Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 23.02.2009 19:16
Kannattaako tuota edes miettiä. Wiitä jaetaan lähes ilmaiseksi. Joku 350e lisäohjaimen ja parin pelin kanssa.

:lol:

Jep tosi halpaa. Rahalle vastinetta!
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 03.02.2009 21:18
Olisiko ollut sitten parempi, että PS3-versio myöhästyisi puolella vuodella jotta se saataisiin pyörimään ilman asennusta? Näin ison pelin monelle alustalle kehittäminen yhtä aikaa tuskin on mikään helppo homma varsinkaan aikataulujen sisässä. Tottakai boksin versioon panostetaan enemmän, kun sillä peli todennäköisesti eniten myy.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.01.2009 19:52
Area 5: Co-op = uusi 1up Show
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fable2 : 19.01.2009 22:01
DLC kannattaa jättää ostamatta. Rahastusta elleivät taikajuomat, 4 lyhyttä questia, pari armoria ja halo-kivääri kuullosta unelmien täyttymykseltä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 06.01.2009 22:07
Jos peli on kopioitu kovalevylle kokeile asentaa se uudelleen. Jos ei pelaa niin kannattaa kokeilla vielä cachen tyhjentämistä. Mulla oli muistaakseni jotain pätkimisongelmaa aikoinaan Bioshockin kanssa ja tuo tepsi.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 04.01.2009 19:44
En kai ole ainoa Ystävät hämärän jälkeen-elokuvan nähnyt täällä?

Katsokaa Twilightista tykänneet tämä. Keinolla millä hyvänsä.  ;) Teette palveluksen itsellenne.

Itse lyhensin missattujen helmien häpeälistaa kahdella. Oldboy ja The Prestige tuli katsottua.

Ensimmäisestä olin lukenut hypeä jo varmaan ajanlaskun alusta asti, mutta jostain kumman syystä vasta nyt päätin istua tämän ääreen. Olihan se ihan kiva, mutta odotin ehkä jotain suurempaa. Loppuun asti tyylillä hoidettu, mutta juoneen en saanut oikein kosketusta. Toimintakohtaukset (etenkin se 2d-käytävä) olivat joka tapauksessa mahtavia. Pitäisi antaa tälle varmaan toinen katselukerta.

The Prestige oli taas sitten odotettua laatua loppuun asti, jossa jokainen näyttelijä antoi tyylipuhtaan suorituksen. Kunhan aivot pääsivät samalle aaltopituudelle ajassa hyppivän kerronnan kanssa lopputuloksena oli oikein mainio penkille liimaava parituntinen. Bowie! Kyllä se vain oli Bowie, vaikka piti monta kertaa tarkastaa.  :)
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2008 -äänestys : 03.01.2009 16:04
1. MGS4 - PS3

Mitähän tähän nyt sanois. Rahalla tehtyä loppuun asti viilattua viihdykettä, vaikka juonessa oli Kojima-fanin mieleen aivan liikaa latrinkia ja lopetus oli pelihistorian huonoin. Paljon on kuitenkin taas juttuja keräiltävänä ja Snaken pelaaminen on hauskempaa kun koskaan, vaikka kolmosen tyyliin pelataan enemmän ryömimispeliä kuin hiippailupeliä. Audiovisuaalisuus. Act 4.

2. Fable 2 - Xbox 360

Rentouttavaa kevytseikkailua jonka neronleimaukset toivat pelille kakkossijan, vaikka onkin bugisin julkaisu miesmuistiin. Suurimman vaikutuksen tekivät kuitenkin pelin (piilotetut) synkemmät kohdat ja jonkinlainen aikuismaisuus, vaikka kommunikointi hoidetaankin dialogipyörien sijaan piereskelyllä. Odotetuin ominaisuus eli co-op jäi kuitenkin kokeilematta, kun huhut sen huonoudesta levisivät.

3. Lost Odyssey - Xbox 360

Jees. Jos tämän kaltaisen pelin koluamiseen jaksaa pistää ~80 tuntia nykypäivänä on jotain tehty oikein. Kauniit novellit, musat ja todella kuumottavat ja pitkät vuoropohjaorgasmi-pomotaisteluhaasteet jäivät päälimmäisenä mieleen.

4. Fallout 3 - Xbox 360

Nousi listoille villinä korttina, koska onnistui koukuttamaan oikeastaan vasta 10 tunnin tahkoamisen jälkeen juuri kun olin valmis antamaan periksi. Liika Oblivionmaisuus karisi ajan kanssa, kun pääsi sisälle maailman sääntöihin ja salaisuuksiin. Hieno peli joka loppui eeppisesti seinään.

5. Gears of War 2 - Xbox 360

Kampanja itsessään on co-op parhautta, mutta en voi vaan antaa anteeksi näin surkeaa nettikoodia. Aluksi ajattelin, että se oli alkuruuhkaa / patcheilla korjattavaa, mutta paskuus tulee jostain syvemmältä. Matchmakingin kanssa joutuu parhaillaan odottelemaan varttitunnin vaan saadakseen turpaan 12v glitchaajilta lagisessa ja huonossa mapissa. Ei näin Epic.  Privapeleissä pelaaminen sentään oli erittäin hauskaa, mutta pelaajien kokoon kyhääminen on harvinaista herkkua. EDIT: Ainiin Horde! Kulutin kyllä puhki.

:(

Listan ulkopuolelle jäi nippanappa LittleBigPlanet joka tuli saatua joululahjaksi. Betaan pettyneenä huikeimmat käyttäjien tekemät kentät yllättivät ja tarinamoodissakin on aika mainioita ideoita. Huonot kontrollit eivät sinäänsä enää häiritse. Oma kenttä myös suunnitteilla, mutta se tehdään sitten ajan kanssa tarkoin harkiten.

DS:llä tuli pelattua lähinnä Dragon Questia ja muutama peli kuten Dead Space on vielä kokonaan pelaamatta. DMC4, GTA4 ja Ninja Gaiden 2 olivat pettymyksiä. Ladattavista peleistä Braid ei ollut ihan hypen arvoinen ja aivan liian lyhyt ja kertakäyttöinen kokemus. Positiivisena puolena en tainnut ostaa tänä vuonna ainnuttakaan ensimmäisen persoonan shootteria (Fallouttia ei lasketa) joka oli sinäänsä yllättävää, kun se tuntui olevan viime vuonna se dominoivin genre.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: LittleBigPlanet : 27.12.2008 02:29
Onkos muuten yleistä LBP:ssä se, että nettiin yhdistäessä tulee erroria ja peli ei pysty yhdistämään nettiin? Tänään yritin yhteisön kenttiä selailla mutta yhdistäessä tuli error ja sama on jatkunut koko päivän :???: Jollain jotain infoa mistä johtuu?

Juu tänään on pätkinyt. Pari kertaa jäädyttänyt ihan pleikkarin latauksen aikana.
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 18.12.2008 18:01
Huoh mikä logiikka. Jos nuuska tällä päättelyllä pitäisi vapauttaa, niin samoin pitäisi kannabis ja lsd.
O_O

Voiko tosiaan väittää että LSD on samalla tasolla kuin nuuska ja tupakki jne?

Jep turha LSD:tä tollasten myrkkyjen sekaan tunkea, kun ei aiheuta edes fyysistä riippuvuutta.

EDIT: Jos nyt ihan asiaakin kirjottaisin eli mun puolesta nuuska vaan vapaaksi (en nuuskaa enkä polta ja alkoholiakin tulee käytettyä harvemmin). Turhaa vatvomista pienen asian takia. Samaten kannabis niin säästyisi senkin valvomiseen uhratut resurssit johonkin tärkeämpään. Ja verotus viilataan tietysti kummassakin tapauksessa tappiin asti. Tällaiset täyskiellot eivät koskaan toimi kevyiden päihteiden kanssa. Huolestuttavampana pidän näitä "viinit ruokakauppoihin" -juttuja.

10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen taskukeskustelu : 15.12.2008 22:14
Vasurissa iPod ja satunnaista tauhkaa, kun taas oikeassa pidän kännykkää. Avaimet näin talvisin takin vetoketjullisessa taskussa vaihtorahan kanssa. Lompakko on yleensä repun sivutaskussa, joten sieltä kannattaa etsiä jos meinaa minut ryöstää. Tämän takia suurin osa käteisestä takintaskussa, sillä lompakko kaivetaan esiin vaan visanvingutus/henkkaritarpeisiin. Jos reppu ei ole sattunut mukaan niin lompsa löytyy luultavasti kännykän kanssa oikeasta etutaskusta!

Tunnen tämän kirjoitettuani todella antaneeni jotain tälle foorumille.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 15.12.2008 22:03
Resident Evil 4 on helppo vastaus. Ei kai tässä nyt muuta voi sanoa kuin, että parempi peli voittakoon.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 13.12.2008 15:15
Joo ei nähny Homea vielä. Onhan tässä aikaa ja varmaan jonkun jenkkilän aikojen mukaan mennään.

Edit: No tulihan se.  :)

Vuoden naurut tästä kyllä sai. Vähän alkaa jo säälittämään tätä vuosikausia hiki hatussa koodanneen studion puolesta. :(
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.12.2008 19:40
E: Jos ottaa suurennuslasin esiin, niin voi ihailla ensimmäisiä pelikuvia ainakin FFVsXIII:sta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ellen nyt aivan väärin katso, niin tuolla vaikuttaisi olevan yksi kuva pre-FFX-mäisestä miniatyyrimaailmankartasta.

Tämä Versus XIII on kyllä jännä tapaus, kun päällisin puolin näyttää tiivistävän kaiken mitä inhoan Final Fantasyissa, mutta koko ajan paljastuu uusia (vanhoja) mielenkiintoisia juttuja kuten ilmalaivat ja maailmankartat. Olin jo tiputtanut tämän valmiiksi samaan kastiin Kingdom Hearts / Dirge of Cerberus / Advent Children -sonnan kanssa, mutta täytyykin pitää jatkossa silmällä. Ajattelin, että FF XIII lähtisi enemmän kalastelemaan noiden sarjan perinteiden perään.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 11.12.2008 16:56
Kannattaa muistaa, että näytön tulee tukea HDCP:tä jos haluaa pleikkarista kuvaa ulos hdmi-dvi:llä. En nyt varmasti osaa sanoa oliko tämä näin, kun ei ole kokemusta asiasta enkä jaksa googlettaa. Kannattaa silti tarkistaa etukäteen ettei käy köpelösti!
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 06.12.2008 21:34
Super Metroid
Super Mario World


Arpaa heitin.

Super Smash Bros Melee
Resident Evil 4

Melee. Really????
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 05.12.2008 18:05
Läpäisin demon ja pelitti aivan kuten olin kuvitellutkin. Eli strafetuksen lisäksi kovin suurta eroa RE4:ään ei ole ja "gears-kontrollit" mappaavat liikkumisen kahdelle tatille ja ampumisen liipasimille. Yhteensä taisi olla neljä ohjaustyyliä valittavana, mutta testasin pelkästään tuota defaulttia. Inventaario oli muistaakseni myös reaaliaikainen ja aika tukala käyttää hektisissä tilanteissa. AI-Sheva toimii aika mainosti, osaa auttaa hyvin eri tilanteissa eikä hypi pelaajan tielle. Pysyy myös hyvin matkassa eikä vaadi jatkuvaa vahtimista ja huolehtimista. Co-oppina varmasti hauska peli.

Demo sisälsi siis pari lyhyttä E3:ssa nähtyä skenaariota ja odotus peliä kohtaan kasvoi entisestään. On muuten erittäin nätti peli (näyttää liikkeessä paljon luonnollisemmalta kuin screenshoteissa) ja ruudunpäivitys pysyi tasaisena koko ajan. Internetissä ovat jotkut valittaneet kuvan repeilystä jota esiintyy käsittääkseni VGA-kaapelilla pelatessa. Minulla ei tätä hdmi:llä 720p:nä pelatessa esiintynyt yhtään. Vielä muutama kuukausi.  :(
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 04.12.2008 19:22
No niin löinpäs japsiaccountin tulille boksilla ihan Biohazardia varten. Mukavasti kulta-trialikin säilynyt tällaista tilaisuutta varten. PSN-puolelle account jo löytyikin, mutta demo ei taida ollakkaan sinne vielä tulossa. Ei ainakaan huomenna.

EDIT: Ainiin täytyy toivoa ettei demoa ole aluekoodattu, sillä juuri kuulin, että ainakin Ninja Gaidenin vastaava olisi kesällä ollut lukossa. Perkele, kun kerkesin jo innostua. Toivotaanpa parasta.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 03.12.2008 21:32
Super Smash Bros Melee
Mega Man 2

Yksi parhaista ja pelatuimmista 8-bit peleistä minulle.

Super Mario World
Metal Gear Solid

Kumpikin hyvejä, mutta MGS on tärkeämpi henkilökohtaisesti.

Pokémon Red/Blue
Resident Evil 4


Pokemonit ovat mahtavia, mutta RE4 on megahuippupeli.

Super Metroid

Half-Life

Super Metroidin menin läpi ekaa kertaa tässä joskus vuosi sitten emulaattorilla ja Halffis on pelattu viimeksi joskus 12 -vuotiaana, joten Metroidin parhaudesta on tuoreemmat muistot. Mielestäni Primeä parempi nopeamman temmon, tunnelman ja sujuvuuden takia. Tai jos yleensäkin näin vanhat pelit jaksavat koukuttaa pc-ruudun välityksellä niin jotain on tehty oikein. Porttaisivat, vaikka DS:lle jos voimavarat uuden 2d-metroidin väkerrykseen eivät riitä.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettikaupat : 02.12.2008 17:55
Taitavat toimittaa PS3-pelejäkin. Nice.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 28.11.2008 18:35
Call of Duty 4?  :/

Niin?

Super Metroid

The Legend of Zelda: Majora's Mask

Super Smash Bros. Melee
Chrono Trigger

Resident Evil 4
Metroid Prime

Metal Gear Solid
Rock Band

Deus Ex
Mega Man 2

Pokémon Red/Blue
Mega Man 3

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Super Mario World

Half-Life
Call of Duty 4
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 24.11.2008 15:21
Mega Man 3
Fallout 2

Chrono Trigger

Abe's Exoddus

GTA Vice City
Super Metroid

Super Mario Galaxy
Metroid Prime

Mega Man 2
Final Fantasy IX

Super Smash Bros. Melee
Crash Team Racing

Resident Evil 4

Baidurs Gate 2

Metal Gear Solid

God of War II

Super Smash Bros. Brawl
the Legend of Zelda: Majora's Mask


Pokémon Red/Blue

Sonic the Hedgehog 2

Rock Band

Ape Escape

Metroid Prime 3: Corruption
Call of Duty 4

Duke Nukem 3D
Zelda: Ocarina of Time


Deus Ex
Guitar Hero

GTA: San Andreas
Super Mario World

Half-Life
Symphony of the Night
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 21.11.2008 17:06
Mortal Kombat II
GTA: San Andreas

Tetris
Metal Gear Solid

Okami
Metroid Prime

Gears of War 2

Call of Duty 4

Ninja Gaiden Black

Crash Team Racing

Abe's Exoddus
No More Heroes

Duke Nukem 3D
Lion King

Guitar Hero

God of War

Ape Escape
Halo 3

Half-Life
Mass Effect

Half-Life 2
Sonic The Hedgehog 2

Pokémon Red/Blue

System Shock 2

Metroid Prime 3: Corruption
Trauma Center: under the Knife

Halo
GTA Vice City

Symphony of the Night
Disgaea 2: Cursed Memories

Baldurs Gate 2
Onimusha 2

Deus Ex
Metal Gear Solid 4

Final Fantasy IX

Tecmo Cup

Ocarina of Time
Jones in the Fast Lane

God of War II
Fire Emblem: Path of Radiance

Mega Man 3
Bioshock

God Hand
Mega Man 2

Chrono Trigger
Shadow of the Colossus

Phoenix Wright: Ace Attorney
Super Mario Galaxy

Super Smash Bros. Melee
Driver

Rock Band
Another World

Devil May Cry 3
Super Smash Bros. Brawl

Fallout 2
Grim Fandango

Wii Sports
the Legend of Zelda: Majora's Mask

Final Fantasy VI
Super Mario World

Resident Evil 4
Snatcher (Sega-CD versio)

Super Metroid
Tekken 5



23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 19.11.2008 18:43
Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.

Tuulettimien äänessä on boksikohtaisia eroja. Mun uusi Elite miltei äänetön.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 19.11.2008 16:23
Sonic The Hedgehog 2 Erään siilin huippuhetki.
Deus Ex Helmi. Unohtakaa ne Halffikset.
Gears of War 2 Parasta actionia sitten RE4:än.
Chrono Trigger Tuntuu tuoreelta vieläkin.

En lisännyt Fallouttia.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 10.11.2008 16:54
Hmm, pystyykö kakkosen juonesta saamaan mitään irti, jos ei ykköstä jaksa sen takia mennä läpi? Kakkonen kun on ilmeisesti toimintapelinä parempi ja se on todennäköisesti ensimmäinen peli jonka 360:lle ostan.

Tietenkin netistä voi lukasta ykkösen juonen tiivistelmän jos se sitä vaatii.

No eipä oikeastaan. Ainoastaan ykköseen viittaavasta superläpästä jää luultavasti paitsi, joten jos fraasi "Look at all that juice" ei kuulosta tutulta niin aukko yleissivistyksessä on paikkaamaton. Eikä se nyt oikeasti mikään laadukas stoori ole, vaan kiinnostava ja asiansa täydellisesti ajava action-vuoristorata alusta loppuun. :)

Jos ykkösen haluaa kuitenkin läpi pelata niin se kannattaa ehdottomasti tehdä ennen kakkosta. Kustantaa varmaan ~15 euroa.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 10.11.2008 16:24
Gears of War 2:en juoni on oscar-worthy! Paitsi, että se loppuu pahasti kesken. No eiköhän se kolmonen sieltä vielä nyky-xboxille putkahda. Ainoastaan eka act tuntui hiukan laimealta, mutta kierrokset kasvavat kokoajan ja kohta ollaan videopelaamisen ytimessä. Peli muutenkin parantaa ykkösosasta niin paljon joka osa-alueella, että on vaikea kuvitella itseäni enää koskaan sitä pelaamassa. Vähään sitä ollaan joskus tyydytty!

Horde on todella koukuttavaa. Tuli eilen hakattua kolmen hengen porukalla aaltoon 20, joka kaatui vittumaisesti muutaman viimeisen vihollisen aikana Theron Guardin nuoleen. ;D
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 03.11.2008 23:07
Jos peli on niin tärkeä ettei halua spoilaantua, kannattaako ylipäätänsä mitään arvosteluita lukea/katsoa kun tarkoitus on mitä ilmeisimmin ostaa peli...

Joitakin meistä saattaa kiinnostaa miten odotettu peli otetaan vastaan ja onko siitä mihinkään, vaikka eihän tuo ylistys minään yllätyksenä tullut. Gametrailerssilla on vaan ollut tapana väläytellä kaikkea mahdollista loppubosseista ties mihin arvosteluissaan.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Gears of War 2 : 03.11.2008 19:49
Ja videoiden ystäville vielä Gametrailersin videoarvostelu pelistä.

Miten on spoilereiden laita? Välitän. Oikeasti.
29  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 31.10.2008 20:46
Perskele laitoin Alien boxista ykkösen sisään ja säädin töllön asetukset THX-tutoriaalin mukaan. Leffa tietenkin näytti hyvältä, mutta sen jälkeinen Uncharted olikin melkoinen yllätys! Jos vähän liioitellaan, niin tuntui, että sahalaidatkin hävisivät pelistä ja värit ja kontrastit ovat nyt täydelliset. Olisipa aiemmin tajunnut THX:n taian.

Suosittelen.

LCD-telkkareiden "kuvanparannus"-ominaisuudet ja liikaterävyys saavat videopelit näyttämään juuri sahalaitaiselta oksennukselta, joten en yhtään ihmettele, että näyttää paremmalta kalibroinnin jälkeen.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.10.2008 23:48
Banjo oli ihan kiva ja demoa tuli pelailtua aika pitkään ja tarkasti. Kuitenkin joku noissa ajoneuvoissa vähän mättää eikä niillä päässyt mitään perusrallia kummempaa ainakaan minun demossani hääräämään. Kuten sleepy sanoi niin peli oli täysi keräilymaratooni jotenka tulee varmaan joskus hommattua jos ei saa mistään paremmasta tuota fiksiä.

Mirror's Edgen demosta tykkäsin itsekin, vaikka etukäteen haistelin siitä jotain vuoden turhinta hypepettymystä. Jotain kummaa koukkua tuohon peliin on onnistuttu saamaan. Taitaa mennä hankintaan hinnanlaskun jälkeen tai sitten käytettynä.

... Alkoiko kellään muulla muuten soimaan päässä Matrix Reloadedin Mona Lisa Overdrive sen perusjumputuksen tilalta siinä kohdassa, kun poliisit astuvat kuvioihin? :P

EDIT: No voi muna tuollahan oli oma triidi Mirror's Edgelle. Olkoon nyt tässä.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines