Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
 41 
 : 16.09.2021 06:39 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Kraidi
Persona 5 potkii ja lujaa. Uusi hahmokaarti pääsee jo nyt lähes Persona 4:n vastaavan tasolle, eikä sekään vaivaa, että Ryuji on eräänlainen Yosuken ja Kanjin fuusio. Tämän hetken suosikkini on ehdottomasti Morgana, joka kissamaisen olemuksensa vuoksi ymmärretään jatkuvasti väärin. :lol: Pelissä on kyllä omanlaisensa taika muiden sarjan pelien tapaan ja vähän on myös herännyt mielenkiinto Shin Megami Tensein seuraavaa tulokasta kohtaan. SMTIV:n pelasin aikoinaan ja tykkäsin kovasti, mutta vitonen ja kolmonen pitäisi ehdottomasti laittaa myös pelitykseen.

On se Atlus vain epeli näiden peliensä suhteen. SMT/Persona on heittämällä varmaan paras pinnalla olevista JRPG-sarjoista ja en voi muuta kuin kiittää heitä siitä, että julkaisevat kumpaakin. P5 pitäisi saada Switchille ja PC:llekin ehdottomasti, puhumattakaan P4:n (ja miksei muidenkin Personien) konsolijulkaisusta.

 42 
 : 15.09.2021 21:31 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Katos eipä olekkaan :lol: En tiedä miksi mutta jotenkin ymmärsin että Dock avittaa hiukan viilennyksessä, joten vain oletin sen jälkeen että siinä on oma tuuletin :lol: Onkohan se sitten tarkoittanut että tuulettimille on enemmän virtaa, joka avittaa viilennyksessä.

Mutta hyvä pointti, eihän siinä telakassa edes ole tuuletinta. OLED Dock taitaa olla sen verran saman kokoinen, että ei taida olla siinäkään.

 43 
 : 15.09.2021 21:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Jotenkin itse aina luulin että Dockissa ei ole tekniikkaa juuri yhtään. Vain tuulettimet ja adapterit, eli jonkinlainen hubi NS:n ja TV:n välille. Eli siinä ei olisi ollut aikaisemmin edes Wifiä, se tulisi NS:stä. Dockin tuulettimiahan pystyisi säätelemään todennäköisesti NS:stä suoraan lämpöjen mukaan.

Ei siellä mitään tuuletinta ole. Yks piirilevy ja siinä kaikki.


 44 
 : 15.09.2021 21:01 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.

 45 
 : 15.09.2021 20:12 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Jos Scarffi vaikka jaksaisi kaivaa Switchinsä pölyvuoren alta ja kokeilla AirPodeilla, olisin todella kiitollinen hifistelijän mielipiteestä.  :)Mielestäni täysin pelikelpoista settiä AirPods Pro -kuulokkeilla. Viive on hyvin maltillinen. Toki Apexissa voi häiritä enemmän kuin kokeilemissani Monster Hunterissa ja Hollow Knightissa. Luurien taika on tipotiessään ilman Applen taianomaista tilaäänitukea, mutta ethän sinä AirPodseja (Pro) pelkästään Switchiä varten toivottavasti ole hankkimassa.

 46 
 : 15.09.2021 19:51 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Kai sen nyt jollain muullakin kuin naamalla saa auki?

Vain yhdellä asialla, jos se on riittävän pitkä...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

 47 
 : 15.09.2021 19:42 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kai sen nyt jollain muullakin kuin naamalla saa auki?

 48 
 : 15.09.2021 18:07 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Kabanossi
Kotioloissa luultavasti tykkäisin kasvojentunnistuksesta, mutta taipuuko se mun käyttöön kuitenkaan?

Ei. Jos ranteessa on Apple Watch, osaa se avata puhelimen lukituksen, jos käyttää kasvomaskia. Se on kyllä hyvä tunnistamaan, milloin naaman peittää maski, milloin joku muu. Yritin peittää puolet naamasta kädelläni. Ei auennut lukitus.

 49 
 : 15.09.2021 17:39 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Vin
https://www.xda-developers.com/iphone-13-mini

Ei tullut Touch ID:tä. Harmi. Eikä oikein muutenkaan mitään kummallista, parempaa akkua ja 64gt versio jää historiaan.

Vähän kyllä mietityttää tuo sormenjälkitunnistimen puute. Mulla on töissä erilaisia varusteita päällä Siperian valloittamiseen riittävä määrä, ja esimerkiksi lasketellessa naama melko tehokkaasti piilossa. Ja nyt tietysti maski päällä vielä kauppareissuilla jne. Kotioloissa luultavasti tykkäisin kasvojentunnistuksesta, mutta taipuuko se mun käyttöön kuitenkaan?


 50 
 : 15.09.2021 14:34 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Joo, se alkuperäinen dock ainakin on suurimmaksi osaksi tyhjää muovia. Saman piirin saa halutessaan siirrettyä esim. ihan murto-osakokoiseen matka-dockiinkin suht. ongelmitta, siihen myydään valmiita modikittejä.

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines