Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 23
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 136905 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #450 : 09.11.2018 10:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 580 Basaaripisteet: 2 Profiili Televisioiden youtube appit on yleensä aika uskomatonta paskaa. Max 1080p reso vaikka TV oli 4k. Tosin tämän vuoden malleja en ole testannut, mutta 1-3 vuoden takasista sony ja samsung telkuista youtube oli oudosti rampautettu. 60fps taisi olla ainakin Samsungissa mahdollista, mutta jotenkin muistelin että Sonyn androidin Youtube softa oli aika paska ja 60fps:kään ei toiminut. Ainakin siinä versiossa mitä testailin. Voisin kuvitella että nykyään jo toimii. Sonyn androidi tosin oli muutenkin vielä vuosi sitten aika hapuilua.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #451 : 09.11.2018 14:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
Switchin Youtube onkin melko loistava porttaus! 1080p 60 fps, ja vielä portablena! Onkohan Panic Button tehnyt tämän?  :P

Sikäli jännä että Swtichin näytön resoluutio itsessään on 720p...

Eipä tule käytettyä konsoleiden Youtube -sovelluksia. Helpointa pistää kännykästä tulille.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #452 : 09.11.2018 21:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 858 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Switchin Youtube onkin melko loistava porttaus! 1080p 60 fps, ja vielä portablena! Onkohan Panic Button tehnyt tämän?  :P

Sikäli jännä että Swtichin näytön resoluutio itsessään on 720p...

Eipä tule käytettyä konsoleiden Youtube -sovelluksia. Helpointa pistää kännykästä tulille.

Yep, telkusta jos tulee katseltua niin Chromecast tai Android TV:llä. Onhan toi kuitenkin hyvä muksuille, kun tykkäävät paljon youtubea nykyään katsoa. Vieläpä portablena.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #453 : 09.11.2018 22:21 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 109 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan hyvin tuo tube tuntui toimivan kun katsoin acg:n arvostelun hitman 2:sta.
Mulla on niin paska tietokone, että en pysty katsomaan sillä edes 1080p matskua tubesta joten ehkä tuota tulee joskus käytettyä.
Tosin sitä jää väkisinkin kaipaamaan, että WiiU:lla voi videota katsellessa selata gamepadin ruudulla jo uutta videota valmiiksi. Sen takia WiiU on edelleen mulla se paras vaihtoehto jos tubesta vaikka iltaa viettäessä katsotaan jotain musiikkivideoita.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #454 : 24.11.2018 08:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili

Reggie kiisti noin viikko sitten N64 Classic -konsolin olevan edes kehitteillä. Mies on toki ennenkin puhunut puuta heinää säilyttääkseen yllätykset, mutta mitä jos iso R puhuukin totta? Tavallaan.

Linkittämäni video löytää hyviä pointteja siitä, miksi Nintendo voi konsolin sijaan tuoda Switchille paketin, joka sisältää N64-ohjaimen ja kuusnepa-pelikokoelman. N64 Classic vaatisi ensinnäkin tehokkaampaa rautaa, jotta pelit emuloituvat oikein (tosin, onko siihen päästy sataprosenttisesti vieläkään?) N64-ohjain on myös merkittävästi monimutkaisempi kuin NES- ja SNES-ohjaimet, ja siten kalliimpi valmistaa. Konsolin ikonisin ominaisuus, neljä ohjainporttia, olisi myös fiksua saada mukaan, jos ohjaimet eivät ole langattomia.

Kun itse mietin tätä, ottaisin toki N64-kokoelman Switchille sen sijaan, että joutuisin odottamaan pelejä ainakin pari vuotta Online-palveluun. Sopiva hinta setille voisi olla 60-70 euroa (ohjaimen kanssa).

EDIT: Hakkeroidut Classic-konsolit pystyvät pyörittämään N64-pelejä, mutta Switchillä korkeammat resoluutiot ja vaihtoehtoiset pelejä kaunistavat ominaisuudet olisi suuremman tehokaton ansiosta paljon helpompaa ynnätä mukaan.


« Viimeksi muokattu: 24.11.2018 08:17 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #455 : 24.11.2018 09:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 580 Basaaripisteet: 2 Profiili Tehoista se ei ainakaan ole kiinni. Ymmärtääkseni jo Classic konsolien rauta murskaa numeroita samalla tasolla kuin Wii. Kunhan emulointi on laadukasta homma toimii jo.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #456 : 24.11.2018 12:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 040 Basaaripisteet: 14 Profiili True fanithan ostaa ensin ne classic konsolit ja sit maksaa vielä Nipalle kuukausimaksua lopuista jämäpeleistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #457 : 12.12.2018 07:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili Tilasin äsken Fangamerilta Flip Gripin, kätevimmän ja parhaimman tavan pelata TATE-moodin tarjoavia shmumpeja, kuten Ikaruga, Gunbird 2 ja todennäköisesti tulevaisuudessa Radiant Silvergun.

Postikuluineen hinnaksi tuli 15,50 €, ja toimitusajaksi arvoidaan tällä hetkellä 2-6 viikkoa.

Tästä tuli jotenkin muisto mieleen siitä, miten finngamer oli jossain miitissä kääntänyt Thomsonin 50 kiloisen 32" CRT:n kyljelleen DC:n Ikarugan takia! Millaisessa unelmassa elämmekään, kun nyt tuollaisen pelin pelaaminen missä vain as intended on näin helppoa.« Viimeksi muokattu: 12.12.2018 08:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #458 : 04.02.2019 19:38 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 109 Basaaripisteet: 0 Profiili Epi kun tuntuu monessa aiheessa switchiä niin kovin hehkuttavan niin ajattelin vaan tulla sanomaan, että et ole yksin.
Itse olen nyt hieman alle 1.5 vuoden aikana ostanut switchille 98 peliä, koska se nyt vaan on niin helvetin kätevää.
Vaikka enemmistö noista on pikku indie pelejä niin silti fyysisiäkin pelejä on kertynyt jo 40 kunhan gigantti toimittaa eilen tilatun tales of vesperian.

Vasta switchin myötä ns. löysin indie pelit, koska ne on eshopissa kaikkien muiden julkaisujen joukossa ja kaikki on samassa paikassa isompien AAA pelien kanssa.
Monet tuota vihaa, mutta minulta menisi vaikka mikä peli kokonaan ohi ilman tuota ja nyt on helppo tsekata joku kiinnostavalta kuullostava peli tubesta ja päättää ostaako vai ei.
Kaksi päivää sitten tuli ostettua white night, the way remastered ja earthworms jotka maksoi tarjouksessa yhteensä 5e.
Aika riski ostoksia sillä joidenkin arvostelujen mukaan noissa on ainakin joskus ollut pari pahaa bugia, mutta ne oli halpoja ja niillä on potentiaalia olla oikeasti hyviä.

Spoilereissa arvosteluja.
White night tarjoaa mustavalkoista film noire survival horror settiä pulmilla ja staattisilla kuvakulmilla resident evilin hengessä ja ainoastaan valossa on turvassa.
The way ottaa mallia esim another worldista ja flashbackista ja earthworms on perinteinen point & click seikkailu.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Lisäksi switchilla on helppo pitää vaikka kymmeniä fyysisiä pelejä odottamassa, että oikea fiilis iskee.
Esimerkkinä shining resonance joka tuli ostettua pari viikkoa julkkarin jälkeen ja tuolloin siihen oli julkaistu pieni päivitys jonka latasin ja tuon jälkeen peli oli kuukausia hyllyssä.
Viime viikolla iski fiilis aloittaa pelaamaan joten ei muuta kuin kortti koneeseen ja pelaamaan. Ei pakollista asennusta eikä monen gigan päivitystä.
Toinen esimerkki toisesta ääripäästä eli forza 7 joka kaatui aina tietyn radan kohdalla joten ei muuta kuin pelin asennus uudestaan ja vaatimaton 65gt päivitys.
Arvostin switchia tuon jälkeen taas helvetisti enemmän vaikka silläkin on pari peliä jotka vaatii 5-7gt päivityksen kuten doom ja L.A. noire.
Lisäksi boxilla ei voi montaa peliä pitää pelaamis valmiina kun se teran kovo loppuu kesken. Forza 7 vie 90gt+, rdr 2 vie 90gt+, spyro trilogia vie 70gt+ jne.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #459 : 04.02.2019 20:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan mielenkiintonen linja MS:ltä. Xbox Live Nintendo Switchille: https://www.gamespot.com/amp-articles/microsoft-expanding-xbox-live-to-nintendo-switch-i/1100-6464772/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #460 : 04.02.2019 21:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin koin Switchin myötä "indie-heräämisen." Muun muassa Enter the Gungeon, Undertale ja juuri ilmestynyt Wargroove ovat laadultaan täyttä timanttia, ja mahtuvat hyvin pelattavaksi ns. suuren budjetin pelien väleissä. Eikä pelin tarvitse edes olla mestariteos, jos sen saa parilla eurolla. Olen tehnyt joitakin heräteostoksia, enkä ole tähän mennessä katunut ainuttakaan. Nintendo panostaa hienosti indie-kehittäjiin, sen tuloksena käyttäjät löytävät pelit alustalta keskivertoa paremmin, eivätkä julkaisut tunnu b-luokan kamalta eShopissa. Päinvastoin; siistiä nähdä, miten tuore Indie usein julkaisussaan kyykyttää myyntilistoilla hetken Nintendon ikivihreitä.

Pelien hankkiminen NS:lle koukuttaa. Ehkä yksi syy tähän on se, että pelistä saa yhdellä hinnalla kaksi versiota, kannettavan ja kotikonsoli-version. Tuntuu tosiaan myös siistiltä, kun pelejä on hyllyssä paljon valikoitavaksi sen hetkisen fiiliksen mukaan; yhtenä päivänä katsomaan löytyisikö DOOMin moninpelistä seuraa, toisena tunnin verran Okamia, kolmantena muutama matsi Mario Tennistä, jonka jälkeen hetkeksi Skyrimin luoliin könyämään. Väliin mahtuu toki PAAAALJON Splatoonia!  :) Silti niskassa ei ole mitään painavaa tunnetta backlogista, tai raskasta pakkopelaamisen tunnetta. Pelaan omalla tavallani, painollani ja tyylilläni, ja jaan kokemuksen usein lokaalisti muidenkin kanssa – ja siinäkin NS loistaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #461 : 05.02.2019 08:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 858 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hyvä, että "indie-heräämisiä" on tullut, mutta mikä siinä on kestänyt niin kauon? Varmaan jo 10 vuoden ajan on tullut tasaiseen tahtiin hyviä indiepelejä kaikille alustoille. Sitä ennen toki PC:lle tuli kovaa kamaa (esim. Ultimate Tapan Kaikki :) )
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #462 : 05.02.2019 09:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hyvä, että "indie-heräämisiä" on tullut, mutta mikä siinä on kestänyt niin kauon? Varmaan jo 10 vuoden ajan on tullut tasaiseen tahtiin hyviä indiepelejä kaikille alustoille. Sitä ennen toki PC:lle tuli kovaa kamaa (esim. Ultimate Tapan Kaikki :) )

Vaikea sanoa. Ehkä näin aiemmin indie-pelit vähän pilipalitekeleinä (kokeilematta yhdentekeviä), ja ladoin kaikki munat surutta AAA-koreihin. Pelimakuni on myös Switchin myötä selvästi laajentunut, olen aiempaa vastaanottavaisempi kokeilemaan eri genrejä ja pelityylejä. Wii U/PS3/Xbox 360 -sukupolvi kului itselläni lähinnä ajopelien parissa ja se kaikkiruokainen, helposti innostuva Pelaaja nukkui sikeästi. Switch toi takaisin intohimon johtuen laitteen kätevyydestä (indieitä on mukava pelata handheldinä), mielipiteideni kypsymisestä ja varmasti siitäkin, että olen aina tuntenut oloni kotoisaksi Nintendon alustalla. NS vielä multiplaijaa sen ilmiön. Eikä pidä myöskään väheksyä Nindie-Directejä ja sitä, miten houkuttelevasti pelit esitellään niissä ja myös eShopissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #463 : 05.02.2019 17:52 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 109 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hyvä, että "indie-heräämisiä" on tullut, mutta mikä siinä on kestänyt niin kauon? Varmaan jo 10 vuoden ajan on tullut tasaiseen tahtiin hyviä indiepelejä kaikille alustoille. Sitä ennen toki PC:lle tuli kovaa kamaa (esim. Ultimate Tapan Kaikki :) )

Itsellä ainakin on vaikuttanut se, että silloin kun kovin indie villitys alkoi niin monikaan peli ei iskenyt tai kiinnostanut. Esim limbo jaksoi viehättää tunnin visuaalisen ilmeensä ansiosta ja sen jlkeen pelaaminen oli pakkopullaa, joku fez oli aivan paska, braid ei kiinnostanut ollenkaan ja sitten oli helvetin iso kasa pelejä joita hypetettiin esim sonyn playstation blogissa ja 80% oli joko nes peliltä näyttäviä räiskintojä tai nes peliltä näyttäviä roguelike pelejä joita edelleen on 13 tusinassa.

Jos mun pitäisi nimetä indie pelejä muutaman vuoden takaa jotka on iskeneet kunnolla niin mieleen tulee lähinnä dust: an elysian tale joka on edelleen oma suosikki metroidvania ja josta oli pakko ostaa indieboxin julkaisema fyysinen pc versio kaiken krääsän takia.

En myöskään ostanut ps4:sta tai xbox onea pelatakseni pelejä jotka näyttää siltä, että ne olisi pitänyt julkaista yli 20 vuotta sitten.
Switchillä noiden pelaaminen tuntuu luonnollisemmalta ja jos peli on liian karun näköinen telkkarin ruudulle kuten esim kaikki megamanit 1-10 (yeah, I said it) niin ne voi pelata switchin ruudulta kuten itse teinkin.
Joo tiedän, että megamanit ei ole inide pelejä, mutta hyvä esimerkki silti. Toinen esimerkki joka oikeasti on indie peli on elliot quest josta tietää jo ruutukuvia katsomalla, että kyseessä on peli joka pelataan switchin omalta ruudulta eikä tuijottaen 43" 4k ruutua 1.6 metrin päästä joka on se oma tilanne.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #464 : 05.02.2019 19:01 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Olen edelleen sitä mieltä, että Cave Story on vielä 15 vuodenkin jälkeen paras koskaan tehty indiepeli. Onhan näitä muitakin kovia nimikkeitä (esim. Shovel Knight) julkaistu viime vuosina, muttei niistä yksikään ole mielestäni päässyt tämän tasolle laadussa. Vielä hurjempaa on se, että Cave Story (huom. ei Cave Story+) on edelleen ilmaispeli, jonka Daisuke "Pixel" Amaya työsti käsittääkseni kokonaan yksin. Lopputuloksena oli äärimmäisen sielukas peli, joka ei näytä ulkoasunkaan puolesta mitenkään halvalta tuotokselta. Toisaalta tämä ei tule myöskään yllätyksenä, sillä Pixel on myös varsin etevä taiteilija. Jopa pelin upeat musiikit ovat ymmärtääkseni hänen säveltämiään, mikä sekin on äärimmäisen ihailtavaa.

Jos tämä olisi julkaistu aikoinaan jollekin SNES:lle, niin löytyisi aivan varmasti konsolin parhaimmat pelit -listauksista.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #465 : 06.02.2019 08:19 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Olen edelleen sitä mieltä, että Cave Story on vielä 15 vuodenkin jälkeen paras koskaan tehty indiepeli. Onhan näitä muitakin kovia nimikkeitä (esim. Shovel Knight) julkaistu viime vuosina, muttei niistä yksikään ole mielestäni päässyt tämän tasolle laadussa. Vielä hurjempaa on se, että Cave Story (huom. ei Cave Story+) on edelleen ilmaispeli, jonka Daisuke "Pixel" Amaya työsti käsittääkseni kokonaan yksin. Lopputuloksena oli äärimmäisen sielukas peli, joka ei näytä ulkoasunkaan puolesta mitenkään halvalta tuotokselta. Toisaalta tämä ei tule myöskään yllätyksenä, sillä Pixel on myös varsin etevä taiteilija. Jopa pelin upeat musiikit ovat ymmärtääkseni hänen säveltämiään, mikä sekin on äärimmäisen ihailtavaa.

Jos tämä olisi julkaistu aikoinaan jollekin SNES:lle, niin löytyisi aivan varmasti konsolin parhaimmat pelit -listauksista.

Oothan Kradi pelannut myös Pixelin muutaman vuoden takaisen Kero Blasterin, joka on aivan loistava!
Aavistuksen suoraviivaisempi ja simppelimpi kuin Cave Story, mutta minusta parhaimmalla mahdollisella tavalla.
Ja peli sopii myös itse ketjuunkin täydellisesti kun se portattiin Switchille viime vuoden lopussa, jos oikein muistan.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #466 : 06.02.2019 09:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Löytyy Steamista muistaakseni. Pitää pelailla kyllä jossakin vaiheessa, kunhan saa ensin näitä muita pelejä pois alta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #467 : 06.02.2019 14:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili Tajusin juuri, miten pakattu huhtikuu tulee olemaan 3rd partyjen pelejä: FFX, FFXII, Dragon Dogma: Dark Arisen... massiivisia pelejä kaikki kolme. Ja entäpä Ultimate Alliance 3: The Black Order? Kaiken järjen mukaan Avengersin luoma hype halutaan maksimoida, ja peli julkaistaan joko huhtikuussa tai toukokuussa.

Nintendo voi hyvinkin rauhoittaa huhtikuun omilta peleiltään, ellei jokin Wii U -porttaus löydä tietään siihen. Emily Rogers vihjasi, että tänä vuonna Nintendo porttaa vuonna 2013 ilmestyneen Wii U -pelin. Pikmin 3? Super Mario 3D World? Wonderful 101?  Toukokuussa lienee Fire Emblemin vuoro, ja Animal Crossing on ehkä heinäkuun heiniä (tai ainakin kesän).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #468 : 06.02.2019 15:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 737 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse en oikeastaan edes osta enää pelejä muille kun Switchille, muutamia yksittäisiä isoja tekeleitä lukuunottamatta kuten esim. Resident Evil 2.  Pleikkari on toiminut viimeiset pari vuotta lähinnä R6 Siege -laitteena ja Xboxiin en muista, milloin olisin edes koskenut.

Pelattavaa riittää niin paljon, etten saa backlogia ikinä tyhjäksi. Löytyy rpg:tä, strategiaa, tasoloikkaa, seikkailua, kauhua, retropelejä ja vähän kaikkea mahdollista. Näyttäisi tällä hetkellä olevan asennettua yhteensä 61 peliä Switchille.  :o

Olen kyllä jo vuosia tiedostanut indie- ja pienempien budjetin pelien laadun, mutta nyt ne ovat oikeastaan korvanneet suurimmaksi osaksi isommat nimikkeet. En vaan yksinkertaisesti löydä juuri mitään mielenkiintoa lähes mihinkään näihin mega "AAA"-peleihin. Täysin tusinakamaa, jotka tehty isolla rahalla mahdollisimman laajalle yleisölle. Nintendon omatkaan pelit eivät kiinnosta yhtään. Välillä tulee Resident Evilin tyylisiä tapauksia, jotka pitää päästä pelaamaan, mutta suurimpaan osaan ei jaksa tuhlata aikaa, vaikka ilmaiseksi saisi kaupasta.

Ihan loistavaa myös miten monet pienetkin pelit julkaistaan nykyään fyysisena. Haluat kaikista vanhoista hyvistä peleistä porttaukset Switchille. Ei haittaa yhtään. Onneksi tosiaan kohta tulee kasa Final Fantasyja, Resident Evil Remaket yms. Aion hommata kaikki, vaikka löytyvät jo ennestään hyllystä.

Switch on monin tavoin täydellinen laite ja en ihmettele yhtään sen suosiota. Ajattelin ostaa vielä pari lisää itselleni, joista yhteen isken homebrewit.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #469 : 08.02.2019 19:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili Reseterassa useimmiten oikeaan osunut sisäpiiriläinen (king zell) vihjaa, että numerolla 13 tapahtuu jotain. Direct ensi keskiviikkona?

Sama mies myös lataa pöytään, mitä pelejä Nintendo tulee tänä vuonna julkistamaan (tässä ei kuitenkaan välttämättä ole kaikki):

Pikmin 3

Looginen Wii U -porttaus, jos nelonen on tulossa ensi vuonna. Jäi aikoinaan välistä, mutta ykkösosasta tykänneenä (ja kakkosta hieman pelanneena) menen mieluusti ihmettelemään fotorealistista pizzaa. Kuudenkympin hinnalla  :)

Mario Maker 2

Tähän mahdollisuus pelata kenttiä vaikka neljästään, niin kiinnostukseni kasvaisi entisestään. Alkuperäinen Maker ei tainnut sallia edes kaksinpeliä? Outoa.

Boxboy

Tunnustan, etten tiennyt mikä tämä on, ennen kuin Googletin sen. Tasohyppelyhän se. Tämä lienee suoraan eShoppiin menevä julkaisu, aivan kuin SnipperClips.

2D Zelda

Tästä voi tulla kova E3-julkistus, jos peli päivätään loppuvuodelle. Mitä jos Nintendo onkin kaikessa hiljaisuudessa duunannut kaksiulotteisen vastineen Breath of the Wildille? Tosin jo Link Between World painotti vaoautta mennä maailmassa epälineaarisessa järjestyksessä, joten ehkä kyseessä on tuon pelin evoluutio? Jonkinlainen moninpelimahdollisuus lienee myös mukana, mutta onko se sitten sivujuttu vai ihan pääruoka, jää nähtäväksi.

Pokemon

Mikrossa lämmitetty Lets Go Eevee / Pika myi kymmenen miljoonaa. Gen kasilla on potentiaalia tahkoa vieläkin hirmuisempia lukuja loppuvuodesta. Fanit odottavat erityisesti ulkoasun paljastamista; grafiikoiden voi odottaa ottaneen harppauksen eteenpäin. Voisiko kyseessä olla jopa radikaali muutos, joka sijoittaisi kameran Zeldamaisesti Pokemon-kouluttajan taakse?

Viimeisenä asiana arvon zell kertoi, että Metroid Prime Trilogy on todennäköisesti edustettuna seuraavassa Directissa! Toivotaan, toivotaan!


« Viimeksi muokattu: 08.02.2019 19:57 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #470 : 14.02.2019 08:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili Oolrait, nakutellaanpa sitten julkaisuaikataulua kohdilleen ns. isojen pelien osalta niistä palikoista, mitä viimeöinen Direct meille antoi.

HELMIKUU: Deltarune chapter 1
Deltis näyttää ihan yhtä häröltä kuin loistava Undertale. "Otahan tästä ensimmäinen annos ilmaiseksi! Se päättyy aina hyvin." No otan, otan.

MAALISKUU: Final Fantasy VII, Yoshi´s Crafted World
Aijai. FF seiska ja sitten chillimpää menoa Yoshin parissa, co-oppina

HUHTIKUU: Dragons Dogma: Dark Arisen, Final Fantasy X+X2, Final Fantasy XII, Box Boy + Box Girl
Dragons Dogma plus Final Fantasyt ennakkotilattu. Kuukaudesta tulee siis hyvä, vaikka 1s party -peliä ei tulekaan (ellei sitten Laboa).

TOUKOKUU: Assassins Creed 3 Remastered, Mortal Kombat 11
AC3 ei juurikaan kiinnosta, kommenttien perusteella se on vieläpä sarjassaan siitä kehnommasta päästä. Mortal Kombat 11:n NS-version valuminen toukokuulle saattaa olla hyväkin asia, ottaen huomioon huhtikuun ruuhkaisuuden.

KESÄKUU: Mario Maker 2
Tähän slottiin päätynee ainakin yksi peli, joka päivättiin kryptisesti "kesälle." Ehkäpä GRID tai Marvel.

HEINÄKUU: Dragon Quest Builders 2, Fire Emblem: Three Houses
Fire Emblemin kuukausi.

ELOKUU: Astral Chain
Emblem ja Astral Chain tekevät peräperää julkaistuna Switchin kesästä ennakoitua vahvemman


KEVÄT: Hellblade Senua's Sacrifice,
KESÄ: Marvel Ultimate Alliance 3, Bloodstained: Ritual of the Night, Oninaki, Daemon x Machina, GRID Autosport,
SYKSY: Dragon Quest XI S, Dead by Daylight,

TOD.NÄK LOKA-, MARRAS- TAI JOULUKUU: Legend of Zelda: Link´s Awakening

Miltä tämä teidän mielestänne näyttää?


« Viimeksi muokattu: 14.02.2019 08:30 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #471 : 14.02.2019 12:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
HEINÄKUU: Fire Emblem: Three Houses

Tämä kiinnostaa. Fire Emblem toimii varmasti ihan hyvin käsikonsolilla ja menee pahimpaan Advance Wars -nälkään.

Muuten hyvin tyypillistä tauhkaa. Minipelejä ja uudelleenlämmittelyitä. Toisaalta eipä pelaaminen ole oikein yleisestikkään napannut viime aikoina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #472 : 14.02.2019 13:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili
HEINÄKUU: Fire Emblem: Three Houses

Tämä kiinnostaa. Fire Emblem toimii varmasti ihan hyvin käsikonsolilla ja menee pahimpaan Advance Wars -nälkään.

Tykkäisit suurella todennäköisyydellä Wargroovesta.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #473 : 14.02.2019 13:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
HEINÄKUU: Fire Emblem: Three Houses

Tämä kiinnostaa. Fire Emblem toimii varmasti ihan hyvin käsikonsolilla ja menee pahimpaan Advance Wars -nälkään.

Tykkäisit suurella todennäköisyydellä Wargroovesta.  :)
Ainii toiki on olemassa. Toi pixel-art grafiikka ei vaan ole oikein mun juttu, mut pitää antaa mahdollisuus tälle.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #474 : 14.02.2019 14:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 580 Basaaripisteet: 2 Profiili Onko tuo muuten tosiaan NS:n julkaisulista tältä vuodelta tällä hetkellä? Jos ajatellaan volyymia, tuohan on ihan helvetin vähän. Ja suurin osa vielä uudelleen julkaisuja tai remakeja.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #475 : 14.02.2019 14:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko tuo muuten tosiaan NS:n julkaisulista tältä vuodelta tällä hetkellä? Jos ajatellaan volyymia, tuohan on ihan helvetin vähän. Ja suurin osa vielä uudelleen julkaisuja tai remakeja.

Kyllä se aika lailla on. Toki siihen pitää vielä lisätä DOOM Eternalin tapaiset pelit, jotka on listattu tälle vuodelle ilman tarkkaa julkaisukuukautta.  Uskon, että 3rd partyiltä on vielä myös tulossa omia julkistuksiaan tämän kuun lopussa ja maaliskuussa, sillä Directiin ei tietenkään sisällytetä aivan kaikkea.

Esimerkiksi: Ehkä Persona 5 ja kokonaan uusi Monster Hunter paljastetaan/vahvistetaan ensi kuussa?

EDIT: Captain Toad: Treasure Trackerin ilmainen co-op-päivitys oli muuten mukava uutinen, ainakin minulle. Myös DLC on hinnoiteltu sen verran sopivaksi (5,99 €), että ostin sen jo etukäteen, vaikka minulla on pääpelistäkin vielä pelattavana n. puolet. Palaan varmaan Treasure Trackerin pariin tänä viikonloppuna. Toadin seikkailu on mukava pieni peli, jota on kiva jatkaa taso tai kaksi silloin tällöin, eli sopii alustalleen oikein hyvin  :)


« Viimeksi muokattu: 14.02.2019 15:03 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #476 : 26.02.2019 08:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili https://twitter.com/ImKatastrophe/status/1100063118808383488

RE0, REmake ja RE4 julkaistaan 21.5.

Mitään näistä peleistä ei julkaista fyysisenä Euroopassa, ja muuallakin maailmassa vain RE Origins, jossa RE0 on kasetilla ja REmake latauskoodina.

Hetken mietin, että tilaisin Originsin vaikkapa Videogamesplussasta, mutta whats the point? Todennäköisemmin napsin 20 euron oletetulla kappalehinnalla kaikki nämä eShopista, niin kuin tein Revelations-peleillekin.

Vielä pitäisi päättää, mihin isken toukokuun lopussa näppini ensimmäisenä. Todennäköisesti Ressa neloseen, jonka olen halunnut uudelleenpelata jo kauan. Sitten minulle täysin uusi RE0, jonka jälkeen REmake.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #477 : 03.03.2019 07:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 725 Basaaripisteet: 0 Profiili Switch julkaistiin kaksi vuotta sitten!

Retostellaanpa taas hieman, ja katsotaan miten pässi ihminen voi olla:

Toiveitani ennen julkaisua:

Lainaus käyttäjältä: Ephram
Haluaisin, että se olisi lähempänä Gamecubea kuin kahta edellistä, W:llä alkavaa laitetta. Tehoiltaan vähintään Xbox Onen tasoinen. Jos hintaa miettii, niin kilpailu Sonyn ja Microsoftin puristuksessa on niin kovaa, ettei uusi Nintendon kotikonsoli voi maksaa 400 euroa, ellei laite ole selkeästi tehokkaampi kuin PS4. En usko, että Nintendo lähtee tehokilpailuun siinä määrin mukaan.

Perinteinen ohjain, ei väkisin väännettyä houkutteluominaisuutta, julkaisuun Legend of Zelda NX (jossa kenties 1080p 60fps + pari lisäjippoa Wii U versioon nähden) ja uusi 64/Galaxy-tyylinen Super Mario -seikkailu. Se olisi jo paljon.

Paljastuksen jälkeen Nintendoa parjaavat kommentit ja GIFit pääsivät valloilleen foorumeilla kautta maailman:Lainaus käyttäjältä: Ephram
Onhan se kallis, eikä kannettavan ja kotikonsolin hybridi tarjoa itselleni juurikaan etuja, koska en sitä kuitenkaan ottaisi lähes koskaan mukaan mihinkään. Kauas jäi fiilis, että tällä Nintendo nousisi myynneissä Wii U:n katastrofin jälkeen, vaikka tällä kertaa konsepti onkin selitetty paremmin ja houkuttelevammin.


Voi, jospa vain olisin tiennyt, että Nintendo on tekemässä kenties parasta pelikonsoliaan koskaan, ja jonka takia innostun taas pelaamisesta samalla palolla kuin yli 15 vuotta sitten. En todennäköisesti olisi edes uskonut sitä.  

En edes muista maagisempaa aikaa peliharrastajana kuin Breath of the Wildin 50 ensimmäistä tuntia. Parempi kuin Ocarina of Time, parempi kuin mikään peli koskaan. Ja parasta on se, että seuraavan kahden vuoden aikana Nintendo voi tuoda pelille seuraajan, jossa monet vajaaksi jääneet seikat on tehty paremmin ja laajemmin. BotW 2:n potentiaali on huima.


« Viimeksi muokattu: 03.03.2019 08:48 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #478 : 03.03.2019 14:07 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 737 Basaaripisteet: 6 Profiili Paras pelikonsoli mitä tähän mennessä on tehty. Pitää toivoa, ettei Nintendo yritä taas keksiä seuraavaan laitteeseen pyörää uudestaan, vaan jatkaa saman kaavan mukaan. Switch 2.0-versioon tehoja lisää, paremman laatuiset joyconit, taaksepäin yhteensopivuus Gameboy-tyyliin, niin paketti alkaa olla valmis. Nintendon pitää enemmänkin panostaa sisältöpuoleen, sillä tuntuu ettei Nintendo itse tee juuri mitään. Siinä missä ennen Nintendon laitteet ostettiin Nintendon pelien takia, niin nyt se on viimeinen syy.

Switch on muuten aika pahasti alikellotettu käsikonsolimodessa, jotta akun kestoa on saatu venytettyä hiukan. Ihan turhaa minusta, kun joka paikassa voi nykyään ladata laitteet niin helposti. Homebrewn avulla saa nostettua sitä normaalille tasolle ja monet pelit, joissa on dynaaminen reso, parantuvat selvästi (Doom yms.) Lisäksi esim. N64-pelit toimivat erinomaisesti. Mario 64 pyörii 1080p, 60fps widescreen-modessa täydellisesti. Myös Diddy Kong racing yms. oikein hyvin. Ihmettelen vaan että miksi Nintendo itse ei saa itse aikaiseksi tällaisia ihan perusjuttuja, jotka muut tekevät hetkessä?

Toivottavasti Sony lähtisi samalle linjalle seuraavan laitteensa kanssa. Vaikea enää palata normaaleihin kotikonsoleihin Switchin jälkeen. PC + Switch on täydellinen combo tällä hetkellä.


« Viimeksi muokattu: 03.03.2019 14:12 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #479 : 03.03.2019 14:17 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Siinä missä ennen Nintendon laitteet ostettiin Nintendon pelien takia, niin nyt se on viimeinen syy.

Minä niin rakastan näitä TK:n "TK:n mielipide = koko maailman mielipide"-juttuja  :lol:
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 23
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines