Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.05.2008 20:52
Aika herkkänahkaista meininkiä. Musta ainakin tosi hauska juttu.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 01.05.2008 17:50
Häiritseekö PS3-pelaajia pelin jäätyily? Pari päivää pelattu ilman mitään ongelmia ja tänään hyytynyt jo kahdesti kesken tehtävän. Autolla ajaessa kuva alkaa pätkimään kunnes lopulta jämähtää tyystin. 40gb mallilla siis tämä.

Ja multiplayer ei ole toiminut kertakaan kunnolla. Kahdesti olen onnistunut yhdistämään lagiseen matsiin ja kummallakin kerralla äänitehosteet loistaneet poissaolollaan. Saisi kyllä joku patchi tulla korjaamaan näitä. Alkaa kummasti tuo live-versioon vaihto houkuttelemaan.

Muuten peli kyllä maistuu oikein hyvältä.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 28.04.2008 16:28
Aamulla Giganttia kohti polkemaan. PS3-versio etusijalla, mutta kyllä 360 kelpaa kanssa jos ovat kerenneet loppumaan. Enpä tiedä viitsiikö plekeversiosta alkaa ~20€ enemmän pulittamaan jos sellainen sattuisi jostain marketista tuossa tapauksessa sitten vielä löytymään. Paikalliseen peliliikkeeseen ei tainnut tulla huomiseksi PS3-versioita ollenkaan joten saas nähdä.

Älytön häslinki yhden pelin ympärillä. Toivottavasti on sen arvoinen kanssa. :)
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 26.04.2008 12:56
Syystä tai toisesta en jaksanut itsekään San Andreasta. Jotenkin liian mitäänsanomatonta simuloida oikeata maailmaa nykyisessä tilassa. Vice City oli aivan mahtava miljöönsä vuoksi. Aika villejä tuumailuita oli muinoin kun arvuuteltiin millaiseen maailmaan tämä GTAIV sijoittuu. Kai se nykymiljöö on ns. turvallinen vaihtoehto, eikä esimerkiksi karkoiteta joitakuita ostoaikeista sijoittamalla tapahtumat vaikka villiin länteen, tulevaisuuteen tai kiinan miljoonakaupunkeihin.

Antakee GTA: Blade Runner! GTA: Matrix! Tai vaikka GTA: Star Wars... jossa 99% pelaajista olisi Vadereita, käristellessään kansalaisia.



?
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 25.04.2008 17:35
Pääseekö betaan vielä mukaan? Tänään sain pleikkarin ja en ole perehtynyt tuohon sen enempää jollei Konami ID -valituksia ja muita lasketa. Subsistencen MGO:ta tuli usein hakattua. Voisi kokeilla kunhan tuo Prologue päivittyy.
66  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 02.04.2008 16:23

Monesko kerta menossa?
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 28.03.2008 20:37
No eihän Jaana Pelkonenkaan ollut mikään julkkis kun asteli Tiltin ruoriin.  :)

Pelkosella olikin ns. muita avuja. :|
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 26.03.2008 20:22
Voiko noita tyttöjä kiikuttaa treffeillä useampaa samaan aikaan vaan tuleeko jotain probleemia? Social Linkkiä ei käsittääkseni voi noiden kanssa maksimoida ilman seurustelua. Tällähetkellä menee vähän ristiin tuon Yukarin ja sen kendo-tiimin valmentajan (pelin paras likka ehdottomasti) Social Linkit. Onhan tuo päähenkilö aika gigolo. :D

Hyvä peli on, mutta ollaan taas siinä vaiheessa mitä inhoan monissa japsiropelluksessa eli siinä kun pitäisi alkaa tasaisesti kehittämään kaikkia tiimin hahmoja. Aikaahan se syö ja ei kaikista voi tykätä.
69  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 25.03.2008 16:09
Allsp yms. ovat fanien ylläpitämiä ja laittomia. South Park Studios on juuri avattu virallinen (laillinen) ja laatukin on paljon parempi, kun jaksoja ei jouduta uppimaan eri sivustoille.
70  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 25.03.2008 15:36
http://www.southparkstudios.com/

Nyt mahdollisuus katsoa joka ikinen esitetty South Park jakso ilmaiseksi verkossa erinomaisella laadulla ja vieläpä täysin laillisesti. Siitä vaan napsimaan, ehkä hauskimman tv-animaation parhaimmat palat (kaudet 7-10).
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 19.03.2008 23:48
Huh alkanut puremaan tämä peli. Tullut tänäkin iltana monta tuntia hakattua ja alkaa vähitellen ymmärtämään näitä joitakin ratkaisuja joista valittelin aiemmin. Laatua.  8)

Joo ja älysin, että samahan noita Personia on fusettaa kun niitä kerran saa jopa takaisin.  :o

PS. Nyt tajusin mitä tarkoititte Hulk Hoganeista puhuessanne.  :o
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 19.03.2008 15:26
Galluppina, minkä nimen laitoitte sankarille?

Emo Beam. Nyt vähän harmittaa. :(
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 18.03.2008 16:07
En ole fusettanut yhtään Persoonaa. Taidan pelata väärin. :(

Mutta siis häh? Persona 4 tulee vielä kakkospleikkarille? Ei sillä, että valittaisin, mutta luulisi jo kaikkien isompien projektien siirtyvän eteenpäin. Tosin Atlus ei taida mikään suuri studio olla, joten voipi ihan hyvä päätös olla. Eikä sarja varmaan tekniikasta niin hyötyisi, kun Persona kolmekin menisi paikoin psone-pelistä.
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 16.03.2008 23:16
Tuli sitten viikolla ostettua ja nyt on sellaset 10 tuntia takana. Hyvä peli, mutta täytyy myöntää, että on käynyt muutamaan otteeseen pettymyksen maku suussa. Annetaan armoa kyllä kun olen vasta noin vähän pelannut.

Ensinnäkin haluaisin niin kovasti tykätä tästä pelistä. Kaikki on kohdallaan, tyyli iskee ja yleinen asenne viehättää, mutta kun peli on samoissa paikoissa jumittamista, samojen juttujen tekemistä, npc-hahmojen parin repliikin lukemista ja identtisten monsujen tappamista identtisissä huoneissa niin on vaikea pahemmin innostua. Mörköjen tappaminen on mukavan nopeatempoista, mutta enpä ole vielä kertaakaan millään taktiikoilla joutunut päätäni vaivaamaan.

Tuo "vielä yksi päivä" -efekti on kyllä pirullisen koukuttava, joten kyllä tämän parissa viihtyy. Harmi vaan, että Persona 3 tuntuu välillä ihan oikeasti joltain selainpeliltä. Jatkan kuitenkin vielä ja pidän kaikki ovet avoinna positiivisille yllätyksille.
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F : 16.03.2008 22:53
Tuo putkimaisuus taitaa meinata sitä, että tapahtumapaikkojen välissä ei pääse juoksemaan pikku-ukkelilla ympyrää ruskealla kentällä. Ihan yhtä paljon sivumestoja ja salajuttuja taisi kympissäkin olla kuin aiemmissa.

Nojoo olihan se aikanaan melko heikko esitys, mutta tulihan tuo läpi vedettyä ja sivubossejakin sai tapettua. XII taas jäi kesken ei pysty -efektin kanssa paria huonetta ennen viimeistä lopparia, joka taitaa kertoa jotain pelin juonen kiinnostavuudesta.

Jos yksi saman luokan peli jonka suosio on täysi mysteeri pitäisi valita niin se olisi Kingdom Hearts. En tajunnut enkä tajua vieläkään. Turhuuden multihuipentuma.

76  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.03.2008 22:01
Onnistuu myös
Spoileri (osoita katsoaksesi)
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 11.03.2008 23:33
Meinasin kanssa tätä tilailla, mutta sitten huomasin, että saisi kummatkin Digital Devil Sagat samalla hintaa. Onko Persona näistä sitten paljon parempi vai miten saisi eniten vastinetta rahoilleen (eivät taida edes liittyä toisiinsa mitenkään, vaikka tuo SMT nimeä koristaa)? Persona kyllä kiinnostaa sinäänsä enemmän...
78  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 11.03.2008 17:46
No enpä tiedä kuulostaako Angel Dust kovin kokeelliselta jos suoraan Bunglen parista FNM:ään siirtyy. Angel Dust kuitenkin aika pop-painotteinen levy. Album of the Year oli omalla kohdalla eka FNM-levy ja kyllähän siltä muutama jumaltason mahtibiisi löytyy, mutta mielestäni eniten myös näitä huteja.

Kuuntelen muuten juuri nyt Fantômasin Suspended Animationia ja on kyllä aika huikeaa tavaraa.
79  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 10.03.2008 16:13
Faith No Morelta kannattaa poimia hittilevyistä ehdottomasti Angel Dust ja sitten vähemmän hittilevyistä King for a Day... Fool for a Lifetime. Se isoin hittilevy eli The Real Thing ei muhun kauheena iske, mutta kannattaa sekin tarkistaa jos kasarimeininki iskee. Viimeiseksi jäänyt Album of the Year on kans loistava.

Hitto kaikkihan ne hyviä on. Osta joku kokoelma. ;D

Peeping Tomin levy oli omaan korvaan aika väsynyt poppilevy lukuunottamatta sitä sinkkubiisiä.
Jos Bunglen teillä haluaa jatkaa voisin suositella toista Pattonin bändiä Fantômas. Homma on vedetty ehkä vielä hiukan astetta sekopäisemmäksi ja raskaammaksi, mutta erittäin kovaa mättöä silti. Bändin levy Director's Cut on aika kova paketti klassikkoleffojen teemamusien covereita ja tietysti muutkin kannattaa tarkistaa.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 02.03.2008 14:48
Eikö MGS4:n äänet jätetty kokonaan pakkaamatta?
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.02.2008 16:03
Ei helvetti nuo tavarat tossa pöydällä.  :lol:

Tämänkö takia Akira Yamaoka hehkutti sitä jenkkien teknistä osaamista?
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 : 27.02.2008 15:17
Voi helkkari mennyt ihan ohi tämä eurojulkaisu. Pakkohan tämä on ostaa. Nyt kun on Lost Odyssey kohta tahkottu läpi niin tässähän syttyy jrpg-innostus uuteen liekkiin kahdella genren parhaimmalla.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fable2 : 21.02.2008 03:50
Uusia GDC-videoita mm. täältä:

http://www.gametrailers.com/game/2669.html

Täytyy myöntää, että ekaa Fablea en ole edes kokeillut, mutta uudet videot ja shotit saivat kyllä kihelmöimään ja pahasti.

Ensinnäkin peli on eerittäin kaunis. Vähän wowimainen artstyle, valaistus, ympäristöt ja kaikki muu on omaan silmään melkolailla täydellistä. Co-op on sitten se todellinen pommi. Toisen maailmaan joinailu, vaikuttaminen ja perinteinen yhteistyö kuulostaa utopistisen hauskalta tällaisessa pelissä.

Molyneux löi kyllä nyt kunnon hypevasaralla meikäläistä, vaikka tiedetäänhän miehen puheet. No videot ja shotit ne kuitenkin vaikuttivat. Nousi vuoden odotetuimpiin snaken ja mahdollisen resident iivölin kanssa.
84  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Lostin neljäs tuotantokausi : 09.02.2008 00:10
Muistanko väärin, mutta mielestäni tekijät ovat sanoneet kaiken olevan selitettävissä tieteellisesti. Mitään hömppäpömäppää ja scifiä ei pitäisi Lostissa olla. Tuon jakson jälkeen en millään jaksa uskoa siihen.  ;D

Tuo "selitettävissä tieteellisesti" voi nyt tarkottaa mitä tahansa tuollaista kvanttifysiikkascifiä (aka hömppäpömppää), mutta ei mua ainakaan haittaa yhtään. :)

Lainaus käyttäjältä: Ephram
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
85  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Lostin neljäs tuotantokausi : 08.02.2008 14:38
04x02

Spoileri (osoita katsoaksesi)
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.02.2008 02:25
Lost Odyssey.

Kyllä tuntuu niin hyvältä kun tämä ei osottautunutkaan pettymykseksi. Eipä tule mieleen milloin viimeksi viihtynyt JRPG:n parissa näin... Final Fantasy X maybe? Sielu peliltä löytyy.

Hienoja hetkiä juonenkulun parissa on ~10 tunnin pelaamisen jälkeen tullut useita, joista osa ollut yllättävänkin voimakkaita. Uni-osuudet ovatkin loistavia. Kertaakaan ei ole käynyt skippaaminen mielessä niiden aikana. Hahmot ja tarina = hyvää kamaa. Comic reliefikin osaa olla puolet ajasta ärsyttämättä (kontrasti juonen haikeuteen auttaa).

Satunnaistaisteluruutu ei ole syönyt hermoja kertaakaan ja kaikki toimii kahakassa niin simppelisti kuin pitääkin. Pääosin peli on erittäin kaunista katseltavaa ja Unreal kolmosen probleemat pidetty melkolailla minimissään. Musiikkeja on varmaan turha mainitakkaan. Karvat nousi pystyyn kun ekaa kertaa pärähti se maailmankartan sähkökitara soimaan.

Eihän tässä kaikki ole täydellistä, mutta niistä ei tässä vaiheessa saa vielä valittaa. Nyt pitää keskittyä nauttimaan tästä täysillä. Ei näitä joka vuosi ilmesty. Nykyään tykkään kyllä melkein kaikesta peli-innon ollessa kovempi kuin vuosiin, mutta tämä peli on varmasti Mass Effectin kanssa niitä jotka selviävät tulevasta laskukaudestakin.
87  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 08.02.2008 02:02
Tosiaan Ellen Page antoi vielä kylmiä väreitä elokuvan ensiminuuttien aikana (Hard Candy-mode jäänyt jotenkin päälle) niin täytyy sanoa, että fanitan likkaa entistä enemmän tämän jälkeen. Junon aikana huomasin myös ensimmäistä kertaa, että Jennifer Garner osaa näytellä todella hyvin. Ja Michael Cera oli taas erittäin... Michael Cera (täydellinen rooliinsa).

Kaikkien hehkutusten arvoinen leffa imo eikä hype pilannut sitä mitenkään.  :)
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.02.2008 12:11
Silent Hill Movie - The Game.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes : 06.02.2008 17:05
No siis voi helkkari. Sais vaikka edes jonku freeloaderin kun en ala kyllä yhden pelin takia modaamaan. Vielä eilen tuli kiusattua itseä pikkuspoilaavilla välivideoilla.
90  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 04.02.2008 21:18
Paras pelisoundtrack koskaan. Piste.

Peli teki niin kovan vaikutuksen, että mikään muu ei ole viime päivinä Kossin plugeista pauhannut.



phear is the maind killah!!!!! yeaaahh....
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines