Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
 11 
 : 15.06.2022 21:59 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Taisi vielä pari kuukautta sitten jokainen uusi julkaisu olla last genille. Nyt, yli 2v julkaisun jälkeen, on alkanut tulemaan julkistuksia jotka on vain uudelle sukupolvelle. Eli ensimmäiset tulee ehkä syksyllä. Yli 2,5v jälkeen. Tai no, onhan niitä remakeja tullut jo useampi.
Remake boomikin alkaa olemaan jo vähän surkuhupaisaa. RE4 kun on julkaistu kohta neljälle eri sukupolvelle :lol: Ja päälle vielä PC ja jopa mobiiliversiot. Ja silti Capcom pysty markkinoimaan uutta versiota edelleen isona juttuna :lol: Otetaan kyllä joka penni faneilta irti.

 12 
 : 15.06.2022 20:10 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Edelleenkään en pidä edes next geniä koskaan alkaneeksi. Ei olisi menettänyt mitään, vaikka Ps5:sta ja uutta Xboxia ei olisi koskaan julkaistukaan.

 13 
 : 13.06.2022 19:53 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Suurella mielenkiinnolla odotan Nintendon Directiä. Nintendon ei pidä kuin pistää perus setti niin se on piristysruiske näihin. Jos sitä Directiä nyt tulee. Huhuja on mutta ei mitään virallista. Kohta pitäisi ilmoitus jo tulla jos se 15.6. olisi.

28.6. tai 29.6. Tämän vahvisti Emily Rogers ja Nate Drake, eli sanoisin että 95% varmuudella tulemme näkemään kesä-Directin kesäkuun viimeisenä tiistaina tai keskiviikkona.

 14 
 : 13.06.2022 18:46 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Taas nähdään kuinka tapahtuman järjestämisessä tarvitaan "sitä jotain". E3 on turha, E3 on niin 90-lukua, E3 on vanhentunut,... Silti tämän(kin) vuotinen Summer Game Fest tuntuu räpertelyltä. Kokonaisuus on todella hajanainen, puitteet on harvalla kunnossa, julkistukset on enemmän indietä kuin uutta sukupolvea jota on tässä jo odoteltu jonkin aikaa. Olen unohtanut lähes kaiken mitä uusia pelejä on tullut eteen. Ja tuntuu että pelien virta on kovempaa kuin koskaan, kun en ole seurannut suuremmin uutisia tämän vuoden puolella, mutta kaiken unohtaa helposti.

MS:llä sentään oli sinänsä tyylikäs lähetys ja yritystä. Starfield herätti vähintäänkin mielenkiinnon. Sony taas,... kovin juttu oli TOINEN remake 9 vuotta vanhasta pelistä. Olen hyvin hämmentynyt kuinka "kuolleelta" tai vähintääkin laiskalta Sony vaikutti. VR tietty oli ihan hyvin esillä, mutta eihän sekään nyt mietään mieletöntä ollut.

Suurella mielenkiinnolla odotan Nintendon Directiä. Nintendon ei pidä kuin pistää perus setti niin se on piristysruiske näihin. Jos sitä Directiä nyt tulee. Huhuja on mutta ei mitään virallista. Kohta pitäisi ilmoitus jo tulla jos se 15.6. olisi.
FFVII saa 25 vuotislähetyksen tällä viikolla, niin sieltä voisi tulla jotain, mutta saa nähdä. Tietty S-E julkistaa asioita monta vuotta etukäteen, joten siinä mielessä voikin tulla. FFXVI taitaa kuitenkin olla "se juttu" tällä hetkellä.

Niin ja IGN:n "nauhoitukset" SGF lähetyksistä oli aika röyhkeää mainostusta. En oikeasti valehtele kun sanon että Youtube heittä 2-3min välein 2kpl mainosta. Eikä sitä ensimmäistä voinut yleensä edes skipata. En nyt muista mitä lähetystä katselin, mutta oli katsonut sitä about 7min ja koko aikana oli tullut yhdestä vai kahdesta pelistä kuvaa, mutta mainoksia oli tullu 8kpl :lol: Sen jälkeen meni hermo ja luovutin. PC Gamer lähetyksessä oli sama juttu. Pokkaa on IGN:lläkin. Gamespotin lähetyksissä ei mainoksia tätä tahtia siis ollut.

 15 
 : 13.06.2022 07:43 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Oli aika mukava showcase Microsoftilla ja Bethesdalla eilen. Tänä vuonna vähän kitkutellaan, mutta ensi vuonna Boxin omistajille on luvassa aikamoinen määrä herkkua.

Kaksi yllätystä: Silksong ja Persona-pelit. En odottanut näkeväni Silksongia pitkän poissaolon jälkeen ensimmäisenä Microsoftin tilaisuudessa. Hieno homma, että se tulee Passiin heti julkaisussa. Sama homma tällä viikolla uuden Turtlesin kanssa; on kätevää pelata nämä pelit ensin Gamepassilla ja sitten myöhemmin hankkia ne Switchille fyysisinä versioina. Retail-versiot kun tulevat yleensä ainakin pari kuukautta myöhemmin.

Persona-pelien kanssa tilanne lienee sellainen, että ovat tulossa myös muille alustoille samaan aikaan. Atlus olisi aika hullu, jos Switch-pelaajat (jotka ovat otollisinta yleisöä tämän genren peleille) eivät pääsisi hankkimaan näitä. Tämä lajityyppi maistuu minulle parhaiten kannettavana, joten ensisijaisesti tulen suosimaan Switch-versioita, mikäli ne tulevat saataville samaan aikaan Xbox-versioiden kanssa.

Uusi Forza näytti todella hyvältä. Kilpailu tämän ja GT:n välillä räjähtää taas käyntiin. Tekisi mieli melkein hankkia rattiohjain, kun peli vihdoin ilmestyy. Ja sitten perustan blogin ja haastattelen itseäni tulevan kauden koitoksista  8)

Starfield. Kyllä, siinä on havaittavissa sitä vanhaa kunnon Bethesda-jankkia tankkaavine ruudunpäivityksineen, mutta eikös pelin konsepti ole yhdessä mittakaavan kanssa hemmetin kutkuttava. No Mans Sky toki tekee osittain samoja asioita, mutta ehkä pelit ovat silti lopulta hieman erityylisiä? Tosin jos pelissä on yli 1000 planeettaa, niistä suurin osa on luotu varmastikin satunnausperiaatteella, eli maailma ei ole aitoa käsityötä. Ei se voi olla. Onko joukossa esimerkiksi 50 planeettaa, jotka näyttävät suurinpiirtein samalta ja sisältävät muutaman tutkittavan luolan? En tiedä, kysymyksiä on paljon, mutta konseptina tämä on todella mielenkiintoinen ja lopputulos voi olla huima.

 16 
 : 08.06.2022 11:51 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Otin taas GP:n käyttöön kolmeksi kuukaudeksi euron hintaan. Huomasin, että AC Origins on lisätty palveluun, sehän päivitettiin tässä hiljan pyörimään nykykonsoleilla 60 freimillä. Laitoin lataukseen. En ole pelannut yhtään modernia AC-peliä, ja Originsin pitäisi olla yksi parhaista (ellei jopa paras?) sarjassaan. Egypti-teemaisuus kiehtoo myös tässä.

 17 
 : 05.06.2022 21:03 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Goldeneye 007:n saavutukset nähtävissä Xboxin verkkosivuilla! https://t.co/46FWj70BjZ

Julkaisu on todennäköisesti joko Microsoftin tilaisuudessa 12.6 tai Nintendo Directissä tässä kuussa.

Tuntuu epätodelliselta, mutta kyllä tämä taitaa oikeasti tällä kertaa tapahtua.  :o

EDIT: Bondin julkistuksen arvellaankin tapahtuvan Summer Game Festin avaustapahtumassa, torstai-iltana. Joidenkin sisäpiirilähteiden mukaan tavoitteena on aina ollut crossplay Xboxin ja Switchin välillä. Se tietenkin saa epäilemään, että tässä puhutaan senkaltaisesta remakesta/remasterista, joka taannoin vuodettiin nettiin.

Haluaisin kuitenkin ehdottomasti myös alkuperäisen version NSO-palveluun, sillä olisi aika siistiä vetäistä se N64-ohjaimella läpi. Muuten otan uudemman version modernisoiduilla kontrolleilla mieluusti, ja jos pitäisi valita jompi kumpi, remake veisi silti voiton. Ja ehkä siinä voi vaihtaa MCC:n tavoin lennossa vanhan ja uuden ulkoasun välillä? Ja miettikää, neljän pelaajan split screen 60fps/120fps:n frameratella!

Microsoft pistää tämän satavarmasti Gamepassiin heti julkaisussa, eli taidan ottaa Passin kolmeksi kuukaudeksi eurolla (tarjous voimassa taas kaikille, joilla ei ole tilaus voimassa). Switchillekin pakkohankinta toki ihan moninpelijuttujen takia, hinnaksi epäilen 20-25 euroa.

Tai ehkä Nintendolla on jopa pelisilmää ja iskevät tämän Switch Onlinen bonuspeliksi! Olisi aika siisti veto.

 18 
 : 05.06.2022 16:26 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Halo Reachin kampanjalle arvosanaksi rouheat 4/5.  Oli jopa yllättävän hyvä odotuksiini nähden. Olin toki kuullut joitakin juttuja Reachin juonenkäänteistä, mutta silti jotkut twistit vetivät maton jalkojen alta aika lujaa. Viimeinen tehtävä oli briljantti ja hyvin, hyvin mieleenjäävä. Onhan näitä tehokeinoja käytetty jo aikaisemminkin, mutta kun tällainen tehdään hyvin, niin vaikuttavuus on taattu.

Haloissa on kyllä parhaimmillaan sellaista kenttäsuunnittelua, joka uppoaa täydellisesti minuun. Vähän sama homma kuin Crysiksessakin, mutta ei niin suuressa mittakaavassa. Avoin lineaarisuus toimii ja taisteluita voi lähestyä monilla eri tavoilla riippuen mistä lähtee etenemään, mitkä vihut ensimmäiseksi ampuu ja mitä ajoneuvoja ottaa haltuunsa. Toimii vielä paremmin kaverin kanssa, ja siksi nämä ovatkin co-opissa erinomaisia, jopa parhaita genressään. En ole vielä pelannut Infiniteä yksinpelillä, mutta voisiko olla että avoin lineaarisuus toimii Halossa sittenkin paremmin kuin vielä avoimempi maailma? En kuitenkaan vielä ota kantaa siihen.

Seuraavaksi Halo: Combat Evolved, joka on minulle tutuin kaikista Haloista, ainakin kampanjan puolesta.

MCC on kyllä yksinpeli-Haloistakin diggaaville nykyään kova paketti, ei siitä mihinkään pääse.

 19 
 : 03.06.2022 09:31 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
En oikein tiedä mitä tuosta Sonyn State of Playsta sanoisi. Aika harvassa oli spontaanit "DAMN" huudahdukset. FFXVI vähän nosti fiilistä, mutta kuinka Summoneiden välinen mättö toimii käytännössä... jotenkin epäilen vahvasti S-E ei vaan osaa tehdä siitä luontevaa. Ja muilta osin peli näyttää niin nähdyltä että haukotuttaa. Ei mitään omaperäisyyttä tai orginaalia josta tietäisi että "tämä on FFXVI". Hukkuu massaan pahasti. Voihan se pelinä olla hyväkin, näyttää vain aika "nähdyltä". Mutta odotellaan demoja... Vaikka odotan (ironisesti) FFVII remake part 2:sta enemmän  :lol:

Stray ja Eternight herätti ehkä eniten mielenkiintoa, mutta pelattavaa löytyy maailmasta niin paljon, että nämä tuskin läpäisee seulaa.

 20 
 : 03.06.2022 07:33 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
https://www.youtube.com/watch?v=-L1EuRo54pI

Ressa 4:n remake ilmestyy ensi vuoden maaliskuussa. Aika hullua nähdä tuttuja ympäristöjä ja hahmoja täydessä curret gen -loistossa. Pelin tyylissä on ainakin tuon trailerin perusteella onnistuttu säilyttämään RE4:n ikoninen fiilis. Se on tietenkin kokoelma valittuja (parhaita) paloja, joten koko pelistä ei koskaan tiedä.

Pelin mittakaava on myös arvoitus. Jos grafiikat ovat tuota laatua ja pelin kulku suurinpiirtein entisellään, se olisi aika temppu.

Tässä on hyvin aikaa vetäistä nämä uudet (ja uusvanhat) RE:t läpi ennen kuin tämä on ulkona.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines