Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23]
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 103407 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #660 : 09.12.2021 10:00 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 583 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos olisin pari vuotta sitten tiennyt sen, minkä nyt tiedän mClassicista, olisin varmaan tilannut sen jenkeistä saman tien. Addiktoivaa testailla eri Switch-pelejä ja nähdä miten laite vaikuttaa niihin. Shin Megami Tensei V:kin näyttää 1440p:nä erinomaiselta, vaikka se onkin 850-900p:n resoluution peli (jätin siis Switchin antamaan mClassicille 1080p:tä).

https://www.pelaajalauta.fi/files/40/smtv_mclassic.jpg

Tämän art stylen kanssa mClassicin prosessointi toimii kuin unelma. Pelistä tulee "pehmeämpi" reunoiltaan, mutta silti kuitenkin resoluutiossa terävämpi. Valikot näyttävät upeilta ja veitsenteräviltä. Laite osaa myös värikorjata kuvan, mutta kuitenkin niin, ettei se pilaa alkuperäistä visiota tai fiilistä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #661 : 09.12.2021 12:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 815 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jos olisin pari vuotta sitten tiennyt sen, minkä nyt tiedän mClassicista, olisin varmaan tilannut sen jenkeistä saman tien. Addiktoivaa testailla eri Switch-pelejä ja nähdä miten laite vaikuttaa niihin. Shin Megami Tensei V:kin näyttää 1440p:nä erinomaiselta, vaikka se onkin 850-900p:n resoluution peli (jätin siis Switchin antamaan mClassicille 1080p:tä).

https://www.pelaajalauta.fi/files/40/smtv_mclassic.jpg

Tämän art stylen kanssa mClassicin prosessointi toimii kuin unelma. Pelistä tulee "pehmeämpi" reunoiltaan, mutta silti kuitenkin resoluutiossa terävämpi. Valikot näyttävät upeilta ja veitsenteräviltä. Laite osaa myös värikorjata kuvan, mutta kuitenkin niin, ettei se pilaa alkuperäistä visiota tai fiilistä.

Pitäisi saada vertailukuvia. Ei nuo muuten oikein avaudu Switchittömille.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #662 : 09.12.2021 13:16 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 583 Basaaripisteet: 0 Profiili Eroja on aika vaikea taltioida ainakin minun laitteillani koko komeudessaan. Youtubesta löytyy paljon videomateriaalia ja vertailuja, mutta niissäkin huomaa, että videon pakkaus vaikuttaa lopputulokseen paljon. Yritän kuitenkin viikonloppuna saada pientä vertailua aikaan parin pelin kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #663 : 18.12.2021 15:12 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 583 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.pelaajalauta.fi/files/40/mclassic_smg.png

Tässä Super Mario Galaxysta otettu kuvavertailu, joka kertoo yleisesti ottaen aika hyvin, mitä mClassic tekee kuvalle (vasemmalla siis normaali HDMI-lähtö, oikealla mClassic päällä).

Myös tämä Persona 5 Scamble-video on varsinkin 4K-laatuisena hyvä. Pelin graafinen tyyli tuo mClassicin vahvuudet hyvin esiin: https://www.youtube.com/watch?v=OV40OgrBxpQ

Olen vieläkin aika fiiliksissä tästä donglesta, ja pelannut viime päivinä normaalia enemmän dockedina ja 1440p-monitorilla. Esimerkiksi Super Mario Galaxy (ja monet muut 1080p-pelit) näyttää lähestulkoon siltä, että sitä emuloitaisiin natiivisti 1440p-resolla. Ero ei ole mitään "yö ja päivä" luokkaa, mutta kuitenkin niin suuri, että sen huomaa helposti, varsinkin jos ottaa donglen pois päältä käytettyään sitä jonkun aikaa.

2D-pelien kanssa tämä ei kyllä skulaa. Tai no, osittain varmaan makuasia, mutta en vain tykkää siitä "rasvaisesta" lookista, mikä pikseleihin tulee. Rakastan veitsenterävää pikseligrafiikkaa. Myös 3D-peleissä on niitä, jotka soveltuvat laitteelle muita paremmin. Esimerkiksi Borderlandsin ja Personan kaltaiset, sarjakuvamaiset pelit, joiden hahmoissa on käytettyä selkeitä ääriviivoja. Jossain Orissa taas on vaikeampaa huomata eroja.www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #664 : 19.12.2021 16:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 717 Basaaripisteet: 6 Profiili Kyllähän tuon eron huomaa selvästi. Ainakin tuon Persona-videon perusteella. Ero oikestaan vielä suurempi kuin odotin. Pitänee miettiä, jaksaisko hommata laitteen itsellekin.

Tuli tuossa hommattua Switchin Oled-versio. Kaikkialla lopussa, mutta tottakai Kajaanin Citymarketissa oli hyllyssä useita ja vieläpä pienessä alessa muiden pelituotteiden kanssa, joten lankesin ostamaan... Nyt tässä taloudessa on yhteensä viisi Nintendo Switchiä. Alkaa riittämään. :P
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #665 : 28.12.2021 18:16 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 930 Basaaripisteet: 3 Profiili
https://www.youtube.com/watch?v=Vid8lIXmZwE&t=401s

Joyconien driftailu muuten loppui tuolla korjauksella. Ohjaimen hieman kuluessa syntyy jokin kosketushäiriö. Jokin osa ei enää pääse koskemaan toiseen osaan. Siihen on yksinkertainen korjaus. About käyntikortin paksuinen ja postimerkin kokoinen pahvinpala sinne sisälle, ni johan toimii. Korjauksessa kesti viisi minuuttia. Hyvin helppoa itsekin tehdä se.

Onneksi näin. Käsikonsolimoodissa pelaaminen oli jo toivotonta driftailun vuoksi, enkä todellakaan ole ostamassa niin kalliita uusia joyconeja, kun ei ollut varmuutta, etteikö vika uusiutuisi.
Mahtavaa! Pitääpä kokeilla tätä. Mulla on yksi vasemman käden joycon, joka viettää vähän väliä vasemmalle. Maahantuojan tarjoama asiakaspalvelu huoltoasioissa oli sen verran nihkeätä, etten lähettänyt ohjainta huoltoon, vaikka olin valmis maksamaan siitä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines