Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22]
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 87986 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #630 : 03.08.2021 06:38 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen verkkoon ilmestyi iso nippu uusia Switch OLED -ennakoita, sillä media on päässyt laajemmin tutustumaan uuteen laitteeseen hiljaittain Lontoossa. Hyvältä kuulostaa:

https://www.videogameschronicle.com/features/hands-on-nintendo-switch-oled-is-a-striking-improvement-for-portable-players/

Lainaus
Side-by-side with an original Switch model, OLED’s screen is a quantum leap over its predecessor; Breath of the Wild looks razor sharp and crisp, like a rezzed-up PC port (but no, there’s no resolution boost), while Mario Kart is a tour de force of colour and allows you to spot items and characters in the distance far more easily.

Playing Mario Odyssey side-by-side with an original Switch reveals far more detail on scenery like grass and water on the newer model, while the latter overall looks totally washed out compared to the newer unit. As far as the screen goes, it’s really no contest between the two Switch models: if you’re a portable player, you’ll want to throw your old model in the bin once you’ve experienced OLED’s glorious display.

https://dotesports.com/hardware/news/hands-on-the-nintendo-switch-oled-version-shows-off-best-in-handheld-mode

Lainaus
First off, the screen is very bright. Putting the device up to max settings nearly blinded our tester at first. But brightness isn’t the only thing you’ll notice when trying the new OLED model out. There is a sheer difference in picture quality between the original Switch and the OLED screen that cannot be stated. The game just feels more vibrant, with titles like Mario Kart 8 and Zelda: Breath of the Wild looking miles better in handheld mode.

After you’ve adjusted to the bright light the screen produces, you begin to notice just how larger the handheld screen actually is when you compare it to the original model. The picture is not only better, but that extra space allows you to enjoy the finer details of games that would usually only be noticeable in docked mode. For example, a game like Breath of the Wild looks 1,000 times better on handheld on the OLED screen over its original counterpart since you can see more in the distance than you ever could before, and in such great detail.

Olen pelannut viime aikoina paljon Monster Hunter Stories 2:sta handheld-moodissa. Sekin on niin värikäs peli, että näyttäisi tyrmäävän hyvältä 7" kokoisella OLED-näytöllä. Miten tätäkin taas alkoi näin kovasti odottamaan?  :o :P


« Viimeksi muokattu: 03.08.2021 08:50 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #631 : 03.08.2021 08:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Aikoinaan kirjoittelin tänne että Switchin näyttö on niin luokaton, ettei sillä kehtaa pelata NES pelejä kummempia tuotoksia. Tämä ja kehno ergonomia pitivät huolta ettei laitteella tullut ikinä pelattua kannettavassa muodossa. Nyt näistä on sentään toinen puoli korjattu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #632 : 31.08.2021 11:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 480 Basaaripisteet: 2 Profiili Toivottavasti Epi on jo nuollut haavansa ja voi katsoa spekulointia NSPro:sta ;D

Digital Foundryn Can 4K DLSS Really Work On Next-Gen Switch Pro?. Mielenkiintoista teorisointia. Käytännössä kuten arvata saattaa, NS:n saatavilla olevan virran määrä rajoittaa DLSS:ääkin paljon. Kovin juttu on, että Nvidia on jopa tehnyt Orinista uuden "low power" version, joka pyörii defaultina 5W:n teholla ja vääntää 10 TOPSia. NykyNS:n ollessa about 10W teholuokassa, tuosta saisi 10W custom Orinilla 20TOPSia irti. Se on paljon, vaikka ei mitään huimaavaa. Esim. Orinin edeltäjä, Xavier tarvi 20W että väänsi 20TOPSia. Ja pätkän analyysin perusteella sillä saisi oikeasti jotain aikaan. 4K tosin menisi väkisin 30FPS lokeroon, mutta pienellä resoluutio kikkailulla päästäisiin 60FPS:ään ja parannus olisi silti huomattava.
Vertailuna RTX 2060 vääntää 5,5 kertaisesti TOPSeja, eli ei tosiaan mitään päätä huimaavaa, mutta lopulta sen ei tarvitse sitä ollakkaan.

Mutta kannattaa katsoa pätkä. Epikin saa taas hypejunan käyntiin ;) Mutta pätkä on todella mielenkiintoinen ja näyttää (teorian tasolla) minkälainen ero voisi olla NSPro DLSS vs. ilman. Ja kun Nvidia on tehnyt low power Orinin, se on, jos ei 100% varmuudella niin 99% varmuudella tulevassa NSProssa tai NS2:ssa tai miksi sitä haluaakaan sanoa (Super NS).

Vähän ihmettelen miten tuo Low Power Orin on mennyt itseltä ihan ohi. Vaikka aina välillä tulee näitä katseltua. Vai olenko nyt vain ohittanut skeptisyydessäni sen kokonaan ja nojannu olettamaan että NSProssa tulee olemaan Xavier. Low Power Orin tuli kuitenkin jo yli vuosi sitten. Vai olenko nyt unohtanu että tästäkin on jo keskusteltu... voi olla kuinka vaan :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #633 : 31.08.2021 12:26 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin tuon DF:n uuden videon heti kun se tuli ulos, mutta en viitsinyt sitä linkata tänne.  Tuntuu turhalta iskeä DLSS-hypeä uudestaan käyntiin, kun OLED Switchkään ei ole vielä ulkona! Video oli kylläkin mielenkiintoinen ja loi uskoa siihen, ettei ajatus 4K DLSS -toiminnallisuudesta ole seuraavan laiteversion kanssa mitenkään epärealistinen. Toi minullekin uutta tietoa mukavasti.

Mutta tosiaan, syyskuussa katseet suunnataan kohti Swoledia.  :) Luulisi, että previkoita kuvien ja videoiden kera ilmestyisi myös ensi kuussa. Nintendo ei ole vielä sallinut ottaa kuvia ja off screen -matskua laitteesta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #634 : 15.09.2021 06:54 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1437930124490457088

Lainaus
The latest #NintendoSwitch update is now available, including the ability to pair Bluetooth devices for audio output.

Heikentyneen tietoturvan pelossako tämän ominaisuuden aktivointiin meni 4,5 vuotta? Enivei, hieno juttu! Tekisi melkein mieli käydä napsaisemassa Airpod Prot Switchille kaveriksi. Äänen viive tosin vähän arveluttaa (ainakin Reseteressa mainitsivat siitä). Jos Scarffi vaikka jaksaisi kaivaa Switchinsä pölyvuoren alta ja kokeilla AirPodeilla, olisin todella kiitollinen hifistelijän mielipiteestä.  :)

Tämäkin on muuten mielenkiintoista uudessa päivityksessä:

Lainaus
- “Update Dock” was added under System in System Settings for Nintendo Switch and Nintendo Switch – OLED Model systems, allowing for software updates to Nintendo Switch docks with a LAN port.
- Dock software updates are not available for Nintendo Switch docks without a LAN port.
- This feature was not added to Nintendo Switch Lite.
 -For more information, see How to Update the Dock Firmware.

Tämä vahvistaa, että Dock ei ole tekniikaltaan ainakaan täysin samanlainen kuin aiempi. Onko jopa toivoa siitä, että Nintendo jossain vaiheessa aktivoisi Dockin lähettämään näyttölaitteelle 4K-signaalia (puhun siis skaalatusta kuvasta, niin kuin esim. originaali Xbox One ylöskaalaa).

EDIT: Kokeilin yhdistää Sonyn XB12 langattoman kaiuttimen Switchiin, ja se yhdistyi parissa sekunnissa. Äänenlaatu vaikutti hyvältä, mutta viivettä oli kieltämättä jonkun verran. Lähinnä hyvä ratkaisu silloin, kun haluaa pelata Samsungin 24" näytöltä ulkoisen äänen kanssa. Yleensä käytän toki kuulokkeita, koska pelaan sillä lähinnä pelejä, joissa on tärkeää tietää oma sijainti suhteessa vihollisiin äänipalautteen perusteella.

Mutta onhan tämä tosiaan hyvä päivitys, ei siinä mitään.

EDIT 2: Nyt vasta perehdyin Bluetooth-yhteyden rajoituksiin. Ilmeisesti Playstation 5 tai Series X ei edes tue Bluetooth-äänilaitteita? Saa korjata, jos olen väärässä. Äänentoisto myös ahmaisee 75% Switchin bluetoothin kaistasta, joten tätä toimintoa käytettäessä siihen voi yhdistää vain kaksi ohjainta. Samasta syystä kaistaa ei ilmeisesti jää mikrofonin käyttämiseen lainkaan.


« Viimeksi muokattu: 15.09.2021 10:46 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #635 : 15.09.2021 14:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 480 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tämäkin on muuten mielenkiintoista uudessa päivityksessä:

Lainaus
- “Update Dock” was added under System in System Settings for Nintendo Switch and Nintendo Switch – OLED Model systems, allowing for software updates to Nintendo Switch docks with a LAN port.
- Dock software updates are not available for Nintendo Switch docks without a LAN port.
- This feature was not added to Nintendo Switch Lite.
 -For more information, see How to Update the Dock Firmware.

Tämä vahvistaa, että Dock ei ole tekniikaltaan ainakaan täysin samanlainen kuin aiempi. Onko jopa toivoa siitä, että Nintendo jossain vaiheessa aktivoisi Dockin lähettämään näyttölaitteelle 4K-signaalia (puhun siis skaalatusta kuvasta, niin kuin esim. originaali Xbox One ylöskaalaa).
Jotenkin itse aina luulin että Dockissa ei ole tekniikkaa juuri yhtään. Vain tuulettimet ja adapterit, eli jonkinlainen hubi NS:n ja TV:n välille. Eli siinä ei olisi ollut aikaisemmin edes Wifiä, se tulisi NS:stä. Dockin tuulettimiahan pystyisi säätelemään todennäköisesti NS:stä suoraan lämpöjen mukaan. En nyt ole varma. Pitäisi metsästää jokin artikkeli. Ihme jos joku ei ole sitä aukassu. Jos aavistukseni on oikea että se on hubi, OLED Dock on jonkin verran erilainen kun sinne on pitänyt laittaa se LAN piiri. Onko Epillä jo märkiä päiväunia kuinka Nintendo paljastaa OLED NS:n tullessa että Dock onkin "expansion pack" DLSS tuella ja kaikki huhut on lunastettu? ;D Vaikka myönnän kyllä, mielenkiinnolla odotan mitä sieltä sisältä löytyy.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #636 : 15.09.2021 14:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 116 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, se alkuperäinen dock ainakin on suurimmaksi osaksi tyhjää muovia. Saman piirin saa halutessaan siirrettyä esim. ihan murto-osakokoiseen matka-dockiinkin suht. ongelmitta, siihen myydään valmiita modikittejä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #637 : 15.09.2021 20:12 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 420 Basaaripisteet: 4 Profiili
Jos Scarffi vaikka jaksaisi kaivaa Switchinsä pölyvuoren alta ja kokeilla AirPodeilla, olisin todella kiitollinen hifistelijän mielipiteestä.  :)Mielestäni täysin pelikelpoista settiä AirPods Pro -kuulokkeilla. Viive on hyvin maltillinen. Toki Apexissa voi häiritä enemmän kuin kokeilemissani Monster Hunterissa ja Hollow Knightissa. Luurien taika on tipotiessään ilman Applen taianomaista tilaäänitukea, mutta ethän sinä AirPodseja (Pro) pelkästään Switchiä varten toivottavasti ole hankkimassa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #638 : 15.09.2021 21:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 059 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jotenkin itse aina luulin että Dockissa ei ole tekniikkaa juuri yhtään. Vain tuulettimet ja adapterit, eli jonkinlainen hubi NS:n ja TV:n välille. Eli siinä ei olisi ollut aikaisemmin edes Wifiä, se tulisi NS:stä. Dockin tuulettimiahan pystyisi säätelemään todennäköisesti NS:stä suoraan lämpöjen mukaan.

Ei siellä mitään tuuletinta ole. Yks piirilevy ja siinä kaikki.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #639 : 15.09.2021 21:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 480 Basaaripisteet: 2 Profiili Katos eipä olekkaan :lol: En tiedä miksi mutta jotenkin ymmärsin että Dock avittaa hiukan viilennyksessä, joten vain oletin sen jälkeen että siinä on oma tuuletin :lol: Onkohan se sitten tarkoittanut että tuulettimille on enemmän virtaa, joka avittaa viilennyksessä.

Mutta hyvä pointti, eihän siinä telakassa edes ole tuuletinta. OLED Dock taitaa olla sen verran saman kokoinen, että ei taida olla siinäkään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #640 : 16.09.2021 06:57 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos Scarffi vaikka jaksaisi kaivaa Switchinsä pölyvuoren alta ja kokeilla AirPodeilla, olisin todella kiitollinen hifistelijän mielipiteestä.  :)
Mielestäni täysin pelikelpoista settiä AirPods Pro -kuulokkeilla. Viive on hyvin maltillinen. Toki Apexissa voi häiritä enemmän kuin kokeilemissani Monster Hunterissa ja Hollow Knightissa. Luurien taika on tipotiessään ilman Applen taianomaista tilaäänitukea, mutta ethän sinä AirPodseja (Pro) pelkästään Switchiä varten toivottavasti ole hankkimassa.

Kyllä AirPodseille löytyisi toki muutakin käyttöä Apple-ekosysteemiin satsanneelle. Switch-toimivuus lähinnä bonus.  :) Apexin kaltaisissa peleissä pitäytyisin suosiolla langallisissa kuulokkeissa, mutta olisihan se aika rentoa syventyä vaikka johonkin roolipeliin "huomaamattomilla" kuulokkeilla.

Kiitos mielipiteestäsi!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #641 : 25.09.2021 07:33 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=GiogS5-k5mw

Ensimmäinen OLED-mallin unboxing löytyy nyt Youtubesta!

Stormtrooper-Switch näyttää aivan helvetin hyvältä "luonnossa." Ja tuo näyttö pienempine reunuksineen... Laatu pomppaa off-screen-matskunakin ruudulta esiin eri tavalla kuin aiemmalla mallilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines