Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 106
1  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 13.03.2023 12:38
Olen huomannut, että netistä saa näinä päivinä aika paljon vähemmän harmaita hiuksia aiheuttavan, jos lukee wokettaja-termin ihmisenä, joka käyttää woke-sanaa. Mikä lienee kuitenkin osuvinta, koska muuten nämä ovat aika lailla merkityksensä menettäneet eikä niitä tosiaan ole pitkään aikaan enää käytetty muualla kuin ns. netin tietyllä laidalla. Eli näyttää Laudan wokettajakuntaa ainakin olleen keikkaa katsomassa.  ;)


Livenä stand up ei silti aivan yhtä timanttista ole kuin kotisohvalta täydellisesti editoituna koosteena. Tässä sitä huomaa juuri editoinnin tärkeyden. Välillä tulee lipsahdus livenä ja yleisö on hiljaa. Netflix versiossa paskat läpät on leikattu pois ja Gervais tykittää laatua vitsi vitsin perään.

Tämä oli mielenkiintoinen huomio. Ainakin silloin, kun itse olin viimeksi ison areenan standupia katsomassa (Louis C.K. Stadissa joskus lähemmäs 10 vuotta takaperin), niin väittäisin tunnelman ja naurunremakan olleen paljon paremmat kuin kotisohvalla - vaikka toimiihan nuo toki sielläkin. Ja yleisestihän standup-koomikkojen workflow'n pitäisi show'n rakentamiseen olla se, että kierretään ensin aikamääre x pieniä klubeja kokeilemassa, että mikä toimii ja mikä ei, ja vasta sitten mennään isolle areenalle tai Netflix-kuvauksiin, kun on uusi timanttinen setti kasassa. Eli isolla stagella ei enää pitäisi ohareita juurikaan olla.

Onkohan Gervais ehkä siis jo liiankin tunnettu siihen, että voisi tuota karsintaa jalkatyönä tehdä, ja siksi jää B-materiaalia myös päätapahtumaan? Tai sit Suomi on sille vaan pikkuklubi. :b
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.01.2023 16:19
Petyin kans kun tsekkasin tuoreeltaan cross-play-mahikset. Olisi ollut potentiaalinen hitti PS-Xbox-linjan kaveriporukan iltapeleiksi. Yksin en tiedä, tuleeko nyt napattu pelaukseen - vaikka Worldia aikanaan pelasinkin pitkät pätkät pääasiassa itsekseni.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden parhaat pelit 2022 : 19.12.2022 10:13
Vuoden uusi peli: Destiny 2 - The Witch Queen

Höhö, onkohan kuinka mones vuosi putkeen, jolloin ainoa vuoden aikana pelattu aidosti uusi julkaisu on Destiny 2:n uusin lisäri? En tiedä, mutta koska ale- ja kirjastopelien pelaaminen on elämää, tällä varmaan mennään jatkossakin. Ainakin siihen asti, kun Silksong viimein tulee ulos ja pakottaa pitkästä aikaa Day 1 -ostoon.

Eniveis, lasken tässä The Witch Queen -lisärin nyt maininnan arvoiseksi julkaisuksi, ja sehän oli oikein mainio paketti, jonka jälkeen sellainen 1-2 kuukautta tuli pelattua D2:sta erittäin aktiivisesti. Uusittu tarinakamppis oli haastavin/kuumottavin varmaankin koko pelin historiassa, ja lisärin rinnalla pyörinyt kausi oli sekin tarinaltaan ja pelimatskultaan oikein toimiva kokonaisuus. Peliin tuli paljon kiinnostavia uusia aseita jahdattavaksi ja aseiden craftaus toi vielä oman mausteensa päälle. Lisäksi hurahdin ihan vähän taitojeni petraamiseen PVP-puolella, mikä oli siisti projekti. Eipä olisi uskonut, että tästä tasoloikkajantterista vielä joskus saadaan loadoutteja ja taistelutilannetajua viilaava FPS-kallo. :b

Sittemmin D2 on taas jäänyt tauolle, mutta eiköhän me oteta uusi kuukauden tai parin pyrähdys, kunhan Lightfall laskeutuu saataville ensi vuoden alussa. Onhan tämä vikoineen ja rahastuksineenkin (jotka kyllä aina ohitan ydintekemiseen keskittyen) vuosikymmenen pelisarja itselleni, mihinkään muuhun ei ole uponnut näin paljoa aikaa.


Vuoden vanha peli: It Takes Two

Aitoja co-op-kokemuksia ei ole näinä päivinä liikaa, ja It Takes Two on kyllä sarjassaan hurmaavinta vuosiin. Aivan täydellinen peli pelattavaksi puolison tai bestiksen kanssa. Kokemus on paljolti stressitön, mutta ei kuitenkaan ihan läpihuutojuttu, eli keskittyäkin pitää. Pieniä hupaisia salaisuuksia ja minipelejä on hyvään tahtiin ja vaihtelevuus on sitä luokkaa, että väistämättä molempien pelaajien taitoalueille osuu jotain sopivaa - eli molemmat ottavat jossain vaiheessa minipeleissä auttamatta takkiin, ei mene möksähdykset yksipuolisiksi.

Tarinahan tässä ei sinänsä ole mitään mullistavaa, mutta täytyy silti myöntää, että kyllä tuo tälleen perheenisänä loppua kohden sydäntä alkoi sulattelemaan. Päälle vielä kauniit ja leikkisät visut, niin mikä jottei! Suosittelen parisuhdepukinkonttiin, jos jollain on vielä pelaamatta.


Vuoden bonusylläri: Dead by Daylight

Tässä vaiheessa jo iänvanha tuote, eikä suoraan sanottuna pelin syvällisemmät mekaniikat, hahmojen minmaxaus, kausikierto, valuutat tai oikeastaan edes tappajilla pelaaminen kiinnosta yhtään. Mutta, meille sattui muodostumaan tänä vuonna pieni kaveriporukka höntsäpelien pelaamiseen etänä iltaisin, ja cross-playnsa sekä matalan starttikynnyksensä vuoksi DBD toimii ihan tosi hyvin 1-2 tunnin sessioissa lasten nukutusten jälkeen, jos tarpeeksi porukkaa sattuu olemaan laitteiden äärellä yhtä aikaa. Discordissa läppä lentää, ruudulla osa porukasta panostaa enemmän, ja itse lähinnä jallitan murhaajia juosten ja korjaan generaattoreita sen kummemmin hifistelemättä. Oikein hyvä tekosyy olla enemmän yhteydessä kavereihin.
4  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalauta toimii taas : 01.12.2022 15:01
Ai että, taas pystyy hengittämään vähän normaalimmin. Kyllä pitää vanhalla kävelykeppinsä olla arjen jaksamiseksi. :D Kiitos Joel päivityksistä!

Pyörin testiksi eri puolilla sivustoa, ja oman profiilin My files -osio näyttää olevan rikki. Muuta toimimatonta en äkkiseltään löytänyt.
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 02.11.2022 00:16
Mulla on käynyt parikin aika huvittavaa puhelimen hajoamista Mission Impossible -tason pelastusoperaatioilla vuosien varrella, ja esim. nettipankin ja Authenticatorin kikkailu hajonneesta luurista on tuttua hommaa.

Mikäli tilanne on edelleen se, että näytön kosketuspuoli toimii, mutta vain kuva ei näy, niin saatko HDMI-adapterilla ajettua kuvaa telkkuun tai johonkin muuhun näyttöön? Yhden vaihto-operaation olen itse tehnyt aikanaan näin, kun puolet näytöstä oli pimeänä eikä esim. Nordean koodien naputtelu ns. sokkona onnistunut. Telkkarin avulla approxioimalla sain homman kuitenkin maaliin.  :lol:
6  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 30.10.2022 11:47
Huvittava ajoitus kyllä uutisella, kun just ehti ketju päätellä, että ilman Henkkaa tätä ei kukaan katsoisi. :b

Onneksi kolmoskausi vielä saadaan tällä setupilla, sen katsoo varmasti ainakin mielellään. Nähtäväksi jää sitten, että miltä se vaihto tuntuu ja jääkö sarja pois kierrosta vai ei.
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 21.10.2022 00:22
No kylläpä on aikoihin eletty.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 19.10.2022 16:00
Ei toimi.

Näytön muokkaus työkalu on käytännössä hävinnyt. Pitkällä painalluksella saat vain valikon jossa on Home Screen, Wallpaper ja Widgets valikot. Ja Home Screenin alla ei ole mitään hyödyllistä. Eli en löydä mistä voisin esim. muokata "kuvakeruudukon" tiheyttä tai esim. animaatiota jolla työpöydät vaihtuvat. Uusia työpöytiä saat kun siirrät kuvakkeen reunalle niin se tekee uuden työpöydän jolle voit siirtää kuvakkeen. Erikoinen Sony ominaisuus. Tai ainakin Asuksessa näitä pystyi muokkaamaan entiseen malliin.

Tämä ahdisti niin paljon, että piti käyttää ihan hetki asian googlaamiseen. :D Vaikea tietysti sanoa varmasti, kun ei puhelinta ole käsillä, mutta piru vie, saatat olla oikeassa. Ainakin tuon mainitsemasi pitkän painalluksen valikon näin videolla, ja se oli kyllä pettymys. Jossain ohjeessa oli maininta myös mahdollisuudesta pitkällä painalluksella luoda uusi kotinäyttö ilman tuota sovelluksen laitaan raahaamista, mutta siinä oli sitten disclamerina malleja, joilla ko. optio ei toimi, ja 10-sarjalaiset oli mainittu niissä. Joten rip, I guess.

Varmistan nyt vielä, että myöskään "ulospäin zoomaaminen" eli sormien yhteen nipistäminen kotinäytöllä ei vissiin avaa sellaista ylemmän tason näkymää, jossa voisi kotinäyttöjä liikutella?

Jos/kun näin on, niin aivan käsittämätöntä ja itselle olisi välitön deal breaker. Tuo kotinäyttöjen järjestely vapaasti on varmaan ensimmäinen ominaisuus, joka Androidiin on ikinä koodattu, ja omissa laitteissa on aina ollut kamat hyvin spesifissä järjestyksessä pääkotinäytön molemmin puolin.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 19.10.2022 10:24
Lisäksi en saa home screenin vasemmalle puolelle uutta typöytää, eli meikäläisen vakio, 3 työpöytää, on hiukan epäkäytännöllinen.

Hetkinen. Eli kotinäyttöjen luonti- ja muokkausnäkymässäkö ei toimi se, että pitkällä painalluksella "nappaa kiinni" haluamastaan näytöstä ja siirtää toiseen kohtaan näyttörivistössä?
10  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 05.10.2022 13:18
Näyttää Mariolta. Piti katsoa Odysseyn mallia vierekkäin ja silti vaikea löytää eroja. Vissiin mittasuhteet 2% realistisemmat?

Ääninäyttelysuoritustahan oli kans jo vuotanut, ja kovaa kamaa tulossa.
11  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 05.10.2022 09:57
En epäile lainkaan, etteikö Mario-leffasta tule visuaalisesti (mukaan lukien Epin mainitsemat easter eggit) tosi näyttävä ja ilahduttava paketti - sen Nintendo kyllä taitaa ja sen puolen lukemattomat modernit 3D-animaatiot ovat ottaneet haltuun.

Se pelielokuvien suurin ongelma on kuitenkin tässäkin läsnä, ja ehkäpä vielä harvinaisen vahvana: peliin perustuvassa katselukokemuksessa otetaan aina jotain (se pelaaminen) pois, eli jäljelle jää automaattisesti vähemmän. Mariossa vielä n. 90 pinnaa sisällöstä on puhdasta pelimekaniikan riemua, eli tilalle pitäisi luoda käytännössä ihan tyhjästä aidosti vetoava tarina. Eihän se mahdotonta ole, mutta historiallisesti onnistumiset tällä saralla ovat lähes olemattomia. Tältä pohjalta odotuksissa on visuaalisesti viihdyttävä, mutta lopulta aika pinnallinen ja unohdettava animaatio.
12  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 04.10.2022 21:08
Itelläkin Tubea kuluu aika paljon - ajoittain siis siinä määrin, että varmaan suurempi ongelma kuin esim. somet omalle sisäiselle netti vs oikea maailma -valtataistelulle.

Eipä silti tulisi mieleenkään maksaa tuosta, enkä ole mitenkään masentunut mainostilanteista. Jossain vaiheessa varmaan huvitti pre-rollien tuplaantuminen, mutta äkkiä noihin tottuu.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 28.09.2022 09:35
Miltähän tuntuisi rakastaa edes jotain niin paljon kuin Scarf rakastaa Apexia - tai vihata jotain niin paljon kuin Scarf vihaa Apexia?  :lol:
14  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 20.09.2022 10:28
Itselle tuo rahastosäästötili on sellainen ns. vanhan viisauden ja laiskan sijoittajan ratkaisu: painan sinne sopivasti rahaa kuukausittain (mielellään vuosikymmeniä) reagoimatta mihinkään nousuihin tai laskuihin, ja katson sitten eläkkeen kynnyksellä, että minkäs verran sillä saa arkea buustattua. Pitäisi olla aika varma, että pitkällä aikavälillä ollaan reilusti plussalla, vaikka näitä huonoja ajanjaksoja tulisi väliin.

PS. Näyttää edelleen olevan vihreällä overall, vaikka laskua onkin tullut viimeisen vuoden aikana.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 12.09.2022 17:27
OLED Lite ois kova.
16  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Lord of the Rings: The Rings of Power : 05.09.2022 08:51
Katsoin ensimmäisen jakson. Oikeastaan heti nousi kysymys kenelle tämä on tehty? Lorea ei kunnioiteta, joten faneille tämä ei ole. Lapsille sarja on liian raaka ja kasuaaleille sanalla sanoen tylsä.

Aika paljon tuntuu tosiaan jakavan mielipiteitä. Yksi Tube-kriitikko, jonka kanssa tuppaan olemaan usein viihteestä samaa mieltä, linjasi, että mahdollisesti komein striimaussarja ikinä ulkoisesti, mutta samalla dialogi tyhjää täynnä eikä yhdestäkään hahmosta välitä pätkääkään. Toisaalta esimerkiksi oman kaveriporukan suurin Tolkien-fani oli oikein positiivinen sarjan alun suhteen.

Itselle tuli eniten yllätyksenä se, että Amazon on maksanut sen massiivisen hinnan lähinnä jo sovitetusta Tolkien sisällöstä, eli kolmesta LOTRista, Hobitista ja muutamasta näiden liitteestä. Eli esimerkiksi Silmarillion ei kuulunut pakettiin, mikä taas väkisin tarkoittaa sitä, että tätä sarjaa koitetaan luovia kasaan tuttujen hahmojen ja liitteiden voimalla vähän niinkun siellä ostettujen ja jo tehtyjen propertyjen välissä. Eipä siis mikään ihme, jos tarina tuntuu (ainakin osasta yleisöä) olevan täynnä pumpulia. Suoraan sanottuna hämmentävä veto Amazonilta tuossa oikeus- ja tarinapohjapuolella.

Itse en siis ole vielä katsonut, mutta vastaanoton perusteella ei ole kyllä mikään kiire. Pitää varmasti testata, kunhan jaksoja on vähän enemmän / kaikki ulkona - tai jos yhtäkkiä alkaa kuulua uutisia, että homma onkin kääntynyt kiistattomaksi parhaudeksi - mutta saa nyt kypsyä toistaiseksi. Ennemmin tosiaan laitan ensin House of the Dragonin pyörimään, ja on tässä katsottavaa ihan riittävästi myös ilman koko kansan fantasiaeepoksia.
17  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Lord of the Rings: The Rings of Power : 02.09.2022 10:05
Jotenkin tuntui myös siltä, että Hobitti-trilogiaan Jacksonin "intohimokaivo" oli kuivunut ja mies lähti mukaan ennen kaikkea rahan takia. Toki voi myös olla, että tuo kirja ei vain toiminut kolmeen osaan venytettynä elokuvina niin hyvin kuin LOTR. 

Tässä on hyvä muistaa, että alunperin Hobitin piti olla kahden elokuvan kokonaisuus ja toteuttaa ohjaajaksi asetetun Guillermo Del Toron visiota, jonka piti tyylillisesti tarkoituksella erota aiemmista LOTR-elokuvista. Tälle visiolle tehtiin esituotantoa melkein kaksi vuotta, kunnes jostain syystä Del Toro jätti projektin ja Peter Jacksonin - joka oli ihan suoraan sanonut, ettei halua enää ohjata lisää näitä jättileffoja, vaan pysyä lähinnä käsikirjoitus- ja tuottajapuolella - oli ikään kuin pakko astua ruoriin.

Virallinen syy Del Toron lähtöön oli, että projekti kesti liian pitkään ja hänellä painoi muut sitoumukset päälle, mutta kukapa näistä lopulta tietää. MGM:n velkatilanne ja erinäiset studiokaupat vissiin kyllä ihan oikeasti hidastivat projektia aikansa, eli voihan se olla. Tarkimmat tosifanijoukkojen foliohatut ovat toisaalta huomanneet, että ohjaajavaihdoksen jälkeen oikea tuotanto starttasi melkein välittömästi, mutta Del Toron vision sijaan tyyli palautettiin Jacksonin aiempien LOTRien mukaiseksi ja jossain vaiheessa proggis paisui myös kolmeen leffaan. Huvittavasti lisää esituotantoaikaa ei Jacksonille kuitenkaan suotu, ja niin mies painoi kolme leffaa kasaan käytännössä niin, että suunnittelupuolella heitettiin hiki hatussa lisää rataa just siihen jo täydessä vauhdissa olevan junan eteen. Eipä siis kaiken kaikkiaan ihme, että lopputulos oli mikä oli - ja kyllähän tässä vähän väkisin luovat erimielisyydet sekä tuotantoyhtiöiden mahdollinen taustavaikutus haisee.

Tämä siis lähinnä vaan tarkennuksena, että Jackson ei tosiaan olisi nähtävästi halunnut Hobitteja ohjata, mutta joutui siihen tilanteeseen monen tapahtuman kautta puoliväkisin.
18  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 31.08.2022 10:28
Meillä menee sellaiset 250-350 kWh kuukaudessa. Ihan Gba-lukemiin ei pääse, kun ei ole massikeisari (eli pitää olla joskus kotonakin) ja kun lasten kanssa pelkästään pyykkikone pyörii sen 1-2 kertaa päivässä. :D

Hintapolitiikka on syyskuun puoleen väliin saakka vanhaa n. 5 sentin sopparia, ja sitten jatkuu seuraavat pari vuotta n. 13 senttiä / kWh. Varmistin laiskana miehenä vähän riskillä hinnan tuossa kesällä jo, mikä näyttää ainakin toistaiseksi olleen ihan kannattava veto - vaikka toki hinnat voi olla taas vuoden päästä matalalla ja sitten maksellaan ylihintaa tovi. C'est la vie.
19  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 29.08.2022 14:03
Better Call Saul kannattaa myös laittaa liipasimelle. Ainakin parin ekan kauden perusteella Breaking Badin kaltaista laatukamaa, jossa hahmot ovat oikeasti fiksuja, eikä katsojaa aliarvioida. Kutkuttavia mindgameja hahmojen välillä.

Eipä paljoa enempää voi tätä painottaa. Juuri eilen katsoin sarjan viimein loppuun, ja huhhuh, mikä matka. Ehdottomasti Breaking Badin arvoinen sarja, joka on nykytarjonnassa täysin ylivoimaista kamaa nimenomaan hahmokirjoitukseltaan ja näyttelyltään. Jos joku on vielä skipannut jollain "yh spin-off" -ajatuksella, niin ehdottomasti katselulistan kärkeen, hop hop.

Prestige-draamasarjojen / tositarinafilmatisointien kanssa on pakko nostaa esiin myös Disney+. Eritoten Jenkkien opioidiepidemian synnystä kertova Dopesick koukutti todella isosti tullessaan, ja sitä voi Michael Keatoneineen aika varauksetta suositella kaikille laaturomppeesta pitäville. Sen lisäksi Theranos-jupakasta kertova Dropout oli sekin varsin mielenkiintoinen, vaikkakaan ei ihan niin tiivis tai tunnelmallinen. Ja Pam & Tommy tietysti oli väistämättä viihdyttävä paketti, hyvin eri tyylissään.
20  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 29.08.2022 13:47
Galaxy S10 rokkaa nyt pian neljättä vuotta vissiin. Akkukesto varmaan on heikentynyt, mutta eipä juuri muuta valittamista. En varmaan vaihtaisi puhelinta ikinä, ellei softatuki tai Murphyn laki pudottelun kanssa jossain vaiheessa väistämättä siihen pakottaisi.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2022 16:14
Eli alkuperäinen PS1-ohjain ja PS5-ohjain ovat millilleen saman mallisia, vain tatit on lisätty?

PS5 ohjainta en ole käyttänyt. Hyvä tietää, että siinä on paranneltu sijoittelua ja ollaan samaa mieltä, että DS1-3 (DS4 myös?) on paskasti sijoiteltu tatit. :)

Haha, kunhan nyt enimmät asiavirheet korjasin pois tästä sinnikkäästä ja aina niin huvittavasta tattipaniikista.

Jos tarkkoja ollaan, niin DS4 tosiaan uudisti ekana enemmän sitä ohjaimen muotoilua, ja todella hyvään suuntaan. Eli se pitää kyllä myöntää, että nykyään jonkun DS2:n käsiin ottaminen tuntuu vähän karulta. Ei tosin niinkään tattien vuoksi, tietenkään, vaan ohjain muuten on vaan niin kauhean rimpula. Nykyinen vähän tuhdimpi linja on paljon mukavampi.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2022 09:54
Symmetrinen tikkuasettelu on jäänne 90-luvun puolivälistä. En vaan voi puoltaa sitä. 8Bitdo Pro 2:llakin pelaan mielelläni 2D-pelejä, mutta tikkuja vaativat pelit eivät tunnu hyviltä pelata. En ymmärrä miten Sony pitää tästä kiinni kuin hukkuva oljenkorresta.

Lienen onnekas, kun tikkujen asettelulla ei ole koskaan ollut kummempaa väliä itselleni. Pääsääntöisesti käytössä on toki ollut Xboxin ohjaimia, koska ne toimivat niin paljon helpommin ja paremmin PC-käytössä. Silti Playstationilla pelaillessa tatit eivät ole missään vaiheessa häirinneet.

Näinhän se on varmasti useimmiten, sillä normaalit peukalothan asettuvat neutraalitilassa tasan siihen kahden mahdollisen sijainnin keskivaiheille, josta yltää sitten molempiin suuntiin yhtä hyvin. Eli puhtaasti maku- ja tyyliasia.

Eli alkup. pleikkariohjain oli huonosti suunniteltu, koska ristiohjain ja napit eivät olleet neutraalilla kohdalla?

Eli alkuperäinen PS1-ohjain ja PS5-ohjain ovat millilleen saman mallisia, vain tatit on lisätty?
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.08.2022 15:26
Symmetrinen tikkuasettelu on jäänne 90-luvun puolivälistä. En vaan voi puoltaa sitä. 8Bitdo Pro 2:llakin pelaan mielelläni 2D-pelejä, mutta tikkuja vaativat pelit eivät tunnu hyviltä pelata. En ymmärrä miten Sony pitää tästä kiinni kuin hukkuva oljenkorresta.

Lienen onnekas, kun tikkujen asettelulla ei ole koskaan ollut kummempaa väliä itselleni. Pääsääntöisesti käytössä on toki ollut Xboxin ohjaimia, koska ne toimivat niin paljon helpommin ja paremmin PC-käytössä. Silti Playstationilla pelaillessa tatit eivät ole missään vaiheessa häirinneet.

Näinhän se on varmasti useimmiten, sillä normaalit peukalothan asettuvat neutraalitilassa tasan siihen kahden mahdollisen sijainnin keskivaiheille, josta yltää sitten molempiin suuntiin yhtä hyvin. Eli puhtaasti maku- ja tyyliasia.
24  Yleinen / Vapaa sana / Re: 10 vuotta Pelaajalautaa : 31.07.2022 09:45
Vittu me ollaan vanhoja.

Miltäs jengistä nyt tuntuu, kun Lauta on jo 15 vuotta? Sitten viime näkemän: HeinZ osti viimein Switchin, Scarf nousi retroemuloinnin minmaxauksessa astraalitasolle ja Partajeesus omistaa nyt virallisesti finngameriakin enemmän PS2-pelejä. Itse pelaan vuodessa keskimäärin yhden pelin (ja kolme kertaa neljästä sekin on vaan Destiny 2:n lisäri) samalla kun Epi läpäisee joka viikko uuden kaikkien aikojen aikojen lempipelinsä - tietysti gyrolla. Onko lautalaisilla enää mitään saavutettavaa, vai onko kaikki jo nähty?

No joo, tulikuuma näyttö vs. TV -taisto on onneksi vielä ratkaisematta, niin on ainakin jotain seurattavaa 20v-bileitä odotellessa.
25  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.05.2022 18:33
Meitä, eli valkoisia heteromiehiä? Onpa hyvä! Sen verran ahtaalla ollaan nykyään.  :(
26  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.05.2022 17:57
Mikä on tekosyysi ettet ole jo ostanut lippuja?

Katselin, että vähän liian vähän wokea oli trailerissa.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 13.05.2022 10:22
Kovaa kamaa! Itsellä erityisesti tuon OG-SSX:n näkeminen vei miehen välittömästi muistoihin istumaan olohuoneen lattialle ohjainletkun päähän.

PS2-aikaa ei kyllä voita mikään. Silloin kaikki oli ennennäkemätöntä. Kaikki oli mahdollista. Todellinen seuraavan sukupolven konsoli. <3
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 10.05.2022 09:21
Ihan vasta muistelin ekaa Rogue Legacya lämmöllä, oli hyvä. Pitääpä pistää siis kakkonen seurantaan sitä varten, että saapuu joskus ei-Windows-romppeillekin.
29  Blogit / Kotini on viidakkoni / Vs: Kuinka kaikki alkaa : 09.05.2022 15:17
Omat chilit laitoin jo pari päivää sitten tulille. Ihan normi multaan ja kaupan halpissiemenistä. Alotellaan tälleen kevyesti.

Mutta miten despon ja Gba:n chileillä menee tänä päivänä!?
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.02.2022 10:30
Mulla on kans PS4-versio edelleen muoveissa, ostin heti launchissa sillä kaikkialla olleella 30-jotain hinnalla. En kyllä tiedä, hennooko tuota avata, pelihistorian havinaa kuitenkin siinä julkaisufarssissa taas.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 106
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines