Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10
 71 
 : 11.12.2023 23:43 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
https://www.resetera.com/threads/hideo-kojima-appears-to-have-snuck-a-silent-hill-message-into-his-od-trailer.794358/

Mitäpä, jos OD onkin se peli, mitä Silent Hillsistä piti tulla? Ilman lisenssiä, luonnollisesti.

https://youtu.be/oNMseVbyc3g?feature=shared

Silent Hillsin konseptitraileri yhdeksän vuoden takaa on syöpynyt mieleeni. Toivottavasti sieltä tulisi jotain vastaavaa, eikä mitään perinteistä Kojima-sekoilua.

 72 
 : 10.12.2023 13:28 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Unohtuikin, että olihan siellä Game Awardseissa yksi kova juttu. Segan traileri: Crazy Taxi, Shinobi, Golden Axe, Jet Set Radio ja Streets of Rage.

 73 
 : 09.12.2023 18:49 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Fraeon
Please wrap it up.

 74 
 : 09.12.2023 14:43 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Joo, eipä tuo miltään palkintogaalalta tunnu. Lähinnä markkinointikanava ja Geoffille tekosyy kutsua Kojima paikalle jutustelemaan. Lisäksi tuo Hollywood-kosiskelu.

 75 
 : 09.12.2023 10:18 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Blade hahmo oli vähän... en tiedä. Ei ollut mielestäni Blade. Mutta se on tietty sivuseikka jos pelattavuus toimii.

Moon Studiosin No Rest for the Wicked näytti ihan kivalta. Vaikka myönnän että peli kiinnostaa enemmän Orin takia kuin trailerin. Orit on hienoja pelejä, joten jos laatu ja omaperäisyys siirtyy tähänkin, pelin parissa viihtyy varmasti. Nyt näyttää ihan hyvältä.

Ja olihan siellä muutama muukin ihan mielenkiintoinen traileri. Last Sentinel traileri oli cool, mutta todennäköisesti se on fps, joten jos ei ole merkkitapaus tuskin viitsii siihen käyttää aikaa.
Exoborne näytti mukavan hullulta, mutta ihmettelen jos tämäkään on muuta kuin räiskimistä. Tiedä sitten.
Banishers: Ghosts of New Eden näyttää mielenkiintoiselta myös, mutta saa nähdä kuinka luontevaksi Don't Nod saa itse pelaamisen. Tälläistä ei ole tainnu sieltä tulla hetkeen...
Black Myth: Wukong on peli jota olen odottanut siitä asti kun julkistus tuli ja se näytti edelleen mielenkiintoiselta. Bayonetta 3 on pelailtu, Stellar Blade on jossain limbossa, niin tämä on se mitä seuraavaksi odotetaan.


The Game Awards gaala itsessään tuntuu vähän nololta. Kovalla hypellä kerrotaan että palkitaan vuoden parhaat pelit ja tekijät, kun lopulta itse palkinnot vedetään suurimmilta osin läpi listana ja pääosassa on uudet trailerit. Ja väliin on saatu Hollywood tähtiä pitämään vaivaannuttavia puheita. Sinänsä itse idea on ihan jees, mutta voin kuvitella kuinka paljon paikalla olleita kehittäjiäkin vitutti lähes 3h jälkeen. Koko gaala pitäisi vetää läpi max tunnissa. Nyt se on palkintogaala jossa ehdolla olevat seurailevat enimmäkseen toisten kehittäjien demoja. Vähän sama kun Oscarit kertoisi tulevista elokuvista enemmän kuin kuluvan vuoden elokuvista. Keighley voisi vähän jäsentää tilaisuutta paremmin tai suunnitella koko homman uusiksi. Game Awardsissa pitäisi kuitenkin olla kyse menneen vuoden huipuista, eikä tulevista uutuuksista. "Tää on vuoden parhaita, mutta kato mitä tulee ensi vuonna *wink wink*".
Ei itsekkään jaksanu paljoa itse gaalaa katsoa, kun se oli vain liian pitkä. Jos se olisi max tunnin, niitä voisi ehkä katsoakin. Ne listauksella tehdyt palkintojen jaot oli jotenkin tuntui märältä rätiltä kehittäjien naamaan. Totta kai on hienoa että kehittäjien duuni saa tunnustusta, mutta olisi näistä nyt voinut jotain pätkää näyttää jo sen vuoksi että tietää mistä on kyse. Edes palkinnon saajasta. Nyt ne tuntui oikeasti vain täyteeltä. Käydään läpi kun on pakko.

 76 
 : 09.12.2023 02:36 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
GTAVI trailer oli hieno. Tykkäsin, mutta epäilyttää miltä se oikeasti näyttää nykyraudalla. 60fps jää varmasti unelmaksi.

Game Awardseissa julkistettiin myös Blade. Ainakin hahmossa ja maailmassa on potentiaalia hyvälle pelille. Erikoista oli, että peli on Bethesdan, mutta Xbox ei mitenkään mainostanut, että se olisi yksinoikeudella Xboxille.

 77 
 : 08.12.2023 19:25 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Jaahas Kojiman uusi peli vissiin tulossa vain Xboxille/PClle.
Ja GTA VI vain konsoleilla, ainakin aluksi.

Mitäs piditte trailerista? Julkaisupäivä aiheutti ehkä alahuulen väpättämistä, mutta graafisesti huikeita yksityiskohtia ja silmäniskuja historiaan. Nykyaika ja sen korkeakulttuurin ilmentymätkin oli huomioitu asian vaatimalla representaatiolla.

Meikäläinen ainakin diggasi. Osakemarkkina ei. Joku osakeanaali arveli jo, että TakeTwo ei pysy edes tuossa julkaisuaikataulussa.

 78 
 : 08.12.2023 04:03 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Jaahas Kojiman uusi peli vissiin tulossa vain Xboxille/PClle.

 79 
 : 27.11.2023 14:49 
Aloittaja Joel-san - Uusin viesti kirjoittanut Fraeon
Onkohan mitään syytä miksi välilyönneillä varustettujen nickien profiilit tuuttaa ulos 403:sta?  :???:

 80 
 : 23.11.2023 19:26 
Aloittaja Partajeesus - Uusin viesti kirjoittanut zoukka
On tullut pelattua ihan hyvä määrä uusia pelejä, mutta useimmat jäävät kesken elleivät räjäytä tajuntaa. Alan Wake 2, Lies of P, Armored Core, Zelda, RE4 Remake, Diablo ja Mario Wonder varmaan ne mieleenpainuvimmat pelit.

Vuoden peli: En yritä järkeillä tätä valintaa vaan menen perstuntumalla. Vuoden peli minulle on Armored Core. Ei se millään mittarilla ole mikään klassikko, mutta kaiken sen tylsyyden, kädestäpitelyn, välidemojen ja perf-cap hahmojen jälkeen AC:n simppeli ja nopea gameplay looppi iski kovaa. Pelissä on juuri sopivasti tarinaa ja lorea ja se kaikki on ihanan synkkää. Oikean buildin löydyttyä peli on aika läpihuutojuttu, mutta siihen asti vaikeustasokin oli mukavan kirpakka. FROM Soft on tällä hetkellä vaan täysin omassa luokassaan pelifirmojen joukossa.  

Vuoden paskin peli: Tämä oli helppo. Final Fantasy XVI oli järkyttävän huono. En odottanut peliltä mitään kauhean XV:n jälkeen ja silti se aiheutti todella pahan olon jokaisella pelikerralla. Pelistä on kuorittu pois kaikki se mikä oli joskus sarjassa hauskaa: Hauskat ja monipuoliset hahmot, överi tarina, gearin ja skillien keräily ja optimointi, grindaamisen hauskuus jne. Tuntui kuin peli rankaisisi jokaista luontevaa asiaa mitä pelaaja haluaisi tehdä. Tutki kaupunkeja = hahmo ei osaa hypätä ja jumittaa jokaiseen pieneen esteeseen. Mene grindaamaan vihollisia = isoista möröistä saa vähemmän expaa kuin sittisontiaisista mitä helvettiä! Bossitaistelut oli QTE:ita. Maailma oli kuin Unityn asset storen geneerisillä palikoilla rakennettu muutamaa hienoa paikkaa lukuunottamatta. Hahmot näyttivät Bethesdan hahmonluontityökalulla tehdyiltä. Oksettava peli.

Vuoden yllätys: Armored Coren lisäksi Lies of P. Oikein hyvä Souls klooni.

Vuoden vanha peli: Yllätys yllätys Magic the Gathering.

Vuoden mobiilipeli: Marvel Snap. Tätä on tullut tunneissa hakattua varmaan eniten kaikista vuoden peleistä. Paras TCG sitten Magicin ja Hearthstonen.

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines