Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 262731 kertaa)
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #660 : 19.03.2019 14:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Onko Sinisissä vikana se "Halusivat pitää itsensä hallituksessa niin perustivat oman puolueen"?

Lähinnä tekopyhyys, takinkääntely, yes-mieheys ja opportunismi.

Jos olisivat heti alkuun suoraan sanoneet, että "emme halua lähteä hallituksesta, joten perustamme oman puolueen", niin olisi ollut hieman järkevämmät lähtökohdat. Sen sijaan kuunneltiin Elon nyyhkytystä arvopohjasta ja että ei voi katsoa poikaansa silmiin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #661 : 19.03.2019 15:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Haha no ei katkeruus niin suurta enää ole, huvittavia nuo ovat selittelyineen. Jätin Siniset pois laskuista, koska en usko heidän saavan yli 0.5% äänistä. Voin ottaa kaljavedon siitä että Feministinen puolue voittaa Siniset äänien määrässä.  ;D

Terho tosiaan on hieman flopannut vaalitenteissä. Esiintyminen ei hänelle koskaan ole ollut kovin luentevaa, mutta nyt tuntuu ettei itsevarmuutta ole enää nimeksikään. Tuntuu ettei usko enää itsekään Siniseen tulevaisuuteen. Vaikea nähdä tässä tilanteessa, että äänestäjätkään uskoisivat. Siksi ihmettelenkin miten Jayeizh on päätynyt äänestämään Sinisiä.

Toki voi olla että Sampo takoo vielä voiton https://youtu.be/4e0-p2mN3eE
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #662 : 19.03.2019 16:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Voin ottaa kaljavedon siitä että Feministinen puolue voittaa Siniset äänien määrässä.  ;D
Tämän vedon otan vastaan ;D Voi olla että menee aikansa kunnes lunastan voiton, mutta eiköhän jossain vaiheessa ehdi :)

Terho tosiaan on hieman flopannut vaalitenteissä. Esiintyminen ei hänelle koskaan ole ollut kovin luentevaa, mutta nyt tuntuu ettei itsevarmuutta ole enää nimeksikään. Tuntuu ettei usko enää itsekään Siniseen tulevaisuuteen. Vaikea nähdä tässä tilanteessa, että äänestäjätkään uskoisivat. Siksi ihmettelenkin miten Jayeizh on päätynyt äänestämään Sinisiä.
Kyllä siellä muutama löytyy jotka ääniä keräävät. Vaikka nämä ovatkin suomalaisiksi vaaleiksi poikkeuksellisen puolue keskeiset (mielestäni ennen on äänestetty enemmän henkilöitä), uskon silti ehdokkaiden voiman olevan aika vahvaa. Varsinkin Sinisissä. Tiedä sitten. Sitä kuitenkin pitää äänestää joka itselle sopii. Enkä oikein muista osaa päättää ketä äänestäisi. SDP on melkein lähinnä, joten siinä vaiheessa otan mieluummin ne Siniset.

Ja kyllä se on aika paradoksaalinen kärkikaksikko. Mutta Kokoomuksen politiikka ei kiinnosta, Keskustaan en luota yhtään, Vihreät menetti ääneni lentokonesekoilulla ja sähköautoilla, PS pelottaa (vaikka valkoinen heteromies olenkin) ja Vasemmistoliitto.... ei. Pienin paha lopuista on siis SDP sähköautojutuista huolimatta. Mutta Sinisillä on fiksummat jutut kuin Rinteellä joten,... there's my vote. I guess....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #663 : 23.03.2019 14:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Huh huh, PS on tehnyt eeppisimmän vaalivideon ikinä.

https://youtu.be/dzCK4tTu2nE
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #664 : 23.03.2019 15:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo näin tuosta lyhennetyn version leffateatterissa. Ekan 10 sekunnin ajan ajattelin, että oispa hauska parodia jostain populismipuolueesta ja varmaan lopulta paljastuu joksikin ylen valistusvideoksi. Noh kieltämättä yllätyin kun lopussa näkyi PS-leima.

Vittu mitä aikoja sitä eletään  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #665 : 23.03.2019 16:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Aivan hajo, mutta just kova. Pitikö se sittenkin käydä äänestämässä.

Koko vaalitouhu on muutenkin niin pelleilyä ja viihdettä, että saisi tulla vastaavia temppuja muiltakin.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #666 : 23.03.2019 16:51 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli kyllä product valuet kunnossa. En tiedä toista puoluetta, joka olisi yhtä isosti panostanut videoon. Ehkä SDP surullisen kuuluisalla porvarivideollaan.

Luin nyt nuo vaaliohjelmat puolueilta. PS ja Vihreät saa boonusta siitä, että vaaliohjelmat oli selkeästi esillä samantien ja kohtuu tiiviissä paketissa. Varsinkin SDP:llä tuntuu olevan vaikeuksia tiivistää mitä oikein haluavat. Vihreiden ohjelmasta ei oikein käynyt ilmi millä kaikki lisävelan ottaminen maksettaisiin. Rahaa tuntui olevan jakaa aivan kaikkeen. Ainoastaan verokeinottelun ja yritystukien poistamisesta tulisi varoja takaisinkin. Näistä olen myös itse samaa mieltä. Tosin ehkä pitäisi miettiä miksi yritykset eivät halua maksaa verojansa Suomeen, eikä yrittää pelkästään saada niitä satimeen verokeinottelusta. Voisi olla long run parempi verokertymä.

Kokoomus jatkaa tutulla taktiikalla, ennen vaaleja ajetaan kaksilla rattailla ja sitten hallituksessa takki kääntyy kovempaa kuin Vasemmiston Arhinmäellä. Nytkin ohjelmassa on paljon ties mitä kiristyksiä seksuaalirikoslakeihin ja haittamaahanmuuton hallintaan, mutta hallituksessa ovat istuneet sen neljä vuotta ja mitään ei tapahtunut.

SDP haluaa Vihreiden tapaan tappaa suomalaisen työn ja yritykset. Suomi on jo nyt yksi maailman ekologisimmista maista ja vielä pitäisi rankalla kädellä rangaista teollisuutta ja tavallista ihmistä heidän paheellisesta elämästään. Neste on esimerkiksi yksi harvoista suomalaisista valopilkuista innovaatioiden saralla. Biopolttoaineet ovat nostaneet Nesteen yhdeksi suurimmista veronmaksajista ja nyt firma pitäisi ajaa alas lopettamalla polttomoottoriautojen myynti 2030.

Demarit myös haluaisivat korottaa eläkkeitä, vaikka jo nyt palkoista menee 24% eläkkeiden maksamiseen. Suomi tulee tuhoutumaan seuraavan neljän vuoden aikana. SDP ottaa velkaa niin maan perkeleesti, ettei meitä pelasta kukaan. Ainoa toivo olisi rankka talouskasvu, mutta mistä sellainen kaivetaan? Tässä toki piilee myös mahdollisuus, kun euroopassa laajemminkin taloudet romahtavat vasemmistolaisen politiikan seurauksena johtaa tämä vääjäämättä vasemmistolaisen politiikan tuhoutumiseen. Tämä on myös ympäristölle hyväksi, kun kulutus tipahtaa hetkellisesti nollaan. Tukiviidakon romahdettua, myös kotoutuminen tehostuu ja tietyt hitaasti kotoutuvatkin löytävät töitä samantien. Myöskin euroopan ja suomen vetovoimatekijät poistuvat tämän myötä.

Eurooppa on jo nyt halvaantunut ja jäänyt nollakorkojen vangiksi. EKP:n ainoana taloutta elvyyttävänä keinona printata lisää rahaa. Kauanko tämä himmeli kestää, kun talouskasvu on nollassa tai lähellä nollaa, mutta velkavuori kasvaa niin kansalaisilla kuin valtioillakin.

Keskustan vaaliohjelma oli visuaalisesti tylsä ja siten todella miellyttävä silmille lukea. Vihaan kaikenlaista rävellystä, mitä suurinosa nykyisistä medioista harrastaa. Helpoiten asia menee perille kun teksti on hyvin jäsenneltyä ja selkeää. Itse teksti oli samaa kaksilla vankkureilla ratsastamista kuin Kokoomuksella. Molemmat oli hallituksessa ja melkein mitään vaaliohjelmassa sanottua ei saatu aikaiseksi.

PS:n vaaliohjelma on ainoa joka uskaltaa ehdottaa epämiellyttäviä ratkaisuita, saavutetuista eduista luopumista ja tulevien sukupolvien velkataakan helpottamista. Kaikki muut puolueet ovat valmiita elämään velaksi. Vaaliohjelmassa on myös ideoita verojen laskemiseksi kuten sähköveron alentaminen minimiin. Tämä auttaisi tavallista kansalaista sekä parantaisi teollisuuden kilpailukykyä tuoden pitkässä juoksussa enemmän veroja. PS alentaisi myös polttoaineveroa. Oli PS:n ohjelmassa älyttömyyksiäkin, kuten työehtosopimusten yleissitovuuden puolesta puhuminen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #667 : 24.03.2019 14:43 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Isäm maan puol lustaja turvaa lasten ja naisten liikkumista hyökkäämällä ulkoministerin kimppuun.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9b3e17e7-30a2-4dfc-b40d-8943df4c41ca

On tää kyllä surullista jengiä, tuskin kenellekään tuli yllätyksenä.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #668 : 24.03.2019 15:10 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Totta, mutta miksi tämä on eduskuntavaalilangassa? Tietääkseni Loldierssit eivät edusta mitään puoluetta eivätkä ole ehdolla eduskuntavaaleissa 2019.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #669 : 24.03.2019 15:29 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyökkäys poliitikkoa kohtaan = poliittinen väkivalta = politiikkalanka

Odinilaisten ja Perussuomalaisten läheiset yhteydet on se toinen ilmeinen syy.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #670 : 24.03.2019 16:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin noh, kyseessä on vielä tässä vaiheessa Soldiers of Odin -takkinen mies. Itse RY ei ole ottanut hyökkäystä kontolleen ISIS tyylisesti aina kun jossain värisee. Eli ehkä on hieman nopeita johtopäätöksiä vedetty, että joku poliittinen järjestö olisi hyökännyt ulkoministerin kimppuun.

edit: lisätään vielä, että jos joku PS:n jäsen on näiden kanssa hengannut niin on kyllä aika kaukaa haettu yhteys. Tai jos ilmaantuvat samoihin tapahtumiin, niin minkäs sille voi. Samoilla toreilla monesti kampanjoivat myös Vihreät ja PS teltat vierekkäin. Mitään virallista yhteyttä tuon sakin kanssa tuskin on.  :lol:

lisätään vielä etten kannata itse mitään elämänkoulu -porukoita olivat ne vasemmalta tai oikealta, samaa paskaa eri nimellä.


« Viimeksi muokattu: 24.03.2019 16:12 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #671 : 24.03.2019 19:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Samalla perusteella tänne voisi laittaa GreenPeacen tempauksia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #672 : 24.03.2019 22:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Miksei, tosin en muista ihan hetkeen suomen greenpeacen jekkujen ylittäneen uutiskynnystä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #673 : 24.03.2019 22:41 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Miksei, tosin en muista ihan hetkeen suomen greenpeacen jekkujen ylittäneen uutiskynnystä.

Mites sujuu elämä kultakalana?

https://yle.fi/uutiset/3-10675810
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #674 : 24.03.2019 22:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuohan oli aivan hyvä veto! Vaikken Soinista tykkääkään, niin turpaanveto on vähän eri kaliiberin toimintaa, kuin (järkevien) banderollien ripustus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #675 : 24.03.2019 22:58 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo toki eri juttu, mutta silti poliisiasia. Pointti oli kuitenkin assosiaatio puolueiden kanssa. Ehkä parempi esimerkki olisi sitten antifa, takku, varisverkosto ja vasemmistoliitto.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #676 : 24.03.2019 23:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Toki poliittinen valta ja suosio voi legitimoida noita järjestöjä ja liikkeitä. Ei ne puolueet ole niistä kuitenkaan suoraan vastuussa, ellei toisin todisteta. Yksittäiset kansanedustajat voivat hyvinkin olla lähemmin yhteydessä noihin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #677 : 25.03.2019 17:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Finnkinon sometiimillä ollut tänään odotettua rankempi päivä.

https://twitter.com/helanteri/status/1110178974980849669?s=19
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #678 : 26.03.2019 08:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Finnkinon sometiimillä ollut tänään odotettua rankempi päivä.

https://twitter.com/helanteri/status/1110178974980849669?s=19

Jep, olisi päässyt helpommalla kun ei olisi kommentoineet mitään. Sinänsä kun videossa nyt edes ollut mitään syrjintää tai rasismia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #679 : 26.03.2019 09:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen hiukan yllättynyt kuinka toiset puoleet voivat nojata näin sokeasti ihmisten typeryyteen. Toki vaalivideo oli väkivaltainen ja varmasti loukkaavakin joillekkin, mutta että sitä käytetään syynä ihmisten väkivaltaisuuteen ehdokkaita kohtaan... tai että se kannustaisi siihen niin, mielestäni mennään taas etsimään syitä väärästä paikasta.

En siis ota nyt siihen kantaan oliko se kuinka poliittisesti korrekti, tai hyvien tapojen mukainen, mutta väitös että se kannustaa väkivaltaan on ehkä vähän mutkien oikomista. Halla-aho kuitenkin sanoo lopussa, että "tapa vaikuttaa on äänestää".

Toki itse saatan aliarvioida ihmisten typeryyden. En siitäkään varsinaisesti yllättyisi näinä aikoina. Mutta poliittisen ilmapiirin kiristyminen on kyllä ihan poliitikkojen oma vika, ei tuon videon. Ja ei, en syytä heitä itseään siitä että heitä uhkaillaan tai hakataan (se on aina väärin), mutta kehoitan aukaisemaan silmät ennemmin kuin syytelemään vaalivideota. Ihmiset eivät saa ääntää kuuluviin --> turhautuminen --> tunne että maailma pettää --> pelko --> väkivalta. Näin käy ilman vaalivideoitakin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #680 : 26.03.2019 14:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä historia on kerta toisensa jälkeen osoittanut, että propaganda on tehokasta ja vaarallista. Joskus tuli naurettua jollekin George W:n mainosvideolle, missä räjähteli ja kotka itki jenkkilippu taustallaan. No kerkesinpä ei olla enää suomessakaan immuuneja tommoselle paskalle.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #681 : 29.03.2019 08:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Persutkin loikkasi kolmanneksi ylen mittauksessa. Selkeästi pätkä toimi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #682 : 29.03.2019 09:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Katselen tuota Jussin eilistä YLE-haastattelua ja on se vaan jännä, miten toimittajat eivät osaa olla keskeyttämättä koko ajan. Tuo kloppi keskeyttää koko ajan kesken lauseen ilman, että haastateltava ehtii edes antaa vastausta. Todella rasittavaa seurata. Miten vaikeaa on antaa toisen puhua loppuun.

Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Edit: Ylen gallupissa Siniset onnistuivat hienosti puolittamaan kannatuksensa. :)


« Viimeksi muokattu: 29.03.2019 09:18 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #683 : 29.03.2019 09:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo ei Kokoomus enää kaukana ole. Ja Rinnekkin alkaa väläyttelemään typeryyttään vielä viime metreillä. Tällä viikolla oli vetänyt ässän hihasta sähköautojen osalta ja sanonut että "pitää alkaa miettimään sosiaalista rakennetta, että onko pienituloisilla enää varaa ostaa autoa, uutta autoa." Rinne voisi näyttää yhdenkin pienituloisen jolla on varaa ostaa uusi auto. Meikäkin päässyt muutaman satasen keskituloisen yli, eikä vieläkään uusi auto ole ensimmäisenä mielessä. Ilmankos siellä luullaankin että sähköautoja saadaan Suomeen yli puoli miljoonaa (vai mitä se oli) kymmenessä vuodessa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #684 : 29.03.2019 09:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Kyllä ne Rinnettä roastasi vielä enemmänkin. Ja on kyllä surullista ajatella, että poliitikkojen pitäisi antaa rauhassa tykittää mainospuheitaan ilman keskeytyksiä, tunnissa saataisiin ehkä yhteen aiheeseen suora vastaus.

Hienot MAGA-lippikset oli yleisössä!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #685 : 29.03.2019 09:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Kyllä ne Rinnettä roastasi vielä enemmänkin. Ja on kyllä surullista ajatella, että poliitikkojen pitäisi antaa rauhassa tykittää mainospuheitaan ilman keskeytyksiä, tunnissa saataisiin ehkä yhteen aiheeseen suora vastaus.

Hienot MAGA-lippikset oli yleisössä!

Jepjep, joko keskeytetään koko ajan tai sitten annetaan pitää tunnin mainospuheita. Olisipa kiva, jos olisi olemassa joku kultainen keskitie...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #686 : 29.03.2019 09:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Kyllä ne Rinnettä roastasi vielä enemmänkin. Ja on kyllä surullista ajatella, että poliitikkojen pitäisi antaa rauhassa tykittää mainospuheitaan ilman keskeytyksiä, tunnissa saataisiin ehkä yhteen aiheeseen suora vastaus.

Hienot MAGA-lippikset oli yleisössä!

Jepjep, joko keskeytetään koko ajan tai sitten annetaan pitää tunnin mainospuheita. Olisipa kiva, jos olisi olemassa joku kultainen keskitie...

Vaalitentti. Ei se ole mikään huomenta suomen haastattelu. Jos se tentattava jäätyy tai ei saa asioitaan ilmi noiden keskeytysten välissä, on se hänen häpeänsä, formaatti on kaikille sama.

Ja tämäkin vuosittainen ulina tulee aina persujen kannattajilta. En muista kyllä ikinä, että vastaavaa valitusta olisi suoritettu jonkun Sipilän tai Orpon puolesta. Tai edes vassareitten, vaikka niitä on lauta pullollaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #687 : 29.03.2019 10:02 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili En katsonut tätä haastattelua, mutta nykyään toimittajat tuntuvat ymmärtävän haastateltavan koville laittamisen sillä ettei anneta kokonaisia puheenvuoroja ja että puhutaan argumenttien päälle. Susanne Päivärinta on hyvä esimerkki muista yhteyksistä. Haastateltavaa voisi roustata vasta-argumentein eikä inttämisellä ja päällepuhumisella.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #688 : 29.03.2019 10:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Sehän on maailman tapa. Fiksujen vasta-argumenttien aika on ohi. Some raivo ja perustelujen ignooraus tai päälle puhuminen on täällä. Samaahan nuo haastattelutkin heijastelee ja toimittajat tuntevat itsensä "ammattilaisiksi" kun osaavat pistää "kovasti" vastaan. Olen pettynyt mediaan niin monta kertaa pelkästään tämän vaalikauden aikana, että alan uskomaan että suurin osa konfliktien kärjistymisistä on toimittajien angstin ansiota. Pointti ei ole se että toimittaja on tasa-arvoinen kaikille, vaan toimittajalla pitää olla neutraali asenne kaikkeen ja se pitää näkyä myös haastattelusta. Se mikä tekee hyvän toimittajan on oikeat jatko kysymykset lennosta. Muuten ne voitaisiin korvata roboteilla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #689 : 29.03.2019 10:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Vaalitentti. Ei se ole mikään huomenta suomen haastattelu. Jos se tentattava jäätyy tai ei saa asioitaan ilmi noiden keskeytysten välissä, on se hänen häpeänsä, formaatti on kaikille sama.

Ja tämäkin vuosittainen ulina tulee aina persujen kannattajilta. En muista kyllä ikinä, että vastaavaa valitusta olisi suoritettu jonkun Sipilän tai Orpon puolesta. Tai edes vassareitten, vaikka niitä on lauta pullollaan.


Pitääpä katsoa nuo muidenkin puolueiden tentit, niin näkee oliko formaatti sama. Monet muut ovat kuitenkin sanoneet samaa Halla-ahon tentistä ja ovat jopa muiden kuin persujen kannattajia.

Edit: katsopa huvikseen vaikka Li Anderssonin tenttiä ja vertaa Halla-ahon tenttiin. Mielestäni melkoinen ero toimittajien käytöksessä.


« Viimeksi muokattu: 29.03.2019 10:48 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines