Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
 41 
 : 19.02.2024 14:25 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Olen päätynyt Sharkien kanssa samaan lopputulokseen kengän leveydestä. Kerran kun tottuu siihen että varpailla on tilaa, niin ei ole paluuta entiseen. Mulla on myös yksi pari paljasjalkakenkiä käytössä kesäaikaan, tuovat mukavasti vastapainoa raskaille työkengille mitä joutuu käyttämään. Niiden, ja Lowan vaelluskenkien myötä on tullut kiinnitettyä entistä enemmän huomiota kengän leveyteen.

Mitä popojen hintaan tulee, niin mielestäni alta 150€:n ei kannata paljoa kenkiä katsella. 150-400, niin laatu, tuntuma ja korjattavuus kasvavat kohisten. Eivätkä ne sen kalliimmaksi tule kun kestävät pidempään kierrossa.

 42 
 : 19.02.2024 10:58 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Tai sitten yleisesti Isäkenkälauta. Voisin itse nimittäin hieman keskustella paljasjalkakengistä! Jossain vaiheessa testasin yhtä mallia mielenkiinnosta, ja voin kertoa, että kun tuohon leveämpään lestiin kerran tottuu, niin sellaisten muotipuikkojen jalkaan laittaminen ei enää ihan kauheasti kiinnosta. Mulle ei edes ole niin justiinsa, että onko kuinka minimaalinen pohja tai että jokainen hiekanjyvä pitäisi tuntea jalkapohjassa, mutta tuo aidosti leveä lesti ja sitä kautta "luonnollinen" astento varpaille/jalkaterälle on todella kovaa kamaa.

Kääntöpuolena on sitten elämäntavan hintavuus, ei meinaan parilla kympillä tän genren kenkiä oikein mistään saa, vaikka kuinka koittais alennuksia bongailla. Ja toinen on sitten se, että aina on vähän kiven alla löytää aidosti hyvännäköiset kengät, kun suurin osa paljasjalkaromppeesta on sitä extrasporttista tai yyberhippiä ankanräpylämallia. Feelgroundsilta olen kuitenkin löytänyt perussiistit talvi- ja kesäkengät, parasta luukkia genressään tähän mennessä.

 43 
 : 18.02.2024 21:37 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Fraeon
Hitboxilla saa 360:n jopa nopeampaa kun totuttaa sormet painamaan vain kardinaalit. Pelaillut itse aika paljon Dudleytä ja Elenaa 3S:ssä hitboxilla eikä se ole ameriikantemppu. Toki tässä on itsellä se ulottuvuus, että pelannut laitteella sen pari vuotta.

 44 
 : 18.02.2024 10:56 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Kyllä hyvät talvikengät kannattaa olla. Olen saapastellut jo useamman talven ajan Icebugien kitkapohjaisilla kengillä jotka ovat suht pitävät vaikkei piikkejä olekaan. Ulkonäöltään taattua marketti/tuulipukukamaa, mutta pysyypähän paremmin tassuillaan. Ja näillä vuosilla käytännöllisyys ja mukavuus alkaa muutenkin menemään tyyliseikkojen edelle.

Nastalauta täältä tullaan!

 45 
 : 18.02.2024 09:00 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
No joo... kuten sanoin, meikäläisen pelimerkeillä ei pääse sen enempää rikastumaan kuin suuremmin köyhtymäänkään :) Mutta onhan reipas 100% voitto kivan näköistä loppurivillä ;D Nyt osake ailahtelee about 10%per päivä, niin siinä voisi olla pientä pelin paikkaa jos olisi isompia summia.

Remedy on tosin nyt peliosake :) Oudon sopulimaista menoa :lol: Ensin kävi 30€:ssa kun tuli hyvät arvostelut ja sitten laski 17€:n tuntumaan, kun myynnit oli parhaimmat mitä Remedy peli on ikinä tehnyt :lol: No joo, varmasti sijoittavat vain odottivat reippaasti enemmän ja yksi peliprojekti sai kirvestä tai meni takaisin suunnittelu pöydälle. Vaikka minusta tuo 30€:oon nousu oli se kovin ylilyönti. Saihan AW2 kovat arvostelut, mutta en ikinä uskonut että se yltäisi edes lähelle genren parhaimmiston myyntejä. Ja siis olihan AW2:n myynnit pieni pettymys, mutta 17€:oon lasku oli mielestäni pieni ylilyönti. Kyllä Remedy AW2:lla jotain tienaa. Joten vaikka AW2:n myynnit ei ole ihan siellä missä toivoisi ja yhden peliprojektin peruuntumisesta tulee takkiin, uskoisin että osarin jälkeen kurssi nousee. En jaksa uskoa että Remedylläkään odotettiin RE:n kaltaisia myyntejä, joten viesti todennäköisesti on että homma etenee suunnitellussa "haarukassa" jne. Sitä salkkuun siis :) Tosin todennäköisesti kun nyt sanon asiasta ääneen menetän ARM:sta saadut voitot tähän :lol:

 46 
 : 18.02.2024 08:35 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Olen myös pitkään harkinnut Switchin tai tabletin ostamista sänkysessioihin. Luonne on mallia laiskaan taipuva hedonisti, niin kyllä tuo passaisi.

Arnoldin uuden kirjan luin myös. Ei ollut ihmeellinen. Niin mitäänsanomaton kirja, etten juuri muista siitä mitään. Annoin Bookbeatissa näemmä kumminkin 3/5. Kevyttä viihdettä. Netflixin dokumentit Arnoldista ja Syltystä sen sijaan katsoin nauttien. Veikkaan, että Arskan haamukirjoittaja kirjoitti kirjan, jotta Arska vie tämänkin erän Sylttyä vastaan mallilla dokkari + kirja vs Syltyn vain dokkari. Arnoldilta on tullut myös erinomainen Total Recall elämänkerta, jossa käydään laajemmin pettämiset sun muut läpi. Muista dokumenteista suosittelen ehdottomasti Beckhamin ja Robbie Williamsin dokumentteja.

Luin tän sun viestin torstaina ja mietin, että miten muka voi kaatua ja teloa itsensä noin pahasti, nuori mies. Eilen sitten itse vedin kolme kertaa samalla matkalla sellaiset lipat jäisellä tiellä, että vain tuurilla jäi se käsi murtumatta. Nyt on musta vasen käsi ja vasen kylki, niin kipeä ettei voi kyljellä nukkua. Suomessa katujen ylläpito on niin heikkoa ja kelit vaihtuu tunneissa, niin pitäisi varmaan oikeasti ostaa piikkikengät.

Luin myös Total Recallin aikanaan. Se on parempi, mutta onhan se lähtökohdiltaankin aika erilainen. Katoin noi Netflixin dokkaritkin. Arskan oli mielestäni paljon parempi kuin Syltyn, mutta tämä johtui osin pituudestakin. Ja lopulta, uskallan sanoa että Arska on vain tehnyt enemmän elämänsä aikan kuin Syltty, joten materiaali riitti pidemmälle.

Kannattaa ostaa ne piikit. Ei ole väärin ostaa alle 50 vuotiaana niitä. Tosin tämä muistilappu pitäisi kirjoittaa itsellekin :lol: Varsinkin nyt kun liikkui käsi murtuneena n. 6vko. Jännitti paikoitellen aika pirusti kävellä ulkona. Kun olisin kaatunu uudestaan, se olisi todennäköisesti ollu jo astetta pahempi juttu. Olisi varmaan joutunut leukkauspöydälle käden kanssa. Nyt kun jäi "hyvä asentoinen murtuma" tasolle. Jotain hyvää siis siinäkin.

 47 
 : 17.02.2024 19:21 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba


Niin se vaan JayeizH nappasi salkkuunsa multibaggerin. Arm Holdingsin osake (melkein) all time high nyt.

 48 
 : 17.02.2024 19:11 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Hiukan tekohengitystä palstalle.

Löysin uuden tavan pelata. Sängyssä :lol: NS syliin ja ilta menee aika rattosasti. On päässyt jopa ihmisten aikaa nukkumaan, kun on hoitanut itsensä valmiiksi ennen kun siirtyy pelaamaan. Siinä saa suht hyvä asennon ja kun konsolille ja käsille saa tyynystä tai peitosta rakennettua jonkinlaisen telineen, niskatkaan ei tule kipeäksi. Links Awekening meni jo tuolla tyylillä läpi. Täytyy valkkailla vähän minkä aloittaisi seuraavaksi.

Ja kun sänkyyn tulee ajoissa, olen jopa uhrannut lukemiselle hetken, niin nukahtaa paremmin. Tuli luettua uteliaisuudesta Arskan "Ajat­te­le isos­ti". En lähtenyt mitään elämän ohjetta hakemaan tai ryhdistäytymistä tms. mutta oli miehen näyttelijän taidoista tai mistä vaan mitä mieltä vaan, niin onhan se polku aika mieletön minkä mies on käynyt läpi. Joten jos miehellä on jotain sanottavaa kuuntelen (tai luen) ihan mielenkiinnosta.
Olihan se vähän omien onnistumisten listausta esimerkkien varjolla. Sinänsä nekin ihan mielenkiintoisia, mutta "7 oppia menestykseen" katetaan aika pienellä tekstillä. Kirjana Arskasta siis ihan mukavaa luettavaa, mutta aika paljon diipa daapaa niille jotka hakee elämänohjeita. Vaikka myönnän, että olihan niissäkin pointtinsa. Siitä väitän kyllä vastaan, että onnistuminen ei kyllä ole 100% varmaa vaikka tekisi työtä niin paljon kun kroppa myöten.

Todellinen syy tälläiseen elämän muutokseen (illat sängyssä) tuli siitä että elämäni ensimmäistä kertaa mursin käteni. Vasen käsi. Kauan sitä sai odottaa. Tämäkin oli aika pieni murtuma, värttinä luu kyynärpään puolella. Lääkäri halusi jopa magneettikuvaukset kun oli vähän siinä ja siinä mitä röntrenissä näky. Mutta murtumahan se oli. Eniten tärähdys otti kyllä kyynärpäästä ranteeseen. Ja se olikin pirun kipeä ja on vähän edelleen kun on rannetta pitänyt enimmäkseen paikallaan. Tämänkin tekstin jälkeen nyt alkaa vähän tuntumaan. 6vko huomenna takana ja kivut alkaa olemaan aika häilyviä, mutta edelleen huomaa että kunnossa ei ole. Tosin tähän asti on pitänyt vältellä nostamista jne. niin senkin vuoksi puolitehoinen. Mutta huomisen jälkeen pitäisi alkaa kuntouttamaan vähän enemmän.
Ja siis tämän vuoksi ei pystynyt kunnolla pelaamaan padilla. Naksutteluja PC:llä, mutta sitten testasin NS:ää koska sivupalikat saa irti ja ranteen saa siihen asentoon mihin haluaa. Ja jotenkin palikat kiinni se tuntui paremmalta kuin peruspad. Ranne ei vääntynyt niin paljoa. Ja kun konsolin tukee se ei rasita muuten kättä tai rannetta. Toimi aika loistavasti ja jäin vähän sille tielle, enkä jatkanutkaan sitä mikä (Control) jäi kesken PC:llä.

Ja totta kai kaatuminen on hienoin juttu. Ei, se ei ollut jäällä, ei edes ulkona tai liukkaalla lattialla. Se oli keskellä kauppaa kuivalla maalla. Kaarsin hyllyvälikön takaa pois ja nainen sattui tulemaan vastaan sisäkaarteessa kärryjen kanssa. Tämä meni vielä ok, mutta kun oli tullut ohi päästikin äkillisesti kärryistä irti ja kääntyi ympäri mun eteen. Yritän väistää, sotkeudun jalkoihini ja kaadun kuin joulukuusi kylki ja käsi edellä betonilattiaan. Selkä tärähti niin pirusti että en edes huomannu kättä ensin. Hengittelin jonkun minuutin ja kun lähdin korin kanssa menemään huomasin että vasemmalla kädellä ei muuten voi pitää koria. Ja loppu oli perus vitutusta.

Olen myös pitkään harkinnut Switchin tai tabletin ostamista sänkysessioihin. Luonne on mallia laiskaan taipuva hedonisti, niin kyllä tuo passaisi.

Arnoldin uuden kirjan luin myös. Ei ollut ihmeellinen. Niin mitäänsanomaton kirja, etten juuri muista siitä mitään. Annoin Bookbeatissa näemmä kumminkin 3/5. Kevyttä viihdettä. Netflixin dokumentit Arnoldista ja Syltystä sen sijaan katsoin nauttien. Veikkaan, että Arskan haamukirjoittaja kirjoitti kirjan, jotta Arska vie tämänkin erän Sylttyä vastaan mallilla dokkari + kirja vs Syltyn vain dokkari. Arnoldilta on tullut myös erinomainen Total Recall elämänkerta, jossa käydään laajemmin pettämiset sun muut läpi. Muista dokumenteista suosittelen ehdottomasti Beckhamin ja Robbie Williamsin dokumentteja.

Luin tän sun viestin torstaina ja mietin, että miten muka voi kaatua ja teloa itsensä noin pahasti, nuori mies. Eilen sitten itse vedin kolme kertaa samalla matkalla sellaiset lipat jäisellä tiellä, että vain tuurilla jäi se käsi murtumatta. Nyt on musta vasen käsi ja vasen kylki, niin kipeä ettei voi kyljellä nukkua. Suomessa katujen ylläpito on niin heikkoa ja kelit vaihtuu tunneissa, niin pitäisi varmaan oikeasti ostaa piikkikengät.

 49 
 : 17.02.2024 16:21 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf


Kausi 20 täällä ja niin on myös 120Hz-moodi konsoleilla. Hyvältä tuntuu pelata gyrolla ilman sitä kamalaa frame pacing -nykimistä, joka riivasi peliä vuosikaudet. Pistäs Epi mietteitä, jos lurkkaat siellä jossain. On aika palata kotiin!

 50 
 : 17.02.2024 09:04 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Nintendo Switch 2 release date now Q1 2025.

Höh. Olin jo henkisesti valmistautunut että loppuvuodesta kauppaan. Julkistuskin varmaan siirtyy tätä myöten TGS:ään. No, ilmeisesti pelien takia siirtyy, eli pitäisi olla ainakin parempi tarjonta.

Vaikka ei sillä, huhuillahan tässä liikutaan koko ajan ;D

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines