Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 : 15.10.2023 13:53 
Aloittaja JayeizH - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Edelleen täytyy hehkuttaa tuota YouTube Premiumia, jonka saa VPN-kikkailulla tosiaan eurolla kuussa

Mites kikkailit. Tsekkailin tuossa viikko sitten, mutta ei tullut halpaa hintaa vaika kokeilin Turkkia ja Ukrainaa. En tiedä sitten olisiko pitänyt tehdä ihan uusi Google-tili ja laittaa maaksi jompikumpi noista.

Lisäksi kun sen Premiumin on saanut jostain halpismaasta, voiko sitten käyttää sitä huoletta ilman VPN:ää?

Argentiinan kautta hankin tuon Premiumin joskus, ja toimii tosiaan, vaikkei VPN olisi päällä. Toimi ihan ikivanhalla Google-tililläni, niin ei tarvinut uudelleen keräillä tuhansia videoita suosikkeihin.

 92 
 : 15.10.2023 13:52 
Aloittaja JayeizH - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Edelleen täytyy hehkuttaa tuota YouTube Premiumia, jonka saa VPN-kikkailulla tosiaan eurolla kuussa: musiikissa bitrate on muistaakseni parempi kuin Spotifyssä, suositukset tomivat paremmin, eikä tarvitse kärsiä perus-Tubessa siitä saatanallisesta mainosspämmistä, jonka blockaaminen tehdään koko ajan vaikeammaksi.


Mikäs, mikäs. Makselen tässä normaalia hintaa premiumista, koska eihän Youtubea oikeasti pysty käyttämään päivääkään ilman sitä. Eihän se nyt kallis ole, mutta periaatteen takia käyttäysin mitä tahansa kusetuskikkaa, jos sellainen on olemassa. Pilataan palvelu tarkoituksella vain sen takia, että painostetaan maksamaan siitä jotain. Kohtuullisen määrän mainoksia olisi vielä hyväksynyt ja sietänyt.

 93 
 : 15.10.2023 13:43 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Eiköhän Prismat, Walmartit ja kumppanit muutenkin ole niin turhia kauppoja kaikkeen muuhun paitsi elintarvikkeisiin, että täysin ihme miten kauan ne ovat myyneet mitään elektroniikka. Kuka niistä ostaa jotain vaatteita, televisioita tai pelejä? Ei niiden kuolemiseen Gamepassia tarvita.

Ja fyysinen media on muutenkin täysin pilattu, mitä tulee konsoleihin. Ei ihme, ettei niitä ostella. Mitä hyötyä maksaa 60 euroa levystä, jolla ei tee mitään? Blu-Ray itsessään on jo aivan paska ja hidas formaatti. Et pysty nopeasti pelailla laittamalla levyn sisään, vaan koko pelin joutuu silti lataamaan joka kerta uusiksi, mikäli se ei ole asennettuna. Jos levyllä on dataa, niin sen asennus on hidasta. Turha kuvitella pelaavansa jotain vanhaa peliä tuosta vaan pitkästä aikaa. Saa odotella ikuisuuden kaiken paskan asentumista ja päivitysten lataamista. Päälle vielä usein jotain hemmetin battlepass-mainoksia, kirjautumisia Ubisoft, EA, Square, Bethesda-käyttäjätilille yms. roskaa, joita varsinkin ison budun pelit ovat täynnä.

Tuossa myös yksi syy miksi Xbox ja Playstation ovat itselleni täysin hyödyttömiä ja turhia laitteita, enkä näe enää pienintäkään syytä pelata niillä PC:n sijasta. Kaikki ne edut, jotka konsoleilla on ollut aikoinaan verrattuna PC:hen, ovat kadonneet täysin muutaman viime vuoden aikana. Vaivattomuus, nopeus, pelien jälleenmyynti, offline-mahdollisuudet, online-huijaamisen yleistyminen räjähdysmäisesti yms. Jopa paikallinen moninpelaaminen on välillä yhtä tuskaa eri accounttien kanssa. Konsolit ovat saaneet kaikki PC:n heikkoudet, mutta niiltä puuttuu PC:n vahvuudet.

Mutta kaikki Switch-pelit tulee ostettua edelleen aina fyysisena, mikäli ne ovat pelattavissa sellaisenaan suoraan kasetilta, eikä tarvitse ladata 30 gigaa heti netistä. Korttityylinen formaatti on luotettava ja Nintendo-laitteiden pelit säilyttävät edelleen myös arvonsa erinomaisesti tuttuun tapaansa. Paljon tulee reissattua ja mukana kulkee päälle 50+ peliä vaivatta pieninä kasetteina.  Toivottavasti tulevaisuudessa olisi mahdollista päivittää kortille patchit mukaan.

 94 
 : 15.10.2023 13:29 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Elden Ringiä ostin 2 kpl kun sai niin halvalla. Möin sitten eteenpäin. En kyllä muista, että mikä olisi ollut edellinen kaupasta ostettu. Varmaankin joku PS4-peli.

 95 
 : 15.10.2023 13:23 
Aloittaja JayeizH - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Edelleen täytyy hehkuttaa tuota YouTube Premiumia, jonka saa VPN-kikkailulla tosiaan eurolla kuussa

Mites kikkailit. Tsekkailin tuossa viikko sitten, mutta ei tullut halpaa hintaa vaika kokeilin Turkkia ja Ukrainaa. En tiedä sitten olisiko pitänyt tehdä ihan uusi Google-tili ja laittaa maaksi jompikumpi noista.

Lisäksi kun sen Premiumin on saanut jostain halpismaasta, voiko sitten käyttää sitä huoletta ilman VPN:ää?

 96 
 : 15.10.2023 12:47 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut saska
Itsellä edellinen fyysinen peli on smash ultimate 5 vuotta sitte  ja senkin ostin vain koska mukana tuli gc-ohjain.

Itsellä xbox jäänyt vähän taka-alalle kun pleikallakin on nykyään gamepassia vastaava palvelu jota otin testiksi että sain pelattua pari pleikkariyksinoikeutta. Niitä on vielä pari jäljellä mutta kyllä kohta pitää varmaan taas ottaa game passia vuodeksi-pariksi.

 97 
 : 15.10.2023 12:09 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Surullista sen kannalta miten pelaaminen näkyy katukuvassa, mutta rehellisyyden nimissä milloin viimeksi olet ostanut fyysisen pelin? (Tai käynyt supermarketissa ostamassa pelejä, ellet ole laudan virallinen boomer JayeizH).Kyllä se prisman alelaari tulee aina tsekattua kun käyn ruokaa ostamassa.
Ja kyllä kesällä tuli retroilun takia ostettua kymmeniä fyysisiä pelejä ja silloin taisi prismastakin tarttua mukaan uusin syberia ja plagues tale: requiem. Kumpikin taisi olla 15e.

 98 
 : 14.10.2023 23:24 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Vin

Wallmart lopettaa fyysisten Xbox pelien myymisen.

Tämä nyt ainakin oli välitön GamePassin laajentumisen efekti. Surullista sen kannalta miten pelaaminen näkyy katukuvassa, mutta rehellisyyden nimissä milloin viimeksi olet ostanut fyysisen pelin? (Tai käynyt supermarketissa ostamassa pelejä, ellet ole laudan virallinen boomer JayeizH).

Taisi olla 2014, Battlefield 4. Ja supermarketeissa ei tule enää käytyä muutenkaan kuin harvakseltaan, kun ruokaostoksetkin voi tehdä etukäteen kotona ja vaan hakea sapuskat kaupalta.


 99 
 : 14.10.2023 23:18 
Aloittaja JayeizH - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Omat Audeze LCD2 Classic -kuulokkeet ovat olleet nyt kohta pari vuotta käytössä, enkä niistä varmastikaan tule ikinä vaihtamaan toisiin luureihin, ellei sitten joku taho älyä tehdä Applen tyylistä päänseurantaa johdollisiin hifi-kuulokkeisiin. Jokin vastaavanlainen viritys on kyllä olemassa (en muista miten se päänseuranta oli toteutettu, koska pystyit käyttämään mitä tahansa kuulokkeita), mutta ko. setti maksoi +5000 euroa. Aivan huikeat kuulokkeet, eivätkä keinonahkakuulokekupit ole vieläkään alkaneet tuhoutumaan, vaikka luurit ovat päässä joka päivä. Toisin kuin Sennheiserin HD800-kuulokkeissa, joiden kupit murenevat käsiin, vaikka et edes käyttäisi niitä. Uudet maksavat 90 euroa. :lol:

Latailin Maciin kehutun SoundSource-softan, jolla saa kikkailtua äänilähdöillä kaikennäköistä. Kokeilin yhdistää MacBookin bluetoothilla Oppon HA-1 -kuulokevahvistimeen ihan huvin vuoksi, koska en ole tuota ominaisuutta aikaisemmin kokeillut. Noh, se toimi - tietenkin, puhutaan kuitenkin Macista - heittämällä, vaikka kuulokevahvistin on jo kymmenisen vuotta vanha. Saa kätevästi kuunneltua musiikkia YouTube Musicista ilman johtohelvettiä. Edelleen täytyy hehkuttaa tuota YouTube Premiumia, jonka saa VPN-kikkailulla tosiaan eurolla kuussa: musiikissa bitrate on muistaakseni parempi kuin Spotifyssä, suositukset tomivat paremmin, eikä tarvitse kärsiä perus-Tubessa siitä saatanallisesta mainosspämmistä, jonka blockaaminen tehdään koko ajan vaikeammaksi.

Huomasin, että SoundSource tarjoaa myös valmiita EQ-profiileita kuulokkeisiin, joten kokeilin niitä Audezen LCD2 Classic -kuulokkeillani. Kyllähän tuo ääni vaan parantuu entisestään. Edelleen end game -kamaa nämä luurit ja aivan lyömättömät hintaluokassaan. Sonyhan osti Audezen, joten saa nähdä, mitä tekevät firmalle.

 100 
 : 14.10.2023 17:16 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Yhdysvaltain kauppa­komissio haluaa estää Microsoftin Activision Blizzard -oston

"YHDYSVALTAIN kauppakomissio FTC pyrkii estämään ohjelmistojätti Microsoftin yrityskaupan peliyhtiö Activision Blizzardin ostamiseksi.

Komissio katsoo tiedotteessaan, että yrityskauppa vähentäisi kilpailua Xbox-konsolipelien ja pelien tilauspalveluiden markkinoilla.

FTC päätti asiasta äänin 3–1. Virasto valvoo kilpailua Yhdysvaltain markkinoilla."

Kapuloita rattaisiin taas. Activisionin osake on tällä hetkellä 74,76$ ja tarjous 95$. Saas nähdä meneekö läpi, vai käydäänkö oikeutta vuosia. Myös Buffet oli keventänyt Activisionin painoa salkussa. Selkeästi riskit diilin kariutumiseen ovat nousseet. Niin tai näin, salkussa on ja pysyy. Ostan myös lisää tuolla hinnalla.

Viimeisin lisäys: Smith & Wesson

P/E 3,80.
P/B 1,19.

Velkaa hyvin vähän ja oman pääoman tuotto yli 22%.


 

Tarkastellaanpa vanhoja ennustuksia ja ostoja.

Activisionista tuli hyvät voitot kun diili toteutui. Myin osakkeet pari dollaria ennen diilin lukkoon lyömistä ja ostin Take Two tilalle

Smith & Wesson on noussut YTD yli 58%. Omat ostot plussalla, mutta toki olisi pitänyt rouhia laskevaan kurssiin vuodenvaihteessa, mutta silloin ei ollut likvidiä tarpeeksi. Nousevaan kurssiin olen lisäillyt, vaikka tunnusluvut eivät ole aivan niin hyvät kuin aiemmin. Tulos on laskenut, velkaantuminen kasvanut. Odotan tuloskäännettä presidentinvaalien aikoihin, kun aseita aletaan taas hamstrata kiristyvien lakien pelossa.Siruvalmistaja ARM Holdings saa hintaan 50,78 USD / osake. Laitetaan muistiin hinta ja katsotaan miten käy 12kk. PE 130 ja tulosta tekee 0,39 dollaria per osake. Jos uskoo tuloksen kääntyvän kai tuota voisi salkussa olla. Omasta ei löydy eikä ole suunnitelmissa ostaa. Törkeän kallis.

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines