Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 : 28.08.2021 12:55 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut migge
Jää kyllä toistaiseksi tuo OLED Switch kauppaan, kun pelaan muutenkin Swtich -pelini suurelta ruudulta (OLED).

 92 
 : 28.08.2021 09:39 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.youtube.com/watch?v=V_XnbTayTH4

Vau! Nyt tykitetään ja kunnolla. Onneksi Dread on enää vajaan 1,5 kuukauden päässä.  :o
Hyvältä näyttää. Etenkin hahmojen liikeanimaatio on sulavaa ja laadukasta. Graafinen tyyli muuten on hieman pelkistetty, mutta kelpaa kyllä.

Näytti aikas hyvältä, kun katsoin tuon trailerin iPhone 12 Minin OLED-näytöllä. Eiköhän tästä pelistä tule jonkinlainen showcase uudelle mallille. Varsinkin nuo kohtaukset, joissa ympäristö on pimeä ja Samus valaisee sitä pukunsa valonlähteillä.

Graafisen tyylin heikkoudet tulevat eniten esiin välinäytöksissä, kun yksityiskohdat tuodaan lähemmäksi silmää. Ympäristöt ja hahmomallit näyttävät hyviltä kauempaa katsottuna. Ja täytyy muistaa, että  Youtube-pakkaus tekee ehkä normaalia enemmän hallaa NS-peleille. Yleensä alustan pelit näyttävät paljon paremmilta, kun pyörivät omalla ruudulla. Sama pätee toki kaikkeen, mutta ehkä normaalia enemmän Switchiin. Ehkä siksi, että Series X - ja PS5-videot tuppaavat pyörimään 4K-tarkkuudella, ja niissä on siten isompi bittivirta.

 93 
 : 28.08.2021 09:28 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut migge
https://www.youtube.com/watch?v=V_XnbTayTH4

Vau! Nyt tykitetään ja kunnolla. Onneksi Dread on enää vajaan 1,5 kuukauden päässä.  :o
Hyvältä näyttää. Etenkin hahmojen liikeanimaatio on sulavaa ja laadukasta. Graafinen tyyli muuten on hieman pelkistetty, mutta kelpaa kyllä.

 94 
 : 27.08.2021 17:28 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.youtube.com/watch?v=V_XnbTayTH4

Vau! Nyt tykitetään ja kunnolla. Onneksi Dread on enää vajaan 1,5 kuukauden päässä.  :o

 95 
 : 27.08.2021 13:17 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kappas Bravely default 2 Steamiin. Aika cool.
Ei sillä että sitä pelaamaan ehtiäisi. Kesällä tuli pelattua kaksi vai kolme kertaa SNES classickia ja loman jälkeen pari 30min sessiota Astroa PS5:llä.

 96 
 : 27.08.2021 12:16 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Monsu Hunter Stories 2:n pääjuoni pamahti eilen läpi, ja siihen meni rauhallisella tahdilla pelattuna n. 40 tuntia. Oikein mukava JRPG, jossa kukkii juuri sellainen kevyt huumorin kukka, joka tekee pelin tunnelmasta ja maailmasta hyvin kevyitä ja helposti sulavia. Sen ääreen oli helppoa sukeltaa iltaisin tunniksi ja kokea miellyttävää seikkailua värikkäässä, Ghibli-tyylisessä maailmassa. Mitään uutta ei yritetä, mutta perusasiat tehdään hyvin. Ja se riittää tässä genressä pitkälle.

Suorituskyky Switchillä on vähän mitä sattuu, sillä Capcom antaa pelin rullata lukitsemattomalla ruudunpäivityksellä. Ahtaissa tiloissa (kuten hahmon kotona) MHS 2 rullaa kuudellakympillä, kun taas sen avoimimmilla alueilla liikutaan ajoittain silminnähden kympin, viidentoista freimin tuntumassa. Ei takkuisuus roolipeliä pilaa, mutta hyvin optimoidun Risen jälkeen odotin vähän parempaa suoritusta tällä osa-alueella.


Quakeakin on tullut pelattua nyt enemmän, tarkalleen ottaen varsinaisen kampanjan viimeiseen "maailmaan", ja onhan se aivan helvetin hyvä käännös. Monet tosin tuntuvat haukkuvan konsolikontrolleja täysin kelvottomiksi, mutta ainakaan Switchillä en ole niistä löytänyt juurikaan valittamista. Laitoin herkkyydet sekä tikuista että gyrosta maksimiin ja homma skulaa komeasti. Sapiskaa tosin siitä, että handheld-moodissa gyro-tähtäystä tulisi voida säätää vieläkin herkemmäksi, sillä nykyinen maksimi tuntuu selvästi parhaimmalta ohjaimen kanssa.

Katsotaan josko sitä pääsisi tulevana viikonloppuna iskemään yhteen nelinpelillä jaetulla ruudulla. Odotukset ovat korkealla ja fiilis lapsenomaisen innostunut; parhaimmillaan tämä voi olla jotakin todella huikeaa!

 97 
 : 27.08.2021 10:55 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Asus Zenfone 8 hankittu ja tämä viikko testailtu. Vähän ristiriitaiset fiilikset. Se että tätä on kehuttu hyvin näppärän kompaktisi on vitsi. Ehkä se on sitä kun vertaa nykypuhelintrendiin, mutta se kertoo enemmän siitä kuinka päin helvettiä on nykypuhelimien käytännöllisyys ja käyttömukavuus. Tämäkin on jo iso ja hiukan turhan painava, niin ns. perusmallit olisi varmasti jotain aivan mieletöntä paskaa. Ja en väitä että tälläisiä tai isompia puhelimia ei saisi tehdä, mutta olisi kiva kun edes joku ajattelisi käytännölisyyttä.
Toinen käytännölisyyden raiskaaminen on liukas takapaneeli. En ymmärrä miksi tälläisiä edes tehdään. Fine, se on hienon kiiltävä, mutta aika rajoittunut mielikuvitus on jos ei hiukan "tahmeammasta" tai tarttuvasta takapaneelista saisi hienoa. Tämäkin trendi taitaa olla aika yleistä.

OLED näyttö on hieno kun saa pitää kirkkauden vähintään puolessa välissä. Jos mennään sen alle, voi nähdä kuinka mustat alkaa palaa puhki. Tämäkin riippuu osin materiaalista, mutta sinänsä tuntuu loogiseltakin kun on OLED kyseessä. Kuvasta tulee tumma ilman kunnon kirkkautta, joka ei ole OLED vanhaa aluetta. Vaikka en nyt ihan varmaksi tiedä onko vika Zenfone 8:ssa, Samsungin näytössä, materiaalissa vai tekniikassa. Epäilen tekniikkaa. Mutta youtube pätkiä tuskin tulee paljoa katsottua yön pimeydessä, kuten joskus vanhalla.

Käyttöliittymä vaatii luonnollisesti totuttelua. Asuksen käyttis ei ole lähelläkään Samsungin omalaatuisuutta, mutta ei myöskään ihan niin miellyttävän simppeli kuin Sonyn. Mutta pikkuhiljaa alkaa tottumaan tapaan käyttää puhelinta, niin sinänsä kaikki toiminnot on suht loogisia ja toimiviakin. Ainoa ärsyttävyys on toiminto jolla saa yläruudun alas kun käyttää yhdellä kädellä. Silloin pitää vetää peukalolla alareunan yli. Se toimii todella hyvin, mutta ei meinaa sormet taipua ilman että puhelin on lattialla. Tämän olisi voinut tehdä muokattavaksi ominaisuudeksi. Esim. virtanapin tuplapainallus on kustomoitavissa, mutta ruudun alasvetoa ei saa siihen. Siinä tämä olisi toiminut pirun hyvin. Jälleen asia jossa otetaan fiksutoiminto, mutta ei ajatella sitä käytännöllisesti. Pieni juttu, mutta lisäisi käyttömukavuutta uskomattoman paljon. Varsinkin kun puhelimesta täytyy pitää tosissaan kiinni, liukkaan takapaneelin takia, tai pitää kuoria, jolloin puhelimesta tulee vieläkin kookkaampi.

Mutta kokonaisuudessaan.... ihan ok. Nykystandardeilla tosin varmaan parasta mitä löytää. Mutta vanhaa oli mukavampi käyttää, pienen koon takia. Käytännössä ei ole vaihtoehtoa, koska isompi olisi varmasti jo ihan pelkkää paskaa, niin tämä on pitkälti se mikä se on jos haluaa uuden puhelimen. Vanhan huolto ei oikein kiinnosta kun viasta ei ole edes varmuutta (puhelut pätkii, puhelin tilttailee jne.) ja iphone mini taas on iphone joka kiinnostaa vielä vähemmän.

Suurin hämmästys tulee siitä kuinka kaikissa arvosteluissa kaikki on mehuissaa kuinka näppärä puhelin on pienen koonsa puolesta. Sonyn viimeinen compact malli XZ2 tuli 2018. Kolmessa vuodessa porukka unohtanut mikä on oikeasti näppärää. Koolla on väliä.

 98 
 : 21.08.2021 09:56 
Aloittaja Rocky_Balboa - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Crossplayn kanssa koodareita tuntuu joo riittävän. Trioissa tai squadeissa tuo ei lopulta niin kovin paljoa haittaa, kun hyvää räkätystähän tämä Warzone on meni kuinka persiilleen hyvänsä. Toki kun iskee crossplayn veke, niin näistäkin ongelmista pääsee, mutta omissa peliporukoissa on lähes aina sekaisin PS/Xbox/PC -pelureita joten tuo on vähän pakollinen paha.

Soloissa crossplay on aina pois päältä, jos sitä tulee tahkottua. Aika harvoin tosin tulee, koska varma vitutus on liki taattu tässä campfest -pelimuodossa.

Joo Plegellä on hyvä, että tuon saa pois päältä. Boxilla on pakko olla päällä Warzonessa. Itse pelailen suurimmaksi osaksi soloa, kun kaverit ei ole aivan älyttömän innostuneita pelistä.

Ilmeisesti PC:llä tosiaan täysin pilalla huijareiden ansiosta.

Odottelen kyllä uusinta COD:ia ja Battlefield 2042:sta. Niissä voisi jonkun lautaporukankin kasailla ja hakata vaikka crossplaylla, mikäli samaa hardwarea ei kaikilta löydy. Varmaan ainakin alussa ihan puhdasta peliä ilman kusettajia.

 99 
 : 20.08.2021 13:35 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Vastahan viime vuonna tuli joku Bayonetta 4K versio konsoleille. En ole kyllä itse pelannut niin en tiedä tarkemmin siitä.
Muokkasin vähän toivetta ;D Eli se on tosiaan vain 4K versio pelistä. Eli uskoisin että kyseessä on käytännössä PC -versio pelistä. Joka löytyykin jo koneelta. Tosin hyvä muistutus silti, tämä oli tilaamatta kokoelmaan, kun mietin hankkiiko ollenkaan ja/tai odottelin että hinta laskisi alle 30€:n, joten jäänyt tilaamatta. Mutta pitäähän se saada ja nyt onkin tilauksessa :lol: 20€ konsolinetistä.

 100 
 : 20.08.2021 12:34 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut migge
CoD: Vanguardista tuli eilen lisätietoa ja julistustraileri. Tulee varmaan taas hommattua, niin saa laitettua aivoja sopivasti työpäivien jälkeen lepoasentoon. Ylivertaisen MW-pelimoottorin käyttö on hyvä juttu, mutta miksi helvetissä pitää taas tehdä peli WW2-näyttämölle. Etenkin kun alkeellinenkin immersio toisesta maailmansodasta rikkoutuu moninpeleissä hetkessä kun jengi heiluu sateenkaaren värisillä pyssyillä jotka ruikkivat vihreitä ammuksia.

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines