Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]
Tulostusversio
Aihe: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma)  (Luettu 141918 kertaa)
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #360 : 11.05.2015 17:25 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mä olin kyllä käsittänyt, että Project Carsin pitäisi olla aika hemmetin hyvä?

Onko? Toivon kyllä  että olisi hyvä, mutta ainakin ne artikkelit ja kommentit mitä nyt itse olen sattunut lukemaan, ovat väittäneet muuta. Rikkinäiset kontrollit ellei niitä säädä kokonaan uusiksi, tylsä yksinpeli, ruudunpäivitys ongelmia ja ties mitä. Toivottavasti ovat väärässä, koska erittäin mielelläni hankkisin pelin.

Jaa voi olla. En ole noista itse lukenut. Mitä nyt seurasin vähän silloin julkkaripäivän tienoilla kun rupesi yksityiskohtia tihkumaan. Ja hehkutti joku sitä töissäkin tänään, kuinka olisi superaito ajopeli tms. Voin olla väärässäkin, kun en ole niin tarkkaan seurannut. Metacritic kuitenkin 85 eli ei kai se kovin huono voi olla.

Ruudunpäivityksestä mulla oli sellainen käsitys, että riippuu ihan siitä millaiset sääasetukset on ja paljonko autoja on. Sateella ym. rupeaa putoilemaan, mutta muuten pysyy ihan suht hyvin. Käsittääkseni pelissä pystyy noita olosuhteita ja ajokkien määrää säätämään aika laajalla skaalalla, eli ehkä vähän turha odottaa että fps pysyy tasan kuudessäkympissä joka modissa. Auringonpaiste ja kymmenen autoa vs. myrsky ja 30 autoa eroaa vaatimuksiltaan huimasti varmaan.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #361 : 28.06.2015 12:04 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Onkos kukaan tuota uutta Yoshia pelaillut? Onko hankkimisen arvoinen?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #362 : 28.06.2015 17:21 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllähän tuo on ollut hauskaa ja laadukasta tasoloikintaa. Hyvä ulkoasu ja musiikit myös hyvät. Pelaajat myös kehuneet peliä enemmän kuin arvostelijat.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #363 : 22.08.2015 13:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Miten, uppoiskohan Alien: Isolation kovastikin jos diggaili Zombi U:sta? Eiväthän nämä nyt tietenkään suoraan verrannollisia ole, mutta tiettyjä samoja elementtejä varmasti löytyy.

Itse tykkäsin Zombi U:ssa edetä todella rauhallisesti ja tehden suunnitelmia yhdessä paikassa joskus kauankin.

Ainakin mitä viime kesän miitistä muistan peliä nähneeni, niin sen perusteella voisin tarttua siihen seuraavaksi jahka ehdin Witcheriä pelata tovin (jos toisenkin).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #364 : 22.08.2015 13:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Miten, uppoiskohan Alien: Isolation kovastikin jos diggaili Zombi U:sta? Eiväthän nämä nyt tietenkään suoraan verrannollisia ole, mutta tiettyjä samoja elementtejä varmasti löytyy.

Itse tykkäsin Zombi U:ssa edetä todella rauhallisesti ja tehden suunnitelmia yhdessä paikassa joskus kauankin.

Ainakin mitä viime kesän miitistä muistan peliä nähneeni, niin sen perusteella voisin tarttua siihen seuraavaksi jahka ehdin Witcheriä pelata tovin (jos toisenkin).

En nyt ole kovin pitkälle tuota Zombi U:ta päässyt, mutta kyllä uskon että tykkäät Alienista. Toisekseen se on vähän väliä tarjouksessa parilla kybällä ja tuolla hinnalla ei ole paha kokeillakaan. Yksi viime vuoden parhaimpia pelejä helposti. Ja tuollaisia pelejä ei liikaa tehdä, ansaitsee kyllä kaikki myynnit mitä saa.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #365 : 16.02.2016 09:01 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Nyt kun Street Fighter V ilmestyy, niin kyselisin kannattaako tällaisen todellisen tappelupelinyypän hankkia peliä? Onko miten aloittelijaystävällinen? Tosiaan tappelupeleistä ei ole kokemusta sitten ensimmäisten Tekken pelien.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #366 : 16.02.2016 09:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sinällään nyypällä on hyvä tilanne, että minkä tahansa sarjan pelin hommaat, joudut joka tapauksessa opettelemaan uuden tavan pelata peliä. Kaikissa laadukkaimmissa mättösarjoissa on loputtomasti opeteltavaa. Oma kokemukseni Street Fightereista on, että konsoliohjaimella niitä on ehkä haastavampaa pelata kuin vaikkapa Tekkeneitä.

Uusin SF näyttää kyllä mahtavalta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #367 : 16.02.2016 10:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Street Fighter 5 on askeleen yksinkertaisempi kuin edellinen osa, mutta mitään varsinaista kunnon tutorialiahan peli ei tarjoa. Eikä oikein kunnon yksinpelattavaakaan. Tarinapätkissä menee sen tunnin totaali ja sen jälkeen jäljellä on lähinnä harjoittelumoodi, versus ja nettiin hyppääminen.

Liikkeet joutuu joka tapauksessa opettelemaan (neljännes- ja puoliympyrät varsinkin), jos haluaa pärjätä. Combot on asteen verran helpompia kuin SF4:ssä ja hieman lyhyempiä.

Jos tarkoituksena on hypätä ensin yksinpelin maailmaan ja sitten vasta nettiin, niin odottaisin ainakin kesään, kun se luvattu tarinamoodi tulee. Siitä ei tietääkseni joudu pulittamaan ekstraa. Ja ehkä muitakin asioita on viilailtu (esim. juuri nyt palvelimet ovat pahasti juntturassa ja peliaulojen koko on rajoitettu kahteen pelaajaan).

Noilla varauksilla täytyy sanoa, että mähinästä oon tykännyt. Ja kaikkihan sieltä nyyppätasolta aloittaa.


« Viimeksi muokattu: 16.02.2016 10:38 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #368 : 16.02.2016 19:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Uusin SF näyttää kyllä mahtavalta.
Tämä. Tuli ostettua SF4 PS3:lle aikoinaan ja tulihan sitä muutama kerta pelattua, mutta aika pieniin jäi. Ja kun nykyään on entistä vähemmän aikaa pelata, niin en usko että sitä kovin montaa kertaa tulisi pelattua. Mutta SF5 on vaan niin perkeleen komean näköinen, että se vaan polttelee ja saa sormet syyhyämään. Näin tämän jo lauantaina Keravan Prismassa ja hetken oli mielessä jos ostaisi ihan heräteostoksena. Eihän mulla ole edes rahaa just nyt, niin hyllyyn jäi (nyt on hyvin asiat, kun ei ole aikaa pelata pelejä, mutta ei ole oikeastaan edes rahaa ostaa niitä). Saa nähdä jos saisin taisteltua itseni kanssa sinne kesään asti kun tulee parempi kamppanja (?). Ehkä sitten. Parhaassa tapauksessa mielenkiinto on jo laantunut ja jätän suosiolla ostamatta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #369 : 03.06.2016 23:21 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ilmestyikö Phoenix Wright trilogia 3DS:lle fyysisenä Euroopassa?

Kyssäri ei ehkä ihan sovi otsikkoon, mutta hällä väliä. Kaivoin 3DS XL:n pöytälaatikosta, missä se on majaillut varmaan vuoden tai kaksi, ja alkoi tehdä mieli jotain pelattavaa sille.  :lol:
Pelasin ekan Phoenix Wrightin varmaan sen kymmenen vuotta sitten DS:llä, ja pidin kovasti.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #370 : 04.06.2016 11:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ilmestyikö Phoenix Wright trilogia 3DS:lle fyysisenä Euroopassa?

Kyssäri ei ehkä ihan sovi otsikkoon, mutta hällä väliä. Kaivoin 3DS XL:n pöytälaatikosta, missä se on majaillut varmaan vuoden tai kaksi, ja alkoi tehdä mieli jotain pelattavaa sille.  :lol:
Pelasin ekan Phoenix Wrightin varmaan sen kymmenen vuotta sitten DS:llä, ja pidin kovasti.

Ei ole ikävä kyllä julkaistu fyysisenä täällä päin, mutta muistaakseni pelin Aasia-versiossa on enkkukäännökset, jos haluaa kikkailla. ;)

Toki saat pelin helpoiten ladattavana versiona suoraan konsoliin. Itselläkin on nyt pitkästä aikaa vanhojen pelien läpipeluu menossa juuri tuon trilogiajulkaisun avulla. Maistuu edelleen!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #371 : 08.06.2016 01:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tein USA accountin, jotta voisin ostaa 60hz ps1-pelejä sieltä ps3:lla. Pääsen kyllä kirjautumaan jenkkien storeen normaalisti, mutta se ei anna ostaa mitään tai maksaa mitään? Luulis esim. paypalin käyvän missä vaan, mutta onko tuohon joku niksi?
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #372 : 08.06.2016 08:32 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili PSN taitaa tsekata myös mikä osoite Paypal-accountista löytyy.
Voithan esim. ostella niitä PSN-kortteja tai käsittääkseni voit ihan vaan tehdä uuden Paypal-osoitteen amerikkalaisella osoitteella, johon pitäisi voida liittää ihan mikä maksukortti vaan.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #373 : 08.06.2016 08:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tein USA accountin, jotta voisin ostaa 60hz ps1-pelejä sieltä ps3:lla. Pääsen kyllä kirjautumaan jenkkien storeen normaalisti, mutta se ei anna ostaa mitään tai maksaa mitään? Luulis esim. paypalin käyvän missä vaan, mutta onko tuohon joku niksi?

Itse olen ostellut PSN-kortteja. Täältä saa dollarihintaan. Monissa muissa nettikaupoissa ottavat vähän extraa.
http://www.pcgamesupply.com/buy/Sony-Playstation-Network-50/

Edit: Yleisesti ottaean myös PS4 pelit saa sieltä halvemmalla, jos haluaa digitaalisena ostella.


« Viimeksi muokattu: 08.06.2016 11:25 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #374 : 26.01.2018 07:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minulla ilmenee nyt jokin ihmeellinen hinku pelata Bombermania. Kannattaako Switchin versiosta maksaa 39,90€? Peliin on kai julkaistu viimeksi aivan viime vuoden lopulla melko suuri päivitys, ja nettikoodia hiottu sitten julkaisun. 30fps --> 60 fps parannus resoluution kustannuksella oli myös varmastikin erinomainen päätös kehittäjiltä.

Jos joku osaisi vastata vielä kysymykseen, johon yritin eilen googlettaa vastausta tuloksetta: voiko online-peliin mennä useammalla paikallisella käyttäjällä? Esimerkiksi kahdeksan pelaajan online-mittelöön niin, että samalla sohvalla istuu neljä, pelin etsiessä neljä puuttuvaa pelaajaa verkosta.


« Viimeksi muokattu: 26.01.2018 07:23 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #375 : 26.01.2018 12:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Minulla ilmenee nyt jokin ihmeellinen hinku pelata Bombermania. Kannattaako Switchin versiosta maksaa 39,90€? Peliin on kai julkaistu viimeksi aivan viime vuoden lopulla melko suuri päivitys, ja nettikoodia hiottu sitten julkaisun. 30fps --> 60 fps parannus resoluution kustannuksella oli myös varmastikin erinomainen päätös kehittäjiltä.

Jos joku osaisi vastata vielä kysymykseen, johon yritin eilen googlettaa vastausta tuloksetta: voiko online-peliin mennä useammalla paikallisella käyttäjällä? Esimerkiksi kahdeksan pelaajan online-mittelöön niin, että samalla sohvalla istuu neljä, pelin etsiessä neljä puuttuvaa pelaajaa verkosta.


Ihan vain rakkaan Epin takia raahauduin ja otin pelin hyllystä testatakseni asiaa. Netissä pystyy pikaisen testauksen perusteella pelata 2 pelaaja yhdellä switchillä kerralla. Eri asia että löytyykö vastapelaajia tällaiseen peliin, mutta jos olisi enemmän tutumpia pelaajia, niin voisi aina järkkäillä Bomberman sessioita netin kautta.

Itse ostin pelin käytettynä 15 eurolla käytettynä huuto.netistä joskus ja hyvin oli hintansa arvoinen, varsinkin kun peliä on päivitetty ja parannettu aika rankalla kädellä. Toki se on edelleen "vain" Bomberman ja parhaimmillaan samassa huoneessa kavereiden kanssa pelattuna.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #376 : 26.01.2018 17:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kiitos!

Mietin aiemmin odottavani siihen pisteeseen, että pelin saisi about kahdella kympillä, mutta impulssina saatan napata sen mukaani lähipäivinä. Hienoa, että paikkasivat sitä ja suunnittelevat myös tulevaisuudelle lisää sisältöä, kuten tässä Eurogamerin artikkelissakin sanotaan:

"We are not done," Konami wrote. "The future is bright for Bomberman!"
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #377 : 29.10.2018 06:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mites Outlast? Peli on eShopissa tarjolla DLC:n kera alennushintaan (12,49 €), samoin kuin toinen osa, josta kuitenkin varoitetaan pysymään kaukana. Tällä viikolla tekisi mieli fiilistellä jonkun kauhupelin ääressä, mutta arveluttaa, että peli onkin jotain yritys ja erehdys -settiä, joka lopulta enemmän turhauttaa kuin pelottaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #378 : 29.10.2018 08:16 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tällä viikolla tekisi mieli fiilistellä jonkun kauhupelin ääressä, mutta arveluttaa, että peli onkin jotain yritys ja erehdys -settiä, joka lopulta enemmän turhauttaa kuin pelottaa.

Juuri tuota se ainakin itselläni oli ja olin muutenkin kyllästynyt koko "mene piiloon ja jos sut huomataan niin juokse karkuun" mekaniikkaan ekan 1.5 tunnin jälkeen.
Plussana peli kestää vain nelisen tuntia.

Itse pelasin eilen detention nimisen 2d kauhuseikkailun. Sekin on nyt eshopissa hieman päälle 6e ja demo löytyy. Ei sen parissa pelätä tarvitse ja muutenkin peli keskittyy psykologiseen puoleen jump scarejen sijaan.
Yhdessä arvostelussa sanottiin, että detention on enemmän silent hill kuin muutama uudempi silent hill itse ja olen samaa mieltä.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #379 : 18.12.2018 07:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onko kenelläkään V-Rally 4:ää Switchille? Online-moninpeli on ilmeisesti saanut vasarasta, mutta miten on lokaalin kilvanajon laita? Split screen ja Hot seat, ovatko mukana? Esimerkiksi: pystyykö pelissä ajamaan kokonaisen rallin hot seatissä, tai ehkäpä jopa mestaruuskauden?

Kiinnostaisi pitkästä aikaa pelata jotakin ajopeliä, ja V-Rally 4 – ennen GRID Autosporttia – vaikuttaa semikiinnostavalta, vaikka arvostelumenestys oli ainakin PS4- ja Xbox-versioilla heikohkoa.

EDIT: Kaiken näkemäni ja kuulemani perusteella taidan odottaa, että peli tippuu 20 euron hintaluokkaan.


« Viimeksi muokattu: 18.12.2018 11:16 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #380 : 24.01.2023 20:45 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos tällä haavaa haluaa pelata jotain kasuaalia nettiräiskintää pc:llä niin mitäs vaihtoehtoja on olemassa? MW2? Mieluiten ilman ajoneuvoja, tai niillä mutta siten että ne eivät hallitse koko pelikenttää. Jotain missä voi vaan hypätä peliin mukaan ja pelata erän tai pari Team Deathmatcia.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines