Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
181  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat : 19.08.2007 20:46
Wiini on miltei äänetön ilman pelilevyä, mutta kun isken Wii Sportsin sisään niin alkaa kohtalaisen kova puhallus ja tuomiopäivän jyrinä. Kun taas RE4 on huomattavasti hiljaisempi. Twilight Princess pitää kohtalaista ääntä siitä väliltä. Ovatko pelilevyni uniikkeja yksilöitä vai onko möykkä laitteeni vika?



 :???:
182  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.08.2007 14:18
VC:stä ostettua Mega Mania hakannut. Enpä ole koskaan kunnolla päässyt näitä ensimmäisiä nes-megamiehiä pelailemaan, joten ihan yleissivistyksenkin kannalta parempi 500 pojoa tähän pistää. Ei tämä nyt niin vaikea ole kun aina kaikkialla kuulee.  :rollaus: Kunhan kontrollit iskostuu niin aika hyvin sujuu. Pakko tosin myöntää, että oli ihan pakko testata legendaarista pause-trickkiä Ice Manissa.  :lol:

Niin ja poikittainen wiimote on se paras ohjain vc:n nes-peleihin.  :)
183  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 17.08.2007 01:02
Kolmannessa kaudessa on varsinkin alku- ja keskivaiheilla aika lailla täysin selkeitä hutijaksoja. Loppukausi oli kuitenkin täyttä rautaa ja parasta Lostia koskaan. Mukavasti saatu sitä ensimmäisen kauden ekojen jaksojen tunnelmaa miltei joka episodiin.

Sen voin taata, että härömmäksi sarja käy koko ajan.
184  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.08.2007 19:13
Wii RE4 muka liian helppo? Ei kai.

Olen tässä mercenariessa hakannut ensimmäistä kertaa ja avasin miltei ekoilla yrityksillä jokaisen hahmon, jokaisesta kentästä viisi tähteä paitsi yhdestä neljä. Pari kertaa olen pleikkarilla yhtä kenttää pelaillut, eikä sitä jaksanut juuri sen enempää jankata. Mutta nyt kävi näin.  :o

Paras bonus koko pelissä silti tämä moodi. Krauserilla pelaaminen nyt vaan on siisteintä koko pelissä.  ;D (vaikka HUNK on #1 hahmo, jolla mätetään)
185  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 02.08.2007 19:10
Minusta konsolisota on taas hauskaa seurattavaa ja tuo aina mukavan piristysruiskeen pelirintamalle ylensääkkin. Tämä varmaa johtuu siitä että olen masteroinut kykyni olla ottamatta mitään aiheeseen liittyvää liian vakavasti.  ;D

Tai perunkin sanani osittain heti. Kyllä on joitain saitteja lukiessa tullut tarvetta hakata päätä seinään niin pirusti. Nämä jutut toisaalta voi todella helposti ohittaa kokonaan.
186  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 31.07.2007 12:08
Onhan nuo paahtavat ympäristöt ja hikiset vihut aika creepyjä. Jotenkin paljon painostavamman oloinen kun nelosen fantasialinnat ja hobbitit. Tai no melkein.


187  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 31.07.2007 01:09
Ääh vähän hiotulla RE4-enginellä porttaus wiille...




... antakaa edes toivoa.
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 10.07.2007 04:11
Joo ei ole sensuroitu ei. Itsekin tuota vähän etukäteen pelkäilin, mutta sekin kauhu oli ohi kun pää tuttavallisesti tipahteli harteilta moottorisahan toimesta muutaman minuutin jälkeen.  ;D
189  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Suosikkipelilaitteesi (all time great) : 02.07.2007 17:53
MegaDriven melkein täydellinen missaaminen harmittaa omalla kohdallani. Onhan siellä laatupelejä paljon seassa. Onneksi Virtual
Superin ja MD:n taistelu konsolisodissa meni yllättävänkin tiukille. Vasta kalkkiviivoilla SNES meni ohi. Sega markkinoi konetta sinä coolimpana vaihtoehtona ja mainoksissa vihjailtiin jo törkeän puoleisesti, että ostakaa Megis älkääkä mitään Nintendoa...

http://www.youtube.com/watch?v=_nqtDiGW3zc&mode=related&search=

Segan mainonta oli kyllä ihan ykkösluokkaa. Tämän parhauden yli menee vaan Saturn-ajan Segata Sanshiro -sekoilut.  ;D

190  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 25.06.2007 14:16
Ihan normikokista tulee hörpittyä aika määriä. Tuota Zeroa en ole maistanut. Pitäisi kyllä varmaan, vaikka ihan terveydellisistä syistä kartan Light-juomien ylenmääräistä litkimistä. Taidan olla siitä harvinainen kokisfani, että välillä kelpaa Pepsikin vaihtelun vuoksi ilman mitään sen kummempia tunnontuskia. Hyviä litkuja molemmat.
191  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.06.2007 18:04
Tänään ostin DS:än ja New Super Mario Brosista tuli ekat maat pompittua. Tuntuu ehkä hieman liian perinteiseltä, mutta loistoviihdettä silti. Noh en mitään liian mullistavaa odottanutkaan ja tappaahan aikaa tämäkin paremmin kuin hyvin. Pitää vähän säästellä nyt. Joku toinen DS-peli pitäisi hommata ennen Bulgarian reissua marion kaveriksi, sillä aika nopeaahan tuon lätkii lävitse. Joku RPG se olisi tietenkin paras vaihtoehto, vahvimpana tuo FF3. Suurimmat valitukset on tullut tuosta pelisysteemin vanhanaikaisuudesta, mutta retrofinaleitahan on tullut muutenkin mätettyä. Jos parempia vaihtoehtoja on olemassa niin niistä saa informoida!

//edit tuohon ostoketjuuhan minun piti tämä iskeä, mutta tuli nyt tähän.
192  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 24.06.2007 17:45
Moro. Arviolta heitettynä 17,82-vuotias pelaaja Oulun suunnalta. Pelaajalehden sivuilta tuli napattua tämä osoite. Lehteä ei ole itse tullut tilattua (kumma kyllä sillä irtonumerot on tullut viimeisen 9kk ajalta ostettua jokainen), mutta uutiset kävin usein sivuilta lukemassa. Jaksoin rekisteröityä ihan senkin takia, että nykyään on oikeasti todella vaikea löytää suomenkielisiä yleisesti pelaamista käsitteleviä asiallisia keskustelupaikkoja. :)

Pelikoneina toimivat Wii, PC, PS2, GC ja tänään ostettu uunituore DS Lite. Pelimaku on kaikkiruokainen. Pääasiassa maistuu sekä konsoli- että pc-rpg. Erittäin tylsästi sanottuna suosikkipelit löytyvät akselilta Zeldat - FFVII - MGS. Toki monia muitakin suosikkeja löytyy, mutta tuossa ne peruspilarit.

Niin ja musiikki ja leffat maistuvat (ylläri?). Kirjoitellaan!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines