Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 261939 kertaa)
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #630 : 21.12.2017 13:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ihan vitsi tämä koko Perussuomalaisten puolue. Varapuheenjohtaja syyllistyy seksuaaliseen häirintään eduskunnassa - saa nuhtelut. OK.
Parastahan on se että kyseisen puolueen kanta samaan toimintaan kun sen tekee rajojen ulkopuolelta tuleva on lievästi sanottuna tiukempi. Ulos Suomesta vähintään, mieluummin munat irti ja hirteen. Ja siis ei sillä että ei saisi vaatia kovia rangaistuksia seksuaalisesta häirinnästä, mutta sen pitäisi koskea omaakin porukkaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #631 : 21.12.2017 13:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei valkoiset miehet ketään ahdistele.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #632 : 21.12.2017 14:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mikä puolue olisi mitään vastuuta kantanut? Hakkaraisen olisi voinut potkia kyllä pois aikoja sitten. No eipähän ole ainakaan enää varapj.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #633 : 21.12.2017 15:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Kanerva heitettiin pihalle pelkästä tekstittelystä joka vielä tapahtui yhteisymmäryksessä ja Vanhanen lautakasan vuoksi. Persujen varapuheenjohtaja saa nuhtelut seksuaalisestahäirinnästä. Ja kun kyseessä tosiaan on vielä persut, niin kyllä tässä nyt jonkin verran on ironiaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #634 : 21.12.2017 19:39 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Hakkarainen on kyllä siinä mielessä maan rehellisin kansanedustaja että hän edustaa omalla käytöksellään valitettavan suurta osaa tästä kansasta.

On kyllä paras ajoitus ikinä koko poppoolta. Eduskunta päättää pikkujoulukauden kunniaksi nostaa alkoholin markettirajaa ylöspäin ja heti seuraavina päivinä ensin kansanedustajan avustaja ryyppää itsensä ambulanssikuntoon ja perään Hakkarainen suorittaa ns perinteisen Viitasaarelaisen iskuyrityksen. Ei olisi paljoa paremmin voinut enää mennä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #635 : 28.01.2018 18:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Presidentinvaalit 2018 - varmasti yksi vähiten kiimaisimmista vaaleista ikinä, ainakin ennakkoasetelmien mukaan. Salen kannatus saa P-Korean ja Venäjän diktaattorit kalpeaksi kateudesta.

Nähdäänkö murskavoitto vai mennäänkö täpärästi toiselle kierrokselle? Ainakin yksi gallup ennusti toista kierrosta.

Omat veikkaukset:

Sauli Niinistö (valitsijayhdistys) 49 %
Pekka Haavisto (vihr.) 12 %
Paavo Väyrynen (valitsijayhdistys) 10 %
Laura Huhtasaari (ps.) 14 %
Merja Kyllönen (vas.) 3 %
Tuula Haatainen (sd.) 4 %
Matti Vanhanen (kesk.) 6 %
Nils Torvalds (r.) 2 %

Kaikista eniten potentiaalia yllättää on Huhtasaarella. Tuloksessa on myös eniten volatiliteettia, uskoisin sen olevan jotain 6-15% välimaastossa. Riippuu ihan kuinka kannattajat raahautuvat uurnille ja kuinka moni Salen äänestäjä jää kotiin pohtien voiton olevan jo varma. Gallupeissa tämä ei näy, jo tutuksi tulleista syistä.Toiseksi yllättäjäksi veikkaan Väyrystä. Keskusta hallitsee käytännössä Kehä III:n ulkopuolta ja siellä halutaan selvästi näpäyttää puolue-eliitin Vanhasta. Myös Vasemmiston ja SDP:n kannattajat iskevät tikarit omien selkään ja äänestävät mieluimin Haavistoa tai Salea.

Toivotaan toista kierrosta. Demokratia vaatii toimiakseen myös vahvan opposition.


edit:

Sale vei aika selvästi. Hyvää tässä on ainakin se, että veronmaksajat säästävät noin neljä miljoonaa euroa (toisen kierroksen kustannus). Mukava myös nähdä Väyrysen pieksevän Vanhasen, vaikka Väykkä ei edes kampanjoinut kunnolla. Äänestysprosentti jäi 69,9%, joten vaalit eivät selvästi kansaa kiinnostaneet. Toki ymmärrän sen, eihän presidentillä juuri valtaa nykypäivänä ole. Myös vasemmistopuolueiden ehdokkaiden konttaus lämmitti mieltä. RKP:n 1,5% kirsikkana kakun päällä. Huhtasaaren pronssimitali ja 6,9% on ihan kohtuu suoritus nuorelta politiikolta ja tästä on hyvä jatkaa seuraaviin eduskuntavaaleihin.


« Viimeksi muokattu: 28.01.2018 22:53 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #636 : 21.04.2018 18:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäs olette miltä Hjalliksen ja Jungnerin politiikkaa uudistamaan pyrkivästä Liike Nyt! -liikkeestä?

Itseä ainakin nauratti kun papparaiset alkavat uudistaa nyt politiikkaa, kun ovat joutuneet vallan keskiöstä kehälle. Ei mitään kovin omaperäisiä ajatuksia ainakaan nettisivujen perusteella. Pikemminkin Soinimaista populismia ja itsestäänselvyyksiä. Vaikea nähdä miten liike olisi enää ensivuonna elossa. Ainakaan kärkiherrojen karisma ei siihen riitä. Enbuskekin parempi iltapäivälehtien kolumnistina ja viihdyttäjänä, ratkaisunhakijana politiikassa. Tärkeämpää näille markkinointimiehille taitaa olla hype ja näkyvyys.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #637 : 21.04.2018 21:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Empä tiedä Jungerista tai Hjalliksesta mutta markkinaliberaali ajattelu on alkanut viehättää. Joskus vielä mietin että saisi markkinaliberaalit pistää jo omaa puoluetta pystyyn. Taisi Embuske jossain todeta että on hyvä että markkinaliberaalia liikettä on mahdollisimman monen puolueen sisällä. Tavallaan siis hyvä että Vartia pysyy Vihreissä ja Lepomäki Kokoomuksessa. Ehkä niin, mutta sääli että Suomessa ääni menee enimmäkseen puolueelle.

Mitä papparaisiin tulee, niin ainakin somessa tuli sellanen fiilis että juuri puoluepolitiikan kanssa naimisissa olevat panikoituivat uutisesta. Kun eihän yhteistyötä ja politiikkaa vaan voi tehdä ylipuoluerajojen linjakuria uhmaten.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #638 : 22.04.2018 00:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Empä tiedä Jungerista tai Hjalliksesta mutta markkinaliberaali ajattelu on alkanut viehättää. Joskus vielä mietin että saisi markkinaliberaalit pistää jo omaa puoluetta pystyyn. Taisi Embuske jossain todeta että on hyvä että markkinaliberaalia liikettä on mahdollisimman monen puolueen sisällä. Tavallaan siis hyvä että Vartia pysyy Vihreissä ja Lepomäki Kokoomuksessa. Ehkä niin, mutta sääli että Suomessa ääni menee enimmäkseen puolueelle.

Mitä papparaisiin tulee, niin ainakin somessa tuli sellanen fiilis että juuri puoluepolitiikan kanssa naimisissa olevat panikoituivat uutisesta. Kun eihän yhteistyötä ja politiikkaa vaan voi tehdä ylipuoluerajojen linjakuria uhmaten.

"Markkinaliberalismi tarkoittaa samaa kuin liberalismi tai klassinen liberalismi aiemmin: sekä arvo- että talousliberalismin kattavaa aatetta[1], siis vapaata markkinataloutta, yksilönvapautta ja ihmisoikeuksia. Useimmat markkinaliberaaleiksi kutsutut eivät ole puhtaita libertaristeja vaan kannattavat julkista sosiaaliturvaa sekä rajoitettua sääntelyä. Esimerkkejä tällaisesta ovat julkishyödykkeet, määräävän markkina-aseman väärinkäytön kieltäminen tai ympäristöhaittaverot. " -wikipedia.

Eli tuo markkinaliberaalius on enemmänkin brändäystä kuin mikään uusi poliittinen aate. Aika hyvin suomessa kaikki puolueet kannattavat markkinataloutta, yksilönvapautta ja ihmisoikeuksia ja kyllä nämä asiat pääpiirteittäin suomessa hyvin toimivatkin. Mitä nyt pössyttelyn voisi sallia ja antaa hieman lisää ihmisille vastuuta omasta elämästä helikopterivaltion sijaan. Se mistä oon kyllä samaa mieltä, että päätöksenteko pitäisi tehdä vielä läpinäkyvämmäksi, helpommaksi ja tuoda lähemmäs ihmistä. Viron malli verkkopankkitunnuksilla äänestämisestä toimisi varmasti meilläkin. Toki se on sitten eri asia, kuinka hyvin kansa asioista päättäisi, mutta ainakin se olisi oikeaa demokratiaa.  
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #639 : 22.04.2018 07:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä se tosiaan olekkaan mikään uusi liike. Sille ei vain tällä hetkellä ole mitään yksittäistä, uskottavaa puoluetta. Nykyinen puoluekenttä on melko konservatiivinen. Markkinalihberalismia voisi harjoittaa Suomessa paljon laajemminkin, jotta päästään pois kommunismin rippeistä. Ks. Vartian sota apteekkareiden monopolia vastaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #640 : 01.05.2018 23:41 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eipä se tosiaan olekkaan mikään uusi liike. Sille ei vain tällä hetkellä ole mitään yksittäistä, uskottavaa puoluetta. Nykyinen puoluekenttä on melko konservatiivinen. Markkinalihberalismia voisi harjoittaa Suomessa paljon laajemminkin, jotta päästään pois kommunismin rippeistä. Ks. Vartian sota apteekkareiden monopolia vastaan.

Tähän unohtuikin vastata. Oon aivan samaa mieltä, että kommareista on päästävä eroon ja markkinoinnin ylisääntelystä. Apteekkareiden monopoli on tosiaan yksi sairaimmista esimerkeistä suomessa. Toinen on kauppiaiden oligopoli. Onneksi Lidl on nakertanut Keskon ja S-mafian valtaa kaupungeissa. Vielä pitäisi saada joku bensa-asema kilpailemaan ABC:n geneeristä haistapaska laatua vastaan. Hauska muuten kun monet täälläkin taisivat sanoa, ettei suomessa voida vapauttaa alkoholilainsäädäntöä, että tämän rodun geeneissä on niin että viinaa maistuu ja ei osata käyttää alkoholia - noh alkoholittomien oluiden/juomien myynti on noussut 30% lain säätämisen jälkeen ja vahvoja ostetaan hyvin vähän, taisi bisseistä vahvojen osuus olla alle 6%.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #641 : 09.09.2018 16:51 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Ruotsin vaalipäivä on tänään. Klo 21.00 tulee ennakkoäänet ja illalla sitten lopputulos.

Mielenkiintoiset vaalit, niin teemoiltaan kuin tulevalta tulokseltaan. Tärkeimpänä teemana tietenkin maahanmuutto, kuten eräs ruotsalainen HS.fi:n haastattelussa totesi ”Maahanmuuttajat ovat rakentaneet tämän maan! Mitä Ruotsi oli ennen heidän tuloaan? Pelkkää perunamuusia ja makkaraa!” Itse muistelin samaa ala-asteen historian tunneilta, ruotsissa ei kuulemma osattu edes lukea ennen kuin heinäsirkkaparven tavoin saapunut huippuosaajien aalto pyyhkäisi sivistyksen kansankodin ylle. Noh, vitsit sikseen. Vaalituloksella ei vissiin ole mitään merkitystä, sillä vanhat puolueet ovat kieltäytyneet jo ennakkoon tekemästä yhteistyötä SD:n kanssa.

Parasta näissä vaaleissa on huominen hesari ja aamukahvi sen ääressä. Veikkaan että suurimman pöyristyjän palkinnon nappaa Saarikoski, joka mainitsee myös Trumpin huomisessa artikkelissaan.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #642 : 10.09.2018 08:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vaikka SD selvästi saikin kasvua, niin silti oli vähän pettymys tuo tulos. Ehkä isompi pettymys oli kuitenkin Ruotsin vihreiden 4,2%. Olisivat voineet jo pudota pois.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #643 : 10.09.2018 22:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vaikka SD selvästi saikin kasvua, niin silti oli vähän pettymys tuo tulos. Ehkä isompi pettymys oli kuitenkin Ruotsin vihreiden 4,2%. Olisivat voineet jo pudota pois.

Melkein seisoi, mutta ei kumminkaan. Vihreät ovat tehneet itsestään tarpeettoman puolueen, ruotsissa ympäristöasiat ovat maailmanluokkaa ja jokaisen puolueen agendalla. Vähän sama suomessa ja siksi kannatus myös täällä laskee, vaikka laskun syyksi laitetaankin homoklubeilla perseitä läpsyttelevä toukopouko.

Ruotsissa politiikka on nyt juoksuhaudoissa asemasotaa. Uudet vaalit ovat myös mahdollisia, ellei toinen blokeista lipeä ja ryhdy yhteistyöhö nat..ruotsidemokraattien kanssa. Paras lopputulema olisi blokkien yhteishallitus ja oppositioon SD. Tällöin ruotsi siirtyisi kaksipuoluejärjestelmään ja SD voittaisi suvereenisti seuraavat vaalit.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #644 : 16.01.2019 08:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kummasti arvopohja™ alkanut muuttumaan Oulun tapahtumien ja vaalien alla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #645 : 16.01.2019 16:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kummasti arvopohja™ alkanut muuttumaan Oulun tapahtumien ja vaalien alla.

Onneksi on pian vaalit, niin ei oikeasti tarvi tehdä mitään jahka ne on saatu taputeltua.

Arvopohja tosiaan on kääntynyt 180 astetta hyvin lyhyessä ajassa ja mikä aemmin oli vihapuhetta on nyt hallituksen linja. #vaalittulossa

Oulun ja muiden isojen kaupunkien värinä on saanut myös kansan liikkeelle. Aihetta hipaiseva kansalaisaloite sai muutamassa päivässä yli 100 000 ääntä. Tosin itse aloite on täysin turha, sillä se vastaa sisällöltään nykyistä lainsäädäntöä. Signaaliarvoa sillä toki on, kuten olemme takkien viuhumisesta saaneet huomata.

Ennustan: Itse vaaleissa SDP ottaa voiton oppositiosta saamallaan vauhdilla, PS saa 16% ja "yllättää" gallupit. Keskusta ja Kokoomus arpovat kumpi ottaa kakkospaikan ja kumpi on floppausvuorossa. Vihreiden kiri ei riitä Haavistosta huolimatta ja nelos/vitospaikka irtoaa. Juudakset jäävät kokonaan ulos ja Soini karkaa ulkomaille, hyväuskoinen nuorisokatras jää miettimään "miten tässä nyt näin kävi".
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #646 : 17.01.2019 08:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hauskaa kyllä, että monet heittelee Halla-ahon ehdottamia ratkaisuja, vaikka niiden piti olla pahinta pahuutta ihmisyyttä vastaan. En tosin tiedä kummat ovat naurettavampia: Siniset vai muut puolueet.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #647 : 17.01.2019 17:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili On aika erikoista että piti tulla lasten raiskauksia että ongelma myönnetään. Täysi-ikäisten naisten raiskaukset eivät riittäneet. Tilastot kun puhuvat ihan samaa molemmissa tapauksissa. Nyt kunhan osaavat olla sanomatta "mitä mä sanoin" -tyylisiä kommentteja vaan tekisivät oikeasti jotain porukassa. On alkanut vähän kyrsimään tämä politiikan itsekehuinen asenne. Me tehtiin sitä ja me tehtiin tätä. Naurettavimpana esimerkkinä keskustan Suomenmaa lehden juttu: Jussi Halla-aho unohtaa oman vastuunsa.

Suomenmaa heittää ihan pokkana Halla-ahosta "Hän ei ole kui­ten­kaan ir­ti­sa­nou­tu­nut hal­li­tu­soh­jel­mas­ta ei­kä tur­va­paik­ka-oh­jel­mas­ta mis­sään vai­hees­sa". Kovaa propagandaa. Siniset jakoi tämän oikein facebook tilillään joka antoi lievästi nuijan kuvan koko sinisistä.

Yleisesti tällä hetkellä on mielessä että meikäläisen ääni menee kaikesta huolimatta sinisille. Koomuksen linja on sama kuin nykyisen hallituksen linja, Keskustan juttuihin en vaan luota enää, persut on täynnä hulluja (poikkeuksena Halla-Aho), vasemmisto taas kalastelee niin kovalla kädellä ääniä tällä hetkellä että niiden jutut on ihan utopiaa. Eikä vasemmisto vieläkään tunnu myöntävän että maahanmuutto ja varsinkin turvapaikka menettelyt pitää uudistaa aika kovalla kädellä.

Siniset hakee huomiota vähän turhankin kovasti ja yrittää tehdä eroa vieläkin kovemmin persuihin, mutta asiapuoli sielä tuntuu olevan suht hyvin kunnossa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #648 : 17.01.2019 18:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kummasti arvopohja™ alkanut muuttumaan Oulun tapahtumien ja vaalien alla.

Ollut kyllä hienoa lukea uutisia. Ei vielä vuosi sitten kukaan uskaltanut sanoa sanaakaan asiasta, kun välitön rasistileima. Nyt täysin eri ääni kellossa ja suomalaiset ovat olleet mukamas "sinisilmäisiä", vaikka kuka tahansa täysjärkinen tiesi ajat sitten miten käy.  :lol:
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #649 : 17.01.2019 21:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kummasti eivät vaan hekään (Siniset) ole saaneet siellä hallituksessa mitään aikaan, joten hieman epäilen heidän motiivejaan. Aika arvopohja-porukkaa ovat hekin olleet Persujen hajoamisesta lähtien, paitsi nyt viimeisen kuukauden aikana on kommenttien taso muuttunut. Jos katsoo vaikka Elon kommentteja viime kesältä, niin näkee mitä se porukka oikeasti on mieltä. Toisekseen puolue ei tule edes pääsemään eduskuntaan, joten ääni menee aika hukkaan.

Varmaan tärkein syy koko Persujen hajoamisellehan oli se, että Halla-aho vaati että hallitus noudattaisi hallitusohjelmaa maahanmuuttoasioiden kohdalla. Tämä ei käynyt Kokoomukselle ja Keskustalle (ja Soinille kävi että ei noudateta). Ja kaikki tietää mitä sitten tapahtui.

Tämä. Sinisillä ei ole oikein mitään näyttöjä antaa miksi heitä kannattaisi äänestää. Mainitsemasi Elo vaikuttaa varsinkin melko opportunistilta ja on kuin Sinisten ruumiillistuma. Aluksi keräsi Halla-ahon kirjoja myymällä vaalikassaa ja nousi maahanmuuttokriittisten äänillä eduskuntaan, sitten puukotti omia selkään liittymällä Sinisiin jotta pysyisi hallitusporukoissa ja kaiken lisäksi petti vielä raskaana ollutta vaimoaan. Tällaisen miehen sanaan on aika vaikea luottaa ja ääni menee kyllä pahasti hukkaan.

Halla-aho sen sijaan on systemaattisesti ajanut samaa linjaa jo vuosikymmenen ja on selviö kyllä kuka sen PS:n hallitusohjelmankin rustaa ja antaa painavimman sanan. Turha JayeizHinkään pelätä, että siellä joku juntti varavaltuutettu saisi valtaa. Sama se on vanhoissakin puolueissa, vaikka Rydmania voisia äänestää hänen järkevän maahanmuuttolinjansa vuoksi, niin ääni menee hukkaan kun Orpolla on Kokoomuksessa oikea valta. Siksi puolueet pitääkin valita niiden perusteella, joilla se oikea valta puolueessa on.

PS on oikeastaan ainoa oikea vaihtoehto, jos nykymenoon on tyytymätön. Vanhat puolueet ovat toistensa kopioita ja pienistä ei tule yksikään nousemaan vaikutusvaltaiseen asemaan. Idealisti toki äänestää juuri sitä itselle parhaiten sopivaa ehdosta, mutta reaalipolitiikkaa ajava katsoo kauemmaksi.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #650 : 17.01.2019 22:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Se on Sinisissä pahinta että yrittävät hyötyä vähän joka suunnalta, eivätkä aja vain omaa asiaansa. Olen seuraillut puolueita somessa jonkin aikaa ja lueskellut juttuja kun ehtiää, niin Siniset postailee eniten ja monet asiat liittyvät siihen mitä muut tekevät.

Sinisten (eli käytännössä perussuomalaisten) hallitusmenestyksestä on paha sanoa, koska talutus nuorassahan ovat siellä olleet. Muutamaa asiaa ovat saaneet ajaa ja niihin olen useimmiten ollut tyytyväinen. Toki olisi voinut taistella jo persuissa tuulimyllyjä vastaan, mutta sillähän olisi ollut aika pikainen loppu. Tietty on aika "sopivaa" syyttää huonoista jutuista sitä että "olivat vain pakon edessä" ja hyvistä asioista antaa kunnia, mutta politiikan realiteetit muistaen... ei se kaukaa ole haettu.

Elosta en perusta oikein itsekkään. Kaveri vaikuttaa vähän kakaralta aikuisten joukossa ja mennyt sinne mihin aikuiset ovat neuvoneet. Tuntuu juuri sellaiselta että kertoo muiden mielipiteitä eikä omaa ajatusta ole juuri siunaantunut. Tiedä sitten... Mahtaakohan kaveri pyöriä täällä? :lol: Pelaajan palstoilla aikoinaan oli mielestäni  ;D Eikö tänne siirtyminen sopisi aika hyvin samaan linjaan mistä Sinisetkin syntyi :lol:

Mutta esim. Sinisten ehdotus uusista maahanmuuttajien tai pakolaisten vastaanotosta oli mielestäni ihan fiksu. Ja toivat sen heti esiin kun keskusta ja kokoomus pyöritteli sanoja, samoin SDP.

Perussuomalaisten rivit melkein pelottaa. Suomen sisun jäseniä (tiedän, Halla-Ahokin on), evoluution kieltäjiä, jotain helvetin "saunaskandaaleja".... joskus en oikeasti tiedä yritetäänkö siellä hyötyä joka asiasta vai ollaanko siellä vain tyhmiä. En tosin tiedä kumpi on pahempi. Myönnän kyllä että Halla-Aho houkuttelee, koska mies on varmaan ainoa poliitikko joka heittää aina faktaa pöytään, kun muilta tulee sanojen pyörittelyä (joista Rinne ja Soini pahimpia).

Olin jo melkein Vihreiden kannalla jossain vaiheessa, mutta sitten joku niistä meni lentokoneeseen ja sitten aloin miettimään vähän tarkemmin... Heikossa oli toki, mutta eipä se mielenkiinto ehtinyt nousemaan siitä korkeammalle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #651 : 20.01.2019 22:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Liike Nytin Harkimo kertoo huomenna jonkun pettävän oman puolueensa ja loikkaavan Liike Nytiin.

Veikkauksia kuka uuvateista siirtyy hillotolpalta uudelle? Rotat jättää uppoavan laivan juuri sopivasti ennen vaaleja. Toki on 0,1% mahdollisuus jonkun Kokoomuslaisen hyppäävän Harkimon kelkkaan, mutta enpä oikein usko.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #652 : 21.01.2019 13:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sinisten Maria Lohela hyppäsi tosiaan. Sampolle SHOKKI ja KAUHISTUS.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #653 : 21.01.2019 14:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sinisten Maria Lohela hyppäsi tosiaan. Sampolle SHOKKI ja KAUHISTUS.
Harmin paikka. T. Sampo

Lohela nyt oli täysin näkymätön muutenkin. Saa nähdä onko sinisistä  enää mitään jäljellä vaalien aikaan. Vaatii aika paljon nöyryyttä lähteä ministeripestien jälkeen aivan nollasta liikkeelle ja vuositolkulla yrittää edes yhtä kansanedustajaa saada.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #654 : 18.03.2019 23:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Suomen 38. eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 14. huhtikuuta 2019 ja niissä valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2019–2023.

Ennakkoäänestys kotimaassa 3.-9.4.2019 ja ulkomailla 3.-6.4.2019.

Tulee pitkästä aikaa todella mielenkiintoiset vaalit Suomen tulevaisuuden kannalta. SDP on noussut selväksi ykköseksi gallupeissa ja hallituskokoonpano tulee olemaan aivan eri nykyiseen verrattuna. PS on noussut jo viisi kuukautta putkeen Halla-ahon johtamana ja on tällä hetkellä korkeimmissa kannatuslukemissa sitten uuvattien lähdön.

Uusimman Ylen gallupin mukaan Hallituspuolueita kannattaa enää 34,5 prosenttia suomalaisista. No tämä ei sinänsä ole suomalaisille uutta. Opposition suosio aina nousee ja hallituksen laskee.

Vedonlyöjälle vaalit ovat aina olleet maukasta aikaa ihan siitäkin syytä kun vedonvälittäjät ovat aina täysin kassalla siitä mitä tapahtuu. PS:lle sai vielä 1-2kk sitten 2,7-2,1 kertoimia yli 12.5% kannatuksesta joka nyt ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna on aivan no brainer (jatkuvat mediassa olevat värinät + oppositio). Sain ihan hyvän potin rahaa sisään tuohon, kunnes sulkivat monesta paikkaa kohteen. Nyt taitaa saada enää 1,55 kerrointa over 13,5%, joka sekin on melko hyvä tuotto käytännön varmalle voitolle.

SDP:lle sai vielä kuukausi sitten melkein tasabuukin Kokoomusta vastaan, vaikka sekin oli selvää ettei Kokoomuksella ole mitään saumaa SOTE sekoilujen ja koulutusleikkausten jälkeen, kun toinen saa oppositiosta huudella ja kerätä kannatusta.

Oma ennusteeni vaalituloksesta näillä tämän hetkisillä tiedoilla:

SDP
PS
Kokoomus
Keskusta
Vihreät
Vasemmisto
Kristilliset
RKP
Piraatit
Liberaalit
Liike Nyt
Kommunistit
Tähtiiike
Feministinen puolue
Eläinoikeuspuolue

Suurin kamppailu tulee olemaan Kokoomuksen, Keskustan, Vihreiden ja PS:n välillä. Sijoitukset voivat olla oikeastaan mitä vain näiden välillä riippuen tulevan kuukauden uutisista ja tapahtumista.You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #655 : 19.03.2019 08:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jos hallitus on SDP+Vihreät+Vasemmisto+muut, niin ei hyvältä näytä.

Liberaalipuolue vaikuttaa hyvältä puolueelta, mutta hyvä jos saavat yhden läpi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #656 : 19.03.2019 09:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili


Harmi. Just kun meinasin äänestää Vihreitä, niin ei näköjään sovikaan mulle.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #657 : 19.03.2019 09:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Oma ennusteeni vaalituloksesta näillä tämän hetkisillä tiedoilla:

SDP
PS
Kokoomus
Keskusta
Vihreät
Vasemmisto
Kristilliset
RKP
Piraatit
Liberaalit
Liike Nyt
Kommunistit
Tähtiiike
Feministinen puolue
Eläinoikeuspuolue


Onko katkeruus Sinisiä kohtaan niin kova että olet jättänyt sen ennusteesta kokonaan pois? :)

SDP tuntuu vaalit voittavan jos ei joku kaiva jotain törkyä jostain tai Rinne lauo jotain todella typerää.
Kokoomus pysynee toisena, koska nyt on toteutettu niiden politiikkaa neljä vuotta ja varmasti kannattajat ovat tyytyväisiä. Vähän vakuuttelua että myös koulutus on tärkeää, niin luvut vielä nousee.
Sitten meneekin vaikeaksi. Keskusta saattaa pysyä kolmantena Soten kaatumisen ansiosta. Sipilä pääsee syyttelemään Kokoomusta ja pitämään muut asiat tämän varjossa. "Tällä kertaa se tehdään oikein, saatiin hyvää kokemusta." Paskaahan se puhe on, mutta kyllä sillä kannatusta todennäköisesti takaisin saa.
Vihreät olisi varma neljäs jos maahanmuutto ei olisi noussut kysymykseksi. Tässä asiassa kun tuntuvat olevan niin pihalla että puolueesta moni pitäisi heittää putkaan. Koulutus, Haavisto ja Niinistön someilu nostaa kannatusta kyllä. SDP:n jälkeen varmaan kovin voittaja.
PS. Paljon jossittelua siinä kuinka menee. Jos Vihreät kaatuu maahanmuuttoon, jos Siniset ei vie ääniä liikaa, jos saavat muutkin aiheet kuin maahanmuuton esille... nämä kun menee ok voivat mennä jopa kolmanneksi. Kokoomuksen ohi tuskin. Niiden äänestäjät kuitenkin ovat enimmäkseen tyytyväisiä.
Vasemmisto pysyy entisissä luvuissaan ja sijoilla paitsi jos PS tippuu alle.
Siniset on kysymysmerkki. Voi tehdä suurimman yllätyksen. Olen vieläkin sitä mieltä että kansa on niin tyhmä etteivät erota Sinisten ja PS:n edustajia toisistaan. Lisäksi Sinisten politiikka "Turvallisuudesta" vetoaa kansaan. Jos Terho hoitaa väittelyt paremmin kuin aikaisemman Ylen väittelyn (en katsonut, mutta oli kuulemma aika onnetonta) Siniset voi nousta marginaalipuolueiden ylitse Vasemmiston/PS:n kantaan. Ja tällöin PS voi tippua jonkin verran. Ei puolue millään 10% pintaan pääse, mutta yli 5%:n jos kaikki menee hyvin.

Oma veikkaus siis:
SDP
Kokoomus
Vihreät
Keskusta
PS
Vasemmisto
Siniset
muut

Vihreät vs Keskusta vs PS elää varmaan paljon. Jos PS:n kaikki jossittelut osuu, Jos Keskusta ei saa seliteltyä tarpeeksi perseilyään jos Vihreät kaatuu maahanmuuttoon,... tämä kolmen ryhmä voi mennä oikestaan miten päin vain.

Oma ääni menee varmaan Sinisille. Kunhan ei nyt mitään suuria perseilyjä tule ilmi.


« Viimeksi muokattu: 19.03.2019 13:11 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #658 : 19.03.2019 13:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oi kuinka yllättävää: VAS, FP ja VIHR on häntäpäässä. PS, KOK ja SIN olisivat sitten kärkenä. Tosin sinisiä ei nyt voi missään nimessä äänestää, joten pitänee miettiä PS:n ja KOK:n väliltä. Jos Orpo ei olisi vallassa, niin KOK tuntuisi huomattavasti houkuttelevammalta. Siellä on kuitenkin nuorempia järkevän oloisia ehdokkaita.Play-Asia
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #659 : 19.03.2019 14:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Onko Sinisissä vikana se "Halusivat pitää itsensä hallituksessa niin perustivat oman puolueen"?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines