Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Danko Jonesin Suomen keikkojen liput myyntiin 10.12: 10.12.2008
  • Dream Theaterin syyskuun keikan liput myyntiin Lippupalvelussa: 15.04.2009
  • FNM @Kaisaniemi - WE CARE A LOT!: 24.06.2009
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Aihe: Keikkatriidi  (Luettu 108581 kertaa)
Keikkatriidi « : 02.07.2007 16:46 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Selvä ku pläkki. Keskustelua niin nähdyistä kuin tulevistakin keikoista, festareista ynnä muusta, genreen sen enempää katsomatta.

Ja eiköhän juuri topikin perustamisen aikana tullut kiiruslähtö, joten aloitusviesti jää nyt tähän mittaansa. Tuska-raporttia menneeltä viikonlopulta tulossa kuitenkin tuota pikaa. Beware!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #1 : 02.07.2007 19:37 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Menneet keikat top 4:

1. Audioslave @ Helsingin Jäähalli, kesäkuu 2005

Tästä ei kyllä mikään ole pistämässä paremmaksi ihan heti. Fiilis oli katossa alusta loppuun. Bulls on Paraden instrumentaali ja Cornellin Black Hole Sun-soolo viimeistelivät mahtavan keikan. Harmittaa kyllä että bändi hajosi, tätä olisi mielellään nähnyt livenä useammankin kerran. Onneksi Chris Cornell tulee keikalle nyt syksyllä :).

2. Looptroop @ Nosturi, marraskuu 2005

Ruotsalainen Looptroop on omasta mielestäni räpin parhaimmistoa, ja voi saatana mitkä livekeikat. En ole varmaan eläessäni hyppinyt ja heilunut niin paljon kuin kyseisellä keikalla. Lämppäri Freestyle ei myöskään jättänyt kylmäksi. Harmittavasti tämäkin ryhmä menetti yhden jäsenistään kun Cosmic ilmoitti vuoden alussa että haluaa keskittyä muihin asioihin kuin musiikkiin, ainakin toistaiseksi. Looptroop ei olekaan viime vuoden jälkeen keikkaillut ryhmänä, mutta toivon todellakin näkeväni heidät vielä joskus.

3. Promoe @ Tavastia, marraskuu 2006

Vaikka Looptroop onkin jonkinlaisella tauolla niin ryhmän keulahahmo Promoe jatkaa soololevyttelyä ja -keikkailua. Vaikka tämä keikka ei vastannutkaan ihan Looptroopin keikkaa niin tämän lähemmäs sellaista ei pääse. Pompin jälleen kerran jalkani kipeäksi ja heilutin kädet veteliksi. Lämppäreinä ollut suomirapin eliitti, Redrama sekä Paleface, oli pelkkää boonusta. Promoe tulee nyt kesälläkin Suomeen Mikkelin Jurassic Rockiin muttan enpä taida olla pääsemässä sinne :(.

4. Blindside @ Tavastia, syyskuu 2006

Lisää musaa länsinaapurista. Hardcorea soittava Blindside on yksi suosikkibändeistäni (mistäköhän olenkaan nimimerkkini ottanut ;)) ja kusin hunajaa kun sain viime syksynä tietää että he ovat tulossa Suomeen keikalle. Keikka oli juuri mitä odotinkin, armotonta räimettä ja riehumista. Laulaja Christian hyppi yleisöön vähän väliä ja jäi välillä ihmismassan keskelle ja sen kannattamana laulamaan. Tajusin vasta seuraavana päivänä kuvia katsellessa että Christian oli vetänyt koko keikan paljain jaloin :D. Kitaristit heittivät kärrynpyöriä ja yleisö riehui kuin viimeistä päivää. Joku heebo onnistui saamaan jostain loven päähänsä mutta jatkoi bailaamista kuin mitään ei olisi tapahtunut, naama punaisena verestä :D. Tämäkin bändi olisi keikalla Suomessa tulevilla Tornio Festivaleilla, mutta en sinnekään pääse :(. Toisaalta en ole edes oikein festari-ihminen, klubikeikat plz.

Lisää kuvia

Tulevia keikkoja:

Tänä kesänä olisi siis ollut vaikka mitä nähtävää, tosin lähinnä festareilla. Huominen My Chemical Romancen keikka Helsingin Jäähallilla olisi todellakin napannut, mutta lippuja katsellessani kentälle ei enää ollut vapaita paikkoja enkä todellakaan ole maksamassa 50e jostain paskasta katsomopaikasta. Olin menossa katsomaan Pendulum @ Studio 51, 16.06, mutta jouduinkin lähtemään Ouluun hautajaisiin niin meni sekin (kuulemani perusteella) mahtava keikka sivu suun :(. Nyt syksyllä olen siis menossa katsomaan ainakin Chris Cornell @ Helsingin Jäähalli, 29.08, Pablo Francisco @ Helsingin Kulttuuritalo, 08.09 (ok tää ei oo musaa mut harvoin Suomeen saapuu tän kaliiperin koomikoita, joten tää oli pakko mainita :D). Mietinnän alla on vielä että menisikö katsomaan Bebel Gilberto @ Flow07, 19.08, kyseisen brassilaulajattaren musa kun on varsin kaunista. Sunnuntaipävänä Flowssa ei tosin ole muita itseäni kiinnostavia artisteja niin en tiedä viitisiskö maksaa 30e pelkästään Bebel Gilberton takia.


« Viimeksi muokattu: 02.07.2007 21:17 kirjoittanut blindside »
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #2 : 03.07.2007 02:31 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Heh, itsekin ajattelin keikkatriidin tekemistä, mutta Sharkie ehti ensin.:)

Sharkien tavoin viikonloppu meni Tuskan merkeissä. Kyseessä oli omalta osaltani ensimmäinen festari, eikä keikoillakaan ole tullut käytyä paria kertaa enempää. Varsin uusi kokemus siis. Jos tässä vaikka kokeilisi kirjoittaa jotain sepustusta päivä kerrallaan.

Perjantai 29.6.

Päivän ensimmäinen mielenkiintoinen esiintyjä oli Moonsorrow. Alkuperäinen tarkoitus oli mennä Tuskaan ajoissa, jotta bändin näkisi, sillä kyseisen poppoon Jyväskylän keikka tuli missattua finngamerin miitin takia maaliskuun alussa. Ikävä kyllä pääsimme lähdettyä vasta melkein tuntia tarkoitettua myöhempään Jyväskylästä Helsinkiin päin, ja parin matkalla koetun vastoinkäymisen takia, päästiin Tuskaan jonottamaan vasta vajaa 10 minuuttia ennen Moonsorrowin soiton alkua. Jonottamisessa tuhraantuneen ajan takia ensimmäiset 15-20 Moonsorrowin soitosta meni ohi. Kummoisia paikkoja ei luonnolisestikaan enää voinut saada. Itse kokemus tästä syystä varsin vajaaksi. Päätimme vielä kavereiden kanssa lähteä kymmenisen minuuttia ennen Munareiden lopettamista päälavan eteen DragonForcea odottamaan, mutta eipä tämä enää tässä vaiheessa kirpaissut. Tämä oli oikeastaan koko viikonlopun isoin pettymys, ehkä lukuunottamatta sitä, ettei iän puutteen takia päässyt jatkoklubeille Ensiferumia katsomaan.:P

DragonForce veti odotusten mukaan erittäin energisen ja kitaroinnin osalta kovin epävireisen keikan. Fuck sanaa viljeltiin kyllästymiseen saakka, eikö englannin kielestä tosiaan löydy muita kirosanoja.???

DragonForcen jälkeen olikin sitten pidempi tauko, jolloin ei juurikaan mielenkiintoisia bändejä soittanut. Ehkä hyvä niin, sillä onhan sitä joskus pakolliset tarpeetkin hoidettava. Pyttipannuannoksen tyhjentämiseen tulikin käytettyä varsin kiitettävästi aikaa.;D Seuraava oikeasti kiinnostava bändi (Turisas), kun alkoi soittaa vasta parin tunnin perästä. Immortalia tuli seurattua tasan kasvomaalausten tsekkaamisen verran, sitä edeltäviä Maj Karmaa tai Imperiaa ei senkään vertaa.

Turisaksen keikka oli erinomainen. Yleisö eli jatkuvasti, isompaa ja pienempää pitin tapaista oli kaikkialla. Omasta puolestani vähempikin olisi riittänyt, sillä itse bändin seuraaminen oli välillä aika helvetillistä. Sainpahan vielä iskun naamani jonkun takaraivosta, mutta onneksi pientä verenvuotoa huulesta pahempaa ei sattunut. Tuolla hetkellä nimittäin oikeasti pelotti, että jotain pahempaa olisi tapahtunut, sen verran kova ja kivulias isku oli.

Illan päättäjä Children of Bodom oli mitä oli. Kyllähän sitä kuunteli, vaikken suurin ystävä olekaan. Pienoinen kyllästys tosin iski jo pari biisin jälkeen.


Lauantai 30.6.

Lauantai oli esiintyjälistaltaan selvästi tylsin, joten alueelle menimmekin kavereiden kanssa surutta vasta lähempänä neljää. Alkuperäinen suunnitelma oli katsoa Insomnium ja W.A.S.P., mutta päätimmekin jäädä Isikseen asti. Päätös oli erittäin hyvä, vaikka Isis osoittautuikin erittäin tylsäksi, emmekä sitä kymmentä minuuttia kauempaa jaksaneet kuunnella, mutta tästä kohta.

Insomniumia en ollut itse kuunnellut paria Myspacen biisiä enempää, mutta se mitä olin kuullut, kuullosti erittäin hyvältä. Vielä kun toinen mukana olleista kavereistani ko. bändiä kehui, ei valinta Thunderstonen ja Insomniumin väliltä ollut vaikea. Ja toden totta kovan keikan vetivätkin, ehkä parhaan siihen mennessä. Vielä kun oma paikkani oli varsin lähellä lavaa, mutta silti tarpeeksi kaukana pitistä, en olisi enempää voinut pyytää. Tosin tokihan keikka olisi ollut vielä parempi, mikäli biisit olisivat olleet entuudesta tuttuja.:P

W.A.S.P. ei kummemmin kiinnostanut, joten sen aikana oli hyvä pitää juomatauko. Alkupuolisko tulikin kuunneltua lähinnä sivukorvalla, mutta jälkipuolisko tuli ihan kunnolla seurattua. Ihan hyvää settiä.

Tämän jälkeisiä Brother Firetribeä ja Legin of the Damnediä emme olleet aiemmin kuunnelleet, joten suunnittelimme seuraavan molempia jonkun aikaa, tällä kertaa Firetribe oli ensimmäisenä. Ja perhana muuten että vetivät hyvin! Siinä missä kaverini lähtivät 15 minuutin jälkeen Legionia katsomaan, kuten aluksi oli suunniteltu, itse jäin Paloheimoa seuraamaan. Hetkeäkään en tätä päätöstä katunut. Ehdottomasti suurin yllättäjä Tuskassa omalta osaltani, ja jälleen yksi uusi levy loputtoman pitkään levyostoslistaan.


Sunnuntai 1.7.

Sunnuntain osalta Blind Guardian oli ehdottomasti päivän kovin nimi. Porteille menimme odottamaan jo kymmenisen minuuttia ennen niiden avautumista, vaikka itse olinkin tätä vastaan. Halusimme hyvät paikat edestä, joten aluperin suunniteltu Mercenary sai jäädä. Päälavan edessä tulikin odotettua reilusti yli tunti. Sinänsä tämä ei haitannut, sillä Blind Guardianin musiikityypin takia ei paikkojen menettämisen pelkoa pittien muodossa ollut. Tunnelma keikan aikana oli mahtava, vaikken biisejä juuri Nightfall in Middle-Earth -albumilla esiintyviä lukuunottamatta tuntenutkaan. Tiedä sitten miten kauempana lavasta oli, mutta edessä melkein jokainen lauloi mukana jatkuvasti. Ehdottomasti koko viikonlopun paras keikka.

Blind Guardianin jälkeen oli vuorossa Finntroll, jonka keikalta oli mahdotonta saada hyvää paikkaa. Sen verran täyteen paikka oli ehtinyt BG:n lopettamisen jälkeen mennä. Peikot tuli kuitenkin nähtyä Jyväskylässä huhtikuussa, joten sen suuremmin tämä ei päässyt häiritsemään. Lavan edessä olevalta mäeltä sai kuitenkin kohtuullisen paikan, josta näki bändin hyvin. Kunnon kuvia oli kuitenkin täysin mahdotonta ottaa.

Moonspellin aikana oli hyvää aikaa pitää ruokatauko, jonka jälkeen Vaderia katsomaan. Itse en ollut oikeastaan lainkaan ko. bändiä aikasemmin kuunnellut, joten millään muotoa erityinen nimi itselleni ei kyseessä ollut. Vietinkin suosiolla osan istue sivummalla, jatkuva seisominen kun tuntuu ikävästi selässä.:(

Päivän päättäjältä Stratovariukselta en kummoisia odottanut, sillä vaikka sitä muutaman levyn verran koneelta löytyykin, on se varsin tylsää ja tasapaksua poweria. Vanhempaa ja käsittääkseni parempaa materiaalia tosin en ole sitten juuri kuullutukaan. Strato onnistui kuitenkin yllättämään, ja toimi itselleni helvetisti paremmin livenä. Suuri osa setistä kun oli vielä ainakin joten kuten tuttua, niin keikkaa seurasi todella mielellään. Hyvin elävä keikka myös, Kotipellon väsymisen loppupuoliskolla huomasi.:P


Ei hitto mikä romaani tuli kirjoitettua.;D Noh, toivottavasti edes joku jaksoi tämä läpi lukea.:) Varsin monta videota tuli myös otettua, joten jos jotakuta kiinnostaa, voi niitä täältä katsella. Älkää kysykö miksi, mutta jostakin syystä tykkään noita videoita varsin paljon keikoilla ottaa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #3 : 03.07.2007 13:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
DragonForce veti odotusten mukaan erittäin energisen ja kitaroinnin osalta kovin epävireisen keikan. Fuck sanaa viljeltiin kyllästymiseen saakka, eikö englannin kielestä tosiaan löydy muita kirosanoja.???

Heh, todellakin. Kai sitten yleisön tituleeraaminen fucking cunteiksi on HC.

Tästä tulikin mieleen eräs Dimmu Borgig -paita, jonka Tuskassa näin. Selässä seisoo isolla, että THE CUNT HUNTERS OF THE NIGHT. Korniusmittarini räjähti ilmiliekkeihin. :lol:

Tämän jälkeisiä Brother Firetribeä ja Legin of the Damnediä emme olleet aiemmin kuunnelleet, joten suunnittelimme seuraavan molempia jonkun aikaa, tällä kertaa Firetribe oli ensimmäisenä. Ja perhana muuten että vetivät hyvin! Siinä missä kaverini lähtivät 15 minuutin jälkeen Legionia katsomaan, kuten aluksi oli suunniteltu, itse jäin Paloheimoa seuraamaan. Hetkeäkään en tätä päätöstä katunut. Ehdottomasti suurin yllättäjä Tuskassa omalta osaltani, ja jälleen yksi uusi levy loputtoman pitkään levyostoslistaan.

Ai että lämmittää sydäntä. Itselle Veli Paloheimo oli ehdottomasti niitä odotetuimpia ja kovimpia keissejä. Poppoota ei koskaan oltu nähty livenä, mutta levyhän on loistava, siitä ei pääse mihinkään. Ja vetivät kyllä pirun hyvän keikankin. Lauloin mukana, fo' sho'.

------------------------------------------

Jahas, ja niitä omia kokemuksia. Perjantai oli sellainen perushyvä päivä. Parhaita vetoja olivat Maj Karma(joka on tosin kuuleman mukaan vetänyt joskus paremminkin) ja Turisas, jota olin kuunnellut yhden biisin ennen festejä. Show'ssa oli meininkiä ja biisit kuulostivat livenä hyviltä. Päivä päättyi C.O.B:iin, joka toimi myös silleen ihan jees. Parisenkin kertaa ennenkin nähneenä ei silti jaksanut housuihinsa pissatta innosta, ja Needled 24/7:in jälkeen ei ollutkaan enää mitään syytä jäädä. Mäkin kautta hotellille ja unta palloon, aamuinen Oulu-Helsinki-ajomatka oli nimittäin selvästi vaatinut veronsa.


Lauantai oli mulle se kovin päivä. Brother Firetribe ja Thunderstone oli selkeästi koko viikonlopun kovin kaksikko, niin ennakko-odotuksilta kuin loppujen lopuksikin. Veljemme käsiteltiin jo, ja Thunderstone ei todellakaan jäänyt pekkaa pahemmaksi. Uudet biisitkin kuulostivat hyviltä, joten Evolution 4.0 on ehkä tsekattava, mutta kyllähän ne vanhan kunnon The Burning -albumin hitit veivät voiton. Forth Into The Black, Break The Emotion sekä keikan päättänyt Until We Touch The Burning Sun räjäyttivät potin, ja oli pakko huutaa. Mainittavaa on myös, että poppoo on ehkä yksi kovimpia live-bändeja. Soundin selkeys on jotain ihan muuta.

Myös Pain veti hyvän keikan, ja uudetkin biisit toimivat hyvin, vaikkakin se hassu teknopohjainen tiluttelu on selkeästi vaihtumassa rehelliseen hevitamppaukseen. The Same Old Song on eri hieno biisi. Lisäksi 45 Degree Womania diggailin kovasti, ja oli harmi, että keikalla oli sairaan vähän porukkaa. Levy on ehkä tsekattava. Muuta katsottua matskua oli tietty W.A.S.P.(ei tosin kokonaan), ja lähinnä anniskelualueen puolelta kuunneltu Isis, jonka härö, hieman opethmainen tyyli ja biisirakenteet eivät toimineet livenä laisinkaan. Hissimusiikkia.


Sunnuntai oli sitten taas se heikoin päivä. Sturm Und Drang veti perushyvän keikan, pojathan osaavat siis soittaa, mutta ikävä kyllä biiseistä ei ole hiteiksi. Samanlaista text-book-malliheviä kaikki. Finntroll oli positiivinen yllätys, sillä meno oli parantunut huomattavasti sitten viimenäkemän. Uudessa laulajassa oli energiaa vaikka muille jakaa, ja muutenkin soitanta kuulosti jotenkin paremmalta. Tämän keikan katsoi mielellään. Oli mahtavaa miten Trollhammaren-humpan soidessa jopa väki siitä mäeltä lavan edestä alkoi juosta alas ja hyppiä hervottomasti. Moonspelliä katsottiin hetki, mutta painuttiin sitten istuskelemaan. Hävyttömän pitkä soittoslotti näinkin oudolle poppoolle(jotainhan niiden on täytynyt poltella). Japanilainen D'Espairs Ray oli ihan mielenkiintoinen tapaus, ja soittivat hyvin, ja viimein Stratovarius paketoi festit sillä perushyvällä tyylillään. Kokonaan ei tosin jaksettu tätäkään katsoa.


Kokonaisuudessaan Tuskasta jäi hyvä maku suuhun. Viimeksi kun festeillä kävin, 2005, saattoi nähtävää olla piirun verran enemmän, mutta kyllä tälläkin saatin rahoille vastinetta. Aurinkoinen keli helli miestä koko viikonlopun, ennusteista huolimatta, joten faktahan se on, että yläkerrassakin kuunnellaan metallia. Ensivuonna taas uudestaan, toivon.


Peeäs. Alkaa joka kerta Tuskassa käydessä hajottaa, etten ollut mestoilla vuonna 2004. SE lineuppi on ollut USKOMATON! Perkele.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #4 : 04.07.2007 03:21 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä ja 10 000 muuta suomalaista itsemurhakandidaattia saivat tänään makeaa mahan täydeltä kun My Chemical Romance tuli viimeinkin Suomeen. Oli hienoa että lämppärinä oli Billy Talent ja vielä hienompaa että tämä tuli kaikille täytenä yllätyksenä. Mahtavan keikan vetivät, BT oli hyvä mutta MCR räjäytti sitten pankin oikein kunnolla. Edelleen hyvä fiilis päällä, pitäisi kohta varmaan mennä nukkumaan mutta kun tekisi mieli kuunnella "vielä kerran" pari MCR:n ja BT:n biisiä. :lol:

Viikonloppuna varmaan ruisrockiin. Ei vaan tietoa mille päivälle, ilmeisesti sunnuntaille. ;D Elokuussa vielä Chris Cornellin keikalle ja ehkä Ankkarockiin.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #5 : 06.07.2007 19:00 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Sunnuntaina olin minäkin Tuskassa ja ainoastaan Blind Guardianin takia. Ensimmäistä kertaa näin jumalani ja olinkin melko orgastisessa tilassa keikan jälkeen. Yleisössä oli tosiaan tarpeeksi BG-faneja, joten yhteislaulu sujui mainiosti, paitsi And Then There Was Silencen hoilotteluosio, jota Hansi pitkitti mielestäni vähän turhaan. Ennennäkemättömän kovat musiikin aiheuttamat kylmät väreet sain kuitenkin kyseisen biisin aikana. Bard's Song meni niin kuin pitikin. Mahtava tunnelma.

Encoreille ei tosiaan jäänyt aikaa, Tuskassa kun taitaa olla melko tiukka tuo aikataulu festarin kaupunkiluonteen takia. Valhallaa piti siis hoilotella vielä keikan jälkeen ja kyllähän siinä pieni porukka saatiin mukaan kuoroon.

BG:n keikan jälkeen voin rauhassa kuolla. Tai ei! Klubikeikkaa pitäisi vielä päästä todistamaan.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #6 : 08.07.2007 21:27 »
~Sidekick~ Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Lukuisia keikkoja on tullut vuosien saatossa nähtyä, mutta kerrotaanpa nyt siitä uusimmasta ja mitä luultavimmin parhaimmasta eli eilisestä Aerosmithin keikasta Hartwall areenalla. Oli nimittäin niin uskomaton keikka, että huh huh. Ennen tuo fanitus on ollut enemmän mm. Gunnareitten ja Metallican kannalla, paitsi Joe Perryn osalta. Mutta tuo eilinen keikka oli niin uskomaton, että Metallican -04 ja viime vuotinen Guns n' Roses keikka olisivat ehkä sopineet olemaan lämppäreinä tuon rinnalla.

Joe Perryn ja Steven Tylerin show se oli, mutta koko kaksi tuntia mitä lavalla olivat, niin oli se niin kovaa tykitystä että  ilomielin odottelen vaikka jälleen sen kymmenen vuotta, jotta saisi nähdä samanmoisen keikan. Muutamia hajapaikkoja areenalla oli vapaana, joten tunnelma oli mitä parhain, kun väkeä oli paljon. Joe Perryn suurena fanina oli mahtava nähdä miehen soittavan. Kyllähän se kitara vaihtui joka kappaleen jälkeen, joten kitara- arsenaali oli varmaan siinä kahdenkymmenen kappaleen paikkeilla. Ja ammattimies kun kyseessä oli, niin hoituihan se kitaran soittaminen välillä niin paidalla kuin rumpukapuloilla.  ;D Mahtavia sooloja koko ohjelma oli täynnä ja vaikka tosi tiivis keikka- rupeama oli takana, niin silti mahtavassa kunnossa oli Tylerin ääni. Kaiken kaikkiaan oli kyllä mahtava kokemus ja tuon jälkeen ei kaduta enään yhtään vaikka ensi viikon Metallican keikka jääkin näkemättä.
http://www.last.fm/user/Sidekick_87/
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #7 : 16.07.2007 21:58 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili Metallicaa oltiin Hesassa kuuntelemassa ja täytyy sanoa että...

EI JUMALAUTA MIKÄ KEIKKA!!!

Päästiin kavereiden jonopaikkojen takia ihan eturiviin. Bändi soitti kaikki ne biisit joita oltiin ennen keikkaa toivottu ja meininki oli sanoinkuvaamaton. Joka kipaleessa tuli hoiloteltua/laulettua mukana. James Hetfield myös kehui ääneen meidän porukan tekemää kylttiä.  ;)

Kaveri sai mukaansa yhden kiertueplektran ja rumpukapulan jolla Ulrich soitti Sad but Truen. Itse huomasin vasta helsingin juna-asemalla että taskussa oli Robert Trujillon nimikkopleke. Liekö sitten lentänyt suoraan meikäläisen taskuun koska yhtään plektraa en keikan aikana kiinni saanut.

Tässä vielä illan(helvetin mahtava) setlist:

  • Creeping Death
    The Four Horsemen
    Ride The Lightning
    Disposable Heroes
    The Unforgiven
    ...And Justice For All
    The Memory Remains
    No Leaf Clover
    Orion
    Fade To Black
    Master of Puppets
    Whiplash
    - - - -
    Sad But True
    Nothing Else Matters
    One
    Enter Sandman
    - - - -
    Am I Evil?
    Seek and Destroy

Diablo teki lämppärinä mahtavaa työtä ja HIMinkin biisit menivät ihan hyvin korvatulpat korvissa.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #8 : 17.07.2007 15:38 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Saanko koskettaa sitä kylttiä?  :lol:
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #9 : 17.07.2007 16:08 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saanko koskettaa sitä kylttiä?  :lol:

Hehe. Se kyltti sattui häviämään jonnekkin ennen keikan loppua.

Juna-asemalla pari tyyppiä tuli myös kyselemään että saavatko koskea sitä rumpukapulaa. :)
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #10 : 23.08.2007 01:28 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Tampereen Klubilla oli noin kello 2300 aikaan keskellä tanssilattiaa matala pöytä täynnä teipillä korjattuja johtoja, kaksi kovia kokenutta mikrofonia, kasa outoja koneita ja vimpeleitä, pari lamppua, pöytään kiinni teipattu efektipedaali ja yksi iPod. Pöydän vieressä oli mikrofoniständiin seivästetty, vaahtomuovista tehty pääkallo, jonka sisällä oli lamppu.
Vieressäni hassun tönkköä, kaljat lapuilleen kaatanutta My Lovin' Martiania kuunnellut, hieman keski-ikäisen näköinen, möhömahainen, vyötäröllään Yodan pää ja iso pätkä narua joka ilmeisesti toimi vyönä,  kaljuuntuva ja isot ja paksut silmälasit päässään oleva mies asteli oudon huvittuneena tuon pöydän taakse.

Herran nimi on Dan Deacon. Ja se mitä hän sai aikaan noista pöydän värkeistä ja itsestään oli jotain aivan hurmaavaa ja valloittavaa. Jos sanoisin, että Deaconin musiikki on kuin kasa kivoja lastenlauluja olisi pistetty filtterin läpi, jonka jälkeen ne ovat räkäisiä, äänekkäitä, rosoisia ja kirpeitä. Levyllä kappaleissa on hieman hengähdystaukoja, mutta näköjänä keikoilla Dan pitää tauot ihan vain kappaleiden väleissä, muuten paahdetaan täysillä. Levyä kuunnellessa jää myös näkemättä itse Dan. Mies hyppii ja heiluu kuin vimmattu, eikä ihmekään, että mies teippasi tyylikkäästi lasinsa kiinni päähänsä maalarinteipillä ennenkuin aloitti soittamisen. Jo ensimmäisen kappaleen jälkeen aivan hiessä ollut Dan yritti kovasti pistää ihan kuuntelijoihinkin hikeä pintään käskemällä kaikki ihan eteensä, jonka jälkeen muun muassa venyteltiin ja heiluteltiin raajoja, laulettiin sekä pieni aloituslaulu ja parissa kappaleessa ihan kertosäkeitäkin ja tanssittiin yhden kappaleen ajan hassu piirileikki!

Ja käsittämättömän hyvin Deacon sai irti surullisen pienestä kuuntelijajoukosta. Ilmeisesti keikkaa ei oltu mainostettu kamalan hyvin tai jotain, koska taidan liioitella, jos sanon keikalla olleen 30 ihmistä. Toivon hirmuisen paljon, että huomisella Helsingin keikalla Deacon saa täyden salin, sen verran hauskan illan hän aikaan sai.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #11 : 06.09.2007 15:30 »
OldHorny In Satan We Trust! Jäsen Viestejä: 8 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei huh huh mikä fiilis! Eilen kun tuli Marilyn Mansonin liput myyntiin niin totta kai meikä nukkui pommiin eikä tullut seisomapaikkaa. Noh, kaverithan olivat saaneet jo kyseiset paikat ja ei kun vituttamaan. Tänään sitten heräsin, menin kaupungille, tulin takaisin kotio, katsoin ihan huvin vuoksi Lippupalvelun sivuilta ja kappas, oli tullut lisää kenttäpaikkoja! Ja ei kun pikavauhtia takaisin kaupunkiin! Kysyin Lippupalvelun myyjältä että onkohan siellä nyt niitä kenttäpaikkoja vapaana Mansonin keikalle, nainen vastasi että ei taida olla, menivät eilen kaikki ja sanoin että netistä katsoin että olisi tullut lisää. Hänpä sitten sanoi katsovansa tilanteen ja kohta tokaisikin "Perkele, sullapa kävikin hyvä säkä. On tullut 20 kpl lippuja lisää myyntiin". Ei muuta ku lippu kouraan ja onnellisena kotio.

Nyt on fiilikset sellaiset ettei uskokkaan eikä tarvi miltään lipputrokarilta ostaa lippuansa kiskurihintaan ;D
Live GT: Vanha Kiima
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #12 : 09.09.2007 17:53 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili 080907 Amorphis @ Lutakko

Ihan hyvällä ja leppoisalla fiiliksellä näytti bändi olevan liikenteessä. Joutsen liikehti ja pyöritti komeaa tukkaansa kovemmalla tempolla kuin kevään keikalla ja muutenkin touhu näytti pirteämmältä kuin viimeksi. Paria Talesin ja Elegyn aikaista biisiä jäin kaipaamaan, mutta onneksi uusimman levyn biiseistä muutama toimi huomattavasti paremmin livenä kuin levyllä. Kyllä niillä hiki irtosi sekä lavalla että loppuunmyydyssä salissa. Avatarista päätellen Turilas taisi heilua sivullekirjoittaneen vieressä keikan loppupuolella. Biisilista on heikon muistini varassa ja järjestys saattaa olla mitä on, mutta tähän suuntaan ainakin edettiin...

1. I of Crimson Blood
2. A Servant
3. The Smoke
4. Two Moons
5. Against Widows
6. Leaves Scars
7. Weaving the Incantation
8. Shaman
9. Her Alone
10. Into Hiding
11. Silent Waters
12. Alone
13. The Castaway
----------------------------------
14. Towards and Against
15. My Kantele
16. House of Sleep
----------------------------------
17. Summer's End
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #13 : 09.09.2007 23:38 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Joopa joo, samalla keikalla olin mitä yllä. Periaatteessa varsin mieleenpainuva keikka, joskaan ei sen takia, että bändin esitys olisi ollut täysin ainutlaatuinen.

En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen. Koko tämän "mielenkiintoisen" tapahtumaketjun muistan täysin. Paremmin en osaa kuvailla, mutta jos jollekulle on samantapaisesti joskus käynyt, tämä varmaankin tietää suurinpiirtein tunteen. Syynä tähän pidän itse varsin varmana flunssaa yhdistettynä huonoihin yöuniin ja vieläkin huonompaan syömiseen lanejen ansiosta. Mitään tähän vähänkään viittaavaa en nimittäin aiemmilla keikoilla ole kokenut, enkä toivottavasti joudu vastaisuudessakaan kokemaan...:rollaus:

Muuten keikka oli varsin hyvä. Itse en ollut etukäteen kuullut muita levyjä kuin Tuonelan, Eclipsen sekä uusimman Silent Watersin, joten siltä kantilta settilista oli varsin hyvä. Eipä tuolla ollut kuin kolme entuudestaan itselleni tuntematonta biisiä. Silent Watersiltakin jäi kymmenestä biisistä pois juuri ne kolme omissa kirjoissani heikointa biisiä, joten en voi kuin olla tyytyväinen. Toward and Against oli ehkäpä itselleni illan kohokohta. Niin, ja tulihan sitä taas kerran vaihtelun vuoksi (:rollaus:) otettua parit videot (Shaman, Towards ja Kantele), saa nähdä jaksanko upata ne johonkin myöhemmin vai jääkö omaksi iloksi. Luultavasti löytävät kumminkin tiensä youtubeen...:P

Ja taisinpa minäkin spotata Turilaksen yleisöstä, mikäli tämän avatariin ja omiin silmiini on luottaminen.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #14 : 10.09.2007 00:21 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Kesällä tuli käytyä muutamalla kolmella keikalla, joista jokaiseen siskoni pyysi minua lähtemään. Ja mikäs siinä, sillä jokaista bändiä olin kuullut jo aikaisemmin ja minusta ne kuulostivat erittäin hyvältä.

Of Montreal @ Redrum
Tämän bändin musiikkiin olin tutustunut jonkin verran siskoni välityksellä jo ennen keikkaa, joten yhtye ei niinkään tullut yllätyksenä. Tiesin, miltä se kuulostaa ja näyttää. Mutta en tiennyt, miten loistava bändi on kyseessä. Aikaisemmin nimittäin biisit olivat valuneet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä ne olivat siskoni autosoittolistalla. Matkustaessa kun en yleensä tuppaa keskittymään muuhun kuin ikkunasta näkyviin maisemiin.

Keikka oli aivan mieletön. Rakastuin yhtyeeseen jo ensimmäisen biisin aikana täysin. Lavashow ja animaatiot olivat loistavia, mutta musiikki oli kaikessa kieroudessaan ehkäpä upeinta, mitä olen koskaan kuullut. Lapsenmielinen ja erilainen lähestymistapa indie-musiikkiin upposi minuun täydellisesti, ja aloin pitämään yhtyeestä entistä enemmän tuon keikan jälkeen. Lisäksi ko keikka oli ensimmäinen kerta, kun astuin jalallani klubille. Hieno ilta, jonka muistan pitkään.

Xiu Xiu @ Tavastia
Tavastialle mennessä en vielä tiennyt, mistä yhtyeestä oli kyse, vaikka olin biisejä kuullutkin jo entuudestaan. Yllätys olikin hyvä, sillä pidin yhtyeestä kovastikin. En ihan päässyt biisien sisään, mutta kuuntelin sitä todella intensiivisesti ja keskittyen. Keikan ainoa heikko puoli oli lämmittelijä Reginan sieluttomat sävelet ja sanat. Onneksi Xiu Xiu pelasti ensimmäisen iltani Tavastialla.

We Are The Physics @ Semifinal
Tämäkin yhtye oli sellainen, jonka musiikista minulla ei aluksi ollut mitään käsitystä. Keikan aikana tosin tunnistin useammankin kappaleen. Hyvä yhtye oli tälläkin kertaa kyseessä ja biisit olivat vahvoja ja hienoja. Myös lavakoreografia miellytti.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #15 : 10.09.2007 12:50 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Turilas taisi heilua sivullekirjoittaneen vieressä keikan loppupuolella.
Joo, heiluin siellä melko edessä vähän oikealla keskilinjasta. Harmittaa vain, kun ei puolipitkä tukka pyöri yhtä hyvin kuin vanhalla puoleen selkään yltävällä letillä. Muulloin niin pitkää tukkaa ei sitten enää ollenkaan kaipaakaan.

Keikka oli tosiaan mainio. Mulla on Elegy, Eclipse ja Silent Waters, joten vain muutama biisi oli ennalta tuntematon. Illan parhaat vedot olivat mun mielestä Her Alone ja House of Sleep. Lutakon yleisö ei mun mielestä ollu ihan täysillä mukana ja muutamissa suvantovaiheissa ois joku saanu vähän ruoskia katsojia kovempaan meteliin. Tais pelkkää kohteliaisuuttaan Joutsen sanoa lopussa, että voitte olla ylpeitä itsestänne. Semi-kova meininki.

En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.
Mulle käy noin monesti, kun istuu kauan vaikka säkkituolissa ja sitten nousee nopeasti ylös. Veri paukahtaa päästä jalkoihin niin nopeasti, että aivot jäävät ilman happea. Sitten oon heränny lattialta ja ihmetelly, että miks kävin tähän nukkumaan. Pitkä seisominen voi ehkä johtaa tuohon saman tyyliseen olotilaan.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #16 : 10.09.2007 15:02 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.

Näköjään Lanttukin oli sitten aika lähettyvillä tai ainakin siinä metrin päässä joku henkilö tipahti keikan loppupuolella ja ohjailtiin siitä taaemmaksi.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #17 : 10.09.2007 22:13 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.
Mulle käy noin monesti, kun istuu kauan vaikka säkkituolissa ja sitten nousee nopeasti ylös. Veri paukahtaa päästä jalkoihin niin nopeasti, että aivot jäävät ilman happea. Sitten oon heränny lattialta ja ihmetelly, että miks kävin tähän nukkumaan. Pitkä seisominen voi ehkä johtaa tuohon saman tyyliseen olotilaan.

Juu ei ollut minullekaan ensimmäinen kerta. Parisen vuotta sitten löysin itseni lattialta sängyn vierestä kera pienen kivun ja haljenneen roskakorin, kun olin nopeasti noussut sängystä sulkemaan huoneen ovea. Tällä kertaa syynä oli varmaankin juurikin aiemmin mainitsemani seikat yhdistettynä pitkään seisomiseen, sillä omalla kohdallani jo tuollainen parin tunnin paikallaan seisominen alkaa tuntua erittäin ikävältä. Ei sillä tosin ennen ole kipuja kummoisempia oireita ollut, vaikka esimerkiksi kesällä Tuskassakin joutui seisomaan ikävän pitkiä aikoja.

En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.

Näköjään Lanttukin oli sitten aika lähettyvillä tai ainakin siinä metrin päässä joku henkilö tipahti keikan loppupuolella ja ohjailtiin siitä taaemmaksi.

Enköhän se minä sitten ollut, tuskinpa tuolla kukaan muu kaatuili...;)

Uppasinpa sitten ottamani videotkin youtubeen kaverin painostuksesta, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin tässäpä olisi linkit:

My Kantele
Shaman
Towards and Against
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #18 : 27.09.2007 10:28 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Vau, eilinen Dream Theaterin keikka Helsingin Jäähallissa oli mahtava. Lämppärinä toiminut Sypmhony X oli myös mainio, vaikka soittivatkin vain puoli tuntia.

DT aloitti odotetusti soittamalla In The Presence of Enemies part 1 ja part 2 putkeen. Systematic Chaosilta kuultiin myös Constant Motion ja Ministry of Lost Souls. Vanhoja biisejäkin soittivat, mm. Strange Deja Vu, Take the Time ja erikoispitkä Surrounded, joka oli keikan parasta antia. Suorastaan orgastinen versiointi. Encorena tuli jonkinsortin sekametelisoppa, jossa oli mm. osa In The Name of Godista.

Jätkät soittivat todella hyvin ja saundi oli loistava. Petrucci oli kuin Jeesus massakauden jälkeen, lihaksikas ja soitti jumalaisesti. LaBrie osoitti olevansa yksi maailman parhaista metallivokalisteista. Portnoy paukutteli rumpujaan helvetin hyvin ja John Myung bassotteli mainiosti. Ylitse muiden oli kuitenkin Jordan Rudess, joka veti uskomattomia kosketinsooloja, kovempi jätkä kuin itse Chuck Norris.

Progesyksy jatkuu vielä Rushin merkeissä Lokakuussa. Sitä odotellessa voi vaikka kuunnella Dream Theateria.  8)
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #19 : 29.09.2007 00:09 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Herranjumala! Soittivatpa Saksan pojat, Beatsteaks kovan keikan! Ei ole bändiä turhaan suitsutettu milloin missäkin upeasta live-esiintymisestään. Omasta mielestäni paras keikka koskaan, ja takana on jopa yksi Rammsteinin vierailu.

Ftw, jumalauta.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #20 : 29.09.2007 14:51 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Minun loppuvuoden keikkakalenteri alkaa hiljalleen muodostumaan.

Varmasti menossa:
25.10. CMX - Lutakko, Jyväskylä
29.10. Rush - Hartwall Areena, Helsinki
21.11. Nile, Deathchain & Sotajumala - Lutakko, Jyväskylä
15.12. Porcupine Tree & Hidria Spacefolk - Jäähalli, Helsinki
16.12. Porcupine Tree & Hidria Spacefolk - Pakkahuone, Tampere

Menossa jos ajankohta sopii ja rahatilanne sallii:
06.10. Sydän Sydän, Wiidakko & The Scaramangas - Lutakko, Jyväskylä
20.10. Liekki & Beagon - Lutakko, Jyväskylä
26.10. Insomnium & Ghost Brigade - Lutakko, Jyväskylä
02.11. Viikate & Kosmikud - Lutakko, Jyväskylä
10.11. Absoluuttinen Nollapiste - Lutakko, Jyväskylä
23.11. Mokoma - Bar 68, Jyväskylä
08.12. Kotiteollisuus - Lutakko, Jyväskylä


Onko kukaan laudalta suuntaamassa samoihin kekkereihin?

edit: niin ja Puolalaisen Riversiden marraskuinen Nosturin keikka jää pakosti väliin ja sekös harmittaa!
edit2: Heaven Shall Burn peruutti, mutta tilalle parempi Insomnium.


« Viimeksi muokattu: 11.10.2007 21:57 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #21 : 30.09.2007 23:58 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili

Onko kukaan laudalta suuntaamassa samoihin kekkereihin?


Porcupine + Hidria Spacefolk pidettänee ainakin Hidrian sivujen mukaan Kulttuuritalolla. Ja keikkahan on aivan pakko nähdä ihan vaan Spacefolkin takia. Ill be there
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #22 : 01.10.2007 01:05 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko kukaan laudalta suuntaamassa samoihin kekkereihin?
Porcupine + Hidria Spacefolk pidettänee ainakin Hidrian sivujen mukaan Kulttuuritalolla. Ja keikkahan on aivan pakko nähdä ihan vaan Spacefolkin takia. Ill be there

Kulttuuritalolla tuon piti alunperin ollakin, mutta paikaksi vaihtui Jäähalli kun liput myytiin loppuun parissa tunnissa. Jäähalli rajataan niin että lippuja myydään 3500 eli lava keskelle hallia ja vain toiselle puolella yleisö. Hyvä ratkaisu vaikka itselläni oli toki lippu jo Kulttuuritalolle hallussa.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #23 : 01.10.2007 12:33 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Porcupine Treen keikalle suunnataan. Helsingin keikalle löytyy jo liput. Miitinkiä?
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #24 : 01.10.2007 16:07 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itsekin olen PT:n keikalle tulossa... tosin Tampereelle. Kulttuuritalo kun ei lippuja ostaessa kuulostanut kovinkaan houkuttelevalta paikalta. Nythän sinne jäähalliin olisi taas saanut lippuja, mutta samalle päivälle sattuu sopivasti Turisaksen keikka täällä Kuopiossa joten taidan mennä sinne.

Loppuvuoden keikkakalenteri:
9.11. Riverside + Subspace Radio - Nosturi, Helsinki
22.11. Kuha. - Henry's Pub, Kuopio
15.12. Turisas - Street Bar 41, Kuopio
16.12. Porcupine Tree + Hidria Spacefolk - Pakkahuone, Tampere

Harmi että CMX:n Kuopion keikka on K-20. :(
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #25 : 01.10.2007 16:11 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Meikäläisen loppuvuoden keikat:
Muse 17.10 Helsinki, Jäähalli
Kent 4.11 Helsinki, Kulttuuritalo

Onko näihin kukaan muu tulossa?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #26 : 01.10.2007 21:26 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Itselläni ei ole vielä tietoa, kuinka monelle keikalle tässä loppuvuodesta vielä menen. Oikeastaan tällä hetkellä on vain pari aivan selvää tapausta:

5.10. Norther - Lutakko, Jyväskylä
10.12. Helloween, Gamma Ray, Axxis - Pakkahuone, Tampere
(ja/)tai
11.12. Helloween, Gamma Ray, Axxis - Kaapelitehdas, Helsinki

Näissä jälkimmäisissä Gamma Ray on ehdottomasti se kovempi bändi (toinen on tietenkin siis Helloween, Axxis on pahainen lämppäri ;)), jonka takia tuonne mennään. Tässä on vaan periaatteessa hieman epäselvyyttä kummalle tuota sitten menisi. Pakkahuone on käsittääkseni aivan ylivoimaisesti parempi paikka, mutta Helsinkiin saisi ilmaisen autokyydin. Kaverini alko selittää, ettei tämän bändissä soittava henkilö pääsisi Pakkahuoneelle, koska ei ole vielä 16 vuotta...

Toisaalta mieluitenhan menisin tietenkin molempiin, ja nyt se olisi periaatteessa jollain tapaa mahdollistakin, kun pääsisi ilmaiseksi autolla takaisin kotiin Helsingistä. Tällöin matkat tulisivat yhtä kalliiksi, mitä ne olisivat tulleet mennessä junalla Tampereelle ja takaisin. Näkee nyt kumminkin millaiseen sovitteluratkaisuun päädyn.


Sitten on näitä vielä tällä hetkellä enemmän tai vähemmän varmoja keikkoja:

2.11. Viikate - Lutakko, Jyväskylä (melkoisen varmasti menossa)
21.11. Nile - Lutakko, Jyväskylä (kaveri pyysi tulemaan, pitänee kuunnella musiikkia nopeahkosti ja tehdä päätös)
14.12 Nightwish - Paviljonki, Jyväskylä (melko varmasti vaikken kavereita mukaan luultavasti saakaan, itse en välttämättä joutuisi tätä maksamaan)

Loppu riippunee siitä, mitä Lutakolla on joulukuussa tarjota.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #27 : 01.10.2007 22:07 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
21.11. Nile - Lutakko, Jyväskylä (kaveri pyysi tulemaan, pitänee kuunnella musiikkia nopeahkosti ja tehdä päätös)

Huhhuh! Nyt tiedän missä olen 21. marraskuuta. Tämän tyyppiselle musiikille aivan huikea korkea listasijoitus varmasti auttoi siihen, että Euroopan kiertue alkaa Suomesta komeasti neljän keikan voimin. Bändin omat sivutkaan ei tiedä keikoista vielä tuon taivaallista, mutta tulossa ovat.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #28 : 18.10.2007 21:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Muse Jäähallissa eilen 17.10.

Ei helvata mikä keikka! Kaveri soittivat todella taitavasti ja energiataso pysyi koko keikan ajan pilvissä. Settilista oli oikeastaan täydellinen ja viimeisenä pamahtanut Knights of Cydonia oli jotain uskomatonta. Yleisökin oli hyvin mukana ja fiilis oli katossa koko keikan ajan. Kyllä Muse on täysin ansainnut vuoden parhaan livebändin palkintonsa! Varmasti menen uudestaan katsomaan jos vielä Suomeen eksyvät.  :) :) :)


« Viimeksi muokattu: 18.10.2007 22:10 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #29 : 18.10.2007 22:12 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili As I Lay Dying  ja Killswitch Engage on käyty vilkuilemassa Helsingissä kuukauden sisään. Eipä jaksa mitään stooria heittää. KsE:n keikan Wall of Death oli helvetin magee.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines