Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
 11 
 : 27.03.2023 15:05 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
On kyllä huomattavasti alkuperäistä vaikeampi tämä Remake. Peli suosittelee hardcore vaikeustasoa alkuperäisen läpipelanneille, mutta voin kertoo että kannattaa tarkkaan harkita asiaa, koska se on mielestäni reilusti haastavampi kuin alkuperäisen Professional. Vihut ovat reilusti nopeampia, ampuvat tarkemmin, iskevät lujempaa, eivät mene stunniin yhtä helposti ja panoksia saa paljon vähemmän. Redditit ja muut paikat on aivan täynnä valituksia asiasta, kun porukka on joutunut nöyrtymään ja aloittamaan pelin alusta normaalilla.  :lol:

Itse kyllä tykkään lisätystä haasteesta oikein paljon, vaikkakin pelin toistuva "selviä kasasta vihuista areenalla -looppi ja Ashleyn ulinat alkaakin puuduttamaan puolivälin jälkeen entistä enemmän. Samat ongelmat vaivasivat toki myös alkuperäistä peliä, jonka vuoksi tykkäänkin sarjan muista osista enemmän. Mutta, mutta... Kyseessä on kyllä silti erinomainen remake ja tykkään miten paljon linnassa oli horror-elementtejä lisätty isolla kädellä.

 12 
 : 27.03.2023 08:54 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Meikäläisen ääni taitaa mennä SDP:lle. En vain ole löytänyt itsestäni sisäistä persuani, kuinka kaikki mikä maksaa on perseestä ja ulkomaalaiset vie leivän. Purra siis käytännössä sanoi, että persujen mielestä on parempi elää kurjuudessa kuin ottaa ulkomaalaisia. Näkökulma siitäkin että ulkomaalaiset ajautuvat halpatöihin jotka ei pärjää ilman tukia. Eikö silloin vika ole jossain muussa kuin ulkomaalaisissa? Vaikka myönnän kyllä, että Purra on yllättänyt sinänsä positiivisesti. Touhu ei ole ihan pelkkää huutelua ja one linereita. Mutta joo, olen vain niin kaukana siitä mentaliteetista.

Marinin touhuista voi olla montaa mieltä. Viinan juomisesta en välitä. Suomen poliitikot on vetäny aina viinaa, eikä kukaan tiedä kuinka paljo huoria kesärannassakin on kierrelly. Niin en jaksa ajatella että Marin olisi vain siksi erikoistapaus kun oli nainen eikä kaverit malttanu pitää leveilyä maltillisempana. Asiapuoli on tietty eri juttu, mutta en lopulta keksi missä Marin olisi vetäny jotenkin reippaasti alta riman. Enemmän ehkä kaivattaisiin johtajuutta, mutta ei se nyt penkin alle nytkään menny.
Eniten SDP:ssä pelottaa Kiuru. Sitä ei pitäisi päästää lähellekkään mitään päätöstä joka vaikuttaa omaa kynnystä pidemmälle.

Sinänsä sillä ei mielestäni ole väliä vaikka SDP persut päihittäisi. Kokoomus ja SDP on aika kaukana toisistaan kuitenkin. Ihan erilaiset filosofiat kuinka hankalista ajoista selvitään (joista SDP:n on mielestäni parempi). Joten Kokoomus ottaa Persut hallitukseen ja päälle Keskustan, RKP ja KD:n. Keskusta voi yrittää räksyttää kuten teki viime hallituksessakin, mutta Kokoomus voi ottaa Vihreät tilalle jotka olisi todennäköisesti niin iloisia hallitus hommasta, että hymyilisivät koko loppukauden. Jotenkin olin huomaavani väittelyissäkin, että Orpo oli vähän sovittelevan oloinen Purran suuntaan. Tiedä sitten...

Tähän päälle se että Marin tuskin haluaa "rahasalkkua" kuitenkaan. Ulkoministerin salkku voisi kiinnostaa, koska Marinin tähtäimessähän on Eurooppa varmasti. Ja kun suosio on jo nyt ihan ok, niin se nousee varmasti oppositiossa vielä korkeammaksi kun Kokoomus leikkaa kautta linjan ja SDP on puhunut toisenlaista alusta asti.

 13 
 : 26.03.2023 20:09 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Näissä vaaleissa kiinnostaa se, kuinka rajusti keskusta ottaa turpaan. Heitän lonkalta ennustuksen 9,7% ja sitruunan syönyt Saarikko. Perustuu samaan mihin suomalaisten äänestäminenkin, arvailuun.

 14 
 : 26.03.2023 19:26 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Uusien pelien ohella olen pelaillut vanhoja Nes-pelejä läpi. Monia sellaisia, joita en ikinä ennen nuorena päässyt läpi.

Nesin Batmanin pelasin viimeksi. En koskaan aiemmin päässyt peliä läpi, koska vaikeustaso nousee kohtuullisen jyrkästi toisen kentän jälkeen, mutta menipähän nyt  aika kivuttomast läpi. Ehkä nykyään osaa vaan paremmin miettiä tilanteita, eikä vaan väkisin puskea läpi. Paria viimeistä kenttää sai kyllä yritellä useampaan otteeseen, mutta ei niissä silti ollut oikein mitään epäreilulla tavalla vaikeaa, kuten Ninja Gaidenissa. Ohjaus ja seinähyppymekanismi on parhautta, soundtrack on parhautta ja visuaalisesti koko peli on Nesin parhaimmistoa. Ehdottomasti yksi konsolin parhaista peleistä ja muutenkin paras Batman peli edelleen. Tekee mieli heti pelata joku päivä uudestaan läpi.

Seuraavaksi vuorossa Snake Rattle 'n' Roll...

 15 
 : 26.03.2023 19:07 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Viimeksi joskus parikymppisenä äänestin viimeksi, koska ei oikeastaan ole ollut mitään merkitystä itselle kuka siellä on ollut leikkimässä. Mutta nykyisen porukan touhut ollut sitä luokkaa, että kaipa sitä on käytävä, vaikka kuinka kuplassa elelisi. Äänestän lähinnä sitä, mikä eniten edesauttaa nykyisen sakin hajoamista, enkä sitä mitä ehkä itse voisin arvojen puolesta äänestää.

Tai sitten vaan heittää arpalaatikosta pois vihervassarit ja nostaa lopuista jonkun summassa.

 16 
 : 26.03.2023 19:05 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Soukyugurentaiotokuyo
Trailerit eivät tee kyllä yhtään oikeutta pelin graafiselle ilmeelle. Erityisesti taustat ovat pullollaan yksityiskohtia ja myös mukailevat toimintaa ajoittain yllättävän dynaamisilla muodonmuutoksilla. Sarjan ajaton hahmosuunnittelu on loistanut pikselitaiteessakin vaivatta ja nyt tuntuu kuin konseptitaide olisi herännyt henkiin ruudulla. Joitain pieniä kauneusvirheitä voi bongailla yksittäisissä animaatioissa, mutta ei mitenkään häiriöksi asti. Pisteet myös soundtrackille, aika hyvin näiden renkutusten täytyykin kestää toistoa.

 17 
 : 26.03.2023 18:37 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Olen yllättänyt itseni katselemasta Liberaalipuoluetta sillä silmällä. En ole kaikesta samaa mieltä heidän kanssaan, jostain olen huomattavankin eri mieltä, mutta puolueen perusperiaatteet vaikuttavat asiallisilta. En vastaa kyselyyn vielä, varsinainen äänestyspäätös on vielä tekemättä.

Ikä ja jääräytyminen alkaa näkymään. Kun on katsellut riittävän monet vaalit tätä lupailua ja lupausten veivailua niin isojen puolueiden äänestäminen tuntuu vaan niin turhalta. Viimeisin hallitus minkä toimia pidin oikean suuntaisina oli Sipilän hallitus. Ja sekin jäi vähän yritykseksi.

Liberaalipuolueella on fiksuin ja rohkein taloudellinen ohjelma. Lilliputtipuolueiden äänestämisessä on se ongelma, että kestää 20-30 vuotta ennen kuin ne nousevat tarpeeksi suuriksi pöytiin joissa päätöksiä tehdään. Toki epäsuoraa tulta voidaan ampua saamalla kannatusta ja täten muiden täytyy kiristää omaa politiikkaa. Tämä nähtiin kun haittamaahanmuuttoon negatiivisesti suhautuvat puolueet rummuttivat 20 vuotta maahanmuutosta, niin nykypäivänä monessa maassa perinteisten puolueiden on ollut pakko ottaa myös omaan ohjelmaan järkevöittämistä. Tanska tästä paras esimerkki.

Nykyinen tilanne jossa PS on kasvanut suureksi puolueeksi Kokoomuksen ja SDP:n rinnalle aiheuttaa suomessakin blokkivaalit. Nyt ei kannata äänestää Kokoomusta, sillä Kokoomus tulee olemaan hallituksessa lähes 100% varmuudella. Kilpa käydäänkin kahden välillä PS+Kok vs Kok+SDP. Täten vaaliuuranalla on näissä vaaleissa vain kaksi todellista vaihtoehtoa. PS tai SDP.Vihreiden kannatus on juuri paras esimerkki tästä, miten kaikki puolueet ovat ottaneet luontoarvot osaksi omaa ohjelmaansa. Erot ovat lähinnä siinä monessako vuodessa Suomesta pitäisi tehdä hiilineutraali ja kannattaako luonnon tuhoamista massamaahanmuutolla. SDP/Vasemmistoliitto on myös napannut feminismin ja woketuksen vihreiltä, joten oikein mitään omaa ei ole jäänyt omaan ohjelmaan. Vihreät on siis eduskunnan turhin puolue tällä hetkellä. Tämä näkyy kannatuksessa. Nyt tarvittaisiin selkeyttä ohjelmaan ja selvä pesäero Vasemmistoliiton ja SDP:n puolueohjelmiin.

Taloudesta on aina vaalien aikaan puhuttu paljon, mutta näistä taitaa tulla ihan puhtaat velkavaalit. Toinen puoli kannattaa jatkuvaa velkaantumista ja toinen leikkauspolitiikkaa. Ihan sama kumpi puoli valitaan, niin Suomen tulevaisuus on olla pohjolan somalia, köyhä banaanivaltio. Kysymys on vain väistämättömän lykkäämisestä, tölkin potkimisesta eteenpäin. Kuten Estonian kapteeni totesi "Todella pahalta, todella pahalta näyttää...”


 18 
 : 26.03.2023 17:59 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Olen yllättänyt itseni katselemasta Liberaalipuoluetta sillä silmällä. En ole kaikesta samaa mieltä heidän kanssaan, jostain olen huomattavankin eri mieltä, mutta puolueen perusperiaatteet vaikuttavat asiallisilta. En vastaa kyselyyn vielä, varsinainen äänestyspäätös on vielä tekemättä.

Ikä ja jääräytyminen alkaa näkymään. Kun on katsellut riittävän monet vaalit tätä lupailua ja lupausten veivailua niin isojen puolueiden äänestäminen tuntuu vaan niin turhalta. Viimeisin hallitus minkä toimia pidin oikean suuntaisina oli Sipilän hallitus. Ja sekin jäi vähän yritykseksi.

 19 
 : 26.03.2023 16:49 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Ennakkoäänestys on jo hyvässä vauhdissa ja vaalipäivä lähestyy kovaa vauhtia. Mitataan kyselyllä mikä on laudan poliittinen sekoitus 2023.

Vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023.

Aihetta voidaan käyttää spekulaatioihin ja jälkilöylyihin.


 20 
 : 26.03.2023 14:17 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Itsekin ostin tuon GnG Resurrectionin alesta. Pelin art style on täydellinen (vaikka jostain syystä porukka on tuosta marissut), ääniefektit ovat supertyydyttäviä ja vaikeustaso on vedetty tappiin heti ensimetreiltä lähtien. Hyvä, että uskoin intuitioon enkä arvosteluihin tällä kertaa.

Peli on ehkä aavistuksen raskaan tuntuinen pelata, kun on tottunut alkuperäisen arcade-version keveyteen RetroArchin input lagia vähentävien ominaisuuksien ansiosta (PC:llä toki voi laittaa VSyncit pois ja ongelma on poissa), mutta muuten tästä ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Xboxin Quick Resume -toiminto ei myöskään tässä valitettavasti toimi - juuri tämänkaltaiset pienissä erissä pelattavat pelit hyötyisivät eniten ko. toiminnosta

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines