Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
 31 
 : 17.09.2021 07:17 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.gematsu.com/2021/09/castlevania-advance-collection-rated-for-ps4-xbox-one-switch-and-pc-in-taiwan

Tätä trilogiaa odotan, olen pelannut näistä vain GBA:n ensimmäisen Castlevanian, ja se oli mainio, melkein SOTN:n tasoa. Julkistus lienee lähellä ja julkaisu ehkä jo tänä syksynä? Jos Nintendo saa Directin ulos tässä kuussa, niin ehkä sisältyy siihen. Switch-yleisö tulee ainakin ottamaan lämpimästi tämän vastaan.

EDIT: Väärä ketju! Jos joku mode jaksaa, niin voi siirtää tämän viestin ja Doinkin vastauksen pelihypeketjuun.  :)

 32 
 : 17.09.2021 07:01 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Ei kyllä ulkopuolelta katsottuna ole Applelta tullut vuosiin mitään erityisen innovatiivista puhelinten saralla. Aivan saman näkösiäkin ovat. Numerot vain vaihtuu. 13 taisi olla tämä revisio.  :)

Se on totta. Siksi taskussa on edelleen vuoden 2017 iPhone X, joka käy ja kukkuu kuin uusi. Kamerat ei tietty oo uusinta uutta ja akun vaihdatin 30€:lla keväällä. Ei lagaa ja päivityksiäkin tulee yhä edelleen.

It just works.  :)

Kaveri menee vielä 6S Plussalla, ja on siihen yhä myös tyytyväinen. Ei kuulemma edes lagaa juuri koskaan. Uusi suuri softapäivityskin tippuu siihen taas ensi viikolla.

iPhone 6S julkaistiin 2015, eli kuusi vuotta sitten... Hienoa, että puhelintaan voi käyttää näin kauan uusilla softaversioilla, jos ei tarvitse uusinta uutta.

 33 
 : 16.09.2021 21:45 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Kabanossi
Ei kyllä ulkopuolelta katsottuna ole Applelta tullut vuosiin mitään erityisen innovatiivista puhelinten saralla. Aivan saman näkösiäkin ovat. Numerot vain vaihtuu. 13 taisi olla tämä revisio.  :)

Se on totta. Siksi taskussa on edelleen vuoden 2017 iPhone X, joka käy ja kukkuu kuin uusi. Kamerat ei tietty oo uusinta uutta ja akun vaihdatin 30€:lla keväällä. Ei lagaa ja päivityksiäkin tulee yhä edelleen.

It just works.  :)

 34 
 : 16.09.2021 16:13 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Tuliko airpodseista mitään?

Ei vielä, tod.näk ensi vuoden juttu.

Applella on tosin vielä Mac-keskeinen tilaisuus lokakuussa, pieni mahdollisuus että silloin tulee Airpod-uutisia.

 35 
 : 16.09.2021 15:55 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut zoukka
Tuliko airpodseista mitään?

 36 
 : 16.09.2021 14:36 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
On se hassua kun aina pitää tehdä asiat vaikeasti. Sormen jälki tai edes kuvio olisi helvetin kätevä, mutta ei. Pitkä salasana tai naama pitää kaivaa esiin. Tarvi tulla kun talvi ja kaulaliina naamalle ja pää syvälle pipoon niin se kusee jo sen aukasun. Kyllä Apple on aina Apple. Se on hyvä kun se on Apple, paska jos katsoo vain tuotetta.

Vaikka ei sillä, kun mennään foliohattuilulla (oli se hyvä tai huono), Apple on työpuhelin ja kai se on pakko toi 13 ottaa. 8 sinänsä toimii, mutta jo vuoden ollu jatkolla end-of-life.

On muuten aikamoista. Ensin joutu ottamaan käyttökokemukseltaan huonomman puhelimen omaan käyttöön ja nyt vielä töihin. En ole vieläkään tottunut tuohon ZenFone 8:n kokoon. Ja sormenjälkitunnistus on huonompi kuin Sonylla 6-8 vuotta sitten (en muista koska oli eka, mutta jotain tuollasta). Käytettävyys on laskenu 6 vuoden aikana surullisen paljon, vain siksi kun koolla on väliä ja uusi tekniikka on uutta ja aina parempaa.
Sen tosin myönnän että ns. kosketuseleet on hyvinkin kätevät ja selvä parannus. Päästy softaan tehdyistä napeista eroon ja käytetään kosketusta niin kuin pitää.

 37 
 : 16.09.2021 13:21 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut migge
Ei kyllä ulkopuolelta katsottuna ole Applelta tullut vuosiin mitään erityisen innovatiivista puhelinten saralla. Aivan saman näkösiäkin ovat. Numerot vain vaihtuu. 13 taisi olla tämä revisio.  :)

 38 
 : 16.09.2021 08:03 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Kraidi
En ole pelannut yhtään sarjan peliä, mutta uskoisin tykkääväni niistä paljon. Ainakin Tokyo Mirage Sessions maistui minulle helvetin hyvin.

Voin jo tämän perusteella todeta, että Persona 3, 4 ja 5 olisivat teikäläisen pelejä helposti. Varsinkin nelonen on melkeinpä synonyymi sanalle "comfy", vaikka toki siinäkin tapahtuu jännittäviä asioita ja tarina rakentuu synkän mysteerin ympärille. P4 Goldenin julkaisu pelkästään Steamissa ihmetyttää kyllä kovasti, toivottavasti Nintendo ottaa tästä kopin ja peli saadaan Switchillekin. Toimisi meinaan aivan perhanan hyvin sillä laitteella, kun sitä peliä pystyy poraamaan myös pienissä paloissa.

Jopa P4:n tapahtumapaikka (Inaba) on täyttä rautaa ja ehdoton suosikkini koko sarjasta. Olen myös katsonut Persona 4: The Animationin ja tykkäsin siitäkin, vaikkei se olekaan kuin hyvin karsittu "kokemus" varsinaisesta teoksesta.

 39 
 : 16.09.2021 07:13 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Persona 5 potkii ja lujaa. Uusi hahmokaarti pääsee jo nyt lähes Persona 4:n vastaavan tasolle, eikä sekään vaivaa, että Ryuji on eräänlainen Yosuken ja Kanjin fuusio. Tämän hetken suosikkini on ehdottomasti Morgana, joka kissamaisen olemuksensa vuoksi ymmärretään jatkuvasti väärin. :lol: Pelissä on kyllä omanlaisensa taika muiden sarjan pelien tapaan ja vähän on myös herännyt mielenkiinto Shin Megami Tensein seuraavaa tulokasta kohtaan. SMTIV:n pelasin aikoinaan ja tykkäsin kovasti, mutta vitonen ja kolmonen pitäisi ehdottomasti laittaa myös pelitykseen.

On se Atlus vain epeli näiden peliensä suhteen. SMT/Persona on heittämällä varmaan paras pinnalla olevista JRPG-sarjoista ja en voi muuta kuin kiittää heitä siitä, että julkaisevat kumpaakin. P5 pitäisi saada Switchille ja PC:llekin ehdottomasti, puhumattakaan P4:n (ja miksei muidenkin Personien) konsolijulkaisusta.

Atlus istuu kultakaivoksen päällä. Luulivat käsittääkseni, että P4:n PC-versio ei kiinnostaisi juuri ketään, nyt se on myynyt yli miljoonan.

Switchiä ja Personaa parempaa komboa on vaikea kuvitella. En ole pelannut yhtään sarjan peliä, mutta uskoisin tykkääväni niistä paljon. Ainakin Tokyo Mirage Sessions maistui minulle helvetin hyvin. SMT III on ollut "työn alla", siihen on kieltämättä ollut vaikeampaa päästä sisään kuin ensin mainittuun. Peli ei juurikaan ohjaile minne pitäisi mennä ja siinä on helppoa jättää puhumatta jollekin hahmolle ja jäädä jumiin. Tunnelma on kuitenkin aivan huiman alakuloinen ja synkeä. En pistä itseäni väkisin läpäisemään peliä ennen sarjan viiidettä osaa, ehkä se parikymmentä vuotta tuoreemmalla suunnittelulla nappaa minut mukaansa ja saa palaamaan myös SMT III:n pariin. Tai sitten joku päivä saan inspiksen palata siihen ja olenkin yht´äkkiä aivan pelin pauloissa. Tyypillistä minulle pitkienkin taukojen jälkeen.

 40 
 : 16.09.2021 06:57 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Jos Scarffi vaikka jaksaisi kaivaa Switchinsä pölyvuoren alta ja kokeilla AirPodeilla, olisin todella kiitollinen hifistelijän mielipiteestä.  :)
Mielestäni täysin pelikelpoista settiä AirPods Pro -kuulokkeilla. Viive on hyvin maltillinen. Toki Apexissa voi häiritä enemmän kuin kokeilemissani Monster Hunterissa ja Hollow Knightissa. Luurien taika on tipotiessään ilman Applen taianomaista tilaäänitukea, mutta ethän sinä AirPodseja (Pro) pelkästään Switchiä varten toivottavasti ole hankkimassa.

Kyllä AirPodseille löytyisi toki muutakin käyttöä Apple-ekosysteemiin satsanneelle. Switch-toimivuus lähinnä bonus.  :) Apexin kaltaisissa peleissä pitäytyisin suosiolla langallisissa kuulokkeissa, mutta olisihan se aika rentoa syventyä vaikka johonkin roolipeliin "huomaamattomilla" kuulokkeilla.

Kiitos mielipiteestäsi!

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines