Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
 41 
 : 30.04.2023 10:38 
Aloittaja JayeizH - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Okei, olen nyt asettunut tilanteeseen, että pidän 27" näyttöä setuppini vieressä, että voin nostaa sen helposti työpöydälle Apexia varten. Tuon pelin pelaaminen 42" TV:llä ei vain tunnu minulle millään niin hyvältä kuin kaksseiskalla. Onneksi olen rakentanut setupin niin, että vaihtaminen näyttöjen välillä ei ole liian työlästä. Samalla ei tarvitse kuumotella Apexin HUDien takia, kun pelille tulee kuitenkin kertymään tulevaisuudessa satoja ja satoja pelitunteja lisää.

Mutta kaikki muut pelit Apexia lukuunottamatta tuntuvatkin sitten aivan taivaallisilta 42 C2:lla. Varsinkin hahmon takaa kuvatut yksinpelit kuten Tomb Raider ja Gears of War ovat immersiivisempiä ja hauskempia kuin koskaan pelata. Myös autopeleissä tuo koko toimii erinomaisesti ja tunnelma on katossa. Tuntuu, että tämä jako kahteen näyttöön on minulle aivan täydellinen ratkaisu.

 42 
 : 30.04.2023 00:48 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Street Fighter 6:n demo on ihan jeesuskamaa. Peli on superresponsiivinen Input Delay Reduction -asetuksen ollessa päällä (tämä kaiketi pistää vsyncin pois päältä), näyttää tolkuttoman hyvältä tyylilllisesti (HDR boostaa vielä hienosti efektejä) ja pelittää noin muutenkin kuin unelma.

Modern-kontrolliasetuksen ansiosta vihdoin pystyy pelaamaan Street Fighteria ihan peruspadilla. Puristit - joka minunkin kai pitäisi varmaan olla, kun 3rd Strikeä on tullut kuitenkin tahkottua vuosia - varmasti pudistelee päätään, mutta ei kiinnosta. Street Fighterin tuplaneljännesliikkeet ovat täysin luonnottomia tehdä dpadilla, eivätkä ne kyllä edes tikulla ole minusta koskaan tuntuneet hyvältä. Sataprosenttisen tarkkuuden toki saisi hitbox-tyyppisellä nappiratkaisulla, mutta nyt voit tehdä ne superit painamalla vain kahta face buttonia samaan aikaan. Klassinen kuuden eri painikkeen näppäinasettelu on myös jöötiä, etenkin DualSensellä, jonka olkapäänappien liikerata on pidempi, jolloin painellusten ajoittaminen face buttonien kanssa on yhtä helvettiä. Tätäkään ongelmaa ei ole modern-asetuksella, koska viides ja kuudes nappi tarvitaan vain Drive Parryyn/Impactiin. Face buttoneilla onnistuu (toivottavasti) kaikki muut liikkeet.

Capcomilta on näillä näkymin tullut tai tulossa minulle kolme vuoden (tai jopa genin) parasta peliä: REmake 4, Monster Hunter Rise (+ juuri julkaistu Sunbreak-lisäri) ja Street Fighter 6. Puhdasta pelaamisen nirvanaa kaikki.

 43 
 : 29.04.2023 01:16 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Viimeinen bossi Professionalilla oli kyllä kamalinta sontaa miesmuistiin. Koko ajan saa tapella kontrollien kanssa, kun pitää samaan aikaan heilutella hidasta kameraa kohti bossia, joka tekee liikkeitä muuten kameran ulkopuolelta, hakata juoksunappia (asetuksista on valittava Toggle-vaihtoehto juoksulle, Hold on täysin rikki koska et pysty sillä menemään suoraan kyykkyyn), ladattava sekä vaihdeltava aseita ja sitten vielä siihen päälle yrittää jotenkin painella nanosekunnissa väistöliikettä, kun se välähtää ruutuun. Väistöliikettä, jota on mahdoton painaa intuitiivisesti edes 50 pelitunnin jälkeen (toisin kuin alkuperäisessä, jossa sormet on aina QTE-nappien kohdalla). Samalla ympärillä pyörii pörriäisiä, jotka nekin tottakai hyppivät kimppuun kameran ulkopuolelta.

Edellisessä postauksessa mainittu 180-asteen käännös saa Leonin rynnimään joko hirveää vauhtia milloin minnekin tai sitten tehdään hidas paikallaan pyörähdys. Joka tapauksesa suuntavaisto katoaa joka kerta. Bossi hyppii ympäri kenttää, jolloin kamera lukittaa siihen, etkä tiedä, minne vittuun olitkaan menossa. Hyvin suunniteltu.

iFrameja et saa mistään ja edes gyrolla on lähes mahdoton osua bossin heikkoihin kohtiin, jotka eivät pysy millisekunttiakaan paikallaan. Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun vedän bossin läpi ilman raketinheitintä.

Professional oli kuitenkin ehkä kutkuttavin survival horror -kokemus koskaan itselleni. Koko ajan sai olla veitsenterällä ja mukaan mahtui muutama todella kuumottava taistelu, kuten se predator siellä viemäreissä. Kaikki herbit lopussa odotat, että hissi laskeutuu alas. Yksikin osuma, niin koko paska alusta - predator huitaisee kuitenkin viime hetkellä ohi ja matka jatkuu.

Regenaradonit olivat myös pelottavampia kuin koskaan. Ne käyvät päälle kuin yleinen syyttäjä. Se pieni aikaikkuna, jonka saat kiikarikiväärillä niiden pikkumöllien ampumiseen on parempi käyttää hyväksi. Toista tilaisuutta et saa sillä, kudit loppuvat väkisin kesken. Gyrolla lisämausteen tuo käsien tärinästä aiheutuva tähtäimen heiluminen. :lol: Toki kovat jätkät parryttää nämäkin (Prolla toimii vain perfect parryt) ja lyö möllykät puukolla. Itsellä ei taidot riittäneet.

Mutta joo, hieno peli. Tekisi mieli aloittaa neljäs läpipeluukerta.

 44 
 : 27.04.2023 14:36 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
ONhan MS:llä vielä mahdollisuus valittaa päätöksestä. On kyllä ihme päätös UK:n porukoilta. Vedotaan vielä johonkin pilvipelaamiseen.

 45 
 : 27.04.2023 14:28 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
On nyt tullu pelattua jonkin verran Remasteria ja onhan sitä ilo samoilla. Vähän ärsyttää satunnaiset "hyppään silmille maasta" hyökkäykset joka aiheuttaa itselle paskahalvauksen (ei vaan ole mun juttu), mutta muuten pelin toiminta on toimivaa ja tasapaino seikkailun ja toiminnan välillä on aikalailla täydellinen. Edelleen aseet tuntuu vähän hernepyssyiltä (jäätykkiä lukuunottamatta), joten tuntuma on vähän niin ja näin. Mutta, ei mitään mikä varsinaisesti vaivaisi.

Nyt kun on pelannut peliä pidemmälle, niin kovin juttu on ollu melkein musiikit. Ei sillä että itse peli ei olisi hyvä tai että se ei olisi pääasia kuitenkin, mutta musiikki on yllättänyt eniten ja joskus tekisi mieli vaan pysähtyä kuuntelemaan hetkeksi. Ja se täydentää peliä täydellisesti. Jokainen kappale vain kuuluu siihen missä se on.
Parhaimpana voisi sanoa, että Tallon Overworld Depths on silkkaa neuroutta. En tiedä kuinka paljon sitä itsekseen jaksaisi kuunnella, mutta hitto että sopii peliin täydellisesti. Kylmät väreet tuli kun pääsi uudelle alueella ensimmäistä kertaa ja kappale soi taustalla. Vain FF7, OoT ja BotW on saannu aikaiseksi tuollaisen immersion. Phendrana Drifts omaa alueena ehkä parhaimman soudrackin, muita yhtään väheksymättä.

Vielä on peliä jäljellä, vaikka oliko 11h on jo takana. Muutaman kerran tullu harhailtua, eli sinänsä aika hitaasti on tullu edettyä. Ja vielä kun pääsee pelaamaan suht harvakseltaan, niin välillä tuppaa unohtumaan mitä tekikään viimeksi ja/tai mihin sitä olikaan menossa seuraavaksi. Suunnitelmana oli että menen tämän läpi ennen TotK julkaisua, mutta voi mennä tiukille kun vappu viikonloppuna pelaaminen jää todennäkoisesti nolliin. Vaikka ei tästä nyt toistaiseksi ole kiire päästä eroonkaan.

 46 
 : 27.04.2023 12:07 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Aloittelin REmake 4:n kolmannen läpipeluukerran Professionalilla ja alkaa vahvasti tuntumaan siltä, että tämä peli on mestariteos. Professional-vaikeustaso tuntuu täydelliseltä vaikeustasolta, kun on päivittänyt kaikki aseet täyteen edellisillä läpipeluukerroilla (bonusaseihin ei kuitenkaan kannata koskea, Primal Knifeä lukuun ottamatta, koska ne vain latistavat tunnelmaa) - koko ajan saa olla varpaillaan, kun vihut ovat superaggressiivisia, muttei kuitenkaan tarvitse kärvistellä kämäisillä perusaseilla, jotka ampuvat hitaasti mihin sattuun. Minibossit ja bossit ovat myös huomattavasti pelottavampia. Tämä aspekti on paremmin toteutettu kuin alkuperäisessä, jossa jouduit aloittamaan Professional-moodin tyhjältä pöydältä - alkuperäisessä tosin tyhjältä pöydältä aloittaminen on nautinnollisempaa, koska melee-systeemi on paremmin toteutettu.

Xbox-version deadzone muutettiin myös uusimmassa patchissa vähemmän neliöksi, joten tuokin asia vituttaa taas astetta vähemmän. Edelleenkin kääntymisnopeus on aivan liian alhainen, joten kun tätä pääsen joskus PC:llä pelaamaan 120 kuvaa sekunnissa hiiriohjauksen gyro-muunnoksella, niin voin lienee huoletta nostaa pelin alkuperäisen RE4:n rinnalle sinne lempipelieni kirkkaimpaan kärkijoukkoon. Ainoat marinanaiheet tulevat lähinnä muutamasta heikommasta bossista ja raivostuttavasta Quick Turn -ominaisuudesta, jonka seurauksena Leon poukkoilee välillä minne sattuun. Tämä on ongelma juurikin tuon hitaan kääntymisnopeuden takia, muuten pistäisin koko ominaisuuden pois päältä.

Unohtui myös edellisessä postauksessa mainita, että peli näyttää aivan jumalattoman hyvältä HDR:n ansiosta. Huvittava palata tunkkaisen REmake 2:n pariin - peli näyttää aivan vetiseltä ripulilta, koska musta ei ole mustaa kuin keskiyö kuuttomalla taivaalla. Luojan kiitos korjasivat tämän REmake 4:ssä.

 47 
 : 27.04.2023 06:56 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Mitäs Konami tekee nykyään? Eikös ne lopettanu pelien tekemisen ja keskittyi johonkin pachinkoihin? Voisivat myydä IP:t MS:lle jos maksavat tarpeeksi  ;D

Iso K on kuulemma viime vuodet valmistellut kunnon paluuta. MGS3 Renaster/remake olisi tulossa, mutta muillakin klassisille Konamin sarjoilla on suuri mahdollisuus tulla takaisin. Ja voivathan nuo kolme uutta Silent Hill -peliä olla vaikka miten hyviä, tyyliin RE2 ja 4 remake.


 48 
 : 26.04.2023 22:50 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Harmillista minusta. MS teki kuitenkin hienon suunnittelutyön XSX/S koneilla ja ansaitsisi menestystä ja Activision diili olisi sitä varmasti tuonut. Vaikka suurin harha askel MS:llä tuntuu kuitenkin olevan ns. Service mallissa. MS:hän ei taida välittää raudan myynnistä juurikaan vaan GamePassin. Jos GamePass olisi lyönyt itsensä läpi, MS olisi varmaan lopettanut raudan valmistamisen ja lisensoinut sen ja alkanut myymään vain GamePassia. Mutta tällä hetkellä Gamepass tuntuu sakkaavan ja porukka ostaa esim. PC:lle pelit Steamistä niin kuin viimeset about 15 vuotta. Ja kun Gamepass ei myy ja PC rokottaa XSX/S koneiden myyntiä,... ollaan suossa.

Mielenkiinnolla odotan mitä MS seuraavaksi yrittää. Activision diili olisi voinut pelastaa GamePassin, mutta nyt kun se kaatui, mennään varmasti pienempien julkaisujoiden suuntaan. Olisiko Embracer seuraava? Tosin en tiedä onko se pienempi kuin Activision. Ja siellä taitaa olla muutakin kuin vain pelejä katon alla. Capcom? Oi se olisi kova ja pelaajilta tulisi itkua vielä enemmän kuin nyt tuli :lol: Mitäs Konami tekee nykyään? Eikös ne lopettanu pelien tekemisen ja keskittyi johonkin pachinkoihin? Voisivat myydä IP:t MS:lle jos maksavat tarpeeksi  ;D

 49 
 : 26.04.2023 22:07 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Activision-diili näköjään peruttu. Hieno homma taas, että tämänkin genin Xbox ottaa sata-nolla turpaan PlayStationilta, niin ei saada kunnon kilpailutilannetta päälle. Noh, toivottavasti käyttävät ne massit johonkin muuhun, vaikkei sillä enää taida olla mitään väliä. Samalla Sony jatkaa yksinoikeusperseilyjensä kanssa minkä kerkiää.

Muutenkin surkuhupaisaa touhua Microsoftilta, kun mitään kunnollista ei saada ulos.

Osakkeenomistajana -11% turpaan, mutta toisaalta tätä salaa toivoinkin. Halusin Activisionin pitkään salkkuun. Firmassa on isosti potentiaalia rahasammoksi. Microsoftin kannalta paskempi juttu, kuten totesit. Sony vetää perseeseen ilman liukastetta ja huolella.

 50 
 : 26.04.2023 18:06 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Activision-diili näköjään peruttu. Hieno homma taas, että tämänkin genin Xbox ottaa sata-nolla turpaan PlayStationilta, niin ei saada kunnon kilpailutilannetta päälle. Noh, toivottavasti käyttävät ne massit johonkin muuhun, vaikkei sillä enää taida olla mitään väliä. Samalla Sony jatkaa yksinoikeusperseilyjensä kanssa minkä kerkiää.

Muutenkin surkuhupaisaa touhua Microsoftilta, kun mitään kunnollista ei saada ulos.

Konsolimyyntikin ilmeisesti sakkaa tällä hetkellä, laskenut 30%. Microsoft sai homman hyvin käyntiin, mutta nyt tosiaan homma takkuaa ja pahasti.

Redfall, Forza Motorsport ja etenkin Starfield ovat aika hemmetin tärkeitä pelejä Microsoftille. Starfield voi jo onnistuessaan pelastaa paljon, jos se nousee suureksi ilmiöksi. Microsoft tarvitsee lisää hyvää kamaa Gamepassiin kasvaakseen ja ylläpitämään nykyisiä tilaajia.


Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines