Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
 11 
 : 02.03.2024 16:56 
Aloittaja teidon - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Stremiota olen VPN:llä käyttänyt, mutta välillä miettinyt laittaisiko VPN:n tilalle seedboxin tai debridin. Alkaa menemään niin naurettavaksi tämä streaming-homma nykyään, että Stremio+Debrid taitaa olla se seuraava setuppi. Siinä yhdistyy valikoima ja käyttökokemus.

Edit: Otinpa Stremio + Premiumize combon käyttöön. Aika jees.

 12 
 : 02.03.2024 16:39 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa

Vaikuttaa päällisin puolin oikeastaan ihan pätevältä. Kuinka tuolla tunnistetaan käyttäjät? Ei tarvi lähetellä kuvakopioita välimeren saarille?

Eiköhän se ole palvelussa kuin palvelussa noin. Varmaan joku laki säätelee, että niillä pitää olla tunnistautumiset. Tietty suomalaisilla tekijöillä on helpompi kun voi pankkitunnareilla tai muulla vastaavalla tunnistaa.

 13 
 : 02.03.2024 15:34 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Hitboxilla saa 360:n jopa nopeampaa kun totuttaa sormet painamaan vain kardinaalit. Pelaillut itse aika paljon Dudleytä ja Elenaa 3S:ssä hitboxilla eikä se ole ameriikantemppu. Toki tässä on itsellä se ulottuvuus, että pelannut laitteella sen pari vuotta.

Heitin RetroArchista noi input lagia vähentävät asetukset 3S:ssä pois päältä. Nyt tulee superit ulos just eikä melkein, ilmeisesti aikaikkuna liikkeile väheni helvetisti noiden asetusten takia. Parhautta. Ja onhan tää pelikin nyt varmaan paras ikinä.

Tuli hitboxilla myös pelattua Streets of Rage 4:n DLC-settejä. Aivan tolkuttoman kova peli etenkin kun tätä kokeilee kaikkien patchien jälkeen. Survival-moodi on helvetin siisti lisä kaikkine perkkeineen. Tässä saa triplahypynkin. :lol: Shivalla pelailu on varmaan nautinnollisinta mitä olen yksinpelattavissa 2D-peleissä kokenut. Helvetin siisti ja tyydyttävä liikearsenaali, mukavan ylivoimaisia liikkeitä ja kaiken mahdollisen voi melkein canceloida. Hahmoille voi myös availla lisäliikkeitä Survivalia pelaten — tasoja tossa on loputtomasti. Xboxilla maailman kovin tulos on jossain +700lvl, itellä meni n. 1,5h päästä levelille 34. Onneksi quick resume toimii pelissä, niin voi tykitellä noita tasoja eteenpäin pienissä erissä.

 14 
 : 02.03.2024 13:48 
Aloittaja teidon - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Onkos porukka kokeillut seedboxeja? Harmittaa, etten näitä ole aiemmin tajunnut kokeilla. Voit tykitellä torrentteja järjettömillä nopeuksilla vuokratulle serverille, josta ne voi sitten striimailla vaikka Apple TV:n kautta omalle ruudulle Infuse Pro-sovelluksella (seedboxin pitää tukea Jellyfiniä, jotta serveriltä voi striimailla), joka toimii aina kuin junan vessa eikä bufferoi ikinä.

Mitään et lataa itsellesi, joten et tarvitse edes VPN:ää latailuun. Kaikki siis pakkaamattomassa muodossa. 4K-lätytkin valuvat REMUX-muodossa serverille muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ne näkyvät heti Infusella Apple TV:ssä. Nopeudet ovat ihan eri planeetalta kuin omalla netillä, jonka päivittäminen samoihin nopeuksiin maksaisi enemmän kuin seedboxin kuukausimaksu.

Itse otin kehutulta Ultra.cc:ltä Jellyfiniä tukevan serverin Hollannista (jossa lakia ei kiinnosta torrent-latailut pätkääkään), jossa on tilaa 3Tb hintaan 14/kk. Infuse Pro -sovellus on 10e vuodessa. Vertailukohtana 4K Netflix on 16e/kk. :lol:

Seedbox on myös täydellinen private tracker -sivustoille, joissa pitää pitää yllä tarpeeksi korkeaa seed/leech ratiota, ellei sivustolta halua saada potkua perseeseen. Seedbox on aina päällä, joten filut voi jättää rauhassa seedaamaan, etkä kuluta itse sähköä siihen, että PC on tämän takia päällä. Ei tarvi myöskään miettiä, hidastaako latailu nettiselailua tai pelailua.

Mukavana lisänä torrentteja voi pistää valumaan vaikka iPhonella, joka ei tue mitään torrent-sovelluksia. Voit ladata .torrent-latauslinkin puhelimeen ja sitten avata sen Ultra.cc:n ohjauspaneelista löytyvällä qBitTorrent-sovelluksen Web UI -käyttöliittymällä. Ei tarvitse edes nousta koneelle.

 15 
 : 02.03.2024 13:41 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
FF7Rebirth korkattu. Ihan pätevää menoa sinänsä. Taistelu on hauskaa ja hahmomallit viehättää edelleen. Vähän huolestuttaa tarina. Vasta muutama tunti pelattu, mutta mennyt vähän ohi, miten uudet kuviot oikein menee. En oikein edes tajua miksi uusia kuvioita on otettu mukaan. Alkuperäinen tarina on hyvä, joten uudet viihtyisi varmasti ja nostalgian nälkäiset tykkäsivät ennenkin. Ja jo nyt huomaa että peliin on lisätty aika paljon lisää kamaa hahmohen kehityksen ja extratekemisen osalta.

Mutta, se tekninen toteutus... 5/5 tai 10/10 arvostelut on aika käsittämättöämiä. Pelihän on teknisesti paikoitellen ihan karmeaa. Oikeasti en tahallani valehtele jos sanon että osa tekstuureista pyörisi PS3:lla. Eihän FF7Remakekaan näissä loistanut ja paikoitellen oli ihan samanlaisia ongelmia, mutta niitä kohtia ei ollut niin paljon kuin nyt. Todella usein tulee vastaan pintoja jotka on tasaista mössöä.
Ja mikä vielä korostaa tätä kaikkea on outo varjostus. Esineillä ei välillä ole varjoja ollenkaan ja hahmojenkin varjostus menee vähän sinne päin. Ja jos mene Cloudilla varjoon, hahmot kasvot näyttää siltä että sitä vaivaa anemia ja unettomuus.
Ja 60fps tila... sinänsä se kai pysyy aika hyvin 60fps lukemissa, mutta kuvan laatu kärsii oudosti. Kaikesta tulee vähän pehmeää ja rakeista samaan aikaan. Todella hämmentävää.... Toivottavasti paranee edetessä...

 16 
 : 02.03.2024 13:28 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Pakko kai se on pikkuhiljaa uskoa, että Bitcoiniin pitää alkaa kuukausisäästäminen. Pohjilla tietty isommat panostukset.

Mulla menee Revolut-pankin kautta 1€/päivä Bitcoiniin.  ;D Ja kolmeen muuhunkin itse asiassa.

Vaikuttaa päällisin puolin oikeastaan ihan pätevältä. Kuinka tuolla tunnistetaan käyttäjät? Ei tarvi lähetellä kuvakopioita välimeren saarille?

 17 
 : 02.03.2024 12:14 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Kabanossi
Pakko kai se on pikkuhiljaa uskoa, että Bitcoiniin pitää alkaa kuukausisäästäminen. Pohjilla tietty isommat panostukset.

Mulla menee Revolut-pankin kautta 1€/päivä Bitcoiniin.  ;D Ja kolmeen muuhunkin itse asiassa.

 18 
 : 02.03.2024 09:46 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Pakko kai se on pikkuhiljaa uskoa, että Bitcoiniin pitää alkaa kuukausisäästäminen. Pohjilla tietty isommat panostukset.

 19 
 : 29.02.2024 17:57 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Voihan sitä pelata, ei siinä mitään, mutta sitten lopputuloksessa on suuresti varianssia ja varsinkin kun tekee tulosorientoituneesti niitä treidejä, eikä välttämättä 1000h fundamenttianalyysin perusteella.

Sanotaan, että ottaisit laajasti hajautettua maailman osakerahastoa ja laittaisit sinne 10 000 euroa pohjalle. Sitten joka palkasta 400 euroa lisää. Realistisella 6% tuotto-odotuksella saisit eläkkeelle siirtyessäsi noin 450 000 euron potin, josta tuoton osuus olisi noin 300 000 euroa. Todennäköisesti olet edelleen elossa 30 vuoden päästä ja kolkuttelet eläkettä. On oma valinta haluaako, että silloin on puolen millin potti odottamassa ja helpottamassa elämää, vai hakeeko sitä miljoonien osumaa suorilla osakkeilla (kuten myös itse teen), mutta on mielestäni vähän väärin sanoa etteikö rahastosijoittamisella saisi isoja rahoja kerättyä pienistä puroista. Kuoleman sattuessa tuossa välillä jää potti sitten lapsillesi, jotka voivat sen vetää sen nokkaan Ibizan clubeilla.

Moni sanoo myös ettei kannata enää opiskella, koska on liian vanha. Samaa kuulee sijoittamisesta, mutta itse pohdin sitä juuri siitä kulmasta että joudut kumminkin elämään vielä 30-40 vuotta, joten miksi et opiskelisi tai sijoittaisi. Olet kumminkin elossa 5 vuoden päästä, joten oletko silloin tohtori, maisteri ja säästänyt samalla mukavan potin vai jätätkö mahdollisuudet käyttämättä. Omia valintojahan nämä on.  :)

Kukaan ei ole ikinä katunut pitkäjänteistä (+15v) säästämistä osakerahastoihin, mutta 100% on katunut ettei aloittanut jo 10 vuotta sitten.

Tee siihen pelisalkun rinnalle joku maailmaa seuraava rahasto ja yritä voittaa sen tuotto. Nöyräksi vetää.




 20 
 : 28.02.2024 21:40 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus

Amped (xbox)

Yli 20 vuotta sitten en saanut viimeistä rinnettä auki joten nyt tyli kokeiltua uudestaan ja onnistuin joten tämä oli hyvä ostos ja nyt on hyvä mieli.
No ei kuitenkaan sillä mä en oikeastaan nauttinut pelaamisesta missään vaiheessa ja mä viihdyin pari kesää sitten paljon paremmin ekan pleikkarin cool boarders 3:n parissa.

Temppu systeemi on outo sillä sä voit saada vaikka jostain tempusta 5000 pistettä, mutta joskus siitä voikin tulla likemmäs 20 000 eikä kukaan tiedä miksi.
Mä katsoin useamman videon sellaiselta tyypiltä joka on pelannut tän kahdesti 100% läpi eikä sekään tiennyt varmuudella sanoa mikä tuohon vaikuttaa. Hyvä laskeutuminen antaa kyllä boonusta, mutta ei tuollaisia määriä.
Kakkosessahan saa paljon enemmän pisteitä jos temput tekee rauhallisen tyylikkäästi eli vaikka nopeasti hypyn aikana tehty 720 spinni antaa vähemmän pisteitä mitä rauhallinen 540 joka kestää koko ilmassa olon ajan.
Kuka tietää ehkä tässä on joku samantyylinen systeemi, mutta peli ei koskaan kerro noista boonuksista mitään.

Sitten on grindaus joka vaatii varsin tarkkaa laskeutumista railin päälle vaikka tässä on ihan oma nappikin sille.
Aika usein hahmo voi kuitenkin vain kimmahtaa pois vaikka putken päältä tai mennä osittain sen sisään ja muuta mukavaa.
Lisäksi tässä säädellään tasapainoa liipaisimilla ja hahmoa pyöritetään tatilla ja mä menin noissa sekaisin vielä 10 tunnin jälkeen kun toi on ollut päinvastoin jo ps1 peleistä lähtien.

Urassa aloitetaan aloitetaan sijalla 120 rank listalla ja ykköseks olis tarkoitus päästä.
Rinteissä on perus high score haaste, media haaste jossa pitää saada tarpeeksi pisteitä kameroiden edessä, sponssi haaste jossa pitää tehdä sitä mistä sponssi tykkää eli saada tarpeeksi pisteitä.
Jos sen mieltymyksenä on vaikka isot hypyt niin sillä ei ole mitään väliä kuinka paljon saat ilmaa vaan ainoastaan pisteet ratkaisee.
Pro haasteissa seurataan toista hahmoa ja sun pitää saada samoissa hypyissä enemmän pisteitä. Jos epäonnistut neljästi niin homma oli siinä.
Lisäksi useammassa haastessa kannattaa vaan jäädä alussa odottamaan sillä se edellä menevä pöllyttää niin paljon lunta ettet edes näe sitä ramppia mistä pitäs hypätä jos lähdet heti niiden perään.
Myös piilotettuja lumiukkoja on kerättävänä yli 90kpl ja jos haluaa ykköseksi ja sen myötä lopputekstit ruutuun niin ihan kaikki pitää todellakin tehdä ja kerätä joten on aika turvallista sanoa, että kovinkaan moni ei varmaan ole pelannut tätä aikoinaan läpi sillä viimeistään joku yksittäinen lumiukko on niin typerässä paikassa ettei sitä löydä ilman opasta.
Mä sain viimeisen rinteen auki ja suoritin piste tehtävät ja laitan tämän hyvällä omallatunnolla tämän vuoden läpäistyt pelit listalle.

Moto gp: ultimate racing technology 3 (xbox)

Kyseessä siis se climaxin tekemä moto gp sarja jonka lähin kilpailija oli namcon ps2 tuotokset.
Tämä oli edelleen hyvä sillä tarjolla on virallinen moto gp kausi ja joka radan jälkeen nähdään myös kooste 2004 vuoden kisasta.
Tämä on kuitenkin jo kolmas sarjan peli joten se voisi käydä jo liiankin tutuksi joten tähän laitettiin mukaan myös extreme luokka jossa on tarjolla 600, 1000 ja 1200 kuutioiset prätkät joilla ajetaan radoilla jotka koostuu ihan yleisistä teistä joten ajamaan päästään vaikka prahan kaduilla ja tokion motarilla.
Yhteensä ratoja on 16 ja kisoista voitetuilla rahoilla voi joko ostaa uuden prätkän tai virittää nykyistä.
Mitään yksittäisiä osia ei sentään ole tarjolla vaan joka kategoriassa on vaan kolme eri pakettia.

Mä pelasin eilen extreme luokan 600 ja 1000 kuutioiset sekä koko moto gp kauden.
Ajoin vaan kolmen kierroksen kisoja joten ei niissä kauaa mennyt.
Kisojen jälkeen saa myös kuskille kykypisteitä jotka säilyy eri moodien välillä ja niillä voi parantaa kiihtyvyyttä, maksimi nopeutta, ajettavuutta ja jarruja.
Oikeastaan ainoa valituksen aihe on vauhdin kasvaessa ruudulle tuleva varsin vahva motion blur efekti jota ei saa pois päältä.
 
Prince of persia: warrior within (xbox)

Tätä tuli silloin joskus pelattua ehkä joku 30 minsaa kunnes lopetin kun kaikki värimaailmasta lähtien tuntui ihan paskalta sands of timen jälkeen.
Nyt oli ilmeisesti kulunut tarpeeksi pitkä aika kun tuo ei enää häirinnyt ja olihan tämä ihan jees seikkailu, mutta siitä voi oikeastaan eniten kiittää youtuben opas videoita.
Tämä kun on avoimempi mitä sands of time ja peli ei aina kerro mihin pitää seuraavaksi mennä niin sä voit aika helposti lähteä täysin väärään suuntaan ja vielä jopa väärään aikakauteenkin ja sittenpä hortoilet siellä.
On tässä kyllä kartta, mutta se on varmaan turhin kartta mitä missään pelissä on ollut ja sen oikea paikka olisi kuva galleria.

Tässä siis pelialueena toimii island of time ja siitä on kaksi eri versiota, past & present joiden välillä liikutaan hiekkaportaalin kautta.
Menneisyys näyttää ihan kivalta kun kaikki on ehjää ja nykyisyydessä kaikki on raunioina ja harmaata.
Tuosta johtuen samoja huoneita ja käytäviä kävellään aika monta kertaa ja saman kellotorni (tai mikä onkaan) huoneenkin läpi kuljetaan varmaan viidesti.
Joskus peli sentään näyttää mistä ovesta olisi tarkoitus mennä, mutta yhtä usein se ei näytä sitä joten kun olin epävarma niin katsoin tubesta mihin suuntaan lähteä.

Tärkein apu oli kuitenkin video jossa näytettiin mihin kaikki kestävyys päivitykset on piilotettu ja ilman sitä mä olisin saattanut ehkä missata ne kaikki ja ne oli mulle oikeasti pakollisia.
Yhteensä niitä on yhdeksän ja kun kerää kaikki niin sulla on tupla kestävyys. Mä keräsin kahdeksan ja useamman kerran mulla oli kestävyyttä alle neljännes jäljellä kun pääsin juomaan vettä joka parantaa sut. Ja mä pelasin easylla.
Tuon lisäksi susta tulee loppu puolella sandwraith jolloin sun hiekka generoituu itsestään, mutta sun kestävyys tippuu jatkuvasti ja sitten tuon osion aikana sun eteen heitetään vielä iso metallin sulattamo jossa sun pitää laittaa putket oikein.
Siellä on neljä vipua joista jokainen liikuttaa vähintään kahta putken osaa ja minkään kohdalla sä et koskaan näe sitä koko kokonaisuutta.
Heti kun tulin tuohon huoneeseen ja sain viholliset tapettua niin etsein tubesta videon missä tuo ratkaistaan.
En mä ala tuollaista ratkomaan samalla kun kestävyys tippuu jatkuvasti ja taas tuon kohdan jälkeen mulla oli alle neljännes jäljellä kun pääsin juomaan eli ilman päivityksiä olisin kuollut aikoja sitten.

Myös ne kohdat onnistui ärsyttämään missä juostaan dahakaa karkuun sillä ne on pelkkää trial & error jankkausta kunnes tiedät mitä on tulossa ja mihin pitää mennä sillä jos se pääsee tarpeeksi lähelle niin se tappaa sut laakista.
Onneks tästä tuli katsottua useampi arvostelu jo aiemmin joten tiesin mitä on luvassa joten otin jo valmiiksi läppärin viereen ennen kuin aloitin edes pelaamaan ja sama tulee tehtyä myös two thronesin kanssa kun sen aloitan sillä siinäkin ilmeisesti on taas kestävyys päivityksiä piilossa ja jos ne on yhtä hyvin piilotettu mitä tässä niin en mä niitä löydä. Se sentään on taas lineaarinen kuten sands of time.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines