Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
 11 
 : 26.10.2021 13:01 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Onko tästä dataa, että toimiiko vain uusille tunnareille, vai wörkkiikö myös, jos on ennestään Nordic-tunnarit olemassa?

 12 
 : 26.10.2021 12:58 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
HBO Max -kuukausitilaus saatavilla marraskuun loppuun asti puoleen hintaan 4,49€/kk.

https://www.hbomax.com/subscribe

 13 
 : 26.10.2021 10:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
29.10-1.11 on metroid dread teemainen maximus cup tetris 99:ssa.
Todella pitkästä aikaa sellainen teema jonka haluaa vaikka noiden avaaminen onkin mulle aikamoista tervan juontia kun olen niin paska ja yleensä saan vain muutaman pisteen joka matsissa.

https://www.youtube.com/watch?v=5RVKc-isjd4

 14 
 : 26.10.2021 09:46 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Ocarinassa vaikuttaa tosiaan olevan eniten grafiikkaongelmia, jotka eivät kuitenkaan sinällään haittaa pelaamista teknisesti. Ei se kuitenkaan optimaalista ole. Uskon, että päivittävät emulaattoria paremmaksi ajan kanssa. Ei tällaisia saisi olla day one, ottaen huomioon palvelun hinnan.

EDIT: Dark Linkin huone taitaa olla ongelmallisin OoT:ssä, ainakin sen perusteella mitä grafiikkaglitchhejä on toistaiseksi löydetty?

 15 
 : 26.10.2021 09:35 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
En tiedä, miten kukaan pystyy tätä vakavalla naamalla puolustamaan. Huomasin eron heti eka kaupungissa, mutta ongelma on paljon pahempi kuin uskalsin kuvitellakaan. Silent Hill Collection meininkiä.


 16 
 : 26.10.2021 09:26 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Solid Snake
Kaiutin ohjaimessa on kyllä vammaisen surkea keksintö. Se toimii ihan hauskasti, jos siitä kuuluu esimerkiksi radiopuhelimen äänet, koska silloin huono äänenlaatu kuuluu asiaan, ja ohjain on kädessä radiopuhelimen tavoin. Kaikissa muissa käyttötarkoituksissa kajari on roskaa.

Ostin 120hz tv:n ja oli yllättävän vaikeaa saada 120fps päälle PS5:llä. Ensin PS5:llä joutuu useammasta paikasta säätämään, että 120fps-asetus on päällä, ja sitten vielä pelin omasta valikosta laittamaan sen päälle.

Xbox suoriutuu tällaisista asioista todella paljon paremmin.

 17 
 : 26.10.2021 08:55 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Tuli testailtua vähän lisää ja huomasin, että pelien input lagit vaihtelevat selvästi. Mario 64:ssä en huomaa mitään suurempaa, mutta Ocarina of Timessa viive on ihan jäätävä. Ehtii helposti paina tatista vasempaan reunaan, oikeaan reunaan ja takas vasempaan, ennen kuin Link kääntyy oikeaan. Ei ihme, että jotkut speed runnaajat valittivat, kun mikään ei onnistu. Tämä siis suoraan Switchillä kannettavassa modessa. Voi vaan kuvitella mitä se tuntuma on, jos jotkut pelaa jollain telkkarilla, joka ei satu olemaan ihan parhaasta päästä.

F-Zero X listattiin tulevien pelien listaan jo Directissä. Eli se on kyllä tulossa, eikä sen pitänyt kuulua julkaisupelien joukkoon alkuperäisen suunnitelman mukaan.

No, onneksi. Olinkin varma, että näin jossain kuvan pelistä. En vain muistanut, että missä.

EDIT:

Emulaatiot eivät näköjään myöskään tue muistikortti-ominaisuutta. Esimerksiksi Mario Kartissa ei voi tallentaa edes omia haamuja ja uusintoja... Koitin juuri muka vetää pari time trialia ja herjaa, ettei voi tallentaa. :lol: :lol:

EDIT 2:

Myöskään rumble pack -toiminto ei vissiin toimi. En ainakaan saanut missään pelissä toimimaan.

 18 
 : 26.10.2021 08:49 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Toinen asia mikä alkoi vituttamaan sysipaskan NHL2022 lisäksi oli Sonyn suunnittelijan neronleimaus piilottaa sammutusnappi johonkin kalkuttaan. Millä vitulla sammutan koneen etänä piti googlettaa ihan ensitöikseni. Tästä idioottien suunnittelemasta laitteesta on näemmä kirjoitettu lukuisia artikkeleita otsikoilla "Why is it so hard to turn off the PS5? Turning off the PS5 illustrates Sony’s frustrating UI decisions"

Taisin laittaa samaan tyyliin ensitunnelmia reilu 6kk sitten. Käyttöliittymässä on valikoita vähän joka lähtöön ja sammuttaminen on ihan eri paikassa kuin mistä sitä automaattisesti etsisi. Ja kun tulee pelattua suht harvoin tällä hetkellä PS5:lla (tai oikeastaan millä vaan), melkein joka kerta saa miettiä että mistä helvetistä otankaan taas levyn ulos laitteesta. Menee lähes joka kerta ensin väärin  :lol: Että joo, odottelen jo koska Sony päivittää käyttiksensä vähän simppelimmäksi.


Voisihan tässä nyt peleistäkin hiukan sanoa.
Bayonettan PS4 versio tuli korkattua PS5:llä B3 odotus huumassa. Itse pelihän on loistava, eli ei siitä enempää. Mutta PS5:llä tuntuu olevan yksi ongelma. Väistönappi on analogisessa R2 napissa ja se ei vain toimi. Jotenkin sen ajoittaminen on todella hankalaa. Tuntuu että väistö ei lähde heti kun nappia painaa, eli liike ei lähde napin heti ensi milleistä, vaan vasta kun nappia on painanut enemmän. Näitä nappeja ei pitäisi ikinä käyttää mihinkään oikeasti nopeutta tai ajoitusta vaativaan toimintoon. Aikaisemmilla ohjaimilla tämä on toiminut ihan hyvin, esim. PC:llä ja X1 ohjaimella. Mutta tässä se tuntuu jotenkin epätarkalta ja hitaalta.
Tosin en pidä näistä napeista oikein muutenkaan. Koska se on analoginen, sen painaminen on meikällä hitaampaa, koska refleksit painaa napin pohjaan tai ainakin pidempään kuin olisi tarpeen, ennen kuin itse rekisteröi että painallus on mennyt. Se siis hidastaa meikällä painallus tahtia kun sen painaminen ei ole yhtä nopeaa kuin digitaalisen napin. Tuntuu vielä että PS5:ssä liikerata olisi suurempi kuin monissa muissa ohjaimissa, joten se rikkoo peli flowta jonkin verran. Tosin tämän kaikenhan voi vain ohittaa "et vain osaa" lauseella. Koska en vain osaa käyttää niitä nappeja. Vanha ei enää opi uusi temppuja samalla tavalla :lol:

 19 
 : 26.10.2021 08:47 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Kokeilin MK 64:ssä ajaa yhden cupin onlinessa kaksinpelinä, ja nettipeli toimi yllättävän hyvin eikä lagi ollut ainakaan minua häiritsevää. Tiedä sitten, millainen se on Wifi-yhteydellä. OLED-mallin ethernet-liitäntä on parantanut Switchin verkkopelikokemusta paljon ja ihan kaikissa peleissä.

F-Zero X listattiin tulevien pelien listaan jo Directissä. Eli se on kyllä tulossa, eikä sen pitänyt kuulua julkaisupelien joukkoon alkuperäisen suunnitelman mukaan.

En tiedä olenko vain vähään tyytyväinen peasant, mutta minusta tämä on ollut tähän asti hyvää ja pelattavaa settiä.  :)
 20 
 : 26.10.2021 08:18 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Repeilen totaalisesti, miten juosten kustu tämä(kin) on. En paljoa ehtinyt vielä testailemaan, mutta input lagin lisäksi lisäksi pahin ongelma, että osassa peleissä se analogisen senssi on ryssitty täysin, eikä ohjausasetuksia voi säätää. Kattelin myös tuota Ocariinan striimiä ja emulaatio on vissiin paskempaa kuin Wii U -versiossa hänen kommenttiensa mukaan.  Lisäksi juuri maksettu Family Planin määrä katosi kuin pieru saharaan, eikä osannut ottaa huomioon sitä. Luulin myös nähneeni, että tämä paskakikare sisältää F-Zero X:n, mutta eipä ollut. Vissiin oli tärkeämpää saada joku Winback 64 mukaan ja Mario 64:kin on vähän aikaan sitten julkaistu parempana versiona. Täysin kaivoon rahat. :lol:

Mitä. Hittoa. Nintendolle. On. Tapahtunut.

EDIT:


Emulaatiosta puuttuu lisäksi kaikenlaisia tehosteita ja jo Wii U -versio oli jo ryssitty versio alkuperäisestä.

Ei ole elämä niin pennin päälle, mutta jos olisi mahdollista saada rahat takaisin, ottaisin heti. Ottaa niin pahasti päähän.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines