Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 247746 kertaa)
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #600 : 06.03.2017 09:42 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Timo Soini ei jatka Perussuomalisten puheenjohtajana. Eiköhän Timo ole jo sopinut Terhon/Niinistön kanssa että asettuu jomman kumman (tod.näk. Terhon) taakse joko julkisesti tai ainakin kabineteissa, vastikkeeksi Soini saa sitten jatkaa ulkoministerinä kauden loppuun. Se nyt vaan jää epäselväksi kenen ministerinsalkun Terho sitten saa ettei jää ihan käsikassara nöösipojaksi ilman salkkua, mahdollisesti jostain lohkaistaan uusi salkku?

Halla-ahoahan Soini ei halua johtoon sillä siihen katkeaisi hallitusyhteistyö ja menisi Soinin paikka ulkoministerinä. Lisäksi miehet vaikuttavat inhoavan toisiaan ja Halla-ahon karisma ja ulosanti haastatteluissa on luokkaa Antti Rinne.

Summa summarum: Terho/Niinistö tuskin vetoaa leppoisan Soinin tavalla duunareihin, kannatus vähenee ja sataa ilmeisesti takaisin demareiden laariin. Halla-ahon myötä lähtisi vielä isompi määrä kannatuksesta joten eiköhän Perussuomalaiset päädy tämän myötä takaisin tutulle paikalleen marginaalin pikkupuolueeksi.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #601 : 06.03.2017 09:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kannatushan persuilla vähenee joka tapauksessa, niin tämä vaihdos tuskin voi vaikuttaa kuin positiivisesti. Paitsi Halla-Ahon tapauksessa. Terho/Niinistö voi kuitenkin ohittaa kaiken "Uusi puheenjohtaja, parempi toteutus" -tyyliin. Se kuinka hyvin se pitäisi paikkansa on eri juttu, mutta onhan kansa näitä tälläisiä vakuutteluja nykyään muutenkin uskonut, niin en yllättyisi vaikka moni persujen kannattajista tulisi takaisin tämän varjolla. Ainakin sen verran että vihreät jäisi taakse.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #602 : 06.03.2017 20:07 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Persussuomalaisten puheenjohtajan vaihtuminen on erinomainen asia. Soini on ollut jo vuosikaudet kannatuksen tulppana. PS:n noususta viime vaaleissa saa kiittää pääosin Jussi Halla-ahoa joka etulinjassa taisteli maahanmuuttokritiikin kaikkien huulille ja josta lähti buumi joka on kantanut hallitukseen asti. Nyt hallitusvastuu on toki painanut kannatusta roimasti (ainakin gallupeissa). Sinänsä ei mikään ihme, koska politiikka on ollut suhteellisen heppoista. Halla-aho itsekin sanoi, että Perussuomalaisia äänestetään vain niin kauan kuin he ovat vaihtoehto. Nyt näyttää ettei PS eroa juurikaan muista puolueista. Jussin valinta puolueen johtoon varmasti selkeyttäisi linjaa joka suhteessa ja toisi politiikkaan takaisin vaihtoehdon.

Kunnallisvaalitkin lähestyvät. Helsingissä varmaan punavihreäkupla pitää pintansa, mutta eiköhän Halla-aho tuo äänillään pienen PS:n piikin myös pääkaupunkiin. Ainoa hyvä mitä tässä kaupungissa on, ettei täällä kukaan sentään Keskustaa äänestä. ;D

 

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #603 : 12.03.2017 02:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Tein Ylen kuntavaalikoneen. Sain parhaalle ehdokkaalle 71% samat vastaukset kuin itselläni ja 41% huonoimmalle. Tämä kertoo oleellisen niin vaalikoneesta, kuin nykyisistä poliitikoista. Vaalikoneissa ei saada kunnon eroja ihmisten välille, vaikka teoriassa feministisen puolueen ehdokkaalla ja minulla ei pitäisi olla 41% samoja vastauksia. Toki ehdokkaat optimoivat vastauksiaan niin, etteivät vastaa mihinkään äärilaitaan mitään, jotta saavat pisteitä kun osuu äänestäjän vastaus lähelle. Lisäksi se kertoo sen, ettei suomessa kovin suuria eroja puolueilla ole. Kaikki ajavat suunnilleen samoja asioita, ainoat erot mielikuvissa, kuten suomalaisella keppanalla.

https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017

(sinänsä päin vittua optimoitu, kun ei löydy ekana googlesta kuntavaalikone hakusanalla)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #604 : 12.03.2017 14:23 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Jotenkin nuo kysymyksetkin oli paikoin todella outoja. Ehkä räikein oli "Lasten on tärkeämpää olla uteliaita ja itsenäisiä kuin hyvin käyttäytyviä ja tottelevaisia.". Siis mitä vittua?! Onko tämä oikeasti kaksi ääripäätä? Onko itsenäisyyden hintana hyvän käytöksen katoaminen? Jos tälläisiä oikeasti mietitään, tämä maa on jopa enemmän pihalla mitä luulin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #605 : 12.03.2017 15:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
teoriassa feministisen puolueen ehdokkaalla ja minulla ei pitäisi olla 41% samoja vastauksia.

wat
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #606 : 13.03.2017 02:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jotenkin nuo kysymyksetkin oli paikoin todella outoja. Ehkä räikein oli "Lasten on tärkeämpää olla uteliaita ja itsenäisiä kuin hyvin käyttäytyviä ja tottelevaisia.". Siis mitä vittua?! Onko tämä oikeasti kaksi ääripäätä? Onko itsenäisyyden hintana hyvän käytöksen katoaminen? Jos tälläisiä oikeasti mietitään, tämä maa on jopa enemmän pihalla mitä luulin.

Tämä.

Aivan perseestä revittyjä kysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja niihin. Miten voi saada uteliaan vastakohdaksi hyvin käyttäytyvän. Tietyntyyppinen blokkimalli voisi sopia meillekin. Äänestettäisiin tietystä valmiista paketista. Ainakin äänestäjä tietäisi mitä saisi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #607 : 09.04.2017 17:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuntavaalipäivä

Tänään nähdään klo 20.00 tulokset ja huomenna varmistettu tulos. Gallupeissa on luvattu kaikennäköisiä lukuja, mutta eivät nuo ole koskaan pitäneet paikkaansa. Mielenkiintoista on nähdä eri keskustelufoorumeiden poliittinen jakaantuminen. Täällä porukka on melko PS, Vihreät, Kokoomus. Ylilaudalla PS oli selvä ykkönen, Punkfinlandissa vasemmistoliitto. Yhteinen nimittäjä näille on, että missään ei kukaan äänestä SDP:tä tai Keskustaa. Vanhojen ihmisten puolueita.

Kuntavaalit nyt ei ole koskaan mikään seksikkyyden huipentuma, mutta ainakin Helsingissä nähdään mielenkiintoinen taisto. Tuleva puheenjohtajavaali nostaa varmasti äänestysaktiivisuutta, sekä jo pitkään keskustassa jatkunut telttameininki. Voi olla, että Tukholman tapauskin nostaa ihmisissä halun vaikuttaa.

Äänikuninkaaksi veikkaan Halla-ahoa tai Vapaavuorta. Vapaavuori todennäköisempi. Arhinmäki on nykyään ihan hampaaton ja pöhöttönyt porvari, ei jaksa enää huudella samaan malliin. Veikkaan nuorempien vielä aatteenpalolla elävien ottavan näissä vaaleissa voiton. Toki oma vankkumaton kannatajakunta hänelläkin on ja lisäksi moni fudislarppaaja häntä äänestää. Nousisiko Sinnemäki puheenjohtajavaalien siivittämänä top3?

Ennustan myös jo median kommentit tuloksiin: "PS hävisi vaalit, lisäystä edellisiin vaaleihin X -prosenttia", "Suvaitsevaisuus voitti ja otti niskalenkin rasismista, SDP:n paikkamäärä laski X-prosenttia"


edit: Ennakkotulokset tulivat ja PS:lle selkeä tappio viime kuntavaaleihin nähden. Tämän voi myös nähdä positiivisena, kenttä on tyytymätön Soinin johtamaan politiikkaan ja vaatii päitä vadille. Mestarin valinta Jyväskylän puoluekokouksessa on täten sinetöity.


« Viimeksi muokattu: 09.04.2017 20:10 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #608 : 09.04.2017 20:22 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Heh, itse äänestin omaksi ihmeekseni Keskustaa, minua nuorempaa ehdokasta kylläkin. Tein vaalikoneen vasta äänestyksen jälkeen ja ainakin Ylen kone antoi juuri kyseisen ehdokkaan ykköseksi.

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #609 : 09.04.2017 21:09 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Heh, itse äänestin omaksi ihmeekseni Keskustaa, minua nuorempaa ehdokasta kylläkin. Tein vaalikoneen vasta äänestyksen jälkeen ja ainakin Ylen kone antoi juuri kyseisen ehdokkaan ykköseksi.No näin se pitääkin tehdä, eli äänestää omien arvojen mukaisesti. Pääkaupunkiseudulla toki elää omassa kuplassaan, koska täällä harva Keskustaa äänestää ja vielä harvempi sen sanoo ääneen jos näin tekee. Kyllä itseasiassa yksi parhaimmista kavereista äänestää aina keskustaa, vaikka ei politiikkaa seuraa ollenkaan, mutta perheen perintönä menee äänet.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #610 : 10.04.2017 08:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Olin vähän ulalla näiden vaalien kanssa. Ei oikein ehdokkaat ja puolueet kohdanneet. Keskusta oli oikeastaan ensimmäinen ei. Persut oli vahvana, mutta sieltä ei oikein tuntunut löytyvän sopivaa ehdokasta. Ja kuten tuloskin kertoi Vihreiden noususta, oli puolue pitkään harkinnassa meikäläiselläkin, mutta lopulta jäi. Vihreissä tuntuu olevan fiksuja yksilöitä, mutta puolueen tavoitteet menee niin päin helvettiä omiin mielipiteisiin verrattuna, että lopulta tippui selvästi pois harkinnasta. SDP:stä on taas vähän heikko kuva. Siellä vaan keskustellaan eikä tehdä mitään. Vasemmisto on vielä pahempi. Kokoomus on taas mennyt vähän samoja polkuja kuin Keskusta, eli se ei suuremmin kiinnostanut.

Lopulta valitsin kärkiehdokkaista vähiten pahan puoleen jota johdatti vahvasti ehdokkaan kirjoitukset vaalikoneessa. Ja lopulta valinnaksi tuli Kokoomus. Voisi siis melkein sanoa että en ole oppinut mitään muutamassa vuodessa... Mutta hyviä vaihtoehto ei oikein vain ollut.

Tuntuu muuten nuo vaalikoneetkin ihan arvalta. Ylen koneessa kärjessä oli kokoomus, IS:n koneessa taas SDP ja Hesarin koneessa Keskusta. Aloin oikeasti miettimään vastaanko jotenkin eri tavalla eri koneisiin... Tosin kysymyksetkin oli jotenkin todella typeriä paikoitellen ja hyvinkin riippuvaisia tulkinnasta. Joten voi olla että vastasin hyvinkin skitsofreenisesti. Tälläisen hajonnan(kin) takia tuli ohitettua sellaiset ehdokkaat samantien jotka eivät laittaneet vastauksiin mitään nappien painalluksien lisäksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #611 : 25.05.2017 17:56 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Persuilla hyvä meininki, Soini/Terho akseli vuotaa medialle tietoja Halla-Ahon salasuhteesta ja lehtolapsesta pari viikkoa ennen pj-vaaleja. Veikkaan puolueen hajoavan kahtia.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #612 : 26.05.2017 08:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Persuilla hyvä meininki, Soini/Terho akseli vuotaa medialle tietoja Halla-Ahon salasuhteesta ja lehtolapsesta pari viikkoa ennen pj-vaaleja. Veikkaan puolueen hajoavan kahtia.

Olisi oikeastaan aika hyvä, vaikka sinänsä en usko tähän. Siksi hyvä, kun silloin kaikki ns. ääriajattelu menisi sinne toiseen puolueeseen. Syy miksi en usko tähän, on se että tämä on kuitenkin selvä vähemmistö persuista. Ja kaiken lisäksi, en laske Halla-Ahoa tähän. En siis usko että Halla-Aho olisi niin typerä, että kuvittelisi saavansa enemmän aikaan "omassa" puolueessa. Varsinkaan kun sinne tulisi se ääripuoli persuista.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #613 : 30.05.2017 17:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Persuilla hyvä meininki, Soini/Terho akseli vuotaa medialle tietoja Halla-Ahon salasuhteesta ja lehtolapsesta pari viikkoa ennen pj-vaaleja. Veikkaan puolueen hajoavan kahtia.

Olisi oikeastaan aika hyvä, vaikka sinänsä en usko tähän. Siksi hyvä, kun silloin kaikki ns. ääriajattelu menisi sinne toiseen puolueeseen. Syy miksi en usko tähän, on se että tämä on kuitenkin selvä vähemmistö persuista. Ja kaiken lisäksi, en laske Halla-Ahoa tähän. En siis usko että Halla-Aho olisi niin typerä, että kuvittelisi saavansa enemmän aikaan "omassa" puolueessa. Varsinkaan kun sinne tulisi se ääripuoli persuista.

Puolue-eliitti vielä katuu kun asettui Halla-ahoa vastaan. Jyväskylän puoluekokoukseen marssii Mestarin johtama falangi ja äänestää Jussin puolueen johtajaksi. Se on selvä. Löin asiasta vetoa melko maistuvalla kertoimella 2.75 ja nyt vedonlyöntitoimistot antavat enää 1,65 kertoimia Jussin voitosta. Kenttä on Halla-ahon takana, vaikka Soini vielä pitää vallankahvasta epätoivoisesti kiinni. Jussi tosin tarjosi jo sovittelevaa ja armeliasta kättä sanomalla, että tekee yhteistyötä kenen tahansa valituksi tulleen kanssa. Ei tässä mitään hajoamista nähdä, korkeintaan muutama katkera kalkki jotka sitten itkevät iltapäivälehdissä ja blogeissaan.

Jos puolueesta lähteekin porukkaa on se vain hyvä asia, sillä opportunisteja ei tarvita missään puolueessa. Porukka vähenee ja pidot paranee. Jussi kirjoitti oivan mielipidekirjoituksen Hesariin. Tämän linjan näen mielelläni myös PS:n uutena linjana. On hyvä olla hallituksessa, mutta tärkeämpää on olla uskollinen omille arvoilleen.  Kompromisseja toki pitää tehdä, mutta tärkeimmistä asioista ei pitäisi joustaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #614 : 11.06.2017 11:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Gballe tuli rahaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #615 : 11.06.2017 23:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Gballe tuli rahaa.

Joo pienet nousut napsahti. Suurimmat kiksit tosin sai kun Pelolle ei saa antaa valtaa -Yanarit alkoivat heti Jussin valinnan jälkeen levittämään uhkakuvia mitä seuraa hallitusyhteistyöstä Halla-ahon johtaman puolueen kanssa. Samat tyypit hyssyttelee kun joku jossain lahtaa porukkaa, mutta auta armias jos setä eri mieltä niin heinäsirkkaparvet valtaa maan ja salpietaria sataa taivaalta.  :lol:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #616 : 11.06.2017 23:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tietty joku ero on terrori-iskuilla ja oman maan sisäpolitiikalla. Varsinkin kun ilmeisen sosiopaattisesti näyttäytyvä jantteri astuu parrasvaloihin. Katsotaan saako mitään aikaiseksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #617 : 12.06.2017 16:03 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oli sitten vissiin vaikea luvata pitää kiinni aiemmin sovitusta, kun kerran piti hallitus hajoittaa. 
Keppihevonen. Halla-aho diplomaattisesti ei vaatinut muuta kuin hallitusohjelman noudattamista. Kokoomus vain haistoi paikan napata lisää valtaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #618 : 13.06.2017 12:20 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Hallis ja PS saavat vapaasti leikkiä marttyyria, mutta tuskin se ongelma on hallitusohjelman noudattamisessa vaan siinä miten ja keiden kanssa sitä pitäisi noudattaa. Hallis pakenee Brysseliin ja toteaa että jos tulee ongelmia niin pitäkää kokousta sijaisena toimivien varapuheenjohtajieni kanssa...

On siinä varmaan ollut Sipilällä ja Orpolla naurussa pitelemistä kun Hallis on vakavalla naamalla ehdotellut ministereiksi Huhtasaaren ja Hakkaraisen kaltaisia sekopäitä.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #619 : 13.06.2017 13:50 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Persuilla hyvä meininki, Soini/Terho akseli vuotaa medialle tietoja Halla-Ahon salasuhteesta ja lehtolapsesta pari viikkoa ennen pj-vaaleja. Veikkaan puolueen hajoavan kahtia.
EDIT: Tervemenoa marginaaliin kiukuttelemaan.
N
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #620 : 13.06.2017 16:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllähän se vahvasti vaikuttaa siltä että persut hajoaa kahdeksi puolueeksi. Toisaalla on maalaisliittolainen, konservatiivinen, markka-aikaa haikaileva peruspersu ja toisessa laidassa nuorekkampi, uskontokriittinen, hieman rakentavammin maahanmuuttoa kritisoiva city-persu. Tuloksena kaksi pienpuoluetta, jotka eivät siedä toisiaan, eikä oikein mitään muutakaan. Ainakin jäsenet saavat palstatilaa kun loikkivat näiden puolueiden välillä.
Ja näin persut pelasivat itsensä marginaaliin. Ehkä jopa hieman säälittää Soinin puolesta.

Simon Elo puhuu että heidän henkeään tullaan uhkaamaan eroamisen myötä. Vissii iha hyvä tuntuma tuohon halla-aholaisuuteen...
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #621 : 13.06.2017 19:39 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili

Tai sitten ministerikiima on liian kova.

Tulevaisuuden kannalta kannattaa pitää tämä mielessä:

http://www.talouselama.fi/uutiset/tutkimus-jopa-neljannes-suomalaisista-voisi-aanestaa-aarikansallista-puoluetta-6654937

This. Juudakset myivät sielunsa 30 hopearahasta. Omien pettäminen on jotain mitä ei voi antaa anteeksi. Danten seitsemäs helvetti on varattu näitä varten. Ministerikiima sokaisi, eikä edes Terho nähnyt kahta vuotta pidemmälle. Onneksi uudet vaalit ovat 2019, silloin jokainen saa ansionsa mukaan.


Edit: sanotaan vielä sekin ettei puolueen vaihtaminen tee ihmisestä Juudasta, vaan tapa jolla sen tekee.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #622 : 13.06.2017 22:04 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis hetkinen, kaksinaamaisuutta ja poliittista peliä eduskunnassa - huh mikä shokki! :P
N
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #623 : 14.06.2017 09:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Juudakset myivät sielunsa 30 hopearahasta. Omien pettäminen on jotain mitä ei voi antaa anteeksi. Danten seitsemäs helvetti on varattu näitä varten. Ministerikiima sokaisi, eikä edes Terho nähnyt kahta vuotta pidemmälle. Onneksi uudet vaalit ovat 2019, silloin jokainen saa ansionsa mukaan.

 :lol: No nyt on draaman tajua. Ja minä kun luulin, että Timppa kiihkoili ihan itsekseen näiden Juudas-metaforien kanssa, mutta näemmä niitä joku ihan käyttääkin.

PS on ollut alusta asti suurimmaksi osaksi surkuhupaisa puolue - vaikka eipä siinä, onhan tuo kotimaamme politiikkakenttä muutenkin täynnä hersyviä hahmoja - eli homman loppu menee kyllä ihan sopivassa linjassa. Plus, itse en ainakaan voi syyttää ketään, joka on kokenut Halliksen tehotiimin kanssa toimimisen mahdottomaksi. Eri asia toki on, miten homma on puolueen sisällä käsitelty ja hoidettu.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #624 : 14.06.2017 12:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juudakset myivät sielunsa 30 hopearahasta. Omien pettäminen on jotain mitä ei voi antaa anteeksi. Danten seitsemäs helvetti on varattu näitä varten. Ministerikiima sokaisi, eikä edes Terho nähnyt kahta vuotta pidemmälle. Onneksi uudet vaalit ovat 2019, silloin jokainen saa ansionsa mukaan.

 :lol: No nyt on draaman tajua. Ja minä kun luulin, että Timppa kiihkoili ihan itsekseen näiden Juudas-metaforien kanssa, mutta näemmä niitä joku ihan käyttääkin.

PS on ollut alusta asti suurimmaksi osaksi surkuhupaisa puolue - vaikka eipä siinä, onhan tuo kotimaamme politiikkakenttä muutenkin täynnä hersyviä hahmoja - eli homman loppu menee kyllä ihan sopivassa linjassa. Plus, itse en ainakaan voi syyttää ketään, joka on kokenut Halliksen tehotiimin kanssa toimimisen mahdottomaksi. Eri asia toki on, miten homma on puolueen sisällä käsitelty ja hoidettu.

Ihan rauhallisesti todettu tilanne ilman kiihkoa sanoilla jotka sopii hyvin kuvaamaan uskovaishaaran siirtymistä puolueesta pois. Oma on tulkintasi kiihkoilusta. Minä kun luulin että vain laudan trolliosasto näitä provoja viljelee, mutta näemmä useampikin on kiimoissaan huutelemassa. Sinänsä hyvä että uskovaiset lähtivät, politiikkaa ja uskontoa ei tule sotkea keskenään.Omien pettämistä tuskin missään puolueessa katsotaan hyvällä.


« Viimeksi muokattu: 14.06.2017 12:22 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #625 : 14.06.2017 13:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Juudakset myivät sielunsa 30 hopearahasta. Omien pettäminen on jotain mitä ei voi antaa anteeksi. Danten seitsemäs helvetti on varattu näitä varten. Ministerikiima sokaisi, eikä edes Terho nähnyt kahta vuotta pidemmälle. Onneksi uudet vaalit ovat 2019, silloin jokainen saa ansionsa mukaan.

 :lol: No nyt on draaman tajua. Ja minä kun luulin, että Timppa kiihkoili ihan itsekseen näiden Juudas-metaforien kanssa, mutta näemmä niitä joku ihan käyttääkin.

PS on ollut alusta asti suurimmaksi osaksi surkuhupaisa puolue - vaikka eipä siinä, onhan tuo kotimaamme politiikkakenttä muutenkin täynnä hersyviä hahmoja - eli homman loppu menee kyllä ihan sopivassa linjassa. Plus, itse en ainakaan voi syyttää ketään, joka on kokenut Halliksen tehotiimin kanssa toimimisen mahdottomaksi. Eri asia toki on, miten homma on puolueen sisällä käsitelty ja hoidettu.

Ihan rauhallisesti todettu tilanne ilman kiihkoa sanoilla jotka sopii hyvin kuvaamaan uskovaishaaran siirtymistä puolueesta pois. Oma on tulkintasi kiihkoilusta. Minä kun luulin että vain laudan trolliosasto näitä provoja viljelee, mutta näemmä useampikin on kiimoissaan huutelemassa. Sinänsä hyvä että uskovaiset lähtivät, politiikkaa ja uskontoa ei tule sotkea keskenään.Omien pettämistä tuskin missään puolueessa katsotaan hyvällä.

No niin, ensinnäkin tuo kiihkoilu-verbi oli liitetty Soinin blogiin, jossa näitä kielikuvia oli käytetty ja niiltä puolustauduttu huikaisevin sanankääntein. En tiedä, olitko ko. tekstiä lukenut, eli ehkä olisi pitänyt avata ajatustani enemmän - mutta joka tapauksessa taisit lukea postini hieman pikaisesti. Toisekseen, ihan aidosti yllätyin viestistäsi, sillä Soinin blogia lukiessani huvituin nimenomaan ajatellessani, että kukahan tätä liikkua on näin vahvalla kuvastolla arvostellut. Eritoten helvetin tasojen peliin tuominen luo kyllä edelleen sellaista fiilistä, että takana on oikeita tunteita. Mikä on toki ihan okei, eli ei sitä tarvitse vanhalla kunnon viestinpeilaustekniikalla alkaa piilottelemaankaan.

Mutta tosiaan, henk. koht. en nähnyt tapausta superyllättävänä tai shokeeraavana, kun PS:n historiaa ja toimimalleja katsoo. Samoin on vähän vaikea allekirjoittaa ajatusta siitä, että nyt kaikki uskovaiset hihhulit ovat poissa tieltä ja PS voi loistaa hienojen ihmisten luotsaamana, kun ottaa huomioon jäljelle jääneen tiimin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #626 : 14.06.2017 13:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juudakset myivät sielunsa 30 hopearahasta. Omien pettäminen on jotain mitä ei voi antaa anteeksi. Danten seitsemäs helvetti on varattu näitä varten. Ministerikiima sokaisi, eikä edes Terho nähnyt kahta vuotta pidemmälle. Onneksi uudet vaalit ovat 2019, silloin jokainen saa ansionsa mukaan.

 :lol: No nyt on draaman tajua. Ja minä kun luulin, että Timppa kiihkoili ihan itsekseen näiden Juudas-metaforien kanssa, mutta näemmä niitä joku ihan käyttääkin.

PS on ollut alusta asti suurimmaksi osaksi surkuhupaisa puolue - vaikka eipä siinä, onhan tuo kotimaamme politiikkakenttä muutenkin täynnä hersyviä hahmoja - eli homman loppu menee kyllä ihan sopivassa linjassa. Plus, itse en ainakaan voi syyttää ketään, joka on kokenut Halliksen tehotiimin kanssa toimimisen mahdottomaksi. Eri asia toki on, miten homma on puolueen sisällä käsitelty ja hoidettu.

Ihan rauhallisesti todettu tilanne ilman kiihkoa sanoilla jotka sopii hyvin kuvaamaan uskovaishaaran siirtymistä puolueesta pois. Oma on tulkintasi kiihkoilusta. Minä kun luulin että vain laudan trolliosasto näitä provoja viljelee, mutta näemmä useampikin on kiimoissaan huutelemassa. Sinänsä hyvä että uskovaiset lähtivät, politiikkaa ja uskontoa ei tule sotkea keskenään.Omien pettämistä tuskin missään puolueessa katsotaan hyvällä.

No niin, ensinnäkin tuo kiihkoilu-verbi oli liitetty Soinin blogiin, jossa näitä kielikuvia oli käytetty ja niiltä puolustauduttu huikaisevin sanankääntein. En tiedä, olitko ko. tekstiä lukenut, eli ehkä olisi pitänyt avata ajatustani enemmän - mutta joka tapauksessa taisit lukea postini hieman pikaisesti. Toisekseen, ihan aidosti yllätyin viestistäsi, sillä Soinin blogia lukiessani huvituin nimenomaan ajatellessani, että kukahan tätä liikkua on näin vahvalla kuvastolla arvostellut. Eritoten helvetin tasojen peliin tuominen luo kyllä edelleen sellaista fiilistä, että takana on oikeita tunteita. Mikä on toki ihan okei, eli ei sitä tarvitse vanhalla kunnon viestinpeilaustekniikalla alkaa piilottelemaankaan.

Mutta tosiaan, henk. koht. en nähnyt tapausta superyllättävänä tai shokeeraavana, kun PS:n historiaa ja toimimalleja katsoo. Samoin on vähän vaikea allekirjoittaa ajatusta siitä, että nyt kaikki uskovaiset hihhulit ovat poissa tieltä ja PS voi loistaa hienojen ihmisten luotsaamana, kun ottaa huomioon jäljelle jääneen tiimin.

No varmasti jokaisen viestin taustalla on tunteitakin, eihän kukaan meistä robotti ole, mutta en koe olleenki kiihkon vallassa vaikka tekstissä onkin käytetty värikästä ilmaisua ja uskonnollisia sanoja.

Mielestäni nykyisen PS:n ja uuden vaihtoehdon jakaa juuri uskonnollisuus. Soini(todellinen johtaja taustalla) vs Halla-aho. Lisäksi moni loikanneista on avoimesti vahvan uskonnollinen kuten Elo joka johtaa uutta eduskuntaryhmää. Eivätkä nuo "hihhuleita" sinänsä ole, mutta varsinkin Soinilla osa päätöksistä nojasi uskonnolliseen vakaumukseen johtaen järjenvastaisiin päätöksiin. Pääosin myös nuo "hihhulit" ovat ajaneet ihan hyvää linjaa. Siksi loikkaaminen onkin pettymys. Vaalikoneessa monella ihan 100% samat vastaukset kuin Halla-aholla. Siksi loikkaaminen onkin nähtävissä oman edun tavoitteluna eikä arvojen ristiriitana.

Ps. Piti ihan googlettaa viestinpeilaustekniikka  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #627 : 14.06.2017 14:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mielestäni nykyisen PS:n ja uuden vaihtoehdon jakaa juuri uskonnollisuus. Soini(todellinen johtaja taustalla) vs Halla-aho. Lisäksi moni loikanneista on avoimesti vahvan uskonnollinen kuten Elo joka johtaa uutta eduskuntaryhmää. Eivätkä nuo "hihhuleita" sinänsä ole, mutta varsinkin Soinilla osa päätöksistä nojasi uskonnolliseen vakaumukseen johtaen järjenvastaisiin päätöksiin. Pääosin myös nuo "hihhulit" ovat ajaneet ihan hyvää linjaa. Siksi loikkaaminen onkin pettymys. Vaalikoneessa monella ihan 100% samat vastaukset kuin Halla-aholla. Siksi loikkaaminen onkin nähtävissä oman edun tavoitteluna eikä arvojen ristiriitana.

Hyvä, että valotit tuota pettymystä ja niiden taustoja. Ilman olisi tosiaan voinut tulla sellainen käsitys, että aiemmin kaverit ovat kelvanneet hienosti ja ulkomaailman kritiikki on poikkeuksetta ollut vihervassaripropagandaa, mutta nyt manataan yhtäkkiä samat hienot miehet alimpaan helvettiin hyödyttöminä uskovaisina, kun puolueen sisäiset jännitteet (tai se paljon spekuloitu salkkukiima) veivät epämieluisaan lopputulemaan. Tämä siis jelppasi!

Tässä kohtaa on myös myönnettävä, että tunnet varmasti puolueen linjoineen paljon paremmin kuin minä. Esimerkiksi epäilykseni tälle lähtijöiden leimaamiselle lähti lähinnä siitä, että Halliksen rinnalle jäi kuitenkin edelleen mm. Hakkarainen, joka on käsittääkseni väläytellyt joskus kreationistista ajatusmaailmaansa. Sen lisäksi, että on "loistokaveri" noin niinkuin muutenkin.


Ps. Piti ihan googlettaa viestinpeilaustekniikka  :)

Ahaha, ei tainnut tosiaan olla mikään virallinen termi. :b Löytyikö jotain järkevää? Tarkoitin siis tuota menetelmää, jossa toistetaan tasan tarkkaan "vastapuolen" kirjoittama lause omasta näkökulmasta ikään kuin pilkan ja vähättelyn hengessä. Näkee niin täällä kuin muillakin foorumeilla varsin usein.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #628 : 14.06.2017 23:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kai viellä on ollut taustalla muutakin kuin arvot ja politiikka. Sisäinen jakautuminen on lukemani perusteella ollut yllättävänkin suurta ja hyvät tavat taisivat monilta unohtua puoluekokouksessakin. Ei sillä että tämäkään mikään ainoa yksittäinen asia olisi josta jakautuminen johtui, mutta varmasti oli muutamille liikaa ja se "viimeinen juttu".

Ylellä pari mielenkiintoista havaintoa. Osa noista kyllä menee vähän oudoksi ja tarkoitushakuiseksi. Mutta muutama hyvä pointti kyllä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #629 : 20.12.2017 20:37 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan vitsi tämä koko Perussuomalaisten puolue. Varapuheenjohtaja syyllistyy seksuaaliseen häirintään eduskunnassa - saa nuhtelut. OK.
N
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines