Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
 11 
 : 27.09.2022 23:29 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf


EISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAATANA. ”Ei tää gyro-skripti vaan toimi, ehkä olen vain tulossa vanhaksi, mitä jos Apex ei olekaan niin hyvä peli, mitä olen luullut…”, näitä ajatuksia on viime aikoina pyörinyt päässä. Sitten vahingossa kokeilin peliä ilman VRR:ää. Siis mitä helvettiä?! Gyro toimii taas sulavasti ilman ihme nykimistä, eikä peli tunnu siltä, kuin pyörisit tervassa paskat housussa.

En tiedä, mitä tuo VRR oikein sekoilee, mutta rakastuin peliin taas uudelleen. Gun Run -pelimuoto on myös paras ylimääräinen pelimuoto, mitä pelissä on ollut. Toivottavasti on tullut jäädäkseen. Jos 120Hz-moodi saadaan joskus mukaan, niin tituleeraan Apexin kaikkien aikojen lempivideopeliksini.

 12 
 : 26.09.2022 23:31 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Saa nähdä mitä Amazonin pamput sanovat jatketaanko sarjaa kuinka kauan. Bezos ei välttämättä niele Muskin vittuiluja ja jatkaa sarjan rahoittamista puhtaasti ideologisista syistä.  Myös too big to fall saattaa pelata osaa tässä keskustelussa, ollaan jo niin syvällä suossa joten on pakko korjata asia kaatamalla lisää fyrkkaa Mordorin nieluun. Tietenkin onhan tätäkin katsottu varsinkin nyt alkuun, mutta mielenkiintoista nähdä miten käy kun sarja etenee mikäli laatu pysyy yhtä alhaisena. Niin tai näin itse lopetan pettyneenä jaksoon kolme. Kertokaa mikäli laatu paranee jatkossa.

Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä lukuja kuinka paljon Amazon on saannu lisää tilaajia sarjan tulon jälkeen. Tosin jotain voi päätellä siitäkin jos lukuja ei kerrota. Silloin tuskin on kauheasti tullut lisää tilaajia. Lopulta tämä on saattanut olla monelle ns. sisäänheitto sarja. Itselläkin on mielessä vielä jo aiemmin mainittu Boys ja sen päälle Wheel of time, Samatarian, Reacher,... ja uskoisin että muutama mitä en ole tajunnut. Joten pointtina on juurikin saada se tilaaja joka unohtaa tilauksen pyörimään vuosiksi koska "ei talous siihen kaadu."

Eniten ylpeä olen siitä että sain viimein lopetettua Netflixin ja Disneyn tukemisen katkaisemalla niiden tilaukset. Eihän ne paljoa maksa ja hyötyä isossa mittakaavassa on yhtä vähän kuin Suomen ilmastonmuutos toimissa, mutta jokainen meistä voi omilla valinnoillaan näyttää hyvää esimerkkiä mädätystä vastaan. :)
Pelottaa niin paljon likan reaktiot näiden lopetukseen että en ole uskaltanut edes harkita näistä pois hyppäämistä. Ja myönnän että itsekkin tulee katseltua Disney+:a jonkin verran, mutta Netflix on jäänyt aika paljon taka-alalle. Laatu on monilta osin vain niin paskaa. Vaikka on multa sieltäkin niitä hyviäkin sarjoja ja elokuvia katsomatta. Ja käyttöliittymä on Netflixissä edelleen toimivin. On hämmentävää kuinka muut ei saa sitä niin jouhevaksi ja toimivaksi kuin Netflix. Disney alkaa olemaan jo lähellä, mutta esim. HBO:lla on edelleen parannettavaa.

 13 
 : 26.09.2022 23:18 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
No toikin on ihan totta :lol: Mutta eikös ne tappiot kestäisi "viisi vuotta" tms. Eli ne voisi vähentää tulevista voitoista. Tottahan toki tässä kaikki mennään 300-500% voitoilla 5v päästä, eihän tätä muuten tehtäisi ;D

Mutta joo, voisi alkaa maltillisesti painamaan kaasua kuitenkin. Remedy alkaa olemaan aika matalalla jo, niin voisin kuvitella että kohta tulee pohja. Seuraavien julkaisupäivien tai julkistusten yhteydessä sitten taas nousee :)
Odotan (vai toivon?) kyllä että Remedy löytäisi sopivan tasapainon julkaisujen välille, että koko homma ei olisi ihan niin syklistä kuin nyt. Vaikka Alan Wake remake taisi olla pienoinen pettymys, katsoo sitä miten vaan. Se onkin ehkä suurin kompastumisen mahdollisuus. Jos Alan Wake ei vedä, niin kuinka käy Alan Wake 2:lle? Ja tuotantoarvot on kuitenkin Remedyn tuntien ja trailerinkin perusteella aika kovat, niin voisin kuvitella että myyntien pitäisi ylittää alkuperäisen luvut, että jäisi jotain käteen. No, ensimmäinen Max Payne traileri ja osake ponnahtaa viimeistään :)

 14 
 : 26.09.2022 23:11 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Ei niin. Mulla vaan on nyt about 100€/kk edestä näitä "ei-tähän-kenenkään-talous-kaadu" -palveluita, kun näitä pidetään lopulta kauemmin kuin pari kuukautta, koska "en ehdi näitä vielä, mutta en sulje kun katson ihan kohta". Ja olet oikeassa, ei niihin talous kaadu. Mutta alkaa tuntemaan (tässä yhteydessäkin) itsensä vähän tyhmäksi.

Tässä on kyllä totuutta. Nykyään mitään voi ostaa enää omaksi ja suurin osa palveluista jotain kk-maksullisia härppäkeitä joita makselee vahingossa vuositolkulla turhaan. Sain juuri lopetettua Dropboxin, jota olen maksellut viimeiset 10 vuotta, vaikka en ole Google Driven jälkeen käytellyt enää vuosiin.  :lol: Otin tässä just ryhtiliikkeen ja lopetin urakalla erilaisia tilauksia pois. Oli tupla-accountit Xbox Liveen, jota en ole viiteen vuoteen käyttänyt, sekä sitten oli parit PSN-tunnarit, joihin meni kymppi joka kuukausi, kun en jaksanut säätää niitä vuosimaksullisiksi. Lisäksi oli erilaisia pianonsoittosovelluksia yms. mitä hemmetin VPN-krääsää, joita randomilla joskus tilaillut. Joka kuukausi varmaan parisen sataa kaivoon, kun ollut niin laiska.

Eniten ylpeä olen siitä että sain viimein lopetettua Netflixin ja Disneyn tukemisen katkaisemalla niiden tilaukset. Eihän ne paljoa maksa ja hyötyä isossa mittakaavassa on yhtä vähän kuin Suomen ilmastonmuutos toimissa, mutta jokainen meistä voi omilla valinnoillaan näyttää hyvää esimerkkiä mädätystä vastaan. :)

 15 
 : 26.09.2022 21:36 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Amazon maksaa 7€/kk. Ei siihen kenenkään talous kaadu jos ottaa kuukaudeksi kahdeksi.

Ei niin. Mulla vaan on nyt about 100€/kk edestä näitä "ei-tähän-kenenkään-talous-kaadu" -palveluita, kun näitä pidetään lopulta kauemmin kuin pari kuukautta, koska "en ehdi näitä vielä, mutta en sulje kun katson ihan kohta". Ja olet oikeassa, ei niihin talous kaadu. Mutta alkaa tuntemaan (tässä yhteydessäkin) itsensä vähän tyhmäksi.

Näistä kyllä helposti kertyy. Tuossa laskeskelin, että on myös noin 100 eurolla kuukausittaisia musiikki-, peli-, video- ja kirjapalveluita käytössä. Se on kumminkin sen 1200 euroa vuodessa, mutta eipä niitä euroja hautaan saa, joten YOLO. Pitäisi PS+ 12kk uusia taas, mutta yleensä on joulualesta / black fridasta saanut puoleen hintaan niin ehkä kärvistelen sinne asti.

Itse sarjasta. Annoin tälle reilun mahdollisuuden. Katsoin kolme ensimmäistä jaksoa. Ei auta. Toistan itseäni, mutta sarja on yksinkertaisesta tylsää fanien päälle paskomista. Pahinta ei edes ole hiekkapillu Kung Fu - Galadriel ja hänen diversiteetillä kyllästetyt kumppaninsa, vaikka ei se loren päälle paskominen nyt fiilistä varsinaisesti nostata. Rahalla ei laatua saa, ainakaan laadukasta käsikirjoittamista. En ole pitkään aikaan yrittänyt katsoa mitään näin tylsää. Leikkaus aiheuttaa myös jatkuvaa myötistä, verratkaa vaikka alkuperäiseen Lotriin. Taistelukohtauksien leikkaukset ovat kuin Slashin soitto vs. Andy McCoy vedot 40 vuoden hepo narkkaamisen jälkeen, jatkuvasti jäljessä tai edellä. Galadrielin typerät ilmeilyt vielä kruunaavat koko homman.

Eniten olen saanut irti keskustelusta sarjan ympärillä. Youtube ja useat eri foorumit ovat täynnä laadukasta keskustelua aiheesta. Huvittavinta on ollut nähdä miten sekä tekijät, että ns. parempi väki ei kykene myöntämään sarjan huonoutta. Kaikkeen kritiikkiin vastataan  "review bomb" ja "rAzImA". Ikäänkuin kaikki mustien ja naisten tekemä viihde olisi automaattisesti arvostelun yläpuolella ja laadukasta taidetta. Tämän väen logiikka on hyvin kieroutunutta ja täynnä argumentointivirheitä. Myös GoT:ssa on kaikkea sitä mitä  The Rings Of Powerissa, mutta katsojat rakastavat sarjaa ja se on heittämällä mennyt katsojaluvuissa ohi huomattavasti kalliimmasta sisarestaan. Miksi rasisti misogynisti nazi cispaska katsoo uuden GoT:n , eikä näe mustissa tai naisissa mitään vikaa, mutta The Rings of Powerin kohdalla älähtää?

Mikäli The Rings of Power on niin hyvä sarja, kuin mitä wokettajat väittävät luulisi myös "review bombaajien" jäävän vähemmistöön. Nyt myös Rotten Tomatoesin copettajat joutuivat lukitsemaan Audience Score -lukeman 39:n, jotta se ei tipahtaisi alle 10:n. Uskottava puoleeton media. Huutiainen sanoisin.

Saa nähdä mitä Amazonin pamput sanovat jatketaanko sarjaa kuinka kauan. Bezos ei välttämättä niele Muskin vittuiluja ja jatkaa sarjan rahoittamista puhtaasti ideologisista syistä.  Myös too big to fall saattaa pelata osaa tässä keskustelussa, ollaan jo niin syvällä suossa joten on pakko korjata asia kaatamalla lisää fyrkkaa Mordorin nieluun. Tietenkin onhan tätäkin katsottu varsinkin nyt alkuun, mutta mielenkiintoista nähdä miten käy kun sarja etenee mikäli laatu pysyy yhtä alhaisena. Niin tai näin itse lopetan pettyneenä jaksoon kolme. Kertokaa mikäli laatu paranee jatkossa.


 16 
 : 22.09.2022 00:10 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Xboxin emulointi-Discordissa yksi tyyppi veteli Devil May Cry 1:n ja 3:n tekstuurit uusiksi HitPaw-softalla, ja tulos on parempi kuin osasin ikinä unelmoida. Fontit ja joitain juttuja pitää vielä vedellä Photoshopilla manuaaliesti uusiksi. Eniten ihmetyttää noi aseikonit, jotka näyttävät hemmetin hyvältä:

https://ibb.co/CQcvqPV

God Handin aloitusruutu (tätä kirjoittaessa tosin huomasin, ettei logo ole keskellä ruutua...) ja HUD tuli myös vedettyä uusiksi, itse peli pitäisi kokonaan dumpata, niin saadaan kaikki muutkin tekstuurit kuntoon:

https://ibb.co/zQgb4rp

Ennen:

https://ibb.co/X842yXQ

Jälkeen:

https://ibb.co/hc3DjF1

Mutta joo, on aika järjetöntä pelailla PS2-pelejä DualSensellä 5K-resolla (downsamplautuu kivasti alaspäin, mikä toimii reunanpehmennyksen tavoin) lukittu 60 kuvaa sekunnissa Xboxilla. :lol:

Skies of Arcadia Legendsiin tuli myös vihdoin koko pelin kattava HD-tekstuuripaketti, jota pitää seuraavaksi kokeilla.

https://sites.google.com/view/vierockretrohd/game-cube/skies-of-arcadia

 17 
 : 20.09.2022 15:43 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Nyt kun tappiota on tullut varmasti monille, onko porukka harkinnut sulkevansa tai jopa sulkenut osakesäästötilejä? Mietin että sehän olisi tähän väliin aika hyvä veto, että myisi kaikki, siirtäisi rahat pois ja sulkisi tilin. Tällöin tappiot menee vähennyksiin. Sitten aukaisisi uuden osakesäästötilin kun vanha on suljettu. Vai olenko nyt ohittanut jonkin yksityiskohdan miksi tämä ei kannattaisi?

No ensin kysyisin onko sulla jotain pääomatuloja joista voit ne tappiot vähentää. Ainakin tämän aiheen perusteella oletan sun olevan rotkossa myös aiemmilta vuosilta, jolloin mitään voitolla myytävää ei ole kertynyt.

Yolottelulla rahat ainakin menettää. Nyt vaan lisää kaasua ja ostoja sisään.  8)

 18 
 : 20.09.2022 10:28 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Itselle tuo rahastosäästötili on sellainen ns. vanhan viisauden ja laiskan sijoittajan ratkaisu: painan sinne sopivasti rahaa kuukausittain (mielellään vuosikymmeniä) reagoimatta mihinkään nousuihin tai laskuihin, ja katson sitten eläkkeen kynnyksellä, että minkäs verran sillä saa arkea buustattua. Pitäisi olla aika varma, että pitkällä aikavälillä ollaan reilusti plussalla, vaikka näitä huonoja ajanjaksoja tulisi väliin.

PS. Näyttää edelleen olevan vihreällä overall, vaikka laskua onkin tullut viimeisen vuoden aikana.

 19 
 : 20.09.2022 09:56 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Ei tartte sulkea. Möin 90% osakkeista 2021 jouluna. Olisi kyllä pitänyt myydä kryptot samalla. :)

 20 
 : 20.09.2022 09:29 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Nyt kun tappiota on tullut varmasti monille, onko porukka harkinnut sulkevansa tai jopa sulkenut osakesäästötilejä? Mietin että sehän olisi tähän väliin aika hyvä veto, että myisi kaikki, siirtäisi rahat pois ja sulkisi tilin. Tällöin tappiot menee vähennyksiin. Sitten aukaisisi uuden osakesäästötilin kun vanha on suljettu. Vai olenko nyt ohittanut jonkin yksityiskohdan miksi tämä ei kannattaisi?

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines