Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 261507 kertaa)
Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « : 01.12.2010 20:09 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen bonganut monilta foorumeilta vastaavia topiceja, joten ajattelin pistää samanlaisen pelaajalaudallekin.

Eli mitä puoluetta lautalaiset äänestävät tulevissa vaaleissa? Ei tarvitse kertoa julkisesti, mutta antakaa ainakin ääni.


Pokeritiedon äänestys:
http://www.pokeritieto.com/keskustelu/viesti737144.html#p737144
Pakkotoiston äänestys:
http://www.pakkotoisto.com/talous-politiikka-uskonto/91958-eduskuntavaalit-2011-a/« Viimeksi muokattu: 19.04.2011 19:46 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #1 : 05.12.2010 14:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En ikinä tule äänestämään Perussuomalaisia, Kokoomusta tai Keskustaa. Vasemmistoa varmaan äänestän tulevissa vaaleissa, jos vain on joku sopiva ehdokas.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #2 : 06.12.2010 00:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei mitään hajua, koska en äänestä puoluetta. Varmaan tulee startattua taas vaalikoneen kautta, ja sit cross-referenssailen tulosehdokkaida sekä sellaisia, joista muut ovat mahdollisesti puhuneet hyvää. Aika pieniä tekijöitä olen yleensä aina äänestänyt, että meneehän se ääni sitten lähinnä puolueen pusseihin, mutta just nyt ei ole mitään hajua mistä se hyvä ehdokas tällä kertaa löytyy.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #3 : 24.02.2011 21:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Äänestän Salkkari-näyttelijää. Eikä edes ole vitsi.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #4 : 25.02.2011 09:22 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän se vituttaa kun oikeistopopulismi ja ksenofobia nostaa taas päätään, tällä kertaa Suomessa. Luotan kuitenkin kovasti siihen ettei Perussuomalaisten kannatus nouse gallupien tasolle kun ihmisille aukeaa se, etteivät kaikki voi äänestää lupsakkaa ja hassua Timo Soinia.

Itsehän olen käynyt äänestämässä joka kerta. Tällä kertaa tod. näk. Vihreitä, mutta hieman on tilanne vielä auki. Annan aika paljon painoa sille, että ehdokas on suhteellisen nuori.
N
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #5 : 25.02.2011 11:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt kun persujen suosio on jo mennyt tietyn kriittisen pisteen ohi, sitä oikeastaan jo toivoisi näkevän puolueen hallituksessa, vaikkakin epätodennäköistä huolimatta kasvavasta suosiosta. Puolue kun hyvin pitkälti pohjaa kannatuksensa oppositiosta kaikuvaan populistiseen nillitykseen (Kike Elomaan kaltaisten suurten persoonien lisäksi - tietenkin). Mitähän tapahtuisi jos Soinin puolueelle annettaisiin oikeasti valtaa? Ehkä tämä tosiaan on hyvää vaihtelua niille samoille papoille, kuten despo ilmaisi. Ehkä nykyiset suurpuolueet joutuisivat uudelleenmiettimään strategioitansa.

Itse uskoisin kuitenkin että persut vain polttaisivat näppinsä hallituksessa. Sopivat vielä vasemmistoliittoakin paremmin oppositioon kyseenalaistamaan kaikkea. Persut hallituksessa yhtälössä riskinä on että maailmantalouden tila paranee ja sitä myötä myös Suomen. Perusäänestäjä tietenkin laskisi tuossa tilanteessa että persut pelastivat Suomen.

Maalailut sikseen. En ole vielä lyönyt lukkoon ketä äänestän. Jyrki Kasvia on toki helppo äänestää ja onkin älykäs tietoyhteiskunnan puolestapuhuja, jolla myös vahvat mielipiteet myös muista tärkeistä asioista. Avoimin mielin sitä kuitenkin taas tutkitaan agendoja ja vaalikoneiden tuloksia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #6 : 25.02.2011 11:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eikös Soini ollut abortinvastainen? Ei Suomi nyt ihan niin hihhuliksi ole voinut mennä.

Vihreillä mennään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #7 : 25.02.2011 11:55 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikös Soini ollut abortinvastainen? Ei Suomi nyt ihan niin hihhuliksi ole voinut mennä.

Vihreillä mennään.
Soini on katolinen, eli kyllä. Lisäksi Soini haluaa lisää ydinvoimaa ja aseita.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #8 : 25.02.2011 12:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuntuu että poliitikkojen tilanne on aika surullinen. Niin perkeleesti ääripäitä. Siis ei sillä että keskustelua ja toisia mielipiteitä ei voisi olla, mutta se taso on joskus niin oudoissa sfääreissä.

Soini toisi uutta verta hallitukseenkin, mutta tuntuu kuitenkin että eihän mies tiedä muuta kuin sen mitä kansa haluaa. Se miten se toteutetaan tai onko sillä edes käytännön mahdollisuuksia (tai järkeä) toteutua niin voisin veikata että Soinilla voi mennä sormisuuhun. Mutta kuulostaahan se kivalta kun sanotaan että näin asiat pitää olla ja se on minun tavoite.

Kokoomus ja keskusta tuntuu laittavan koko kansan niin valtion armoille, että alkaa tuntumaan jo ihan siltä kaverit on unohtanut niiden oikean duunin. Suomalaisten edun ja elintason parantaminen. Hiukan tuntuu päät hipovan korkeuksia. Stubbikin on fiksu mies ja omaa karismaa (voi kun sillä saisikin ihmeitä aikaan) ja varmasti kerää ääniä pelkästään sillä. Mutta onhan mies niin kova globalisaation fani että kaikki laitettaisiin saman lipun alle. Ja periaatteessa tämä on jees, mutta se merkitsee niin paljon rahavirtoihin, palveluihin ja ihan "perus Matin" elämään että en ihan silläkään kannalla ole.

SDP:stä ei tiedä mitä sanoisi. Tuntuu että puolue olisi seilannut (ja kiitellyt kaikkia äänestäjiä vaikka vituiksi menikin) jo pitkään vähän muiden perässä, saamatta kuitenkaan mitään fiksua tai omaa pöytään. Sinänsä SDP tuntuu maltillisemmalta perussuomalaisilta, joten periaatteessa tämä voisi olla hyvä vaihtoehtokin. Se kun on juuri Soininkin vika, käytännöllisyyden taju tuntuu puuttuvan paikoitellen kokonaan.

Vihreät voisi olla aika jees....vaikka sielläkin huonoja mielipiteitä löytyy, Kasvillakin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #9 : 25.02.2011 13:17 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Pakkoruotsi nyt ei todellakaan ole mikään iso vaaliteema. Ei ainakaan pitäisi olla. Mutta tartutaan silti.

Minusta olisi ainakin hienompi homma, jos ruotsin opiskelu aloitettaisi samaan aikaan kuin englanti. Nuorempana oppii paremmin, ja asennekin "turhaan" kieleen voisi olla hieman positiivisempi. Ei ole sitä teini-ikäisen angstia ja paskaa motivaatiota.

Pakkoruotsin asemakin on pienentynyt lukioissa, kun sitä ei ole edes pakko kirjoittaa enää. Juuri uutisoitiin myös, että mm. saksan ja ranskan kirjoittaminen on romahtanut. Minua ainakin vähän huvittaa, että nämä "PAKKORUOTSI POIS SUOMESTA!" -ihmiset tuntuvat aina perustelevan poistamisen sillä, että sen tilalta voitaisi tehdä jotain "järkevämpää" kuten opiskella "tärkeämpiä" kieliä kuten saksa tai ranska. Jos tärkeys olisi joku kriteeri, niin Suomessa olisi pakkomandariinikiina. Eikä nuoret ihmiset oikeasti opiskelisi enemmän saksaa tai ranskaa, jos ruotsikin olisi vapaaehtoista. Vai miten se selittyy, että silloin kun ruotsin kielen kirjoittaminen oli vielä pakollista, niin opiskeltiin ja kirjoitettiin enemmän ranskaa ja saksaa kuin nykypäivänä, jolloin ruotsi ei ole enää pakollinen kirjoitettava aine?

Minusta se on ainakin maamme yksi rikkaus, että meillä on kaksi virallista kieltä. Ruotsilla ja ruotsin kielellä on pitkät perinteet maassamme. Se on osa kulttuuriamme. En näe järkeä sanoa ruotsinkieliselle väestölle: "Joo kiitokset, että pistitte tän maan alulle, mutta voisitteko painua nyt vittuun kielenne kanssa, kun me opiskellaan nyt venäjää ja espanjaa."
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #10 : 25.02.2011 13:45 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sama juttu maahanmuuttajien kohdalla. Suurin osa kansasta sanoo, että nyt riittää mutta päättäjät sanoo, että lisää vaan. Eri asia sitten nämä ihmiset, ketkä ovat jollain tapaa hyödyksi Suomelle, saavat olla puolestani vaikka vihreitä, mutta pakkoko tänne on raahata ihmisiä, joista 80% on luku- ja kirjoitustaidottomia. Parantaa varmaan helvetisti huoltosuhdetta, kun jengi tulee tänne vaan elämään sosiaaliturvan varassa. Mieluummin laittaisin sen 57 000€ summan, joka kuluu yhden 25v partasuisen "lapsen" pitoon vastaanottokeskuksessa vuodessa, vaikka 500 tytön koulunkäyntiin Nepalissa. Tällä hetkellä tähän sosiaaliseen maahanmuuttoon menee välittömästi yli 200 miljoonaa euroa vuodessa ja välillisesti ties miten paljon. Se on yhtäkuin vanha miljardi tai enemmän kuin pelastuslaitoksen budjetti. Tuntuu myöskin olevan ainoa kohde, jossa ei säästellä samalla kun esim. omat vanhukset mätänee vanhainkoteihin.
Lihavoidussa kohdassa on kyse syrjinnästä. Annetaanko "lupa hyväksytty" leima ainoastaan niille turvapaikanhakijoille joista on Suomelle hyötyä? Muut saavat painua sinne vittuun mistä ovat tulleetkin. Mikä on mielestäsi tuo "riittävä hyöty Suomelle"? Käy töissä? Osaa lukea? Rakastava vanhempi lapsilleen? Koulutettu ammattiin, josta voi Suomessa tienata yli 2000€/kk? Vai 3000€/kk? Lähtökohtaisesti se on ikävä kyllä se huono-osaisempi jengi jolla ei ole toivoa kotimaassaan joka haluaa yrittää jossain paremmin rullaavassa maassa, vaikka sitten täällä kylmässä pohjolassa jos parempaakaan ei ole tarjolla. Voitaisko toi sama juttu muuten kääntää niin päin että otetaan kaikki ne kansalaiset jotka eivät ole jollain tapaa hyödyksi Suomelle ja ostaa niille menolippu sitten vaikka sinne Somaliaan?


Vanhusten mätäneminen vanhainkoteihin on vähän niin ja näin. Se on paikka jonne voidaan kaataa loputtomasti rahaa, eikä ongelma poistu siltikään. Tampereella vanhukset ovat mädäntyneet Koukkuniemeen jo 20 vuoden ajan ja nyt väännetään kättä siitä, voidaanko tänne rakentaa yhtä tunneloitua moottoritienpätkää kun sekin raha on poissa vanhusten rahoista. Mitä vittua nyt taas? Lopetetaan kaikki hankinnat ja rakentaminen, pistetään puolet budjetista sitten Tena-vaippoihin.

Lainaus
Samalla esim. kehitysavun voisi puolestani lakkauttaa kokonaan, tai ainakin vähentää reilusti. -- Kilpaillaan siitä, kuka syytää eniten rahaa korruptoituneille hallituksille, vaikka omassakin maassa asiat suurelta osin ihan päin helvettiä.
Lehdessä oli pari P-Karjalalaista nuorta Perussuomalaista (toinen lienee zoukka?) Asiasta oli oikein päätetty tehdä juttu kun PS-hommia ei yleensä nähdä nuorten asiana. Tematiikka oli aika pitkälti juuri tuollaista; miksi rahaa syydetään ulkomaalaisille vaikka suomalaisillakin on asiat huonosti? Ei ulkomaalaisia Suomeen ennen kuin kaikilla suomalaisilla on töitä...
Lainaus
Rikoksista saisi myös puolestani rankaista pahemmin, kuin nyt on tapana. En sitten tiedä, mistä alkunsa juontaa mutta ainakaan nykyinen Vihreä oikeusministeri ei tunnu auttavan asiassa, sillä rangaistukset oikeista rikoksista on nyt aivan kansan oikeustajun vastaisia. Talousrikoksista sun muista kyllä saa kovatkin tuomiot, mutta esim. pedofiilit, raiskaajat ja murhaajat pääsevät kovin helpolla. Esimerkkinä mainittakoon vaikka tapaus Seppo Lehto. Idioottihan se mies on, mutta pelkästä suun soitosta internetissä 2v 4kk ehdotonta vankeutta, mutta toisaalta lapsenraiskaajat pääsevät ehdollisella. Ei siinä oikeus ihan mielestäni toteudu.
Täähän on kuin suoraan Pasilan toissajaksosta. Rai, rai rai...

Harmittaa ihan vietävästi että mua riistettiin nuorempana pakkoruotsilla. Se oli kyllä rankkaa aikaa.
N
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #11 : 25.02.2011 14:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Samalla argumentilla voisi perustella myös Venäjän opiskelua. Onhan Ruotsilla ja Suomella pitkät yhteiset perinteet, mutta eipä sitä suomeakaan ruotsissa juuri opeteta. Toisekseen Suomi kuitenkin  kehittyi valtiona nimenomaan Venäjän vallan alla, saatiin autonomia ja ruvettiin ajattelemaan Suomesta. En nyt yritä väheksyä sitä, että Ruotsi todellakin pisti tavallaan tämän maan alulle, mutta Venäjän vallan alla tästä vasta kehittyi jotain muuta kuin ruotsalaisten puskurivyöhyke Venäjää vastaan.

Itärajalla asuville ihmisille voisi myös olla ihan oikeasti enemmän hyötyä venäjän opiskelusta, kun turismia kuitenkin on aika paljon. Eli ei mulla mitään angstiteini-asennetta ruotsia kohtaan ole, mutta mielestäni ei ole myöskään mitään perusteita pitää sitä pakollisena enään. Kaikki on vaan niin RKP:n tossun alla.


Suurin osa suomalaisista haluaa kuitenkin pakkoruotsin pois, eikä siihen pitäisi tarvita mitään muuta syytä.

OH OH RETARD ALERT! RETARD ALERT CLASS!

"Eihän suomeakaan ruotsissa juuri opeteta" on maailman typerin argumentti, ja ehkä myöskin kulunein. Ei tietenkään. Suomi ei ole virallinen kieli Ruotsissa. Suomi ei myöskään koskaan ole hallinnut Ruotsia. Ruotsi taas on hallinnut Suomea ja saanut jalansijan Suomessa, joka tulee pysymään. Venäjän vallan aika oli niin lyhyt, ja oikeastaan ainoa venäläinen hallitsija Suomessa, joka ei ollut niin paskamainen oli Aleksanteri II. Venäjän kieli ei saanut sitä asemaa, mikä suomella ja ruotsilla on. Ja kuvittele kaikki suomalaiset suurmiehet vaikka 1800-luvulta (esim. Snellman). Ruotsia ne puhu, eikä venäjää.

Olen Kotkasta - läheltä itärajaa. Venäläiset turistit ovat arkipäivää minulle. En näe järkeä, että miksi suomalaisten pitäisi mielistellä täälläkään noita rikkaita turisteja, jotka tulevat ostamaan Prismamme ja Lidlimme tyhjiksi. Kyllä englannilla pitäisi asiat hoitua kaupassa.

Niin, ja itäsuomalaisethan ei koskaan muuta esimerkiksi Länsi-Suomeen...  :rollaus:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #12 : 25.02.2011 15:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Despire kuulostaa joltain mummolta, joka saa tietonsa kuukausittain vaalipamfleteista. Voisitko heittää tutkimusta kehiin tästä kehitysavun täydestä hukkaan heittämisestä? Ja ihan niinkuin meidän mummojen hyvinvointi ja mätämisen estäminen olisi kiinni muutamasta miljoonasta. Ihmisten asenne on suurin syy, miksi vanhuksilla menee huonosti. Sukupolvien välinen kuilu on valtava jo pelkän tietotekniikan takia ja yksilökulttuuri pitää huolen lapsenlapsien omatunnosta.

Lainaus
YK:n määrittämät pakolaiset asia erikseen. Nyt puhutaan niistä turvapaikanhakijoista, joita ensisijaisesti houkuttaa vain Suomen hyvä sosiaaliturva. Näitä tapauksia on tuhansia vuodessa, sekä perheenyhdistämisten avulla siivellä tulee tuhansia lisää.

Miten näitä veijareita voi tulla tuhansia lisää joka vuosi, kun kokonaismäärä on alle 1000 vuosittain? Haluatko kommentoida tuota prosentuaalista määrä näistä ihmisistä, että ketkä tulevat imemään suomen turvonneita tissejä ja ketkä sitten oikeasti pakoon vainoja ja paskaa elämää? Ja miten perustelet KAIKKIEN pakolaisten käännyttämistä, kun se nyt on tiedossa, että osa on oikeasti syystä tulossa ja palauttaminen voi merkitä jopa kuolemantuomiota.

Se on ihan sama miten hyvin meillä menee, niin aina löytyy niitä, jotka feilaavat elämänsä ja syyttävät siitä kaikkia muita paitsi itseään. Ulkomaalaista on aina helppo syyttää. Eihän se osaa puolustautua, eikä siinä suututeta parempiosaisia suomalaisia kuin vain pienen osan.

Ja mitä rikosten rangaistuksiin tulee, niin suomessa lyhyet rangaistukset ovat tutkitusti edistäneet rikollisten palaamista normaaliin yhteiskuntaan. Mieluummin näin, kuin jenkkimalli, jossa posessa on kohta 5% väestöstä ja heidän vangitsemisensa maksaa MANSIKOITA. Puhumattakaan rikosten uusijoista, joita syntyy vankilan paskoissa oloissa ja vankikulttuurissa. Lukaisin tossa persunuorten periaateohjelman ja suoraan sanottuna kyseessä on pelottava PDF'n pätkä. Tällaisia pikkunazejako Despire haluaa valtaan? Suosikkilainaus:

Lainaus
Yhtenäiskulttuuri luo tarpeen sille, että arvoyhteisön yhteisistä normeista radikaalisti poikkeavia ja
sitä sopimattomilla tavoilla muuttamaan pyrkiviä tarvittaessa rangaistaan. Jotta tämä voidaan tehdä
asianmukaisesti, eikä mielivaltaisesti, tarvitaan demokratiaa. Demokratia on pohjimmiltaan
populismiin ja yhtenäiskulttuuriin perustuvaa enemmistövaltaa.


Toisinajattelu siis pannaan ja rangaistusta perään. Aina olen myös tiennyt, että Soini on populisti ja eipä siitä tarvitse enää kiistelläkään, kun persut näyttävät määrittelevän koko demokratiankin populismin kautta.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #13 : 25.02.2011 18:09 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Eivät ne huonosti kohdellut vanhukset ole mitä herttaisia pullantuoksuisia isoäitejä joita ahneet ja laiskat kuntatyöntekijät huumaavat ja sitovat sänkyihin ihan silkaa sadistisuuttaan. Vanhustenhoito on usein rankkaa, ihmiset ovat _vanhoja_, seniilejä ja joustamattomia, dementoituneita ja hämmentyneitä ja tietenkin väkivaltaisia. En minä tiedä miten niitä sitten pitäisi hoitaa? Jos meillä olisi parempi kulttuuri ja pienempi sukupolvien välinen kuilu, lapset ihan huvikseen istuisivat ympäri vuorokauden omien dementoituneiden vanhempiensa sänkyjen vierellä hakattavana? Sairas vanhus haluaa vessaan kahdenkymmen minuutin välein, on siis humaania että hän myös sinne pääsee? Lisäksi vanhus on yksinäinen - vaikka hän on omanikäistensä ja samassa elämäntilanteessa olevien ympäröimä palvelutalossa, mutta hän ei enää pysty terveen ihmisen kanssakäymiseen ja siksi on yksinäinen. Mitä tällaisille asioille pitäisi tehdä? Oma kamppailutaitoinen hoitaja pitämään jokaista vanhusta kädestä kiinni ympäri vuorokauden?

On helppo syylistää kaikki alle eläkeikäiset vanhustenhoidon tilasta, mutta vain osa (osa siis kyllä voidaan) sen puolen ongelmista voidaan hoitaa edes isolla rahalla. Minä en tiedä miten nämä ongelmat voitaisiin ratkaista.

Muutenkin, olen vähän kyllästynyt siihen että nyt viisikymppiset voivottelevat sitä miten kamala tilanne nyt nuorilla on kun heillä on edessään ongelma miten maksaa nyt viiskymppisten eläkkeet ja tasokas hoito. Todellisuudessa ongelma ei taida olla nuorten vaan niiden jotka nyt siis ovat viisikymppisiä ja odottavat huipputason hoitoa ja hyviä eläkkeitä vaikka eivät ole jättäneet nuoremmille mitään mahdollisuuksia niiden järjestämiseen. Kamala tilanne taitaa olla nyt niillä viiskymppisillä? Ja nuoret sankarit myy omaisuuden ja muuttaa Thaikkuun...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #14 : 25.02.2011 19:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kuulostaa myöskin ihan järkevältä päästää maahan ihmisiä, jotka oikeasti haluavat hoitotyötä tehdä, kun se on liian paskaista hommaa suomalaisille.


Persuilua jälleen:

Lainaus
Kulttuuripolitiikan saralla on tärkeää, että suomen kieltä ja suomalaista taidetta arvostetaan. Ei tosin kaikkea taidetta.

"Valtion myöntämiä kulttuuritukirahoja on ohjattava siten, että ne vahvistavat suomalaista identiteettiä. Tekotaiteelliset postmodernit kokeilut sen sijaan olisi syytä jättää taloudellisesti yksittäisten henkilöiden ja markkinoiden vastuulle."

Suositeltavista taiteilijoista perussuomalaiset mainitsevat nimeltä Albert Edelfeltin, Akseli Gallén-Kallelan ja Jean Sibeliuksen. He puhuivat äidinkielenään ruotsia.


(näin graafikkona tähän väliin sanottava, että painukaa persut vittuun)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #15 : 27.02.2011 13:02 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, ei maahanmuuttajia kansallisoopperaan katsojiksi! Eikä varsinkaan kalleimmille permantopaikoille!

Ryhmä siis näytti koostuvan äänioikeutetuista maahanmuuttajista. Lisätietoja tästä, mitkä ovat äänioikeutetun ja äänioikeudettoman maahanmuuttajan ulkonäölliset erot?

Iltalehden keskustelun kommenteista tulee se olennainen esiin.
N
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #16 : 27.02.2011 13:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Esimerkiksi somaleista Suomessa on töissä noin 20% ja noin 10% etsii töitä. Noin 60-70% siis elää sossun rahoilla. Etiopialaisten työllisyysaste taas on muistaakseni lähes 90%, eli kiitettävästi kantaväestön tasoa. Voidaan sitten miettiä, että ovatko suomalaiset pomot kauheita rasisteja kun eivät palkkaa somaleja vai eikö noin isoa osaa porukasta vaan kiinnosta. Vaihtoehtoisesti voidaan miettiä, onko kotouttaminen on epäonnistunut. Jengi on kuitenkin ollut maassa jo parhaimmillaan kaksi vuosikymmentä. Jossain siis mättää ja pahasti.
Ihan mielenkiinnosta. Miten persut sitten seuloisi ne kunnolliset maahanmuuttajat sossupummeista? Näiden tilastojen mukaanko, että jos oot somali niin et pääse maahan, kun ei suurin osa muistakaan somaleista tee?

Voisiko ratkaisuna olla joku muu kuin painu vittuun somali? Ehkä tehokkaampi työllistämisohjelma, esim huonosti kieltä puhuville?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #17 : 27.02.2011 14:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Eräs mielipide persujen kultturipolitiikasta:
http://hannuoskala.fi/2011/02/26/persu-edella-premodernismiin/

Lupaavissa käsissä ollaan... Kuuluukohan Suomen videopelituotanto tuohon postmoderniin tekotaiteeseen.


« Viimeksi muokattu: 27.02.2011 14:59 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #18 : 27.02.2011 14:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lupaavissa käsissä ollaan... Kuuluukohan Suomen videopelituonto tuohon postmoderniin tekotaiteeseen.

Minusta tuntuu, että siihen kuuluu kaikki paitsi metsotaulut.

Despirelle vielä, että ymmärrän kyllä huolesi sosiaalipummeista. Mutta henk koht minusta nämä hyysättävät (joista osa on ihan oikeasti työkyvyttömiä syystä tai toisesta) ovat pieni hinta siitä hyvinvointivaltiosta mikä meillä tänään on. Eikä se hyvinvointi ole kaatunut vieläkään siihen, että meillä alkaa suomessakin olla rikasta ja globaalia kulttuuria. Uudet ihmiset ja ajatukset tekevät meille hyvää. Ulkomaalaisten ihmisten kohtaaminen avartaa mieltä ja innostaa ehkä itseäkin matkustamaan ja näkemään maailmaa kuusimetsän tuolla puolen. Omat isovanhempanikin ovat alkaneet suhtautua ulkomaalaisiin hieman pehmeämmin, kun ovat hoitotyössä heihin törmänneet.

No pointtini siis on, että onko mitään järkeä hivuttaa valtaan ihmisiä, jotka lähestyvät asioita pelon kautta? Onko meillä vara ottaa sitä riskiä, että tämän päivän persut ovat vain hyvin pehmeä ja hidas versio siitä puolueesta mikä se voisi olla suuremmalla vallan käytöllä ja suosiolla olla? Siis ihan vaan siksi, että saataisiin kourallinen "pummeja" ulos Suomesta, vaikka niitä on läjäpäin omastakin takaa...

Itseä pelottaa kaikki mahdollinen erilaisuuden, vastarannankiiskien ja uusien näkukulmien vastustus. Näyttäkää minulle historiasta milloin tällainen toiminta olisi tehnyt jotain hyvää?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #19 : 27.02.2011 16:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Laki on laki ja jos suomen lait ei kiinnosta, niin minun puolestani voi palata sinne mistä tulikin. Tämä on ihan selvä asia. En ole kovin hyvin tutkinut noita mamujen oloja ranska/saksa alueella, joten en osaa sanoa, mikä on ne ongelmat siellä aiheuttanut. Pitää myös muistaa, että 30 vuotta on pitkä aika ja maailma sekä olot muuttuu, vaikka me jälkijunassa tulemmekin.

Perheiden sisäinen väkivalta ja hyväksikäyttö on suomalaistenkin keskuudessa täysi tabu, joten ei mitään uutta sillä saralla. Eipä tuosta ole pitkä aika kun suomessakin vaimonsa raiskaus ei ollut rikos. On mielenkiintoista lukea, miten syntyvyys lähti suomessa laskuun, kun raiskaus viimein tehtiin rangaistavaksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #20 : 27.02.2011 16:38 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #21 : 28.02.2011 15:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hei eikös Simon Elo kirjoittele myös pelaajalehteen. Hassu sattuma.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #22 : 28.02.2011 18:32 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
Olemme kyllästyneet siihen, että keskustaa johtaa arvoliberaalit elämäntapapoliitikot, jotka osoittavat päivästä toiseen todeksi sen, että kepu pettää. Aina. Olemme kyllästyneet siihen, että jopa kokoomus hyväksyy uudet, täysin epäonnistuneet ulkomaalais- ja kansalaisuuslait. Siihen, että rkp haluaa että yhdessä maassa myönnetty oleskelulupa pätisi kaikissa Pohjoismaissa. Siihen, että vihreät väittävät tietävänsä, miten kaikkien muiden tulisi elää. Ja siihen, että nämä kaikki ajavat monikulttuurisuutta, jonka turmiollisuuden on kohta koko muu Eurooppa myöntänyt.

Todetaan se lyhyesti ja kiertelemättä – monikulttuurisuus ei toimi, eikä se voi olla Suomen tie.

Tunnemme jopa vihaa. Mitä muuta voisi tuntea, kun ministerit juovat veronmaksajien piikkiin satoja euroja viiniä samalla, kun yhä useampi perhe heiluu toimeentulon rajamailla? Kun Egyptistä evakuoitavat suomalaiset maksavat lentonsa itse, mutta Afrikasta tulevat turvapaikanhakijat lentävät valtion kustannuksella? Nyt on oikea aika sanoa, että keisarilla ei ole vaatteita.


Mietin, miten monikulttuurisuus liittyy paskaan ulkomaanpoliittiikkaan mitenkään?

Lainaus
Meni ehkä vähän ohi, mutta mainitaanko tuossa jossain ulkomaanpolitiikka?


Lainaus
Siihen, että rkp haluaa että yhdessä maassa myönnetty oleskelulupa pätisi kaikissa Pohjoismaissa.

Lainaus
Egyptistä evakuoitavat suomalaiset maksavat lentonsa itse, mutta Afrikasta tulevat turvapaikanhakijat lentävät valtion kustannuksella.


Sounds like it. Näiden perusteella en oikein ymmärrä tuota "monikulttuurisuus ei toimi" -lausahdusta.


EDIT 2: Vähän typoa, tarkoitin siis Maahanmuuttopolitiikkaa.

« Viimeksi muokattu: 01.03.2011 14:29 kirjoittanut Aivis »
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #23 : 02.03.2011 17:02 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvää juttua despolta, muiden jutut kuulostaa miltei trollaukselta, ellen olisi kuullut satojen kukkahattutätien juttuja.

Yksi asia ihmetyttää pakkoruotsi keskustelussa, miksi enemmistön mielipidettä ei saa kuunnella?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #24 : 02.03.2011 17:04 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Koska enemmistö on tyhmä. Siitä kertoo se, että hallituksessa istuu Kokoomus ja Keskusta, ja kaikesta huolimatta nekin on tainnut lisätä vaan kannatustaan.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #25 : 02.03.2011 20:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos enemmistö päättäis, meillä ois vielä orjia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #26 : 03.03.2011 10:05 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuollaisissa uutisissahan pimitetään aina tekijän/uhrin taustat. Tuossa esim. voinut olla taustalla vaikka jokin pitkään jatkunut alkoholismi tjsp. Hauskintahan on se, että tälläisellä detailijen poisjättämisellä uutisista saadan vaan enemmän traumatisoivimpia.


tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #27 : 03.03.2011 16:08 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei haittaa yhtään, tämä on huomattavasti paremmin alustettu ja keskusteluakin on syntynyt.  :)

Onko porukka muuten kokeillut jo vaalikoneita? Itselle on luonnollisesti napsunut perussuomalaisia kärkikymppiin, mutta yllättäen iltalehden vaalikoneen ykkönen oli joku piraattipuolueen heppu.


btw, ihan kiva juttu aamulehdestä: http://hommaforum.org/index.php?action=dlattach%3Btopic%3D43863.0%3Battach%3D9210%3Bimage
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #28 : 03.03.2011 17:07 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaalikoneissa on mätsännyt vasemmistoa, sekin parhain jotain 85 %


Ja pienoinen kysymys olisi heille seitsemälle, ketkä ovat galluppiin vastanneet, etteivät aio äänestää. Miksi näin? Eikö sopivaa poliittista toimijaa ole vai eikö vain kiinnosta? Vai tuntuuko siltä ettei pysty vaikuttamaan asioihin kuitenkaan?

Saisin nyt ensikertaa(?) äännestää. Jotenkin ei inspistä löydy.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #29 : 03.03.2011 18:25 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ja pienoinen kysymys olisi heille seitsemälle, ketkä ovat galluppiin vastanneet, etteivät aio äänestää. Miksi näin? Eikö sopivaa poliittista toimijaa ole vai eikö vain kiinnosta? Vai tuntuuko siltä ettei pysty vaikuttamaan asioihin kuitenkaan?

Äänestämättä jättäminenkin on mielenilmaisu.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines