Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 100 101 102 103 104 [105]
3121  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 24.06.2007 12:56
fDiamondin setti on kyllä pirun komea. Eritoten lämpeän valaistulle telkkaritasolla, esittää tuota boksikokoelmaa pikkasen upeasti. Scarffilla kanssa näppärää tekniikkaa.

Laittelen omasta nurkastani kuvia, kunhan viimeistelen tilan seinähyllyillä. Ehkä ensiviikolla, jos luoja suo.

On muuten vielä toistaiseksi tämän topikin lukeminen meikäläiselle järkyttävän tuskallista. Syyn arvaajalle piparia.
3122  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 23.06.2007 19:33
Tukasta sen verran Zoukan ja Sharkien keskusteluun, että ite leikkasin keväällä sellasen 40 senttisen letin puolipitkäks ja olihan se hauskaa, kun vanhat maneerit jäi vielä vähäks aikaa. Esim. suihkusta tullessa yritin aina heittää tukkaa silmiltä, mutta eihän se mihinkään menny. :)
Tuttu ilmiö. Samalla kehittyy ainakin mulla uusia maneereita. Sänkitukka nimittäin tuntuu käteen niin veikeältä, että eipä aikaakaan niin sitä löytää itsensä alituiseen hieromasta päätään. Siitä tulee automaatio uskomattoman nopeasti eikä sitä enää pian edes huomaa. Perhettä kyllä aina huvittaa, kun niiden kanssa keskustelee kädet päälaella. ;)
3123  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.06.2007 19:29
Kyllähän se lemmpari-Disneyta on täälläkin. Eritoten dialogi kestää aikaa ja osataan ulkoa.

3124  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: X360/PS3 kiinni SD-televisiossa. Tyhmää? : 23.06.2007 19:22
Nope. Jos moisten konsolien osto vaatisi missään määrin HD-töllöön sijoittamista samaan syssyyn, voin luvata etten varmaankaan koskaan tulisi ostamaan kumpaakaan konsolia. Ellei se Lotto just huomenna satu kohdilleen.

Tietenkin konsolistaan saa enemmän irti kunnon piuhoilla ja näytöllä, mutta jos se ei ole pakollista, tarpeellista tahi järkevää(eikä se ole), niin kunnollinen SDTV käy kuin tanssi. Mullahan tosin on telkkarissa 17'', että sen alle laittaminen saattai jo ollakin jonkin sortin häväistys.
3125  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.06.2007 19:12
Donnie Darko, juuri äsken. Odotetusti vaikuttava elokuva. Joku pelotteli aikoinaan minulle, että leffan loppu jättää toivomisen varaa, mutta itse pidin suunnattomasti. Looseja narunpäitä ei paketoitu katsojalle valmiiksi, mutta niitä ei kuitenkaan ollut ahdistavan paljonkaan tahi randomin oloisesti. Stoorissa on kummaa logiikkaa, ja se jättää pitkästä aikaa oikeasti miettimään leffan sisältämää tematiikkaa. Kaikki matsku aikamatkustuksen tieteellisestä puolesta, filosofiasta, sen sitominen tarinan tapahtumiin, kausaalisuus(sen puute) ja muu upposi muhun kuin veitsi lihaan. Tieteellis-filosofisia ikuisuuskysymyksiä kyllä, aivan kuten jossain Terminaattoreissa taikka Perhosvaikutuksessa, mutta ehkä juuri siksi ne eivät vanhene koskaan.

Gyllenhaalin äidin poika hoitelee Darkon roolin vakuuttavasti jo pelkällä naamavärkillään. Luonnerooli. Ja Frank tietenkin on häiritsevintä sitten munuaispiiraan. Director's Cut -devujulkaisu leffasta on muuten valikoitaan myöten poikkeuksellisen tyylikäs paketti. Ympyrän sulkeutuminen scenevalikoissa oli tyydyttävä yksityiskohta. Suosittelen Darkoa kaikille, jotka eivät vielä ole nähneet.

Illan mittaan voisikin sitten re-bootata aivonsa toisen vastikäisen ostoksen, lapsuuteni klassikon, Disneyn Herkuleksen parissa. Suomiraita on parasta. ;D
3126  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 23.06.2007 18:46
Niin ja letti lähti tänä aamuna JUMALAUTA TUNNEN ITSENI ALASTOMAKSI UUSNAZIKSI! Mutta uiminen ja saunominen helpottuivat huomattavasti.
Ei saakeli! Se on kyllä huima tunne, kun ensimmäistä kertaa leikkaa pitempää lettiä kokonaan pois. Pelkkä tuulikin ulkona tuntuu niin hassulta, että sitä vaan pakosta kikattelee itsekseen alituiseen. :) Ja mulla nyt ei edes ole koskaan ollut sellaista kuningashiuksistoa.

Pitänee leikellä itsekin taas pitkästä aikaa tuossa ensiviikolla. On sitten uskottavuutta ulkonäössä Tuska-festareilla...
3127  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se ei-niin-pakollinen Puzzle-ketju! : 23.06.2007 16:12
Jaha, alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä että Picross täytyy koeajaa, sen verran mielenkiintoiselta ja pidetyltä vaikuttaa.

Loppujenlopuksi en edes pelaa hirveästi puzzleja. Tetris nyt jaksaa viihdyttää aina, ja sekin pitäisi melkein laittaa DS:lle, kun tulisi halvalla vastaan. Lumines oli vielä jokin aika sitten semi-kovassa kulutuksessa, mutta on nyt hetkeksi jäänyt. Challenge-moodissa on se vika, että pelikerrat venyvät huiman pitkiksi, joten millekään bussimatkalle ei sitä kannata edes aloittaa. Minua kovasti viihdyttäneessä puzzle-modessa jäin taas jumiin kahdesti ruudun tyhjennystä vaativaan missioon. Pitäisi ehkä taas pelailla joku päivä.

Aaah niin, olinpa unohtaa GBA:n bit Generations sarjan. Kaikkia näistä ei vissiin voi laskea puzzle-peleiksi, mutta esimerkiksi Dialhex, jossa tehtävänä on pyöritellä pelialueella erivärisistä kolmioista muodostuvia kuusikulmioita ja tyhjentää alue rakentelemalla yhdenvärisiä kokonaisuuksia, on rehellistä ja koukuttavaa puzzletusta. Erikoismaininnan näistä seitsemästä pikkupelistä ansaitsee silti Orbital. Siinä ohjataan kahdella napilla(veto- ja työntövoima) erilaisten planeettajärjestelmien gravitaatiokentissä liikkuvaa pienempää kappaletta, tehtävänä kasvattaa sitä syömällä samankokoisia taivaankappaleita ja kerätä kiertolaisia. Idea on mukava, toteutus nerokkaan yksinkertainen ja puzzlet upeita. Peli(kuten muutkin sarjan tuotokset) on ulkonäöltään simplistisen tyylikäs, ja taustamusiikki juuri sopivan eteeristä luodakseen loputtoman tilan tunnelmaa. Lopputuloksena on ehdottomasti viihdyttävin ja koukuttavin "puzzle" miesmuistiin. Pelattavaa riittääkin vielä mukavan pitkäksi aikaa, ja varsinkin loppua kohti kentät äityvät varsin haastaviksi, joten läpijuoksustakaan ei voida puhua. Lisätekemistä löytyy kiertolaisiksi kerättävien kuunsirppien muodossa, joilla voi avata extra-kenttiä. Pelattava loppuu tietysti silti jossain vaiheessa, mutta tätä pelailee kyllä ilokseen siltikin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niin Orbitalia kuin muitakin bit Generations -nimikkeitä. Pelejä saa japsilasta alle parinkympin vaikkapa Play-Asian kautta.
3128  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.06.2007 15:42
The Departed
Katsoin tämän itsekin vastikään, ja tylyn tyylikästä toimintaa läpikotensa. Eritoten Nicholsonia on suorastaan ihanan helppo vihata, sen verran vakuuttavaa roolityötä jälleen kerran. Seurueeni naispuoliset henkilöt suorastaan huokuivat vihaa Costelloa kohtaan, mikä melkein huvitti. Kuka vielä väittää, ettei elokuvailmaisussa ole voimaa?

Ainoastaan lopusta en ole aivan varma - osaksi sen takia, että samaisten neitosten alituiset "apua mä en tajua" -valitukset tekivät juonikulun seuraamisesta todellista työtä. Teemallisesti ratkaisu tietysti toimii, kun yhdistää sen alun "kun sua osoitetaan aseella, mitä väliä sillä on oletko rosvo vai pollari" -pohdintaan, sillä eihän millään tosiaan ollut enää mitään väliä. Samalla se tuntuu kuitenkin pakostakin halvalta ja helpolta tavalta lopettaa elokuva. Vaikka pysähdyttävää matskua, siitäkään ei pääse mihinkään. Kokonaisuudessaan silti viihdyttävä pätkä.
3129  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 23.06.2007 15:22
Omaan eiliseeni kuului aurinkoa, grillausta, saunaa, musiikkia, juopottelua ja kavereita. Oikein mukava jussi. The day afteria ja pikkukrapuloita olen vietellyt sängyssä loikoillen ja Groove FM:ää kuunnellen. Puoli kahden maissa ylös ja aamubrunssille - isällä on nääs tänään synttärit. Nyt on taas hyvä fiilis. Jos päräyttäisi soittimeen Donnie Darkon ja nauttisi huuruisesta leffaviihteestä suklaan kera.

Vaikkei minulla yleensä ole tapana olla edes nimellisessä humalassa, eikä kanuuna iske helpolla muutenkaan, niin loppujen lopuksi krapula silloin tällöin on aika hieno juttu. Siitä kun yli pääsee niin olo on oikeasti pirun hyvä. Osaa hetken arvostaa elämää. ;D
3130  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 22.06.2007 11:40
Mikäpä pahan tappaisi, joten jatketaan foorumiuimarien varoittelua vaanivasta vaarasta.

"They ate me! A fucking shark ate me! Drink, bitch!!"
3131  Yleinen / Vapaa sana / Re: Hymiöt : 22.06.2007 11:05
Viimeaikoina ehti kyllä tottua siihen hymiöttömyyteenkin, joten eipä noita välttämättä edes tarvitse. Tärkeintä kuitenkin, että jos hymiöitä on, eivät ne saa kasvattaa riviväliä, sillä muuten pidemmän tekstin keskelle lätkäisty naamari tekee koko postista homon näköisen. Esteetiikkaa, estetiikkaa.
3132  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 22.06.2007 10:53
Dragon Snake = Solid Snake? Fo Real?
Äh, mä en olisi halunnut uskoa tätä, vaikka se kävi heti ekana mielessä. "Höpsis", sanoi järki. ::)


HeinZ saisi kyllä ilmaantua. Täytyy ahdistella sitä vähän lisää.
Täytyy vai haluat...?
3133  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 19:03
Onko minulla Shadow of the Colossuksesta joku director's cut, jossa on eri loppu vai mitä ihmettä?
Vaeltajan epätoivoinen loppu ja lopuksi rauhallinen kävely Monon ja sen hevosen kanssa osuivat minun mielestäni aika nappiin ja toimivat vähintäänkin yhtä hyvin kuin ICOnkin loppu, vesimelooneineen kaikkineen.
Kappas, olen tainnut pelata samaa versiota. Lisäksi itku siitä, ettei viimeisessä jöllikässä ollut loppupomotuntumaa irroitti naurun. Ehkä koolla ei sitten ollutkaan väliä.

Enivei, eihän peli täydellinen ollut, mutta jo se, kuinka mielellään sille jotkut pienet virheet antaa anteeksi, on kympin arvoinen saavutus. Loppu paketoi kokemuksen loistavasti. My precious.
3134  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 21.06.2007 18:52
Tosin Intti alkaa parin viikon päästä joten jään pian paljosta paitsi :(
Kajaanibeibe?
3135  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 21.06.2007 18:36
Kyselemäsi vaihtoehto löytyy muuten oman profiilin asetuksista, joten ihmiset voi säätää sen ihan mieluisekseen. Tykkään ainakin itse siitä, että se heittää boardien juureen.
No perkele, en ollut niihin ehtinyt vielä perehtyäkään. Kiitos tästä, käyn rukkaamassa.

Sanottakoon vielä, että vaikka alkuperäiskieli on aina alkuperäiskieli, niin kyllä "Tyrmäpiirityksessä" vaan on sitä jotain.


EDIT. Niin, ja Lauta kaataa selaintani suunnilleen kymmenen minuutin välein, lähes kellopelin tarkkuudella. Ei, tuskinpa se johtuu mistään muusta kuin ikivanhasta...noh, kaikesta, mutta pakko itkeä tirauttaa silti, kun ei tällaisen kanssa ole tarvinnut painia pitkään aikaan. Pieru pitkästä ilosta, itku pitkästä pierusta, vissiin.

Toivotaan, että kuun loppu ja varastotilanteiden mahdollinen parantuminen tuo viimein tekniikkaa tähänkin taloon.
3136  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 21.06.2007 18:27
Jotkut ihmiset pelaavat mielummin Tyrmäpiiritystä kuin Dungeon Siegeä.
Hehee, jo muinaiset roomalaiset taisivat hyödyntää tätä argumenttia. Peräänkuulutetaan tuoreutta.

Eipä silti, mullehan on ihan sama millä kielellä täällä käyttis pyörii. Ruotsikin olisi varteenotettava vaihtoehto. Vad tycker ni?


Itse topikin aiheesta sen verran - ja pahoittelut jos nyt onnistuin missaamaan jotain ja asiaa on jo käsitelty - että eilen ainakin hajotti, kun viestin postaaminen siirtää käyttäjän kokonaan ulos topikista. Mieluiten sinne viimeiselle sivulle omien turinoiden juureen, kiitos.

EDIT. Ja näinhän se tuli testattuakin.
3137  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 20.06.2007 20:31
Olen tämän kevään ylioppilas ja intti kutsuu heinäkuussa, shiit.
Kappas, kohtalotoveri. Noh, vielä vajaat kolme viikkoa armonaikaa. Ilo irti elämästä, sano.

Pitikö tässä sitten alkaa esittäytymäänkin, jos meillä on laudalla uuttakin porukkaa(tai vanhoja käyttäjiä jotka ovat pirulaiset unohtaneet). Mitäs, sydäntä lähellä ovat yllättäen pelit, leffat, musa laidasta laitaan(jazzin, funkin ja rapin kautta heviin ja metalliin, ja tietty kaikkea siltä väliltä) ja tanssiminen(break it down!). Pelattu on pienestä pitäen, vaikkakin vasta PlayStation 2 oli ensimmäinen oma masiina(pelasin tosin jonkin verran PC:lläkin noihin aikoihin). Nykyään konsoleita himassa on PS2, DS Lite sekä PSP. Niin ja kun Fraeon kertoo sen kuitenkin, niin KYLLÄ, alla on edelleen Pentium II 300MHz jössikkä, ja siinä päällä lepää tuo elämäni valo(ja jokapäiväinen konsertoija), 56 kiloinen modeemi. It's like that! 8)
Sivuja: 1 ... 100 101 102 103 104 [105]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines