Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 14.10.2007 19:20
Sony hallitsi Japanin konsolilistoja kolme viikkoa PSP:llä mutta jälleen Nintendo valtasi kärkipaikan DS:llä mutta "vain" tuhannen konsolin erolla. Kysymys kuuluukin: kuinka kauan Nintendo dominoi Japanin tai ylipäätäänsä muidenkin alueiden myyntejä? Niin kauan, kuin Nintendo tekee ns. helppoja pelejä myyntiluvut voivat olla huimia ainakin Japanissa, mutta päteekö sama esim. Euroopassa pitemmän päälle?

Ei ne pelkät "helpot pelit" japanissa myyntejä määrää nintendollakaan. PSP pääsi ehkä nousemaan FFVII:n avulla, mutta ajatelkaa nyt niitä määriä, mitä ds:ää kannetaan kun DQ IX ilmestyy. Huh huh. Toisaalta jokaisella japanilaisella taitaa löytyä siihen mennessä jo kone valmiiksi.
152  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.10.2007 00:03
Castlevania SOTN ekaa kertaa läpi. Live Arcade versio oli ja hyvä peli on on. Tuttua kauraa oli kun olin ennestään noita DS:än castlevanioita pelaillut, joten sinäänsä ei mitään uutta. Mutta kun vertaa pelin tunnelmaa niihin niin aivan eri sfääreissä mennään. Juonikin oli oikeastaan yllättävän jees, vaikka nuo käännökset olivat vähän koomisia. Yllättävän helppo peli myös.

Oikastaan eilen "läpäisin" ekan kerran ja oli sellanen olo, että olipa paska loppu. Onneksi vaivauduin vähän perehtymään jälkikäteen ja yllätys oli erittäin kiva kun hoksasin laittaa ne holy glassesit päähän Richterissä.  :lol: Tuo loppupuolisko olikin pelin parasta antia. Jäi kai silti välistä tappamatta yksi iso örkki.

Teksti saattoi näyttää vähän laimealta, mutta oikeasti olen ihan täpinöissäni. 
Spoileri (osoita katsoaksesi)
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Metroid Virtual Consolessa - valmistautukaamme Corruptioniin! : 12.10.2007 11:13
Just nyt ei pisteitä ole, mutta varmasti lataan heti kun mahdollista. Kertokaa sitten muuten miten ohjaus toimii cube-ohjaimella tässä.
154  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 11.10.2007 00:37
Ärsyttää kun 360:n levykelkassa on rumat liimajäljet  jotka jäivät siihen kun irrotin aikoinaan muovin sen päältä. Tuota ei pelkällä vesi + rätti -combolla pyyhi, jotenka onko mitää siivousnicksejä?

Niin ja raaputtelukaan ei oikein tuossa toimi.
155  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 06.10.2007 17:52
Joo siis vikasietotilaakin avatessa kone boottaa itsensä, joten täytyy kokeila tuota toista juttua. Takuuta olisi varmaan vielä joku kuukausi jäljellä, että pitää sitten katsoa miten sitä hyödyntäisi. Ajattelin kyllä itsekin tuon formatoida, mutta ei oikein vielä raaskisi.
156  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 06.10.2007 14:42
Joo kyselen nyt tässä threadissa, jos jollain olisi vastaavia kokemuksia.

Tietokoneeni siis levisi käsiin. Katselin eilen kevein mielin .avi-tiedostoja kunnes kesken episodin winukka xp:ni päätti jäätyä ja pahasti. Eihän siinä mitkään näppäinyhdistelmät auttaneet vaan painoin tyynesti resettiä. Kun kone resetoi iski se minulle ruudun, jossa piti väärän käynnistyksen johdosta valita tila, jossa koneeni käynnistän (viansieto, normi windows jne). Valitsin siinä tilanteessa Windowsin viimeisillä toimivilla asetuksilla. Windowsia latailessa kone kuitenkin resetoi itsensä itsestään uudelleen joten olin taas saman valintaruudun edessä. Pian hoksasin nokkelana poikana, että tämä vitun paskahan resetoi itsensä jatkuvasti minkä tahansa vaihtoehdon valitsenkaan. Tuosta on nyt vähän vaikea päästä eteenpäin.

Liikkeeseen voin viedä vasta maanantaina ja en nyt ite tajua näistä hommista mitään, että jos joku haistaa tässä jotain pöpöjä tai virtalähdeongelmia niin kotikonsteja saa postata. :)
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kumpi parempi trilogiana: Halo vai Metroid Prime? : 06.10.2007 00:46
Paha sanoa kun en ole Prime kakkosta saatikka kolmosta pelannut vielä. Kokonaisuutena Halo taitaa selkeästi viedä potin, vaikka Prime on yksi hienoimmista peleistä koskaan. Tässä kolmosta odotellessa. Vähän aikaa sitten olin kunnollakin hypettynyt, mutta nyt vähän odotukset laskussa. Harkitsen jopa tämän säästämistä joululomalle Marion kaveriksi.  :o
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelihetket, jolloin olet tuntenut "ai että tää on hyvä" fiiliksen : 05.10.2007 19:29
Twilight Princessissä kun sai vihdoin maistaa Yeton tarjoamaa valmista soppaa.
159  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 03.10.2007 17:26

Korkeille voimille kiitos NoScriptistä. :)
160  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 02.10.2007 19:08
Aiheeseen liittyen: http://youtube.com/watch?v=HgTDlxuo70Q
161  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Mikä näyttö konsolillle? : 01.10.2007 20:43
Ehdottaisin pelikäyttöön samaa näyttöä, jota olen jo itse tässä ketjussa mainostanut elikkä tätä. Itselläkin tollanen hankinnassa. Nyt joudun pärjäilemään vielä jonkin aikaa 4:3 19" LG:llä vga-piuhalla. Tarkemmin sanottuna tämmöisellä. Hieno näyttöhän tämäkin on, mutta ei tällä 360-käytössä oikein juhlita. :lol: Konekin on päällä pelatessa kun äänipiuhat pitää vetää äänikortin kautta.


162  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Sinun TOP-10 listasi! : 29.09.2007 16:30
Ketjun nostoa. Olen aina ollut huono tällaisissa, mutta päätin vihdoin ottaa ja kokeilla. Kliseinen lista incoming.

10. The Legend of Zelda: Twilight Princess Toi samat fiilarit kuin Ocarina aikoinaan. Kuuluu sen takia listalle.
9. Pokémon Yellow Oli se kiva ja kohtalaisen syvä aikoinaan. Eivät olleet matkat enään niin tylsiä. Peli jonka voi vetäistä taskusta milloin tahansa pikapeluuta varten taikka sitten uppoutua tunneiksi. Nyt ei ole vaan vielä saumaa tullut tutustua uusimpiin versioihin.
8. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Ensimmäistä kertaa hypettelin peliä heti ensimmäisistä uutisista lähtien. Hämmästytti ja hämmensi aikoinaan, mutta teho laskenut vuosien varrella. Tavallaan suosikki-MGS:ni. Jos jonkun niistä haluan läpi kahlata valitsen tämän.
7. Deus Ex Paras pc-peli koskaan. Häpeäkseni täytyy myöntää, että omistan "fyysisenä" tämän pelin vain pleikkarille. Koneella parempi silti.
6. Halo 3 Paras konsoliräiskintä.
5. Resident Evil 4 Yllättäjä. Vaikea kyllästyä. Hieno peli (tm) ja sarjansa paras.
4. Metal Gear Solid Myönnetään, että nostalgia nosti näin korkealle. Ei enään mikään jeesuspeli, mutta vaikutti aikoinaan sen verran. Taisin olla neljännellä luokalla peruskoulussa kun tämä julkaistiin. Luulin silloin olevani ainoa, joka tajusi että tämä on muutakin kuin kiva peli.  :lol:
________

Okei nämä sijat oli todella vaikea kirjoittaa. Tuli ärsyttävän sekalainen lista "niitä hyviä pelejä" ja sitten niitä jotka ovat vaikuttaneet henk.koht tasolla aikoinaan. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan. ;) Monta jäi pois kuten Metroid Prime ja ensimmäinen oma pelini Sonic the Hedgehog 2.
Tuntui tosi oudolta pistää joku Halo 3 tuonne, mutta päätin jo ennen kirjoittamisen aloittamista että pistän kaiken fiilispohjalta, joten nämä pelit voivat heitellä riippuen mistä tuulee. Top 3 on sitten helpompi:

3. Super Mario 64 Opetti erottamaan loistavat pelit hyvistä peleistä. 8-vuotias taisin olla kun isi toi uuden nintendon työpaikaltaan. Jäänyt tämän ympärille joku maagisuuden voimakenttä, joka kestää vieläkin. Oli riemu ladata Virtual Consolesta pitkästä aikaa. Paras Mario.

2. Final Fantasy VII Peli joka pyyhki muilla peleillä lattiaa. Tämän läpäisyyn meni viikkoja, kaikkea oli kokeiltava, juoni oli sopiva sekoitus häröilyä ja selkeää linjakkuutta + tämä sai minut melkein tirauttamaan. >:( Franchisena sarja on yliarvostettu, mutta pelkästään tämä peli saa minut hyväksymään tämän vääryyden joka aamu. Eikä ollut edes eka pelaamani FF/JRPG.
Minkä tahansa soundtrack-biisin kuuleminen laukaisee heti älyttömän kaipuun tämän pariin. Tekisi taas mieli aloittaa alusta. Ymmärrän kyllä hyvin VI:n puolesta taistelevia, mutta tää vaan menee näin.

1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time Kävi finaaliseitsemän kanssa verisen taistelun ykköspaikasta. Tämä oli kuitenkin se, jonka jälkeen mikään muu peli ei oikein tunnu miltään. (Muuten... läpäisin tämän vasta WW-julkaisun yhteydessä!!)
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 29.09.2007 01:24
Hieno peli. Läpi meni.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
164  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Mikä näyttö konsolillle? : 28.09.2007 17:57
Paras näyttö (22´, joita olen nähnyt), mutta 226bw voisi olla parempi 2ms vasteaika ja kontrasti 3000:1.

Tuota 226BW on tullut ihan livenäkin nähtyä ja kyllä ainakin pc-käytössä oli uskomaton. Halvempikin olisi, mutta kun missään ei mitään mainintaa muista liitännöistä kuin DVI? Ehdottomasti minun näytöstäni tulee löytyä paikkoja useammalle vempaimelle ja tulevaisuutta ajatellen mielellään myös HDMI suoraan ilman lisäjuttuja.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 23.09.2007 13:53
Läpi meni tuossa perjantaina ja hieno pelihän tämä oli. :) Ei ehkä kuitenkaan Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä.

Pelasin pelin hyviksenä ihan vain sen takia, kun yleensä tulee aina oltua se pahis jos mahdollisuus annetaan. Loppu tuli kyllä aika tökerösti kuten sanottu. Tosin hyvisloppuni on kuulemma vielä se paremmin toteutettu, joten mietityttää vähän että mitä kuraa se toinen loppu sitten on. Fort Frolic oli pelin kohokohta. Aivan mahtava kenttä. Big Daddyjen tappaminen alkoi ärsyttämään loppua kohden, mutta jaksoin silti etsiä jokaisen pikkusiskon. Ja ne automaattien ja turvahärveleiden haksaamiset olivat nyt aika puuduttavia.

Vuoden paras tähän mennessä kuitenkin.
166  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.09.2007 23:07
Kauhupelien tekijät voisivat pikkuhiljaa alkaa unohtaa David Lynchin ja hänen elokuvansa. Silent Hillien ja muiden pienet viittaukset olivat ihan kivoja, mutta peli nimeltä Rainy Woods menee jo liian pitkälle. Tässä jo mennään ihan suoran plagioinnin puolelle. Kääpiöitä punaisessa huoneessa, kovin tutunoloinen agentti tutunnäköisissä maisemissa ja glamouri nainen laulamassa hämyisessä kuppilassa. Ääh.

 :lol:

On pojilla tainut jäädä lisenssi saamatta. Aika köyhän näköistä meininki muutenkin.
167  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Mikä näyttö konsolillle? : 19.09.2007 22:10
Tämmönen olisi tarkotus hommata sekä konsoli, että pc-käyttöön. Tuo 5ms luulisi olevan tarpeeksi pelaamiseen. Hinta tosin on aika suolainen, mutta kai tuon makselee. Sellanen fiilis, että tuo hakkaa laadullaan saman hintaluokan telkkareita mennen tullen.
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 19.09.2007 22:04
http://www.gamersyde.com/news_5093_en.html

TGS-traileria.
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 15.09.2007 23:13
Eipä ole myöskään näkynyt puzzlen puzzlea. Kyllä tätä silti jaksaa pelata nähdäkseen lisää Rapturea ja selvittääkseen juonta, muttei tämä mikään 10/10 pisteen peli ole tai mullistava FPS kuten jossain ollaan hehkutettu. Kaikki pelilliset ominaisuudet on kyllä nähty muodossa jos toisessa jo aikaisemmin. Peli on vasta alussa, joten meno saattaa muuttua paremmaksi.

Samat oli fiilingit melkolailla, mutta siinä
Spoileri (osoita katsoaksesi)
kohdilla peli vasta alkoi kunnolla ottamaan hypeään kiinni ja nyt ei vaan millään pysty laskemaan padia alas.
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 07.09.2007 17:18
Sonic The Hedgehog 3 kuulemma tänään tullut. Kakkosen jälkeen paras Sonic. Ei tämä hauskuudessa mikään Super Mario World ole, mutta taatusti 8 euron arvoinen. Suosittelen kaikille nintendo-pojille, jotka aikoinaan missasivat.


171  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 06.09.2007 21:45
Okei premium ostettu Bioshockin kera. Toistaiseksi kuvaputkella johtuen vga-kaapelin puutteesta.

Siis tiesin kyllä, että tämä on äänekäs... MUTTA HERRANJUMALA SENTÄÄN!? Alkujärkytys luultavasti.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 02.09.2007 20:41
En ole varmaan ainoa, joka on aivan sekaisin näiden 360-mallien kanssa tällä hetkellä. Joka paikasta niin sekalaista informaatiota uusista malleista ja osista, jotenka uutisia semi-tarkasti seuranneena päässä kuuluu huminaa ja suusta tulee diudiu.  :???:  Elite vai Premium vai oliko siinä vielä joku välissä, vieressä ja takana? Konsolin osto luultavasti parin kuukauden sisällä edessä.

Kysymys lyhyesti: Mikä versio on se oikea valinta juuri nyt?
173  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.09.2007 17:33
killer7 5,00 euroa  :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)



Löytyykö Freerecordia muka vielä Suomesta? Lopetti toimintansa maassa ja ainakaan täällä päin ole aikoihin näkynyt.
174  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 31.08.2007 00:25
Ohjelmaa en seuraa, mutta tämä Einari on saanut jo aikamoisen fanikunnan intternetin maailmassa.

Uusi Olli Hokkanen? Jatkopaikka varmistettu?  :lol:
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 24.08.2007 22:47
Kenties pelissä on joku uuden sukupolven cyber ninjakin. ;)

Meillähän on jo Raiden.  :)
176  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 24.08.2007 14:33
Atari Porno

Angry Video Game Nerd on varmasti kaikille tuttu, mutta uusin episodi veti taas riman aivan eri sfääreihin hysteerisyydellään.  :lol:
177  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 24.08.2007 14:29

You don't wanna miss our party! Every working day 7.30pm @ MTV3.

Sitä ainutta oikeaa Suomi-saippuaa. Pakko katsoa Aaron ja tuon peikkotytön takia.  :rollaus:
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 24.08.2007 14:26
Älkää nyt. Ne kaikki on silti mallinnettu huippumallien mukaan.
179  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 22.08.2007 20:07
Kyllähän kesän kovinta sarjauutuutta pitää jatkaa syksyllekkin. Kyse on tietenkin Ylen loistavasta Serranon perheestä.  :lol:

Heroesin kakkostuotantokausi on must. Ykköskausi oli parasta viime vuonna. Prison Breakin kolmas kausikin tulee varmasti tylsyyksissäni seurattua. Jericho oli viiden jakson perusteella tajutonta kuraa, joten en kyllä edes yrittää antaa uutta mahdollisuusta.
180  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pikaruoka : 21.08.2007 18:45
Miksi Suomessa, joka käsittääkseni on sivistysvaltio, ei ole Kentucky Fried Chickeniä?

Tuli ulkomailla lomailessa tuolla syötyä ja johan oli mahtavaa. Hype ei ollut turhaa. Nämä rasvaiset ja mausteiset linnut leffan kera olisi ehkä paras mahdollinen roskaruoka mitä voisi kuvitella. Olisi melkein pitänyt ottaa legendaarinen ämpäri matkamuistoksi.  :lol:

Sama Burger Kingin kanssa. Voitti ylivoimaisesti nämä suomen kaksi yleisintä vaihtoehtoa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines