Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
 81 
 : 23.09.2021 09:54 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Luulisi että Nintendo toisi jotain vielä Zelda 35 vuoden kunniaksi. Mutta toisaalta, Nintendo on liian ahne pakatakseen classikkoja samaan pakettiin ja toistaalta taas WiiU:n Wind Waker ja Twilight Princess Remaket olisi niin lähellä NS versioita, että en tiedä millä tittelillä Nintendolla olisi pokkaa julkistaa sellaisia (Remake re-release?). Vaikka joo, eihän se nyt mitään uutta Nintendolta olisi julkistaa pelejä sellaisenaan uudestaan täyteen hintaan.

GB pelit on sopivan tuntuinen mitään sanomaton julkistus jota nostetaan jalustalle. Ja joo, mikäs siinä. Onhan siellä klassikoita. Mutta nää on ihmisille joilla on elämässä tilaa loputtomasti. Ja niille jotka pelaa NS:llä vain kannettavassa moodissa. Tosin voin kuvitella kuinka paskalta Super Mario Land näyttää NS:nkin ruudulta.

Muita... Project Triangle vai mikä oli octopath "jatko" saa varmaan julkaisupäivän, Metroid Dread rummutusta, uusi Smash hahmo kun E3:ssa ei tainnu sitäkään tulla, jos en väärin muista. Mitäs vielä... Joku uusi remaster julkistus. Tämä voisi olla MP trilogy, mutta ensinnäkin luulen että sekin on vain re-release. Ei Nintendo siihen jaksa panostaa kun hypellä myy muutenkin. Jos on HD remake, ne myydään erikseen täyteen hintaan. Ja toinen, en usko että Nintendo julkistaa MP trilogya vieläkään. Nyt on Dread rummutusta, niin ei Nintendon tapoihin kuulu tuoda enemmän samaa. Ne odottaa että Dread myy ja hype laskee, jonka jälkeen tulee trilogy julkistus, joskus vuoden alussa, julkaisu alkukesään joka kantaa ensi syksyyn ja sitten pistetään MP4 julkisuuteen ja julkaisu 2022 joulu. Sopisi Nintendon tapoihin ja tahtiin. Olen tästä skenaariosta jopa yllättävän varma :lol:

Mutta Nintendohan on aina arvoitus. Selvästi pienillä peleillä ja uudelleen julkaisuilla tienaa, koska niitä tulee niin pirusti. Suhteet on Square-Enixiin on sen verran hyvät nykyään, että sieltä voisin jopa veikata FFVII Remake pocket editionia. Tosin en tiedä kuinka FFXV PE myi. Jos ei myynyt niin sitten tuskin tulee. Sinänsä sama, itseä ei kiinnosta. MUTTA, jos tekisivät alkuperäisestä FFVII:sta Pocket Editionin päivitetyillä välianimaatioilla... suostuisin ehkä maksamaan siitä sen 400€ ;D No joo, ihan "pilvilinna pyörittelyä".

Bayonetta 3 on peruttu.

EDIT: Niin ja tuleehan sieltä taas jotain Pokemonia. Tulevien pelien rummutusta siis.

 82 
 : 23.09.2021 09:26 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
https://www.youtube.com/watch?v=z8PjB0AH32k

Onhan tuo melkein yhtä nätti kuin orggis Xboxin Wreckless.

 83 
 : 23.09.2021 02:35 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Kraidi
Tämä on ihan tajutonta. Kaikki ylimääräinen aikani menee Persona 5:n parissa ja pelisessiot sen kuin venyvät välillä jopa viiden tunnin mittaisiksi. Minulla on aina ollut japanilaisten roolipelien kanssa se ongelma, että niiden läpäisemiseen voi mennä pahimmillaan jopa useampi kuukausi. Sen sijaan tässä sarjassa käy joka pelin kohdalla niin, että vastaan tulee jokin asia tai tehtävä, joka saa minut etenemään Personan omassa kalenterissa. Esimerkki: olen juuri läpäissyt luolaston kolmen tunnin koluamisen jälkeen ja lopettelemassa pelailuja, kunnes joku päähenkilön kavereista lähettää viestin ja pyytää hengailemaan. Tämän tehtyäni menen illaksi kotiin eli kahvilaan (päähenkilö asuu siis rakennuksen yläkerrassa), missä paikan pitäjä kysyy apua askereisiin. Kun olen auttanut häntä, alkaa uusi päivä ja jotkin muut jutut vievät taas kokonaan huomioni. Sitten sitä jo tajuaakin, että on kulunut yli viikko ja uppouduttua taas antaumuksella P5:n maailmaan. Täyttä huumetta koko peli.

Kaikkien japsiropejen ystävien tulisi vähintään kokeilla tätä. Teos on niin täydellä rakkaudella tehty, ettei mitään järkeä. Ja kun ajattelee vuotta 2017 pelien suhteen, niin tuntuu aivan sairaalta, että silloin julkaistiin tällaisen viiden tähden tekeleen lisäksi Breath of the Wild, Resident Evil 7, NieR: Automata, Yakuza 0, Super Mario Odyssey ja muita hyviä pelejä. Varmaan paras pelivuosi ikinä, mikäli 2013 ei olisi niin lähellä omaa sydäntä.

 84 
 : 22.09.2021 17:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Direct time!!

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1440677268041338897?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1440677268041338897%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Laitetaanpa pilvilinnat kasaan:

Bayonetta 3

Platinum kommentoi vähän aika sitten, että he ovat kovin ylpeitä Bayo kolmosesta, mutta eivät voi itse päättää, koska se näytetään suurelle yleisölle. Onko sen aika vielä? Nintendon pitäisi kyllä pikkuhiljaa näyttää tämä, ja vaikka liimata pelkkä "2022" sen loppuun, ilman tarkkaa julkaisupäivää. Fanit ovat sen jo ansainneet.

NSO-lisäys (Game Boy?)

Game Boy -lisäyksestä on rummutettu vähän siellä sun täällä, lasken sen lähes varmaksi asiaksi. Viime aikoina lähtenyt huhumylly uudesta ohjaimesta (jonka dokumenttien vaitiolovelvollisuus muuten sattumalta päättyy perjantaina) on kuitenkin käynnistänyt arvelut siitä, että tekisikö uraauurtava N64 sille seuraa?

Mitä jos Nintendo läiskäyttää molemmat NSO-palveluun ja samalla virtaviivaistaa sen, sisällyttäen kaikki laitteet saman, Nintendo Classics -tyylisen brändin alle? N64 saattaisi tuoda mukanaan myös uuden hintatierin, 5-10 euroa kalliimman kuin nykyisen.

Xenoblade 3

Seuraava Xeno-sarjan peli on vain ajan kysymys, ja se lienee kolmososa. Toivon, että se on enemmän ykkösen kuin kakkosen kaltainen, sekä mekaniikoiltaan että hahmotyyleiltään. X:n fanit tahtoisivat varmastikin taas jotain sen kaltaista, mutta itse en voi vielä ottaa siihen kantaa, koska en ole peliä pelannut.

Uskon, että graafisesti Monolith on onnistunut puristamaan Switchistä entistä enemmän, Xeno 3:n näyttäessä jopa enemmän PS4-peliltä kuin Switchin.

Animal Crossing -päivitys

Nintendo julkistanee Animal Crossingiin sen suurimman päivityksen ikinä, ja sen peli tarvitseekin. Varmaan aika moni on jättänyt pelin sikseen, koska uutta kontenttia ei ole vähään tullut. Covid taisi sotkea pahemman kerran Nintendon kehitysaikataulut, tässäkin asiassa.

Castlevania Advance Collection

Uskon, että Castlevania Advance -kokoelman paljastaminen säästettiin Directiin, koska pelit ovat ensimmäisen kerran esiintyneet Nintendon alustalla. Pelit tulevat kyllä kaikille alustoille, mutta millä pelit myyvät parhaiten, sen uskon olevan selvä asia.

Olisi huima yllätys saada setti jo lokakuun loppuun tai marraskuun alkuun, Halloween-tunnelmiin.

Splatoon 3

Splatoon 3:n veikkaan olevan loppukevään/alkukesän peli, joten siitä ei ehkä vielä tässä Directissa puhuta paljoa. Ensi vuoden alusta hypemylly lähtenee kunnolla käyntiin ja sen myötä myös aiemmista peleistä tutut Testfire-betajaksot. Kakkonen kuitenkin on yksi suurimpia menestystarinoita (ja myös parhaimpia pelejä) alustalla, joten luulen, että jotakin uutta siitä nähdään jo seuraavassa Directissa.

Uusi Kirby

Ensi vuoden keväällä Star Alliesista on ehtinyt vierähtää jo neljä vuotta! On aika saatella uusi Kirby-peli tähän julmaan maailmaan, tuomaan vähän iloa.

Unelmissani siintää Super Mario 3D World -tyylinen Kirby, joka olisi niinikään nelinpelattava tasoloikka. Se oli sarjassaan jotakin raikasta pitkästä aikaa. Kirbyt ovat aina leppoisia ja mukavia pelejä rennolla fiiliksellä, ihanteellisia co-opata sohvalla köllötellen, joten tämä on low key aika korkealla odotuslistallani.

Metroid Prime Trilogy

Joko olisi aika? MPT on kummitellut sisäpiirivuotajien kommenteissa, nettihuhuissa ja foorumikeskustelijoiden toiveissa jo vuosia. En epäile hetkeäkään, etteikö trilogian HD-versio olisi todellinen, Nintendo vain päätti lukita sen holviinsa pariksi lisävuodeksi sen jälkeen, kun MP4:n kehitys lähti kohti etelää.

Dread palauttaa hohdokkaasti Metroidin nimen pelimaailman huulille parin viikon päästä, lokakuun 8. Toivottavasti Nintendo jatkaa sarjan momentumia ja pistää MPT:n ulos 6kk:n sisällä Dreadista. Jaksan uskoa, että tämä olisi maalis-huhtikuun julkaisu, sillä syksy on varattu suuremmille peleille.

Zelda TP ja WW HD

Tämä on hankala. Jos BotW 2 ilmestyy loppuvuonna, löytyisikö näiden kahden Zeldan HD-paketille tilaa alkukeväältä? Toisaalta Nintendo voi haluta pitää tämän hihassaan, jos BotW 2 myöhästyisi vielä entisestään, näin sillä olisi Zelda-peli valmiina myös ensi vuodeksi. Toivottavasti nämä kaksi hienoa Zeldaa julkaistaan ennemmin kuin myöhemmin, joka Nintendon ollessa kyseessä on kyllä usein hatara toive...

Hollow Knight: Silksong

Ensimmäisen pelin ystävät saanevat vihdoin odotukselleen rauhan: Silksong on kasvanut jo liian suureksi indie-Directin raameihin, ja Nintendo antaa sille mielellään paikan isosta Directista. Veikkaan, että peli julkaistaan vielä tänä vuonna, kuukauden, puolentoista sisään "uudesta julkistuksesta.". Shadow Drop saisi kansan riehaantumaan ja juoksemaan keskustojen patsasaltaisiin, se olisi huiman hieno juttu HK-faneille.

 85 
 : 22.09.2021 10:07 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.youtube.com/watch?v=0Qfz2_Eys3I

Okei, katsoin tuon videon 4K-laadulla (paras bittivirta) ja leukani tippui lattiaan; miten helvetissä Switchistä on puristettu 1080p/60fps-laatuisena tällaista jälkeä?olemassaolosta, ja yht'äkkiä siitä onkin tulossa yksi kehutuimmista Switch-julkaisuista tälle vuodelle. Aikamoista.


Katsotaankohan me samaa videota? Näyttää äärimmäisen simppeliltä ja olisin järkyttynyt, jos ei pyörisi 60fps 1080p. Jo videon kommenteissa ihmiset sanovat pelin näyttävän lähinnä päivitetyltä Dreamcast-peliltä.

Voi olla kyllä ihan hauska. Pitänee ehkä ostaa joskus party-peliksi.

Ai päivitetty Dreamcast-peli ei voi näyttää helvetin hyvältä vai? Mitä polttelet?!   8)

Pelit kuten Sonic Team Racing ja Crash Team Racing pyörivät 30fps:n ruudunpäivityksellä Switchillä ja alhaisemmilla resoilla (900p ja 720p), ja näyttävät mielestäni kokonaisuutena heikommilta kuin Cruis'n Blast.

Tosin emme varmaan koskaan löydä tässä asiassa yhteistä säveltä, koska lyttäsit myös Skyward Sword HD:n, joka mielestäni on nyt HD-remasteroinnin myötä visuaalisesti äärimmäisen miellyttävä videopeli.

 86 
 : 22.09.2021 08:43 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
https://www.youtube.com/watch?v=0Qfz2_Eys3I

Okei, katsoin tuon videon 4K-laadulla (paras bittivirta) ja leukani tippui lattiaan; miten helvetissä Switchistä on puristettu 1080p/60fps-laatuisena tällaista jälkeä?olemassaolosta, ja yht'äkkiä siitä onkin tulossa yksi kehutuimmista Switch-julkaisuista tälle vuodelle. Aikamoista.


Katsotaankohan me samaa videota? Näyttää äärimmäisen simppeliltä ja olisin järkyttynyt, jos ei pyörisi 60fps 1080p. Jo videon kommenteissa ihmiset sanovat pelin näyttävän lähinnä päivitetyltä Dreamcast-peliltä.

Voi olla kyllä ihan hauska. Pitänee ehkä ostaa joskus party-peliksi.

 87 
 : 19.09.2021 19:05 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut migge
Jos aihepiiri kiinnostaa niin myös Netflixistä löytyy pätevä 9/11-sarja: Käännekohta 9/11 ja sota terrorismia vastaan. https://www.netflix.com/fi/title/81315804 Toimii ihan hyvin myös recappina Afganistanin nykytilanteeseen asti.

 88 
 : 19.09.2021 11:34 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.youtube.com/watch?v=0Qfz2_Eys3I

Okei, katsoin tuon videon 4K-laadulla (paras bittivirta) ja leukani tippui lattiaan; miten helvetissä Switchistä on puristettu 1080p/60fps-laatuisena tällaista jälkeä?! (tulee varmasti olemaan tajunnanräjäyttävää kamaa uudella OLED-mallilla). Itse pelikin on varmasti Mario Kart/Sega Rally/Excite Truck -tyyppisiä pelejä rakastavan makuun. Genressä on nähty viime vuosikymmenen aikana aivan liian vähän uusia pelejä. Ja elintärkeän 4 pelaajan split screenin mukaan ymppäämisestä tietenkin minulta aivan valtava bonuspiste.

Meni tilaukseen! Kiinnostaako fyysinen versio? Puolenkuunpelit myy sitä tällä hetkellä 34,90 euron hintaan.

Cruis'n Blast tuli kyllä taas niin puskista, kun olla ja osaa. En edes tiennyt muutama päivä sitten koko pelin olemassaolosta, ja yht'äkkiä siitä onkin tulossa yksi kehutuimmista Switch-julkaisuista tälle vuodelle. Aikamoista.

 89 
 : 18.09.2021 21:48 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.

Kiitos suosituksesta. Tuli katsottua. Hienosti toteutettu, miten pääsi seuraamaan presidentin mukana tuon päivän kulkua.

+1

Tuli katsottua myös. Enpä muista milloin olisi viimeksi dokumentti aiheuttanut kylmiä väreitä, tuskin koskaan. Toisaalta nauroin myös ääneen yliannostus kohtauksessa. Muuten oli pala kurkussa ja viha pinnassa usein. Tuntui kuin olisi itse ollut Bushin paikalla.


 90 
 : 18.09.2021 09:50 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Kabanossi
Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.

Kiitos suosituksesta. Tuli katsottua. Hienosti toteutettu, miten pääsi seuraamaan presidentin mukana tuon päivän kulkua.

Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines