Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 209640 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #570 : 03.09.2020 16:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

JA... SE... ON... SIIIINÄ!


EDIT:

3D World tämän vuoden puolella, hienoa hienoa! Luin väärin päivämäärän, kun se oli amerikkalaiseen tapaan. Peli ilmestyy vasta 12.2.2021. Ja vielä uutta kontenttia, josta vuotajat aiemmin olivatkin maininneet.

Super Mario 3D All-Stars ilmestyy vastoin kaikkia odotuksia jo KAHDEN VIIKON päästä. Pelit vaikuttavat suorilta porteilta ja identtisiltä – resoa lukuunottamatta – alkuperäisten kanssa. SM64 ja Sunshine näyttävät ikävä kyllä olevan edelleen 30fps. Tuntuu vähän laiskalta käännöstyöltä, mutta en tietenkään tiedä, paljonko muutoksia frame raten tuplaus vaatisi k.o pelien moottoreihin.

Ja Nintendo osaa edelleen olla aika omituinen: monet videon tuotteista (kuten myös 3D All-Stars) on saatavilla vain maaliskuun 2021 loppuun asti. Tämä koskee jopa 3D All-starsin digitaalista versiota. Tuntuu kyllä siltä, että eBay-hopostelijat hierovat tällä hetkellä likaisia käsiään yhteen luolissaan. Nintendo varmaan haluaa tehdä tästä ns. tapauksen, joka nostaa setin arvoa ja harvinaisuutta.

Onkohan fyysinen ostettavissa täällä Suomessa ihan normaaleja reittejä vai pitääkö se tilata erikseen Nintendolta? Hemmetti, alan pelkäämään miten vaikeaa se on ylipäätään saada haltuunsa.

Vielä viimeiseksi: Mario Galaxy näytti videossa aivan taivaalliselta. Ja juuri siksi hatuttaa, että Nintendo on jättänyt vielä originaalia jumalaisemman Galaxy 2:n paketista pois. Myydäkseen sen jossain vaiheessa erikseen? Voi hemmettiläinen.


« Viimeksi muokattu: 03.09.2020 18:10 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #571 : 03.09.2020 17:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Vaikuttaa äärimmäisen laiskasti tehdyltä kokoelmalta, mutta enempää en odottanutkaan. Galaxy 2 puuttuu? Ylläri. Mario 64:een ei jaksettu lisätä edes widescreen-tukea, joka on ollut mahdollista vuosikausia jo homebrewin ansiosta Wii-ajoista saakka. Myös Mario Sunshine toimii Wii U:lla nativiisti 60fps ja widescreen-tuen kera ihan sellaisenaan, kun asentaa vain Nintendon't ohjelman, joka sallii Cube-pelien pyörittämisen Wii U:lla usb-tikun kautta. Wii U:llahan on siis natiivi Cube-tuki, mutta Nintendo ei koskaan jaksanut sitä itse hyödyntää.

Mutta mitä tekee Nintendo juhlan kunniaksi. Ei oikeastaan juuri yhtään mitään. Eivät jaksaneet nähdä kokoelman eteen pienintäkään vaivaa, koska tietävät että pelit menevät silti kaupaksi. Vain Square vetää edelle perseilyssä.


tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #572 : 03.09.2020 17:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.konsolinet.fi/product/25925/super-mario-3d-all-stars-switch

Konsolinet avasi pari minuuttia sitten ennakkotilaukset (ensimmäisenä Suomessa?). Sinne meni sisään oma.

Ja tässä onkin syy, miksi Nintendo ei ole tehnyt peleille mitään!  :lol: Fanit ovat jo nyt vauhkona, saavatko omansa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #573 : 04.09.2020 06:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

No niin, eli ei SM64 nyt ihan suora portti ole, sillä pieniä parannuksia näkyy vähän joka puolella: parempaa piirtoetäisyyttä, tekstuurien vaihtamista laadukkaampiin, lumi- & maa-grafiikoiden parantamista. Tämä on luotu rakkaudella ja niin, että originaalin tyyli pysyy, toisin kuin joidenkin näpertämissä PC-portin modauksissa, jotka saavat oksennuksen nousemaan suuhun! Ensisilmäyksellä pelit kyllä vaikuttavat identtisiltä, mutta ei Nintendo ole ihan ensimmäistä ROMia kassulle viskannut ja sammuttanut valoja toimistosta. Ja tämä on siis vastaan originaalia, joka pyörii HDMI-modatulla kuusnepalla.

Mutta jos Sunshinea ei pysty pelaamaan 1:1 virallisella GC-ohjaimella, minäkin ehkä äidyn sanomaan jotakin totaalisen digipainokelvotonta. Kuten samperi, ähäkutti tai munakoiso. Mietin vielä :)


« Viimeksi muokattu: 04.09.2020 06:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #574 : 29.09.2020 12:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei saatanan saatana, nyt alkoi sitten Switch Liten vasen tatti driftaamaan, melko tarkalleen vuosi laitteen ostopäivästä. Elisa ilmoittaa Liten takuuajaksi 24kk. Ilmeisesti nuo kulkevat Bergsalan huoltoon aina jälleenmyyjän kautta, eli pitääkin roudata Lite vaikka Sellon Elisa shoppiin lähipäivinä. Eihän se nyt niin voi mennä, että joka vuosi pitää hankkia uusi konsoli tämän takia, ei todellakaan. Onneksi koneessa ei ole sellaisia tallennuksia, joita ei voisi siirtää pilveen turvaan.

Lite olisi aivan täydellinen laite ilman näitä ongelmia. Sen verran murheenkryyniä tuonut Nipalle driftaamiset (joukkokanne Amerikassa), että ihme jos eivät fixaa ongelmaa tulevan mallin kanssa.

Huvittavasti paras omistamani Joy-Con on ollut tähän asti Horin valmistama ristiohjaimellinen Joy-Con, joka maksaa 23 euroa. Siksikö, että se sisältää vähemmän tekniikkaa? En tiedä, mutta vähän surkuhupaisaa kyllä.


« Viimeksi muokattu: 29.09.2020 13:02 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #575 : 01.12.2020 07:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW NES- ja SNES-appien päivittyminen taisi sittenkin olla kytköksissä uuteen 11.0-firmikseen, jonka Switch sai pari tuntia sitten: https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/~/nintendo-switch-system-updates-and-change-history

Hyviä uudistuksia. Varsinkin kuvien ja videoiden siirtäminen langattomasti laitteesta puhelimeen (oletettavasti yhtä hyvällä laadulla kuin MicroSD-kortilta), tai sitten voi kytkeä Switchin USB:llä tietokoneeseen. Myös useamman konsolin omistajille automaattinen sync laitteiden välillä helpottaa elämää. Aiemmin upload oli automaattinen, mutta toisella laitteella tallennuksen joutui lataamaan pilvestä aina manuaalisesti. Nyt on entistä helpompaa ja nopeampaa hyppiä Liten ja Flagshipin välillä, eikä tallennus jää vahingossa lataamatta.

EDIT: Videoiden ja kuvien siirtäminen toimii ainakin iPhone+Mac-kombolla kuin tanssi: skannaa vain puhelimella QR-koodin, jonka jälkeen iPhone lataa matskut Safarilla lataus-kansioon, joka päivittää iCloudilla välittömästi kuvat/videot myös Macille.


« Viimeksi muokattu: 01.12.2020 08:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #576 : 23.12.2020 19:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo of Europe lähetti ensimmäistä kertaa koko vuoden kattavat Switch-tilastot sähköpostiin (aikaisempina vuosina ovat lähettäneet nämä vain amerikkalaisille käyttäjille):Kyllähän sitä tuli pelattua, vaikka vuosi Nintendo-yksinoikeuksien osalta torsoksi jäikin. Tämä konsoli ja ekosysteemi(?) on niin erityinen, että toivon todellakin Nintendon ymmärtävän miten se handlaa NS-perheen tulevaisuudessa.

Mites muilla Switch-pelaajilla?  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #577 : 25.12.2020 19:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Your most played games in 2020:
Animal crossing
Xenoblade chronicles DE
RE 6
Tales of vesperia DE

Your total hours played:
615

Your number of games played:
34
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #578 : 02.02.2021 08:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://nintendoeverything.com/nintendo-replacing-its-multiplayer-server-system-that-is-almost-two-decades-old/

Nintendo pistää hiljaisesti koko NSO:n arkkitehtuurin uusiksi. Luojalle kiitos tästä! Nyt käytössä olevasta antiikkisesta NEXistä löytyy viitteitä Windows ysivitoseen...

Toivottavasti tämä alkaa näkymään online-peleissä tänä vuonna. Olisi aika kova juttu saada esimerkiksi Splatoon 3 loppukesästä paremmalla onlinella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #579 : 03.03.2021 07:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo Switch on tänään nelivuotias. Jälleen onnittelut laitteelle, jonka ansiosta nautin taas tänä päivänä videopeleistä yhtä paljon kuin tein-ikäisenä. Ehkä enemmänkin.

Laite ei kuitenkaan tunnu minulle vielä vanhalta, puhki kuluneelta, nähdyltä. Ei, vaikka huhut seuraajasta jaksavat olla sitkeitä ja tehokkaampi versio tod.näk tulossa viimeistään ensi vuonna. Pelaan Series X:lläkin, joten tiedän mitä menetän tehopuolella, mutta en osaa aina kaivata sitä. Pelaaminen on MasterTK:n kauhistukseksi jälleen minulle oikeasti hauskaa, eikä kylmä teknologia tai sen vajavaisuus naarmuta sitä fiilistä.

Huhtikuu on kulman takana, ja huhut kertovat, että NSO kokee myllerryksen; miksi Mario 3D All-Stars ja Fire Emblem poistuvat eShopista 31.3? Koska Nintendo haluaa juhlia tällä tavalla ja nostaa peliensä uudelleenjulkaisujen arvoa "Disney vault" -taktiikalla? Se on mahdollista.

Mutta mitä jos 1.4 heräämmekin maailmaan, jossa on mahdollista ostaa "Nintendo Classics" -palvelusta pelejä niille konsoleille, jotka ovat liian arvokkaita sisällytettäväksi NSO-palveluun? Pelejä kuten Ocarina of Time, Majoras Mask, Mario Galaxy 2, vanhat Mario Partyt.

Jos N64 lisätään palveluun, Nintendo lisää siihen melkein varmasti uuden hintatierin. Sekin on vaihtoehto.

Itse uskon "Classics" myyntiväylään, eli uudelleenbrändättyyn Virtual Consoleen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #580 : 04.03.2021 17:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nintendo of Europe lähetti ensimmäistä kertaa koko vuoden kattavat Switch-tilastot sähköpostiin (aikaisempina vuosina ovat lähettäneet nämä vain amerikkalaisille käyttäjille):Kyllähän sitä tuli pelattua, vaikka vuosi Nintendo-yksinoikeuksien osalta torsoksi jäikin. Tämä konsoli ja ekosysteemi(?) on niin erityinen, että toivon todellakin Nintendon ymmärtävän miten se handlaa NS-perheen tulevaisuudessa.

Mites muilla Switch-pelaajilla?  :)

Hetkinen, mitäs toi tekee 4.4h/vuorokausi koko vuoden ajan joka päivä? Ehtiikö kirjailijanrenttu muuta tekemäänkään  ;D

Kovat luvut kyllä ja 109 peliä vuoden aikana. Heinz pääsee samaan 40 vuodessa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #581 : 04.03.2021 22:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Pah, kyllä mä kuudessa vuodessa, vähintään kahdeksassa tohon tunti määrään pääsen. Peli määräänkään tuskin menisi 20 vuotta enempää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #582 : 04.03.2021 22:53 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
...
Hei!
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #583 : 05.03.2021 07:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili En nyt tiedä mitä tämä antoi keskusteluun, mutta moi moi. Mitä äijä?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #584 : 23.03.2021 07:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 8bitdo julkisti vuolaasti kehutusta (monet pitävät edeltäjää parempana kuin virallista Pro-ohjainta) NS Pro -ohjaimestaan uuden version: https://www.8bitdo.com/pro2/

Ohjain sisältää tällä kertaa myös takanäppäimet, ja Ultimate Softwarella – jonka saa nyt myös puhelimiin – voi säätää ohjaimen painikkeiden ja tattien toimintaa sekä liikeratoja hengästymiseen asti: https://www.youtube.com/watch?v=u6MDoxPs19c

Mietin vain, miltä tattien Dual Shock -asettelu tuntuisi, kun en ole pelannut tuolla tyylillä moniin vuosiin? Nuo lisätoiminnallisuudet 47 euron hinnalla kuitenkin kiinnostavat. Plus tietenkin ristiohjain, joka on virallisesta Pro-ohjaimesta löytyvää d-padia roimasti parempi. Mitään puutteita ohjaimesta on vaikea löytää, kun 6-akselinen gyrokin on mukana.

Pistin harmaan tilaukseen Verkkikseen. Huhtikuun aikana pitäisi tulla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #585 : 23.03.2021 10:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mietin vain, miltä tattien Dual Shock -asettelu tuntuisi

Parhaaltahan se tuntuu.

T: Roki7 Finblog
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #586 : 23.03.2021 11:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mietin vain, miltä tattien Dual Shock -asettelu tuntuisi

Parhaaltahan se tuntuu.

T: Roki7 Finblog

Erikoinen kirjoitusasu PASKALLE.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #587 : 07.04.2021 06:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aikamoista ylistystä kerää 8Bitdon uusi ohjain, joka tulee Euroopassa myyntiin tämän kuun lopulla (ja Amerikassa tällä viikolla):

https://www.theverge.com/22364301/8bitdo-pro-2-controller-review-switch-back-buttons

Lainaus
For $49.99, though, those omissions are understandable. That’s $20 less than Nintendo’s equivalent option, let alone the pro controllers you’d find for the Xbox or PlayStation in the $180–$200 range. And all things considered, I’d take the 8BitDo Pro 2 over the official Nintendo controller most days of the week.

https://arstechnica.com/gaming/2021/04/8bitdo-pro-2-gamepad-review-a-50-bargain-for-cool-features-killer-performance/

Lainaus
The face buttons are big, flat, and responsive as hell. The joysticks strike an ideal balance between tension and ease. And 8Bitdo's bumper buttons jut out in a way that I've always preferred, as opposed to smaller or sunk-into-the-controller designs on other gamepads.

Perhaps best of all, this $50 product includes a feature typically relegated to overpriced "pro" controllers: customizable back buttons. Hold the controller normally, and each of your middle fingers will graze one of the Pro 2's two back buttons. They're nearly flush with the controller's backside, unlike other controllers' bulgier versions of this feature, and I must say, their size, position, and clickiness are pretty fabulous for a manufacturer's first stab at the concept.

https://gizmodo.com/8bitdos-pro-2-is-closer-than-ever-to-being-the-perfect-1846485929

Lainaus
But even without iOS support or compatibility with the latest and greatest versions of the Xbox and PlayStation, the $50 8BitDo Pro 2 controller still outshines the Nintendo Switch Pro Controller—and just about every third-party controller out there.


Tämäkään ohjain ei taida väistää driftaukselle alttiita komponentteja (faktatietoja minulla ei ole, kunhan mutuilen), mutta muuten Pro 2 vaikuttaa jopa parhaalta ohjaimelta, jonka Switch-pelaaja voi ostaa 2021.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #588 : 06.05.2021 14:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo biittaa ennusteet


"It forecast 500 billion yen in operating profit this year, although Nintendo, like many Japanese companies, often begins the fiscal year with a conservative outlook so it has room to raise the figure later. The company is targeting sales of 25.5 million consoles in the current year ending March 2022. Internally, Nintendo’s management is shooting for production of between 28 and 29 million consoles, according to people familiar with the projections who asked not to be named disclosing company targets."

"The coronavirus outbreak was at first a brake and then an accelerant for Nintendo, choking its supply chain before triggering a demand surge with global lockdowns driving people to seek entertainment and escape. The company’s hardware sales improved by 37% and its software sales also rose 37% to 231 million units over the past fiscal year. It increased its proportion of sales coming from digital downloads to 43% from the previous 34%."

Lasten pelit ja -konsoli myy kuin kokaiini. Nintendo näytti taas epäilijöille.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #589 : 13.05.2021 07:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hain konsolinetistä tiistaina uuden 8Bitdo Pro 2:n. Tässä ensimmäisiä mietteitä ohjaimesta:

- Pro 2 tuntuu napakalta kädessä, kaikilla napeilla on tyydyttävä tunto ja takanapit istuvat aivan erinomaisesti takana, mutta kuitenkin sillä tavalla, että niiden painaminen vahingossa on hyvin vaikeaa.

- Analogitatit vaikuttavat myös laadukkailta, mutta jälleen kerran täytyy todeta, että en ole symmetrisen asettelun fani. Tai siihen täytyy ainakin tottua. Varsinkin FPS-pelit tuntuvat hieman kankeilta kontrolloida melko lyhyillä peukaloillani. Muissa genressä ongelma ei tule niin selvästi esiin, kun liikkeeltä ei vaadita yleensä niin hyvää tarkkuutta. Ja kyllä esimerkiksi Monster Hunter Rise vaikutti Pro 2:lla mainiolta, vaikka sijoittuminen on siinäkin elintärkeää.

- Macro-toiminnallisuus on hyvä idea, mutta toteutus on tällä hetkellä vähän turhan simppeli. Yritin ohjelmoida siihen Monster Hunterin tiettyjä Bow-liikkeitä, mutta ongelmaksi nousi, että L-nappia piti painaa pohjassa samalla kun painoi toista nappia. En onnistunut ohjelmoimaan tämän takia esimerkiksi Aerial Aimia ja Herculean Drawta. Jos napit painetaan Macrossa yhtäaikaa tai vuoronperään, ongelmia ei tule.

- Pro 2 vaikuttaa olevan elementissään 2D-peleissä ja indieissä: ristiohjain on ergonomiaa ajatellen oikeassa paikassa ja se tuntuu yhtä laadukkaalta kuin Nintendon virallisessa SNES-ohjaimessa. Ultimate  Softwarella voi myös helposti vaihtaa ristiohjaimen ja vasemman tatin paikkaa, joten Links Awakeningin remaken voi vihdoin pelata läpi ristiohjaimella! Pelit kuten Celeste, New Super Mario Bros U, Mario Maker 2, Tetris 99 ja  Dead Cells ovat herkkua uudella 8Bitdon padilla.

- Ultimate Software toimii ainakin iPhonella erinomaisen hyvin. Ohjain ei menetä syncia konsolin kanssa, vaikka apilla säätää kesken pelin näppäinasettelua ja toimintoja. Softwarella voi asettaa kolme profiilia, joiden kesken voi vaihtaa myös ohjaimen fyysisellä napilla (tätä indikoi kolme pientä LED-valoa). Kolme on aika vähän, mutta toisaalta pienten muutosten tekeminen asetteluihin on hyvin rivakkaa ja helppoa.

- Gyrosta sanon sen verran, että se on yhtä tarkka tai lähes yhtä tarkka kuin virallisessa Pro-ohjaimessa. Erikoista tosin on, että Rumble vavisuttaa gyroa. Tähän en ole ikinä törmännyt Nipan Pro-ohjaimen kanssa. Ultimate Softwarella voi säätää gyron herkkyyttä asettamalla sen joko Low- tai High-tilaan. Muutos ei näiden kahden tilan välillä kuitenkaan tunnu olevan mitenkään erityisen suuri. Vaatii vielä lisätunteja, että pääsen muodostamaan täyden mielipiteen siitä, miten hyvä k.o toiminto tässä ohjaimessa on.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #590 : 15.05.2021 12:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo, en kyllä pysty pelaamaan 3D-pelejä 8Bitdo Pro 2:lla. Tatit on sijoiteltu todella huonosti, varsinkin jos on pienikätinen. Tämä tuntuu jopa kehnommalta tässä asiassa kuin Sonyn Dualshockit. Ehkä siksi, että Pro 2 taitaa olla hieman leveämpi ohjain. Isokätiselle asettelu lienee vähän parempi. Nintendon oma Pro-ohjain on vain 3D-peleihin niin hyvin istuva omiin käsiini, etten ole vielä löytänyt parempaa.

Mutta mutta, se minkä tämän ohjaimen pelastaa on se, että en ole ikuna kuuna käyttänyt näin hyvältä tuntuvaa ohjainta 2D-peleissä! Pelailin tällä vähän Dead Cellsiä ja Mega Man Zero -kokoelmaa; ohjainen mukavuus on omaa luokkaansa ja sen ihan unohtaa olevan käsissä. Ristiohjaimestakaan en ole löytänyt vielä moitittavaa. Monet 2D-pelitkin hyötyvät siitä, että takanäppäimiin voi mapata kiireellisessä paikassa vaadittavia toimintoja tai esimerkiksi Mega Maneissa aseidenvaihdot.

Eli ei tästä tullutkaan Apex Legends -ohjainta, mutta sen sijaan löysin loistavan indie-, puzzle- ja tasoloikkapadin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #591 : 13.06.2021 10:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jatketaan vielä 8Bitdo Pro 2 -fiiliksiä:

Olin aiemmissa kommenteissa liian hätäinen. Ohjain on nimittäin alkanut tuntumaan sitä paremmalta, mitä enemmän sillä olen pelannut. Vei vaan melko paljon aikaa päästä kunnolla sisään tattien asetteluun.

Hoksasin eilen ohjaimesta myös jotain merkillistä, joka on saanut tuntumaan sen rutkasti huonommalta: Pro 2 ottaa jostain häiriötä omassa setupissani, kun käytän sitä langattomana. Yhdistäessäni ohjaimen Switchiin USB-C-kaapelilla ja kytkiessäni valikoista päälle pelkän langallisen moodin, input lagista tuntui heti leikkautuvan pois jonkin verran, ja mikä tärkeintä ohjaimen toiminta tuntui vakaammalta kautta linjan. Gyro antaa millintarkkoine liikkeineen ilmi välittömästi sen, jos ohjaimen ja konsolin välillä tapahtuu jotakin outoa. Testailtuani näin Pro kakkosta eilen illalla ja tänään aamulla, vaikuttaa siltä että langattoman moodin häiriöt olivat se faktori, joka sai ohjauksen tuntumaan omituiselta.

En tiedä onko tähän korjausta. Ottaako ohjain esimerkiksi jostain toisesta Bluetooth-laitteesta häiriötä? Vai onko se korjattavissa päivityksellä? En tiedä. Hyvä kuitenkin, että langalla pelaaminen on mahdollista.

Takanapit ovat aika kivat, kun niihin on tottunut. Esimerkiksi RE6:ssa laitoin aseiden vaihtamisen niihin. En ole koskaan tykännyt siitä, että aseita vaihdetaan ristiohjaimella. Kun toiminto on takanapeissa, tuliluikun vaihtaminen onnistuu helposti myös liikkeessä ja toiminnan tuoksinassa. Joku muu voi miettiä aivan toisin, mutta hieno homma onkin se, että päätös on täysin omissa käsissä.

Täytyy antaa ohjaimen kanssa Apexillekin uusi mahdollisuus langallisena pelaten.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #592 : 25.06.2021 08:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Verkkiksestä split pad pro 40e.
Project divalla nopea yhden biisin testi.

Plussat:
-Dpad parempi mitä pro controllerissa
-Napit vähintään yhtä hyvät mitä pro controllerissa
-Täysikokoiset tatit jotka tuntuu aika samalta mitä xboxin ohjaimessa eli saattaa tuntua liian löysiltä joidenkin mielestä
-Takanapit lepää just sopivasti keskisormien alla, mutta niitä ei tule kuitenkaan vahingossa painettua
-Nyt switchia on oikeasti mukava pelata käsikonsolina
-Kone mahtuu edelleen telakkaan
-Takanappiin voi ohjelmoida haluamansa napin, mutta vain samalta puolelta eli oikeaan takanappiin ei voi laittaa vaikka vasenta liipaisinta
-Turbo toiminto joka varmasti on sellaiselle hyödyllinen joka pelaa paljon shmuppeja

Miinukset:
-Ei langattomuutta
-Ei gyroa
-Ei tärinöitä

Päälimmäinen ajatus on se, että mun olis pitänyt ostaa tämä jo aikoja sitten.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #593 : 28.06.2021 01:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitänee varmaan ostaa. Mikä tahansa on nimittäin parempaa kuin Nintendo omat tekeleet.

Virallisesti Joyconien laatu on jotain uskomatonta rapaa. Nintendo pitäisi saada vastuuseen laittoman heikkolaatuisesta tuotteesta. Minulla on nyt yhteensä neljä paria Joyconia eikä yksikään noista enää toimi kunnolla. Oikeastaan yhtä paria lukuunottamatta käytännössä jo pelikelvottomassa kunnossa, eikä niillä ole pelattu edes paljoa. Sen lisäksi, että niiden tatit ovat aivan epätarkkaa sontaa ja vasemman puolen joyconin napit sekoilevat hyvin monessa pelissä, eivätkä todellakaa korvaa ristiohjainta, niin sitä en voi enää hyväksyä, että jo sadan pelitunnin jälkeen alkavat sekoilemaan. Puhdistelut ja muut pikafiksit eivät auta kuin hetken. Minulle Switchin kannettavuus on tärkein juttu ja en pysty enää edes pelaamaan kannettavassa modessa. Yhtään ainoaa penniä en enää käytä noihin paskakikkareisiin.

Korjaako Suomen Nintendo edes niitä muuta kuin jotain kallista maksua vastaan? Nintendo ja Sony veti kyllä sellaiset pohjat tuotteiden laadullaan, että alaspäin ei varmaan voi enää mennä.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #594 : 28.06.2021 12:27 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Korjaako Suomen Nintendo edes niitä muuta kuin jotain kallista maksua vastaan? Nintendo ja Sony veti kyllä sellaiset pohjat tuotteiden laadullaan, että alaspäin ei varmaan voi enää mennä.

Äläs nyt! Mulla on toisenkin Elite Series 2:n olkapäänappi alkamassa lahoamaan käsiin. Kestihän tämäkin ohjain reilut puoli vuotta. Series X -ohjaimessa on puolestaan jokin kontaktihäiriö USB C -portissa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #595 : 28.06.2021 22:34 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pakko kompata MasterTK:ta. Joy-Conit ovat rehellisesti sanoen kamalin käyttämäni ohjain. Esimerkiksi Luigi's Mansion 3:n peluu oli niillä hämmentävän tuskastuttavaa, enkä muista sarjan kahdessa aikaisemmissa pelissä olleen noin pahoja tähtäysongelmia, mitä siis tulee imurin käyttöön. Joskus noista myös katkeaa yhtäkkiä yhteys ja tatit ovat jotenkin kämäset verrattuna vaikkapa Nintendon aikaisempiin ohjaimiin. Hulluinta on kuitenkin se, että nuo pökäleet maksavat miljoonan.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #596 : 29.06.2021 00:42 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin jo hakemassa Partiksen mainitsemat Split Padit tänään Verkkokupasta. Onhan se aika surullista, että 3rd party valmistaja tekee täysin ylivertaiset tatit ja nappulat. Kokonsa puolesta nämä härpäkkeet ovat omaan makuuni vähän turhankin isot, joka taas tekee niistä myös vähän rumat, mutta pelaaminen oli heti huomattavasti nautinnollisempaa. Analogisten tattien tarkkuus ja nappien tuntuma on täysin eri tasolla. Tony Hawkin pelaaminen kesäreissulla on sittenkin mahdollista ja näillä pystyy pelata hyvin vaikka fps-pelejä.

Jos joku osaisi yhdistää tällaiset napit ja tatit hiukan pienempään formattiin, niin oltais varmaan aika lähellä täydellisyyttä, mutta kyllä näillä pärjää.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #597 : 29.06.2021 08:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse jätin Split Pad Prot aikoinaan ostoskoriin juuri gyro-puutteen takia, ja nyt kun lukee foorumeita ja Redditiä, monilla tuntuu olevan deadzone-ongelmia niiden kanssa.

Bin Bokin vastineet ilmeisesti ylivertaiset kaikin tavoin, mutta mikään kauppa Euroopassa ei tunnu niitä myyvän, ja importatessa hinta nousee liian suureksi omaan makuuni: https://binbok.com/products/joycon-controller-for-nintendo-switch-wireless-ergonomic-joy-con-replacement-with-d-pad-non-slip-grip-turbo-dual-vibration-6-axis-gyro-motion-control-l-r-gamecube-remotes-gamepad


TK, ostitko Haukan Switchille digitaalisena vai fyysisenä? Fyysinen ei tainnut taaskaan saapua Eurooppaan ja kasetti on loppunut ilmeisesti joka paikasta muutenkin. Peli on ostoslistalla, jos löydän jostain fyysisenä järkihintaan.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #598 : 29.06.2021 09:03 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Onko Switchin Haukka muuten 60fps?
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #599 : 29.06.2021 11:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Onko Switchin Haukka muuten 60fps?

Ymmärtääkseni vakaa 30. TK voi vahvistaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines