Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 207068 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #660 : 09.12.2021 10:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos olisin pari vuotta sitten tiennyt sen, minkä nyt tiedän mClassicista, olisin varmaan tilannut sen jenkeistä saman tien. Addiktoivaa testailla eri Switch-pelejä ja nähdä miten laite vaikuttaa niihin. Shin Megami Tensei V:kin näyttää 1440p:nä erinomaiselta, vaikka se onkin 850-900p:n resoluution peli (jätin siis Switchin antamaan mClassicille 1080p:tä).

https://www.pelaajalauta.fi/files/40/smtv_mclassic.jpg

Tämän art stylen kanssa mClassicin prosessointi toimii kuin unelma. Pelistä tulee "pehmeämpi" reunoiltaan, mutta silti kuitenkin resoluutiossa terävämpi. Valikot näyttävät upeilta ja veitsenteräviltä. Laite osaa myös värikorjata kuvan, mutta kuitenkin niin, ettei se pilaa alkuperäistä visiota tai fiilistä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #661 : 09.12.2021 12:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jos olisin pari vuotta sitten tiennyt sen, minkä nyt tiedän mClassicista, olisin varmaan tilannut sen jenkeistä saman tien. Addiktoivaa testailla eri Switch-pelejä ja nähdä miten laite vaikuttaa niihin. Shin Megami Tensei V:kin näyttää 1440p:nä erinomaiselta, vaikka se onkin 850-900p:n resoluution peli (jätin siis Switchin antamaan mClassicille 1080p:tä).

https://www.pelaajalauta.fi/files/40/smtv_mclassic.jpg

Tämän art stylen kanssa mClassicin prosessointi toimii kuin unelma. Pelistä tulee "pehmeämpi" reunoiltaan, mutta silti kuitenkin resoluutiossa terävämpi. Valikot näyttävät upeilta ja veitsenteräviltä. Laite osaa myös värikorjata kuvan, mutta kuitenkin niin, ettei se pilaa alkuperäistä visiota tai fiilistä.

Pitäisi saada vertailukuvia. Ei nuo muuten oikein avaudu Switchittömille.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #662 : 09.12.2021 13:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eroja on aika vaikea taltioida ainakin minun laitteillani koko komeudessaan. Youtubesta löytyy paljon videomateriaalia ja vertailuja, mutta niissäkin huomaa, että videon pakkaus vaikuttaa lopputulokseen paljon. Yritän kuitenkin viikonloppuna saada pientä vertailua aikaan parin pelin kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #663 : 18.12.2021 15:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.pelaajalauta.fi/files/40/mclassic_smg.png

Tässä Super Mario Galaxysta otettu kuvavertailu, joka kertoo yleisesti ottaen aika hyvin, mitä mClassic tekee kuvalle (vasemmalla siis normaali HDMI-lähtö, oikealla mClassic päällä).

Myös tämä Persona 5 Scamble-video on varsinkin 4K-laatuisena hyvä. Pelin graafinen tyyli tuo mClassicin vahvuudet hyvin esiin: https://www.youtube.com/watch?v=OV40OgrBxpQ

Olen vieläkin aika fiiliksissä tästä donglesta, ja pelannut viime päivinä normaalia enemmän dockedina ja 1440p-monitorilla. Esimerkiksi Super Mario Galaxy (ja monet muut 1080p-pelit) näyttää lähestulkoon siltä, että sitä emuloitaisiin natiivisti 1440p-resolla. Ero ei ole mitään "yö ja päivä" luokkaa, mutta kuitenkin niin suuri, että sen huomaa helposti, varsinkin jos ottaa donglen pois päältä käytettyään sitä jonkun aikaa.

2D-pelien kanssa tämä ei kyllä skulaa. Tai no, osittain varmaan makuasia, mutta en vain tykkää siitä "rasvaisesta" lookista, mikä pikseleihin tulee. Rakastan veitsenterävää pikseligrafiikkaa. Myös 3D-peleissä on niitä, jotka soveltuvat laitteelle muita paremmin. Esimerkiksi Borderlandsin ja Personan kaltaiset, sarjakuvamaiset pelit, joiden hahmoissa on käytettyä selkeitä ääriviivoja. Jossain Orissa taas on vaikeampaa huomata eroja.www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #664 : 19.12.2021 16:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kyllähän tuon eron huomaa selvästi. Ainakin tuon Persona-videon perusteella. Ero oikestaan vielä suurempi kuin odotin. Pitänee miettiä, jaksaisko hommata laitteen itsellekin.

Tuli tuossa hommattua Switchin Oled-versio. Kaikkialla lopussa, mutta tottakai Kajaanin Citymarketissa oli hyllyssä useita ja vieläpä pienessä alessa muiden pelituotteiden kanssa, joten lankesin ostamaan... Nyt tässä taloudessa on yhteensä viisi Nintendo Switchiä. Alkaa riittämään. :P
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #665 : 28.12.2021 18:16 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
https://www.youtube.com/watch?v=Vid8lIXmZwE&t=401s

Joyconien driftailu muuten loppui tuolla korjauksella. Ohjaimen hieman kuluessa syntyy jokin kosketushäiriö. Jokin osa ei enää pääse koskemaan toiseen osaan. Siihen on yksinkertainen korjaus. About käyntikortin paksuinen ja postimerkin kokoinen pahvinpala sinne sisälle, ni johan toimii. Korjauksessa kesti viisi minuuttia. Hyvin helppoa itsekin tehdä se.

Onneksi näin. Käsikonsolimoodissa pelaaminen oli jo toivotonta driftailun vuoksi, enkä todellakaan ole ostamassa niin kalliita uusia joyconeja, kun ei ollut varmuutta, etteikö vika uusiutuisi.
Mahtavaa! Pitääpä kokeilla tätä. Mulla on yksi vasemman käden joycon, joka viettää vähän väliä vasemmalle. Maahantuojan tarjoama asiakaspalvelu huoltoasioissa oli sen verran nihkeätä, etten lähettänyt ohjainta huoltoon, vaikka olin valmis maksamaan siitä.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #666 : 30.01.2022 17:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.verkkokauppa.com/fi/product/81573/rgdhs/Hori-Horipad-peliohjain-Switch

Kävin hakemassa tämän Horin uuden Horipad Plussan eilen verkkiksestä. Kyseessä on siis uusi gyro-ohjain, jonka tarkoitus on tuoda gyro-tähtäys myös niihin peleihin, jotka eivät sitä natiivisti tue. Ohjain siis käyttää oikean analogitatin liikkeitä tähän.

Ensivaikutelmat ohjaimesta ovat kuitenkin ristiriitaiset.

Jos pelissä analogiohjaus on toteutettu kankeasti, heijastuu se myös gyro-kontrolleihin, kun tätä ohjainta käyttää. Otetaan esimerkiksi Resident Evil 4, jonka Switch-versioon Capcom ei rikollisesti ole vieläkään saanut päivitettyä natiivia gyroa. Se tuntuu uskomattomalta 5:n ja 6:n hyvin toteutetun gyron jälkeen.

Horipad+:lla Ressa 4:ää en kuitenkaan pysty pelaamaan. Gyrolla tähtääminen on niin kankeaa, että edes ohjaimen eri tiloja ja herkkyyksiä kokeilemalla en pysty olemaan sillä tarkempi kuin analogitikulla, joka syö koko toiminnon idean. Tästä tulee ihan mieleen PS3:n ensimmäiset gyro-kokeilut. Kankeaa kuin rautakanki.

Mitä enemmän pelin kontrolleja pystyy kustomoimaan ja saamaan "raa'aksi", alkaa Horipad+ toimia sitä paremmin. Esimerkiksi Apexissa se tuntuu jo aika hyvältä, vaikka ei olekaan millään niin hyvä kuin natiivi gyro. Se viimeinen herkkyys ja tarkkuus jää puuttumaan.

Bioshockeissa ohjain toimi välttävästi, ehkä juuri ja juuri sillä tavalla, että sitä haluaa käyttää mieluummin kuin analogiohjausta. Näissäkin tosin tähtäys on varsin kiikkerää ja etenee ikäänkuin "gridissä", eikä portaattoman sulavasti, niin kuin gyron kuuluisi toimia. Bioshock 3:ssa on trilogiasta parhaat kontrollit ja jälleen huomasi, että ohjaimesta tuli siinä käyttökelpoisempi kuin Bio ykkösessä ja kakkosessa.

Switchillä ei onneksi ole enää jäljellä kovin paljoa räiskintäpelejä, joista uupuvat gyro-kontrollit. Horipad+ ei ainakaan tässä muodossa vaikuta kokonaan pelastavan tilannetta niiden osalta, joista se vielä puuttuu. Ohjaimen säätömahdollisuudet ovat hyvät (gyron herkkyydelle löytyy eri tiloja samoin kuin sille, millä akselilla se toimii (roll vai yaw), tuntuma on myös miellyttävä, vaikkakin muovisempi ja halvemman oloinen kuin esimerkiksi virallisessa pro-ohjaimessa. Puitteet ovat siis kunnossa.


« Viimeksi muokattu: 30.01.2022 20:17 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #667 : 16.02.2022 12:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mielenkiintoista: Switch Sports -demosta on jo saatu selville, että peli käyttää ilmeisesti AMD:n FidelityFX Super Resolutionia: https://twitter.com/OatmealDome/status/1493827237031948290

Ehkä Nintendo käyttää myös muissa tulevissa peleissään tätä, ainakin niissä peleissä, jotka eivät pyöri natiivisti 1080p-resoluutiolla. Tuohan se sliipatumman kuvanlaadun ja olisi kiva ratkaisu tässä välissä, kun uutta tehokkaampaa rautaa saatetaan joutua odottamaan pari, kolmekin vuotta vielä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #668 : 01.03.2022 12:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.nintendo.com/whatsnew/detail/2022/missions-and-rewards-added-to-nintendo-switch-online/

Tämä on ihan siisti uusi juttu, vähän kuin Nipan oma saavutus-systeemi. Tässä voi siis joka viikko vaihtuvia haasteita suorittamalla ansaita pisteitä, joilla sitten pystyy avaamaan käyttöönsä esimerkiksi eri grafiikkoja, joista voi kasata oman käyttöjäikonin. Avattavat teematkin vaihtuvat säännöllisesti, nyt on kierrossa Mario Odysseyn ja Animal Crossingin grafiikoita.

Toivottavasti tulevaisuudessa lisäisivät tähän myös käyttöjärjestelmän taustavärit ja teemat.

Tässä on potentaalia laajentua täysiveriseksi Nipan saavutus-systeemiksi. Olisi siistiä saada joka viikko esimerkiksi NSO:n retropeleihin uusia tehtäviä, ja suoritusilmoitukset niistä voisi tietenkin vielä integroida käyttöjärjestelmään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #669 : 08.03.2022 09:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=PaC5RbGAeVo

Jatkaakseni aiemmin täällä linkkaamaani WulffDenin Switch OLED burn in -testin raportointia: kuvaan on ilmestynyt haamujälkiä 3600 tunnin jälkeen.

Kertauksena:  tässä on ollut sama näkymä ruudulla 5kk putkeen näytön maksimikirkkaudella, joka päivä 24/7.

Leikitelläänpä: jos tavallinen ihminen pelaisi joka ikinen päivä samaa peliä samoilla UI-elementeillä vaikka kolme tuntia päivässä, kuvaan ilmestyisi ehkä jälkiä burn inistä reilun kolmen vuoden jälkeen. Harva kuitenkaan pitää kirkkautta kokoajan täysillä, se ostaa tietenkin lisäaikaa.

Vaihtelevalla kontentilla Switch OLEDista pettää tämän testin perusteella ensin jokin muu komponentti kuin näyttö ehtii palamaan kiinni.


« Viimeksi muokattu: 08.03.2022 10:39 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #670 : 09.03.2022 23:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllästyin miettimään miettimään koska NS+/PRO/2 tulee, niin pistin viikko sitten keskiviikkona Switch OLEDin tilaukseen (Telia.fi 369€) ja illalla lueskelin teemaan liittyen kuinka Nvidialta vuoti NS2:n specsit. Maanantaina sain laitteen sitten käsiini, kun olin päivällä aikaisemmin katsonut raportteja että NS2:ssa on Orin. Ei sillä sinänsä väliä, ajoitus vaan oli universumin osalta jälleen täydellinen. Viimeseen asti yrittää pistää näpeille.

Itse laite on outo sekoitus pettymystä, hämmästystä ja ylättäviä uusia mielenkiinnon kohteita. Hämmästyksen toi kuinka mukavan oloinen se on käsiin. Oletin että se tuntuu kolholta tai oudolta tms. mutta hämmästys oli suuri kun ajattelin kuinka mukava sitä oli käyttää kannettavana. Iso ruutu tekee aika paljon, koska pieneltä ruudulta tuli tihrusteltua hiukan aina ja silloin selkä ja hartiat kääntyi kuin Quasimodolla. Tämän kanssa voi olla aika rennossa asennossa. Eikä laite ole kuitenkaan liian iso tai painava. Kova saavutus, pakko myöntää.

Pettymyksen toi tekninen suorituskyky perustoiminnoissa. Valikot nykii lähes ensi sekunnista ja jos selailet vähänkään tottuneemmin, käyttöliittymä yksinkertaisesti lagaa. Ihan niin kuin Wiissä ja WiiU:ssa. Voisin jopa sanoa että menee jo melkein taidon puolelle että käyttöliittymästä ei vain saa sujuvan toimivaa. En oikein ymmärrä mikä Nintendolla hankaa vastaan tässä, mutta jokin siellä jarruttaa pahasti.

Kirbyn demo ja Haven on ollu testauksessa ensimmäisimpänä ja itse pelaaminen on kyllä aivan erilaista kuin konsolin valikoissa meno. Ei valitettavaa. Konsoli sopii todella hyvin käteen peli tilanteessakin. Ainoa miinus tuli että Kirbyssa meinasi välillä painaa rZ:n pohjaan vahingossa, mikä oli erikoista. Alkaa sormet(kin) kangistumaan.

Erikoisen uutena tapana tuli yhtäkkinen kiinnostus indie pelejä kohtaan. NS on todellakin täydellinen alusta näille. Itseä ei ole oikein ikinä kiinnostanut pelata näitä isolta ruudulta, koska siellä saa paremman kokemuksen eeppisestä menosta. Mutta pikku ruutu,... sopii täydellisesti. Siksi tuli Havenkin hommattua samantien kun oli alessa ja tuntui mielenkiintoiselta.

Loppuarviona.... ymmärrän Epin hehkutusta hiukan enemmän nyt. Ei ne Mario Kartin lisäradat tai ainaiset suorat Remaket saa vieläkään kuolaa valumaan, mutta ymmärrän nyt indie pelien ja kannettavuuden vetovoiman hiukan paremmin. Saa nyt nähdä pistänkö tätä 65":n telkkuun kiinni kuinka (mancave on muutenkin "kasassa" tällähetkellä niin en oikein edes saa sitä kiinni siihen), kun houkuttelee testata enemmän näyttöä, mutta toistaiseksi hektisen aikataulujen vuoksi testailen varmaan ensi päivät/viikon kannettavana.


« Viimeksi muokattu: 10.03.2022 00:35 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #671 : 13.03.2022 16:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili F-Zero X tuli viimein pelattavaksi N64-sovellukseen. Oikeastaan se ainoa syy miksi sorruin koko palvelun maksamiseen, sillä X kannettavassa muodossa olisi ollut parhautta, mutta pitihän se arvata että suoraan persereikäänhän se oli vedetty.  :lol:

Alkuperäisen X:n ruudunpäivitys on tiukimmissakin tilanteissa timanttisen täydellinen 60fps, mutta tässä paskapökäleessä takkuilee koko ajan jopa time trial -modessa, jossa ei ole cpu-kuskeja aiheuttamassa kaaosta. Eikä siinä vielä kaikki - ihan täynnä kaikenlaisia visuaalisia sekoiluja. Käytännössä peli on tällaisessa tilassa täysin pelikelvoton. Ei pienintäkään toivoa pystyä ajamaan kunnollisia aikoja, kun peli pätkii tai pyörii keskimäärin varmaan jossain 40fps hujakoilla. Alkuperäisellä Wii:lläkin toimi paljon paremmin.

Eikö Nintendo osaa enää tehdä yhtään asiaa kunnolla tai huolella valmiiksi? Kaikki aina pitkin poikin reisiä.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #672 : 07.07.2022 07:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo julkisti eilen Switch OLED -konsolista Splatoon-teemaisen mallin syyskuulle. Tämä ei sinällään ole yllättävää tai mielenkiintoista, mutta tämä sen sijaan on:

Kiinalainen NS-fanifoorumi vuoti 2019 keväällä Switch Liten takalaatan, mutta juuri kukaan ei uskonut vuotoa silloin oikeaksi. Myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että kyseessä oli oikea kuva.

Nyt samalla foorumilla tiedettiin ennakkoon oikein myös Splatoon Editionin julkaisu. Eikä siinä kaikki, sillä tämä tieto tulee sen päälle väitetysti kiinalaisen tehtaan työntekijän näppiksestä:

Tehokkaampi Switch kustomoidulla Orin-sirulla (koodinimi Dane/Drake) julkaistaan vuodon mukaan TÄNÄ vuonna. Ainoat vuotajan nippelitiedot olivat, että laitteeseen käyvät samat kasetit kuin muihin Switch-konsoleihin ja että laite pystyisi pyörittämään Monster Hunter Risea kuudellakymmenellä freimillä. Myös takalaatassa oleva logo on sama kuin aiemmin, eli Switch-brändille jatkoa.


Aika mielenkiintoista. Aikaikkuna tämän vuoden osalta julkaisun suhteen kuitenkin kapenee kokoajan. Jos Nintendo haluaa joulumarkkinoille, paljastus tapahtunee viimeistään syyskuussa. Kuka tietää, ehkä sille on syynsä, miksei Nintendo näyttänyt uusia first party -pelejään perinteisesti kesäkuussa?

Fanien villeissä päiväunissa Drake saatellaan ulos marraskuussa Metroid Prime remaken ja Bayonettan 3:n säihkyessä kaikessa DLSS 4K60fps -loistossaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #673 : 07.07.2022 09:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Olisi pitänyt ostaa Switch jo vuosi sitten niin olisi saanut uuden version jo viime vuonna :lol:

Mutta, on myös kuulunut juttua että Nintendo on alkanut haalimaan rautaa varastoon enemmän kuin normaalisti, joten kyllähän siellä pyörät pyörii.

Tosin, vaikka Nintendon liikkeitä on varsin hankala ennustaa, uskoisin silti vasta 2023 jouluun. MP4 on jo luvattu Switchille, samoin BotW2 ja Bayonetta. Bayonetta on pienempi julkaisu Nintendolle, mutta kun Nintendolta tulee aina jokin "fokusoitu" julkaisu per neljännes, johon keksitytään, niin tuossa on jo BotW2 ensi vuoden Q1 ja MP4 Q2. 2022 joulu on vielä arvoitus, mutta Splatoon 3 tulee syyskuussa ja eiköhän jouluum saada muutama remake. Ainakin MP trilogysta joku osa ja ehkä Xenoblade Chronicles 2. Sitten kesällä 2023 MP4:n julkaisun jälkeen pistetään hypekone käyntiin seuraavalle Switchille jossa on Orin jne.

2022 syksyllä voisi tulla uusi versio Litestä. OLED näyttö, vähän enemmän kokoa, parempi akku, jne. Tosin nykyinflaatiolla ja piiripulankin ollessa vielä hiukan päällä, voi olla että sitä ei saa tarpeeksi halvalla tehtyä, että sitä kannattaisi julkaistaa 1-1,5 ennen uutta mallia. Mutta jos vajaa 1,5v OLED mallin jälkeen uuden Switchin julkaisu tuntuu uskottavalta, miksi ei tämäkin.

Ja Nintendohan pettää aina  ;D Jos huhut povaa julkistusta 2022 jouluksi, se ei varmasti silloin tule :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #674 : 13.07.2022 12:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään klo 16 tai 17 luvassa tod.näk jonkinlainen Nintendo-julkistus. Bayo 3:n ikäraja eShopissa päivitettiin hiljan (M), joten ei liene huono veikkaus, jos sanoo tulossa olevan Bayonetta 3:n trailerin kera julkaisupäivän. Heittävät kuitenkin pelin Halloweenin tienoille ja tekevät lokakuusta vieläkin mielipuolisemman kuukauden Switch-pelaajille.  8)

Toisaalta myös Mario Kart 8 Deluxen DLC Wave 2:n aika on tullut – mutta se voidaan julkistaa aivan hyvin huomennakin.

Direct Mini varjotiputettuna on tietenkin yksi mahdollisuus myös. Nintendolla olisi kyllä roimasti julkistettavaa, mutta tuntuu siltä, että se tiputtelee infoa Twitteriin ja Tubeen syyskuuhun asti.

EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=N6a5-8_kt3E

Ja sieltähän se napsui: Bayo 3 -traileri, joka päivää pelin juurikin lokakuun lopulle. Voe helevetin kuustoista, mikä loppuvuosi tästä tulee!  :lol:

Ja olipahan muuten traileri! Komeaa jälkeä on Platinum repinyt Switchistä irti, ja todennäköisesti tähän on ympätty FSR sitten viime näkemän.

EDIT 2:

Samalla Nintendo muuten ilmoitti, että Bayonetta 1 julkaistaan kasetilla myöhemmin tänä vuonna. Hieno juttu, sillä talvella 2018 julkaistu Bayo 1+2 -setti sisältää fyysisenä vain jatko-osan. Aina vähän hiersi, miten joutui tyytymään ensimmäiseen peliin diginä, mutta nyt tuon epäkohdan voi korjata.

Tosin Japanissa taidettiin julkaista "Climax edition", jossa oli molemmat pelit kasetilla. Taitaa vain olla tätä nykyä aika tyyris paketti se. Muutenkin moni vähäisen kopiomäärän Switch-peli on kohonnut hinnaltaan 150-200 euron tuntumaan. Voi vaan kuvitella hintoja joskus 10 vuoden päästä.


« Viimeksi muokattu: 13.07.2022 17:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #675 : 14.07.2022 22:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili On se kova. Paljon paremman näköistä menoa kuin ensimmäisessä trailerissa. Ja vaikka sen nyt suht selvästi Switch peliksi tunnistaa, niin onhan se siihen nähden liikkeessä kuitenkin komeaa katsottavaa. Nyt täytyy vaan alkaa kyttäämään erikoisversio(ide)n ennakkotilauksia. Koska tämähän on pakko saada:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Perusversio tuli laitettua nyt samantien ennakkotilaukseen kun julkaisupäivä tuli selville.

Toi Japanin Climax edition oli jo muutama vuosi sitten pari sataa mielestäni. Jonkin aikaa seurailin hiukan jos sen saisi hyllyyn halvemmalla, mutta eipä sen hinta alas tullu. Nyt en ole hintaa edes tarkistanut hetkeen.

Mutta tällä kertaa kun niitä erikoisversioita tulee niin:

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #676 : 14.07.2022 22:06 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaa sitten todellakin olla haukkana paikalla jos noita johonkin ilmestyy sillä gamefaqsin puolelta luin kuinka nintendon uk storesta oli noi myyty loppuun n.10 minuuttia julkistuksen jälkeen.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #677 : 15.07.2022 15:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Heinz, pistä Verkiksestä tuo Bayo 3:n spessuversio tilaukseen: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/811342/Bayonetta-3-Trinity-Masquerade-Edition-peli-Switch

Itse en oikein erikoisversioista perusta ellei syy ole todella hyvä (esimerkiksi Smash Ultimaten erikoisversion ostin, koska mukana tuli GC-adapteri ja -ohjain, ja ne sai k.o setissä halvemmalla kuin erikseen hankittuna).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #678 : 15.07.2022 15:42 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Meinasin tilata, mutta tuolta ei enää saa tilattua laskulla ja mä en todellakaan maksa etukäteen tavaraa joka julkaistaan yli 3kk päästä.

edit: vpd:sta sai laskulla, mutta hintaa 99e. Ostin kuitenkin. Tulee jos on tullakseen, mutta eipähän tartte maksaa mitään ennen kuin peli on käsissä.


« Viimeksi muokattu: 15.07.2022 15:50 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #679 : 15.07.2022 17:05 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Bayonetta 3 näyttäis taatulta laadulta. Taitaapa olla eka Switch pelini sitten öö… Smash Ultimaten? Paljon on tullut katteltua muttei ole mikään tarttunut matkaan. Ainakin Splatoon 2, Skyward Sword, Luigi’s Mansion 3 ja Metroid Dread on ollut tarkoitus hommata jossain vaiheessa. Näistä ainoastaan Bayo vaikuttaa ”pakkohankinnalta”.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #680 : 15.07.2022 17:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Minä kiitän suuresti. Tilaukseen lähti. Eilen laitoin perusversion tilaukseen ja kovasti etsin tuota special versiota joka puolelta mutta ei näkynyt. Nyt tulee sitten omalla postimaksullaan molemmat :rollaus: Mutta nyt pitäisi ainakin tulla perkele ;D Hiukan poltteli tilata kaksi niin toisen voisi aukaista ja toisen jättää aukaisemattomana hyllyyn :lol:

Toi on kyllä hiukan hanurista että ei voi tilata enää laskulla. Itsellekkin tulee vähän epäilevä fiilis, kun pitäisi maksaa pelistä jonka kaupan hyllyynkin saamisessa menee 3kk. Ja yleensä otankin laskulla. Mutta en nyt alkanut sen kummoisemmin miettimään, että en tule järkiini ja jätä tilaamatta kokonaan :lol:

Harvemmin noita special versioita muuten tulee itsekkään tilailtua. Poikkeus on juurikin Bayonetta jota tulee hiukan keräily mielessäkin hankittua hyllyyn. Muut poikkeukset on ehkä FF7 ja Zelda. Tähän todennäköisesti liittyisi myös FF9 jos sieltä tulisi Remake.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #681 : 04.08.2022 11:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nikkei: there will be no new Nintendo hardware this fiscal year, which ends in March 2023

Tässä jälleen kylmää vettä niiden niskaan, jotka odottavat tehokkaampaa Switchiä ensi kevääksi. Hei mitä?! Pois sen ämpärin kanssa!!!

Jos tämä pitäisi paikkansa, mitään "Pro"-laitetta ei varmaan edes tule. Hypätään suoraan seuraavaan generaatioon, ehkä vuonna 2024? Nintendo ottaa skaalaustekniikoilla wanhasta raudasta irti kaiken ja vähän päälle (Xenoblade 3 todella näyttää, mitä Switchillä voi vielä saada aikaan, kun optimoi ja osaa).

Tämä vuosi? Loppuvuosi näyttää Nintendolle vahvalta. Splatoon 3 on monille kesän odotetuin peli, ja se saa Japanissa aikaan myrskyn. Lokakuussa Nier, No Mans Sky, Mario+Rabbids 2, Persona 5 Royal ja Bayonetta 3 tekevät siitä yhden hulluimmista julkaisukuukausista, mitä konsolilla on koskaan ollut. Marraskuussa taas ilmestyy ensimmäinen oikea avoimen maailman Pokemon, joka tietenkin tulee menestymään ja myymään hurjasti.

Loppuvuodeksi Nintendolla on paljastamatta ainakin yksi peli, ja se tulee olemaan Metroid Primen remake. Veikkaan, että se paljastetaan ja päivätään pian joko marraskuun tai joulukuun alkuun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #682 : 04.08.2022 12:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Nintendon kiellot nyt on "kieltoja". Eikös joku Eurooppalainen Nintendo pomo sanonut 2-3kk ennen Liten vai OLEDin tuloa että "uutta rautaa ei ole tulossa tänä vuonna". Tämäkin tuntuu sopivan epämääräiseltä tms. kun Nikkei sanoo että ei ole tulossa, mutta jää epäselväksi mistä päätelmä nyt tulee.
Ei sillä että uskoisin että sieltä NS2:n tulee tänä vuonna tai edes vuoden alussa. Mutta en yllättyisi NS Lite OLEDista. Liteenhän se OLED näyttö olisi kuitenkin pitänyt saada alunperinkin, eikä siihen jota voi käyttää ulkoisenkin näytön kanssa. 2023 jouluna tai 2024 alkuvuodesta sitten uusi NS2. Eli Super Nintendo Switch.

Mutta, tuntuu että taantuma uhkaa vähän joka puolelta ja porukka on korona aikana ostanut nurkat täyteen uutta tekniikkaa, joten nyt ei ehkä ole paras aika julkistaa muutenkaan mitään uutta rautaa. Nvidia ja AMDkin tuntuu panttaavan uusia näytönohjaimiaan koko ajan pidemmälle. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta nyt on jo siirrytty Nvidian julkistuksissakin kuukausi kerrallaan kesäkuusta syyskuulle vai oliko jopa lokakuulle. Joten julkaisua niillekkään ei tule kuin marras-, joulukuussa aikaisintaan.

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #683 : 04.08.2022 14:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Furukawa on tainnut olla aiempien lausuntojensa kanssa aika suoraselkäinen (tai niin suora kuin mahdollista omassa tehtävässään). Niinä vuosina, kun uutta rautaa ei ole tullut, Nintendo on ilmoittanut siitä jopa alkuvuodesta. Ja toisenlaisina vuosina (Lite & OLED) on annettu ympäripyörempi "emme kommentoi" tai "Nintendo kehittelee aina uutta rautaa, mutta tällä hetkellä emme voi kommentoida asiaa." Tältä pohjalta ja aiemman perusteella voisin kyllä uskoa kaveria.

Tosin ei se estä, etteikö konsoli voisi tulla ensi vuoden syksynä, kun tässä puhutaan tilivuodesta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #684 : 07.08.2022 12:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Täälläkin on tuotu pariin otteeseen esiin Horin Split Pad Pro -joykkareita. Itsekin kävin hakemassa nämä Verkkiksestä eilen. Jossain vaiheessa laskeneet myös näiden hintaa, sillä nyt kustansivat neljäkymppiä.

Tämä on tosiaan suuri päivitys handheld-pelaajille. Sitä suurempi, mitä kookkaammat kädet pelaajalla on. Ergonomia on paljon parempi, ja täysikokoiset tatit myös tuovat Pro-ohjaimen tarkkuuden kannettavana pelaamiseen, joka on erinomaista. Aiemmin esimerkiksi MK8:a pelatessa on tuntunut, ettei ole pystynyt olemaan joykkareilla handheld-moodissa aivan niin skarppi ja nopea kuin TV:llä ja Prolla pelatessa, mutta nyt tuntuma on aivan samanlainen kuin "oikealla" ohjaimella. Wreckfestin, GRIDin ja WRC:n kaltaiset ajopelit ovat ideaaleja Split Pad Pron tuomille hyödyille.

Ohjelmoitavat takanäppäimet ovat myöskin kivat. Niihin on kiva sijoittaa esimerkiksi MK8:ssa taakse katsominen ja Xeno 3:ssa minikartan avaus (en ole koskaan tykännyt painaa joystickeja alaspäin).


Gyron puute oli alunperin suurin syy, miksi en ostanut Split Padia. Itseasiassa Switchiltä löytyy pelejä, jotka käyttävät itse Switch-konsolin gyro-sensoria ohjaimen sensorin sijasta. Tällaisia pelejä ovat mm. Nightdiven erinomaiset remasterit (Turok, Turok 2, Quake). Ne toimivat siis gyron kanssa myös Split Prolla.

Kiertotie on kuitenkin laittaa konsolin oikealle puolelle gyro-sensorin sisältävä joy-con. Näin varsinaisen liikkumisen voi hoitaa Split Padin paremmalla tikulla. Ei täydellinen ratkaisu, mutta toimii paremmin kuin odotin ja mahdollistaa mm. Apex Legendsistä nauttimisen portable-moodissa ihan uudella tavalla. Nyt voi jopa pelata Battle Passin päivätehtäviä missä vain, joskin ranked-pelailut taidan yhä jättää toiseen ajankohtaan.

Eli tässä taas uusi suositus Horin Split Pad Prolle; jos hankit nämä, tulet ehkä pelaamaan handheldinä enemmän kuin ennen.« Viimeksi muokattu: 07.08.2022 12:45 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #685 : 12.09.2022 13:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusimmat TOTUUDET koskien uutta Switch-konsolia: https://famiboards.com/threads/future-nintendo-hardware-technology-speculation-and-discussion-st-nate-drake-is-this-a-new-thread-or-a-revision-of-the-previous-thread.55/page-473#post-390862

- Nintendo on hiljattain informoinut kolmansia osapuolia strategiastaan: uusi Switch lisätään NS-tuoteperheeseen Pro-vaihtoehtona, vaikka sen tehot oikeuttaisivat sen olevan kokonaan uusi konsoli. Nintendo voi kuitenkin tehdä hiljaisen siirtymän, niin että parin, kolmen vuoden päästä uudesta mallista tulee pääkonsoli. Se käy järkeen.
- Muistin määrää on nostettu kuudesta gigasta kahteentoista gigaan. Kehittäjät ovat esittäneet toiveen 16:sta gigasta, mutta tämä ei todennäköisesti enää muutu. Aikoinaan Nintendo tosin shippasi alkuperäisen Switchin  mm. Capcomin toiveesta neljä gigaa sisässä (kahden sijaan). Uskon, että sen ansiosta meillä on Monster Hunter Rise ja moni hieno Switch-porttaus.
- Julkaisuikkuna Q1 2023.


Kuulostaa aivan täydelliseltä!

Jos julkaisu todella tapahtuu ensi vuoden ekalla neljänneksellä, voidaan miettiä milloin olisi hyvä aika julkistaa konsoli. Olisiko tammikuussa liian myöhään? Se voisi olla myös monelle jouluna konsolin hankkiville pettymys, kun uutta rautaa julkistetaan parin viikon päästä laitteen saamisesta.

Toisaalta, jos Nintendo julkistaa konsolin nyt syksyllä se vaikuttaisi väistämättä joulumyynteihin. En tiedä, kumpi on todennäköisempi. OG Switch ensiesiteltiin aikoinaan lokakuussa, jota seurasi varsinainen esittelytapahtuma tammikuussa. Silloin tosin WiiU oli kuollut konsoli.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #686 : 12.09.2022 15:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili En kyllä jaksa uskoa uuteen Switchiin vielä. Juurikin joulumarkkinoiden vuoksi. Ja kun parantuneesta tilanteesta huolimatta saatavuus ongelmat vaivaa edelleenkin PS5 ja XSx konsoleita, en tiedä miksi NSPro tulisi nyt. Ainoa asia mikä voisi perustella alkuvuoden julkaisua on jos BotW2 saataisiin ulos silloin. Mutta siltikään en usko että Nintendolle olisi mikään ongelma työntää koko vuosi remakeja ulos ja tuoda BotW2 ja NSPro vasta vuoden päästä.

Toisaalta taas jos se tulisi ulos ennen joulua vain japanissa ja muualla joulun jälleen, se kompensoisi hiukan komponentti pulaa, mutta sitten ei taas olisi pelejä jolla sitä markkinoitaisi. Ja sekin että markkinoisivat tätä NSProna, eli ns. "samana laitteena", niin... en tiedä. Voisiko se toimia. Laite on kuitenkin aivan eri kaliiberia kuin nykyinen NS, niin laitteen rautaa ei hyödynnettäisi todennäköisesti vuoteen kunnolla. Rautakin on huhujen mukaan custom Orin, eli "Drake", eli ihan eri piiri, niin tuskin olisi kovin kustannus tehokasta pyörittää NS:n pelejä NSProlla ilman päivityksiä out-of-the-box.
Ja mitä sitten markkinointi sanoisi kun porukka ostaa pelejä jotka ei toimikkaan alkuperäisellä NS:llä? "Joo me sanottiin vuosi sitten näin, mutta nyt on eri maailma." Se nostaisi taas niin paljon sekaannusta, että kuvittelisin että Nintendo on oppinut jotain WiiU:sta.

Eli oma veikkaus on edelleen 2023 syksy/joulu. Sinänsä rauta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Muistin lisäys varsinkin tuntuu kovalta, 12GB vs. 4GB. Tosin en tiedä mihin niin erikoiseen 16GB käytettäisiin. Jos tekisi karkean jaon GPU:lle 8-10GB ja muulle 4-2GB, niin se riittää kyllä aika pitkälle. Ainoa mikä vaatisi varmasti enemmän on Ray-Tracing ja siinä ei olisi mitään järkeä. Tietty enemmän on aina enemmän, mutta PS5:lläkin on 16,5GB muistia yhteensä. Ja XSS:llä 10GB! Joten 16GB NSProlle olisi ylimitoitettu. Tuo "muistitoive" melkein asettaa koko huhun epäilyksen alle :lol: Tuntuu että jotain olisi (taas) ymmärretty väärin. Eli sieltä tulee se OLED Lite joka julkaistaan Q4/2022 tai Q1/2023 ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #687 : 12.09.2022 17:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili OLED Lite ois kova.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #688 : 13.09.2022 15:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Voisin ostaa Switch PRO:n jos yhteensopivuus olisi samaaluokkaa kuin PS5, Series X -konsoleilla. Eli niin että jo julkaistut pelit toimisi sulavammin ja mahdollisesti ylösskaalattuina. + parempi ja jouhevampi käyttökokemus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #689 : 13.09.2022 16:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Voisin ostaa Switch PRO:n jos yhteensopivuus olisi samaaluokkaa kuin PS5, Series X -konsoleilla. Eli niin että jo julkaistut pelit toimisi sulavammin ja mahdollisesti ylösskaalattuina. + parempi ja jouhevampi käyttökokemus.

Arvioni, miten tämä tulee toimimaan:

1) kaikki pelit, joissa on dynaaminen resoluutio ja ruudunpäivitys ei ole lukittu (peli esimerkiksi pyörii OG Switchillä 800p:n-1080p;n välillä ja 40-60 fps:n frameratella) saavat saman tien hyödyn uudesta konsolista. Resoluutioksi lukittuu 1080p ja ruudunpäivitykseksi 60. Nämä luvut tietenkin docked-moodissa.
2) Peli, joka on OG Switchillä lukittu pyörimään 1080p:nä ja frameratella 30/60, ei saa hyötyä uudesta konsolista ilman, että kehittäjät patchaavat pelin.

Otetaan esimerkiksi vaikkapa tuore Splatoon 3. Pelissä mennään ruudunpäivitys edellä ja dynaaminen resoluutio palvelee sitä. Uusi konsoli ei tarjoaisi ilman patchia kuin minimaalisen päivityksen, koska peli pyörii yleensä hyvin lähellä Switchin tarjoamia natiiviresoja (720p / 1080p).

Uskon kuitenkin, että monet kehittäjät olisivat suopeita päivittämään pelejä uudelle raudalle, jos se ei ole liian vaikea ponnistus. Jos Nintendo nimittäin julkaisee tämän tapaisen konsolin – joka käytännössä on Switch 2 – kehittäjät voivat olla varmoja, että pelejä tullaan myymään eShopissa vielä monia vuosia.

Framerate-lukon poistaminen lienee kuitenkin monta kertaa helpompi juttu duunata kuin ympätä mukaan uuden konsolin tod.näk tarjoama DLSS-tuki ja siten jopa 4K-resoluutio. Näkisimme todennäköisesti laadultaan vaihtelevia Super Switch -päivityksiä eri peleihin, riippuen kehittäjien (ja julkaisijoiden) kiinnostuksesta sekä budjetista.


« Viimeksi muokattu: 13.09.2022 16:17 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines