysisenä kokoelmana? Vaiko osittain NSO-palveluun (SM64) ja eShoppiin. Ja tehdäänkö peleihin muuta, kuin resoluution nosto.

Itse kyllä ottaisin fyysisen Anniversary Collectionin mieluusti vastaan, mutta antaako Nipa tällaisen määrän herkkua kuudellakympilläkään? En usko. Ehkä, jos pelit lohkotaan tyyliin SM64+Sunshine ja Galaxy 1+2.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #541 : 30.03.2020 19:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario AllStars 2 olisi paras nimike :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #542 : 31.03.2020 07:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Super Mario AllStars 2 olisi paras nimike :)

Samalla laittaisivat alkuperäisen Super Mario All-Starsin snesflixiin. Ja Super Mario RPG:n. Aijai.  8)

Paras juttu – minun mielestäni - jonka voisivat näihin peleihin laittaa uutena juttuna, olisi jaetun ruudun kaksinpeli. Super Mario 64:n piti alunperin olla kaksinkin pelattava, mutta pelin myöhästyessä alkuperäisestä reilusti (ja varmasti teknistenkin syiden takia) sitä ei saatu peliin mukaan. Switch pyörittäisi split screeniä ongelmitta. Luigin hahmomallin voisivat vetäistä suoraan DS-versiosta.

Tohkeissani menin myös muistuttamaan itselleni DF:n kautta, mitä teräväpiirto tekee Mario Galaxylle; Nintendon grafiikkatyylit skaalautuvat erinomaisesti suuremmille resoille. Tosin mitä itse olen huomannut, suurimman eron tekee Nipan peleihin 480p->720p. Tämän jälkeen kuuluisa peikko nimeltä diminishing returns kurkistelee.EDIT:

https://www.eurogamer.net/articles/2020-03-31-more-details-emerge-on-nintendos-mario-remasters

Lainaus
Venturebeat reported that the three 3D Mario remasters would be offered in a collection, dubbed something like "Super Mario All-Stars 2". This is branding Eurogamer has heard of being used internally.

Miggen toive taitaa käydä toteen!

Muuten kaikki näyttää hyvältä, mutta mites SMG2? Aikooko Nintendo remasteroida sen erikseen? Vai onkohan tässä käynyt niin, että vuotajat viittaavat Galaxyyn kahtena pelinä? Oli miten oli, setti näyttää silti Nintendo-fanin unelmalta.

Nipan alkuperäinen plään oli julkistaa nämä E3 Directissa, tai sen rinnalla. Jos suunnitelma ajankohdasta pitää, niin näistähän kuullaan lisää jo parin kuukauden kuluttua. Tai tiedä vaikka aikaisemminkin, kun E3 ei enää kahlitse julkistusta  :)


« Viimeksi muokattu: 31.03.2020 14:07 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #543 : 14.04.2020 06:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 10.0.0 ulkona: https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/kw/system%20updates/p/989

Päivityksen merkittävin juttu:

Lainaus
Added an option to remap the controller buttons.

Analog stick and button configurations can now be changed for each paired controller.
Custom configurations can be saved as favorites in System Settings > Controllers and Sensors.
Custom configurations are stored on the Nintendo Switch system.
Configurations can be customized for the following controllers: Joy-Con (L), Joy-Con (R), Nintendo Switch Pro Controller. Button configurations can also be customized on the Nintendo Switch Lite system.
This feature is not available for other controllers.
On each system, up to five favorite custom configurations can be saved for Joy-Con (L), five for Joy-Con (R), five for Nintendo Switch Pro Controller. Five configurations can also be saved as favorites for Nintendo Switch Lite.

Parasta on, että nyt ei tarvitse enää pelätä Dark Souls Remasterin kaltaisia tapauksia (B:confirm, A: Cancel). Kovin montaa kertaa en ole halunnut tehdä tällaisia muutoksia, mutta mainiota kuitenkin että tämä on nyt mahdollista käyttistasolla.

Ai niin, toivottavasti remappaus toimii 8Bitdo M30:n kanssa. On ollut vähän ongelmallista pelata sillä etenkin Mega Drive -kokoelmaa. Ohjain käsittääkseni näkyy Switchille Pro-ohjaimena, joten periaatteessa sen pitäisi toimia. Testaanpa tänään Streets of Ragella.

EDIT:

Remappaus M30:n kanssa toimii! Aivan loistavaa.

EDIT 2:

Kaiken hyvän lisäksi nappien uudelleensijoitus on sidottu ohjainten yksilöllisiin ID-tunnuksiin. Eli syncatessani M30:n Switchiin, käyttis osaa ottaa automaattisesti juuri tuolle ohjaimelle säädetyt näppäimet käyttöön. Ja kun vaihdan takaisin Pro-ohjaimeen, toimii kaikki taas normaalisti. Jos taas haluaisin, voisin tehdä yhdestä ohjaimesta "Dark Souls -ohjaimen", joka muistaisi aina, että A ja B on vaihdettu nurinkurin. Nämä viisi tallennusprofiilia näppäinten asetuksille ovat siis ohjainkohtaisia. Tämä toimii erinomaisesti.

Joku ystävällinen olikin jo käynyt tekemässä Redditiin ohjeet siitä, miten M30 pitää säätää jotta se toimisi oikein Mega Drive Classics -kokoelman kanssa: https://www.reddit.com/r/8bitdo/comments/g1rn1i/switch_m30_button_mapping_for_sega_genesis/


« Viimeksi muokattu: 17.04.2020 09:08 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #544 : 20.04.2020 00:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tullut itselle maileja Nintendolta useaan otteeseen, että joku käyttää USA:ssa minun tunnaria. Vaihdoin salasanoja ja tänään sama homma jatkui. Usasta useampi kirjautuminen tunnukselleni. Iskin nyt 2-Step verificationin päälle, joten jospa loppuis. Mutta kannattaa kaikkien tsekata läpi.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #545 : 20.04.2020 13:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä teki Pokemon Go tilin jokunen viikko takaperin ja meni viikko niin alko tulemaan Googleen kirjautumisyrityksiä aasiasta päin. Ei kirjautumisia, mutta yrityksiä. Nintendolta siis varmasti lähteny vähintäänkin tunnuksia kävelemään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #546 : 20.04.2020 14:04 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Enpä ollut varmaan vuosiin taas käynyt Nintendo-tilillä. Näemmä en esimerkiksi ole koskaan asettanut sinne omaa salasanaa, eli kirjaudun edelleen Nintendo Network ID:llä. Tokkopa tuo ketään siis kiinnostaa, mutta vanha salasana oli kyllä karmaisevan huono, joten samalla nyt sit se vaihtoon ja 2-step päälle. Set and forget taas pariksi vuodeksi, ellei nyt sorru esim. Switchin ostoon jossain vaiheessa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #547 : 20.04.2020 14:33 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Reseterassa oli kanssa topic aiheesta että näitä vastaavia tapauksia kuin TK:lla olisi enemmänkin liikkeellä. Kävin itsekkin varmuuden vuoksi kytkemässä 2FA:n
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #548 : 02.05.2020 15:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Alkanut himottamaan arcade-ohjaimen hankinta. Hamster on kääntänyt vaikka miten paljon NEO GEO -pelejä Switchille, ja olenkin hankkinut näistä jo muutamia. Ohjaimella pelatessa fiilis ei kuitenkaan ole ihan täydellinen.

Mutta miten paljon panostaa? Olen aika kasuaali tällaisissa peleissä, ja varmaan tulen aina olemaankin. Siksi ajattelin ensin, että halvinkin voisi toimia käytössäni:

Hori Fighting Stick Mini

Mutta sitten aloinkin miettimään, että nappituntuma on kuitenkin aika iso juttu näissä, ja Horin Mini-ohjain ilmeisesti häviää melko lailla isommille tässä asiassa. Lähinnä tätä mietin:

Hori Real Arcade Pro V

Tuota isompaa ohjainta olisi myös paljon mukavampaa pitää sylissä pelatessa. Onko täällä kenelläkään kokemusta näistä tikuista, konsoleilla tai PC:llä? Tsekkailen toki vielä videoarvosteluita ja puntaroin, miten kannattavaa tämä on suhteessa aikaan, jona näitä pelejä pelaan. Laajempi tutustuminen NEO GEO -portteihin on ollut kuitenkin jo pidemmän aikaa mielessä.

EDIT:

No niin, Verkkis sai minulta pyynnön pistää yksi Hori Real Arcade Pro V tännepäin, ja sassia! Tutkimustyöni jälkeen selvisi, että siitä alkaa ns. oikeasti laadukkaiden arcade-ohjainten tier. Halvemman ostamalla tulisi vain jossain vaiheessa hinku satsata laadukkaampaan, vaikkei joka ilta Jonneja kävisikään seivästämässä Scorpionilla.

Horin ohjaimen osasia on myös ilmeisen helppoa modata, jos haluaa vaikkapa vaihtaa Hayabusa-napit Sanwan vastaaviin. Näyttää kuitenkin siltä, että on makuasia kummasta tykkää enemmän. Sanwat lienevät astetta herkempiä, jolloin esimerkiksi kaksoispainallukset onnistuvat oletettavasti nopeammin. Nämä ovat tosin jo juttuja, jotka hyödyttävät lähinnä Pro-pelaajia.

Saapa nähdä, miltä ohjain tuntuu! Ajatuksen tasolla napostaa kuitenkin päästä vääntämään Streets of Raget, Capcomin Beat em up collection, Garou ja monet, monet shumpit tällä.


« Viimeksi muokattu: 08.05.2020 06:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #549 : 07.05.2020 17:53 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Itsekkin olen miettinyt että pitäisi ehkä satsata tuommoiseen tikkuohjaimeen. Olen vähän testaillut 3rd strikeä tässä viime kuukausina ja alkaa ottaa pannuun tietyt seikat perus pleikkariohjaimessa. Pelin designistä oikein huokuu se että se on suunniteltu tuohon kuuden napin layouttiin. Sitten tulee tietty se ropleemi että pitäisi opetella käyttämäänkin sitä.

En ole vielä päätynyt mihinkään eikä oikeen huvittaisi ottaa selvääkään. Onko kellään tipsejä? Onko esimerkiksi olemassa joku tietty graalin malja tuote joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin?
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #550 : 07.05.2020 18:47 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 573 Basaaripisteet: 4 Profiili https://verk.com/mfkkc

Horin Fighting Edge taitaa olla paras tikku, mitä Suomesta saa tilattua.


The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #551 : 10.05.2020 16:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW On tämä Horin tikku kyllä mainio. Muuttaa pelikokemuksen aivan täysin, mitä tulee mätkintöihin ja kolikkopelijuuria omaaviin peleihin. Näitä valtavia näppäimiä on yksinkertaisesti paljon mukavampaa läiskiä, kun katselee samalla isolta ruudulta turpasaunoja. Kombotus ja eri liikkeiden tekeminen tuntuu myös erittäin luonnolliselta, ja pelasin esimerkiksi Mortal Kombat yhtätoista jo vajaan tunnin jälkeen paremmin kuin ohjaimella koskaan. En tosin ole mikään mestari Mortalissa, mutta ihan eri tavalla tyydyttävältä se kyllä tuntui. Nyt tulee varmasti otettua pataan onlinessakin taas enemmän. Ehkä sekin auttaa, että olen pelannut mätkintöjä verrattain vähän, enkä ole muodostanut selkärankaani niin vahvaa yhteyttä ristiohjainpadin ja beat em umpien välille.

Hamsterin ACA NEO GEO -pelit näyttävät myös – yllätys yllätys – hyötyvän tikusta suuresti. Muistan kyllä, millaista oli finngamerin luona pelata arcadekabinetilla näitä pelejä, ja vaikkei fiilis Horin tikulla ihan sama ole, on se kuitenkin nyt kilometrikaupalla lähempänä "aitoa asiaa".

Parin pävän testailun perusteella olenkin tyytyväinen hankintaan. Nyt pitää kyllä myös vihdoista viimein hankkia se Street Fighter Anniversary Collection...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #552 : 22.06.2020 07:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos jotakuta kiinnostaa tuo Horin tikku Switchille, niin Verkkis myy Real Arcade Pro femmaa tällä hetkellä hintaan 99,90 €. Hinta/laatu-suhde on todellakin kohdallaan! Ja enkä usko, että yhtä edullisesti k.o tikkua tulee vähään aikaan mistään saamaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #553 : 14.07.2020 10:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllästyin kahden mustan Pro-ohjaimeni kiukutteluihin (kyllä, ne surullisenkuuluisat vasemmanpuoleiset tatit harasivat välillä komentoja vastaan). Avasin ne molemmat ja tein niille perusteellisen putsauksen puhaltamalla ilmaa komponentteihin ja käymällä osat läpi pienellä harjalla. Samalla sain putsattua ohjaimista kaiken Splatoon-matsien aikana kertyneen suolan, mitä oli kertynyt saumoihin ja muihin hankaliin kohtiin, joihin ei ilman ohjaimen purkamista osiin oikein pääse käsiksi.

Ohjaimet näyttävät nyt kuin pakasta vedetyiltä. Mikä tärkeintä, ne toimivat myös vasemman tatin osalta jälleen hyvin. En kuitenkaan tiedä kuinka pitkäikäisestä ratkaisusta on kysymys. Jos oireet palaavat, avaan ohjaimet uudelleen ja otan elektroniikalle tarkoitetun kontaktienpuhdistajan peliin. Se onkin oikeastaan viimeinen keino taistella driftausta vastaan ilman komponenttien vaihtamista toisiin.

Itse operaatio on aika iisi, kunhan etenee maltillisesti. Olen aika mämmikoura, ja silti antaisin vaikeustasoksi 2/5. Avaamiseen tarvitsee vain Ph0--ristipääruuvimeisseliä. Avattavia ruuveja on kymmenkunta.

Nyt kun ymmärrän, miten helposti Pro-ohjaimia saa auki, tekisi melkein mieli tilata esim. AliExpressistä jokin custom shelli tai uudet, värikkäät gripit. Esimerkiksi Atomic Purple näyttää törkeän siistiltä (tosin jättäisin kaikki napit mustiksi):Avaamista opiskelin tästä tutoriaalista:Joy-Conin avaaminen ja putsaaminen onkin sitten ikävästi kertaluokkaa vaikeampaa, sillä pienempien osien käsittely vaatii enemmän sorminäppäryyttä. Nauhakaapeleita joutuu myös ottamaan enemmän väliaikaisesti pois piirilevyiltä, jotta tatin saa ruuvattua irti. Melkein kyllä tekisi mieli kokeilla putsausta mustalla joykkarilla, joka on todella huonossa jamassa. Driftaa kuin Vin Diesel Hurjapäissä. Ei siinä hävittävääkään toisaalta paljon ole, sillä tuskin kohta 3,5 vuotta vanhaa ohjainta saa enää korjaukseenkaan runnottua. Vaikka kyllä Nintendon pitäisi hyväntahdon eleenä tulla tässä vastaan ja aloittaa joykkareiden joukkokorjaamiset myös Euroopassa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #554 : 17.07.2020 17:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 907 Basaaripisteet: 0 Profiili Mikäli tuota driftausta esiintyy, voit neutralisoida sen deadzonella(i know, right). Mikäli pelissä pystyy tätä säätämään, niin yksi syy deadzonen säädölle on juuri tuo driftin nollaaminen. Tätä esiintyy kaikilla ohjaimilla jossain vaiheessa ja ohjaimen elinkaaren lopussa varsinkin luonnollisista syistä.

Ostin muuten itse myös nuo Ph0 - ristipäät ja torxit. Avasin Honorini ja vaihdoin näytön Youtuben opetusvideon avulla. Säästin 200 euroa ja jälki oli aivan riittävän hyvää omaan makuun. Hieman mokasin alussa kun kärvensin luuria minuutin kuumailmapuhaltimella - video kun näin opasti. Suli kunnolla kulmasta muovia, mutta onneksi tuon sai hiottua niin ettei haitannut vaikka yhdestä kulmasta näyttö ei ole (enää) IP68- luokituksen vesitiivis.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #555 : 27.07.2020 09:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Saapa nähdä, tuleeko Nintendolta uutisia tällä viikolla. Animal Crossingin kesäpäivityksen toinen osa saapunee piakkoin (aiemmin puhuttiin elokuun alusta), joten siitä on ainakin odotettavissa esittelyvideo. First party -julkaisua on varmaan turha odottaa enää elokuulle näin lyhyellä varoitusajalla, mutta syyskuu on mahdollinen. Ehkä sieltä tulee jotakin Mario-aiheista, koska silloin putkimies juhlii kolmivitosiaan. Huhujen mukaan se olisi 3D Worldin Deluxe-versio tai 3D Mario -kokoelma. En kuitenkaan usko, että Nintendo julkaisee niitä ihan parin kuukauden sisällä toisistaan. Ehkä 3D World siirretään ensi kevääseen julkaisuaukkoja täyttämään?

« Viimeksi muokattu: 27.07.2020 10:05 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #556 : 05.08.2020 17:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nipa hengittää!Pikmin 3 Deluxe, ulkona 30.10.

Pelaan tämän kyllä mieluusti. Ensimmäisen osan pelasin puhki, mutta Pikmin 2:sta en juurikaan. Kolmosta en ole edes kokeillut. Ykkönen oli kuitenkin todella mieluinen peli, symppis ja erilainen. Aina teki pahaa menettää Pikminejä jollekin ahnaalle hirviölle.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #557 : 08.08.2020 01:25 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Tätä onkin jo odotettu. 15 vuotta viimeisimmästä Pikminseikkailustani :)
moi :)
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #558 : 13.08.2020 09:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://podbay.fm/podcast/1503278459/e/1597237200

Reseteran yksi luotettavimmista sisäpiiriläisistä (Nate) ja Venturebeatin Jeff Grubb miettivät uudessa podcastissa, mitä tämä kuukausi mahdollisesti tuo Nintendo-fanien tällä hetkellä karun tyhjään pöytään. Molemmat vaikuttavat allekirjoittavan sen, että tässä kuussa Nintendo vihdoin alkaa kommunikoimaan loppuvuoden peleistään, ja se saattaa tehdä sen todella isosti; Naten mukaan luvassa voi olla "mammuttiluokan Direct", joka vastaisi painoarvoltaan E3-julkistuksia.

Tuttu kuvio "ensin Indie World, sitten Nintendon oma Direct" saattaa jälleen toteutua. Tässä tapauksessa Indie World esitettäneen ensi viikolla, ehkä jopa maanantaina, josta vihjasi yksi sisäpiiriläinen Reseterassa. Indie Worldissakin voi olla suht isot panokset, kun tarjolla on potentiaalisia uutisia Silksongista ja Axion Verge 2:sta.

Nate ja Grubb tuntuvat yhä uskovan, että 3D Mario -kokoelma julkaistaisiin syyskuussa. Jos näin tapahtuu, julkistuksen ja julkaisun väliin jää historiallisen vähän aikaa (1st party peliksi), varsinkin jos kokoelmaa myydään myös fyysisenä. Julkistus lienee silloin erillinen kokonaisuus, sillä kuun lopussa Directissa esiin tuotuna julkaisu syyskuussa tulisi liian nopeasti – ellei k.o kokoelmaa sitten myydä vain digitaalisena. Sitä en usko, sillä niin monet varmasti haluavat nämä pelit fyysisenä, ja Nintendokin kyllä tietää sen.

Elokuun toisesta puolikkaasta on Nintendo-uutisten suhteen tulossa sittenkin jännä!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #559 : 13.08.2020 10:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Ongelma tuossa "painoarvoltaan E3-julkistuksia" on se, että niissäkin Nintendo on tarjoillut viimeisenä "pommina" uusia Smash hahmoja. Voihan tietysti olla että Nintendo olisi nyt vuoden verran kerännyt jotain suurta sanottavaa, mutta... en usko. Nintendo ei vain osaa hypettämistä. Nintendo luottaa yksittäisiin peleihin ja haluaa antaa yksittäisille peleille oman estraadin, joten silloin sieltä ei tule montaa nimikettä kilpailemaan huomiosta. Korkeintaan kolme isoa nimikettä joista yksi remake. Se remake toki voi olla Super Mario 64. Loput 3rd partyja jotka saa mille tahansa laitteelle teknisesti parempana.

Myönnän toki senkin että en tarvitse kuin sen yhden pelin, niin ryntään kauppaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #560 : 13.08.2020 10:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nintendo ei vain osaa hypettämistä.

En tiedä onko tämä laskelmoitua (tuskin), mutta Nintendo on itse asiassa luonut tällä vaiteliaisuudellaan tehokkaan hypekoneen, joka vaan pyörii ja pyörii. Ei tarvitse kuin katsoa paljonko katselukertoja esimerkiksi Youtuben eri spekulaatiovideot tulevista Nintendo-julkistuksista ja Directeista keräävät, niin ymmärtää miten paljon tällä myllyllä on yleisöä eri kanavissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #561 : 14.08.2020 12:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse välitä ollenkaan mitä Nintendo puuhailee tai julkaisee, eikä ne oikeastaan ole julkaissetkaan mitään itseä kiinnostavaa ikuisuuksiin. Zelda ja AC varmaan ainoat vuosikausiin.

Mutta Switch on silti parasta mitä Nintendolta on tullut sitten Snes-aikojen. Kohta menee 100 ostetun pelin rajan rikki (fyysisena tietenkin) ja pelattavaa on enemmän kuin elinaika riittää. Laitteelle on enemmän pelattavaa kuin kolmella aiemmalla Nintendon laitteellaa yhteensä, mutta jotkut Nintendofanit vain valittaa, kun Nipa itse ei julkaise pelejä. Nintendo-faneilla on aina ollut jotenkin sellainen ongelma, että ihan liian monet eivät yksinkertaisesti osaa edes kiinnostua muiden tekemistä peleistä. Se fanitustouhu on vaan niin syvällä, etteivät edes tunne tai tiedä mitään, mitä ympärillä tapahtuu tai julkaistaan.

Switch + PC on täysin ylivertainen combo tällä hetkellä.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #562 : 17.08.2020 17:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://indieworld.nintendo.com/showcase/

Indie World julkistettu: esitetään huomenna klo 19.00.

Tähdet ovat asettumassa oikeisiin kohtiin ensi viikon suuria julkistuksia ajatellen. Ja ne jotka haluavat niiden sijasta vain laadukkaita videopelejä™, saavat herkkunsa jo huomenna!  8)


AXIOOM VEEEERGEEE 2!


« Viimeksi muokattu: 17.08.2020 17:44 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #563 : 18.08.2020 12:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Skyward Sword NS:lle vilahtanut Amazonissa. Eiköhän sieltä ensi viikolla tosiaan kunnon Direct tule. Mutta mielestäni Eurogamer sanoi hienosti kun teki uutisen tämän päivän Indie Directistä:
Do not expect anything on Nintendo's own first-party plans - so no Smash Bros. character reveals, no Mario remasters, and no Skyward Sword Switch.
En tiedä tekikö tuosta heitosta tarkoituksella sarkastisen hajuisen, mutta sitä se on. "Ei ole Nintendon oma direct, niin ei Smashin hahmo julkistuksia tai remakeja vanhoista". Mielenkiinnolla odotan mitä siitä ensiviikon (mahdollisesta) directistä tulee. Mutta en kyllä varsinaisesti odota oikein yhtään mitään. Vaikka ei sillä, Nintendo on seilannut taloudellisesti helvetin hyvin tämän vuoden tekemättä juuri mitään. Joten eipä sieltä kummoisia tarvi tulla että rahapussit aukeaa.

Myönnän senkin että eihän meikäläinen ole käytännössä ollut Nintendo pelaaja enää vuosiin. Eikä viisari värähtäisi vaikka tulisi F-zero, uusi Mario, uusi Xenoblade ja päälle Earthboundin jatko. Bayonetta3 ja BotW2 olisi tietty kiva.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #564 : 18.08.2020 18:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Indie World -hype nousee: luvassa jotain Microsoftilta ja myös kaksi shadowdroppia.

Jos Axiom Verge 2 julkaistaan vajaan tunnin kuluttua...

EDIT: Huhu Microsoftin pelistä ei käynyt toteen. Peli ilmeisesti myöhästyi (olikohan Battletoads?).

Muuten esitys oli fantastinen ja tarjosi monta kiinnostavaa peliä, joista osa vielä heitettiin heti saatavaksi. Voi olla suuri virhe tsekata tuo indie-alennusmyynti, sillä pian ostoskorissa on taas muutama yllätyshankinta... Mutta ei siinä, nämä ovat hyvää vastinetta alhaisille hinnoille lähes aina!


« Viimeksi muokattu: 18.08.2020 19:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #565 : 24.08.2020 11:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jännittävä viikko tulossa! Jotakin tulossa lähes varmasti perjantaina 28. päivä. Tod.näk täysimittainen Direct, ensimmäinen lähes vuoteen. Vuoteen!

Kelios myös kertoi, että Bravely Default II julkaistaisiin jo syyskuussa! Se olisi kyllä aivan mainiota. SquareEnix voisi tuttuun tapaan tarjota Directissa pelaajille demon, jonka edistyminen kantaisi täysversioon. Ja peli ilmestyisi alle kuukauden päästä demosta.

Nyt vaan jännäämään, kertooko Nintendo Directista ennakkoon ja koska se tekee niin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #566 : 26.08.2020 18:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Vanhan Switchin tuuletin temppuilee, joten siirsin toiseen Switchiin kaikki savet ja pelit. Yhtäkkiä lähes kaikkien pelien peliaikalogit näyttää päämenussa nollaa. Hienosti toteuttu juttu, jossa muutenkin menty taas 10 askelta taaksepäin 3ds-ajoista.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #567 : 27.08.2020 07:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Vanhan Switchin tuuletin temppuilee, joten siirsin toiseen Switchiin kaikki savet ja pelit. Yhtäkkiä lähes kaikkien pelien peliaikalogit näyttää päämenussa nollaa. Hienosti toteuttu juttu, jossa muutenkin menty taas 10 askelta taaksepäin 3ds-ajoista.

Activity Log saisi tosiaan olla roimasti parempi. Esimerkiksi kahta Switchiä käytettäessä pelitunteja ei lasketa yhteen vaikka mitä kokeilisi. Japanissa julkaistu MyNintendo-app osaa kuitenkin ynnätä kaikkien laitteiden yhteisajat, joka olisi hyvä kompromissi parempaa Logia odotellessa.

Switchissä näkyvissä on sen laitteen aika, jolla peliä on pelattu kaikkein eniten. Tosin sekin voi kadota näkyvistä, jos peli ehtii luisua pois 20:n viimeksi pelatun pelin listasta, ja sitten aloittaa sen uudella konsolilla. Lopputuloksena logiin ilmestyy "pelasi ensimmäistä kertaa tänään." Ajan saa palautettua pelaamalla peliä jälleen koneella, jolla on sitä enimmäkseen pelannut. Näin se ymmärtääkseni toimii.

Parempi Activity Log ja jonkinlainen kansiosysteemi on varmasti monen toiveissa mitä Switchin käyttikseen tulee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #568 : 02.09.2020 06:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.8bitdo.com/arcade-stick/

8bitdo julkisti päivityksen arcade-tikkuunsa. Tässä on todella makea retrohenkinen design. Jos jossain vaiheessa hankin kaksinpelejä varten toisen tikun, niin se tulee olemaan tämä.

 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #569 : 03.09.2020 06:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt on liikaa pöhinää (esimerkiksi insider-juttuihin alkuvuodesta etäisyyttä ottanut Emily Rogers ei vähällä twiittaisi tällaista), joten tämä voidaan sanoa: Super Mario All-Stars 3D julkistetaan tänään klo 16.00 tai 17.00.

Odotan minimaalisia muutoksia alkuperäisiin. Yllätyn todella positiivisesti, jos ovat muuttaneet SM64:n grafiikkatyyliä (togglella voisi vaihtaa alkuperäiseen), tai jos ovat tehneet jotakin helpottamaan Sunshinen sinisten kolikoiden keräämistä. Galaxy(t) vaatii IR-tähtäyksen vaihtoa gyroon, mutta tämähän toimi jo Captain Toadin NS-versiossa hyvin. Graafisesti Galaxyt näyttävät upeilta pelkällä nostolla HD-resoon.

Kyseessä voi myös ihan hyvin olla Marion kunniaksi vähän pidempi juhlavideo, jossa kerrottaisiin samalla originaalin Mario All-Starsin julkaisusta ensi viikolla NSO-palveluun, ja päivättäisiin Super Mario 3D World kenties tammikuulle. 3D-kokoelmaa odotan julkaistavaksi marraskuun puolenvälin paikkeilla.

https://twitter.com/ArcadeGirl64/status/1301338399081717760

Twiitti poistettu...

Lainaus
Mario remaster collection (64, Sunshine, Galaxy) is as real as the Pikmin 3 port.  It's real.

Only downer this year would be if 3D World gets delayed to early 2021.  (I hope that doesn't happen)

However, the new content in 3D World will be worth the wait.

Onhan nämä nyt ne Mario Odyssey -bonusmaailmat 3D Worldiin?!  8)

Hype on tänään rapsakkaan herättävää kuin syyskuun aamuilma!  :P


« Viimeksi muokattu: 03.09.2020 07:45 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines