Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 : 25.03.2021 16:14 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kyseessä on kuitenkin Nintendo. Odotukseni ovat, että seuraava laite on nykyistä Switchiä tehottomampi ja napit korvattu aukoilla, joihin voi puhaltaa.
No tämä juuri :lol: Ja sama toistuu sukupolvesta toiseen. Hype on kovaa, odotuksia maalaillaan isoilla odotuksilla ja sitten sieltä tulee... no, Nintendo ;D

Oma veikkaus: 299€ ja perus Switchin valmistaminen lopetetaan kokonaan. Uusi Switchi on vain facelift, ei uusi konsoli. Tätä tukee myös sijoittajille aiemmin annettu informaatio, jonka bongasin twitteristä:

"In a past investor Q&A, Shigeru Miyamoto stated "Up until now, the hardware lifecycle has trended at around five or six years, but it would be very interesting if we could prolong that life cycle, and I think you should be looking forward to that.""
Toi on aina niin tulkinnan varaista diipadaapaa, että sen voi sanoa ihan kuinka vaan. Julkaistaan samalla nimellä ja osittain yhteensopivuus vanhan kanssa niin sukupolvi jatkuu. Tai julkistetaan uusi laite ja yhteensopivuus jatkuu vuoden. Tai sitten luvataan että "peleistä tulee omat versiot perusmallillekkin". Ihan markkinointi puhetta kaikki. GB:n myyntiluvut on kans joskus huvittavia kun ei tiedä missä se raja menee.

 92 
 : 24.03.2021 19:26 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Tuskinpa kukaan meidän ikäluokasta enää katsoo perinteistä TV:tä sen lähetysten aikataulujen mukaan. Itse lopetin joskus teininäa kokonaan television katsomisen ja jatkossa on striimipalveluista katsottu kaikki. Heinzin Vain Elämäät on toki katsottu kaikki kaudet, mutta muuten suomalaisen tv:n tuntemus on todella heikkoa. Elisan tuottama Downshiftaajat oli erinomainen ekat kaksi kautta, mutta sitten lässähti. Kimmoa on myös katseltu jonkun verran.

Areenasta noita katsoo, kun katsoo. Nyt sinne on ilmestynyt kohuttu huumedokumentti Lost Boys. Ensimmäinen osa Reindeerspotting oli erinomainen huumevalistus siitä mihin homma voi pahimmillaan johtaa. Jatko-osa on toki vieläkin surullisempi, mutta dokumenttielokuvana heikompi. Kyllä nää on silti kulttuuritekoja ja sitä parasta kontenttia mitä nuorille pitää näyttää, mihin se homma voi pahimmillaan johtaa. Nykypäivänä huumeita vedetään moninkertaisesti verrattuna johonkin 1990 -lukuun. Varsinkin essoja ja amfetamiinia 5-6 kertaa enemmän kuin ysärillä. Toki suurimmalla osalla se pysyy viihdekäytössä, mutta kyllä noita rappionistejä on aivan jäätävä määrä suomessa.Kannabista tai muita aineita joskus elämänsä aikana kokeilleiden tai käyttäneiden osuudet 15–69-vuotiaassa suomalaisessa väestössä vuosina 1992–2018, %. THL

Lähde: https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/paihteet-ja-riippuvuudet/huumeet/suomalaisten-huumeiden-kaytto-ja-huumeasenteet

 93 
 : 24.03.2021 19:04 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Hinta pro -mallille on ainakin kova, samalla hinnalla saa PS5:n. Nintendo tosin on usein sanonut sijoittajille, ettei se aio myydä laitteita tappiolla. Vuonna 2017 Nintendo maksoi Switchin valmistamisesta 257 dollaria per kone ja varmaan komponenttien hinnat on osin tulleet alas, mutta käsittääkseni OLED -paneeleista ja varsinkin näytönohjaimista on pulaa markkinoilla mikä on nostanut komponenttien hintaa.

Oma veikkaus: 299€ ja perus Switchin valmistaminen lopetetaan kokonaan. Uusi Switchi on vain facelift, ei uusi konsoli. Tätä tukee myös sijoittajille aiemmin annettu informaatio, jonka bongasin twitteristä:

"In a past investor Q&A, Shigeru Miyamoto stated "Up until now, the hardware lifecycle has trended at around five or six years, but it would be very interesting if we could prolong that life cycle, and I think you should be looking forward to that.""
 94 
 : 24.03.2021 10:16 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Kyseessä on kuitenkin Nintendo. Odotukseni ovat, että seuraava laite on nykyistä Switchiä tehottomampi ja napit korvattu aukoilla, joihin voi puhaltaa.

 95 
 : 24.03.2021 08:47 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Jos Switch on Nintendolle iteratiivinen alusta (ja siltä se alkaa näyttämään), Super Switch tulee olemaan vähän kuin mitä S-mallit aiempina vuosina iPhone-puolella olivat. Jos tehopuheet pitävät paikkansa, uusi laite tulee kuitenkin ehdottomasti olemaan sukupolven kokoinen (tai jopa enemmän) loikkaus eteenpäin, mistä on kiittäminen eritoten DLSS-tekniikkaa.

Nintendo antanee kuitenkin kehittäjille vapaat kädet julkaista yksinoikeuspelejä tehokkaammalle Switchille. Tulihan uudemmalle 3DS-laitteellekin vain sillä toimivia pelejä. Luotettavat lähteet ovatkin jo puhuneet, että tiedossa on joitakin pelejä, joita työstetään vain Super Switchille, ja joita ei aikoinaan saatu pyörimään kelvollisesti NS:n raudalla. Ehkä perus-Switchille voisi julkaista silti tällaisista peleistä pilviversiot?

Mitä konsolin valmistukseen tulee, mikrosirujen tehtaileminen on paljon tavallista vaikeampaa ja hitaampaa läpi tämän vuoden ja jopa pitkälle ensi vuoteen. Haluaako Nintendo julkaista laitteensa tänä vuonna vähäisellä määrällä konsoleita vaiko suuremmalla varastolla ensi vuonna? Nipa on tosin varmasti jo suunnitellut loppuvuodeksi julkaisuja tukemaan uuden konsolin julkaisua, joten se lienee ehdottomasti yksi tekijä.

Ja en tiedä näyttääkö se kovin pahalta, jos konsoli julkaistaan rajoitetulla määrällä syksyllä 2021 tikkukäsi-nörttien läpsytellessä toisiaan kasvoille Giganttien jonoissa. Otsikoihin sillä pääsee, ja konsoli näyttäisi halutulta.

 96 
 : 24.03.2021 08:23 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Solid Snake
Kyllä Switch 2:n julkaiseminen tuntuu minusta vähän aikaiselta, kun Switch myy ihan hulluja määriä koko ajan. Ja jos Switch Pro julkaistaisiin tänä vuonna, kuulostaisi todella oudolta, jos markkinoille tulisi vuosi myöhemmin Switch 2.

Minun veikkaukseni on, että Pro-malli saattaa ilmestyä kyllä, mutta varsinaista nextgen Switchiä ei nähdä ennenkuin aikaisintaan 2023.

 97 
 : 23.03.2021 20:50 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Cyberpunk 2077 - 100 tuntia myöhemmin (ps4 pro)
Ei spoilaa tarinaa mitenkään.

https://www.youtube.com/watch?v=cUgUZsm0BdU

Tuorein psvr pätkä.

https://www.youtube.com/watch?v=kbYgPmT7k6M

00:00 Hitman
05:36 Battlewake
06:58 Home sweet home
10:46 Starship disco

 98 
 : 23.03.2021 19:29 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Väitän että sieltä tulee ns. uusi sukupolvi jos tuo pitää paikkansa. Eli taaksepäin yhteensopivuus toimii, mutta eteenpäin ei. Toki osa peleistä varmasti tuodaan molemmille alustoille, mutta saa nähdä kuinka moni. Varmaan pakolla Pokemon, ehkä BotW2 ja Metroid Prime 4, mutta that's it.
Lisäksi DLSS tuki sanoo käytännössä että se on oltava joko Xavier tai kokonaan uusi mobiili SOC (johon en usko). Mutta Xavierinkin kanssa panostukset olisi niin kovia että ei riitä että sitä myytäisiin NSPro nimellä vain osalle NS:n nykyomistajista ja NS:n uusille omistajille. Se on oltava uutta sukupolvea joka myydään myös NS:n nykypelaajille.

Vieläkin olen kyllä skeptinen tämän vuoden julkaisulle :lol: Varsinkin kun uskon vieläkin kaikesta huolimatta että sieltä tulisi joku Pro malli jouluksi joka ei ole tämä ;D Ja sitten 2022 jouluna tämä NS2 jossa on DLSS jne. Vaikka myönnän kyllä, Xavier menee sinänsä Nintendon rautahankinnan syklin kanssa hyvin yksiin. Tegra X1 kun julkaisiin 2015 ja NS tuli 2017. Xavier julkaisiin 2019 ja NS2 tulisi 2021. Ei se siis mahdotonta ole, mutta... kyllä se olisi sitten NS2, eikä Pro sanon minä ;D

 99 
 : 23.03.2021 17:06 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
En edes muista milloin olisin viimeksi katsonut mitään ns. normikanavilta. Varmaan joskus vuosi sitten mummolassa.

Meitsi nyppäsi antennijohdon irti seinästä joskus 5-6 vuotta sitten kovalla ukkosella enkä ole sen jälkeen sitä takaisin laittanut.
Jouluna kuitenkin yleensä tulee altistuttua perus kanavien "viihteelle" joko broidin tai vanhempien luona ja ihan samaa paskaa sieltä aina tuntuu tulevan.
Mulle riittää netflix varsin hyvin ja viimeksi sieltä tuli katsottua the queen's gambit kun sitä niin kovin io techin puolella kehuttiin.

Sarja kertoo orvoksi jääneestä tytöstä josta tulee shakin ammattilainen joka kuulostaa tylsältä, mutta koko sarja tuli katsottua parissa illassa ja on kyllä kaikki kehunsa ansainnut.

 100 
 : 23.03.2021 11:58 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-03-23/nintendo-to-use-new-nvidia-graphics-chip-in-2021-switch-upgrade

Lainaus
The new Switch iteration will support Nvidia’s Deep Learning Super Sampling, or DLSS, a novel rendering technology that uses artificial intelligence to deliver higher-fidelity graphics more efficiently. That will allow the console, which is also set for an OLED display upgrade, to reproduce game visuals at 4K quality when plugged into a TV, said the people, who asked not to be identified because the plan is not public.

The U.S. company’s new chipset will also bring a better CPU and increased memory. DLSS support will require new code to be added to games, so it’ll primarily be used to improve graphics on upcoming titles, said the people, including multiple game developers. Bloomberg News previously reported that the new Switch is likely to include a 7-inch OLED screen from Samsung Display Co. and couple the console’s release with a bounty of new games.

Bloomberg uutisoi tämän faktana. Se ei ole enää spekulaatiota.

Hinta voi mennä jopa 399 dollariin: https://twitter.com/6d6f636869/status/1374260197724626944

Nintendo voisi kyllä tehdä tästä todella tykin laitteen minun puolestani. Nintendolla olisi silloin tarjota laite kolmeen segmenttiin: Lite todella halpaa kannettavaa konsolia etsiville, perus-Switch ja sitten Premium-Switch niille, jotka haluavat peleihin lisää suorituskykyä ja kauneutta.

Huhut ja vuodot menevät nyt juuri oikeaan suuntaan, ja alan innostumaan, ehkä liikaakin. Mietin jo vesi kielellä suorituskyky-patcheja olemassaoleviin peleihin!

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines