Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
 51 
 : 04.11.2022 12:10 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
WRC Generations (Series X) | 34,95€ | Gigantti

Kun vuosi vaihtuu, Kylotonn luovuttaa samalla WRC-lisenssin monen vuoden jälkeen Codemastersille. Tällä viikolla ilmestynyt viimeinen Kylotonnin tekemä osa sarjaan ei ole WRC 11, vaan eräänlainen "best off", sillä Generations kokoaa uusimman kauden lisäksi samaan pakettiin ison nipun ralleja aiemmilta vuosilta. Pelissä on mittava määrä kontenttia ja hintaa sillä on julkaisussa lähes puolet vähemmän kuin normaalijulkaisulla.

Pelasin viimeksi Kylotonnin WRC:tä, kun ostin WRC 8:n Switchille. Ymmärtääkseni sarja on ottanut osa osalta askeleita parempaan, ja Generations on saanut suuria kehuja parantuneesta ajotuntumasta. Kylotonnin erikoiskoedesign taas on huomattavasti parempaa kuin esimerkiksi Dirt Rallyissa ja se on yllättävää, kun ottaa huomioon miten paljon maita ja erikoiskokeita pelissä on.

Uramoodi tulee olemaan merkittävä syy minulle pelata tätä peliä. Kiva aloittaa pikkusarjasta ja mennä omaa talliaan kehittäen kohti WRC-sarjaa.

Switch-versio tulee muuten joulukuussa. Toivon koko sydämestäni, että siitä tulisi hyvä versio ja että NS saisi vielä Generationsista vuosiksi kontenttia sisältävän rallipelin. Huolestuttaa kuitenkin vähän, sillä kaiken lukemani mukaan 9 ja 10 eivät olleet Switchillä ihan niin hyviä kuin kasi. Pelimoottori lienee ongelmallinen eikä toimi erityisen hyvin heikommalla raudalla.

 52 
 : 04.11.2022 08:58 
Aloittaja Partajeesus - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Mukavaa nähdä Kirby ykkösenä! Oli kyllä hieno peli ja hätyyttelee varmasti kärkisijoja meikäläisenkin tulevalla listalla, jonka kasaaminen menee varmaan joulukuun loppupuolelle, sillä ensi viikolla ilmestyvät Pokemon Scarlet/Violet ja Sonic Frontiers saattavat vielä sotkea pakkaa.

Ellei ihmeitä tapahdu, Xenoblade Chronicles 3 nappaa ylivoimaisesti kärkisijan – minulle se on yksi parhaita Switch-pelejä, ellei peräti paras koskaan. Vain Tears of the Kingdom olisi pystynyt tätä vuonna tosissaan uhkaamaan sitä.

Sijoille 2 ja 3 onkin sitten niin kova tunku, että todennäköisesti luettelen top femman. Sekin tekee tiukkaa.

EDIT: Korjaus: Uusi Pokemon ilmestyy 18.11, eli ei vielä ensi viikolla, vaan sitä seuraavalla viikolla.

 53 
 : 03.11.2022 22:39 
Aloittaja Partajeesus - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus

Se alkaa olemaan taas aika kertoa mitkä ne vuoden kovimmat pelit olikaan.
Mulla tilanne on jo varsin selvä sillä mitään yllätyksiä en enää odota.

1. Kirby and the forgotten land

Tässä vaan toimi kaikki vaikka myös pari pientä kauneusvirhettä löytyi kuten kauempana olevat viholliset joiden animaatiot rullaa korkeintaan 15fps.
Tarina oli oikeasti kiinnostava ja yllättävä aiempien pelien jälkeen, maailmat tarjosi vaihtelua ja pelaaminen oli hauskaa alusta loppuun.
Mikään ei häirinnyt tai ärsyttänyt ja 100% läpäisyn jälkeen olisin halunnut vielä jotain lisää. Vaikka vaan pari tasoa siihen minipeli labyrinttiin tai jtn.

2. Horizon forbidden west

Visuaalisesti todella upea seikkailu jossa oli tällä kertaa myös sisältö kohdillaan.
Toki tässä on samoja asioita mitä monessa muussa open world pelissä, mutta nyt kaikkea oli just oikea määrä ja jopa niinkin perus asiaan kuin vihollisten leirien valtaamiseen oli saatu laitettua ihan kiinnostavaa tarinaa mukaan ja sama pätee oikeastaan kaikkiin sivutehtäviin.
Kai sekin jotain kertoo, että ensin ostin tämän gigantin tarjouksesta, pelasin 100% läpi ja sen jälkeen ostin sen 200e erikoisversion kun peli vaan oli niin helvetin hyvä.
Ei kuitenkaan parempi kuin kirby  ;D

3. Tämän kohdalla mä taas rikon perinteitä sillä mulla on kaks valintaa joista kumpikaan ei ns. oikeasti sovi vuoden peli keskusteluun.

Eka vaihtoehto on tuore resident evil villagen lisäri shadows of Rose joka oli kaikkea sitä mitä sen toivoinkin olevan sillä se hieman selventää alkuperäisen pelin lopetusta ja lisäksi siinä oli paljon vahvempi tunnelma mitä peruspelissä, joka oli myös viime vuonna mun kolmas valinta.

Toinen vaihtoehto on psp:n final fantasy 7 crisis core joka vei mukanaan ja vaikka mä en ole edes mikään final fantasy fani niin silti tämä vaan piti paikkansa vaikka olin varma, että vaikka stray syrjäyttää tän.
Isoin syy saattaa olla pelin viimeinen taistelu joka kyllä osui tunteisiin todella kovaa ja mä olen yllättynyt sekä pettynyt jos kukaan ei tunnusta vuodattaneensa hieman nestemäistä ylpeyttä kun pelaa tuon uuden remaken myötä, olettaen ettei sitä olla muutettu mitenkään.

 54 
 : 03.11.2022 09:36 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
PSVR2 600€. Auts. On jo aika kova kun maksaa enemmän kuin PS5 joka pitää olla alla. Päälle vielä suomi lisä niin ollaan todennäköisesti aika lähellä 700€. Voipi olla että jää meikäläiseltäkin hankkimatta tuohon hintaan vaikka aika huolettomasti on rahaa tullutkin heiteltyä joka suuntaan viime aikoina.

 55 
 : 02.11.2022 13:56 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Spoilereita ei tarvitse pelätä

Stray arvostelu (ps5)
https://www.youtube.com/watch?v=a2HXwomK9AQ

Disney dreamlight valley early access katsaus (series x / switch)
https://www.youtube.com/watch?v=yf0oRxfNvbI

RE8 Winters' expansion arvostelu (ps5)
https://www.youtube.com/watch?v=WPqu6O8tGHA

 56 
 : 02.11.2022 11:28 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kävin kysymässä näytön vaihtoa: 350€ :lol: Saan uuden puhelimen samaan hintaan. Ilmankos täystakuukin sanoi että "me ei noita korjata, saat uuden."

 57 
 : 02.11.2022 08:28 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Yritin liittää näyttää HDMI --> USB-C adapterilla puhelinta näyttöön, mutta ei onnistunut. Saan puhelimen kyllä auki, koska sormenjälkitunnistus toimii ja kosketusnäyttökin sen verran että voin heittää kuvion jos on tarpeen (värähtelyn perusteella saan oikean kuvion sisään). Mutta kaikki muut valinnat on ihan arpaa kun näyttö on musta ja kosketusnäyttö ei toimi kuin about puoleen väliin ruutua, niin yläreunan valintoja ei pääse painamaan. Ja kun tämän erinomaisen suunnittelun vuoksi kaikki valinnat on useimmiten yläreunassa, niin... That's it.

 58 
 : 02.11.2022 00:16 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Mulla on käynyt parikin aika huvittavaa puhelimen hajoamista Mission Impossible -tason pelastusoperaatioilla vuosien varrella, ja esim. nettipankin ja Authenticatorin kikkailu hajonneesta luurista on tuttua hommaa.

Mikäli tilanne on edelleen se, että näytön kosketuspuoli toimii, mutta vain kuva ei näy, niin saatko HDMI-adapterilla ajettua kuvaa telkkuun tai johonkin muuhun näyttöön? Yhden vaihto-operaation olen itse tehnyt aikanaan näin, kun puolet näytöstä oli pimeänä eikä esim. Nordean koodien naputtelu ns. sokkona onnistunut. Telkkarin avulla approxioimalla sain homman kuitenkin maaliin.  :lol:

 59 
 : 01.11.2022 22:05 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Vanhalla luuri piuhalla kiinni koneeseen tyylillä ei saa enää mitään ulos?

E:eipä tietenkään ilman että saat näpyteltyä avauskoodia puhelimeen.

 60 
 : 01.11.2022 21:28 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
MFA=Multi Factor Authentication. Eli tässä tapauksessa Googlen Authenticator josta tarvin koodin joka kerta kun yritän kirjautua useisiin palveluihin. Turvaominaisuus jolloin joka suojaa tärkeimmät palvelut niin, että kukaan ei pääse kirjautumaan niihin pelkällä salasanalla jos sen sattuisi jostain arvaamaan.

Autentikaattoreita ei usein sykata pilveen koska se on monessa tilanteessa hiukan "no no". Esim. yritykset tuskin siihen suostuisi. Tosin esim. MS:n autentikaattori taisi tarjota mahdollisuutta heittää backupit iCloudiin. Androidista en ole varma. Google Authenticator ei anna tähän edes mahdollisuutta.

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines