Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 210036 kertaa)
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #510 : 10.07.2019 19:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Switch Liten voisi hommatakin. Kaikesta Nintendo-vihasta huolimatta, olen aina tykännyt Nintendon kannettavista laitteista. DS:iäkin löytyi 3kpl.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #511 : 10.07.2019 21:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Bowserin mukaan Prota ei kannata odottaa lähiaikoina. Nintendo tosin on näissä asioissa legendaarisen arvaamaton, sillä Miyamotokin kielsi pari päivää ennen 3DS XL:n julkistusta uuden version olemassaolon.

Tutkin äsken sitä, miten käyttäjätilit toimivat jos omistaa useampia Switch-laitteita. Ilmeisesti voin asettaa nykyisen Switchini pääasialliseksi konsolikseni ja Liten toissijaiseksi, jolloin samalla tunnuksella pelattavissa ovat kaikki eShopista digitaalisesti ostetut pelit molemmilla koneilla. Pilvitallennukset toimivat, jos niitä tuetaan. Kaksi kuuluisinta poikkeusta lienevät Splatoon 2 (ei ongelma, sillä en pelaa Splatoonia juuri koskaan handheldinä, mutta tabletoppina kyllä), ja tuleva Animal Crossing.« Viimeksi muokattu: 10.07.2019 22:09 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #512 : 11.07.2019 13:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllähän tosi-fanit maksaa 200 siitä, ettei konsolia tarvitse nostaa dockista ja, että saavat viimein oikean d-padin (jota ennen Switch Minin julkistusta kukaan ei kaivannut?).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #513 : 11.07.2019 13:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switchille on saanut viime vuoden lopusta lähtien erinomaisen hyvän d-padin n. 22 eurolla. Paljon parempi kuin Pro Controllerin ristiohjain, joka on yksi huonoimpia mainstream-ohjaimeen tehtyjä d-padeja.

Zoukan viesti osuu siinä mielessä maaliinsa, että väkisinkin miettii, että tässä on kysymyksessä "minä haluan tuon" eikä "minä tarvitsen sen" tason tilanne. Tosin, en minä mitään Switchiä välttämättä tarvitsisi elääkseni. Kyse onkin siitä, paljonko näkee sen tuovan lisäarvoa omaan tilanteeseen suhteessa hintaan.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #514 : 11.07.2019 13:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eikö tuosta joikkarista puuttunut jotain ominaisuuksia? Muuten olisin varmasti aikoja sitten tilannut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #515 : 11.07.2019 13:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Eikö tuosta joikkarista puuttunut jotain ominaisuuksia? Muuten olisin varmasti aikoja sitten tilannut.

Siitä ei puutu mitään sellaista, mitä kaipaisi esimerkiksi 2D-peleissä. Siinä ei ole HD Rumblea, gyroa eikä omaa akkua. Virran se imee Switchistä, joka käytännössä ei vaikuta juurikaan akkukestoon, sen verran vähävirtaisia joykkarit ovat. Toiminut mainiosti mm. Mega Maneissa, Bloodstainedissa, Cupheadissa ja NES-peleissä silloin, kun olen pelannut niitä tien päällä.

Luonnollisesti koska akku puuttuu, ei Horin joykkaria voi myöskään käyttää kuin handheldinä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #516 : 13.07.2019 09:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Digital Foundryn analyysiä NS Litestä.


NS Litessä on uusi Mariko piiri (T214) joka on hiukan tehokkaampi kuin perus NS:n piiri. Mutta näyttää siltä että Nintendo on uhrannut tämän kannettavuuden vuoksi. Yhtälö menee kutakuinkin näin: Kompakti koko --> Akku pienemmäksi --> Tehonkulutus minimiin --> Uusia tehoja ei käytetä.

Voisin veikata että tämän vuoden puolella tulee perus NS:lle myös Mariko päivitys, mutta kuten DF:n analyysissakin veikkaillaan, se on todennäköisesti ns. hiljainen päivitys. Mikä on harmi. Eihän siitä suurta teholisäystä tulisi, mutta kyllähän se tekisi laitteesta kuitenkin paremman ja pelien heikoimmat kohdat oikenisi.

Alan oikeastaan olemaan hiukan skeptinen uuden teho NS:n suhteen. Voisin kuvitella että Litessä oleva Mariko piiri tulee jossain vaiheessa perus NS:ään, mutta siitä ei todennäköisesti ole käytännön hyötyä. Ja kun ensi vuosi tulee olemaan täynnä PS5 ja Scarlett hypeä, niin melkein veikkaan että Nintendolta ei uutta NS rautaa Marikon lisäksi tule ennen 2021-2022. Ja silloin NS2 alkaa olemaan jo ajankohtainen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #517 : 17.07.2019 16:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.theverge.com/2019/7/17/20697601/nintendo-switch-new-model-battery-life-improvements

Nintendo on julkistanut uuden Switch-mallin, jossa parempi akkukesto kuin originaalissa (ennen 2,5-6,5h ja nyt 4,5-9h). Sama hinta kuin aiemmin, eikä suorituskyvyssäkään taida olla eroa.

Aika hyvä diili niille, jotka pelaavat enimmäkseen handheldinä ja haluavat nimenomaan lippulaiva-Switchin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #518 : 17.07.2019 17:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Sieltähän se tuli. Tuossa on Mariko piiri ja sama akku, niin akkukesto on jopa enemmän kuin Litessä. Ja tehot pidetään Nintenzon tyyliin samoissa vaikka mahdollisuuksia parempaan olisi.
Sinänsä strategia on vähän ristiriitainen. Nintendo on sanonut että NS on ennen kaikkea kotikonsoli. Ja tätä väitettä tukee Liten julkaisu. Mutta sitten julkaistaan päivitys joka parantaa "kotikonsolin" akkukestoa. Joka on jopa parempi kuin kannettavan. Eivät taida oikein itsekkään tietää kuinka NS tuotteita lajittelisivat.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #519 : 17.07.2019 18:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Varmaan ideana on myös tilkitä X1:n tietoturva-aukot. Yli 40 miljoonaa Switchiä on silti jo myyty, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan aloittaa uusi kissa-hiiri-leikki hakkereiden kanssa. Tuosta uudesta laitteestahan voi homebrew-softiin puristaa vielä enemmän mehuja akkutehon kustannuksella, joten bitinpuukottajat ottavat haasteen varmasti vastaan.

Minulla ei ole oikeastaan mitään syytä päivittää lippulaivaa noilla parannuksilla. Akkukesto on ollut aina riittävä omiin tarpeisiini, ja latausmahdollisuuksia on nykyään joka paikassa. Lite kiinnostaa enemmän.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #520 : 18.07.2019 10:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Ymmärrän hyvin että tuo ei todennäköisesti kiinnosta perus NS:n omistajia. Ja näinhän Nintendokin uskoo kun kyseessä on hiljainen päivitys. Ja tämäkin hiukan ihmetyttää, kun teho päivityksellä se olisi saattanut kiinnostaa ja silloin olisi saanut osalta vanhoiltakin omistajilta rahat pois. Ennen kuin PS5 ja Scarlet nostaa tehokeskustelun taas uudelle tasolle.

Tietty siinä on tietoturva ja muut "jutut" minkä takia päivityksiä tuodaan, mutta Marikosta olisi saanut enemmänkin irti. Ja vähän odotin että Nintendo toisi uuden version NS:stä kuten 3DS:stä. Vaikka eihän Wiistäkään uutta versiota tullut ennen kuin elinkaaren lopussa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #521 : 18.07.2019 12:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ymmärrän hyvin että tuo ei todennäköisesti kiinnosta perus NS:n omistajia. Ja näinhän Nintendokin uskoo kun kyseessä on hiljainen päivitys. Ja tämäkin hiukan ihmetyttää, kun teho päivityksellä se olisi saattanut kiinnostaa ja silloin olisi saanut osalta vanhoiltakin omistajilta rahat pois. Ennen kuin PS5 ja Scarlet nostaa tehokeskustelun taas uudelle tasolle.

Toisaalta kääntöpuolena on aina se, että jos nyt ilmoittavat isosti, että parempi Switch tulee, niin vanhan myynti loppuu kuin seinään. Ne eivät kuitenkaan korvaudu hardispäivityksellä kaupoista hetkessä, joten on Nintendon etujen mukaista antaa tavan kansan ostaa Sakari-Pettereille koulunalkajaislahjaksi myös vanhaa varianttia. Itse yllätyin, että ilmoittivat tämänkään vertaa, mutta nuo akkukestoparannukset ovat tietty sitä luokkaa, että oli varmaan vähän pakko.

Täällä kiinnostaa edelleen eniten Lite. Onhan se vähän hassua, että rinnalla hybridimalli rokkaa pian kevyesti kovimpia käyttöaikoja yhdellä latauksella dedikoidun handheldin sijaan, mutta toisaalta kyseessä on edelleen se kalliimpi ja toistaiseksi ns. premiumvaihtoehto. Muilta osin tuleva kevytversio kuitenkin vastaa edelleen parhaiten omia tarpeita ja mieltymyksiä. Toki toivotaan vielä, että launchin jälkeen ei ala kuulua uutisia, että tatit hajoavat ennätysajassa tai muuta vastaavaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #522 : 18.07.2019 15:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili  Pro versio olisi tietty ollut hiukan kalliimpi. Joko perus mallin hintaa olisi alennettu tai uusi olisi ollut kalliimpi kuin perus malli nykyään tai vähän molempia. Vpisin kubitella että sillä omisi liikkuneet molemmat hyllyistä.

En tiedä olisiko ongelma ollut siinä, että mallien erotteleminen tarkoittaisi kahden samankaltaisen tuotteen jakelua eri materiaalein. Kun Nintendo tuskin haluaisi valmistaa perus mallin rautaa enää. Kuitenkin  kokonaiskulut siinä että laite saadaan tehtaalta jonkun kotiin olisi suuremmat. Voisi tosin kuvitella, että eri versiot ovat tuoneet hyvin rahaa Nintendolle, kun ovat niitä kannettavien puolella tehneet jo pitkään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #523 : 20.07.2019 14:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

1. Jos omistat Switchin sekä Switch Liten, täytyy molempien laitteiden olla verkkoyhteydessä, jotta "päälaitteen" omistaja voi pelata samaa peliä "toissijaisella laitteella". Jos pelit käynnistää molemmissa yhtäaikaa, peli ei jatku enää toissijaisella konsolilla.

2. Vaihtoehto on vaihtaa laitteiden ensi- ja toissijaisuuksia aina tarvittaessa. Tämän voi käydä tekemässä eShopista n. 30 sekunnissa.

3. Toinen vaihtoehto on tietenkin unohtaa koko Switch Lite, ja undockata Switch, kun haluaa ottaa pelinsä johonkin!


Ottaen huomioon, miten helppoa kännykästä on jakaa Litelle hotspotti, ei ykkönen vaikuta liian vaivalloiselta. Varsinkaan, jos matkapelaaminen on satunnaista.« Viimeksi muokattu: 20.07.2019 15:19 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #524 : 21.07.2019 09:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos matkapelaaminen on satunnaista niin miksi vaihtoehto 3 ei kelpaa?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #525 : 21.07.2019 11:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jos matkapelaaminen on satunnaista niin miksi vaihtoehto 3 ei kelpaa?

Järkevin vaihtoehtohan se on, jos onnistuu pitämään materianhimoiset ajatuksensa loogisina. Jos joka päivä käyttäisi laitetta portablena esimerkiksi joukkoliikenteessä, olisi Liten hankinta perustellumpaa.

Toki olisi mukavaa omistaa kaksi laitetta Realm Royalen ja Fortniten kaltaisia pelejä varten.


« Viimeksi muokattu: 21.07.2019 11:41 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #526 : 21.08.2019 17:50 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkoi sitten minullakin n.viikko sitten vasemman joy-conin tatti driftaamaan.
Käytettykin vain n.300 tuntia tässä kahden vuoden aikana.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #527 : 10.09.2019 06:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 9.0.0 ulkona: https://nintendoeverything.com/switch-update-out-now-version-9-0-0/

Pari mielenkiintoista poimintaa:

Lainaus
Added “Online Play Invites” section to the User’s page.
Invites from friends to join online play in supported software will be displayed in this section.

Vihdoinkin! Kyllä tässä kestää, mutta pikkuhiljaa otetaan askeleita parempaan – olettaen tietenkin, että toiminto ei ole jollain oudolla tavalla rampautettu.

Lainaus
Alarm Notifications have been added to System Settings > Notifications.
You can check or delete pre-set alarms.
Alarms can be set up only within supported software (to be added at a later time).

Tämä varmaan käyttää niitä Joykkareiden ja Pro-ohjainten sinisiä huomioledejä, jotka ovat nukkuneet ohjaimissa 2,5 vuoden ajan.

EDIT:

Ideaalitapauksessa pelikutsun saaneen pelaajan Switch-ohjain vilkuttaisi notifikaatiovaloa, vaikka laite olisi nukutettuna. En vain oikein usko, että tämä systeemi toimii (ainakaan aluksi) niin hyvin.


« Viimeksi muokattu: 10.09.2019 13:48 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #528 : 20.09.2019 08:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hillitsin itseni jälleen täydellisesti: tulossa keltainen Switch Lite.  :lol:

Pidän pelaamisesta, Nintendosta ja Switchin pelikirjastosta yksinkertaisesti ihan liikaa ollakseni hankkimatta matkapelaamiseen optimoitua laitetta. As simple as that.


Mutta eihän Nintendo nyt ole vain sössinyt niinkin oleellista asiaa kuin ristiohjainta? GameXplainin arvostelussa nimittäin väitettiin, että d-pad ei sovellu mätkintäpeleihin, ja ettei se lukisi tarkasti diagonaaleja. Toisissa arvioissa taas sanotaan, että d-pad on mainio, muistuttaen klassisen Nintendo-ohjaimen ristiohjainta. Mikä lienee totuus?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #529 : 20.09.2019 09:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Sehän jää nähtäväksi. Toinen mahdollinen kysymysmerkki on se, että ovatko Liten analogitikut alttiita samalle drift-ongelmalle kuin OG-Switchin?

Itsellä kiikarissa turkoosi malli, mutta sen verran pidän suoraa selkää, että pelaan pari viimeistä 3DS-jonossa seisoskelevaa peliä pois alta ennen kannettavan sukupolven vaihdosta. Lite itselle joululahjaksi?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #530 : 22.09.2019 06:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Liten näyttö on kellertävämpi kuin OG:n. Paneelilottoa voi olla myös käynnissä, mutta ymmärtäkseeni tämä on yleistä uudemmissa Switch-laitteissa.

Mikä on hyvä. Telkkuni on kalibroitu D65-valkoisen mukaan, eli pohjana käytettiin Warm 2 -asetusta. Kontrasti docked-valkoisen ja undocked-valkoisen välillä oli siten aika suuri. Julkaisupäivänä hankitun OG:n näyttö (ainakin minun) on yksi viileimmistä, mitä olen nähnyt kannettavassa laitteessa. Luonnollisesti kotona telkun värilämpötilaan tottuneena Lite näyttää näistä kahdesta paremmalta, ja myös melkein 15% korkeampi PPI tekee osansa terävyyden puolesta; NS-pelit näyttävät portablena paremmilta kuin koskaan.

Monilla puhelinvalmistajilla on näytöissään tekniikkaa, joka säätää värit automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan. Applella tätä kutsutaan True Toneksi. Se olisi loistava ominaisuus, mutta nykyinen Lite on sellaisen ulottumattomissa, kun sensori näytön kirkkauden säätämiseenkin uupuu.  

Vähän A Link's Awakeningia, Yoshi's Crafted Worldia ja Tetris ysiysiä, niitä olen kokeillut. Ristiohjain tuntui hyvältä Yoshissa ja Tetriksessä, mutta toisaalta niissä ei juurikaan käytetä sivuttaissuuntia. Mortal Kombat 11 olisi beat em upeja taitavasti pelaavan kaverin käsissä hyvä testi. Minun ei niinkään, mutta kokeilen kyllä, jos sen laitteelle asennan (tosin pelaajien kokemusten perusteella näyttää, että kyseessä on todellinen ongelma). Tällä hetkellä käytössäni on vain laitteen sisäinen muisti, sillä odotan Black Fridayta ennen uuden MicroSD:n hankkimista. Silloin OG:n nykyinen 200gb:n kortti voi siirtyä Liteen.EDIT:

Pilvitallennusten toiminnalle peukku: ainakin pienet, alle viiden megatavun kokoiset tallennukset vaihtuvat laitteesta toiseen parissa sekunnissa. Upload on usein välittömän automaattinen, mutta download manuaalinen. Pokemon LGP:n, Splatoon 2:n ja Dark Soulsin (eivät tue pilveä) tallennuksia voisi pallotella laitteiden välillä myös erillisellä siirtotoiminnolla. Pilvitallennukset eivät siis ole välttämättömyys, mutta helpottavat kyllä vaihtelua kahden eri NS:n välillä.« Viimeksi muokattu: 22.09.2019 17:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #531 : 02.10.2019 13:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ristiohjain on ainoa heikompi juttu, mikä on tullut esiin Litestä. Laite on muutoin mainio (uusi wifi-piiri tosin olisi ollut paikallaan). D-padissa harmittaa, että sivuttaissuuntia saadakseen sitä on painettava tavallista suuremmalla voimalla. En puhu hampaat irvessä vääntämisestä, mutta sen käyttäminen ei vain ole niin luontevaa kuin esimerkiksi SNES-ristiohjaimen, jonka täydellistä kloonia uudelleentuotetaan tälläkin hetkellä Nintendon toimesta. Siksi onkin merkillistä, ettei yhtiö osaa (tai jostain syystä tahdo) tehdä niin kokonaisvaltaisen loistavaa ristiohjainta, kuin mikä löytyy tuosta legendaarisesta padista. Onneksi kuitenkin valtaosassa pelejä homma toimii. Lähinnä ongelmia omalla kohdalla syntynee Super Metroidin ja Contran tapaisissa 2D-peleissä, joissa vihollisia ammutaan diagonaalisesti.

Lite tuntuu käsissä oikein hyvältä. Painoa on sopivasti, jotta laite tuntuu jämäkältä, mutta silti kevyeltä kannatella pitkiäkin aikoja. Keltainen on makea väri, se houkuttaa poimimaan laitteen käsiin pöydältä ja pelaamaan. Se on leikkisämpi pikkuveli, kun lippulaiva on vakavampi ja seestyneempi. Molemmille voi olla pelaajien sydämissä tilaa sekä peliharrastuksessa oma tarkoituksensa.


« Viimeksi muokattu: 02.10.2019 14:40 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #532 : 04.11.2019 14:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Twitter laulaa huhuja ensi vuoden osalta:

https://twitter.com/Newmarkomaro

Lainaus
Nintendo Switch Lineup for the first half of 2020 will be
- Brain Training Switch
- Tokyo Mirage Sessions
- Metroid Prime Trilogy HD
- Animal Crossing New Horizons
- New Style Boutique 4 (probably renamed for Nintendo Switch)
- Pikmin 3 Deluxe
- Xenoblade Chronicles D.E

Kaikin puolin uskottavaa. Jos tämä pitäisi paikkansa, julkaisuaikataulu olisi ehkä seuraavanlainen:

TAMMIKUU:

Brain Training
Tokyo Mirage Sessions

HELMIKUU:

Metroid Prime Trilogy HD

MAALISKUU:

Animal Crossing

HUHTI/TOUKOKUU:

Pikmin 3 Deluxe

TOUKO/KESÄKUU:

Xenoblade Chronicles D.E


Tämä kattaus kelpaisi minulle mainiosti. Jos MPT tulee ensimmäisellä vuosipuoliskolla, siitä saatetaan nähdä ensimmäinen maistiainen Game Awardsissa. En tiedä miten muilla, mutta helpotus tulee olemaan valtaisa, kun tämän pitkään huhutun pelin näkee vihdoin olevan todellisuutta. Olen odottanut trilogian uudelleenpelaamista pitkään. Liian pitkään.

Lainaus
A New Donkey Kong Country will be one of the bigger games for Nintendo Switch next year. This time Retro Studios is not behind.

Olisiko tämä 3D Donkey? Melkoisiin saappaisiin astuu, jos joku tekee jatkoa 2D:nä Tropical Freezen jälkeen, mutta kuten Impossible Lair osoitti, ei samalle (tai lähes samalle) laatutasolle yltäminen mahdotonta ole muiltakaan, jos kaikki osuu.

Lainaus
Nintendo want to release the Sequel of The Legend of Zelda Breath of the Wild Between Q4 2020 and Q1 2021. They have also a Wind Waker HD port for Switch prepared in case the game comes to the latest and have some Zelda in 2020 to continue the good sales of the franchise.

Melkeinpä toivon, että WW HD jysäytettäisiin Switchille ensi syksynä, ja BotW 2 vasta keväällä 2021. Annetaan kaikki aika Nintendolle hioa pelistä paras mahdollinen.

Lainaus
And Finally there is also another Metroid game that is coming late in 2020, a 2D Metroid. The plan is to make this franchise relevant again and secure good sales for Metroid Prime 4 (2021 at the earliest) releasing this and Prime Trilogy HD next year.

Haluaisin niin kovin pelata Samus Returnsin, mutta en ole aikeissa ostaa 3/2DS:ää sen takia. Pitäisipä tämä paikkansa, ja että ensi vuodesta tulisi Metroid-faneille oikea mannan vuosi.


« Viimeksi muokattu: 04.11.2019 14:29 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #533 : 31.01.2020 07:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2020/200131_2e.pdf

Sivulta 10:

Lainaus
Regarding Nintendo Switch, we believe that it is important to continue to communicate the appeal of both Nintendo Switch systems and expand the installed base. Please note that we have no plans to launch a new Nintendo Switch model during 2020.

Nintendo näki tämän lauseen laittamisen briiffiinsä ehkä tarpeelliseksi kasvaneen NS Pro -uutisoinnin ja -spekulaation takia.

Näin virallisessa yhteydessä todettuna näyttää varmalta, ettei ainakaan tehokkaampaa mallia tule tänä vuonna. Ja jos asiaa miettii pidemmälle, miksi pitäisi? Poislukien tehoja hamuavien pelaajien päiväunet.

NS saa mellastaa melkein läpi tämän vuoden kukkulan kuninkaana. 

Uudet konsolit tulevat loppuvuodesta, mutta ne tulevat maksamaan joulumarkkinoilla paljon Switchiä enemmän.

Ensi vuonna next gen -hype laantuu, ja silloin on todennäköisempää saada uutta rautaa. Maaliskuussa 2021 NS täyttää 4 vuotta. Eli reilun kuukauden päästä on kulunut kolme vuotta siitä taianomaisesta maaliskuusta, kun käynnistin Breath of the Wildin ensimmäistä kertaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #534 : 03.03.2020 07:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kolme vuotta sitten heräsin rauhattomana näihin samoihin aikoihin. Pari tuntia siitä, ja suuntasin kohti Giganttia ostamaan Nintendo Switchiä ja Zeldaa. Sitä ennen olin kokenut mielenkiintoisen ja semidramaattisen kehityskaaren, kun konsolista kehittyi pikkuhiljaa mielenkiintoinen mielessäni. Pelifoorumit (ja monet täälläkin) pettyivät ensipaljastukseen, ja minäkin yhdyin samaan valitusvirteen. Lisää tehoja, Nintendo! Tai muuten.

Osittain HDTwin-aikakaudella nukkunut ja pelimakunsa racing-ylilyönnillä sammuttanut pelaaja on saanut suurien julkaisujen välillä kokea jo suuren määrän missaamiaan pelejä, ja lisää on potentiaalisesti tulossa. Esimerkiksi Bioshock, Mass Effect, Dead Space, Dark Souls 2. Jännittävää.

Nintendon omasta tarjonnasta on vaikea sanoa uusia ylistyssanoja. BotW, Mario Odyssey ja Splatoon 2 kuuluvat laadultaan minun makuuni platinatierille, ja astetta alempaa löytyy myös melkoinen nippu julkaisuja, jotka ovat "vain" erinomaisia. Konsolilla on kuitenkin edesssään vielä hyviä vuosia, ja vielä kun NSO-palveluun pudotetaan Game Boy -tuoteperhe ja legendaarinen N64... Ehkä parhaat Cube-pelit myydään remastereina? Vanhemmillekin konsoleille (NES & SNES) löytyy toki klassikoita, joita monet vielä odottavat. Esimerkiksi Donkey Kong Country -trilogia, yhden esimerkin nopeasti mainitakseni.  

Elämme tällä hetkellä ns. kuivaa kautta, sillä General Directien välillä ei ole koskaan aiemmin ollut näin pitkää aikaa. Puolta vuotta. Se on fakta.

Toinen fakta on, että aikani ei tulisi nykyisellä kirjastolla pitkäksi, vaikka seuraavan puolen vuoden aikana ei julkistettaisi yhtään uutta peliä.

Fiilistelläänkö tänään kaikki BotWia kolmen vuoden kunniaksi?


Paras yksinpelimuisto: Ensimmäiset päivät Breath of the Wildin parissa
"En tule ikinä kokemaan samaa fiilistä uudelleen, kuin teininä OoT:n kanssa."
Nintendo: "Hold my sake."

Paras moninpelimuisto: Splatoon 2 ja nousu X rankille
Olen yleensä parhaimmillaan moninpeleissä korkeintaan keskinkertainen. Splatoon 2:ssa voin ylpeästi todeta olevani hyvä. En huippuluokkaa, mutta hyvä. Tuntui tyydyttävältä nousta samalle rankille, kuin kaikki peliä streamaavat puolijumalat.
NINJA: "Et tule ikinä nousemaan huipulle tuolla asenteella!!!11 Suutu niille!1 Piekse ne!!1 Ole toksinen paskakasa!1 Et tee niistä idoleitasi, tai ne tekevät sinusta eilisen teeren pojan!!! Häviön jälkeen tulee olla vihainen!"

Yllättävin julkistus: Witcher 3
Heittämällä. Kukapa tätä olisi uskonut pari vuotta sitten? Koko ajan Switchille ilmestyy vaikuttavampaa porttia, mutta Saber todella näytti, että lähes mikä tahansa Xbox One / PS4 -peli taipuu NS:lle, jos porttaukseen nähdään vaivaa.

Siistein klassikko: Super Metroid
Tämä ja Nintendon virallinen SNES-ohjain. Tarvitseeko sanoa enempää?

"Missä pirussa se on" -kunniamaininta: Metroid Prime Trilogy
Jos asiat MP4:n kanssa eivät olisi menneet etelään, varmaan pelaisimme jo tätä kokoelmaa. Kun kuvittelenkin tähän trilogiaan ehostetun ulkoasun ja kenties vapaaehtoisen gyro-ohjauksen... mahtavan art stylen takia pelit tulevat näyttämään hienoilta niin portablena kuin suurenkin television ruudulla. En ole koskaan halunnut minkään pelien uudelleenjulkaisuja niin kovasti kuin tämän trilogian.

Genrekone: RPG
Switchin pelikirjasto on täpötäynnä hyviä roolipelejä. Eturivin kamaa lienevät SquareEnixin FF-portit, Dragon Quest XI:S, Xenoblade 2 ja oma suosikkini näistä kaikista: Octopath Traveler. Nuo ovat oikeastaan vain tunnetuimmat. Tunnen lähinnä huvittunutta yltäkylläisyyden tunnetta, kun valikoin mihin suureen seikkailuun nenäni seuraavaksi tungen. Ehkä Xenoblade Chroniclesin remasteriin?


« Viimeksi muokattu: 03.03.2020 07:44 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #535 : 26.03.2020 13:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Noniin, 11v sukulaisnassikka (tyttö) haluaisi Switchin. En ole ko. koneen kanssa hirveästi ollut tekemisissä, joten  kertokaas jos on jotain mitä pitää tietää tässä vaiheessa? Onko normiversion ja Liten välillä miten eroa? Lite on ilmeisesti vain kannettava?

Ajattelin, että ekaksi peliksi sopisi Animal Crossing (ja Spyro-trilogia).

Lapsiparka on pelannut aiemmin vain mobiilipelejä  :rollaus:


Edit:

Ilmeisesti normiversio tulee, mutta saa antaa pelisuosituksia ja kertoa mahdollisia sudenkuoppia. Näytönsuojan neuvoin hankkimaan.


« Viimeksi muokattu: 26.03.2020 13:55 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #536 : 26.03.2020 14:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Noniin, 11v sukulaisnassikka (tyttö) haluaisi Switchin. En ole ko. koneen kanssa hirveästi ollut tekemisissä, joten  kertokaas jos on jotain mitä pitää tietää tässä vaiheessa? Onko normiversion ja Liten välillä miten eroa? Lite on ilmeisesti vain kannettava?

Ajattelin, että ekaksi peliksi sopisi Animal Crossing.

Lapsiparka on pelannut aiemmin vain mobiilipelejä  :rollaus:

Lite on tosiaankin vain kannettava. Jos siis tulevaisuudessa haluaisi pelata moninpelejä televisiosta, kannattaa ottaa se huomioon. Litessä ei myöskään ole HD Rumblea tai ylipäätään Rumblea. Litessä on yhtä tarkka näyttö (720p) kuin normaalissa Switchissä, ja pienemmän koon (5,5" vs 6,2)  ansiosta se on pikselitiheydeltään jopa hieman tarkempi. Ero ei toki merkittävä ole.

Pääosin kaikki Switch-pelit toimivat Litessä. On tosin joitakin poikkeuksia, mm. Super Mario Party, joka vaatii toimiakseen irrotettavat Joy-conit. Portable-moodissa sitä ei voisi pelata siis Litellä. Tämä on toki harvinaista, enkä itse tiedä muita pelejä kuin SMP ja 1-2 Switch, jotka toimivat näin.

Loppujen lopuksi kyse on siitä, miten laitetta haluaisi käyttää. Pääasiassa kannettavaa laitetta haluavat pärjäävät Litellä, ja varmasti tykkäävätkin sen form factorista keveyden ja pienemmän koon vuoksi enemmän, mutta jos portable/docked-käyttötaipumus lipuu edes lähelle prosentteja 50-50, niin sitten isompi Switch on todennäköisesti fiksumpi. Ja tosiaan myös siksi, että voi pelata esim. kavereiden kanssa televisiosta. En tiedä, nuoret nykyään käyttävät kännykkää todella paljon, ja heille ei välttämättä ole niin tärkeää konsolin kytkeminen telkkuun. Kannattaa ottaa selvää tästä, jos mahdollista  :)

Akkukestoltaan Lite pääsee 4-6 tunnin lukemiin, kun uusin versio isosta Switchistä kellottaa pari tuntia enemmän.

Animal Crossing on ensimmäiseksi peliksi varmasti erinomainen valinta.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #537 : 26.03.2020 15:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.nintendo.com/nintendo-direct/03-26-2020/

VIHDOIIIINN!!!!!!

DIRECT MINI!

28 MINUUTTIA, KATSOTTAVISSA HETI

FUCK YEAH, KIITOS, NINTENDO, KIITOS.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #538 : 26.03.2020 19:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili No... Bravely Default 2 näytti ihan kivalta. Voiko tuosta nyt muuta sanoa. Voi luvata että ennen joulua ei tule yhtäkään kovaa nimikettä. En oikein muuta syytä keksi miksi niistä ei annetaisi edes pientä teaseriä.

Vai olisiko sieltä tulossa jo NS2... ei kai sentään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #539 : 27.03.2020 06:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihan kohtuullinen Direct Mini, vaikka näin pitkän kuivan kauden jälkeen odotinkin jotain huimempaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että tod.näk isompi Direct nähdään jo vähän yli parin kuukauden päästä. Siinä välissä paljon voi toki muuttuakin. Luulen itseasiassa, että tästäkin poistettiin joitakin Nintendon julkaisuja siksi, että niiden julkaisupäiviä ei voitu vielä luvata. Mutta, jos "E3 Direct" nähdään kesäkuun alussa/puolivälissä, seuraava Nintendo-julkaisu putkahtanee ulos aikaisintaan elokuussa. Pikmin 3 tai Super Mario 3D World?

Toukokuun lopusta on tulossa aika mielenkiintoinen. Xenoblade on toki hankintana selviö ja rikkoo minulla viisareita, mutta nuo 2K:n kokoelmat kiinnostavat kaikki myös. Omistan vain Borderlands 1:n Xbox 360:lle, mutta en ole koskaan pelannut sitä kunnolla. Pelien tyyli sopinee portable-pelaamiseen hyvin. Shoottaamista ja loottaamista, vahinkonumeroiden noususta innostumista. Sarjahan on kuin Diablo aseilla ja hahmon silmistä.  :)

Xcom 2 vetää myös minua puoleensa. Toivon vain, että pelin suorituskyky on kohdallaan. Ilmeisesti tehokkaammillakin konsoleilla peli on huonosti optimoitu, tekninen sekasotku. Odottelen raportteja tästä.

Minin kohokohta tapahtui Bravely II:n kohdalla. Siis pelihän näyttää hemmetin hyvältä monin tavoin (ei kaikin), ja latasin demon saman tien. Pelasin sitä eilen kolme tuntia ja päälle jäi hirveä himo pelata lisää. Bravely kakkosessa monet asiat on tehty jo ennen pelaajilta tulevan palautevuoren purkamista erinomaisesti. Mm. karttasysteemi. Aavikkokaupunki on toteutettu superhienosti, mutta en ole vielä täysin lämmennyt hahmomalleille. Kyllä niitä tottumisen jälkeen sietää, mutta voisivat ne olla tyylikkäämmätkin. Jos vievät peliä tästä vielä parempaan suuntaan, Bravely II voi olla hyvinkin minulle vuoden paras peli, varsinkin jos BotW 2 tulee vasta ensi vuonna.

Toinen Minin suoma mainio yllätys oli uusin Smash-edustaja. Rakastan ARMSia, ja tulen varmaan tämän innoittamana pelaamaan sitä taas lisää. Saa nähdä kenet valitsevat, vai onko Sakurai napannut kaartista jopa useamman hahmon altereiksi? Jos ei, niin toivon kutsun päätyvän Twintellen haltuun.

Aika moni innostui myös Panzer Dragoonin remaken varjotiputuksesta. Segan kanssa kasvaneet lienevät tästä riemuissaan, mutta itse odotan vielä. Siistiä kyllä tutustua aikanaan sarjaan tämän remaken kautta.


« Viimeksi muokattu: 27.03.2020 07:13 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines