Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 258394 kertaa)
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #570 : 09.10.2015 11:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tärkeintähän on että galluppiin saadaan tasapuolisesti kansan edustajia. Tässä tapauksessa tasapuolisuus riippuu otsikoinnista ja sen ennakkoasenteesta, eli keitä se houkuttelee klikkaamaan.

Lisäksi gallupin sijainti on aika kriittinen. Tässä tapauksessa kyse oli verkkouutisesta (joilla on tänä päivänä yleisesti huono maine, hyvästä syystä) Maikkarin saitilla (jonne en omilla käyttötottumuksilla olisi ikipäivänä eksynyt). Nämä elementit karsivat varmasti aika paljon tärkeää matsua pois verrattuna tieteellisesti suoritettuun ja satunnaisotantaan perustuvaan tutkimukseen.

Niin, ja zoukkaa komppaillen, kyllä/ei-kysymys nyt on informaatiosisällöltään vähän kuin "kaksi mummoa meni mustikkaan" -vitsi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #571 : 19.10.2015 12:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili http://yle.fi/radio/ylepuhe/sananvapausviikko_yle_puheessa/8377209

Huomenna yle forum seminaari jossa aiheena sananvapaus. Vihervassarien/mamujen äänitorvena tunnettu yle yllättää ja paikalla on myös hommafoorumin perustaja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #572 : 26.10.2015 09:29 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kukapa olisi arvannut että Perussuomalaiset kaatuu sisäisiin erimielisyyksiin? No aika moni.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #573 : 26.10.2015 09:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tynkkyselle kävi kuten kaikilla idealisteille. Harmi, sillä mies vaikutti melko täysjärkiseltä ottaen huomioon, että oli persu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #574 : 26.10.2015 10:15 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Eiköhän syöksykierre tästä tihene entisestään. Hallitusvastuu ja populismi sopivat huonosti yhteen.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #575 : 26.10.2015 11:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo siis selväähän oli aina että hallitusvastuu jää yhteen kertaan. No Soini sai mitä halusi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #576 : 26.10.2015 11:22 »
Teme Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä vahvistaa toki vain sen, että Suomessa eduskuntaan pääsyn jälkeen yksittäisen poliitikon mielipiteillä ei ole enään pienintäkään merkitystä, mikäli ne ovat puolueen yleisestä linjasta poikkeavia. Vanhemmat puolueet vain osaavat tukahduttaa ja vaimentaa tehokkaammin nämä ruodusta karkaamaan pyrkivät edustajat ilman, että tilanne pääsee tähän pisteeseen. Sitä se poliittinen kokemus on.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #577 : 26.10.2015 12:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko myöntää, vähän alkaa pettymään tuohon persujen touhuun. Ymmärrän toki realiteetit ja sinänsä miksi persut toimii kuten toimii, mutta Tynkkysen pistäminen pihalle antaa vähän oudon kuvan touhusta. Myönnän, että olisin lievästi ihaillen katsonut persujen ja Soinin selkärankaa jos olisivat suosiolla lähteneet hallituksesta, kaikkien myönnytysten vuoksi. En nopeasti keksi mistä persut voisi vielä äänestäjiään pettää... No okei, sai ne autoveron alemmas. Mutta niin surkealta asioiden vaikuttamisprosentti näyttää olevan, että onko sielä hallituksessa mitään ideaa olla? Tilanne olisi aivan sama, ainakin pääasioiltaan, oli persut sielä tai ei. Ihan oikeutetusti persujen kannatuslaskee, kun eihän sieltä ole sitä annettu mitä on luvattu. Ei edes lähelle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #578 : 26.10.2015 13:08 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Tervetuloa reaalipolitiikkaan. On siellä hallituksessa joskus onnistuttukin, ei toki populismipohjalta.
N
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #579 : 26.10.2015 13:31 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hallituksessa = Takinkääntäjiä
Oppositiossa = Vastuunpakoilijoita

Can't win.

Luulin, että tämän kortin pelaamisen aika olisi jo ollut ohi. Ei näemmä.

Jos Persut menevät hallitukseen, heitä syytetään takinkääntämisestä. Jos Persut menevät oppositioon, heitä syytetään vastuun pakoilusta.

Tai sitten: kun persut jäävät pois hallituksesta, on se suoraselkäisyyttä. Kun pysyvät mukana, on se järkevää järjestelmän korjausta sisältä.  :lol:

Eiköhän tässä voida pikkuhiljaa myöntää, että kaikilla on jonkin väriset lasit päässä ja naapurin nurtsiin on aina koira haudattuna samalla, kun oma kukoistaa eettisellä luomulannoitteella.

^Enemmän tai vähemmän noinhan se on asiassa kuin asiassa, myös tässä.

Can't lose.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #580 : 26.10.2015 13:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hallituksessa = Takinkääntäjiä
Oppositiossa = Vastuunpakoilijoita
Onhan se näinkin, mutta se mihin puolue voi mielestäni vedota parhaiten on oma puolueohjelma. Jos hallituksessa ei pysty vaikuttamaan oman puolueohjelman pohjalta, on hyvinkin perusteltua lähteä hallituksesta. Totta kai nurisijoita on, tekee niin tai näin, mutta johdonmukaisuus on mielestäni se, joka tuo sitä arvostusta. Viime kerralla oltiin niin oman asianpuolesta, että ei edes neuvoteltu hallituspaikasta. Nyt myydään lähes kaikki. Ja sama kaveri on puolueen johdossa.

Ja tosiaan ymmärrän toki realiteetit ja Persuilla on selkeästi tarkoitus olla hallituksessa, niin näinhän siinä sitten toimitaan. Toki tämä voi hyvinkin olla, ja varmasti onkin, joillekin hyväksyttävä tapa olla hallituksessa. Ollaan sielä että päästää vaikuttamaan käsillä olevista asioista. Minun näkökulmasta on vain menty jo sen rajan yli, että ollaan hallituksessa sen paikan vuoksi, eikä sen vuoksi että päästään vaikuttamaan. Ei sillä että olisin persuja sinne äänestänytkään, mutta olin vaalituloksen nähdessä ihan hyvillä mielin, että Soini tulisi olemaan aika kova pala kiertää ja Sipilä kuitenkin ottaisin ne ääripäisimmät ideat pois. Toisin meni ja Stubb tuntuu jyränneen Soinin täysin.

Kokoomus on kyllä puolue jonka haluaisin oppositioon. Niin paljon nähty omaan mieleen vastakkaisia päätöksiä niin monena vuotena. Voisi olla ihan piristävää suunnata sinne vasemmalle päin hiukan. Siis hiukan. SDP:tä en pääministeripuolueeksi haluaisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #581 : 26.10.2015 13:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Persujen suurin äänestäjäkunta oli varmasti pienituloinen työväenluokka ja tämän hetkinen yhteiskunnallinen ilmapiiri on juuri päinvastainen kuin mitä tämä ihmisryhmä haluaisi nähdä. Suosion romahdus on selviö.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #582 : 26.10.2015 15:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän se vahvasti vaikuttaa siltä että persut hajoaa kahdeksi puolueeksi. Toisaalla on maalaisliittolainen, konservatiivinen, markka-aikaa haikaileva peruspersu ja toisessa laidassa nuorekkampi, uskontokriittinen, hieman rakentavammin maahanmuuttoa kritisoiva city-persu. Tuloksena kaksi pienpuoluetta, jotka eivät siedä toisiaan, eikä oikein mitään muutakaan. Ainakin jäsenet saavat palstatilaa kun loikkivat näiden puolueiden välillä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #583 : 28.10.2015 00:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Persujen suurin äänestäjäkunta oli varmasti pienituloinen työväenluokka ja tämän hetkinen yhteiskunnallinen ilmapiiri on juuri päinvastainen kuin mitä tämä ihmisryhmä haluaisi nähdä. Suosion romahdus on selviö.

Mihin galluppiin tämä perustuu? Taas tätä vihervasurien propagandaa. Ensin dissataan muiden gallupeja ja heti perään heitetään päästä varmoja "faktoja".

Sekunnissa googlettamalla sain taloustutkimuksen tuloksen,jonka mukaan PS:n keskimääräinen kannattaja ei eroa tulotasoltaan muiden puolueiden kannattajasta, vaan on normaalituloinen. Lisäksi samasta tutkimuksesta kävi ilmi, että PS:n äänestäjiltä löytyy useammin yliopisto tai AMK-paperit kuin esim. SDP:n äänestäjältä.

Mitä nyt tulee suosiogallupeihin, niin kyllä se taas vaaleissa nähtiin kuinka todenperäisiä ne oli. Ei taida edes mahtua virhemarginaaliin. Se toki on luultavasti totta että hallitusvastuu on syönyt suosiota. Liikaa on jouduttu antamaan siimaa kokoomukselle ja keskustalle. Löyhä maahanmuuttopolitiikka ei PS:n äänestäjiä napostele ja aivan varmasti jos järkevää maahanmuuttopolitiikkaa ei saada aikaiseksi, niin PS kokee tappion ensivaaleissa. Ei PS kyllä mihinkään ole hajoamassa, sitä on vastustajilta kuultu alusta asti, mutta suosio on vain kasvanut. Soini saisi kyllä lentää pellolle ja nuorempi siipi nousta johtoon. No tämä kaikki tapahtuu aikanaan. Toivottavasti Suomen kannalta ei vaan liian myöhään.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #584 : 29.10.2015 11:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihan vaan mutuja SDP:n kannattajien siirtymisestä persujen kannattajiksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #585 : 04.11.2015 13:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_syoksy_jatkuu_sdpn_kannatus_pomppasi_taas/8430304

Taas on tilattu jotain vihervassaritutkimuksia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #586 : 04.11.2015 14:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Yllättävän kovaa on tullut alas. Vaikka kannatuksen aleneminen ei sinänsä ole ihme, kuten tässä on jo turistukin. Olisi mielenkiintoista tietää vaikuttaako Tynkkysen erottaminen tässä. Mieshän oli kovasti persujen nykymenoa vastaan ja heitettiin pihalle. En yllättyisi jos tälläkin olisi vaikutuksensa asiaan. Ei puolueen (edes persujen) kannatus tietenkään yhden miehen takana ole (varsinkaan Tynkkysen), mutta moni nykymeininkiin kyllästynyt saattoi ottaa tästä nokkiinsa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #587 : 04.11.2015 14:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä koko puolue on yhden miehen takana ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #588 : 05.11.2015 23:18 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Seuraavaksi puolueesta lentää pihalle sote-ministeri Hanna Mäntylä, jonka rikos on hieman Tynkkysen vastaavaa merkittävämpi.

Vaan noinkohan hallitus kaatuu ennen sitä.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #589 : 06.11.2015 13:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili


Hallitus on Kepu + PS + Kokoomus.

Oikeastaan paras kombinaatio mitä näillä aineksilla voitiin kasaan saada. RKP oppositiossa. Voiko tämä olla totta? Onnenpäivä. Pakko hakea Dom Perignonia Alkosta. Saas nähdä paljonko PS:n kädenjälki näkyy hallitusohjelmassa, mutta mahdollisuudet ainakin toimivaan hallitukseen on.

Aina ei arpaonni osu  ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #590 : 08.11.2015 11:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili


Hallitus on Kepu + PS + Kokoomus.

Oikeastaan paras kombinaatio mitä näillä aineksilla voitiin kasaan saada. RKP oppositiossa. Voiko tämä olla totta? Onnenpäivä. Pakko hakea Dom Perignonia Alkosta. Saas nähdä paljonko PS:n kädenjälki näkyy hallitusohjelmassa, mutta mahdollisuudet ainakin toimivaan hallitukseen on.

Aina ei arpaonni osu  ;)

Voi zoukka parkaa, tappio tuntuu varmasti pahalta. Te ette päässeet hallitukseen ja viime hallituksessa ette saaneet mitään aikaiseksi. Vasta kun PS tuli kantamaan vastuuta, saatiin päätöksiä samantien. Kansa voitti, vihervassarit hävisivät. Aina ei arpaonni osu.  :)

Perussuomalaiset oli sote-sovun suurin voittaja
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #591 : 08.11.2015 12:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ketkä "te"  :P
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #592 : 08.11.2015 12:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Mietin kans samaa, en tiennyt zoukan pyrkineen hallitukseen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #593 : 08.11.2015 13:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Minä taisin luulla...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #594 : 08.11.2015 13:48 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse toivoin että sote-päätöksen voittaja olisi Suomen kansa, mutta vituiksihan se taas vedettiin kun asiantuntijoiden suosituksesta huolimatta päädyttiin puoluepolitikointiin perustuvaan ratkaisuun eikä sellaiseen, jolla olisi paras toteuttaa sosiaali- ja terveyspalvelut.

Tuli vähän liian pitkä virke.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #595 : 08.11.2015 14:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Asiantuntijat on kaikki vihervassarihippifeministejä, faktoineen, tutkimuksineen ja maailmallisine asenteineen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #596 : 01.03.2016 20:55 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili


Teuvo on idiootti.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #597 : 01.03.2016 22:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Muistan kun tuollaista kamaa tuli vain jenkkien hulluimpia poliitikkoja nälvivistä meemeistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #598 : 12.07.2016 23:58 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Laitetaanpa vielä tännekin päivän Perussuomalaisten anti. Persu-kansanedustajan mielestä homot kyttäävät viattomia ihmisiä uimahalleissa.

http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_kansanedustaja_peraa_heterojen_oikeuksia_vessoissa_ja_pesutiloissa/9020007

Ei tässä taas tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Käsittääkseni siviiliammatiltaan mies on poliisi ja kuitenkin näin irrallaan todellisuudesta. En oikein pidä siitä että tämän kapasiteetin henkilöt päättävät asioistamme edes nimellisesti.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #599 : 13.07.2016 10:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuntuu että näitä "outoja" kommentteja tulee taas koko ajan julkisuuteen. Loma-ajat ja sade sekoittanut porukan päät?

Eilen luin kun Apteekkari liiton Sirpa Peura oli tuonut Suomi Areenan paneeliin paskapaperia ja sateenvarjon, kun vihreiden Antero Vartia puhuu niin paljon paskaa. Ja oli vielä kommentoinut, että "Vartia ei ole tainut hakea apteekista kuin päänsärkylääkettä ja viagraa, en tiedä". Vetää aika hiljaseksi. Ja auta armias jos tilanne olisi toisin päin "Ei ole tainut Peura hakea kuin päänsärkylääkettä ja E-pillereitä apteekista". Olisi noussut sellanen paskamyrsky sovinismista, että sateenvarjolle ja paperille olisi ollut oikeasti tarvetta.

Tänään luin kuinka eräs naispersu (en nyt muista nimeä) oli kommentoinut faceen, että menisivät sinne mistä tulivatkin, jos täällä on niin vaikea elää. Ja tämä kommentti oli kirjoitettu samaan yhteyteen Mustan Barbaarin tapaukseen kun poliisit pidättivät miehen äidin ja siskon, kun eivät antaneet passia, kun eivät saaneet syytä passin kyselyyn. Kun iltalehti haastatteli ja kertoi että Nikander on turusta, vastaus oli "En tiedä koko tapausta. Teksti oli tarkoitettu lähinnä vitsiksi."


Hienoa porukkaa meillä päättäjien pallilla. Tiedän, tämä on erittäin sovinistinen kysymys (kai voin ohittaa sen vitsinä myöhemmin), mutta onko nämä nyt niitä "kiintiö naisia"?. Ei sillä että miehetkin ei mokailisi ja puhuisi paskaa, mutta miehet nyt saa sian leiman muutenkin joka käänteessä ja ruoska heiluu joka kerta. Ja eräs ministerihän sai lähteä hommistaa tekstiviestien takia, joilla ei ollut mitään tekemistä työpanoksen kanssa tai liittynyt mitenkään työhön muutenkaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines