Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
 41 
 : 11.11.2022 21:33 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Vampire Survivors (Xbox/PC). Aika kova peli. Kannattaa kokeilla, jos löytyy Game Pass. Tai no eipä tuo maksa kuin muutaman euron muutenkaan.

 42 
 : 10.11.2022 12:20 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut migge
Aika kovaa kampetta. Alko vähän jopa kutittelemaan GBA-pelien kaivelu kaapeista.

 43 
 : 10.11.2022 12:18 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Kiinnostaa ainakin itseä, jos se nettihomma oikeasti toimii. En ole testannut vaan aina offline.

Kokemukseni perusteella toimii yllättävän hyvin, jos pelaajat ovat samassa maassa eikä kenelläkään ole käytössä mitään megan mokkulayhteyttä. Tuskin on.  :)

Hienoa, jos kiinnostaa! Lisää ilmoittautumisia vaan kehiin.  :)

 44 
 : 10.11.2022 12:13 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Kiinnostaa ainakin itseä, jos se nettihomma oikeasti toimii. En ole testannut vaan aina offline.

 45 
 : 10.11.2022 12:08 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
(Kysyn tämän kysymyksen tässä topicissa Peliseura-osion sijasta näkyvyyden vuoksi).

Olisiko kiinnostusta N64-peli-iltoihin Switchin NSO:ssa? Kerro, jos kiinnostaa! Haetaan siis itseni lisäksi kolmea pelaajaa. Mario Kart 64, Mario Partyt, F-Zero, Star Fox,  Mario Golf & Tennis, DR Mario ja (todennäköisesti joulukuussa) tietenkin Goldeneye 007! Näitä pelejä olisi siistiä päästä tahkoamaan hyvässä seurassa. Voice chatitkin voisi laittaa tulille vaikka NSO appin kautta.

Peli-iltamat vaikka tyyliin joka toinen viikko; viikonloppuna ja iltapäivisin.

 46 
 : 10.11.2022 11:07 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Unbelievable :lol: Eihän tuossa kunnossa olevia pelien pahvilootia ole missään, puhumattakaan kyseisistä peleistä.

 47 
 : 10.11.2022 10:56 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK


Viime aikojen kirppari- ja nettilöytöjä. Alle kympillä oli N64:n Nagano kirpparilla, niin nyt pystyn treenata epiä varten. Hyväkuntoinen Snessin Zelda, jossa oli kaikki lippuset ja lappuset tallella oli myös hyvä löytö muutamalla eurolla.

 48 
 : 10.11.2022 10:43 
Aloittaja Turilas - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Woke on lähtenyt laukalle jo vuosia sitten. Liikkeen suurin ongelma on sen diktatuurimaisuus ja noitajahtimaisuus. Vaikka liikkeen alkuperäiset tavoitteet ovatkin olleet varmasti jaloja, tuntuu siltä että esimerkiksi siihen kuuluva cancel-kulttuuri on kääntänyt jopa aiemmin ihan wokeja ihmisiä sitä vastaan.

Aikalailla juurikin näin.

Täysin kahelia touhua ja verrattavissa sekopäisiin sisäsiittoisiin kultteihin ja uskontoihin. Nämä mielenvikaiset liberaalit luulevat olevavansa ihmiskunnan pelastajia, mutta ovat vihaisinta ja kovaäänisintä porukkaa, jotka tykkäävät huudella kaikkien puolesta. Ne muutamat taustalla olevat hyvät ajatukset ja periaatteet katoavat täysin jatkuvan vouhotuksen alle. Kyseessä on loppupeleissä aika pienestä laumasta, mutta suurin osa ihmisistä ja yrityksistä lähinnä seurailee sivusta ilman kommentointia, koska kyseisen mielenterveysongelmalauman alle ei kannata jäädä. Tulee kirjaimellisesti noitavainoa ja saa käytännössä natsinleiman otsaan. Ei se minua hetkauta mitä netissä touhuavat, mutta kun alkaa näitä tyyppejä sikiämään työpaikoille, harrastuksiin ja vapaa-ajalle. Siinä vaiheessa kun ovella käy joku idiootti kertomassa, että kannattaa lakkauttaa Spotifyn käyttö, niin mietin että mitähän helevettiä.

Tosin pakonomainen esillä oleminen on saanut hiljalleen luontaisen vastareaktion ja ihmiset ovat alkaneet pistämään vähän hanttiin ja ihan trollailemaan tälle sekoilulle. Sitten syntyy mm. ResetEran tyylisiä Ja Redditin tiettyjen alayhteisön tasoisia kuplia, joissa samanmieliset saavat vouhkata keskenään ja bannata kaikki toisinajattelijat. En ole ikinä nähnyt yhtä paljon ahdasmielisiä  ja vihaisia tyyppejä kuin ResetEran offtopic-puolella. Heille Twitterin sananvapaus on väärin, joten lähtevät sieltäkin pois. Sananvapaus on heille sitä, että lähinnä äärivasemmiston juttuja saa vapaasti kirjoitella.

Kai se on sitä kun mennään sinne ääripäihin. Vasemmistokonservatiivit ei ole yhtään sen järkevämpää porukkaa kuin oikeistokonservatiivit.

Vähintään yhtä hulluja ovat, elleivät jopa hullumpia. Ainakin esillä massiivisesti enemmän täälläpäin.

 49 
 : 09.11.2022 13:02 
Aloittaja Turilas - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kai se on sitä kun mennään sinne ääripäihin. Vasemmistokonservatiivit ei ole yhtään sen järkevämpää porukkaa kuin oikeistokonservatiivit. Enkä lopulta millään jaksa uskoa että edes Jenkeissä olisi niin paljoa äärimielipiteitä mitä vaalitulos kertoo. Mutta ne ääripäät kun on usein ne äänekkäimmät...

 50 
 : 09.11.2022 09:29 
Aloittaja Turilas - Uusin viesti kirjoittanut Solid Snake
Woke on lähtenyt laukalle jo vuosia sitten. Liikkeen suurin ongelma on sen diktatuurimaisuus ja noitajahtimaisuus. Vaikka liikkeen alkuperäiset tavoitteet ovatkin olleet varmasti jaloja, tuntuu siltä että esimerkiksi siihen kuuluva cancel-kulttuuri on kääntänyt jopa aiemmin ihan wokeja ihmisiä sitä vastaan.

Se, että aatteen rajoja vaikka 15 vuotta sitten rikkoneet ihmiset lentävät ulos työpaikoistaan ja heidän maine pyritään tärvelemään loppuiäksi ei ole terveen liikkeen touhua.

Myöskin liian rankka vastakkain asettelu on usein huono piirre. Joko olet meidän puolella tai et ole edes ihminen. Vasemmistolaisuus on minun kirjoissani ollut aina välittämiseen perustuvaa. Nykyinen woke-vasemmisto tuntuu ajavan ihan erilaisia arvoja.

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines